PRACANTKY - konečně pátek...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2008 07:45
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
zdar to je kosa jak z nosa

Ahoj...
PANE BOŽE JÁ DNES MUSELA POPRVÉ ŠKRABAT!!!

24.10.2008 07:52
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Ahoj...

Až tak, jo?? No fuj. U nás byly +2 stupně a mlha jak mlíko Hnus.

24.10.2008 07:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Ahoj...

taky jsem Jarinoj chtěla psát at vstáva, že bude mít dnes o práci navíc:)brrr...segra posílala jsem ti email na služebák...už jsi holkám říkala tu včerejší výbornou zprávičku!!!!

24.10.2008 08:03
lanika

XXX.XXX.214.7

klawdie napsal(a):
taky jsem Jarinoj chtěla psát at vstáva, že bude mít dnes o práci navíc:)brrr...segra posílala jsem ti email na služebák...už jsi holkám říkala tu včerejší výbornou zprávičku!!!!

Zdar ženy. Tož já tu s váma pobudu pouze dopoledne, pak už mizím.
U nás moc velká kosa teda nebyla...No jakož e se dalo
Honzajs už je opět plný sil, řádil včera cv ohradě, u něho nezvyklé připomínám :-) a dnes ráno jsem málem letěla i sním, nestihla jsem ho odepnout a už mě smykal. No, bude to sranda sním ještě nějakou dobu bez pohybu :-)

24.10.2008 08:03
kukinatost

XXX.XXX.219.111

klawdie napsal(a):

u nás mlha bestyjální už včera, v noci se to vybralo, pak kolem nuly něco málo....
ale je to fakt znát, takže ještě jeden pozdrav z dovolené a valím zařizovat věci za půl roku, to je radosti...
a keruška spokojený, že nebyly muchy:))
a sluší mi to, že?:)

24.10.2008 08:06
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):

Néé ještě neřekla..
Včera jsem jela domů a venku před vraty na mě čekalo překvapení
Nissan (domek) se nám vrátil z německa domůůů, jupíí.. Příští týden budem přezouvat všechny auta na zimáky, Tak na sraz budou připravený v plné výbavě

24.10.2008 08:08
kukinatost

XXX.XXX.219.111

rocky napsal(a):
Néé ještě neřekla..
Včera jsem jela domů a venku před vraty na mě čekalo překvapení
Nissan (domek) se nám vrátil z německa domůůů, jupíí.. Příští týden budem přezouvat všechny auta na zimáky, Tak na sraz budou připravený v plné výbavě

pak už stačí jenom řetězy, bo na severní Moravě je to zdrádné...a už fakt jdu, bo chudák Ritchitan:))

24.10.2008 08:12
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
pak už stačí jenom řetězy, bo na severní Moravě je to zdrádné...a už fakt jdu, bo chudák Ritchitan:))

Leňusko budou zase prasečí štěňátka

24.10.2008 08:13
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

24.10.2008 08:16
lanika

XXX.XXX.214.7

rocky napsal(a):

Ježiši holky, já na to úplně zapoměla. Peti, máš ty fotky někde natahané na webu????? Kdyžtak***

24.10.2008 08:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

hooolky já ses táákkk těšímmmmštěnátka budou vid Lenucho ale odhaduji to na tryskomyše....
Jooo a holky včera jsem se asi po stopadesátý zamilovala, kámoška mi ukazovala další morčo přírustky, tak bylo rozhodnuto a Teddy bude mít konečně kámoše, totálně souměrně černobílý morčátko! a hlavně totál pohodář, normálně jsme ho měla v dlani seděl na zadku jako pes s čuměl na mě...připomíná mi kosatku Willyho...tak už se na něj moc těšííííííííí! Je to do háčka tak ymýšlím jmeno aby dobře znělo...Zatím jsem na Hollywood alias Woody, ale nejradši bych mu říkala Willy ale nevím jak to zakomponovat aby to bylo od toho Háčka! nemáte nějakej nápad...

24.10.2008 08:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
hooolky já ses táákkk těšímmmmštěnátka budou vid Lenucho ale odhaduji to na tryskomyše....
Jooo a holky včera jsem se asi po stopadesátý zamilovala, kámoška mi ukazovala další morčo přírustky, tak bylo rozhodnuto a Teddy bude mít konečně kámoše, totálně souměrně černobílý morčátko! a hlavně totál pohodář, normálně jsme ho měla v dlani seděl na zadku jako pes s čuměl na mě...připomíná mi kosatku Willyho...tak už se na něj moc těšííííííííí! Je to do háčka tak ymýšlím jmeno aby dobře znělo...Zatím jsem na Hollywood alias Woody, ale nejradši bych mu říkala Willy ale nevím jak to zakomponovat aby to bylo od toho Háčka! nemáte nějakej nápad...

