Ahoj holky, chtěla bych vás moc poprosit o návod kde a jak založit webové stránečky pro mého prcka. Chtěla bych aby bylo možné tam snadno přidávat fotečky a informace apod. Však to znáte. Poraďte mi prosím kde je toto možné a né moc komlikované, protože s tím nemám žádné zkušenosti.
Děkuju moc!! Papa Mili
mili
napsal(a):
Ahoj holky, chtěla bych vás moc poprosit o návod kde a jak založit webové stránečky pro mého prcka. Chtěla bych aby bylo možné tam snadno přidávat fotečky a informace apod. Však to znáte. Poraďte mi prosím kde je toto možné a né moc komlikované, protože s tím nemám žádné zkušenosti.
Děkuju moc!! Papa Mili
mili
napsal(a):
A co je jednodušší? Děkuji moc za rady!!!!
to bude asi skoro stejný podívej se na jedny i druhý. zkus si co bude lepší.
http://www.estranky.cz/ukazky
stalonek
napsal(a):
počkej,natahuju fotky do kompáče. je to pomale
takže.. začnu. přihlásíš se, a klikneš sem.
stalonek
napsal(a):
takže.. začnu. přihlásíš se, a klikneš sem.
pak když tam seš,klikneš sem ( v červeném)
stalonek
napsal(a):
pak když tam seš,klikneš sem ( v červeném)
a pak tady tohle..
stalonek
napsal(a):
a pak tady tohle..
toho nadpisu si nevšímej, to je můj. no a když na to najedeš, tady je na vložení obrázku..
stalonek
napsal(a):
toho nadpisu si nevšímej, to je můj. no a když na to najedeš, tady je na vložení obrázku..
a pak ti najede tohle.. dáš procházet a vybereš si z dolních obrázků pro uspořádání v textu.
stalonek
napsal(a):
a pak ti najede tohle.. dáš procházet a vybereš si z dolních obrázků pro uspořádání v textu.
a ted tohlencto.. formátování textu, ale myslím že tohle chápeš z fauny.
stalonek
napsal(a):
a ted tohlencto.. formátování textu, ale myslím že tohle chápeš z fauny.
pak sjedeš dolů a dáš..
mili
napsal(a):
Děkuju moc!! Papa Mili
Jaka je adresa tech tvych stranek?! Rada se pak podivam , jak se konikovi vede...
stalonek
napsal(a):
no vidíš. a ani to nebolelo..
Nebolelo... Ale jsem ještě amík- amatér..sama čučim na to co to dělá ale tak něco už jsem tam "naplácala"...
Adresa je - www.bantender.estranky.cz