PRACANTKY - zase úterý...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2008 07:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

zdar ženy...
segra máš už fotos?

11.11.2008 07:50
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
zdar ženy...
segra máš už fotos?

Čaves. zase musím dneska trochu dělat...nějak se mi to tady kupí...

11.11.2008 08:16
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Čaves. zase musím dneska trochu dělat...nějak se mi to tady kupí...

Zdravím, tady slunce svítí o sto šest!!

Ségra fotky budou až dnes večer... Jsem to ale blbka, už jsem se chystala ke kompu, že jdu stahovat ale ejhle Péťa blondýnka si nechala foťák u koní....

11.11.2008 08:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Zdravím, tady slunce svítí o sto šest!!

Ségra fotky budou až dnes večer... Jsem to ale blbka, už jsem se chystala ke kompu, že jdu stahovat ale ejhle Péťa blondýnka si nechala foťák u koní....

achich ouvej já se na ně tak těším...

11.11.2008 08:22
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
achich ouvej já se na ně tak těším...

Co co co to je???

11.11.2008 08:22
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Co co co to je???

že by ššššš

11.11.2008 08:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
že by ššššš

akáty šumí kdy\ž padá déš´t, padá mi do vlasů chce mi je splést....

11.11.2008 10:07
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
akáty šumí kdy\ž padá déš´t, padá mi do vlasů chce mi je splést....

Ahojda holky...

11.11.2008 10:18
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky...

Zdarec. to je fajn že jsi dorazila, už jsme se nějak propadali níž a níž..dneska snad všichni tvrdě pracují nebo co....

11.11.2008 10:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky...

čus Týno...tak co už se balíš???

11.11.2008 10:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
čus Týno...tak co už se balíš???

segra mikči jsou obě tvoje...na hnědou jsem musela malinko přihodit, ale furt se to vyplatilo...paráda...

11.11.2008 10:22
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
segra mikči jsou obě tvoje...na hnědou jsem musela malinko přihodit, ale furt se to vyplatilo...paráda...

No já koukám, že je tu teda těžce mrtvo..mám tu na vás celý dvě vyučovací hodiny, jelikož to bude opět o ničem...hold hodiny auto cadu jsou jaksi o ničem..

a jestli balím?? ani ne, ale blíží se nám to pěkně...už víme nějaký časy nebo to je ještě pořád ve hvězdách??

11.11.2008 10:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
No já koukám, že je tu teda těžce mrtvo..mám tu na vás celý dvě vyučovací hodiny, jelikož to bude opět o ničem...hold hodiny auto cadu jsou jaksi o ničem..

a jestli balím?? ani ne, ale blíží se nám to pěkně...už víme nějaký časy nebo to je ještě pořád ve hvězdách??

Danny psala že ve čtyři bude v HK, má ještě domluvenou návštěvu lékaře, takže los odjezdost takhle nějak...kolem čtvrté hodiny...

11.11.2008 10:27
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
Danny psala že ve čtyři bude v HK, má ještě domluvenou návštěvu lékaře, takže los odjezdost takhle nějak...kolem čtvrté hodiny...

tak to abych začala pomalu hledat busy..btw, co všechno s sebou a pak taky jestli stačí, abych čekala v HK na hlaváku??

11.11.2008 10:29
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
tak to abych začala pomalu hledat busy..btw, co všechno s sebou a pak taky jestli stačí, abych čekala v HK na hlaváku??

Ty vole vono se už jede příští víkend!!!!!!

11.11.2008 10:29
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):

jo jo, Péto..tenhle víkend jdu na první ples, to se taky těším a pak už jen týden a frrrrr do Ové....

