PRACANTKY- A je to tady..Pršíííí....!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2008 07:33
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Tak snad se nám to vyjasní

No nevim. Tady to spíš vypadá na celodenní tmu

23.10.2008 07:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

jsem ráno otírala brejličky od kapiček...dneska budem asi marný když se všichni omlouvájí...

23.10.2008 07:57
lanika

XXX.XXX.214.7

strelish napsal(a):

Tož já souhlasím s Káťulou Je tma , prší, hnusně fouká. Bléééééééééé....

23.10.2008 07:59
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

DObré jitro,
vůbec se mi nic nechce. Když jsem opouštěla pelíšek tak jsem skoro bulela, když tak vidím Tomáše jak spokojeně pochrupuje...mu to snad i závidím...
Jak jsem říkala, musím jít připravovat na to školení věci, tak se odmlčím...tak papík a já ještě snad dorazím

23.10.2008 08:16
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

A tak už bylo krááásně sucho...chjo zas.

23.10.2008 08:16
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
DObré jitro,
vůbec se mi nic nechce. Když jsem opouštěla pelíšek tak jsem skoro bulela, když tak vidím Tomáše jak spokojeně pochrupuje...mu to snad i závidím...
Jak jsem říkala, musím jít připravovat na to školení věci, tak se odmlčím...tak papík a já ještě snad dorazím

Mi povídej já vstavala a Honza dorazil z noční, takže ho čekala postel a ještě k tomu hezky vyhřátá!!a Já v tom dešti naháněla všechny jezevčíky a borderku aby nebyli jak prasata!!! Prima ráno

23.10.2008 08:27
lanika

XXX.XXX.214.7

strelish napsal(a):
A tak už bylo krááásně sucho...chjo zas.

A krásně teplo Nevíte jak hlásí na víkend????

23.10.2008 08:29
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
A krásně teplo Nevíte jak hlásí na víkend????

Zítra by mělo být hezky a od soboty zase pršet..

23.10.2008 08:53
stieberova

XXX.XXX.248.182

rocky napsal(a):

Hm, tady sněží!!!!

23.10.2008 08:56
lanika

XXX.XXX.214.7

rocky napsal(a):
Zítra by mělo být hezky a od soboty zase pršet..

Chjo :-(
Se mi v takovém počasí nic nechce
Doufám, že mi ten vítr neodfučel plachtuna senu , jsem se ráno ani nekoukla.

23.10.2008 08:57
rocky

XXX.XXX.0.1

stieberova napsal(a):
Hm, tady sněží!!!!

cožeeee???sníh néééé...!!!

23.10.2008 09:04
markemic

XXX.XXX.84.176

stieberova napsal(a):
Hm, tady sněží!!!!

Ježíš to snad nééé!Kde to bydlíte proboha?
Jinak ahoj pracantky

23.10.2008 09:16
lanika

XXX.XXX.214.7

markemic napsal(a):
Ježíš to snad nééé!Kde to bydlíte proboha?
Jinak ahoj pracantky

No taky by mě to zajímalo, kdeže se snad letos poprvé objevili vločky Aby to do víkendu nevypadalo takhle

23.10.2008 09:19
lanika

XXX.XXX.214.7

lanika napsal(a):
No taky by mě to zajímalo, kdeže se snad letos poprvé objevili vločky Aby to do víkendu nevypadalo takhle

23.10.2008 10:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

řeším tu furt nějaký spory a na Vás holky nemám čas...u nás přestalo pršet, což je fajn....

sadzi saj

23.10.2008 10:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lanika napsal(a):

No, že Vám sem lezu, ale příští týden hlásí, že má na horách napadnout až 15 cm sněhu

23.10.2008 10:54
lanika

XXX.XXX.214.7

sadzi saj napsal(a):
No, že Vám sem lezu, ale příští týden hlásí, že má na horách napadnout až 15 cm sněhu

Andrejko, raději to slovo "sníh" drž ještě nějakou dobu za zuby, jinak se to tady opravdu vysype. Hele, holky, kdy vlastně loni poprvé nasněžilo?????

