PRACANTKY - a je tu středa, za chvilku weekend:)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2008 07:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

holky, nějaké foto z tréninku, ať vidíte, jak rezavá šlape:)

29.10.2008 07:40
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

akorát trenérka moc nezvládala trénovat a fotit, tak jsou skoro nepoužitelné a rozmazané:)
bude na to třeba fotografa:)
dovnitř plec:)

29.10.2008 07:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
akorát trenérka moc nezvládala trénovat a fotit, tak jsou skoro nepoužitelné a rozmazané:)
bude na to třeba fotografa:)
dovnitř plec:)

a v klusu:)
jsem ráda, že jste si tak užily huberta, já uvidím, jak toho 8. u Dášeny...
asi nakonec se pojedu mrknout jenom s rezavou, páč Kerka se nějak rozházel s tou hlavou....po výplatě zkusím zase veta...

29.10.2008 07:44
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
asi nakonec se pojedu mrknout jenom s rezavou, páč Kerka se nějak rozházel s tou hlavou....po výplatě zkusím zase veta...

Tož dobré ráno

29.10.2008 07:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

to je rezatá záplava#02 musíme vyrovnat

29.10.2008 07:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

tak ještě jednu a jdu makat..

29.10.2008 07:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

css, tak dva rezatci:))

29.10.2008 07:47
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

a Keruška, ať mu není líto..
jak to malé sluší s přepravákama..

29.10.2008 07:50
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Bré ranko, já byla včera taky potrénovat. Sice jen na chvilku, ale zas umím něco nového

29.10.2008 07:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Bré ranko, já byla včera taky potrénovat. Sice jen na chvilku, ale zas umím něco nového

ti andouš nějak vyrostl......no jo maličká s přepravákama už ais jen na obrázku zas mi přidělává akortá starosti..

29.10.2008 07:51
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

...aspoň něco pozitivního na tom víkendu, no...

29.10.2008 07:52
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
...aspoň něco pozitivního na tom víkendu, no...

A přirostly mu kulky a zlenivěl

29.10.2008 07:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
ti andouš nějak vyrostl......no jo maličká s přepravákama už ais jen na obrázku zas mi přidělává akortá starosti..

no Klári, aspoň je pojízdná normálně....když en ve vozíku, my už perem hlavou i se síťkou...
teče mu z očí, když vyjedeme, z nosu, frká, ale nemocný není...má to celou dobu, tka přemýšlím, na co ještě teď může být alergický....:(((
zkusíme znova vyšetřit a jiným vetem a uvidíme...
navíc jim chci nechta po výplatě zkontrolovat zuby a případně udělat...

29.10.2008 07:54
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
A přirostly mu kulky a zlenivěl

Katuchu, pěkně šlape, strakáč jeden, vždycky zapomenu, jak se jmenuje:))

29.10.2008 07:58
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
Katuchu, pěkně šlape, strakáč jeden, vždycky zapomenu, jak se jmenuje:))

To se divim že to Kerkatému i v tomhle počasí ještě nepřestalo, však mušky už prakticky nejsou a ty vytoky z očí a nosů bych tipovala na nějakou alergii, co kdyz mu neco vadi ve slozeni v granulí?

Bílá a western

29.10.2008 07:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
To se divim že to Kerkatému i v tomhle počasí ještě nepřestalo, však mušky už prakticky nejsou a ty vytoky z očí a nosů bych tipovala na nějakou alergii, co kdyz mu neco vadi ve slozeni v granulí?

Bílá a western

tak to si jenom myslíte, že mušky nejsou, u nás ještě furt miliony, repelentuju a
jezdím v čabrace...:(((
jinak se divím, páč granule měl už i loni....tož to není změna v krmení...chci počkat, co udělá první mráz...

29.10.2008 08:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Bílá a western

Segra máš toho australáka?ještě váhám že vyměním western za australáka...ch jo zase se nemůžu usadit...
Jo a včera jsem šediváčka na 10 minutek vzala na lonž, pěkně vyšlapoval bez problému, divím se a to máme těsně před kováním...je mu dobře...

29.10.2008 08:03
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):

Bílá a western

U nás je mušek teda ještě dost. Zvlášť jak vyleze slunko nebo se trošičku oteplí, tak to jsou nálety v rojích :((

29.10.2008 08:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
U nás je mušek teda ještě dost. Zvlášť jak vyleze slunko nebo se trošičku oteplí, tak to jsou nálety v rojích :((

tak to je opravdu jiný kraj u nás už je mrtvo..

29.10.2008 08:09
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):

Holky můj muchař je už ted delší dobu naprosto ok!!! a pokud není festové vedro jako že už to u nás nehrozí tak my už jsme v cajku a vše nám zarůstá..Ten musí být Jani pěkně na palici, ne dej bože aby byl ještě muchař, to by s nim asi švihlo...Tohle musí vyřešit veterinář, může to byt opravdu cokoliv..

29.10.2008 08:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Holky můj muchař je už ted delší dobu naprosto ok!!! a pokud není festové vedro jako že už to u nás nehrozí tak my už jsme v cajku a vše nám zarůstá..Ten musí být Jani pěkně na palici, ne dej bože aby byl ještě muchař, to by s nim asi švihlo...Tohle musí vyřešit veterinář, může to byt opravdu cokoliv..

segra muchařům neteče z očí, kerouš má nějakou alergii...spíš asi nějaká květina né Janico...no držím palec at zjistíš co je to a moc tě to nestojí...

29.10.2008 08:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Dobré jitro,
konečně u vás.
Hele Jani, já bych mu nechala udělat i rozbor krve, ať máš jasno, zda to třeba nemá z něčeho z krmiva...
Fotky jsem zhlédla...mazéééc hubert. Moc vám to sekne, fakt. Hlavně že jste si to užili a že se koníkům také líbilo ve společnosti jiných uňů...
Já se omlouvám ale zítra v rachotě nepůjde proud tak tu budeme po tmě a budu si tiše kydat v papírech.

29.10.2008 08:35
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
segra muchařům neteče z očí, kerouš má nějakou alergii...spíš asi nějaká květina né Janico...no držím palec at zjistíš co je to a moc tě to nestojí...

Však jsem nic takového nepsala, že by muchařům teklo z očí..mám muchaře doma tak snad vím ne
Psala jsem že to bude nějaká alergie..těžko ale říct co..Mohlo ti ve výběhu něco vyrůst co tam loni nebylo..

Tady jsme s Bílou zdolali příkop. I liška se na něm pěkně rozšvihala, ale je ok i koník

29.10.2008 08:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
konečně u vás.
Hele Jani, já bych mu nechala udělat i rozbor krve, ať máš jasno, zda to třeba nemá z něčeho z krmiva...
Fotky jsem zhlédla...mazéééc hubert. Moc vám to sekne, fakt. Hlavně že jste si to užili a že se koníkům také líbilo ve společnosti jiných uňů...
Já se omlouvám ale zítra v rachotě nepůjde proud tak tu budeme po tmě a budu si tiše kydat v papírech.

¨ZDar DAnulice...no máš to taky nabouchaný, holky já se taky na zítra omlouvám, kolega slaví padesátiny tak miu s tím budu pomáhat, takže nebudu k mání...

29.10.2008 08:41
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
¨ZDar DAnulice...no máš to taky nabouchaný, holky já se taky na zítra omlouvám, kolega slaví padesátiny tak miu s tím budu pomáhat, takže nebudu k mání...

To já se na zítra neomlouvám, budu prostě pracovat

29.10.2008 08:52
lanika

XXX.XXX.214.7

rocky napsal(a):
To já se na zítra neomlouvám, budu prostě pracovat

Zdar babice, jsem tu, konečně jsem zdolala jednu hordu papíru a za chvíli se vrhnu na další. Jeden den volnaa pak se musí všechno dohánět. Hrůza.
Fotečky suprové, Jani i Gasule chodí pěkně....
Já mám taky pár ze včerejšího treningu, ale počasí teda na focení moc nebylo. Tak aspon něco......Zase jedem ,oc hezký den

29.10.2008 08:54
lanika

XXX.XXX.214.7

lanika napsal(a):
Zdar babice, jsem tu, konečně jsem zdolala jednu hordu papíru a za chvíli se vrhnu na další. Jeden den volnaa pak se musí všechno dohánět. Hrůza.
Fotečky suprové, Jani i Gasule chodí pěkně....
Já mám taky pár ze včerejšího treningu, ale počasí teda na focení moc nebylo. Tak aspon něco......Zase jedem ,oc hezký den

Konečně jsem si na Liquidovi zaskákala i na venkovní jízdárně, řeknu vám, je to dělo

29.10.2008 08:59
lanika

XXX.XXX.214.7

lanika napsal(a):
Konečně jsem si na Liquidovi zaskákala i na venkovní jízdárně, řeknu vám, je to dělo

.....holky, mě tak mrzí, že nemám více volného času

29.10.2008 08:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

super Leni, krásné fotos, koník šikula a ty též.... a jak Honzík?

