Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2008 12:10
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

Ahojky já bych se vás chtěla zeptat jaká mate oblíbená plemena koníku?
Já osobě haflingy nebo apalossi. A vy?

22.10.2008 13:43
michel

XXX.XXX.131.28

hanulinka95 napsal(a):
Ahojky já bych se vás chtěla zeptat jaká mate oblíbená plemena koníku?
Já osobě haflingy nebo apalossi. A vy?

Ahoj já mám doma chladase slezkého norika, přišla jsem k němu náhodou ale asi už bych jiné plemeno nechtěla

22.10.2008 20:21
westgirl

XXX.XXX.227.219

michel napsal(a):
Ahoj já mám doma chladase slezkého norika, přišla jsem k němu náhodou ale asi už bych jiné plemeno nechtěla

cauiik, nejradši mám quartery, west.plemena, plňase, andalusany a jiná španělská plemena...

22.10.2008 20:29
ladys

XXX.XXX.26.142

westgirl napsal(a):
cauiik, nejradši mám quartery, west.plemena, plňase, andalusany a jiná španělská plemena...

ahoj.
Tak mezi moje nej patří quarteři, painti, kladrubáci, jak černý, tak bílí... A taky neopovrhuju haflošema a jinejma malejma koňouchama, jako je welsh atd.

22.10.2008 21:33
shantal88

XXX.XXX.116.186

ladys napsal(a):
ahoj.
Tak mezi moje nej patří quarteři, painti, kladrubáci, jak černý, tak bílí... A taky neopovrhuju haflošema a jinejma malejma koňouchama, jako je welsh atd.

tak u mě je to kladrubák,welsh cob,arab,andalusan,traken....prostě pěkní koníci

23.10.2008 00:09
mokasin

XXX.XXX.241.231

shantal88 napsal(a):
tak u mě je to kladrubák,welsh cob,arab,andalusan,traken....prostě pěkní koníci

No, mnou obdivované Plemínko je arab . Jinak oblíbený je samo ten můj... kříženec. Z toho mi do budoucna vychází kůň snú- Pinto arab!

23.10.2008 14:24
hanulinka95

XXX.XXX.122.105

mokasin napsal(a):
No, mnou obdivované Plemínko je arab . Jinak oblíbený je samo ten můj... kříženec. Z toho mi do budoucna vychází kůň snú- Pinto arab!

jj m,oc super hezka pleminka

25.10.2008 11:23
wendinkah

XXX.XXX.79.90

hanulinka95 napsal(a):
jj m,oc super hezka pleminka

Moje nej nej je Quarter , Arab, Holanský teplokrevník xD

25.10.2008 13:31
stalonek

XXX.XXX.163.66

wendinkah napsal(a):
Moje nej nej je Quarter , Arab, Holanský teplokrevník xD

já preferuju huculy a taky mám ráda křížence, kdysi jsem si hucula chtěla pořídit, ale v našem kraji jsou na prodej jen varianty se skaženým chováním, a já se zabít nenechám. tak mám křížence hucula když už nic nebylo, a musím říct že stavbhou je spíš na haflinga,huculská hlava a tvrdohlavost, a od každého prostě něco. supr.

25.10.2008 19:37
katjuschka

XXX.XXX.227.24

stalonek napsal(a):
já preferuju huculy a taky mám ráda křížence, kdysi jsem si hucula chtěla pořídit, ale v našem kraji jsou na prodej jen varianty se skaženým chováním, a já se zabít nenechám. tak mám křížence hucula když už nic nebylo, a musím říct že stavbhou je spíš na haflinga,huculská hlava a tvrdohlavost, a od každého prostě něco. supr.

Ja som mala asi rok haflošku,moc moc by som chcela jej dcérku, ak nie určite sa k nim vrátim, nič iné by som nechcela, je to super plemeno. Stavbou tela sa mi páčia ešte arabi, frízi, farbou appa, ale vlastniť by som ich asi nechcela. Povahovo u mňa vyhrali mini shetlandi (na fotke moja malá), už sa ich asi nestrasiem

25.10.2008 21:16
sheilaaa

XXX.XXX.165.56

katjuschka napsal(a):
Ja som mala asi rok haflošku,moc moc by som chcela jej dcérku, ak nie určite sa k nim vrátim, nič iné by som nechcela, je to super plemeno. Stavbou tela sa mi páčia ešte arabi, frízi, farbou appa, ale vlastniť by som ich asi nechcela. Povahovo u mňa vyhrali mini shetlandi (na fotke moja malá), už sa ich asi nestrasiem

Jednoznačně Shetlandíci a Starokladrubáci! Se Shetlandíky se mi sen splnil - máme doma 2klisničky a hříbátko.

26.10.2008 00:29
katjuschka

XXX.XXX.227.24

sheilaaa napsal(a):
Jednoznačně Shetlandíci a Starokladrubáci! Se Shetlandíky se mi sen splnil - máme doma 2klisničky a hříbátko.

Joooj miminkooo My čakáme rovno dve, budú to "moje" prvé

6.11.2008 17:43
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

sheilaaa napsal(a):

to je jeden z mych oblibencu jmenuje se Calhoun(Matej) je mu 13 let

6.11.2008 17:49
memmory

XXX.XXX.253.10

hanulinka95 napsal(a):
to je jeden z mych oblibencu jmenuje se Calhoun(Matej) je mu 13 let

QH , PH , APPA , a¨le doma mám křížence A1/1 s Huculíkem . Nemám usebe fotky takže je najdeš na WWW.memmory.rajce.idnes. složka Luis

Přidejte reakci

Přidat smajlík