23.10.2008 10:57
lanika

XXX.XXX.214.7

lanika napsal(a):
Andrejko, raději to slovo "sníh" drž ještě nějakou dobu za zuby, jinak se to tady opravdu vysype. Hele, holky, kdy vlastně loni poprvé nasněžilo?????

Kterého to vlasně bylo??????

23.10.2008 11:19
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Kterého to vlasně bylo??????

Tak srazík byl 10.-11.10.2007

23.10.2008 11:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Tak srazík byl 10.-11.10.2007

jen o měsíc dýl péto...byl v listopdu...

23.10.2008 11:46
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
jen o měsíc dýl péto...byl v listopdu...

Ne že zas přivezete sněžení!

23.10.2008 11:47
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

zlata kuk, jsem zpátk, odvykládáno na gymplu....te´d dořešit nějaké zprávy, a apk odpolední klienti.,...a vzheldem k tomu hnusu tam venku dneska trénink nehrozí a na pytel bude i cesta na kole za ořama - a´t žijou kola bez blatníků..:))
a jinka já sníh můžu, dokonce si za Kerku přeju, ať se ochladí, nedá se vůbec existovat s těma mouchama, ještě minulý týden jsem byla kupovat poslendí repelent!!!
Na tréninku je jízda v kroku absolutní peklo a nějaké obraty kolem předku, zadku atd, no mazec...každý máme svoje hejno....
včera jsem si akorát mákla, a taky dobře, dneska bych se do pole na košení s autem a přívěsem nedostala....
a jezdit se mi teda nechce vůbec....vlastně se mi nechce ani ejt za těma smradama mojima:))
a letos chci půl metra sněhu, ať můžu zase cválat po zasněžených polícha halvně ať vymrzne ten svinský hmyz...:)

23.10.2008 11:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
zlata kuk, jsem zpátk, odvykládáno na gymplu....te´d dořešit nějaké zprávy, a apk odpolední klienti.,...a vzheldem k tomu hnusu tam venku dneska trénink nehrozí a na pytel bude i cesta na kole za ořama - a´t žijou kola bez blatníků..:))
a jinka já sníh můžu, dokonce si za Kerku přeju, ať se ochladí, nedá se vůbec existovat s těma mouchama, ještě minulý týden jsem byla kupovat poslendí repelent!!!
Na tréninku je jízda v kroku absolutní peklo a nějaké obraty kolem předku, zadku atd, no mazec...každý máme svoje hejno....
včera jsem si akorát mákla, a taky dobře, dneska bych se do pole na košení s autem a přívěsem nedostala....
a jezdit se mi teda nechce vůbec....vlastně se mi nechce ani ejt za těma smradama mojima:))
a letos chci půl metra sněhu, ať můžu zase cválat po zasněžených polícha halvně ať vymrzne ten svinský hmyz...:)

Holky tož se taky konečně trochu hlásím(abytu Janica nebyla sama) holky poradte laikovy v čem jezdit ve westernu když nemám dlouhé chaps. asi ty pantalony co......jsem si ptrochu drbla nohu a o lem riflí....no a prdel je, že si připadám jak bych se učila jezdit znova, Sabulák byl včera hrrrr...tak chvilu trvalo než se spomalil a to jsem si myslela že jak už má dlouhá kopýtka(tesně před kovářem) že bude pajdat a ono ejhle je mu fajn...tož jsme museli cválat, a pak mě potěšil pěkným krátkým klusem se sníženou hlavičkou na delších otěžích....sedýlko bych řekla že je fajnové, ale říkám si jestli nebudem potřebovat poprsák, ale SAbulák zatím ze sedla moc nadšený není, hlavně při sedlání, vadí mu to dotahování, tož musím nežně....ale jinak se mi pod sedlem zdá být spokojený, však to bude o nečem jiném až se více nasvalí....

23.10.2008 12:00
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

jo a pak bude vyžadovat ježdění bez jako má černá věc.....v součansé době bych síťku kolem celého těla potřebovala i já, mě by trefilo...
a štve mě, že sjem včera nejezdila, bo se mi dneska nechce moc tlačit do toho hnusu....
Klári a jaký máš podbřišák...?Ten provázkový?
Ono třeba fakt hodně koní, jezdících pravidelně v anglii má potom problém s westernem, páč on je jakoby více vzadu a celkově je to ganz jiný tlak, dal byhc Sabulákovi čas, a´t si zvykne a halvně kontrolovala, jestli všechno sedí, jak má...

