shantal88
napsal(a):
tak u mě je to kladrubák,welsh cob,arab,andalusan,traken....prostě pěkní koníci
No, mnou obdivované Plemínko je arab . Jinak oblíbený je samo ten můj... kříženec. Z toho mi do budoucna vychází kůň snú- Pinto arab!
hanulinka95
napsal(a):
jj m,oc super hezka pleminka
Moje nej nej je Quarter , Arab, Holanský teplokrevník xD
wendinkah
napsal(a):
Moje nej nej je Quarter , Arab, Holanský teplokrevník xD
já preferuju huculy a taky mám ráda křížence, kdysi jsem si hucula chtěla pořídit, ale v našem kraji jsou na prodej jen varianty se skaženým chováním, a já se zabít nenechám. tak mám křížence hucula když už nic nebylo, a musím říct že stavbhou je spíš na haflinga,huculská hlava a tvrdohlavost, a od každého prostě něco. supr.
stalonek
napsal(a):
já preferuju huculy a taky mám ráda křížence, kdysi jsem si hucula chtěla pořídit, ale v našem kraji jsou na prodej jen varianty se skaženým chováním, a já se zabít nenechám. tak mám křížence hucula když už nic nebylo, a musím říct že stavbhou je spíš na haflinga,huculská hlava a tvrdohlavost, a od každého prostě něco. supr.
Ja som mala asi rok haflošku,moc moc by som chcela jej dcérku, ak nie určite sa k nim vrátim, nič iné by som nechcela, je to super plemeno. Stavbou tela sa mi páčia ešte arabi, frízi, farbou appa, ale vlastniť by som ich asi nechcela. Povahovo u mňa vyhrali mini shetlandi (na fotke moja malá), už sa ich asi nestrasiem
katjuschka
napsal(a):
Ja som mala asi rok haflošku,moc moc by som chcela jej dcérku, ak nie určite sa k nim vrátim, nič iné by som nechcela, je to super plemeno. Stavbou tela sa mi páčia ešte arabi, frízi, farbou appa, ale vlastniť by som ich asi nechcela. Povahovo u mňa vyhrali mini shetlandi (na fotke moja malá), už sa ich asi nestrasiem
Jednoznačně Shetlandíci a Starokladrubáci! Se Shetlandíky se mi sen splnil - máme doma 2klisničky a hříbátko.
sheilaaa
napsal(a):
Jednoznačně Shetlandíci a Starokladrubáci! Se Shetlandíky se mi sen splnil - máme doma 2klisničky a hříbátko.
to je jeden z mych oblibencu jmenuje se Calhoun(Matej) je mu 13 let
hanulinka95
napsal(a):
to je jeden z mych oblibencu jmenuje se Calhoun(Matej) je mu 13 let
QH , PH , APPA , a¨le doma mám křížence A1/1 s Huculíkem . Nemám usebe fotky takže je najdeš na WWW.memmory.rajce.idnes. složka Luis