Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2008 07:22
luciusl

XXX.XXX.217.210

Hoj ahoj, snad se dnes konečně trefím, aby mě správkyně nevymazala

17.10.2008 07:24
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Jinak reaguju na dotaz vznesený před několika dny : na seno vychytávku bohužel nemám. Prostě jim hodíme balík ven a oni žerou. Vystačí mi s bídou na 5 dní, pak hrabu a uklízím mega hoven a zbylého zašlapaného počůraného sena . Jenže nosit to 2x denně na ruce pro 5 koní by mě asi zabilo .......

17.10.2008 07:25
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Jinak reaguju na dotaz vznesený před několika dny : na seno vychytávku bohužel nemám. Prostě jim hodíme balík ven a oni žerou. Vystačí mi s bídou na 5 dní, pak hrabu a uklízím mega hoven a zbylého zašlapaného počůraného sena . Jenže nosit to 2x denně na ruce pro 5 koní by mě asi zabilo .......

Babka v akci Paluška je totál závislá na Rozletkovi a když on jde ven ona celou dobu lítá a šílí

17.10.2008 07:27
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Babka v akci Paluška je totál závislá na Rozletkovi a když on jde ven ona celou dobu lítá a šílí

A ještě Heroušek co prosí že chce na ruku Totál gaučovej nebo náručovej pes.

17.10.2008 07:29
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Los Denidlos
autorem fotek je jedna sympatická holčina

17.10.2008 07:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):

Teda ty koně se mají u tebe bájo...kdybys byla blíž hned tam mý oře máš též!!!!

17.10.2008 07:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

luci a jak to probíhá s Dennym? už tě provez nebo zatím jen "visíš"

17.10.2008 07:32
luciusl

XXX.XXX.217.210

klawdie napsal(a):

Joooooooooo a hnůj vozím na velkou hromadu, občas mi to taťka s bobíkem - zemní stroj přihrne a pak si to odveze kamarád s valníkem na pole Já vlastně klasického hnoje moc nemám. Mám bobky co sesbírám, občas zbytek toho zašlapaného sena a to je zatímv šechno. V přístřešku mají náklaďák pilin, ale nekydám tam. Jen seberu bobky. Bylo toho cca 40 cm když to přivezli, takže můžou bordelit pár měsíců, pak se to odveze všechno a naveze zas čisté

17.10.2008 07:34
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Joooooooooo a hnůj vozím na velkou hromadu, občas mi to taťka s bobíkem - zemní stroj přihrne a pak si to odveze kamarád s valníkem na pole Já vlastně klasického hnoje moc nemám. Mám bobky co sesbírám, občas zbytek toho zašlapaného sena a to je zatímv šechno. V přístřešku mají náklaďák pilin, ale nekydám tam. Jen seberu bobky. Bylo toho cca 40 cm když to přivezli, takže můžou bordelit pár měsíců, pak se to odveze všechno a naveze zas čisté

Jo jo, Klárko snažím se, aby měli vše co potřebují. Jsou spokojení. Je to na nich vidět, a to mě moc těší
Na Dennyho už jsem sedla obkročmo. Kámoška ho u hlavy krmila mrkvičkou a on za ní udělal pár malých krůčků, ani si mě moc nevšímal. Jak došla mrkev tak se začal nějak divně kroutit .... mnooo, raději jsem slezla. Mám se na to moc ráda .
Raději pomalu než na vozejku ... však není kam spěchat.

17.10.2008 07:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):
Jo jo, Klárko snažím se, aby měli vše co potřebují. Jsou spokojení. Je to na nich vidět, a to mě moc těší
Na Dennyho už jsem sedla obkročmo. Kámoška ho u hlavy krmila mrkvičkou a on za ní udělal pár malých krůčků, ani si mě moc nevšímal. Jak došla mrkev tak se začal nějak divně kroutit .... mnooo, raději jsem slezla. Mám se na to moc ráda .
Raději pomalu než na vozejku ... však není kam spěchat.