23.10.2008 12:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
jo a pak bude vyžadovat ježdění bez jako má černá věc.....v součansé době bych síťku kolem celého těla potřebovala i já, mě by trefilo...
a štve mě, že sjem včera nejezdila, bo se mi dneska nechce moc tlačit do toho hnusu....
Klári a jaký máš podbřišák...?Ten provázkový?
Ono třeba fakt hodně koní, jezdících pravidelně v anglii má potom problém s westernem, páč on je jakoby více vzadu a celkově je to ganz jiný tlak, dal byhc Sabulákovi čas, a´t si zvykne a halvně kontrolovala, jestli všechno sedí, jak má...

máme kožený kamarádce byl na obezního haflinga malý, no mám takovej pocit že jestli to byl originál od sedla, tak ho mám od pana zajace......on nikdy moc nemusel sedla, to ty jeho zádička, jak ho občas bolí...ale on tomu přijde na chut stejně jako já...ale spíš myslím že byrzy přejdem na bezudidlovku jako ty, na udidlo reaguje o něco hůř než na ohlávku, ale zas je to vyčuránek...no musím ho začítat zas trochu přiježdovat at se srovná...

sadzi saj

23.10.2008 13:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
máme kožený kamarádce byl na obezního haflinga malý, no mám takovej pocit že jestli to byl originál od sedla, tak ho mám od pana zajace......on nikdy moc nemusel sedla, to ty jeho zádička, jak ho občas bolí...ale on tomu přijde na chut stejně jako já...ale spíš myslím že byrzy přejdem na bezudidlovku jako ty, na udidlo reaguje o něco hůř než na ohlávku, ale zas je to vyčuránek...no musím ho začítat zas trochu přiježdovat at se srovná...

Klárko a co kopýtka psala si jim??

23.10.2008 13:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

sadzi saj napsal(a):
Klárko a co kopýtka psala si jim??

No, tak já sjem kdysi naivně chtěla pužít ten pdobřišák k originál seldu od toho Žákovského, to Keruška málem nerozchodil...
Mívali jsme beránkový a teď máme ten hustě porvázkový, hedvábný, co má uprostřed kožený kosočtverec, aby se nekrčil a je super...akorát já furt stresuju, jak sjem byla zvyklá, že ta přezka u beránkového nebo neoprénového měla podložení, aby je tady nepodřela, když je přímo na těle..

23.10.2008 13:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
No, tak já sjem kdysi naivně chtěla pužít ten pdobřišák k originál seldu od toho Žákovského, to Keruška málem nerozchodil...
Mívali jsme beránkový a teď máme ten hustě porvázkový, hedvábný, co má uprostřed kožený kosočtverec, aby se nekrčil a je super...akorát já furt stresuju, jak sjem byla zvyklá, že ta přezka u beránkového nebo neoprénového měla podložení, aby je tady nepodřela, když je přímo na těle..

no proto šel ten provázkovej pryč nelíbilo se mi že by ta přeska byla přímo na koni...raději ten kožený, ten má přesku podloženou na obou stranách a my jsme na kožený zvyklí takže spokojenost, asi by mohl být o pět cm delší, ale dobrý je to těsně...hele a ty to několikrát protáhneš a pak zapíchneš do přesky a zbytek koukám protáhneš okem nahoru, je to tak, přemýšlím jestli dodělat dírky, nebo raději vázat na tu kravatu...ty řemeny jsou dost pružný, tak mám obavu pravě aby se dírky neprotrhly, myslím že je asi časem bude čekat výměna za kvalitnější...

Andy čekám na rtg od kámoše, aby to poslala komplet...

