Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2008 10:06
dakotka

XXX.XXX.8.129

mám dotázek.....jezdili jste někdy po tmě s čelovkou nebo i jiným osvětlením??

7.11.2008 10:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

dakotka napsal(a):

jezdím...paráda...koně to neřešej..

7.11.2008 10:08
rocky

XXX.XXX.0.1

dakotka napsal(a):

Jojo my s ní jezdíme, vetšinou první jezdec

7.11.2008 10:13
dakotka

XXX.XXX.8.129

rocky napsal(a):
Jojo my s ní jezdíme, vetšinou první jezdec

ja mam pravě strach aby se mi kobča neplašila...mame doma takovou tu malou halogenku tak jestli by to vubec stačilo...

7.11.2008 14:06
red and white

XXX.XXX.125.26

dakotka napsal(a):
ja mam pravě strach aby se mi kobča neplašila...mame doma takovou tu malou halogenku tak jestli by to vubec stačilo...

mojemu koníkovy je to šumák i kdybych sebou táhla lampu bude záležet na charakteru jak to přijme, ale i kdyby jí to vadilo, jistě si rychle zvykne

7.11.2008 15:01
marinee

XXX.XXX.176.247

red and white napsal(a):
mojemu koníkovy je to šumák i kdybych sebou táhla lampu bude záležet na charakteru jak to přijme, ale i kdyby jí to vadilo, jistě si rychle zvykne

tak to je paradni myšlenka no a da se stim faině jezdit nebo jen v krajnich pripadech kdy musite jezdit po tme nebo tak jezdite normalne tedkom v takovem case:) ?

7.11.2008 17:29
rocky

XXX.XXX.125.150

marinee napsal(a):
tak to je paradni myšlenka no a da se stim faině jezdit nebo jen v krajnich pripadech kdy musite jezdit po tme nebo tak jezdite normalne tedkom v takovem case:) ?

Většinou s ní vyjíždíme za světla v kapse a cestou zpět ji rozsvícíme

7.11.2008 21:20
tauria

XXX.XXX.95.218

rocky napsal(a):
Většinou s ní vyjíždíme za světla v kapse a cestou zpět ji rozsvícíme

jo jezdila a mám super příhodu s čelovkou
Jela jsem takhle večer vesnicí s mojim poníke. Byla tma, tak jsem nechtěla jet po poli a tak jsme jeli po malé straně. Vzhledem k černé barvě poníka, jsem nechtěla riskovat , že by nás nešlo vidět. V kapsi jsem našla blikačku na kolo, ale neměla jsem nic čím to přidělat, tak jsem ze šňůrky z mikiny mu tu blikačku uvázala na hlavu. Hrozně se mu to líbilo a tak házel hlavou a "chytal" světlo. Za chvilku vyjelo proti nám auto.Jelo pomalu a jak řidič uviděl nějaké lítající světlo před sebou, zpomalil. Pomalu k nám dojel a já vidím auto s nálepokou POLICIE! No super, tak jsem si říkala, třeba mi nic neřeknou. Jenže oni zastavili a hned : "Slečno, počkejte!" Už jsem si v hlavě vymýšlela různé lži, proč nejsem líp osvětlená apod. A oni "To je nádherný poníček, my jsme si říkali co to je za světlo. Máme tady nějaký starý rohlík, nedá si?" No to by nemohl být Kedouš aby si nedal.Já jsem seděla jak zavařená a páni policisté zatím krmili koně s blikačkou na hlavě..

8.11.2008 10:23
lucajs

XXX.XXX.0.72

tauria napsal(a):
jo jezdila a mám super příhodu s čelovkou
Jela jsem takhle večer vesnicí s mojim poníke. Byla tma, tak jsem nechtěla jet po poli a tak jsme jeli po malé straně. Vzhledem k černé barvě poníka, jsem nechtěla riskovat , že by nás nešlo vidět. V kapsi jsem našla blikačku na kolo, ale neměla jsem nic čím to přidělat, tak jsem ze šňůrky z mikiny mu tu blikačku uvázala na hlavu. Hrozně se mu to líbilo a tak házel hlavou a "chytal" světlo. Za chvilku vyjelo proti nám auto.Jelo pomalu a jak řidič uviděl nějaké lítající světlo před sebou, zpomalil. Pomalu k nám dojel a já vidím auto s nálepokou POLICIE! No super, tak jsem si říkala, třeba mi nic neřeknou. Jenže oni zastavili a hned : "Slečno, počkejte!" Už jsem si v hlavě vymýšlela různé lži, proč nejsem líp osvětlená apod. A oni "To je nádherný poníček, my jsme si říkali co to je za světlo. Máme tady nějaký starý rohlík, nedá si?" No to by nemohl být Kedouš aby si nedal.Já jsem seděla jak zavařená a páni policisté zatím krmili koně s blikačkou na hlavě..

My boužel ted s koníkama jezdíme v 60% po tmě. Vždy na vnitřní noze jezdce máme reflexní pásek, konící mají na nánosníku také přilepený jeden, a kdo má kamaše tak na kamaším mají taky reflexky. s čelovkou nejezdíme jelikož auta nechápou co to svítí tak vysoko Ale někdy na zádech jezdce máme připnuté blikačky, a nejlépe každý svou kdyby koník náhodou uskočil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík