PRACANTKY - zas nám to začíná...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.11.2008 07:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

hoj babky, jdu makat, tak vás aspoň zdravím:))
Jaký jste měly weeekend?

10.11.2008 07:39
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
Jaký jste měly weeekend?

Vesměs pracovní...a utekl nějak rychle.

No a v neděli cestoval prcek do nového domova. Na pastvinu, za kámošem a lidi vypadali fajn :-)

10.11.2008 07:41
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

No a v neděli cestoval prcek do nového domova. Na pastvinu, za kámošem a lidi vypadali fajn :-)

A ještě pár slíbených fotek budoucí koule.

10.11.2008 07:44
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Jaký jste měly weeekend?

Bré ránko, přeji snad lepší než to mé. Jsem totálně rozlámaná, nevyspalá, oči mám jak angorák a hlavu na prasknutí
Kluci mají 3 dny odpočinkové, tož jim to docela závidím

10.11.2008 07:44
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
A ještě pár slíbených fotek budoucí koule.

..

10.11.2008 07:46
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Bré ránko, přeji snad lepší než to mé. Jsem totálně rozlámaná, nevyspalá, oči mám jak angorák a hlavu na prasknutí
Kluci mají 3 dny odpočinkové, tož jim to docela závidím

Tak zaprvé Kaťuša, prcek není žáden prcek, ale mamut a ta Jamuša, no dej pokoj, vypadá to, že se za chvíli ani neunese

10.11.2008 07:47
strelish

XXX.XXX.142.166

10.11.2008 07:48
strelish

XXX.XXX.142.166

10.11.2008 07:49
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
..

Tady ještě póza pro fotografa i se mnou

10.11.2008 07:56
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Tak zaprvé Kaťuša, prcek není žáden prcek, ale mamut a ta Jamuša, no dej pokoj, vypadá to, že se za chvíli ani neunese

No to jo, kolohnát je to pěkněj, jsem zvědavá, co z něj vyroste. Mamina byla u nakládání a když se vrátila domů, zapíchla to do trávy a že měla nějaké děcko si vzpomněla asi až po hodině Tak včera sem tam pořehtávala pak ještě večer, ale dneska ráno už nic.

10.11.2008 07:57
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
No to jo, kolohnát je to pěkněj, jsem zvědavá, co z něj vyroste. Mamina byla u nakládání a když se vrátila domů, zapíchla to do trávy a že měla nějaké děcko si vzpomněla asi až po hodině Tak včera sem tam pořehtávala pak ještě večer, ale dneska ráno už nic.

A ještě přidám jedny brutus nožky, snad to tady vynikne

10.11.2008 08:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Zdar ženy...no víkend na pohodu, až na to že sjem ho zas celý prolila, od čtvrtka v lihu, sobota to zakončila,a el nic mi není, tož jsem již určitě malý alkoholik...
Katuše kobyla je krasavice inteligentní i s bříškem...ale zas taková kula to není, má malá hnědočerná můra by se s ní mhla poměřovat...no třeba mě taky překvapí a vypadne z ní aspon balík...
Jinak v sobotu jsem vyvětrala sabuláčka a v neděli Sesku, oba magoři nabití, chladné počasí dělá divy, Sabuůlka chtěl běžet minimálně dostih, a kobyla je zas na pružinkách, takže hopsa hejsa do brandejsa, ale nedala jsem se potvora...

10.11.2008 08:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zdar ženy...no víkend na pohodu, až na to že sjem ho zas celý prolila, od čtvrtka v lihu, sobota to zakončila,a el nic mi není, tož jsem již určitě malý alkoholik...
Katuše kobyla je krasavice inteligentní i s bříškem...ale zas taková kula to není, má malá hnědočerná můra by se s ní mhla poměřovat...no třeba mě taky překvapí a vypadne z ní aspon balík...
Jinak v sobotu jsem vyvětrala sabuláčka a v neděli Sesku, oba magoři nabití, chladné počasí dělá divy, Sabuůlka chtěl běžet minimálně dostih, a kobyla je zas na pružinkách, takže hopsa hejsa do brandejsa, ale nedala jsem se potvora...

kÁTI TO JE ANDOŠE? TIO JE MAZEC...sorry caps

10.11.2008 09:04
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
kÁTI TO JE ANDOŠE? TIO JE MAZEC...sorry caps

Ahojda děvčátka,
tak jsem konečně taky tady. byla jsem ve městě...
Teda Jami pomalinku roste do těhuloidní postavičky...ale zatím to vypadá, že je jen přežraná...
Klárko, tak Sába v pohodě? To jsem moc ráda, Ségra hnula špekama, jo? Heh, ještě že tě někde nezahodila...
Klárko, co to je za ponďu? To není Andoš, že jo...
Jo a v sobotu jsem jezdila v bulíčkovi...musím se to naučit abych pomohla Tomášovi při štípání těch žulovejch šutrů...

10.11.2008 09:05
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,
Teda Jami pomalinku roste do těhuloidní postavičky...ale zatím to vypadá, že je jen přežraná...
Klárko, tak Sába v pohodě? To jsem moc ráda, Ségra hnula špekama, jo? Heh, ještě že tě někde nezahodila...
Jo a v sobotu jsem jezdila v bulíčkovi...musím se to naučit abych pomohla Tomášovi při štípání těch žulovejch šutrů...

Teda chtěla jsem napsat Káťo... bóóóže

10.11.2008 09:14
janiska

XXX.XXX.66.108

kukinatost napsal(a):
Jaký jste měly weeekend?

Ahojky,takžev sobotu na 12 hod u nás na statku....

10.11.2008 09:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Ahojda děvčátka,

Dannnýýý to je boží fotos..si holka představ e se mi o tobě zdálo, to asi bude tím srazíkem jak se mega těším...
Sahib dle možností, je to divoch...na bůčkovou budu muset vyrážet s helmou když je takhle zákeřná, ale našestí madam si již tak s tou váhou nevyhodí...hehe

strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Teda chtěla jsem napsat Káťo... bóóóže

Bohužel to Andoš je :(

Letní model.

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Dannnýýý to je boží fotos..si holka představ e se mi o tobě zdálo, to asi bude tím srazíkem jak se mega těším...
Sahib dle možností, je to divoch...na bůčkovou budu muset vyrážet s helmou když je takhle zákeřná, ale našestí madam si již tak s tou váhou nevyhodí...hehe

Jo a prej i kovář měl nějaký poznámky o její velikosti

10.11.2008 09:25
lanika

XXX.XXX.162.56

janiska napsal(a):

Ty jo, Dany stavitelka
Holky, podařilo se mi domluvit stálý odběr hnoje. Ani nevíte jak se mi ulevilo. Ted bychom tu kupu měli odvést snad do zimy, ale pak z jara už není problému. Na jaře bych jim to tam vzadu chtěla celé vyrovnat a hlavně nějakým způsobem zpevnit. Uvidíme......

10.11.2008 09:26
haisovad

XXX.XXX.213.5

janiska napsal(a):

ty jo, tak to čumim jak je Andoš chlupatej...

Jo a koukejte koho jsem Vám vyfotila...Pepák je ukrutně hyperaktivka. Nikde dlouho nevydrží...Ráno jsem ho v sobotu otevřela...deset minut seděl v kleci a čuměl na otevřená dvířka...pak si sednul do východu a zase čuměl. No a pak to začalo, na roletu, na monitor, na kytku, na hodiny...mazec, je neskutečně zvědavej a chytrej. Jen ho musím stále chytat do utěrky nebo v ponožkách, kouše jak pitt

10.11.2008 09:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
ty jo, tak to čumim jak je Andoš chlupatej...

Jo a koukejte koho jsem Vám vyfotila...Pepák je ukrutně hyperaktivka. Nikde dlouho nevydrží...Ráno jsem ho v sobotu otevřela...deset minut seděl v kleci a čuměl na otevřená dvířka...pak si sednul do východu a zase čuměl. No a pak to začalo, na roletu, na monitor, na kytku, na hodiny...mazec, je neskutečně zvědavej a chytrej. Jen ho musím stále chytat do utěrky nebo v ponožkách, kouše jak pitt

je super barvičky, Danny už se těším na osobní setkání, tak ho do tý doby koukej zkrotit

10.11.2008 09:41
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
je super barvičky, Danny už se těším na osobní setkání, tak ho do tý doby koukej zkrotit

No jo, snad se povede...to víš, komu by se chtělo po táááák dlouhém lítání zpět do klece...ale jak jsem ho zavřela tak snad 15 minut futroval...za celej den měl hlad.

10.11.2008 10:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
No jo, snad se povede...to víš, komu by se chtělo po táááák dlouhém lítání zpět do klece...ale jak jsem ho zavřela tak snad 15 minut futroval...za celej den měl hlad.

no ěm už se fretulák naučil se chodit obsouožit otevřené klece, ale je to raaubíř...krade Bramboře mončičáky a schovává je...sem se musela tlemit jak čapl ružovou myš a tahnul jí do šatny...segru chudáka terorizoval, jak byl rozblázněnej ale už jsem mu domluviula rande s fretčí slečnou...

10.11.2008 10:32
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
no ěm už se fretulák naučil se chodit obsouožit otevřené klece, ale je to raaubíř...krade Bramboře mončičáky a schovává je...sem se musela tlemit jak čapl ružovou myš a tahnul jí do šatny...segru chudáka terorizoval, jak byl rozblázněnej ale už jsem mu domluviula rande s fretčí slečnou...

Zdravíí tak jsem konečně tu..

10.11.2008 12:20
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Zdravíí tak jsem konečně tu..

Nechrápejte po obědě...
Kuku

10.11.2008 12:25
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Nechrápejte po obědě...
Kuku

on má hustáckou barvu Danny..

10.11.2008 12:32
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
on má hustáckou barvu Danny..

Děkujééém
Hlavně je to hroznej škodič a okusovač...musím asi nějak přemístit difumbachii, protože je jedovatá a on by jí mohl začít okusovat jako mi rasí benjamínky...

10.11.2008 12:46
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Děkujééém
Hlavně je to hroznej škodič a okusovač...musím asi nějak přemístit difumbachii, protože je jedovatá a on by jí mohl začít okusovat jako mi rasí benjamínky...

Jen mu dopřej zelené, prďolovi Dokud ještě venku nějaké je co se dá naškubat

10.11.2008 12:46
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Děkujééém

Dany je fakt bombový. Helel a jak si takoví tvorečci zvykají na nový domov? Je to vpohodě??? Nebo na dalšího páníčka.....Nedovedu si to představit...
Jinak já na zítřek hlásím volno, budu dospávat po noční

10.11.2008 12:50
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
Jaký jste měly weeekend?

Čus babkus po víkendus
Já jsem přes víkend asi jen spala a žrala
Né, taky jsem zvládla zas sednout na pana Šedého, už jsme krosili za přítomnosti dalšího koně a zas jsme prubli klusat.
Zkoušeli jsme množit chamíky, našemu pánovi přijela fešná ženská, hodila luxusní barvy, až se jí náš matlák leknul a schoval se do kouta, takže zatím malí chamíčci nebudou
A pan Šedý má průser, roztrhnul Hardíkovi ohlávku, potřebovala bych akci v Lidlu, došly zásoby
Danulí, Pepoň je skvělej...

10.11.2008 12:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Jaký jste měly weeekend?

tak ďouchy, já azs spisuju jak o život...
btw dneska mě čeká makačka a oře flákačka..:)
Jdu makat na jízdárn a potit krev, přijdou traktory to orat, vláčet...a my pak s Helou naběhneme s hráběma a budeme rovnat, odstraňovat drny atd...:)
no ale zase bude jízdárnička jedna radost:)

10.11.2008 12:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Jaký jste měly weeekend?

Che che, Evule čus...hej, no já mám doma dvě ty lídlovky a prakticky nepoužité...nechápu tež, na co jsem to kupovala, koně to neměly ani jednou na hlavě:))
ale to ti bude asi na prd, mám jenom S a M..

10.11.2008 13:02
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
Che che, Evule čus...hej, no já mám doma dvě ty lídlovky a prakticky nepoužité...nechápu tež, na co jsem to kupovala, koně to neměly ani jednou na hlavě:))

My jim na hlavy dáváme Lka, maj asi větší kyblíky
Hardíkovi zbyla taková "hezčí" ohlávka, tak švadlenka Lukin spravoval když máš koně doma, tak máš velkou výhodu, že ti ty ohlávky nikdo nekrade, u nás ve stáji občas věci nenávratně mizí, jsem si říkala na jaře, jak je zbytečný, že máme pět ohlávek a na podzim zbyly dvě

10.11.2008 13:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):

Leni, jelikož je to mimino tak si zvyknul celkem rychle...užívá si prolítávání po bytě...ze začátku to zarval asi z pěti metrů přímo do balkónovek až si sednul na prdel ale už se raději ke skleněné ploše ani nepřbližuje...
Mno jinak jak jsem psala je fakt strašně zvědavej, včera už přistál i na konferenčáku...
hodně ho krmím z ruky, prostě mu seberu krmítko a nasypu si zobání na ručku aby se přestal bát ruky a bral jí automaticky...je s nim sranda, fakt že jo.
Eviku, dohoď zase nějaké fotečky šediváčka ať se máme čim kochat...
a na obrázku...

10.11.2008 13:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Leni, jelikož je to mimino tak si zvyknul celkem rychle...užívá si prolítávání po bytě...ze začátku to zarval asi z pěti metrů přímo do balkónovek až si sednul na prdel ale už se raději ke skleněné ploše ani nepřbližuje...
Mno jinak jak jsem psala je fakt strašně zvědavej, včera už přistál i na konferenčáku...
hodně ho krmím z ruky, prostě mu seberu krmítko a nasypu si zobání na ručku aby se přestal bát ruky a bral jí automaticky...je s nim sranda, fakt že jo.
a na obrázku...

je to milovník koní...danny kdo je to na tom obrázku, v dáli vídím trosky....

10.11.2008 13:15
cheyenne

XXX.XXX.159.239

haisovad napsal(a):
a na obrázku...

Jsem poslední dobou jako paparazzi dost marná, musím zas vzít foťák a cvaknout je aspoň v tom bahně, co teď máme všude
Páč pokusy o focení v hale dopadají asi takhle.... musíme počkat, až bude ještě dřív tma, aby bylo umělé osvětlení, to se bude dařit o maličko víc....

10.11.2008 13:15
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Jsem poslední dobou jako paparazzi dost marná, musím zas vzít foťák a cvaknout je aspoň v tom bahně, co teď máme všude
Páč pokusy o focení v hale dopadají asi takhle.... musíme počkat, až bude ještě dřív tma, aby bylo umělé osvětlení, to se bude dařit o maličko víc....

Ještě jedna....

10.11.2008 13:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
Ještě jedna....

Ten obraz jsem dostala od bývalého k narozeninám...maloval to jeden chlapák od něj z vesnice...
na roletě...
Evi, tyjo a jakej je v klusu? Jak šlape?

10.11.2008 13:27
cheyenne

XXX.XXX.159.239

haisovad napsal(a):
Ten obraz jsem dostala od bývalého k narozeninám...maloval to jeden chlapák od něj z vesnice...
na roletě...
Evi, tyjo a jakej je v klusu? Jak šlape?

Danny, mooooc pohodlnej, je to příjemná houpačka, je to takový měkkoučký, není šicí stroj, ani nemá moc prostorný chody (jako třeba hardy - sama víš ), takovej střed, to já můžu. Zatím nikam nespěchá, udržuje si příjemný tempíčko, hezky reaguje na hlas, takže zvládáme zastavení a přechody krok klus, už jsme testovali první jakožekroužky.... ještě chci zkusit zaklusat v hale bez lonže a pak už chceme vyjet za Hadříkem směr terén....

10.11.2008 13:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Jaký jste měly weeekend?

náhodou, vypadá to skoro umělecky:)))

10.11.2008 13:35
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
náhodou, vypadá to skoro umělecky:)))

Hlavně ta razící gumička

10.11.2008 13:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Danny, mooooc pohodlnej, je to příjemná houpačka, je to takový měkkoučký, není šicí stroj, ani nemá moc prostorný chody (jako třeba hardy - sama víš ), takovej střed, to já můžu. Zatím nikam nespěchá, udržuje si příjemný tempíčko, hezky reaguje na hlas, takže zvládáme zastavení a přechody krok klus, už jsme testovali první jakožekroužky.... ještě chci zkusit zaklusat v hale bez lonže a pak už chceme vyjet za Hadříkem směr terén....

no a hlavně zkontroluj brzdy před výjedzdem...

10.11.2008 13:39
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):
Hlavně ta razící gumička

To je apartní helma lidlovka s odrazkou
Se mi vrátil dobrej skutek, začínající holčině jsem darovala helmu, aby mohla jezdit a já jsem pak od někoho dalšího dostala novou

10.11.2008 15:24
shantal88

XXX.XXX.116.186

strelish napsal(a):

Jéé,káto,ten už je teda velkej chlap! A nějak nám ztmavnul...jak to s nim vypadá,bude se nechávat?
Ta tvoje kobylka je moc pěkné,povedla se,ani jsem netušia že je tak hezká
Takže už je zaděláno na příští rok?
Eva

Přidejte reakci

Přidat smajlík