23.10.2008 13:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
no proto šel ten provázkovej pryč nelíbilo se mi že by ta přeska byla přímo na koni...raději ten kožený, ten má přesku podloženou na obou stranách a my jsme na kožený zvyklí takže spokojenost, asi by mohl být o pět cm delší, ale dobrý je to těsně...hele a ty to několikrát protáhneš a pak zapíchneš do přesky a zbytek koukám protáhneš okem nahoru, je to tak, přemýšlím jestli dodělat dírky, nebo raději vázat na tu kravatu...ty řemeny jsou dost pružný, tak mám obavu pravě aby se dírky neprotrhly, myslím že je asi časem bude čekat výměna za kvalitnější...

23.10.2008 13:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

Tam je ta hnusná olejová kůže, to je jak nasátá hadra, že?:))
Je to blbě měkké, a ajk to třeba pbtáčáš jakoby dvakrát, tak jak je to měkké, blbě se protahuje..ale osobně bych asi vždyck aspoň dvakrát obtočila, a pak do dírky a neměl by být problém u Sabuoloida s délkou..

23.10.2008 13:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Tam je ta hnusná olejová kůže, to je jak nasátá hadra, že?:))
Je to blbě měkké, a ajk to třeba pbtáčáš jakoby dvakrát, tak jak je to měkké, blbě se protahuje..ale osobně bych asi vždyck aspoň dvakrát obtočila, a pak do dírky a neměl by být problém u Sabuoloida s délkou..

jo jo dvakrát mi to dá, jen tam chyběj ty dírky, přizvu děrovačku a dodělám, ale máš recht přesně tak, namaštěný je to brutálně, no ale zas nevidím problém to nechat vyměnit...jinak na sedle je kůže jiná...zadní řemen je na pěst vid, když jsem dodělala dírky dalo mi to...no Dnulí mi slibovala že v pátek co máme vyrážet bere dovču, tak jí zneužiju a pořádně mi to překontroluje...myslím i že na těhlech prvních fotkách jsem sedlala moc dopředu,co???už to strkám o chlup níž...

sadzi saj

23.10.2008 14:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
jo jo dvakrát mi to dá, jen tam chyběj ty dírky, přizvu děrovačku a dodělám, ale máš recht přesně tak, namaštěný je to brutálně, no ale zas nevidím problém to nechat vyměnit...jinak na sedle je kůže jiná...zadní řemen je na pěst vid, když jsem dodělala dírky dalo mi to...no Dnulí mi slibovala že v pátek co máme vyrážet bere dovču, tak jí zneužiju a pořádně mi to překontroluje...myslím i že na těhlech prvních fotkách jsem sedlala moc dopředu,co???už to strkám o chlup níž...

Tak dej pak vědět, klidně i na mail, jak to dopadlo

23.10.2008 14:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

sadzi saj napsal(a):
Tak dej pak vědět, klidně i na mail, jak to dopadlo

jo budu informovat, klidně veřejně...čtu kolem toho tolika věci...jen člověk se nějak bojí...četla jsem na eqch novou diskuzi o této nemoci, mismon mám koně s uplně stejným problémem, a ejhle Žert jí řekl že tam podtroloza není, tak že mazec...no...
Počkám na cd s rtg a pak zahltím asi toho Podhajdu jezdí po celé ČR, Soukup by max dojel nma to mrknout až bude mít cestu, snad nějakýho ukecám či mě dají kontakt na někoho jiného kdo by měl čas je mi jasné že jsou zahlcení...

sadzi saj

23.10.2008 14:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
jo budu informovat, klidně veřejně...čtu kolem toho tolika věci...jen člověk se nějak bojí...četla jsem na eqch novou diskuzi o této nemoci, mismon mám koně s uplně stejným problémem, a ejhle Žert jí řekl že tam podtroloza není, tak že mazec...no...
Počkám na cd s rtg a pak zahltím asi toho Podhajdu jezdí po celé ČR, Soukup by max dojel nma to mrknout až bude mít cestu, snad nějakýho ukecám či mě dají kontakt na někoho jiného kdo by měl čas je mi jasné že jsou zahlcení...

Jo to s tou Míšou jsem četla tenkrát, jak si mi to psala, jak na tom Sabulka je, ale ona má kobíí na boso

Podhajda myslím 100% dorazí, pokud budeš chtít

Přidejte reakci

Přidat smajlík