11.11.2008 10:30
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Ségra díky

Já myslím že určo stačí na Hlaváku, tě tam pak vyzvednu, to ještě domluvíme.

rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
jo jo, Péto..tenhle víkend jdu na první ples, to se taky těším a pak už jen týden a frrrrr do Ové....

ta kočka je krutááá

klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):

no to myslím že bohatě postačí, tě někde naberem to je šumák....DAnulí to asi parkne u mě, že :)
S sebou? to co potřebuješ k životu pokusím se sebou uchuchtit nějaké dobroty, můžeš vzít něco též...teple se obleš a přiber si určo ještě jedny tlustý ponožky, lopatu na sníh, dobrou náladu a hodně sil, společenské hry v případě uvíznutí ve sněhu nebudou na škodu...hlavně tak od pondělí chod spát v osm, at si na víkend plná sil...

11.11.2008 10:34
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
no to myslím že bohatě postačí, tě někde naberem to je šumák....DAnulí to asi parkne u mě, že :)
S sebou? to co potřebuješ k životu pokusím se sebou uchuchtit nějaké dobroty, můžeš vzít něco též...teple se obleš a přiber si určo ještě jedny tlustý ponožky, lopatu na sníh, dobrou náladu a hodně sil, společenské hry v případě uvíznutí ve sněhu nebudou na škodu...hlavně tak od pondělí chod spát v osm, at si na víkend plná sil...

to jsem ráda, asi bych jaksi nedala někam se ještě dostat z toho hlaváku, jsem v tomhle typická ženská, prostě moje orientace ve velkých městech, je dost špatná...

ukuchtit dobroty? to znamená upíct třeba buchtu nebo něco specielnějšího?

no hele, zrovna v pondělí to poruším, dycky čekám na Hause, takže pondělek ne, pak už se pokusím, ale myslím, že mi to stejně nepomůže...letos jsem díky Egyptu změnu času jaksi nezvládla a pořád se s tím nějak vyrovnávám...

11.11.2008 10:39
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
to jsem ráda, asi bych jaksi nedala někam se ještě dostat z toho hlaváku, jsem v tomhle typická ženská, prostě moje orientace ve velkých městech, je dost špatná...

no hele, zrovna v pondělí to poruším, dycky čekám na Hause, takže pondělek ne, pak už se pokusím, ale myslím, že mi to stejně nepomůže...letos jsem díky Egyptu změnu času jaksi nezvládla a pořád se s tím nějak vyrovnávám...

já myslím že to je úplně jedno- buchty, koláče, kuře, humra, krocana,cokoliv co se dá jíst.. prostě něco na chuť.Jo a spacák.

11.11.2008 10:40
jenysimons

XXX.XXX.57.98

jenysimons napsal(a):

tak v HK na hlaváku budu v 16:05 stačí to??

11.11.2008 10:42
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
tak v HK na hlaváku budu v 16:05 stačí to??

určitě!

11.11.2008 10:43
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
určitě!

paráda, to jsem ráda..jo a pro maminku, předpokládaný návrat??

btw. čím jedu já a kdo bude řídit? Tohle jsou všechno otázky pro mamču, bude se mě na to ptát, tak abych jí mohla říct, že třeba Péta, ta už má hodně naježdíno a jedeme volvem, takže bezpečí...

11.11.2008 10:44
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
zdar ženy...
segra máš už fotos?

hoj babky, já fakt dřu do roztrhání těla a že to byl docela masakr hned od rána...
jinak ďouchy, dneska mě jde Kája nafotit na trénink, sice se budu asi bestyjkálně stydět, ale třeba vám pootm něco ukážu...včera jsme byly rekultivovat jízdárnu aji traktor přijel, tož to tam vypadá, že i GP by se tam mohlo konat...
no, to sice přeháním, ale myslím, že pro naše použití fakt luxus..:))
ďouchy, už se těším jak malé děcko.:))
a jiank klidně nějaké jídlo vyrobte, páč tooh není nikdy dost...halvně teda pokud enzapomenu na pití...
Btw baby,mám tu ještě pro vás jednu tu zelenou!:)))

11.11.2008 10:46
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
hoj babky, já fakt dřu do roztrhání těla a že to byl docela masakr hned od rána...
jinak ďouchy, dneska mě jde Kája nafotit na trénink, sice se budu asi bestyjkálně stydět, ale třeba vám pootm něco ukážu...včera jsme byly rekultivovat jízdárnu aji traktor přijel, tož to tam vypadá, že i GP by se tam mohlo konat...
no, to sice přeháním, ale myslím, že pro naše použití fakt luxus..:))
ďouchy, už se těším jak malé děcko.:))
a jiank klidně nějaké jídlo vyrobte, páč tooh není nikdy dost...halvně teda pokud enzapomenu na pití...
Btw baby,mám tu ještě pro vás jednu tu zelenou!:)))

juuuu zelenáááá..tu jsem teda dooost dlouho nepila...ale nepohrdnu jí, přeci jen peprmincka je peprmincka, hehe..

no a krom jídla náký pití taky s sebou?? jakože alko nealko?? nebo budeme celý večery v hospodě...

11.11.2008 10:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
juuuu zelenáááá..tu jsem teda dooost dlouho nepila...ale nepohrdnu jí, přeci jen peprmincka je peprmincka, hehe..

no a krom jídla náký pití taky s sebou?? jakože alko nealko?? nebo budeme celý večery v hospodě...

mm, klidně s sebou něco vemte, ale já ybch se toho nebála, ať to nemusíte táhnout, ono i tu u nás na Ostravsku se dá chlast nakoupit..
já myslím, že program bude spontánně zvolen, buď můžeme sežrat psysky doma, nebo se někam vyvenčit:)..
kldině vás tu v bogumině někam vytáhnu a kdybyste chtěly něco většího, jsem schopna do jednoho dobrého klubu hodit rezervačku, ale to bych potřebovala vědět dopředu...

11.11.2008 10:52
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
mm, klidně s sebou něco vemte, ale já ybch se toho nebála, ať to nemusíte táhnout, ono i tu u nás na Ostravsku se dá chlast nakoupit..
já myslím, že program bude spontánně zvolen, buď můžeme sežrat psysky doma, nebo se někam vyvenčit:)..
kldině vás tu v bogumině někam vytáhnu a kdybyste chtěly něco většího, jsem schopna do jednoho dobrého klubu hodit rezervačku, ale to bych potřebovala vědět dopředu...

nu což pokud jde o mě, raději bych seděla doma u flašky, ale samozřejmě do hospody půjdu taky na jedno, dvě...pětipíva točený... Jinak jako takový vysedávání v hospě není zas tak nic pro mě..je to ale čistě jen můj názor...

11.11.2008 10:55
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):

Vzkaž mamince že se jede pravděpodobně Nissanem Primastarem, takovej 8 místnej domek nebo fabia combi, bo volvo XC90, ale to moc žere..
Budu řídit já a doufám že mě ségra jako vždy někde na chvilku vystřídá Jinak loni jsem celou posádku dovezla na místo vpořádku.. Mamince řekni že jezdím bez nehod.A kdy dorazíme to nevím.nějak odpolko. To ještě vymyslíme.

11.11.2008 10:57
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Vzkaž mamince že se jede pravděpodobně Nissanem Primastarem, takovej 8 místnej domek nebo fabia combi, bo volvo XC90, ale to moc žere..
Budu řídit já a doufám že mě ségra jako vždy někde na chvilku vystřídá Jinak loni jsem celou posádku dovezla na místo vpořádku.. Mamince řekni že jezdím bez nehod.A kdy dorazíme to nevím.nějak odpolko. To ještě vymyslíme.

Viděla bych to osobně jeden večer, kalit u někoho doma a hrát naše bláznivé hry a pokecat konečně osobně..A druhej večer můžem někam zajít to je jedno..

11.11.2008 10:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
zdar ženy...
segra máš už fotos?

No, kdy dorazíte, to je zcela jasné, prostě co nejdřív:)))
vypadám tu jak ožralica.:)

11.11.2008 10:59
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):

okej..to víš jak, radši to zjistuju předběženě, než abych jí pak říkala jen dokola, to nevím, musím zjistit... No já se toho bát snad nebudu, jen doufám, že se nám na cestu nepřihodí něco, co se vám stalo vloni, nesnáším sníh na silnici, to bych pak měla šílenej strach a musela bych se řádně opít, abyste mě nemusely poslouchat..

11.11.2008 10:59
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
No, kdy dorazíte, to je zcela jasné, prostě co nejdřív:)))
vypadám tu jak ožralica.:)

Péto, souhlas...

11.11.2008 11:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Péto, souhlas...

No Týnuš mamku ujistit že v autě jsou zdatné a když né zdatné tak aspon odvážné řidičky....proti mě sníh a led neměl šanci....brrr...souhlasím jeden večer poklábosíme v klidku doma a ten druhý mužem vyrazit někam juchat, klidně bych i hejbla kyčlí

11.11.2008 11:15
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
No Týnuš mamku ujistit že v autě jsou zdatné a když né zdatné tak aspon odvážné řidičky....proti mě sníh a led neměl šanci....brrr...souhlasím jeden večer poklábosíme v klidku doma a ten druhý mužem vyrazit někam juchat, klidně bych i hejbla kyčlí

je holky..snad mě nechcete tahak na piškoteeeku...sakra..s tímhle je se mnou problém...hold když je někdo antidisco a hlavně z rodiny metalistů...hmm... no ale možná, že mě i ukecáte...

11.11.2008 11:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

no právě, my s Klárkou to už máme natrénované...
BABY, já vás varuju, jestli zas přijede tak zdechlé jak minule...vás snad budu kontrolovat, jeslti odpočíváte a sbíráte síly!!!:))

11.11.2008 11:18
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
BABY, já vás varuju, jestli zas přijede tak zdechlé jak minule...vás snad budu kontrolovat, jeslti odpočíváte a sbíráte síly!!!:))

cožeto máte natrénované??

jnak Jani, není se čemu divit po tej cestě..asi to nebyla zrovna prča...

11.11.2008 11:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

nee, ono to není diskotéka, asi ybsme vyrazily do Belfastu, kdyby už někde...tam ej spíše jukebox, ale dělají i fajne mojito a hafo lidí, nebo se můžeme odklidit někam jinam...
mylsím, že doodnout se zvládneme...
btw Tynula, aby ses tam pak nenakrucala nejvíce:))
sraz ze základky po 10 letech:)))

11.11.2008 11:23
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
nee, ono to není diskotéka, asi ybsme vyrazily do Belfastu, kdyby už někde...tam ej spíše jukebox, ale dělají i fajne mojito a hafo lidí, nebo se můžeme odklidit někam jinam...

janico, to asi nehrozí..jsem na tohle fakt trochu pedant..to si ted akorát říkáte, co ste si to s sebou zase nabraly, coo?? hele, domluva se mnou je, tak to snad půjde..já se beztak musím podřídit...když jsem taková "pracantka"

11.11.2008 11:23
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

Týnuš já jsem taky odpůrce diskoték, já zas dávám přednost venkovskejm zábavkám..takže Rockové kapely atd..ale když jde do tuhého taky se hecnu a hýbnu též kyčlííí....

Jani slibuji že tentokrát se nadopuju redbulama atd a budeme juchat už první večééér

11.11.2008 11:25
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
Týnuš já jsem taky odpůrce diskoték, já zas dávám přednost venkovskejm zábavkám..takže Rockové kapely atd..ale když jde do tuhého taky se hecnu a hýbnu též kyčlííí....

Jani slibuji že tentokrát se nadopuju redbulama atd a budeme juchat už první večééér

peťule, tak to jsi můj člověk..jakože samo nejradši mám velký koncíky, ale tyhle venkovský zábavy s domáci kapelou...to jsou super akce..je ale fakt, že i já třeba na dovkách kyčlej taky hnu..např. ted v Egyptě jsem každej večer chodila s animákama tančit hotelový tance, přece v tom kamarády nenechám samotný...

11.11.2008 11:29
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
peťule, tak to jsi můj člověk..jakože samo nejradši mám velký koncíky, ale tyhle venkovský zábavy s domáci kapelou...to jsou super akce..je ale fakt, že i já třeba na dovkách kyčlej taky hnu..např. ted v Egyptě jsem každej večer chodila s animákama tančit hotelový tance, přece v tom kamarády nenechám samotný...

tak ajko pozor, já sjem stará paní a diksotéky nesnáším, bo ajk tam vidím ty 16 leté nanynky v latexových minisukních, nagelované borečky a všecko je to sežrané jako prase v 15 -16 letech...
já s musím jakože jo hecnout, jít s větší bandou,abych se bavila s nima a nemusela čumět po stupidním okolí...
jink radši zajdu do kluvbu posedět, pustit si něoc z jukeboxu, něco fajného vypít a jsem spokojená....
a t kalsické zábavy na fotblaovém hřišťu mám tež nejradši...
diskotéky jsou eee, ale věřím, že třeba raz za rok se tam s fajnýma lidma umím pobavit a okolí je mi šumák....
ještě abyste si o mně myslely, že sjem vymetař diskoték:))
pak to tak dopadá...:)

11.11.2008 11:33
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
tak ajko pozor, já sjem stará paní a diksotéky nesnáším, bo ajk tam vidím ty 16 leté nanynky v latexových minisukních, nagelované borečky a všecko je to sežrané jako prase v 15 -16 letech...
já s musím jakože jo hecnout, jít s větší bandou,abych se bavila s nima a nemusela čumět po stupidním okolí...
jink radši zajdu do kluvbu posedět, pustit si něoc z jukeboxu, něco fajného vypít a jsem spokojená....
diskotéky jsou eee, ale věřím, že třeba raz za rok se tam s fajnýma lidma umím pobavit a okolí je mi šumák....

no tak to potom jo..je fakt, že v dnešní době jsou fakt piškotéky jen o tom, co říkáš...ještě jsi zapoměla doplnit, že pak ještě taky musíš koukat na to, jak jsou do sebe zakouslý a nerozdaj si to div přímo na parketě, že?!
já se tančit hecnu fakt málokdy a to musím mít taky slušně upito, jinak se mnou v tomhle není zas tak moc řeč..každopádně záleží taky na tom, s jakou bandou tam zrovna jsem nebo nejsem...

pomalu se loučinkám, ve 12:40 zvoní..

11.11.2008 11:39
jenysimons

XXX.XXX.57.98

jenysimons napsal(a):
no tak to potom jo..je fakt, že v dnešní době jsou fakt piškotéky jen o tom, co říkáš...ještě jsi zapoměla doplnit, že pak ještě taky musíš koukat na to, jak jsou do sebe zakouslý a nerozdaj si to div přímo na parketě, že?!
já se tančit hecnu fakt málokdy a to musím mít taky slušně upito, jinak se mnou v tomhle není zas tak moc řeč..každopádně záleží taky na tom, s jakou bandou tam zrovna jsem nebo nejsem...

pomalu se loučinkám, ve 12:40 zvoní..

mějte se...

11.11.2008 11:45
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
mějte se...

pa

11.11.2008 11:46
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):

Safra safra, jste se rozjely...
Mno kde začít, mám domluveného doktůrka na 12.15, hned jak budu vyřízená tak sedám do šemise a frčíííím směr HK...tak snad už třefím i ke Kelárce (možná) a bude vymalováno. Hlásím že udělám na cestu také nějakej gáblík...třeba ten již několikrát slibotechnicky slibovanej slanej štrůdlík... A chlast bych koupila až v Ostravě, nebo ne?
Diskoko taky nějak extra nemusím ale s váma mi je všude dobře a jak jsme naposledy zakalily v HK tak to bylo fakt maso...DJ nevěřil svým očím co to tam jako vymejšlíme... a cesty zpět...no mazec.
Kláry, ty jezdecký asi necháme buď na tu neděli a nebo na příště...ty chapsy nějak zvlášť honem nepotřebuji, chvíli to bude trvat než se svezu

11.11.2008 11:57
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
zdar ženy...
segra máš už fotos?

Dobré poledne fšem.... jsem tu zas a speciálně pro vás mám včerejší fotos z první "vyjížďky" kolem kolbiště

11.11.2008 11:58
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Dobré poledne fšem.... jsem tu zas a speciálně pro vás mám včerejší fotos z první "vyjížďky" kolem kolbiště

11.11.2008 12:08
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
a příjezd

No nazdááár jezdkyně...a jak? Sába profík jako vždy? Nebo tě něčim překvapil?

11.11.2008 12:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

haisovad napsal(a):

Pan šedý byl velmi profesionální , předtím jsme si i zaklusali na hale už navolno a tvářil se opět, že tohle dělá každý den ale nežeru mu to, čekám, kdy přijde první vzdor příště už frčíme do lesíka....

11.11.2008 12:12
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):

Danulí, mylsíš Saxa?:))
Se ti ti šimli pletou..:)
Btw Evizna, on vypadá, že to má všechno na párku:))

11.11.2008 12:22
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):

No jo, fakt už jsem totálka...myslela jsem Saxofónka...
už fakt nemůžu...jsem připitomnělá

11.11.2008 12:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Holky když je dobrá nálada tancuju vždy a všude, tanec miluju, nabíjí mě to, jako nekteří rádi křepčí a háží hlavou, já zas ráda vlním bokem ale na piškotéku bych nevlezla, když už tak na disko mezi starší pokročilý....no a když by tam nějaký ucho bylo tak je nejlepší ukázat že starý rašple uměj taky pořádně válet......byla jsem na šedesátinách, ta pracovní morálka zde stojí za prd...včera jsem měla doma babinec a zase kse usla na gauči a vzbudila se v pul třetí při chrčící televizi....děs se mnou...sama si musí naordinovat ten týden kdy budu chodit ulehat v osm...segra nakoupíme naše oblíbený zlatý shocky
Danny myslela jsi toto že?

11.11.2008 12:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Holky když je dobrá nálada tancuju vždy a všude, tanec miluju, nabíjí mě to, jako nekteří rádi křepčí a háží hlavou, já zas ráda vlním bokem ale na piškotéku bych nevlezla, když už tak na disko mezi starší pokročilý....no a když by tam nějaký ucho bylo tak je nejlepší ukázat že starý rašple uměj taky pořádně válet......byla jsem na šedesátinách, ta pracovní morálka zde stojí za prd...včera jsem měla doma babinec a zase kse usla na gauči a vzbudila se v pul třetí při chrčící televizi....děs se mnou...sama si musí naordinovat ten týden kdy budu chodit ulehat v osm...segra nakoupíme naše oblíbený zlatý shocky
Danny myslela jsi toto že?

no však jsou to bráchové, tak až na ten jinej předek a delší nožky nejsme až taky jiný...a je to taky od Ssssss

11.11.2008 13:30
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
no však jsou to bráchové, tak až na ten jinej předek a delší nožky nejsme až taky jiný...a je to taky od Ssssss

Tak holky dneska vzpomeňte na jednu kobylku bojovnici, už si užívá na koňském nebíčku..Vše proběhlo hladce...

11.11.2008 13:34
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Tak holky dneska vzpomeňte na jednu kobylku bojovnici, už si užívá na koňském nebíčku..Vše proběhlo hladce...

Minutu ticha za kobylku...ať je jí tam nahoře dobře.

11.11.2008 13:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Minutu ticha za kobylku...ať je jí tam nahoře dobře.

slzičku jsem za ní uronila...at je jí konečně dobře...

Přidejte reakci

Přidat smajlík