29.10.2008 09:10
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):

Paradní fotečky Leni

29.10.2008 09:11
lanika

XXX.XXX.214.7

klawdie napsal(a):

Bavila jsem se s kovářem i trenerkou, viděli fotky, a říkali, že pod sedlo teda může, ale musím mu kopýtko celé přikrýt a chránít. Respektive gáza, páska přes celé kopýtko a případný zvon. Každodenní převazy, antibiotické spreje, prostě ochrana před infekcí. Ale pokud ho to zespod nebolí, jakože vůbec, pak bez problémů a omezení můžu jezdit. samozřejmě ho nebudu honit po mega šutrech a tak. Takže dnes vyrážíme poprvé pod sedlo, uvidím co to uělá ....

Tady vypadá jak by mi štycnul, že???? Ale fotka je to cvaknutá v blbém okamžiku....

29.10.2008 09:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Bavila jsem se s kovářem i trenerkou, viděli fotky, a říkali, že pod sedlo teda může, ale musím mu kopýtko celé přikrýt a chránít. Respektive gáza, páska přes celé kopýtko a případný zvon. Každodenní převazy, antibiotické spreje, prostě ochrana před infekcí. Ale pokud ho to zespod nebolí, jakože vůbec, pak bez problémů a omezení můžu jezdit. samozřejmě ho nebudu honit po mega šutrech a tak. Takže dnes vyrážíme poprvé pod sedlo, uvidím co to uělá ....

Tady vypadá jak by mi štycnul, že???? Ale fotka je to cvaknutá v blbém okamžiku....

Jo tak to si pamatuju od kobylušeš, kámoška ji koupila takovuo tu botku, stala ji litr, samo to omotávala gázou, navrch cele páskou na koberce, ale jelikož to celodenní popocházení ve výběhu nevydrželo pořídila tu botku, mysli že do 14 dní měla klid...no tka super...hlavně se neboj pořádně to obalit..rychle se to prošoupá...

29.10.2008 09:33
lanika

XXX.XXX.214.7

klawdie napsal(a):
Jo tak to si pamatuju od kobylušeš, kámoška ji koupila takovuo tu botku, stala ji litr, samo to omotávala gázou, navrch cele páskou na koberce, ale jelikož to celodenní popocházení ve výběhu nevydrželo pořídila tu botku, mysli že do 14 dní měla klid...no tka super...hlavně se neboj pořádně to obalit..rychle se to prošoupá...

No, botou to budu řešit pouze v tom případě, pokud bude uvnitř mega díra a při odrůstání kopýtka to bude dělat neplechu. Zatím to vypadá, že je to vpohodě, i kovář říkal, že pokud je nahoře ta prasklina tak velká a prakticky v podobě T, pak ten bordel tlačil malým kanálkem a pak to rozervalo to kopýtko. Uvidíme, musíme počkat.......

29.10.2008 09:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
No, botou to budu řešit pouze v tom případě, pokud bude uvnitř mega díra a při odrůstání kopýtka to bude dělat neplechu. Zatím to vypadá, že je to vpohodě, i kovář říkal, že pokud je nahoře ta prasklina tak velká a prakticky v podobě T, pak ten bordel tlačil malým kanálkem a pak to rozervalo to kopýtko. Uvidíme, musíme počkat.......

Tak at jste brzo zahojený... my jsme zas s kobylou bosky, včera jsme zuly podkuvku co jí zustala, jednu si ušlápla ani nevím kde...jsem malinko na vážkách jestli je rovnou nenechat zutou...uvidíme jak bude tapkat než přijede kovář, ale už je všude měkko.... a zima na krku...jak jste na tom vy, teda vy co kovátë?
tady mě Máňa chtěla sníst řízek tak jsem se statečně bránila vidličkou...

29.10.2008 09:56
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):

Čus babky, jdu na vás mrknout, fotečky všichni bezva.....

29.10.2008 09:57
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Čus babky, jdu na vás mrknout, fotečky všichni bezva.....

