Nemůžu spát a tak zakládám téma
Holky, umřeli mi koně. Umírají pravidelně všichni najednou a to minimálně na hodinu. Leží na boku, natažené nohy a hlavy, vyvalené pupky a chrápou tak, že kdyby vedle vybuchla bomba tak to s nimi nehne. Milule jsme očkovaly divokého mustanga Dennyho v leže !!! Chápete to ? Mám ho dva měsíce a on se přece kvůli blbé injekci nebude stavět ne ????
luciusl
napsal(a):
Holky, umřeli mi koně. Umírají pravidelně všichni najednou a to minimálně na hodinu. Leží na boku, natažené nohy a hlavy, vyvalené pupky a chrápou tak, že kdyby vedle vybuchla bomba tak to s nimi nehne. Milule jsme očkovaly divokého mustanga Dennyho v leže !!! Chápete to ? Mám ho dva měsíce a on se přece kvůli blbé injekci nebude stavět ne ????
teď mrtvej Denny. Včera jsem je tam fakt chodila kontrolovat, jakej jsem měla strach
luciusl
napsal(a):
teď mrtvej Denny. Včera jsem je tam fakt chodila kontrolovat, jakej jsem měla strach
Taky už začínáme vysílat n akruh ...
luciusl
napsal(a):
Taky už začínáme vysílat n akruh ...
a vymyslely jsme mu zátěž, aby v prípadě vzteku spadl pytel a ne já
luciusl
napsal(a):
a vymyslely jsme mu zátěž, aby v prípadě vzteku spadl pytel a ne já
Denny soumar
luciusl
napsal(a):
Denny soumar
Prakticky se nevztekal vůbec. Jen chtěl tu mrkev pořád žrát
luciusl
napsal(a):
Prakticky se nevztekal vůbec. Jen chtěl tu mrkev pořád žrát
Poslední hobby - jízda zručnosti pro děti s vodičem - všimněte si, jak jsme krásně sladěný
luciusl
napsal(a):
Poslední hobby - jízda zručnosti pro děti s vodičem - všimněte si, jak jsme krásně sladěný
Míša jela bez vodiče. Holka odvážná
luciusl
napsal(a):
Míša jela bez vodiče. Holka odvážná
Rozlet byl ten den trochu mišuge
Koukněte na ten veleskok. chudák holka teprve začíná sama klusat .... ale useděla to
luciusl
napsal(a):
Rozlet byl ten den trochu mišuge
Koukněte na ten veleskok. chudák holka teprve začíná sama klusat .... ale useděla to
No, už asi končím. Jdu umýt nádobí a mou mastnou hlavu a pak hurááááááá do hovnolendu
luciusl
napsal(a):
No, už asi končím. Jdu umýt nádobí a mou mastnou hlavu a pak hurááááááá do hovnolendu
Jooo, ještě malej buřtík na jízdárně
luciusl
napsal(a):
a míjíme se
a ještě Míša na rozletkovi a už fakt jdu
luciusl
napsal(a):
a ještě Míša na rozletkovi a už fakt jdu
Má hrozně dlouhý nohy a velkou helmu v očích
ale je moooooooooooc šikovná a má ho přes všechny ty zlomeniny co jí způsobil ráda
luciusl
napsal(a):
Má hrozně dlouhý nohy a velkou helmu v očích
ale je moooooooooooc šikovná a má ho přes všechny ty zlomeniny co jí způsobil ráda
Fakt poslední !!! Toto je nová kobylka mých sestřenic. Usájená v hovnolendu. Kde jinde. Je to ČSP asi 7 let. Víc nevím. Tedy kromě toho, že ji Rozlet nemá rád a že mi včera si 3x přetrhla ohradník - jsem zvědavá jak proběhla noc
Nebo vlastně ani moc nejsem
luciusl
napsal(a):
Fakt poslední !!! Toto je nová kobylka mých sestřenic. Usájená v hovnolendu. Kde jinde. Je to ČSP asi 7 let. Víc nevím. Tedy kromě toho, že ji Rozlet nemá rád a že mi včera si 3x přetrhla ohradník - jsem zvědavá jak proběhla noc
Nebo vlastně ani moc nejsem
Takže hoj ahoj, všechny zdravím - lidi, koně, psi, kočky apod. Mějte se krásně.
luciusl
napsal(a):
Lulu boží foto, mě ty bestyje obě nikdy nespí, vždycky jeden chrní a druhý stojí na stráži..:))
a nová ponica je vtipá, taková drobná asi jako od Klárky ten malý hnědý vypasenec..:))
To jenom Rozlet a Kerka jsou evidentně typy, které sežerou a když mají dost, tak stačilo..:))
Ale azs jsem ráda, kdž vidím, co by tenké nožky měly nést, on navíc má tak 165 KVH, tak není až takový záprtek....:))
a Denny je boží, rezavica by si i lehla, aby ten pytel sunfdala a cleý ho mohla sežrat, musela by vozit snad uhlí, aby an to neměla šmak..