Jsi geniální....Luci pojedeš s námi že jo? jsem tě křivohubko neviděla ani nepamatuju....domluv si na tý svý farmičce volno!!

17.10.2008 07:38
luciusl

XXX.XXX.217.210

klawdie napsal(a):
Jsi geniální....Luci pojedeš s námi že jo? jsem tě křivohubko neviděla ani nepamatuju....domluv si na tý svý farmičce volno!!

Mnooo, snad to vyjde. Raději dopředu nekřičím :-( Budu pryč ten týden před tím, tak uvidíme, jak to budou holky zvládat !!! Na 80 procent jooooooooo

17.10.2008 07:40
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Mnooo, snad to vyjde. Raději dopředu nekřičím :-( Budu pryč ten týden před tím, tak uvidíme, jak to budou holky zvládat !!! Na 80 procent jooooooooo

Co ti Tvoji ušáci ? Jak se mají ? Zdravíčko slouží ?

17.10.2008 07:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

hoj ďouchy, tak jsem šťastnám že am aspoň přestalo pršet..
včera jsem zmokla jako prase.....
a dneska zase trénink - ne že bych se netěšla jak malé děcko..Luli, tak kolik že tam
vlastně máš těch ořů?:))
Akorát sjem pekelně nevyspaná, páč Ritchitan sice už nezvrací, ale má bestyjální sračku a v noci mě třikrát budil, ať jdeme ven...ještěže si umí říct..jenom doufám, že teď usne a vydrží nekadit...

17.10.2008 07:45
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
hoj ďouchy, tak jsem šťastnám že am aspoň přestalo pršet..
včera jsem zmokla jako prase.....
a dneska zase trénink - ne že bych se netěšla jak malé děcko..Luli, tak kolik že tam
vlastně máš těch ořů?:))
Akorát sjem pekelně nevyspaná, páč Ritchitan sice už nezvrací, ale má bestyjální sračku a v noci mě třikrát budil, ať jdeme ven...ještěže si umí říct..jenom doufám, že teď usne a vydrží nekadit...

Jani, z čeho to má ???? Víš že by něco blýho sežral ? Zatím jich je 8. V sobotu přijde ještě jedna kobylka jako na ustájení. Platit mi ale nebudou ( je to rodina ) a do konce roku dorazí ještě 2 odstávčata a jedna 1,5 r kobylka.
Neptejte se mě kam to všechno dám, bo to sama nevím

17.10.2008 07:50
lanika

XXX.XXX.188.86

luciusl napsal(a):
Jani, z čeho to má ???? Víš že by něco blýho sežral ? Zatím jich je 8. V sobotu přijde ještě jedna kobylka jako na ustájení. Platit mi ale nebudou ( je to rodina ) a do konce roku dorazí ještě 2 odstávčata a jedna 1,5 r kobylka.

Ha, jsem tu tééééééééž Luli, je to paráda, hlavně abys to ale neodležela ty Myslíš, že si Paluška pamatuje Rozleťáka? Jako kdyby přišla zpět k němu do staréhoo ( k Hanzovi) .......Nebo že by to byla nová opakovaná láska na prvné pohled???

17.10.2008 07:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

ty vado Lulu, takové mega stádo? Se nezdáš, nejprve koně ustájené a teď takový velkochov..:))
No, já envím, ej fakt, že ta bývalá majitelka říkala, že chodili hodně častio k vetovi kvůli žaludečním potížím...
mám ho furt na očích, on teda sežere hodně ořechů, jablek - plus granule na večeři a nedostává nic nepsího, tož nevím z čeho..ale dostal živočišné uhlí, tak snad se to zlepší....

17.10.2008 07:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
ty vado Lulu, takové mega stádo? Se nezdáš, nejprve koně ustájené a teď takový velkochov..:))
No, já envím, ej fakt, že ta bývalá majitelka říkala, že chodili hodně častio k vetovi kvůli žaludečním potížím...
mám ho furt na očích, on teda sežere hodně ořechů, jablek - plus granule na večeři a nedostává nic nepsího, tož nevím z čeho..ale dostal živočišné uhlí, tak snad se to zlepší....

a holky, o weekendu nekurzuju, ale hnojuju....to zas bude ruka bolet...

