molly
napsal(a):
Dobré ráno a prima den
tak to tu překopíruju:
tak ďouchy, v noci jsme málm zmrzli bo nám umřela karma, tak dneska "někdY" přijde opravář, což mám radost, bo o půl 3. mám trénink zase...
no a už teď se morálně připravuju na sobotu...
a stále víc počítám s tím, že dojedu jenom na ten sraz...
bo včera to černé hovado, jinak se to říct nedá bylo k neudržení...tak otřesný snad ještě nebyl...
no a dneska na něho nestihnu sednout a zítra hurá na huberta...
kukinatost
napsal(a):
je Zuziku, tak jsme dvě:))
Tak tady nebo u Tebe??
molly
napsal(a):
Dobré ráno a prima den
a je rozhodnuto..
Zuziku, mé vyjádření máš:***
kukinatost
napsal(a):
a je rozhodnuto..
Zuziku, mé vyjádření máš:***
Být bez tepla znám též... Tak snad nejsi na pátek moc vyklepaná zimnicí a v práci Ti zatopí
molly
napsal(a):
Být bez tepla znám též... Tak snad nejsi na pátek moc vyklepaná zimnicí a v práci Ti zatopí
no, v noci to bylo zajímavé...:))
jsem stále vyžadovalal Kulášovu přítomnost co nejblíž...ať žijou peřiny a lidské teplo:)
ALE AZSE MUSÍM UZNAT, ŽE RÁNO ĚM TO FEST PROBRALO, TA KOSA...
sorry...caps..
molly
napsal(a):
Dobré ráno a prima den
mně se pozítří stěhuje sestřička do PHY, tak snad dnes něco spácháme na rozlučku.. A mám další místo, kam budu "utíkat" před realitou... Hlavně, aby tam sama našla taky klid...
molly
napsal(a):
mně se pozítří stěhuje sestřička do PHY, tak snad dnes něco spácháme na rozlučku.. A mám další místo, kam budu "utíkat" před realitou... Hlavně, aby tam sama našla taky klid...
Jani to se chce zahřát prací..i když při pátku to jde stěžíííí
molly
napsal(a):
Dobré ráno a prima den
Jdu se vrhnout na debordelizaci... Tak čus...
molly
napsal(a):
Jdu se vrhnout na debordelizaci... Tak čus...
Zdar ženy, ještě jsem zlehka připitá, dorazila jsem před chvilou, ale jelikož kalící místo bylo opět mé pracoviště vracím se tedy na místo činu...ani nevím kolik těch vodek s redbullem jsem měla sakva...ještě že nmě ráno kolo přidrželo...
klawdie
napsal(a):
Zdar ženy, ještě jsem zlehka připitá, dorazila jsem před chvilou, ale jelikož kalící místo bylo opět mé pracoviště vracím se tedy na místo činu...ani nevím kolik těch vodek s redbullem jsem měla sakva...ještě že nmě ráno kolo přidrželo...
DObré ráno,
též se hlásím do služby...
Já jsem včera všechno zmákla a stihli jsme i kino...tož Nestyda je dobrý film ikdyž bez vyřešeného konce...jinak hlášky a Macháček luxusní...
Dneska máme doma posezení s lidmi z jachty a kousek od nás hlaje v hospě Michal Hrůza...ale nevím jak to všechnos tihnout...bych se potřebovala naklonovat.
haisovad
napsal(a):
DObré ráno,
též se hlásím do služby...
Já jsem včera všechno zmákla a stihli jsme i kino...tož Nestyda je dobrý film ikdyž bez vyřešeného konce...jinak hlášky a Macháček luxusní...
Dneska máme doma posezení s lidmi z jachty a kousek od nás hlaje v hospě Michal Hrůza...ale nevím jak to všechnos tihnout...bych se potřebovala naklonovat.
Ahoj Dannuli, ja ted koukala na netu na nejaké české filmky jako např: Medvídek, František je děvkař a Bobule a poslední dobou jsou ty české filmy tak nejak bez šťávy...
rocky
napsal(a):
Ahoj Dannuli, ja ted koukala na netu na nejaké české filmky jako např: Medvídek, František je děvkař a Bobule a poslední dobou jsou ty české filmy tak nejak bez šťávy...
Máš pravdu Péťo,
jako poslední dobou jedou na kvaltitu a už se nezaobírají moc obsahem. Ikdyž hřebejk a Wievigh je super kombinace tak Román pro ženy neměl chybu...Nestyda je slabší.
Rezavé dělo je povedené
haisovad
napsal(a):
Máš pravdu Péťo,
jako poslední dobou jedou na kvaltitu a už se nezaobírají moc obsahem. Ikdyž hřebejk a Wievigh je super kombinace tak Román pro ženy neměl chybu...Nestyda je slabší.
Rezavé dělo je povedené
No mě taky z těch českých poslední dobou nic neuchvátilo. Reklamy na to jak blázen a samotný film o ničem. Např: obsluhoval jsem anglického krála. Bože můj, vzpomínám před rokem ty reklamy v TV, plakáty a nic.
lanika
napsal(a):
No mě taky z těch českých poslední dobou nic neuchvátilo. Reklamy na to jak blázen a samotný film o ničem. Např: obsluhoval jsem anglického krála. Bože můj, vzpomínám před rokem ty reklamy v TV, plakáty a nic.
no jo zfilmovali Hrabal tak z toho dělali bombu, ale né každému sedne...já teda český ted fakt taky moc né...jak říká danulí naposledy román pro ženy...jinak pelíšky a samotáře to je klasika....spíš jedu an cizích filmech Lets dance 1a2, smím prosit, láska nebeská, prázdniny
klawdie
napsal(a):
no jo zfilmovali Hrabal tak z toho dělali bombu, ale né každému sedne...já teda český ted fakt taky moc né...jak říká danulí naposledy román pro ženy...jinak pelíšky a samotáře to je klasika....spíš jedu an cizích filmech Lets dance 1a2, smím prosit, láska nebeská, prázdniny
upadá to no..Jak říkáte raklamy jak mraky!! Třeba ten František je děvkař, v ukázkách to vypadalo že tam přefik snad všechny ženské ve filmu a ve skutečnosti, se tam řešil jen jeho rozvod protože byl žene asi 5x nevernej..proste film o hovně..
Zlaté klasiky- Pelíšky a spol...
rocky
napsal(a):
upadá to no..Jak říkáte raklamy jak mraky!! Třeba ten František je děvkař, v ukázkách to vypadalo že tam přefik snad všechny ženské ve filmu a ve skutečnosti, se tam řešil jen jeho rozvod protože byl žene asi 5x nevernej..proste film o hovně..
Zlaté klasiky- Pelíšky a spol...
je tam hnusně a já pomalu střízlivým...nechce se mi makat ale ty papíry mě za chvilu sežerou..
lítací sestřička
klawdie
napsal(a):
je tam hnusně a já pomalu střízlivým...nechce se mi makat ale ty papíry mě za chvilu sežerou..
lítací sestřička
Jééééé, odkud to je? Já tu fotku snad ještě neviděla
Holky a co říkáte na letošní podzim???, Mě teda doslova vyhovuje Takové by snad mohlo být i jaro. A pak šup na 30 a plavečky
lanika
napsal(a):
Jééééé, odkud to je? Já tu fotku snad ještě neviděla
Holky a co říkáte na letošní podzim???, Mě teda doslova vyhovuje Takové by snad mohlo být i jaro. A pak šup na 30 a plavečky
Pravda pravda Leni, zatím je počasí celkem ok, včera byl rekord 18°C..Takze cajk pocasi letos by se zima mohla týkat jen těch kopců kde jsou vleky
a pal už Huráá sluníčko a koupáníčko
molly
napsal(a):
Dobré ráno a prima den
ďouchy, už mám hlad...musím se pořádně najís, páč dneska sjem na trenérku sama, kámoška nemůže...no a mají nám dojet i spravit tu karmu, a´t doma mnemrzneme...)
molly
napsal(a):
Dobré ráno a prima den
Čus babky, tak ještě v pátek pozdravím.... tenhle týden mám takový docela v pohybu dneska jsem si zas chvíli hrála na sestřičku, ale moc pacošů nebylo
Když jste byly u toho alkoholu, tak ze sobotní akce jsem vystřízlivěla asi až v úterý no jo, moraváci.... říkali, že člověk nad alkoholem nemůže vyhrát, ale moravák může remizovat
Dneska jsem dostala dva litříky vína, tak je dnešní večer vcelku jasnej
Jinak, u koníků nic moc nového, se Saxulou už brázdíme halu bez lonže a zkoušíme první pokusy o něco jako kruh... jak bylo teplo, tak jsem ho moc neprudila, zpotil se mi i na akčnější procházce v lese, chudák v medvědím kožichu
O srázku jsem informovala Kláru, já budu vědět až poslední týden, ale hned, jak bude jisto, tak dám vědět....
cheyenne
napsal(a):
Čus babky, tak ještě v pátek pozdravím.... tenhle týden mám takový docela v pohybu dneska jsem si zas chvíli hrála na sestřičku, ale moc pacošů nebylo
Když jste byly u toho alkoholu, tak ze sobotní akce jsem vystřízlivěla asi až v úterý no jo, moraváci.... říkali, že člověk nad alkoholem nemůže vyhrát, ale moravák může remizovat
Dneska jsem dostala dva litříky vína, tak je dnešní večer vcelku jasnej
Jinak, u koníků nic moc nového, se Saxulou už brázdíme halu bez lonže a zkoušíme první pokusy o něco jako kruh... jak bylo teplo, tak jsem ho moc neprudila, zpotil se mi i na akčnější procházce v lese, chudák v medvědím kožichu
O srázku jsem informovala Kláru, já budu vědět až poslední týden, ale hned, jak bude jisto, tak dám vědět....
Evulíku zduř. Tož já budu tajně doufat, že ti to tentokráte vyjde, ju???? Musí A Saxoňoň je vpohodě? Zatím na tebe nic nezkoušel????
lanika
napsal(a):
Evulíku zduř. Tož já budu tajně doufat, že ti to tentokráte vyjde, ju???? Musí A Saxoňoň je vpohodě? Zatím na tebe nic nezkoušel????
Evizna, jsi očekávána s mou otevřenou náručí:))
a nejen mou samozřejmě, ale nechce se mi to tu jmenovat:))
lanika
napsal(a):
Saxoň stále nic neřeší, naopak se tváří jak ten nejvíc důležitej a nejdospělejší je s ním sranda.... byli jsme testovat novou haličku, co budeme mít tuhle zimu k dispozici a nosil se tam jak největší král, který nás má tak rád, že to zkolaudoval
Akorát další fotky budou, až vyjedeme ven, v hale nestíhá foťáček....
cheyenne
napsal(a):
Saxoň stále nic neřeší, naopak se tváří jak ten nejvíc důležitej a nejdospělejší je s ním sranda.... byli jsme testovat novou haličku, co budeme mít tuhle zimu k dispozici a nosil se tam jak největší král, který nás má tak rád, že to zkolaudoval
Akorát další fotky budou, až vyjedeme ven, v hale nestíhá foťáček....
Jsem tu z oběda...
Směs s rýží...a honem nakoupit (v pracovní době pochopitelně) a hrrr zpět do rachoty. Dneska musím něco dodělat tak tu už asi moc nebudu...ale stejně to nevyrdžím...vždyť to znáte...
Já jsem závislák na ifauně...
Skok antilopy...
haisovad
napsal(a):
Jsem tu z oběda...
Směs s rýží...a honem nakoupit (v pracovní době pochopitelně) a hrrr zpět do rachoty. Dneska musím něco dodělat tak tu už asi moc nebudu...ale stejně to nevyrdžím...vždyť to znáte...
Já jsem závislák na ifauně...
Skok antilopy...
Holky opouštím vás a přeji krásný víkend...
Jani ty huberta zmákni a nevzdávej, uvidíš na místě, když to nepujde tak se na to prostě vybodneš...vždyt o nic nejde....
haisovad
napsal(a):
tAK PÁ kLÁRKO A zítra na vás budu myslet...hezký víkend
přeji pěkný víkend holky, at nám moc neprší. Jani užijte si to v sedle.
Papa a nezapomeňte taky ODPOČÍVAT
rocky
napsal(a):
přeji pěkný víkend holky, at nám moc neprší. Jani užijte si to v sedle.
Papa a nezapomeňte taky ODPOČÍVAT
Také se loučím a všem přeji krásný a ničím nerušený víkend.
Jezdcům na Hubertkách púřeji klidné a zvladatelné koně...