a Luci, ono se to nezdá, ale ten pytel má minimálně 30 kg, ne-li 40, to už je tvoje váha ne:))
a dámy, kdybyste nevěděly, dnes se jdu opět jezdecky vzdělávat.:))
luciusl
napsal(a):
a jinak vaši sladěnost jakožto úchyl musím samozřejmě pochválit...a jdu makat, hned od rána ke své velké radosti...
a opoledne dojedu an trénink později, ach jo..:((
snad na mě holky počkají...
jo baby a bude překvápko, už zas nejsem blondýnka, včera měl Kuláš důležitý úkol a barvil mi hlavu:)
kukinatost
napsal(a):
a jinak vaši sladěnost jakožto úchyl musím samozřejmě pochválit...a jdu makat, hned od rána ke své velké radosti...
a opoledne dojedu an trénink později, ach jo..:((
snad na mě holky počkají...
jo baby a bude překvápko, už zas nejsem blondýnka, včera měl Kuláš důležitý úkol a barvil mi hlavu:)
OParádní fotos Lulu!!
Ty si teda užívaj
rocky
napsal(a):
A Jani závidím ti tvého neuvěřitelně všestraného chlapa
Dobré játro,
včera byl super den, byla jsem u té Evičky. Gaston měl teďka celkem prázdniny od ježdění, co se mu udělaly ty fleky na zádech tak Evička buď nejezdila vůbec a nebo jen bez sedla...frajer je totální nemako, furt vymýšlí co by se stalo kdyby něco nemusel dělat...holomek. Mno párkrát dostal dobře mířenou, to byste viděli jak šlapal za chvíli...párkrát jemně povzbudit za holení a šlo to...ale ty ksichty...bóže, týraný koníšek. Tak jsem Evině říkala, že s ním musí začít trochu makat...postupně ale musí, jinak to není možný.
Takhle to u nás nyní vypadá...
Lucííí, Denny je frajer. Hele on má ještě kulky, nebo nee?
rocky
napsal(a):
OParádní fotos Lulu!!
Ty si teda užívaj
No mě ta ženská umí vždycky po ránu potěšit...kéž by bydleli bíž už bych u ní měla ubytované koníky....zavidím ale od srdce...
mám ještě los fotos SAbulky pod westernem, tak až je zmenším kdyžtak mi zkritizujete jestli to mám blbě nasedlaný a tak, juuuu???
klawdie
napsal(a):
No mě ta ženská umí vždycky po ránu potěšit...kéž by bydleli bíž už bych u ní měla ubytované koníky....zavidím ale od srdce...
mám ještě los fotos SAbulky pod westernem, tak až je zmenším kdyžtak mi zkritizujete jestli to mám blbě nasedlaný a tak, juuuu???
oslík..
luciusl
napsal(a):
Tož též ještě cosi přidám
Tohle máme takřka za barákem.
strelish
napsal(a):
strelish
napsal(a):
PĚKNÉ kÁŤO,
to je nějaká hráz, ne?
Já mám také ze včerejška pár akčních...obr na ponďovi
strelish
napsal(a):
Ještě jeden pohled.
Nevytahuj se..to je nádhera...
haisovad
napsal(a):
PĚKNÉ kÁŤO,
to je nějaká hráz, ne?
Tlustokožec...
haisovad
napsal(a):
PĚKNÉ kÁŤO,
to je nějaká hráz, ne?
Danulí protipovodňový val. Občas se hodí
Klári vy tam máte zas super ty pískové lesní cestičky, ty bych taky brala
strelish
napsal(a):
Danulí protipovodňový val. Občas se hodí
Klári vy tam máte zas super ty pískové lesní cestičky, ty bych taky brala
to je pravda
klawdie
napsal(a):
to je pravda
kde zas všichni jste...za chvilku budu muset na chvilku dom, přijdou mi domů tahat nějaký kabely, čico...
klawdie
napsal(a):
kde zas všichni jste...za chvilku budu muset na chvilku dom, přijdou mi domů tahat nějaký kabely, čico...
Předstírám chvíli práci ![]()
strelish
napsal(a):
no tak já to jdu zkusit též...
strelish
napsal(a):
Já taky chvíli drtim ale furt mi ujíždí ruka na ifaunu a ***
Totálka závislák
Na Měříně za barem...pánovi jsem chvíli pomáhala točit pivka, když nestíhal...
haisovad
napsal(a):
Já taky chvíli drtim ale furt mi ujíždí ruka na ifaunu a ***
Totálka závislák
Na Měříně za barem...pánovi jsem chvíli pomáhala točit pivka, když nestíhal...
Už jsem tu též, jen jsem musela z rána něco dodělat. Koukala jsem na fotky od Luciáše, super výmysl s těma pytlema, to už si myslím Luli, nebude žáden rozdil jak na něj sedneš ty, ba naopak, příjemná změna
Jinak Kláruška ve westernu potěší oko, Sábulak jak vyměněný. Klári, jak se ti v tom sedí? Už sis zvykla? Asi to je jenom o zvyku, viď????
Káťuša, jsem myslela že pofrajeřím místním okolím u nás a ona tu vytáhne také malebné krajinky. Pche
No a Dany s Gastoušem????? No coment . Už z těch fotek jde vidět, jaký má šibalský pohled kde a co udělat, aby nemusel.
Uf, snad jsem na nikoho nezapoměla, jo vlastně, Janucha
Janucha pimpucha co týrá své oře nějakým treningem ![]()
![]()
Mé novinky znáte, valím ještě vykoupit lékárnu a odpoledne ze mě bude vet.sestřička
luciusl
napsal(a):
Kurňa Kaťuchu, já msnad přijedu vyvenčit své dvě oří bestyje tam k vám...přemýšlím, jak by se tam nejrozmněji dalo dojet..
docela v pohodě jsme schopná trefit třeba do markvartovic, dá se to tam nějak pak spáchat, enbo kudy by to bylo lepší, třeba na nějaký celodenní výlet, že bych vyrazila...
No, však počkejte, až se provezete na ryzcovi, jak šlape...
Jo a dostali jsme mega pochvalu za to, jak kobyla cvičí hřbetem nad skokama, že to trenérka neviděla už pěkně dlouho, aby se kůň tak snažil nad skokama, a to hopsáme jenom takové bestyjální kombince dvojitých zvýšených kavalet třeba v trojskoku...
rezavica v klidu, přejdeme to dvakrát na každou ruku, ona si to i sama odpočítá a chudák kámoška se se svým valáškem trápí i pětkrát, než to dají správně...:)
kukinatost
napsal(a):
Kurňa Kaťuchu, já msnad přijedu vyvenčit své dvě oří bestyje tam k vám...přemýšlím, jak by se tam nejrozmněji dalo dojet..
docela v pohodě jsme schopná trefit třeba do markvartovic, dá se to tam nějak pak spáchat, enbo kudy by to bylo lepší, třeba na nějaký celodenní výlet, že bych vyrazila...
No, však počkejte, až se provezete na ryzcovi, jak šlape...
Jo a dostali jsme mega pochvalu za to, jak kobyla cvičí hřbetem nad skokama, že to trenérka neviděla už pěkně dlouho, aby se kůň tak snažil nad skokama, a to hopsáme jenom takové bestyjální kombince dvojitých zvýšených kavalet třeba v trojskoku...
rezavica v klidu, přejdeme to dvakrát na každou ruku, ona si to i sama odpočítá a chudák kámoška se se svým valáškem trápí i pětkrát, než to dají správně...:)
Holky, mírné dilema
luciusl
napsal(a):
Čus babky, nějak tu spíte, fotky všech super....
Včera jsem taky něco cvakla, ale nějak nebyl čas stahovat, tak snad zítra dodělám resty a trochu vás zahltím....
Zas tak moc jsem teda nefotila, koníci jsou veselí, s Hardym jsem se občas neodvážila vytáhnout foťák, občas jsem přemýšlela, jestli se domů vrátím v sedle nebo jestli mě nechá jít po svých
A Saxík okruh na asi hoďku a půl zmáknul o nějakých 25 minut rychleji, byla jsem pěkně uťapaná
Asi se budeme muset zamyslet nad krmením
cheyenne
napsal(a):
Včera jsem taky něco cvakla, ale nějak nebyl čas stahovat, tak snad zítra dodělám resty a trochu vás zahltím....
Zas tak moc jsem teda nefotila, koníci jsou veselí, s Hardym jsem se občas neodvážila vytáhnout foťák, občas jsem přemýšlela, jestli se domů vrátím v sedle nebo jestli mě nechá jít po svých
A Saxík okruh na asi hoďku a půl zmáknul o nějakých 25 minut rychleji, byla jsem pěkně uťapaná
Když se máš nad čím zamýšlet, tak je to ještě dobré. Ale poňouch je jak urvanej ze řetězu a já mu už nemám co sebrat, víc výběhu mu taky nedopřeju, když je tam nonstop ![]()
A to jsem si říkala, že on medvěd v těchdle teplých dnech nebude chtít být nějak zvlášť akční...chyba...
Kuki však dojeď
Ale spíš asi někdy v létě
strelish
napsal(a):
Když se máš nad čím zamýšlet, tak je to ještě dobré. Ale poňouch je jak urvanej ze řetězu a já mu už nemám co sebrat, víc výběhu mu taky nedopřeju, když je tam nonstop ![]()
A to jsem si říkala, že on medvěd v těchdle teplých dnech nebude chtít být nějak zvlášť akční...chyba...
Kuki však dojeď
Ale spíš asi někdy v létě
...a nebo i teď zapózovat s naší černou věcí
cheyenne
napsal(a):
Zdar Evulec
No aspon se s něma nenudíš, no ne?
Na fotky se těším, příště raději nenavnazuj a házej je rovnou
lanika
napsal(a):
Zdar Evulec
No aspon se s něma nenudíš, no ne?
Na fotky se těším, příště raději nenavnazuj a házej je rovnou
Leni, aspoň se budeš těšit
Káťo, asi budem muset sebrat tu hrstku ovsa, co dostávaj jen proto, aby se nevztekali, když dostávají krmení všichni ostatní
S pobytem venku by to taky bylo náročnější, protože by to znamenalo, že na noc Saxík zůstane sám ve výběhu a dlouho by tam nevydržel, skokan jeden
. Holt budu muset přidat práci..... překážky už jsou natahaný v hale, začnou pořádně chodit ve volnosti....
cheyenne
napsal(a):
Leni, aspoň se budeš těšit
Káťo, asi budem muset sebrat tu hrstku ovsa, co dostávaj jen proto, aby se nevztekali, když dostávají krmení všichni ostatní
S pobytem venku by to taky bylo náročnější, protože by to znamenalo, že na noc Saxík zůstane sám ve výběhu a dlouho by tam nevydržel, skokan jeden
. Holt budu muset přidat práci..... překážky už jsou natahaný v hale, začnou pořádně chodit ve volnosti....
Eví co fota, vzpoměla jsi na nás...jsi snad jediná co bude mít fota..a tatík ale ten má jen z pauzy....takže to jsou takový válecí fota...
klawdie
napsal(a):
Eví co fota, vzpoměla jsi na nás...jsi snad jediná co bude mít fota..a tatík ale ten má jen z pauzy....takže to jsou takový válecí fota...
Eviku, teda to nám fakt děláš naschvál...navnadí a pak štymuje na druhej den...
Jsem ani nevěděla že má CHeyenne modré očko, to je brutální...hele a jak se vůbec má? Víš o něm něco? Jak jsou staré tyhle fotky? Ty jsem snad ani neviděla...nebo jo?
Dneska mi volala Marta že prodává Grafta a Likase, že jí dotace o 70 tis stáhly a že to bez těch sedmdesáti neutáhne...takže jsou chlapy z domu.
Kéž kdyby šla Leuše, to bych brala ale za rozumné prachy a né za ten kotel co chce...
haisovad
napsal(a):
Eviku, teda to nám fakt děláš naschvál...navnadí a pak štymuje na druhej den...
Jsem ani nevěděla že má CHeyenne modré očko, to je brutální...hele a jak se vůbec má? Víš o něm něco? Jak jsou staré tyhle fotky? Ty jsem snad ani neviděla...nebo jo?
Dneska mi volala Marta že prodává Grafta a Likase, že jí dotace o 70 tis stáhly a že to bez těch sedmdesáti neutáhne...takže jsou chlapy z domu.
Kéž kdyby šla Leuše, to bych brala ale za rozumné prachy a né za ten kotel co chce...
Fotky ještě nemám stažený, proto jsem psala, že dodělám resty, uvidím, jestli to nestihnu ještě teď....
Danny, Cheyenne byl dost originál
Tyhle fotky jsou ještě z doby, kdy byl v HK, zima 2003/2004...
Jinak, momentálně mám info jen z netu, měli přijet v září do HK, ale ani pořádně nevím, proč nepřijeli.... co vím, tak se u nich má fajn, se stádečkem vyvalenej venku, občas trochu práce, co ho nehorázně baví, co víc si může přát
luciusl
napsal(a):
Tak jsem teda zmákla aspoň fotky z huberta, to sluníčko proti mi moc nepomáhalo....
Ze včera je to všechno mázlý.... budu muset vyrazit znova.....
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem teda zmákla aspoň fotky z huberta, to sluníčko proti mi moc nepomáhalo....
Ze včera je to všechno mázlý.... budu muset vyrazit znova.....
Eví dík jsou super...