17.10.2008 07:53
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):

Leni, myslím, že si pamatuje moc dobře, kde tolik let žila. Přijela tam fakt jako domů, hned si zalezla do stáje a začala papkat. Rozletka si určitě pamatuje, oni byli jako kdybychom je nikdy nerozdělili. Jako kdyby třeba přišla z vyjížďky

17.10.2008 07:53
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

A jsem tu též...snad bude dneska klidný pátek :)

Janica, myslíš, že ořechy a jabka nestačí? :)))

Lulu s tím senem jsi mě teda nepotěšila, ale něco vykoumat budu muset...nemám na takové akce ani čas ani tak levné balíky

17.10.2008 07:56
luciusl

XXX.XXX.217.210

strelish napsal(a):

Lulu s tím senem jsi mě teda nepotěšila, ale něco vykoumat budu muset...nemám na takové akce ani čas ani tak levné balíky

Mno, to jsme na to dvě Já už koumám hodně dlouho, ale zatím jen jen vykoumala to, že jim nedám další balík dokud prostě nevyberou do mrtě zbytky co vytahali.... Chtěla bych takové to krmítko - je kulaté se stříškou, pozinkované a jsou tam vlezy jen pro hlavu. No, ale stojí 35 tisíc :-( ... takže to jistí samo domo robo

17.10.2008 07:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

no, to on žere už od té doby, co sjou - takže ais ěmsíc a nikdy nic, víš...tož sjem tomu nic nepřipisovala...
Kaťuchu a co takový ten kruh na seno - nespáchal by to chlop? Nějak trubky povařit?

17.10.2008 07:57
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Mno, to jsme na to dvě Já už koumám hodně dlouho, ale zatím jen jen vykoumala to, že jim nedám další balík dokud prostě nevyberou do mrtě zbytky co vytahali.... Chtěla bych takové to krmítko - je kulaté se stříškou, pozinkované a jsou tam vlezy jen pro hlavu. No, ale stojí 35 tisíc :-( ... takže to jistí samo domo robo

Jani, takže on je taková chlupatá popelnice ???

17.10.2008 07:57
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
no, to on žere už od té doby, co sjou - takže ais ěmsíc a nikdy nic, víš...tož sjem tomu nic nepřipisovala...
Kaťuchu a co takový ten kruh na seno - nespáchal by to chlop? Nějak trubky povařit?

Holky, já mizím ... povinnosti volají pa zas někdy

17.10.2008 08:04
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

To už dostal taťka za úkol vyrobit, uvidíme, no...co jsem tak četla na EQCH, tak se spokojenost s použitím dost liší...nemalá skupinka tvrdí, že efekt nic moc :((

17.10.2008 08:06
lanika

XXX.XXX.188.86

luciusl napsal(a):
Holky, já mizím ... povinnosti volají pa zas někdy

To je strašné. Lulda přijde, udělá průvan a pak zase zmizí

17.10.2008 08:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
To už dostal taťka za úkol vyrobit, uvidíme, no...co jsem tak četla na EQCH, tak se spokojenost s použitím dost liší...nemalá skupinka tvrdí, že efekt nic moc :((

no, tož víš jak Kaťuchu, sto lidí, sto názorů, to si nevybereš...musíš vyzkoušet...:)
Jinak Ritchitan jakože moc popelnice nejí, ví, že nesmí sežrat co ho vneku napdane, fuj máme hodně slušně vyrobené, spíáš bych řekla, že mu něco nesedlo, páč bude mít hodně citlivý žaludek....
hele holky, já teď jezdím k jednomu chalpovi kosit strniště zarostlé takovu travní směsí s jetelinou a koňům to radši míchám se senem 1:1, myslíte, že to je ok poměr? Chodí ven denně, plus pohyb v ohradě, nikdo nemá nic nateklé a lkrmím tak skoro 14 dní....
a teď jsou nejspokojenější, jak vidí, že bude i mrkev:))

17.10.2008 08:11
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):

A rozšlapou to ikdyž to necháte v té síťce???? Asi jo, že? No já přes zimu taky budu něco takového koumat, tak si počkám, co vymyslíte

17.10.2008 08:27
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
A rozšlapou to ikdyž to necháte v té síťce???? Asi jo, že? No já přes zimu taky budu něco takového koumat, tak si počkám, co vymyslíte

Rozšlapou to vždycky. Koně to žerou systémem vyžrat prvně střed a síťka se pak bortí :(

Kuki zkus na něho jít psychologicky, třeba má Ritchi jen nervy

17.10.2008 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Rozšlapou to vždycky. Koně to žerou systémem vyžrat prvně střed a síťka se pak bortí :(

Kuki zkus na něho jít psychologicky, třeba má Ritchi jen nervy

Holky tady na diskuzi jsem vviděla ohradku na seno vyrobenou z kůlů, pokusím se najít odkaz...my to taky budem řešit, na zimu mám do ohrad připravený balíky...
byla jsem na kávičce za kolegyní, tak se omluvuju...snad to lulda ještě počte zatím zdravíčko slouží, malá je těhotná ze žrádla a Sabulka se tvíáří spokojeně jen už musím zavolat kováře, je to dlouhé, obraty zvládá hůř...holky stejně největší terno vidím v tré upravě kopyt o víkendu nafotím a rozjedu akci kopytáři...třeba má ejště naději...hlavně musím vymlátit z kámoše ty rtg...

17.10.2008 09:15
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Holky tady na diskuzi jsem vviděla ohradku na seno vyrobenou z kůlů, pokusím se najít odkaz...my to taky budem řešit, na zimu mám do ohrad připravený balíky...
byla jsem na kávičce za kolegyní, tak se omluvuju...snad to lulda ještě počte zatím zdravíčko slouží, malá je těhotná ze žrádla a Sabulka se tvíáří spokojeně jen už musím zavolat kováře, je to dlouhé, obraty zvládá hůř...holky stejně největší terno vidím v tré upravě kopyt o víkendu nafotím a rozjedu akci kopytáři...třeba má ejště naději...hlavně musím vymlátit z kámoše ty rtg...

Klári u nás to musí být bytelné nebo tím kobyla projde. Jak se bojí ohradníku jak čert kříže, tak provalit pevné překážky jí nedělá absolutně žádný problém.

17.10.2008 09:20
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
Klári u nás to musí být bytelné nebo tím kobyla projde. Jak se bojí ohradníku jak čert kříže, tak provalit pevné překážky jí nedělá absolutně žádný problém.

Hojky

ukradla jsem Týnce fotku jejich krmítka ve výběhu. to mě přijde taky jako jednoduchá varianta!

17.10.2008 09:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Hojky

ukradla jsem Týnce fotku jejich krmítka ve výběhu. to mě přijde taky jako jednoduchá varianta!

Jo tak u nich jsem to viděla....není to na balík, no segra asi by nebylo marné něco takového vyrobit, či sehna tnějakou velikou bednu

17.10.2008 09:24
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Hojky

Tak takovému výtvoru bych u nás dávala životnost tak 14 dní...bohužel :((

17.10.2008 09:25
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Tak takovému výtvoru bych u nás dávala životnost tak 14 dní...bohužel :((

...něco podobného jsem měla první zimu kolem balíku...

17.10.2008 09:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
...něco podobného jsem měla první zimu kolem balíku...

to jsou ničitelé, ale ty klece jsou asi hodně drahé vid, co takhle kolo ze svázaných pneumatik, ty přeci jen vydrží víc než dřevo, jen mě to ted napadlo....

17.10.2008 09:43
cheyenne

XXX.XXX.159.233

luciusl napsal(a):

Čus babky, tak se zas jednou taky hlásím....
Luli už má pěkný stádečko
Taky mě napadlo, být to blíž, už jí tam napakuju Saxulu, tam by se měl....
U nás taky balík sena končí částečně v pupkách a slušná část rozdupaná a pos....
Letos se ale navozilo hafo za rozumný peníz, tak to zatím moc neva....

17.10.2008 09:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

no, já sjem loni vybudovala takové přízemní jesle na seno, nicméně efekt nic moc, páč rezavica si to stejně potřebuje vyházet všechno na zem, jeslti na dně není náhodou něco lepčejšího..:))
ale je fakt, že toho sežerou více -aspoň Kerka, ten to tak nerozhazuje, než když to bylo jenom na zemi..
a Evizna - vitej:)))
tady je jich kousek vidět..
výhodou ej,že když žerou a prší, tak jsou oba v suchu, páč Kerušák už konenčě ryzca pustí dovnitř...

17.10.2008 09:52
cheyenne

XXX.XXX.159.233

kukinatost napsal(a):
no, já sjem loni vybudovala takové přízemní jesle na seno, nicméně efekt nic moc, páč rezavica si to stejně potřebuje vyházet všechno na zem, jeslti na dně není náhodou něco lepčejšího..:))
ale je fakt, že toho sežerou více -aspoň Kerka, ten to tak nerozhazuje, než když to bylo jenom na zemi..
a Evizna - vitej:)))
tady je jich kousek vidět..
výhodou ej,že když žerou a prší, tak jsou oba v suchu, páč Kerušák už konenčě ryzca pustí dovnitř...

Jinak termín mám zapsanej, to je zatím bohužel vše, co můžu říct....

17.10.2008 10:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Jinak termín mám zapsanej, to je zatím bohužel vše, co můžu říct....

Super Evi jsem čekala jak se vyjádříš ty...paráda, aspon naděje tu je... je to vcelku dopředu tak snad si to všici i ti co hlasí že nemohou nějak pozmění....kdžy už se nás zatím tolik shodlo...!

17.10.2008 10:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Super Evi jsem čekala jak se vyjádříš ty...paráda, aspon naděje tu je... je to vcelku dopředu tak snad si to všici i ti co hlasí že nemohou nějak pozmění....kdžy už se nás zatím tolik shodlo...!

Jani ted koukám do kalendáře, tak jelikož zítra nebudem na přijmu tak Kulášovi popřej i za pracantky k svátku...

17.10.2008 10:48
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Jani ted koukám do kalendáře, tak jelikož zítra nebudem na přijmu tak Kulášovi popřej i za pracantky k svátku...

Kaťuša jezdí čistě jen po zelené
Jo Jani, za mě taky chlapákovi vše nej, at vidí, že máš kámošky, které myslí i na něj

17.10.2008 11:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kaťuša jezdí čistě jen po zelené
Jo Jani, za mě taky chlapákovi vše nej, at vidí, že máš kámošky, které myslí i na něj

No Eví a když už jsi tu též tak i tvému Lukynu na zítra vše nej...

17.10.2008 11:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
No Eví a když už jsi tu též tak i tvému Lukynu na zítra vše nej...

tož ďouchy děkuju a yvřídím, právě přemýšlím, co tomu matějovi dát, aspoň nějakou maličkost a Kindervajcem jsem to řešit nechtěla..:) že by trenky?
No, uvidím....a svítí sluníčko a Janka jde trénovat....laškuju s myšlenkou poprosit trenérku o nějaké los fotos:)

17.10.2008 11:43
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
tož ďouchy děkuju a yvřídím, právě přemýšlím, co tomu matějovi dát, aspoň nějakou maličkost a Kindervajcem jsem to řešit nechtěla..:) že by trenky?
No, uvidím....a svítí sluníčko a Janka jde trénovat....laškuju s myšlenkou poprosit trenérku o nějaké los fotos:)

Jo jo, jen pěkně dokumentuj

Přidejte reakci

Přidat smajlík