Před ořezem..... vysmátej

29.10.2008 10:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Před ořezem..... vysmátej

EVi jsi tu????

29.10.2008 10:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
EVi jsi tu????

Shání tě Péta P. máš se jí ozvat, nemá kredit...

29.10.2008 11:38
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
Shání tě Péta P. máš se jí ozvat, nemá kredit...

Ahojda pracantky.
Tak jsem zpět..opálená, ale unavená a lehce smutná až neštastná.
Jinak měli jsme se naprosto perfektně, počasí bylo super, jen nám pořád hodně foukalo, ale to zase bylo velký plus pro našeho jedinýho chlapa, co byl s námi (spolužák), protože celý týden byl na kaitech...Jinak dovolená pro mě dost náročná, chodili jsme od jídla k jídlu, pak občas nějakej ten sportík v podobě beach volleybalu, pro mě nahánění chlapů apod. Odpolední volejbal byl od 3 a potom už většinou slunko zapadlo tak brzo, že jsme šli na pokoj, kde jsme se dali do cajku a letěli na večeři. Já denně chodila spát nejdřív ve 4 ráno, to víte, rande s číšníkem začínalo až nejdřív v 1 v noci
Jak jste se tu měly vy??
Ani nevíte, jak ráda bych se tu rozepsala, ale přeci jen je to veřejný forum a...asi není nejlepší to tahat všechno sem...

tak tady jsem trávila nejvíc času..jinak náš hotel byl tak rozlehlej, že se tam sotva dalo s někým potkat víckrát (to je lehce přehnaný, ale byl úžasnej)

29.10.2008 11:40
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Ahojda pracantky.
Tak jsem zpět..opálená, ale unavená a lehce smutná až neštastná.
Jinak měli jsme se naprosto perfektně, počasí bylo super, jen nám pořád hodně foukalo, ale to zase bylo velký plus pro našeho jedinýho chlapa, co byl s námi (spolužák), protože celý týden byl na kaitech...Jinak dovolená pro mě dost náročná, chodili jsme od jídla k jídlu, pak občas nějakej ten sportík v podobě beach volleybalu, pro mě nahánění chlapů apod. Odpolední volejbal byl od 3 a potom už většinou slunko zapadlo tak brzo, že jsme šli na pokoj, kde jsme se dali do cajku a letěli na večeři. Já denně chodila spát nejdřív ve 4 ráno, to víte, rande s číšníkem začínalo až nejdřív v 1 v noci
Jak jste se tu měly vy??
Ani nevíte, jak ráda bych se tu rozepsala, ale přeci jen je to veřejný forum a...asi není nejlepší to tahat všechno sem...

tak tady jsem trávila nejvíc času..jinak náš hotel byl tak rozlehlej, že se tam sotva dalo s někým potkat víckrát (to je lehce přehnaný, ale byl úžasnej)

ahoj Týňulíku, moc tě vítám zpátky mezi náma,,,,jsem ráda, že jsi živá a zdravá, ač evidentně docela smutná....
snad se to co nejdřív vylepší:))

29.10.2008 11:43
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
ahoj Týňulíku, moc tě vítám zpátky mezi náma,,,,jsem ráda, že jsi živá a zdravá, ač evidentně docela smutná....

no tak žívá jsem, to jo, i když jsem ted spala v kuse víc jak 12 hodin určitě...to možná i něco přes 17... ale zdravá?? no to se uvidí....jo, snad jo
smutná jsem a budu ještě nákou chvíli..nevíš, kde bych mohla do půl roku sehnat 30 tis...??

29.10.2008 11:43
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

Čauvec Týnuš, já tady nějak v tej práci usínám..
Pak budeš vyprávět na srazu, jistě to bylo báječné..a nesmutni.

29.10.2008 11:44
lanika

XXX.XXX.214.7

kukinatost napsal(a):

Týnuš čauki. Hele babo, docela tiše závidím Doufám, že sis užívala i za nás....

