Baby, tož kaj jste?
Jinak konečně po týdnu doma topíme, juchú:)))
a dneska mám poradu...juchú....:(((
kukinatost
napsal(a):
Baby, tož kaj jste?
No jo čtvrteční nasazení je vždycky takové mrtvoučkéééé
rocky
napsal(a):
No jo čtvrteční nasazení je vždycky takové mrtvoučkéééé
Tež se mi nic nechce...
lanika
napsal(a):
Zdarec, tož mě se nechce nikdy, tak nebudu trhat partu
Holky, kukněte***
Tady možná eni něco uvidíš
rocky
napsal(a):
Tady možná eni něco uvidíš
Pracujou už od 6h..........
pettankaa
napsal(a):
Pracujou už od 6h..........
já od 7 a mám toho už plné zuby...
rocky
napsal(a):
já od 7 a mám toho už plné zuby...
Spíte???? Kde se zas ta Janucha smyká, že by zase někde vyšetřovala? :-) Včera jsem byla s koníky v lese, plno srnek, bylo veselo
A nejen srnky, ale strááááááášně strašidelné telátka na louce
A nedejbože aby jedno leželo, to se zdálo, že snad poletíme vzduchem. Vystřelil jak jelito
kukinatost
napsal(a):
Baby, tož kaj jste?
Lenucho, však jsem ti psala na *** a hodila ti tam i fotky, ať mrkneš na naše stojany...
Já teď musím sepsat zprávu a dnes ke své radosti jedu na poradu zas...takže 3 hodiny zabité cestováním tam a zpátky a u ořů budu nejdříve po 4. hodině, když se zadaří...
a je fajně, že v pondělí bude volno, sjem s vzala dovolenou i na úterý, heč heč.))
kukinatost
napsal(a):
Lenucho, však jsem ti psala na *** a hodila ti tam i fotky, ať mrkneš na naše stojany...
Já teď musím sepsat zprávu a dnes ke své radosti jedu na poradu zas...takže 3 hodiny zabité cestováním tam a zpátky a u ořů budu nejdříve po 4. hodině, když se zadaří...
a je fajně, že v pondělí bude volno, sjem s vzala dovolenou i na úterý, heč heč.))
Ahojda holky..tak jsem se na vás taky zavítala zase podívat...jak se dnes daří??
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky..tak jsem se na vás taky zavítala zase podívat...jak se dnes daří??
Ahojky Týnuš
Tak co, jsi doma, nebo ve škole???? Co koníci????
lanika
napsal(a):
Ahojky Týnuš
Tak co, jsi doma, nebo ve škole???? Co koníci????
čauky...:)
no samo sedím ve škole, přeci jen jsem pořád na střední..máme výpočetku a učíme se dělat webovky, takže pro mě docela nudisko...co vy, tady je dnes šíleně mrtvo..![]()
Kíša dobrý, mimo ten jeho kohoutek zatracenej..
a co ty??
jenysimons
napsal(a):
čauky...:)
no samo sedím ve škole, přeci jen jsem pořád na střední..máme výpočetku a učíme se dělat webovky, takže pro mě docela nudisko...co vy, tady je dnes šíleně mrtvo..![]()
Kíša dobrý, mimo ten jeho kohoutek zatracenej..
a co ty??
ježiš co máš s kohoutkem...zdravím...musíme makta víš, dohnat ot naše celotýdenní flákaní...
klawdie
napsal(a):
ježiš co máš s kohoutkem...zdravím...musíme makta víš, dohnat ot naše celotýdenní flákaní...
no totálně totálně sedřenej kvůli tomu, že můj kůň je brutální bahňák a strašně rád se válí...no a válel se asi tak, že se válel kohoutkem někde na šutru nebo na něčem hodně tvrdým, takže jakmile se nám zahojila rána z léta, tak máme tohle..a to máme úlně nahoře na hřbetě kohoutku..dost na prd...![]()
holky, tohle se nám v noci na neděli narodilo...![]()
klawdie
napsal(a):
kláruš, stejně tak tipuji, že budeš dohánět pouze dopoledne a po obědě se na to vyprdneš a budeš tady
Týnuš, nějak jsem to ještě nepostřehla, ale máš svého jen Diega??? Nebo pak ještě nějakého koňuše?????
lanika
napsal(a):
kláruš, stejně tak tipuji, že budeš dohánět pouze dopoledne a po obědě se na to vyprdneš a budeš tady
Týnuš, nějak jsem to ještě nepostřehla, ale máš svého jen Diega??? Nebo pak ještě nějakého koňuše?????
mám je Kíšu (Diego), zatím...na Vánoce možná přibude jedno malý černý pískle po Al Campovi...
a ty máš mladýho Honzíka, že?!
jenysimons
napsal(a):
mám je Kíšu (Diego), zatím...na Vánoce možná přibude jedno malý černý pískle po Al Campovi...
a ty máš mladýho Honzíka, že?!
Tak, tak, omladina Honzajs a druhého pána ve středním věku Oskiš
Malý černoušek je kouzelný
jenysimons
napsal(a):
Oskiš?? tak toho jsem asi ani nestihla pochytit...![]()
![]()
Týnuš, malý prcek
lanika
napsal(a):
Týnuš, malý prcek
jeeej, to je kouzelná fotka..no ty jo, komu se tohle poštěstí vidět, natož vyfotit, coo?? Už asi vím, párkrát jsem ho tu postřehla?? Ty jedeš taky do Ove??
Přiznám se, že o tobě toho zrovna moc nevím, jaksi jsme si nikdy nepsaly...
jenysimons
napsal(a):
jeeej, to je kouzelná fotka..no ty jo, komu se tohle poštěstí vidět, natož vyfotit, coo?? Už asi vím, párkrát jsem ho tu postřehla?? Ty jedeš taky do Ove??
Přiznám se, že o tobě toho zrovna moc nevím, jaksi jsme si nikdy nepsaly...
No, jedu do Ovy a vy přijedete i kemně
Jj, na ten den nezapomenu, bylo to zrána jak se oba vyvalili a já rychle běžela pro foťák, abych to stihla cvaknout a tak dlouho jsem fotila, až jsem přišla pozdě do práce
lanika
napsal(a):
No, jedu do Ovy a vy přijedete i kemně
Jj, na ten den nezapomenu, bylo to zrána jak se oba vyvalili a já rychle běžela pro foťák, abych to stihla cvaknout a tak dlouho jsem fotila, až jsem přišla pozdě do práce
jo počkeeej..ty jsi někde z Ove, ne?! Sakra, stydím se, ale mám v tom trochu bordel...![]()
no tak to se vůbec ale vůbec nedivím...taky bych fotila..![]()
jenysimons
napsal(a):
ahojda Péťule...
Klííííííííd, to se omlouvá. Já měla bordel kdo je kdo a jaký kůň ke komu patří pěkně dlouho
Mám to k Janči- Kukině docela blízko....
lanika
napsal(a):
Klííííííííd, to se omlouvá. Já měla bordel kdo je kdo a jaký kůň ke komu patří pěkně dlouho
Mám to k Janči- Kukině docela blízko....
jooo..no tak už je mi to jasný..takže jedeme do Ove za tebou a Janicou(tu jsem teda věděla) ![]()
hurááá, už v tom mám jasno..jen kdybych chvilku před tou otázkou, zda jedeš taky, přemejšlela, asi by mi to došlo, ale hold, přemejšlet bolíí..
kukinatost
napsal(a):
Baby, tož kaj jste?
Babay, valím a neštvěte mě s tou Ovou...Je to ta Ostrava - Ova, tudíž nejsem z Ove, ale z Ovy.))jako z Ostravy...paaa..
jenysimons
napsal(a):
jooo..no tak už je mi to jasný..takže jedeme do Ove za tebou a Janicou(tu jsem teda věděla) ![]()
hurááá, už v tom mám jasno..jen kdybych chvilku před tou otázkou, zda jedeš taky, přemejšlela, asi by mi to došlo, ale hold, přemejšlet bolíí..
Che, já som též Ova
rocky
napsal(a):
Já si to musela tenkrát i napsat jakej jsem v tom měla hokej.. takže chápu tvoji zmatenost
jani, promin..to víš, nejsem z Ovy, tak to nemůžeme tak dobře vědět...pokusím se to jaksi nějak v hlavě přeprogramovat, ale neslibuju..![]()
Péťo, dokonce tahák sis musela udělat, jo?? No tak to je taky dobrý...ale je fakt, že vás tu přeji jen je docela dost...
mám výhodu..tebe se segrou jsem "znala" díky Adéle, Molly díky VT Hrádek, Janicu díky pár vyměněným emailům a to je asi tak nějak vše...evku jsem tak nějak zvládla pochytit díky Zuze a víc už mě asi ani nikdo nenapadá?! ![]()
jenysimons
napsal(a):
jani, promin..to víš, nejsem z Ovy, tak to nemůžeme tak dobře vědět...pokusím se to jaksi nějak v hlavě přeprogramovat, ale neslibuju..![]()
Péťo, dokonce tahák sis musela udělat, jo?? No tak to je taky dobrý...ale je fakt, že vás tu přeji jen je docela dost...
mám výhodu..tebe se segrou jsem "znala" díky Adéle, Molly díky VT Hrádek, Janicu díky pár vyměněným emailům a to je asi tak nějak vše...evku jsem tak nějak zvládla pochytit díky Zuze a víc už mě asi ani nikdo nenapadá?! ![]()
strelish, ty tak jo?? no sakra...a za tebou jedeme taky nebo ne?
jenysimons
napsal(a):
no..tak já se zase bohužel pomalu loučím..ještě mě čeká-dnes podruhé-matika a fyzika a pak huráá za Kíšou..už abych tam byla..
mějte se krásně
Teda musím říct že Týnušky kouzelná zmatenost mě pobavila až jsem se musela zasmát nahlas..Týnuš jedem my Hradečandy Sestřička,snad Evička, tajně doufaje Zuzalajda a já, do HK dovalí DAnny a ty...a jedem za Janičkou, Leničkou a Katuchou...škoda jen že naše křivohubka z hovnolendu nemůže, byli by jsme komplet..
klawdie
napsal(a):
Teda musím říct že Týnušky kouzelná zmatenost mě pobavila až jsem se musela zasmát nahlas..Týnuš jedem my Hradečandy Sestřička,snad Evička, tajně doufaje Zuzalajda a já, do HK dovalí DAnny a ty...a jedem za Janičkou, Leničkou a Katuchou...škoda jen že naše křivohubka z hovnolendu nemůže, byli by jsme komplet..
Ty červené přepraváky na equichannelu (cca 3 strana) jsou naprosto luxusní!!
jen si říkam jak dlouho by takhle luxusní vydrželi
lanika
napsal(a):
Peti, před chvíli jsem nad nima slintala......Ale paní píše červené, černé......Tak nevím?????
Hm pěkný, myslím že vydrží dost segra, vzpomen na Danniny a její sucháče v prdeli,...
Hned byhc je brala kdyby byli menší...ale ta značka mi nic neříká...
holky letím makat jinam, zdar...
kukinatost
napsal(a):
Baby, tož kaj jste?
Tady se nám schyluje k deštíčku, vůbec mě to netěší :(