Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dobrmanier

5.11.2008 12:05
dobrmanier

XXX.XXX.219.134

Je nadherne pocasi a pokud by nekdo chtel, rada nafotim jeho koniky. Jedna se mi jak o kontakt se zviretem, tak i o rozsireni portfolia a pro vas by to zanemalo, ze byste si mohli dat kvalitni fotky napor.na webove stranky, blog,... PS- Nejsem profesionalni fot.
V pripade zajmu napiste...

5.11.2008 12:51
ambra

XXX.XXX.23.1

dobrmanier napsal(a):
Je nadherne pocasi a pokud by nekdo chtel, rada nafotim jeho koniky. Jedna se mi jak o kontakt se zviretem, tak i o rozsireni portfolia a pro vas by to zanemalo, ze byste si mohli dat kvalitni fotky napor.na webove stranky, blog,... PS- Nejsem profesionalni fot.

Možná by to chtělo doplnit odkud jste a jestli toto platí pro celou republiku nebo pro konkrétní oblast.

5.11.2008 14:25
evizna

XXX.XXX.139.4

dobrmanier napsal(a):

Jj, klidně přidej i nějakou ukázku

5.11.2008 14:29
katusa

XXX.XXX.86.202

evizna napsal(a):
Jj, klidně přidej i nějakou ukázku

kdyby jsi byla z prahy nebo okolí, hlásim se jako zájemce

5.11.2008 14:37
markemic

XXX.XXX.84.176

dobrmanier napsal(a):

Možná ba to taky chtělo napsta čím fotíš,aby lidi měli jakous takous představu

5.11.2008 14:38
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):

A možná bych se taky mohla naučit psát,co řikáte?

5.11.2008 14:39
haisovad

XXX.XXX.213.5

markemic napsal(a):

Káťo, tady má brutální výraz...to oko vypadávající z důlku...hehe

5.11.2008 14:45
ambra

XXX.XXX.23.1

markemic napsal(a):
A možná bych se taky mohla naučit psát,co řikáte?

markermic z toho si nic nedělej takovejch je nás víc. Já včera 4překlepy ve větě o pěti slovech stydím se stydím

5.11.2008 14:49
markemic

XXX.XXX.84.176

ambra napsal(a):
markermic z toho si nic nedělej takovejch je nás víc. Já včera 4překlepy ve větě o pěti slovech stydím se stydím

No jo noNěkdy člověk tak spěchá,že píše jak vožralej

5.11.2008 14:52
katusa

XXX.XXX.86.202

haisovad napsal(a):
Káťo, tady má brutální výraz...to oko vypadávající z důlku...hehe

to oko jí asi z důlku nevypadne má ho vyteklý, je slepá. Ale výrazy ty mívá fakt obstojný. Bratr řiká že vypadá jak kdyby jí někdo to oka plivnul

5.11.2008 15:07
haisovad

XXX.XXX.213.5

katusa napsal(a):
to oko jí asi z důlku nevypadne má ho vyteklý, je slepá. Ale výrazy ty mívá fakt obstojný. Bratr řiká že vypadá jak kdyby jí někdo to oka plivnul

Aha tak to jsem netušila...
Mayta má také oko fuč...a Tomáš říká že vypadá jak z hororu...jsme říkali že pomalujeme pingpongáč a nacpem jí ho tam...

5.11.2008 15:12
katusa

XXX.XXX.86.202

haisovad napsal(a):
Mayta má také oko fuč...a Tomáš říká že vypadá jak z hororu...jsme říkali že pomalujeme pingpongáč a nacpem jí ho tam...

Takhle ty vapadá fakt drsně...
Nejvíc mě vždycky pobaví lidi na závodech: "to je chudinka slepá? A vy jí ještě taháte po závodech?? No fuj!!" A pak když je porazíme jak čumí
s tim pimpongáčem by to byl masakr

5.11.2008 15:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

katusa napsal(a):
Takhle ty vapadá fakt drsně...
Nejvíc mě vždycky pobaví lidi na závodech: "to je chudinka slepá? A vy jí ještě taháte po závodech?? No fuj!!" A pak když je porazíme jak čumí
s tim pimpongáčem by to byl masakr

No jo, tejráme koníšky...

5.11.2008 15:18
ambra

XXX.XXX.23.1

haisovad napsal(a):

Danny můžu se zeptat od čeho to ta kobylka má? Vypadá to fakt děsně.

5.11.2008 15:22
haisovad

XXX.XXX.213.5

ambra napsal(a):
Danny můžu se zeptat od čeho to ta kobylka má? Vypadá to fakt děsně.

Mno neznám její příběh úplně do detailů ale kobylu už s tím takhle koupili, majitelka, která ji měla před tím jí koupila s neléčeným zánětem oka a kobuše musela o oko přijít, vet jí ho vyjmul. Kobyle se o 1000% ulevilo. vypadá to drsně ale nijak jí to nevadí, chová se jako kdyby ho měla.
Je to bývalá dostihačka...

5.11.2008 15:26
katusa

XXX.XXX.86.202

haisovad napsal(a):
Mno neznám její příběh úplně do detailů ale kobylu už s tím takhle koupili, majitelka, která ji měla před tím jí koupila s neléčeným zánětem oka a kobuše musela o oko přijít, vet jí ho vyjmul. Kobyle se o 1000% ulevilo. vypadá to drsně ale nijak jí to nevadí, chová se jako kdyby ho měla.
Je to bývalá dostihačka...

Mojí Majdě to taky nevadí, stalo se jí to jako mladé při přepravě, nějak jí špatně uvázali či co a ona se utrhla z vazáku, začala sebou házet a v přepravníku se převrátila dozadu a jak sebou mlela, narazila do stěny a oko jí vyteklo....Ale taky jí to nijak nevadí. Akorát jsem se to dozvěděla až dlouho po koupi a bylo mi jasný proč je takovej probém nastoupit do přepravníku, ale vše jsme zvládly a dnes je jako profík

5.11.2008 15:27
katusa

XXX.XXX.86.202

katusa napsal(a):
Mojí Majdě to taky nevadí, stalo se jí to jako mladé při přepravě, nějak jí špatně uvázali či co a ona se utrhla z vazáku, začala sebou házet a v přepravníku se převrátila dozadu a jak sebou mlela, narazila do stěny a oko jí vyteklo....Ale taky jí to nijak nevadí. Akorát jsem se to dozvěděla až dlouho po koupi a bylo mi jasný proč je takovej probém nastoupit do přepravníku, ale vše jsme zvládly a dnes je jako profík

ale takhle vypadala při koupi

5.11.2008 15:28
haisovad

XXX.XXX.213.5

katusa napsal(a):

Holky šikulky...
Po čem je? To je nějaká Dietwarďačka? vypadá taková pěkně udělaná...mám ráda takové koníky...

5.11.2008 15:32
ambra

XXX.XXX.23.1

katusa napsal(a):

Ty jo tak to jo, no hlavní je že jim to nevadí. Horší by asi bylo kdyby se s tímhle postižením nemohly orientovat. Taky jsme měly kobylku na jedno oko slepou- vypchlé v ohradě. Pod sedlem machr zvládala si ohlídat i hříbata pobíhající při vyjížďce kolem, ale ve voze s tím měla problém. TEďka nám taky jedna kobylka špatně vidí na jedno oko, a čas od času se lekne nějakejch stínů, který třeba nečeká dopadající pod určitým uhlem, jinak je v pohodě. Takže s tím dá žít.
A nastupování maj kobuchy natrénovaný s otcem na hlas. A dokonce takhle na hlas nastupujou mému otcovi i úplně cizí kobyle, u kterejch majitelé selhaly. Někteří nechápou.

5.11.2008 15:33
katusa

XXX.XXX.86.202

haisovad napsal(a):
Holky šikulky...
Po čem je? To je nějaká Dietwarďačka? vypadá taková pěkně udělaná...mám ráda takové koníky...

Tatík je Div týnsky (kinský) a mamina je monika po Quoniam. je to kus koně....Ale výborná kobylka, mělajsemfakt štěstí páč jsem jí před koupí ani nezkoušela - byla dost nemocná...Každej řikal "co to je za hajtru?" A dnes je z ní supr koník

5.11.2008 15:37
katusa

XXX.XXX.86.202

ambra napsal(a):
Ty jo tak to jo, no hlavní je že jim to nevadí. Horší by asi bylo kdyby se s tímhle postižením nemohly orientovat. Taky jsme měly kobylku na jedno oko slepou- vypchlé v ohradě. Pod sedlem machr zvládala si ohlídat i hříbata pobíhající při vyjížďce kolem, ale ve voze s tím měla problém. TEďka nám taky jedna kobylka špatně vidí na jedno oko, a čas od času se lekne nějakejch stínů, který třeba nečeká dopadající pod určitým uhlem, jinak je v pohodě. Takže s tím dá žít.
A nastupování maj kobuchy natrénovaný s otcem na hlas. A dokonce takhle na hlas nastupujou mému otcovi i úplně cizí kobyle, u kterejch majitelé selhaly. Někteří nechápou.

Jako občas se spíš někde praští, třeba ted si odřela hlavu...ale jinak jí to fakt nevadí...Občas když neví že vedle ní jsem mě třeba praští hlavou, ale to je moje chyba...Ta se ale umí tvářit

5.11.2008 16:04
haisovad

XXX.XXX.208.220

katusa napsal(a):
Jako občas se spíš někde praští, třeba ted si odřela hlavu...ale jinak jí to fakt nevadí...Občas když neví že vedle ní jsem mě třeba praští hlavou, ale to je moje chyba...Ta se ale umí tvářit

Mi povidej,,,
já jsem Maytě stála v úrovni kohoutku a ona se ohnala po hovadu co měla za podbřišákem a rafla mě do stehna...měla jsem tam ještě na čři týdny modřinu jak pěst...a toa čuměla co tam dělám...ale to je má chyba, jí to vyčítat nemohu. je to zlatá kobyla...

6.11.2008 10:30
woldemortik

XXX.XXX.199.200

haisovad napsal(a):
Mi povidej,,,
já jsem Maytě stála v úrovni kohoutku a ona se ohnala po hovadu co měla za podbřišákem a rafla mě do stehna...měla jsem tam ještě na čři týdny modřinu jak pěst...a toa čuměla co tam dělám...ale to je má chyba, jí to vyčítat nemohu. je to zlatá kobyla...

ahoj no cím fotíš a dej se náke foto na ukázku

6.11.2008 10:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

woldemortik napsal(a):
ahoj no cím fotíš a dej se náke foto na ukázku

marti to je nádherná fotka....by jsi mohla někdy vyrazit k nám...

6.11.2008 10:40
woldemortik

XXX.XXX.199.200

klawdie napsal(a):
marti to je nádherná fotka....by jsi mohla někdy vyrazit k nám...

17.11 jedu do prahy.tak kdo by mel zájem a byl blízko tak bych zajela

Přidejte reakci

Přidat smajlík