29.10.2008 11:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Týnuli, nevím, ale až to zjistíš, dej mi vědět, určo bych to taky brala:))

29.10.2008 11:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

No jo paráda...Týnuš, jsem zvědavá na podrobnosti...snad smutek brzy přejde...
Jooo a dámy, tady toho mám v očekávání..nakonec z něj bude malej Hollywood, alis Woody..tak čekujte ty barvičky, uplnej kosatec Willy

29.10.2008 11:48
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Čauvec Týnuš, já tady nějak v tej práci usínám..
Pak budeš vyprávět na srazu, jistě to bylo báječné..a nesmutni.

no tak i mamina už ví o tom našem srázku, takže ted už nám naprsoto nic nebrání a já s tím maximálně počítám a fakt se těším..

prej nesmutni...se ti to kecá, čeče...copak to jde? Ale mělo to jednu velkou výhodu..uměla jsem jen základní angl. věci a ted?? Domluvím se celkem bez problémů, ač to není naprosto gramaticky správně a nemám slovní zásobu, tak to šlo dobře...nějak jsem si tu ajinu zalíbila, že jsem v sobě potlačila umění německého jazyka... navíc v AJ píšu i sms, což je trochu horší, ale jde to...

holkyyy....já mám zítra stužkovací večírek..to zas budu na kaši...

29.10.2008 11:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Jooo a dámy, tady toho mám v očekávání..nakonec z něj bude malej Hollywood, alis Woody..tak čekujte ty barvičky, uplnej kosatec Willy

pěknej opasek co...manekýn, furt hopsal a nešel vyfotit...

29.10.2008 11:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
pěknej opasek co...manekýn, furt hopsal a nešel vyfotit...

Týnuš tak na kaši budu též, od rána mecheche na kolegovejch narozkách a to budem s druhým kolegou obsluhovta, takže budem u zdroje..jsem zvědavá jestli vubec dojdu dom

29.10.2008 11:51
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):

laniko, užívala jsem si naplno, tak snad i za vás...

kukino, asi se vyseru na školu a na ten půlrok nastoupím někde do práce...to by možná šlo ne?! jen neim, jak s tou moji maturitou...mamina tam jede v dubnu znova a já prostě CHCI takyy....nějak to musím ošéfit...

29.10.2008 11:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Týnuš tak na kaši budu též, od rána mecheche na kolegovejch narozkách a to budem s druhým kolegou obsluhovta, takže budem u zdroje..jsem zvědavá jestli vubec dojdu dom

jo a zas vím kulový co je to za plemeno, tak aspon nebudu dělat chytrou
Tynuš ale krutej návrat co..tady je zima fujjj

29.10.2008 11:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
laniko, užívala jsem si naplno, tak snad i za vás...

kukino, asi se vyseru na školu a na ten půlrok nastoupím někde do práce...to by možná šlo ne?! jen neim, jak s tou moji maturitou...mamina tam jede v dubnu znova a já prostě CHCI takyy....nějak to musím ošéfit...

Klari, jsem ráda, že v tom nebudu sama..i když je fakt, že ještě v tom bude minimálně 15 lidí ze třídy taky tak... nu což, my před tím ale musíme ještě do školy

jinak návrat dost šílenej, ale čekali jsme asi, že to bude o trochu horší...i když tohle není nic příjemnýho...

29.10.2008 12:49
haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):
Klari, jsem ráda, že v tom nebudu sama..i když je fakt, že ještě v tom bude minimálně 15 lidí ze třídy taky tak... nu což, my před tím ale musíme ještě do školy

jinak návrat dost šílenej, ale čekali jsme asi, že to bude o trochu horší...i když tohle není nic příjemnýho...

Hoja Týno,
ty jo to už jsem si říkala jestli tam nezůstáváš s nějakým arabáčem...
A co fotečky? Budou nějaké luxusní z pod palmy...mojito nebo piňa...jéje, celkem závidím ten relax
CO koňouchové? Byly tam nějaký pidižvíci?

29.10.2008 12:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):
Hoja Týno,
ty jo to už jsem si říkala jestli tam nezůstáváš s nějakým arabáčem...
A co fotečky? Budou nějaké luxusní z pod palmy...mojito nebo piňa...jéje, celkem závidím ten relax
CO koňouchové? Byly tam nějaký pidižvíci?

ahoj Danny...no jo, kdyby si mě tam chtěl nechat, asi bych se nebránila..bohužel ale maturita volá a přeci jen tady je doma...
fotky budou, ale nebude jich moc, Léna začala fotit asi až poslední tři dny a hodně málo..hlavně, že mám fotku s Josephem a Kalem a jsem spokojená..
Jinak koníky jsem zahlídla jen jednou na cestě na kaitovou pláž za tím spolužákem..takový ubožáci no...ale neuděláš nic..

Přidejte reakci

Přidat smajlík