DLOUHÁ Chvíle ... už 38 :o)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2008 18:08
red and white

XXX.XXX.125.26

taak holčiny nenechte mě tu samotnou -nevím už co doma dělat, venku tma, doma nikdo

11.11.2008 18:11
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
taak holčiny nenechte mě tu samotnou -nevím už co doma dělat, venku tma, doma nikdo

tož už som tu..

11.11.2008 18:13
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tož už som tu..

hezky nenechala mě v tom, na tebe je spoleh jeny

11.11.2008 18:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
hezky nenechala mě v tom, na tebe je spoleh jeny

jo vit?? A to jsem ted přijela od koní..resp. ze školy, páč doma mezitím zastávka jaksi není a nejde...tak jsem zkusila sedlo s vykrojenou rozsochou a zase jsem mu to strhla...holky mi vyhrabaly elastický obřišník, takže sedlo si ted na dlouhou dobu ode mě odpočine...holky mi taky daly marihuanovou mast, tak jsem mu to s tím mazala..zase se po mě ohnal, tak jich zrovna pár výchovných dostal, zmetek jeden..jak to pak najednou šlo..
ale jinak byli jsme v terénu, jen já a zdenka plus ten náš roček a půl...terének super, jen na můj vkus moc krokovej..a Kíša mi dělal jen samou radost...sám si snižoval hlavinku a byl zapěněnej až to z něj kapalo, fakt radost se svíst...

11.11.2008 18:26
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
jo vit?? A to jsem ted přijela od koní..resp. ze školy, páč doma mezitím zastávka jaksi není a nejde...tak jsem zkusila sedlo s vykrojenou rozsochou a zase jsem mu to strhla...holky mi vyhrabaly elastický obřišník, takže sedlo si ted na dlouhou dobu ode mě odpočine...holky mi taky daly marihuanovou mast, tak jsem mu to s tím mazala..zase se po mě ohnal, tak jich zrovna pár výchovných dostal, zmetek jeden..jak to pak najednou šlo..
ale jinak byli jsme v terénu, jen já a zdenka plus ten náš roček a půl...terének super, jen na můj vkus moc krokovej..a Kíša mi dělal jen samou radost...sám si snižoval hlavinku a byl zapěněnej až to z něj kapalo, fakt radost se svíst...

no vidíš hlavně že je spokojenost. pěkný hříbko

já opět jezdit nestihla vyklízela jsem výběh a pak jseště dělat boxy... hrozně uteče ten čas, zítra mi přivezou seno takže si opět na hřbet nesednu

dnes nám byli na baráku konečně zase nějací zájemci. .ale vidím to bídně nějak ten barák nemůžem prodat už nevim jak inzerovat mám to všude na netu a nic

11.11.2008 18:31
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

já opět jezdit nestihla vyklízela jsem výběh a pak jseště dělat boxy... hrozně uteče ten čas, zítra mi přivezou seno takže si opět na hřbet nesednu

dnes nám byli na baráku konečně zase nějací zájemci. .ale vidím to bídně nějak ten barák nemůžem prodat už nevim jak inzerovat mám to všude na netu a nic

tak tohle hříbě mi možná bude o Vánocích říkat "pane"

jejda, to nezávidím...holky naštěstí nechodí do práce, takže jsou u koní celej den a boxy se dělají dopolko nebo brzo odpolko a když mají přijít klubačky, tak se čeká na ně, aby to holky nedělaly samy..

jejda, nedaří se, jo?? to je blbý.. když ono nemovitosti se na zimu asi moc neprodávají, ne?!

co je to za koníka, hezký to je...

11.11.2008 18:34
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak tohle hříbě mi možná bude o Vánocích říkat "pane"

jejda, to nezávidím...holky naštěstí nechodí do práce, takže jsou u koní celej den a boxy se dělají dopolko nebo brzo odpolko a když mají přijít klubačky, tak se čeká na ně, aby to holky nedělaly samy..

jejda, nedaří se, jo?? to je blbý.. když ono nemovitosti se na zimu asi moc neprodávají, ne?!

co je to za koníka, hezký to je...

jeny ty budeš si pořizovat druhýho koníka?? no neke dobře ty!

no právě že na zimu na ale my ho prodáváme od jara nevim mysleli jsme že pujde hned pryč, je kompletně zrekonstruovaný, výbornej stav, pěknej domeček... myslim že za něj nechcem velký peníze cena odpovídající kvalitě a lokalitě

ten koník je z Lysí 2007

11.11.2008 18:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny ty budeš si pořizovat druhýho koníka?? no neke dobře ty!

no právě že na zimu na ale my ho prodáváme od jara nevim mysleli jsme že pujde hned pryč, je kompletně zrekonstruovaný, výbornej stav, pěknej domeček... myslim že za něj nechcem velký peníze cena odpovídající kvalitě a lokalitě

ten koník je z Lysí 2007

no já ani tak ne, jako maminka...hehe...tak nějak to vypadá, že budu mít nejúžasnější vánoční dárek, jakej si přeje každá malá holčička

no tak to se nedivím..máš nějaký los fotos někde?? ty jo, to se fakt divím, že potom lidi nejdou..

11.11.2008 18:56
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no já ani tak ne, jako maminka...hehe...tak nějak to vypadá, že budu mít nejúžasnější vánoční dárek, jakej si přeje každá malá holčička

no tak to se nedivím..máš nějaký los fotos někde?? ty jo, to se fakt divím, že potom lidi nejdou..

jojo krásný stvořeníčko klisnička ??

11.11.2008 18:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jojo krásný stvořeníčko klisnička ??

hmm..bohužel hřebeček, ale i tak...je to holomek ale kouzelnej...

11.11.2008 18:59
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
hmm..bohužel hřebeček, ale i tak...je to holomek ale kouzelnej...

těsně vedle...

11.11.2008 19:03
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
těsně vedle...

no jo...kobylka by byla přeci jen lepčejší,ale zase na druhou stranu...pokud to nebude nutný, kastrace nebude... já bych asi nesnesla říjení, kdyby to bylo něco jako u Molly, která jen prej stojí a ucvrkává, takže by se s ní nic nedalo dělat...no neim, neměla bych na to asi trpělivost..

11.11.2008 19:14
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no jo...kobylka by byla přeci jen lepčejší,ale zase na druhou stranu...pokud to nebude nutný, kastrace nebude... já bych asi nesnesla říjení, kdyby to bylo něco jako u Molly, která jen prej stojí a ucvrkává, takže by se s ní nic nedalo dělat...no neim, neměla bych na to asi trpělivost..

říjení je to nejmenší, Popča má taky kvalitní říji a nikdy mě to v ničem neomezovalo

11.11.2008 19:16
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
říjení je to nejmenší, Popča má taky kvalitní říji a nikdy mě to v ničem neomezovalo

no jak u koho..u tej Molly je to fakt průser...ale víš jak no..zase na druhou stranu kobču bych chtěla kvůli hříbátku...