Leni to už jsme taky pátrali, jestli fotos někdo někde máte, natáhněte to na rajče...at je mám pohromadě...please

24.10.2008 08:27
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Leni to už jsme taky pátrali, jestli fotos někdo někde máte, natáhněte to na rajče...at je mám pohromadě...please

Tak mu proste říkej Hollywood Willy

fotky mám dnes u sebe na cd. hodim je na rajce

24.10.2008 08:27
lanika

XXX.XXX.214.7

klawdie napsal(a):

Štěnátka nebudou....Fenka měla falešnou březost....... Nevadí, budou jindy....

24.10.2008 08:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Štěnátka nebudou....Fenka měla falešnou březost....... Nevadí, budou jindy....

to je škoda..zas bude mín hovínek a budeš mít mín povinností..

24.10.2008 08:45
lanika

XXX.XXX.214.7

klawdie napsal(a):
to je škoda..zas bude mín hovínek a budeš mít mín povinností..

Jak jsme všechny naskákaly na postel, aby nám neumrzly nožky

24.10.2008 08:47
lanika

XXX.XXX.214.7

lanika napsal(a):
Jak jsme všechny naskákaly na postel, aby nám neumrzly nožky

Tož krapet zavtpomínáme Klári???????

24.10.2008 08:48
lanika

XXX.XXX.214.7

lanika napsal(a):

Kolemjdoucí

24.10.2008 08:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

takovewj ch uletů a bude hůř...

24.10.2008 08:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

no jo to jsem přejela chodce
Holky tohle už musí na veřejnost, pamatuje pro koho jsme to fotili

lanika

XXX.XXX.214.7

klawdie napsal(a):

Kde je Evča????????????

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
no jo to jsem přejela chodce
Holky tohle už musí na veřejnost, pamatuje pro koho jsme to fotili

oooo se mi tam nevejdete

24.10.2008 08:51
lanika

XXX.XXX.214.7

lanika napsal(a):
Kde je Evča????????????

Kláruša, bud ráda, že tu sebou nemám cedlo. Taky bych vytáhla nějakej tvůj IN výraz

24.10.2008 08:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kde je Evča????????????

joo tohle bylo brutální....
Hele pro Zuzajdu nevím ejstli dorazilo ICQ, Zuzíku myslím že i Danny to bude vyhovovat když dorazíme do tři zas dom,ale po zkušenostech to zaručit nemůžem, těší mě že to vypadá na plnej počet....

24.10.2008 08:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
joo tohle bylo brutální....
Hele pro Zuzajdu nevím ejstli dorazilo ICQ, Zuzíku myslím že i Danny to bude vyhovovat když dorazíme do tři zas dom,ale po zkušenostech to zaručit nemůžem, těší mě že to vypadá na plnej počet....

no tak aby jsi neřekla...tak ještě jeden tvůj

24.10.2008 08:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
no tak aby jsi neřekla...tak ještě jeden tvůj

držím partu

24.10.2008 08:57
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Kolemjdoucí

TA BUNDA MI JE POVĚDOMÁÁ

24.10.2008 08:59
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
držím partu

TENHLE KSICHTÍK MÁM NEJRADŠI

24.10.2008 09:51
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
TENHLE KSICHTÍK MÁM NEJRADŠI

Čaues holky,
mno já jsem teda začala den...zaspala jsem, sednu do šemíka a kucky kucky a konec...batééévie vybitá...tak jsem musela poprosit ségru o zapůjčení Vermachta...fakt brutál, hlavinka mě bolí jako střep, venku kosa...no ještě že je pátek.
Co máte v plánu na víkend? Nějaké koňo akce?

24.10.2008 09:57
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Čaues holky,
mno já jsem teda začala den...zaspala jsem, sednu do šemíka a kucky kucky a konec...batééévie vybitá...tak jsem musela poprosit ségru o zapůjčení Vermachta...fakt brutál, hlavinka mě bolí jako střep, venku kosa...no ještě že je pátek.
Co máte v plánu na víkend? Nějaké koňo akce?

