Pomoc potrebuji pomoc - priposteni ( z nemoderky )

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2008 09:33
red and white

XXX.XXX.125.26

tak tady slíbené foto. Toto je moje kobylka

29.10.2008 09:40
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
tak tady slíbené foto. Toto je moje kobylka

ještě jedna

29.10.2008 09:45
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
ještě jedna

poslední ....

29.10.2008 09:48
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
poslední ....

Toto je její dceruška

29.10.2008 09:49
gituna

XXX.XXX.85.61

red and white napsal(a):
poslední ....

Kobylka je sympatická, foto hříběte máš taky?

29.10.2008 09:51
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Toto je její dceruška

opět .... dcerka

29.10.2008 09:52
gituna

XXX.XXX.85.61

gituna napsal(a):
Kobylka je sympatická, foto hříběte máš taky?

Aha, byla jsem rychlejší Holky hezké obě dvě. Já nevím no, tohle stejně nikdo nerozhodne za Tebe, co a jak dělat s přirozeným připouštěním už Ti tam někdo napsal, inseminace je ještě jednodušší, prostě pozveš veterináře či inseminačního technika a pak už jen posloucháš, co kdy dělat

29.10.2008 09:54
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
opět .... dcerka

tady naposled její "hříbátko" už teda stodola je o dost vyšší než moje kobča

29.10.2008 09:55
red and white

XXX.XXX.125.26

gituna napsal(a):
Aha, byla jsem rychlejší Holky hezké obě dvě. Já nevím no, tohle stejně nikdo nerozhodne za Tebe, co a jak dělat s přirozeným připouštěním už Ti tam někdo napsal, inseminace je ještě jednodušší, prostě pozveš veterináře či inseminačního technika a pak už jen posloucháš, co kdy dělat

musím ještě popřemýšlet do jara natěstí ještě času dost..

29.10.2008 10:03
shantal88

XXX.XXX.116.179

red and white napsal(a):
musím ještě popřemýšlet do jara natěstí ještě času dost..

Naše kobu je stejná jak ta tvoje,taky taková plnokrevná proto jsme ji pouštěli hřebcem který je opak,hezky,kompaktně stavěný,a pěkně baculatý to přeháním,ale prostě opak.Druhá kobu je zase mohutná,menší,takže jsme na ni pustili vyššího hřebce s kostnatým fundamentem.
hřebců v čt chovu je vážně hodně,a určo si vybereš

29.10.2008 10:07
red and white

XXX.XXX.125.26

shantal88 napsal(a):
Naše kobu je stejná jak ta tvoje,taky taková plnokrevná proto jsme ji pouštěli hřebcem který je opak,hezky,kompaktně stavěný,a pěkně baculatý to přeháním,ale prostě opak.Druhá kobu je zase mohutná,menší,takže jsme na ni pustili vyššího hřebce s kostnatým fundamentem.
hřebců v čt chovu je vážně hodně,a určo si vybereš

No já bych raději něco macatýho a ne moc vysokýho - taky nejsem zrovna velká osoba a na takovém obříku pak vypadám jak vosa na bombonu... navíc kdo na to má pořád šplhat bylo pro mě neštěstí jezdit kobylu 183 KV

Moje kobča má asi 160KV ale kde najdu teplase s nižší KV ?? tak 155 ?? Všechno jsou to stodoly

29.10.2008 10:10
gituna

XXX.XXX.85.61

red and white napsal(a):
No já bych raději něco macatýho a ne moc vysokýho - taky nejsem zrovna velká osoba a na takovém obříku pak vypadám jak vosa na bombonu... navíc kdo na to má pořád šplhat bylo pro mě neštěstí jezdit kobylu 183 KV

Moje kobča má asi 160KV ale kde najdu teplase s nižší KV ?? tak 155 ?? Všechno jsou to stodoly

Hele Nerčííí, co třeba něco takového? http://www.alpin-horse.info/kone-country.html
Je to nádhernej kus koně, nevím teda výšku, ale mohlo by to tak nějak splňovat Tvoje požadavky akorát to není americký

29.10.2008 10:17
red and white

XXX.XXX.125.26

gituna napsal(a):
Hele Nerčííí, co třeba něco takového? http://www.alpin-horse.info/kone-country.html
Je to nádhernej kus koně, nevím teda výšku, ale mohlo by to tak nějak splňovat Tvoje požadavky akorát to není americký

Šárko vypadá moc hezky !! to by šlo právě to se mi líbí - malý mohutný koník !!!

29.10.2008 10:19
gituna

XXX.XXX.85.61

red and white napsal(a):
Šárko vypadá moc hezky !! to by šlo právě to se mi líbí - malý mohutný koník !!!

A já si právě myslím, že by to ani nemuselo být úplně od věci na kobylku ČT-jeho matka je slovenský teplokrevník po plňasovi...

29.10.2008 10:24
red and white

XXX.XXX.125.26

gituna napsal(a):
A já si právě myslím, že by to ani nemuselo být úplně od věci na kobylku ČT-jeho matka je slovenský teplokrevník po plňasovi...

koukala jsem akorát nemohu najít odkud jsou - že by se mi chtělo vést kobylku ze severních čech až někam na moravu se říct nedá no...

29.10.2008 10:28
gituna

XXX.XXX.85.61

red and white napsal(a):
koukala jsem akorát nemohu najít odkud jsou - že by se mi chtělo vést kobylku ze severních čech až někam na moravu se říct nedá no...

Majitelkou je paní MVDr. Březinová, Unhošť, tak bych předpokládala, že asi bude stát tam.

29.10.2008 10:29
gituna

XXX.XXX.85.61

gituna napsal(a):
Majitelkou je paní MVDr. Březinová, Unhošť, tak bych předpokládala, že asi bude stát tam.

Tyto stránky jsou věnované celé jemu: http://mojekone.com/hrebec/Kontakt.html

29.10.2008 10:40
red and white

XXX.XXX.125.26

gituna napsal(a):
Tyto stránky jsou věnované celé jemu: http://mojekone.com/hrebec/Kontakt.html

to je od nás 111km .. koukala jsem na mapy... no, neni to zas tak hrozná dálka...

29.10.2008 10:42
gituna

XXX.XXX.85.61

red and white napsal(a):
to je od nás 111km .. koukala jsem na mapy... no, neni to zas tak hrozná dálka...

Akorát teď jsem ho konečně našla-asi je dost velikej:-( http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=194202

29.10.2008 10:49
red and white

XXX.XXX.125.26

gituna napsal(a):
Akorát teď jsem ho konečně našla-asi je dost velikej:-( http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=194202

no z fotek to člověku ani nepřišlo.... mě se líbí i ten jejich druhej hřebec ten běloušek ale to už je zase hodně malý mi připadlo, a nedokážu si to představit co by z toho bylo

29.10.2008 10:51
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
no z fotek to člověku ani nepřišlo.... mě se líbí i ten jejich druhej hřebec ten běloušek ale to už je zase hodně malý mi připadlo, a nedokážu si to představit co by z toho bylo

132KV tK TO JE FAKT MÁLO

29.10.2008 11:18
jennifer

XXX.XXX.33.1

red and white napsal(a):
132KV tK TO JE FAKT MÁLO

Taky mi přijde trochu škoda na ní nepustit nějaké ČT, myslím, že vybrat by se asi dalo. Ale pokud majitelka chce menšího, kompaktnějšího koníka, možná bych ji zkusila připustit nějakým welsh cobem. Mě se líbí třeba tenhle: http://www.welsh.cz/okna/stan.html

29.10.2008 12:36
shantal88

XXX.XXX.116.179

red and white napsal(a):

No ta plnokrevná je taky vyšší a hřebec co na ni šel měl 166cm,druhá má 165cm a pustili jsme na ni o dost vyššího,protože většina hřebců je dost malých kolem 165kvh.a ona je taková mohutnější a menší
http://www.schct.cz/seznam.php3 - to je seznam všech hřebců v čr působících v chovu čt.

29.10.2008 12:48
lesterka

XXX.XXX.53.30

shantal88 napsal(a):
No ta plnokrevná je taky vyšší a hřebec co na ni šel měl 166cm,druhá má 165cm a pustili jsme na ni o dost vyššího,protože většina hřebců je dost malých kolem 165kvh.a ona je taková mohutnější a menší
http://www.schct.cz/seznam.php3 - to je seznam všech hřebců v čr působících v chovu čt.

Troufám si říct, že plemenného teplokrevného hřebce 155 cm nenajdeš...pokud vím, tak se pouští do chovu od 161 nebo 162 cm. Takže bych hledala mezi jinými plemeny....

29.10.2008 13:34
red and white

XXX.XXX.125.26

lesterka napsal(a):
Troufám si říct, že plemenného teplokrevného hřebce 155 cm nenajdeš...pokud vím, tak se pouští do chovu od 161 nebo 162 cm. Takže bych hledala mezi jinými plemeny....

Lenka - to vím proto jsem psala - kde bych asi takto vysokého teplase našla!! ( ne jako otázku ale jako konstatování faktu )

29.10.2008 15:05
lesterka

XXX.XXX.53.30

red and white napsal(a):
Lenka - to vím proto jsem psala - kde bych asi takto vysokého teplase našla!! ( ne jako otázku ale jako konstatování faktu )

Nerčí, já ti řeknu, že nevím...nevím, jestli tito koně mají možnost být v nějaké PK uchovněni...spíš bych řekla, že ne...v PK ČT určitě ne...potom bych se asi opravdu dívala po nějakém WPB, ten by mohl typově splňovat tvé předpoklady...ikdyž výškově zase bývají menší. Je to těžký oříšek...tyto velikosti mívají plnokrevní arabové (ale to jsou koně lehčího typu), popř. ShA...ti bývají mohutnější, popř. mně napadá koně typu hafling. Ale QH mezi nima asi moc nenajdeš.

29.10.2008 17:14
red and white

XXX.XXX.125.26

lesterka napsal(a):
Nerčí, já ti řeknu, že nevím...nevím, jestli tito koně mají možnost být v nějaké PK uchovněni...spíš bych řekla, že ne...v PK ČT určitě ne...potom bych se asi opravdu dívala po nějakém WPB, ten by mohl typově splňovat tvé předpoklady...ikdyž výškově zase bývají menší. Je to těžký oříšek...tyto velikosti mívají plnokrevní arabové (ale to jsou koně lehčího typu), popř. ShA...ti bývají mohutnější, popř. mně napadá koně typu hafling. Ale QH mezi nima asi moc nenajdeš.

Lenka - už jsem to psala snad tisíckrát, nepotřebuji zařazení do PK !! chci jen pěkného koně s modrou knížkou, na couračky do lesa, nezávodím, jsem rekreační jezdec. Wpb popř. arab zní dobře, musím si to vše ještě rozmyslet

Přidejte reakci

Přidat smajlík