12.11.2008 14:00
shantal88

XXX.XXX.116.185

red and white napsal(a):

Omlouvám se že tady lezu,ale mě tak napadlo,ten baráček co prodáváte? Je to jen rodinej domek nebo něco většího? My právě sháníme něco většího,kde by se dali zaparkovat koníci a rodina
Díky

12.11.2008 17:30
red and white

XXX.XXX.125.26

shantal88 napsal(a):
Omlouvám se že tady lezu,ale mě tak napadlo,ten baráček co prodáváte? Je to jen rodinej domek nebo něco většího? My právě sháníme něco většího,kde by se dali zaparkovat koníci a rodina
Díky

evuška - no my ho prodáváme právě proto, že nám chov koníků neumožnil ( malé pozemky ) tak jsme si našli vyhovující. Je to bytově 5+1 +šatna a příprava na druhou koupelnu, ale na koníky to bohužel opravdu není, jinka bychom se nestěhovali

jeny - promiň včera mi vypadl net takže jsem náhle zmizela

12.11.2008 17:59
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
evuška - no my ho prodáváme právě proto, že nám chov koníků neumožnil ( malé pozemky ) tak jsme si našli vyhovující. Je to bytově 5+1 +šatna a příprava na druhou koupelnu, ale na koníky to bohužel opravdu není, jinka bychom se nestěhovali

jeny - promiň včera mi vypadl net takže jsem náhle zmizela

nerčí, ahojda.. to vůbec nevadí, i já občas zmiznu beze slova..

12.11.2008 18:24
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nerčí, ahojda.. to vůbec nevadí, i já občas zmiznu beze slova..

čusky... jak jsi přežila dnešek?? mě dnes přivezli seno a přijel i kovář... Omíšek už je také naboso - na zimu -

12.11.2008 18:36
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
čusky... jak jsi přežila dnešek?? mě dnes přivezli seno a přijel i kovář... Omíšek už je také naboso - na zimu -

no..já asi tak nějak domácky...tady pršelo a tak jsem ani ke koním nejela..udělala jsem něco málo do školy a ted čumím na film...
už jste naboso, jo?? tak to my ještě do prvního sněhu určo nebudem...pak se uvidí, jestli nenakovu radši s těma gumama proti nášlapkům...jinak jsem se tak nějak rozhodla, že na sezonu nakovu na všechny4...

12.11.2008 18:50
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no..já asi tak nějak domácky...tady pršelo a tak jsem ani ke koním nejela..udělala jsem něco málo do školy a ted čumím na film...
už jste naboso, jo?? tak to my ještě do prvního sněhu určo nebudem...pak se uvidí, jestli nenakovu radši s těma gumama proti nášlapkům...jinak jsem se tak nějak rozhodla, že na sezonu nakovu na všechny4...

nojo tak nás už tlačil termín nemůžu je nechat nedělaný do prvního sněhu a další termín mám až konec ledna / začátek února

hele ty podložky jsem mívala na popelku když byla kutá a jako trošku to znát je ale nášlapy jsou stejně.. je pravda že ne 10cm jako bez nich ale stejně..

:-D buude ziima bude mrráááz .. :D

12.11.2008 18:57
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
nojo tak nás už tlačil termín nemůžu je nechat nedělaný do prvního sněhu a další termín mám až konec ledna / začátek února

hele ty podložky jsem mívala na popelku když byla kutá a jako trošku to znát je ale nášlapy jsou stejně.. je pravda že ne 10cm jako bez nich ale stejně..

:-D buude ziima bude mrráááz .. :D

di do háje se sněhem, fujho... radši bych Egypt...hmm...sakriš.. jak já bych chtěla zpátky..

no hele, známá měla vloni tyhle gumičky a nášlapky se ji nedělaly vůbec..je fakt, že nebylo moc sněhu, ale když už byl, tak se nelepil, asi jsi to neměla moc kvalitní :-P
Jinak já Kíšu mám kutýho nějak na začátku října, takže mám ještě měsíc...třeba do tej doby napadne hafo sněhu a pak to půjde teprve dolů..ovšem pokud bude zima jako vloni, tak to dolů zase nepůjde no..beztak si za tu zimu kopyta neodpočnou..

12.11.2008 19:01
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
di do háje se sněhem, fujho... radši bych Egypt...hmm...sakriš.. jak já bych chtěla zpátky..

no hele, známá měla vloni tyhle gumičky a nášlapky se ji nedělaly vůbec..je fakt, že nebylo moc sněhu, ale když už byl, tak se nelepil, asi jsi to neměla moc kvalitní :-P
Jinak já Kíšu mám kutýho nějak na začátku října, takže mám ještě měsíc...třeba do tej doby napadne hafo sněhu a pak to půjde teprve dolů..ovšem pokud bude zima jako vloni, tak to dolů zase nepůjde no..beztak si za tu zimu kopyta neodpočnou..

jeny - si řikala když si tam odjížděla že se ti nechce ne :D

PS: jeny jak bych to mohla mít nekvalitně udělaný ty vyhazováky to bych zvládla i já přibít pod podkovu kus gumy .. já to na ní měla každou zimu, a než jsem jela ven malazala jsem jí kopyto olejem pak to suprově fungovalo, ale jinak ten těžkej mokrej sníh se tam stejně udusává.. záleží ale na tvaru kopyta popča má hluboký úzký kopýtka, a úzkou střelku, jasný že u nějakýho širokána s vystouplejší střelkou to bude taky něco jinýho

12.11.2008 19:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny - si řikala když si tam odjížděla že se ti nechce ne :D

PS: jeny jak bych to mohla mít nekvalitně udělaný ty vyhazováky to bych zvládla i já přibít pod podkovu kus gumy .. já to na ní měla každou zimu, a než jsem jela ven malazala jsem jí kopyto olejem pak to suprově fungovalo, ale jinak ten těžkej mokrej sníh se tam stejně udusává.. záleží ale na tvaru kopyta popča má hluboký úzký kopýtka, a úzkou střelku, jasný že u nějakýho širokána s vystouplejší střelkou to bude taky něco jinýho

no, jo..nechtělo, ale ani nevíš, jak moc se mi to hodilo...byl tu čerstvej rozchod po dvou a půl letech vztahu, v den odletu jsem dokonce zjistila něco hodně nepříjemnýho, takže dovolená se mi sakra hodila, dostala jsem se tam z toho perfektně a ještě jsem se tam "zamilovala" takže ted chci zpátky a doufám, že mě na jaře maminka vezme zase s sebou...

no jo, to je asi taky fakt, ale tak víš jak..musela jsem to zkusit..nehledě na to, že dino má obrovský kopyta s vystouplou střelkou, takže jemu tam pomáhalo určo i tohle..