No takhle jsem sedla do auta v pondělí...ještě že vedle stálo druhé auto, tak jsem se plynule přestěhovala a jela jsem...blbej kontakt ve dveřích...zůstalo svítit světlo dovnitř a baterka to nerozchodila

24.10.2008 10:33
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
zdar to je kosa jak z nosa

Dobré ráno Danny, oo jéé to jsi musela mít ráno
a bude hůůůř...

24.10.2008 10:37
lanika

XXX.XXX.214.7

rocky napsal(a):
Dobré ráno Danny, oo jéé to jsi musela mít ráno
a bude hůůůř...

Peťuli, stáhni ty fotky na web. Chci se kouknou, úplně jsem zapoměla co všechno jste tenkrát fotili :-)

24.10.2008 10:43
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Peťuli, stáhni ty fotky na web. Chci se kouknou, úplně jsem zapoměla co všechno jste tenkrát fotili :-)

A ještě k tomu všemu lítám furt na hajzlik...nějaká střevní či co...fuj ble a to tady musím dodělat spoustu věcí...
Kéž kdybych alespoň u toho něco shodila když už...
Honzík je elegantně přišel podívat kdo to co to...

24.10.2008 10:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

vzpomínám na stádo oveček...honzíkův černý něžný nosánek...hromadu pokakancůůů...Janičku u silnice...studenou pdolahu v domečku, a nehrající radio...brutální náledí...brzdu servírku.....spinkání na kupě...pitku s Kukím....ranní vstávání s koníkama...odjezd....kopec..favotrita...hromadu sněhu...

24.10.2008 10:48
lanika

XXX.XXX.214.7

klawdie napsal(a):
vzpomínám na stádo oveček...honzíkův černý něžný nosánek...hromadu pokakancůůů...Janičku u silnice...studenou pdolahu v domečku, a nehrající radio...brutální náledí...brzdu servírku.....spinkání na kupě...pitku s Kukím....ranní vstávání s koníkama...odjezd....kopec..favotrita...hromadu sněhu...

A Honzíkův tenkrát začínající abces

24.10.2008 10:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
A Honzíkův tenkrát začínající abces

raději z vesela Leni ..já si zas pamatuji že mi volal tatka že kamarádce umřela naše psí babička...
Hele ksiftíky

24.10.2008 10:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
raději z vesela Leni ..já si zas pamatuji že mi volal tatka že kamarádce umřela naše psí babička...
Hele ksiftíky

tahle je výborná je tam vidět pachatel i obět

24.10.2008 12:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tahle je výborná je tam vidět pachatel i obět

Zase se propadáme..holky dneska pujdou aby miláčci pod sedlo...přemýšlím že si testnu western na kobyle...

24.10.2008 12:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zase se propadáme..holky dneska pujdou aby miláčci pod sedlo...přemýšlím že si testnu western na kobyle...

*oba
a vy jste stejně zažraný do pjáce

24.10.2008 12:36
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
*oba
a vy jste stejně zažraný do pjáce

Klári ještě tě nakonec v sezóně uvidíme na nějakých westernových VT, ne?

24.10.2008 13:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Klári ještě tě nakonec v sezóně uvidíme na nějakých westernových VT, ne?

... když se šedivej roztapkáskákat nemůžem tak se dáme na trail...ne nevím ještě jsem se v tom ani pořádně neusadila, a dávám dokupy výbavu, zatím mám jen w.sedlo a klobouk...k vánocům pořídíme uzdečku...no a panička si objednala ještě pravou westernovou obuv...

24.10.2008 13:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
... když se šedivej roztapkáskákat nemůžem tak se dáme na trail...ne nevím ještě jsem se v tom ani pořádně neusadila, a dávám dokupy výbavu, zatím mám jen w.sedlo a klobouk...k vánocům pořídíme uzdečku...no a panička si objednala ještě pravou westernovou obuv...

už jsem to projela mazec...těším se ještě víc...co se dá dělat když je moc sněhu...?

24.10.2008 13:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
už jsem to projela mazec...těším se ještě víc...co se dá dělat když je moc sněhu...?

24.10.2008 13:19
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

sáňkovat za koněm

24.10.2008 13:34
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
sáňkovat za koněm

Péťo a nezapomeň si tepláčky...a my s Klárkou si zase vezmeme do metrových závějí tenisky...
Jo a doufám že mě pak vezme ten kluk zase do Hořic na pumpu až nebudu stíhat vlaky a busy...
Holky, já se také už těšim jak malá...to zase bude mazééééc.

24.10.2008 13:53
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Péťo a nezapomeň si tepláčky...a my s Klárkou si zase vezmeme do metrových závějí tenisky...
Jo a doufám že mě pak vezme ten kluk zase do Hořic na pumpu až nebudu stíhat vlaky a busy...
Holky, já se také už těšim jak malá...to zase bude mazééééc.

Danny jen kvůli tobě si sebou zabalím nějaké fajnové teplušky
Věcí si vemte kolik chcete , pokud pojedem domkem tak se tam toho vejde hafo!!, však víte
tentokrát budem připravený a žádná zima nám nenaruší cestu a pobyt u holek!!!

24.10.2008 14:10
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Danny jen kvůli tobě si sebou zabalím nějaké fajnové teplušky
Věcí si vemte kolik chcete , pokud pojedem domkem tak se tam toho vejde hafo!!, však víte
tentokrát budem připravený a žádná zima nám nenaruší cestu a pobyt u holek!!!

JJ, musíme se poučit z předchozích let...
Každopádně se brutálně těšim...pokecáme, zapaříme...už aby ten měsíc utekl...
Toho jsme tady ještě asi neukazovaly, že ne...

24.10.2008 14:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
JJ, musíme se poučit z předchozích let...
Každopádně se brutálně těšim...pokecáme, zapaříme...už aby ten měsíc utekl...
Toho jsme tady ještě asi neukazovaly, že ne...

Danny a tentokkrát může dělat v pantalonech přehlídku dvě

24.10.2008 14:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Danny a tentokkrát může dělat v pantalonech přehlídku dvě

kéž by se mi podařilo uválet dovču, ale nemám, bohužel.tak max neplac volno...by jsme zas mohli ject nakupovat

24.10.2008 14:52
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
kéž by se mi podařilo uválet dovču, ale nemám, bohužel.tak max neplac volno...by jsme zas mohli ject nakupovat

To jo, ale chtěla bych skusit toho vachuťáka...dala bych si říct na nějaké chapsy...s té měkké kůže od Kentauru...mno do kolika makáš?

24.10.2008 15:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
To jo, ale chtěla bych skusit toho vachuťáka...dala bych si říct na nějaké chapsy...s té měkké kůže od Kentauru...mno do kolika makáš?

no do půl třetí ale já to nějak vykoumám, aby jsi mohla třeba po dvanáctý přifrčet, třeba budou mít douchy hradecký volno dřív než já tak vymyslíte nějaký program.....jééé jak je tady kobyla hezky hubená...moc pěkné foto, sluší ti to na ní...
vas žeru..ty ksiftíky

24.10.2008 15:08
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
no do půl třetí ale já to nějak vykoumám, aby jsi mohla třeba po dvanáctý přifrčet, třeba budou mít douchy hradecký volno dřív než já tak vymyslíte nějaký program.....jééé jak je tady kobyla hezky hubená...moc pěkné foto, sluší ti to na ní...
vas žeru..ty ksiftíky

Hehe, tahle je dobrá ale ta akční je brutální...
jak teďka nejezdím tak jsem na koni jako prkno, předkláním se, šlachy mám skrácené...no fuj ble. Fakt mě to sere ale nějak není na čem rajtovat a prachy raději škudlim na stavbu... Hanka mi nabízela že bych mohla jezdit tu její Carismačku ale jsou to celkem prachy za hodinu tréninku...
Vám to stejně sekne víc...máš jí přečtenou a ona tebe...

24.10.2008 15:17
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
jak teďka nejezdím tak jsem na koni jako prkno, předkláním se, šlachy mám skrácené...no fuj ble. Fakt mě to sere ale nějak není na čem rajtovat a prachy raději škudlim na stavbu... Hanka mi nabízela že bych mohla jezdit tu její Carismačku ale jsou to celkem prachy za hodinu tréninku...

Pa holky loučím se, Přeji krásný víkend, sand i ten náš bude o něco veselejší než minule...

24.10.2008 15:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):

holky, za chvíli balim kufry a valim domů... večer jdeme na VIP párky otevření nového kulturáku v Turnově...tak se zase nevyspim.
Tak papík Danny a krásný víkend všem

24.10.2008 15:18
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
holky, za chvíli balim kufry a valim domů... večer jdeme na VIP párky otevření nového kulturáku v Turnově...tak se zase nevyspim.
Tak papík Danny a krásný víkend všem

teda samozřejmě párty...néééé párky

Přidejte reakci

Přidat smajlík