12.11.2008 19:18
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no, jo..nechtělo, ale ani nevíš, jak moc se mi to hodilo...byl tu čerstvej rozchod po dvou a půl letech vztahu, v den odletu jsem dokonce zjistila něco hodně nepříjemnýho, takže dovolená se mi sakra hodila, dostala jsem se tam z toho perfektně a ještě jsem se tam "zamilovala" takže ted chci zpátky a doufám, že mě na jaře maminka vezme zase s sebou...

no jo, to je asi taky fakt, ale tak víš jak..musela jsem to zkusit..nehledě na to, že dino má obrovský kopyta s vystouplou střelkou, takže jemu tam pomáhalo určo i tohle..

jeny to jsem nevěděla žes měla po rozchodu ... takže le asi už vše v pohodě že??

12.11.2008 19:20
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny to jsem nevěděla žes měla po rozchodu ... takže le asi už vše v pohodě že??

nepsala jsem to sem?? asi jsem neměla tu možnost..bud to bylo moc čerství nebo už jsem tu byla z egypta a nechtěla se k tomu vracet...
no jo..rozchod byl v pohodě, ale zjištění, co se stalo dva dny po něm nic moc no...hold...život je kurva a lidi jsou svině a neuděláš s tím nic...ale ted je to okej, jen neim, esli se mu dokážu někdy podívat ještě do očí...

12.11.2008 19:22
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

A co se stalo po těch dvou dnech ?? jestli o tom ale nechceš mluvit pochopim

12.11.2008 19:28
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
A co se stalo po těch dvou dnech ?? jestli o tom ale nechceš mluvit pochopim

no..rozchod byl jaksi z mojí strany a on mi v den rozchodu-čtvrtek- říkal, že mě miluje, ale že to chápe a že konec bude asi lepší...no...v neděli se mnou byl mrknout na druhým dnu závodů, který se mi v sobotu tak vydařili, byl tam LP atd..;) no a tam jako mě chytal za ruku atd..pak doma koukám, po jeho doporučení, na fotky z jeho akce a vidím, jak se tam oblejzá z dlouhodobou kamarádkou, se kterou byl kolikrát sám doma atd..no takže co jsem si asi tak mohla domyslet, když mě v neděli najednou už asi tak nemiloval...ale co uděláš..prostě chlapi..dostal ode mě takovejch jmen, že jsem tohle z huby snad nikdy nevypustila a to jsem hodně sprostá...no a pak jsem si odletěla s breky do Egypta, kde mě to hned první den jaksi přešlo...

vy scháníte koníka??

12.11.2008 19:36
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no..rozchod byl jaksi z mojí strany a on mi v den rozchodu-čtvrtek- říkal, že mě miluje, ale že to chápe a že konec bude asi lepší...no...v neděli se mnou byl mrknout na druhým dnu závodů, který se mi v sobotu tak vydařili, byl tam LP atd..;) no a tam jako mě chytal za ruku atd..pak doma koukám, po jeho doporučení, na fotky z jeho akce a vidím, jak se tam oblejzá z dlouhodobou kamarádkou, se kterou byl kolikrát sám doma atd..no takže co jsem si asi tak mohla domyslet, když mě v neděli najednou už asi tak nemiloval...ale co uděláš..prostě chlapi..dostal ode mě takovejch jmen, že jsem tohle z huby snad nikdy nevypustila a to jsem hodně sprostá...no a pak jsem si odletěla s breky do Egypta, kde mě to hned první den jaksi přešlo...

vy scháníte koníka??

jasny no .. tak tě aspoň utěšim že v tom nejsi sama, můj zlatý byl trošičku rozpustilejší povahy takže to mělo rychlej zpád ..

No s tim scháněnim koně - jsem sprostředkovatel, mám za úkol rozhazovat sítě

12.11.2008 19:37
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jasny no .. tak tě aspoň utěšim že v tom nejsi sama, můj zlatý byl trošičku rozpustilejší povahy takže to mělo rychlej zpád ..

No s tim scháněnim koně - jsem sprostředkovatel, mám za úkol rozhazovat sítě

ani jsem nevěděla, že jsi s někým byla..jak je to dlouho?? rozpustilejší?? co si pod tím mám představit?

takže pro známý??

12.11.2008 19:43
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ani jsem nevěděla, že jsi s někým byla..jak je to dlouho?? rozpustilejší?? co si pod tím mám představit?

takže pro známý??

jo, jak je to dlouho? v půlce října byl konec.. ale už od září jsem to tak jenom udržovala na stabilnim bodě a bylo jasný že bude konec... ale v cajku beru to už celkem neutrálně.. bylo to prostě jen..jak to nazvat.. letní povyražení..

rozpustileší = co neuteče na strom to je jeho, takhle to vystihl můj kamarád..

už bylo i hůř.. když jsem se rozcházela s klukem, kterýho jsem měla opravdu ráda, od tý doby už asi nějak nevřim na lásku blbý už v mim věku co?

-- jojo na ranč se shání provozáček

12.11.2008 19:47
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jo, jak je to dlouho? v půlce října byl konec.. ale už od září jsem to tak jenom udržovala na stabilnim bodě a bylo jasný že bude konec... ale v cajku beru to už celkem neutrálně.. bylo to prostě jen..jak to nazvat.. letní povyražení..

rozpustileší = co neuteče na strom to je jeho, takhle to vystihl můj kamarád..

už bylo i hůř.. když jsem se rozcházela s klukem, kterýho jsem měla opravdu ráda, od tý doby už asi nějak nevřim na lásku blbý už v mim věku co?

-- jojo na ranč se shání provozáček

jo tak to je mi jasný...no jo, hlavně, že je to okej..ale jak říkáš..v tvým věku blbý.. tohle byl můj první a zatím poslední vážnej vztah..u nás už to šlo do háje poslední půlrok a pak už bylo jen otázka času, kdy to prostě oficiálně ukončím...ale on byl ten, komu jsem upřímně říkala, že ho miluju, fakt jo..ze začátku jsem kvůli němu zanedbávala i koně a to už bylo fakt špatný...ani maminu jsem nerespektovala...bylo to fakt vážný noo...vozil mě na závody, chtěl jezdit na koni, chtěl bejt se mnou u koní, miloval focení mě na tréninku nebo s Diegem..prostě to bylo to pravý..ale v nesprávnou dobu no...co se dá dělat...ale je to pryč a možná to tak je dobře...

12.11.2008 19:50
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
jo tak to je mi jasný...no jo, hlavně, že je to okej..ale jak říkáš..v tvým věku blbý.. tohle byl můj první a zatím poslední vážnej vztah..u nás už to šlo do háje poslední půlrok a pak už bylo jen otázka času, kdy to prostě oficiálně ukončím...ale on byl ten, komu jsem upřímně říkala, že ho miluju, fakt jo..ze začátku jsem kvůli němu zanedbávala i koně a to už bylo fakt špatný...ani maminu jsem nerespektovala...bylo to fakt vážný noo...vozil mě na závody, chtěl jezdit na koni, chtěl bejt se mnou u koní, miloval focení mě na tréninku nebo s Diegem..prostě to bylo to pravý..ale v nesprávnou dobu no...co se dá dělat...ale je to pryč a možná to tak je dobře...

Jee tak to je můj sen kluk co by byl rád u koní.. víš jak bych byla ráda, kdyby třeba jen moje koníky pohladil?? ... jo, tak to asi nezažiju...

12.11.2008 19:55
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Jee tak to je můj sen kluk co by byl rád u koní.. víš jak bych byla ráda, kdyby třeba jen moje koníky pohladil?? ... jo, tak to asi nezažiju...

to víš že jo...podle mě holka od koní jen tak nezvládne bejt s někým, kdo koně nemá rád...matěj je nevyhledával, ale od tej doby, co byl se mnou, tak se prostě do koní taky zbláznil...dělal mi radost, fakt jsem byla ráda, že mám doma tohle...no a ted je to pryč a já si musím zvykat na to, že zase budu na všechno nákou chvíli sama.. ale zase si říkám, že si to patřičně užiju..

12.11.2008 19:56
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
to víš že jo...podle mě holka od koní jen tak nezvládne bejt s někým, kdo koně nemá rád...matěj je nevyhledával, ale od tej doby, co byl se mnou, tak se prostě do koní taky zbláznil...dělal mi radost, fakt jsem byla ráda, že mám doma tohle...no a ted je to pryč a já si musím zvykat na to, že zase budu na všechno nákou chvíli sama.. ale zase si říkám, že si to patřičně užiju..

neasi !!!

12.11.2008 19:59
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
neasi !!!

co?? jsem asi mimo..

12.11.2008 20:00
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
co?? jsem asi mimo..

jenom že s tebou souhlasim

12.11.2008 20:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jenom že s tebou souhlasim

tak to potom jo...;)

12.11.2008 20:24
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):

Ahoj děvčátka, jak se máte?

12.11.2008 20:24
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak to potom jo...;)

musim letet pa

12.11.2008 20:30
molly

XXX.XXX.5.50

radule napsal(a):
Ahoj děvčátka, jak se máte?

Ahoj... Jak se vede? Co Béďa?

12.11.2008 20:33
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Ahoj... Jak se vede? Co Béďa?

ahojda holky naše...

ale tak jo, jde to...co vy??

12.11.2008 20:43
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):
ahojda holky naše...

střídavě oblačno... bylo i lépe..

12.11.2008 20:43
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
ahojda holky naše...

ahojky Zuzko, jo Béďa dobrý, ikdyž je dnes nějak vyšinutej, lítá, frká a ani nechtěl žrát. Asi ho chytl nějakej amok. A co ta tvoje drsoňa a co ty?
Ahoj jeny, dnes tu budu chvilku dýl

12.11.2008 20:44
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
ahojky Zuzko, jo Béďa dobrý, ikdyž je dnes nějak vyšinutej, lítá, frká a ani nechtěl žrát. Asi ho chytl nějakej amok. A co ta tvoje drsoňa a co ty?
Ahoj jeny, dnes tu budu chvilku dýl

no konečně si aspon trochu pokecáme, coo?? a tak s Bédou jinak spokojenost??

12.11.2008 20:47
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
no konečně si aspon trochu pokecáme, coo?? a tak s Bédou jinak spokojenost??

...jojo nádhera, není to žadnej moula, ale aspoň se nenudím. Zatím si pomaličku na sebe zvykáme, jelikož každej den vymyslí nějakou ptákovinu, je to talent.Ale jsme živý, tak je to super...Vám se taky dle fotek vede dobře, stejně to máme tady všichni koně krasavce

12.11.2008 20:50
molly

XXX.XXX.5.50

radule napsal(a):
...jojo nádhera, není to žadnej moula, ale aspoň se nenudím. Zatím si pomaličku na sebe zvykáme, jelikož každej den vymyslí nějakou ptákovinu, je to talent.Ale jsme živý, tak je to super...Vám se taky dle fotek vede dobře, stejně to máme tady všichni koně krasavce

viď?

12.11.2008 20:51
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):

no ale ty s Béďou patříš k nám, žejo.. my se máme dobře až na ten náš odřenej kohoutek zatracenej..
Ty jo..koukám na equichannel...nabízí ted spoustu prací v zahraničí..

12.11.2008 20:53
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
no ale ty s Béďou patříš k nám, žejo.. my se máme dobře až na ten náš odřenej kohoutek zatracenej..

...holky samo jestli mě berete do klubu Tak já už zahraníčí ani snad ne, ale byla jsem u kartářky a ta mě za 3 měsíce předpověděla, že potkám svou životní lásku, tak sem zvědavá. To bude chudák

12.11.2008 20:54
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):

to ano, ale ne s koněm :-( Nebo německy mluvící země a tam nechci...

12.11.2008 20:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
to ano, ale ne s koněm :-( Nebo německy mluvící země a tam nechci...

ty jo...jako třeba rodina ve švědsku nebo kde to..au-pair pro ně, mají malou holčičku, mamina profes. jezdkyně, tatínek obchodník s koněma..možnost 1-2 koní s sebou, super plat, možnost závodění po veškerých závoech..ty jo..jela bych okamžitě...!!! já si stejně myslím, že odtud jednou vypadnu a skončím někde v zahraničí...

12.11.2008 20:57
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
ty jo...jako třeba rodina ve švědsku nebo kde to..au-pair pro ně, mají malou holčičku, mamina profes. jezdkyně, tatínek obchodník s koněma..možnost 1-2 koní s sebou, super plat, možnost závodění po veškerých závoech..ty jo..jela bych okamžitě...!!! já si stejně myslím, že odtud jednou vypadnu a skončím někde v zahraničí...

radule, nesmíš to vidět všechno hned tak černě, přeci...k numeroložce jdu nějak v prosinci..jsem zvědavá..

12.11.2008 20:59
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
radule, nesmíš to vidět všechno hned tak černě, přeci...k numeroložce jdu nějak v prosinci..jsem zvědavá..

...já to nevidím černě, já ho lituju už předem

12.11.2008 21:01
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
...já to nevidím černě, já ho lituju už předem

notak...přeci jsi určitě nakonec super baba...
kde že to vůbec sídlíš??

12.11.2008 21:02
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):

moje životní lásky....

12.11.2008 21:03
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
notak...přeci jsi určitě nakonec super baba...
kde že to vůbec sídlíš??

...Olomouc, přijeďte se podívat.

12.11.2008 21:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
moje životní lásky....

stejně ty koně jsou užasný zvířáátka..

12.11.2008 21:05
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):

hmm..olmik je trochu z ruky...ale tak..mohly bysme no...

12.11.2008 21:07
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):

...jsou a to už sem byla jednou v takovém svrabu a chtěla jsem ho prodat, pak jsem si málem dala po čuni co blbnu. Včera jsem právě přemýšlela, jestli mám začít nosit plenky nebo řehtat...jelikož ty dva se mají jako v ráji.

12.11.2008 21:09
radule

XXX.XXX.105.14

radule napsal(a):
...jsou a to už sem byla jednou v takovém svrabu a chtěla jsem ho prodat, pak jsem si málem dala po čuni co blbnu. Včera jsem právě přemýšlela, jestli mám začít nosit plenky nebo řehtat...jelikož ty dva se mají jako v ráji.

Holky jdu si kouřnout a zavřít Bedřu, pak se tu ještě objevím. A kdyby něco tak mám nové ICQ, kdo by třeba chtěl se někdy ozvat. 409-659-541

12.11.2008 21:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
Holky jdu si kouřnout a zavřít Bedřu, pak se tu ještě objevím. A kdyby něco tak mám nové ICQ, kdo by třeba chtěl se někdy ozvat. 409-659-541

no radule..přiznám se, že po návratu z Egypta jsem zajela ke koním a když jsem viděla holky, který měly do jednoho nákou střevní chřipku, jak kydají 9 koním a dřou..no říkala jsem si "mám já to za potřebí??" sice hnout prstem nemusím, ale ve spoustě věcí cítím šílený omezení...kdybych mohla, seberu se a jedu okamžitě po matuře do zahraničí at už kamkoli...jenže nemůžu..mám tu možná skoro dva koně a co s nima?? přeci je tu nenechám...ale zase na druhou stranu..můžu odjet, zkusit to a vrátit se pro koně nebo ke koním... ale zase ta radost z toho všeho kolem je krásná...jen mě to "omezování" ted v tomhle období dost vadí...

12.11.2008 21:39
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):

Molinatá nerada na svých zádech jiné jezdce
koukejte ten výraz

12.11.2008 21:40
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Molinatá nerada na svých zádech jiné jezdce
koukejte ten výraz

Tak jsem zas vylezla na "kůň" já...

12.11.2008 21:41
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Tak jsem zas vylezla na "kůň" já...

Ale je to můra kyselá

12.11.2008 21:42
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Ale je to můra kyselá

12.11.2008 21:44
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

jdu spát.. Brou noc....

13.11.2008 10:36
jenysimons

XXX.XXX.57.98

molly napsal(a):
jdu spát.. Brou noc....

ahojda...se omluvuju, že jsem odešla bez rozloučení, ale jaksi jsem upadla do komatu...

13.11.2008 17:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
ahojda...se omluvuju, že jsem odešla bez rozloučení, ale jaksi jsem upadla do komatu...

někdooo...někdee??

13.11.2008 19:48
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
někdooo...někdee??

jen skoušim jestli bude něco vidět v tomhle formatu fotky.. asi nebude

13.11.2008 19:50
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
jen skoušim jestli bude něco vidět v tomhle formatu fotky.. asi nebude

já v akci při focení našich hafanů

13.11.2008 19:53
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
já v akci při focení našich hafanů

chci podbat...

13.11.2008 19:55
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
chci podbat...

..dnes už by se do tý díry fakt nevešel .. a končím prozatím stačí

13.11.2008 20:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
..dnes už by se do tý díry fakt nevešel .. a končím prozatím stačí

ahojda nerčíí..jen pokračuj s fotkama at je na co koukat..

jak dnes bylo??

13.11.2008 20:47
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ahojda nerčíí..jen pokračuj s fotkama at je na co koukat..

jak dnes bylo??

ahoj jeny docela pohoda dnes, meli sme kratkou skolu, zitra praxe takze fine..co ty

13.11.2008 20:51
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
ahoj jeny docela pohoda dnes, meli sme kratkou skolu, zitra praxe takze fine..co ty

jeny končím... musim udelat defregmentaci pocitace uz je nejakej zasekanej

13.11.2008 20:52
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
jeny končím... musim udelat defregmentaci pocitace uz je nejakej zasekanej

papa

13.11.2008 20:53
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
papa

šmarja ta fotka vypada tady na ifauně horzně nějak mi to rozplázlo oblicej .. ale ze ta kobyla je vsude hezká, potvora nechápu ... tak uz vázne jdu pa

13.11.2008 20:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
šmarja ta fotka vypada tady na ifauně horzně nějak mi to rozplázlo oblicej .. ale ze ta kobyla je vsude hezká, potvora nechápu ... tak uz vázne jdu pa

promin, taky tu pořád všude lítám.. tak se měj krásně a třeba zejtra..i když, je pátek a brácha má koncert, tak nevím, jak se tu stihnu ukázat..měj se krásně a dobrou..

14.11.2008 19:36
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
promin, taky tu pořád všude lítám.. tak se měj krásně a třeba zejtra..i když, je pátek a brácha má koncert, tak nevím, jak se tu stihnu ukázat..měj se krásně a dobrou..

je tu někdo?, tady se hlásí promrzlá osoba poškrábaná od králíků, a šíleně unavená ..něco na mě leze ...

sem byla dnes na tý vstavě králíků... některý fakt mackové... a jednoho se mi povedlo chytnout tak blbě že mě celou podrápal... dával pěkný perdy .. ale odolala jsem neutek mi jinak byli celkem hodný..

14.11.2008 19:41
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Aaa tady jsem na našich spolužácích ještě skopčila fotku z výstavy zemědělec 2008 v Lysí n. labem .... kravičkyy

14.11.2008 19:42
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Aaa tady jsem na našich spolužácích ještě skopčila fotku z výstavy zemědělec 2008 v Lysí n. labem .... kravičkyy

ještě jedna ...

doufám že někdo nafotil i ty králíky páč já nefotila

14.11.2008 20:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
ještě jedna ...

doufám že někdo nafotil i ty králíky páč já nefotila

tak já ti dnes společnost dělat nebudu..mizím na zábavku, brácha hraje s kapelou, tak si du dát do nosu a pořádně zapařit...měj super víkend..

14.11.2008 20:50
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak já ti dnes společnost dělat nebudu..mizím na zábavku, brácha hraje s kapelou, tak si du dát do nosu a pořádně zapařit...měj super víkend..

tak si to užij

15.11.2008 11:12
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Tak holky asi mám bohužel plány na výkend jasný pěkně mě rozbolelo na plicích ani zhluboka nadechnout se nemůžu, ... co to sakra je?? v baráku se topí jak o život, všem je teplo jen já chodim nabalená v mikině a je mi stejně kosa... ach jo
.. No snad to do pondělí přejde chystám se zas vyrazit na ranč zkouknout novinky....

....foto kamarádky kobylka těsně po tom, co si jí koupila... samozdřejmně, neměla sedlo a tak jsme jeli zkoušet bez sedla..a jak jinak na ní posadila nejdřív mě... přece se nezabije ona

PS: holky, jsem nervózní... výběh máme u lesa a teť tam šli mislivci střílet.... nemúžou mi nááhodou trefit koně?? Asi šílím zbytečně ale rány se ozívaj docela blízko ..... snad nejsou tak blbý ne??

15.11.2008 15:23
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Tak holky asi mám bohužel plány na výkend jasný pěkně mě rozbolelo na plicích ani zhluboka nadechnout se nemůžu, ... co to sakra je?? v baráku se topí jak o život, všem je teplo jen já chodim nabalená v mikině a je mi stejně kosa... ach jo
.. No snad to do pondělí přejde chystám se zas vyrazit na ranč zkouknout novinky....

....foto kamarádky kobylka těsně po tom, co si jí koupila... samozdřejmně, neměla sedlo a tak jsme jeli zkoušet bez sedla..a jak jinak na ní posadila nejdřív mě... přece se nezabije ona

PS: holky, jsem nervózní... výběh máme u lesa a teť tam šli mislivci střílet.... nemúžou mi nááhodou trefit koně?? Asi šílím zbytečně ale rány se ozívaj docela blízko ..... snad nejsou tak blbý ne??

Ahojda...tak to já jsme celej dnešek proležela v nehybnosti dole v obýváku na gauči a koukala na tenis, u kterýho jsem si pospinkávala...v noci jsme se vrátili půltřetkou a já jsem se probudila s kocovinou jako prase, takže jsem ležela a nehýbala se, abych se ještě třeba nepoblinkala...
ted už je mi konečně trochu líp, takže už si plánuju večerní ples jako další dobrou akci..

jinak nerčí, jak jsme se tu bavili o rozchodu...tak jsem včera musela od někoho jinýho zjistit, že můj miláček se tahá za ruku s moji spolužačkou, co se tvářila jako kamarádka a ani ona mi to nebyla schopná říct, takže i to byl důvod mojí dnešní kocoviny..

snad se z toho do pondělka dostaneš, ale nezní to moc příjemně, koukej si lehnout do pelechu a potit se...nic jinýho ti asi nepomůže..

olga visnakova

15.11.2008 15:54
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):
Ahojda...tak to já jsme celej dnešek proležela v nehybnosti dole v obýváku na gauči a koukala na tenis, u kterýho jsem si pospinkávala...v noci jsme se vrátili půltřetkou a já jsem se probudila s kocovinou jako prase, takže jsem ležela a nehýbala se, abych se ještě třeba nepoblinkala...
ted už je mi konečně trochu líp, takže už si plánuju večerní ples jako další dobrou akci..

jinak nerčí, jak jsme se tu bavili o rozchodu...tak jsem včera musela od někoho jinýho zjistit, že můj miláček se tahá za ruku s moji spolužačkou, co se tvářila jako kamarádka a ani ona mi to nebyla schopná říct, takže i to byl důvod mojí dnešní kocoviny..

snad se z toho do pondělka dostaneš, ale nezní to moc příjemně, koukej si lehnout do pelechu a potit se...nic jinýho ti asi nepomůže..

Ahoj, tak jsem pěkně vytočená, výběh jedna kaluž, přijel juknout pán, co bude stát vybrání bláta a zavážka a je mi mdlo. Ale je to nutný. Chjo.
jns-ples když Ti je zle? Waw, držím palečky.
raw-snad nejsou myslivci tupí, aspon tedy myslím, neboj.

15.11.2008 16:36
jenysimons

XXX.XXX.237.100

olga visnakova napsal(a):
Ahoj, tak jsem pěkně vytočená, výběh jedna kaluž, přijel juknout pán, co bude stát vybrání bláta a zavážka a je mi mdlo. Ale je to nutný. Chjo.
jns-ples když Ti je zle? Waw, držím palečky.
raw-snad nejsou myslivci tupí, aspon tedy myslím, neboj.

oli, už je mi dobře, právě jsem se z toho celej den vyležinkávala, abych byla na večer fit a užila si ho..

15.11.2008 17:42
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
oli, už je mi dobře, právě jsem se z toho celej den vyležinkávala, abych byla na večer fit a užila si ho..

jeny - no nekecej, a to se spolu tahali už předtim jo?
teda ty si samá akce koukám ja chci takkkýýý - místo toho mě čeká teplá peřina, dnešek jsem celej prospala.. ale je mi líp, aspon ze tak.

olga - čauky, my se naštěstí zatim držíme výběh maj rozhamcanej jen u vrat jak tam pořád sonděj jestli nepřinesu nějaký dobroty ..

ale takhle to měli rozhamcaný na ranči kolem sena

15.11.2008 18:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny - no nekecej, a to se spolu tahali už předtim jo?
teda ty si samá akce koukám ja chci takkkýýý - místo toho mě čeká teplá peřina, dnešek jsem celej prospala.. ale je mi líp, aspon ze tak.

olga - čauky, my se naštěstí zatim držíme výběh maj rozhamcanej jen u vrat jak tam pořád sonděj jestli nepřinesu nějaký dobroty ..

ale takhle to měli rozhamcaný na ranči kolem sena

nerčí, tenhle víkend mám fakt totálně nabitej a tak to taky má bejt..přeci nebudu sedět doma sama a užírat se tím, že můj bejvalej je zmrdeček, když se můžu bavit se svýma super spolužákama.. btw. předtím se spolu netahali, to ne, ale tak víš jak...prej kamarádka... škoda, že tu není blicí smajlík, ihned bych ho použila...

jinak mi to ve výběhu taky nemáme zrovna růžový...hlavně u vchodů, tam je to fakt děs...

15.11.2008 18:26
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nerčí, tenhle víkend mám fakt totálně nabitej a tak to taky má bejt..přeci nebudu sedět doma sama a užírat se tím, že můj bejvalej je zmrdeček, když se můžu bavit se svýma super spolužákama.. btw. předtím se spolu netahali, to ne, ale tak víš jak...prej kamarádka... škoda, že tu není blicí smajlík, ihned bych ho použila...

jinak mi to ve výběhu taky nemáme zrovna růžový...hlavně u vchodů, tam je to fakt děs...

jasne, ještě abys seděla doma ... helet nic si z toho nedělej, co bylo to bylo a už s tim nic nezmůžeš, ono je hezký vzpomínat ale minulostí se žít nedá, věcně se užírat... teť už ti život rozdal nové karty a zbívá jen s nima dobře hrát

ale tvoje kamarádka chodí teť s tvim bejvalim, když jste se rozešli... já nevím třeba bys to neměla tolik odsuzovat .. jasný byl to tvůj přítel je to blbý a přijde ti to jako zrada, ale zkus se na to podívat jejíma očima?? a že ti to neřekla.. ono je to asi dost blbá situace se kterou se člověk moc chlubit nechce ... ale nevím, ty je znáš a musíš vědět nejlíp

olga visnakova

15.11.2008 20:18
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
jasne, ještě abys seděla doma ... helet nic si z toho nedělej, co bylo to bylo a už s tim nic nezmůžeš, ono je hezký vzpomínat ale minulostí se žít nedá, věcně se užírat... teť už ti život rozdal nové karty a zbívá jen s nima dobře hrát

ale tvoje kamarádka chodí teť s tvim bejvalim, když jste se rozešli... já nevím třeba bys to neměla tolik odsuzovat .. jasný byl to tvůj přítel je to blbý a přijde ti to jako zrada, ale zkus se na to podívat jejíma očima?? a že ti to neřekla.. ono je to asi dost blbá situace se kterou se člověk moc chlubit nechce ... ale nevím, ty je znáš a musíš vědět nejlíp

raw-to máte náhodou ucházející, u vody a sena stav tento nás-a řešení je dost drahé, ale fakt nutné-chjo uprostřed rybníček, kde mají seno a vodu nad spěnky bahno...........no, to abychom se nenudili

15.11.2008 23:18
red and white

XXX.XXX.125.26

olga visnakova napsal(a):
raw-to máte náhodou ucházející, u vody a sena stav tento nás-a řešení je dost drahé, ale fakt nutné-chjo uprostřed rybníček, kde mají seno a vodu nad spěnky bahno...........no, to abychom se nenudili

olga: nojo zlaté pastviny

16.11.2008 15:43
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
olga: nojo zlaté pastviny

kde jste kdoo tak, už jsem zase tady, neni mi sice ještě tak dobře ale zítra frčím na obhlídku na ranč

16.11.2008 15:43
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
kde jste kdoo tak, už jsem zase tady, neni mi sice ještě tak dobře ale zítra frčím na obhlídku na ranč

jee debolnejsi ksicht uz mi ta fotka udelat nemohla

16.11.2008 15:53
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jee debolnejsi ksicht uz mi ta fotka udelat nemohla

tak já už jsem tu taky zase...

16.11.2008 15:54
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak já už jsem tu taky zase...

čauky tak jak sis užila večer?

16.11.2008 15:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
čauky tak jak sis užila večer?

ahojda..
užila jsem si ho naplno...až na jednu nemilou věc...setkání s matějem a "promluvení si"...zjistila jsem, že jsem mu rozchodem asi musela hodně hnout žlučí, protože se tak kurevsky změnil, až mě to bolí...potřebovala bych co nejdřív k nějaký psycholožce nebo někam, kdo by mi řekl, že prostě mám dělat to a to, abych v sobě potlačila chut mu psát "chybíš mi" jen proto, že moje ego dostalo šíleně do držky a já ted nemůžu zkousnout to, že mu jsem najednou tak ukradená, jak jsem...
a co ty, je ti líp??

16.11.2008 16:04
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

psycholožce? to je to až tak vážný jo nejlíp uděláš když přerušíš veškerej kontakt s nim, a pokud to nejde ( nevím jestli máte společné kamarády, bydlíte blížko atd.. ) tak prostě vypustit - pozdravit a čus. Časem ti začne bejt ukradenej

16.11.2008 16:07
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
psycholožce? to je to až tak vážný jo nejlíp uděláš když přerušíš veškerej kontakt s nim, a pokud to nejde ( nevím jestli máte společné kamarády, bydlíte blížko atd.. ) tak prostě vypustit - pozdravit a čus. Časem ti začne bejt ukradenej

už aby to bylo celý za mnou..bydlíme dost blízko, máme spoustu společných kamarádů, takže tohle bude hodně moc moc moc náročný..
fakt už se cejtím jako magor největší...

16.11.2008 16:07
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

běžím zavřít oře, budu tu za pár minut ....
......kam se poděla ta hlava ?_?!!

16.11.2008 16:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
běžím zavřít oře, budu tu za pár minut ....
......kam se poděla ta hlava ?_?!!

no...asi ji máš za zádama..takhle se na koni asi nejede moc dobře, ne?!

16.11.2008 16:32
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no...asi ji máš za zádama..takhle se na koni asi nejede moc dobře, ne?!

hele na Omarovi bych mohla tancovat a jemu by to bylo šumák .... jen ten pocit že ti najednou chybí hlava a hejbe se to s tebou na druhou stranu no...

16.11.2008 16:34
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
hele na Omarovi bych mohla tancovat a jemu by to bylo šumák .... jen ten pocit že ti najednou chybí hlava a hejbe se to s tebou na druhou stranu no...

nojo..ovísek ten nám jede

16.11.2008 16:40
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
nojo..ovísek ten nám jede

no ještě aby nechutnal..

16.11.2008 16:42
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no ještě aby nechutnal..

máme opravdu vysoké boxy...

16.11.2008 16:42
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
máme opravdu vysoké boxy...

na skrčna až moc vysoké

16.11.2008 16:44
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
na skrčna až moc vysoké

mnam.... neber úplatky..neber úplatky.. nebo s z toho zblázníš! .. vyhráblo dneska... mám totálně, bolí mě hlava a už zase neni doma ten blbej saridon asi budu muset přejít na jiné metody léčby

16.11.2008 16:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
mnam.... neber úplatky..neber úplatky.. nebo s z toho zblázníš! .. vyhráblo dneska... mám totálně, bolí mě hlava a už zase neni doma ten blbej saridon asi budu muset přejít na jiné metody léčby

to jsi fotila tedka?? ty jo, máte super boxy, faktžejo..;)

to znám, taky mi občas takhle jebe...

16.11.2008 16:53
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
to jsi fotila tedka?? ty jo, máte super boxy, faktžejo..;)

to znám, taky mi občas takhle jebe...

dík za pochvalu - vše ruční výroba - šikovný tatínek

jojo fotila jsem teŤ

16.11.2008 16:54
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
dík za pochvalu - vše ruční výroba - šikovný tatínek

jojo fotila jsem teŤ

16.11.2008 16:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

no tak to máš teda sakra šikovnýho tatínka...já dnes frčím spát ke koním...za holkama..už budu třetí den po sobě pít...sakra...

16.11.2008 16:56
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no tak to máš teda sakra šikovnýho tatínka...já dnes frčím spát ke koním...za holkama..už budu třetí den po sobě pít...sakra...

alkoholičko

16.11.2008 17:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
alkoholičko

asi jo cooo?? jenže já mám pořád dost co zapíjet..dva a půl roku života s hajzlem se jen tak za jeden večer nezapije...

16.11.2008 17:03
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
asi jo cooo?? jenže já mám pořád dost co zapíjet..dva a půl roku života s hajzlem se jen tak za jeden večer nezapije...

neber to tak tragicky

16.11.2008 17:03
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
neber to tak tragicky

když já se hrozně lituju no..ne, prostě to jen nějak nemůžu zvládnout...

16.11.2008 17:10
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

jo jeny, vždycky má člověk na talíři něco co musí zkousnout, bohužel nemáme kouzelné hodinky abychom se vrátili v čase...

16.11.2008 17:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jo jeny, vždycky má člověk na talíři něco co musí zkousnout, bohužel nemáme kouzelné hodinky abychom se vrátili v čase...

jo jo...tak tak... anebo abysme ten čas posunuli dopředu..protože čas všechno zahojí...

16.11.2008 17:16
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
jo jo...tak tak... anebo abysme ten čas posunuli dopředu..protože čas všechno zahojí...

já bych ho posunula někam do dob kdy jsem byla miminko... všichni mě rozmazlovali, neměla jsem ztarosti, nic jsem si nemusela pamatovat...to je život

16.11.2008 17:21
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
já bych ho posunula někam do dob kdy jsem byla miminko... všichni mě rozmazlovali, neměla jsem ztarosti, nic jsem si nemusela pamatovat...to je život

no..ty jo...doby, kdy jsem chodila do školky a moje starosti byly jen "kde mám panenku"

16.11.2008 17:25
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no..ty jo...doby, kdy jsem chodila do školky a moje starosti byly jen "kde mám panenku"

neboj tyhle časy se vrátěj až ti bude 80... tvoje starosti budou kde mám prášky

16.11.2008 17:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
neboj tyhle časy se vrátěj až ti bude 80... tvoje starosti budou kde mám prášky

neee...to ne...toho se snad nedožiju...

16.11.2008 17:26
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
neee...to ne...toho se snad nedožiju...

:-D ... helet končím tak papa

16.11.2008 17:30
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
:-D ... helet končím tak papa

měj se krásně...

17.11.2008 12:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
měj se krásně...

Ahojda...vím, že tu asi nikdo není, ale prostě mi nedá vám sem nenapsat, jakou mám za sebou super noc...

jak jsem už psala, včera jsem jela spát konečně zase ke koním, byly jsme domluvený, že trochu zachlastáme a hlavně, že pokecáme konečně v klidu...jenže už odpoledne jsme měli dvě lehčí koliky...Přijela jsem ke koním, dali jsme si drink, kecaly a pohoda.."jdem zkontrolovat koníky" jen jsme přišly do první stáje, tak ležela Luisa a byla vyválená..takže hned jsme ji tahaly ven a šli vodit...hned za ní šel hafloš, co měl koliku už v to odpoledne a za ním se tahal merénák a tak dááále, dokud nebyla venku celá jedna ohrada (máme koníky na dvě party). Takže je to jasný, někdo nám něco hodil do ohrady...volali jsme doktora, ten přijel, napíchal 5 ze 6ti koní (Kíša byl jedinej v pohodě, toho jsem si nechala jen poslechnout a byl lehce zaplynovanej, jinak jedinej z tej ohrady byl cajk)...tak jsme si všichni vesele sedli na koníky bez sedla, na parellce a jen na jednom vodítku a šli jsme na 2 hodinovou procházku v 8 večer...pak jsme se vrátili, spousta koní se po cestě vysrala a vyprděla, ale naše babička má dycky koliku se zpožděním...na ní to teprve přicházelo..tak jsme si dali na chvíli pauzu i koním samo a pak jsme šli ještě v 11 v noci na hodinovou procházku po Šonově...holky pak byly ještě asi do 3 v noci vzhůru kvůli babičce, protože kdyby si lehla, tak by se už asi zase nezvedla..
No a ráno jsme se šli zeptat souseda a on, že jim hodil listy od řepy..no a bylo jasno..takže včerejší večer byl fakt veselej a já jak jsem seděla na Kíšovi dlouho bez sedla a jakýkoli dečky, tak mám normálně prdel do krve rozedřenou od jeho super páteře, kterou jsem měla přímo mezi půlkama...

17.11.2008 12:39
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
Ahojda...vím, že tu asi nikdo není, ale prostě mi nedá vám sem nenapsat, jakou mám za sebou super noc...

jak jsem už psala, včera jsem jela spát konečně zase ke koním, byly jsme domluvený, že trochu zachlastáme a hlavně, že pokecáme konečně v klidu...jenže už odpoledne jsme měli dvě lehčí koliky...Přijela jsem ke koním, dali jsme si drink, kecaly a pohoda.."jdem zkontrolovat koníky" jen jsme přišly do první stáje, tak ležela Luisa a byla vyválená..takže hned jsme ji tahaly ven a šli vodit...hned za ní šel hafloš, co měl koliku už v to odpoledne a za ním se tahal merénák a tak dááále, dokud nebyla venku celá jedna ohrada (máme koníky na dvě party). Takže je to jasný, někdo nám něco hodil do ohrady...volali jsme doktora, ten přijel, napíchal 5 ze 6ti koní (Kíša byl jedinej v pohodě, toho jsem si nechala jen poslechnout a byl lehce zaplynovanej, jinak jedinej z tej ohrady byl cajk)...tak jsme si všichni vesele sedli na koníky bez sedla, na parellce a jen na jednom vodítku a šli jsme na 2 hodinovou procházku v 8 večer...pak jsme se vrátili, spousta koní se po cestě vysrala a vyprděla, ale naše babička má dycky koliku se zpožděním...na ní to teprve přicházelo..tak jsme si dali na chvíli pauzu i koním samo a pak jsme šli ještě v 11 v noci na hodinovou procházku po Šonově...holky pak byly ještě asi do 3 v noci vzhůru kvůli babičce, protože kdyby si lehla, tak by se už asi zase nezvedla..
No a ráno jsme se šli zeptat souseda a on, že jim hodil listy od řepy..no a bylo jasno..takže včerejší večer byl fakt veselej a já jak jsem seděla na Kíšovi dlouho bez sedla a jakýkoli dečky, tak mám normálně prdel do krve rozedřenou od jeho super páteře, kterou jsem měla přímo mezi půlkama...

to bud rada ze vam vsechny kone zijou, kdybys zazila jak vypada bezvladne telo kone chvilku pred smrti zpusobene kolikou, a kdyz vis ze nemuzes pomoct uz nijak, asi bys to veselou noci nenazvala

17.11.2008 13:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
to bud rada ze vam vsechny kone zijou, kdybys zazila jak vypada bezvladne telo kone chvilku pred smrti zpusobene kolikou, a kdyz vis ze nemuzes pomoct uz nijak, asi bys to veselou noci nenazvala

já vím...bylo to všechno odhalený zavčasu...prostě koníci se chodí kontrolovat dycky několikrát než se jde spát a zrovna včera jsme věděli už od odpoledně, že něco není okej..takže byla i zvýšená opatrnost a pozornost koním z tej ohrady...díkybohu za to...

17.11.2008 17:53
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
já vím...bylo to všechno odhalený zavčasu...prostě koníci se chodí kontrolovat dycky několikrát než se jde spát a zrovna včera jsme věděli už od odpoledně, že něco není okej..takže byla i zvýšená opatrnost a pozornost koním z tej ohrady...díkybohu za to...

schvalne, kolik by jste typovali vek tomuto konikovy?

17.11.2008 17:53
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
schvalne, kolik by jste typovali vek tomuto konikovy?

17.11.2008 21:35
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík