bospor
napsal(a):
uvidíme jestli se uchytíme
neví někdo proč marek zrušil diskusi?
Ivy zítra budu celý den v práci a odpoledne jdu ještě k holiči, kdyby si náhodou věděla o nějakym tom odvozu, dáš mi vědět na mobil? Stačí třebas jen sms s číslem... Děkuji moc, doufám že něco seženu, ráda bych jela
helu
napsal(a):
Zdravím
Nevíte někdo kam se poděl Tomas osteo, nebo Free Paar, taky vzpomínám na koníky jako Ilona girl a spol. Dost mi chybí.
helu
napsal(a):
Nevíte někdo kam se poděl Tomas osteo, nebo Free Paar, taky vzpomínám na koníky jako Ilona girl a spol. Dost mi chybí.
helu
napsal(a):
tomas osteo ani ostatní naprosto nevím kde skončili :-(
možná by věděli tvrzovi. možná!!!
http://www.alet.estranky.cz/
bospor
napsal(a):
tomas osteo ani ostatní naprosto nevím kde skončili :-(
možná by věděli tvrzovi. možná!!!
http://www.alet.estranky.cz/
bospor
napsal(a):
http://www.stream.cz/video/9/41581-v-sulce
Díky. Krásný video. Přidávám posouvám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

bospor
napsal(a):
Mlady vozi decka
napsal(a):
Mlady vozi decka
a harun mě a remus evku

bospor
napsal(a):
a kde mate Kubina?
napsal(a):
a kde mate Kubina?
Jéé závidím vám huberta.
bospor
napsal(a):
hubert byl báječnej remus byl poprvé tak byl trochu zmatenej ale jinak dobrý
kubu nemáme protože terka je nezvěstná

bospor
napsal(a):
hubert byl báječnej remus byl poprvé tak byl trochu zmatenej ale jinak dobrý
kubu nemáme protože terka je nezvěstná
ahaaa, uz vieeeem, ona ma tento vikend iny program
mala si vziat Gabinu, nech je vzruso
napsal(a):
ahaaa, uz vieeeem, ona ma tento vikend iny program
mala si vziat Gabinu, nech je vzruso
baru myslím že nejsem vrah koní ani lidí abych tahala gábinu na huberta
terka má jiný program už docela dlouho

bospor
napsal(a):
baru myslím že nejsem vrah koní ani lidí abych tahala gábinu na huberta
terka má jiný program už docela dlouho
hele,horsie ako na dostihoch by to asi nebolo a tam to vsetci prezili
napsal(a):
hele,horsie ako na dostihoch by to asi nebolo a tam to vsetci prezili
no ale tam je to občas o chloupek a tady to nemá význam naco jí i sobě otravovat život? na pastvině je jí dobře
bospor
napsal(a):
no ale tam je to občas o chloupek a tady to nemá význam naco jí i sobě otravovat život? na pastvině je jí dobře
bospor
napsal(a):
gramina pravá sestra kuby nikdy nebyla v sulce, skáče parkury

bospor
napsal(a):
len jej zivot otravuje, idealne nejakym plemennikom este na tej fotke vyzera skoro ako velmi slabo vybelujuci hnedak
napsal(a):
len jej zivot otravuje, idealne nejakym plemennikom este na tej fotke vyzera skoro ako velmi slabo vybelujuci hnedak
no ona je divná

bospor
napsal(a):
no ona je divná
ale krasna
napsal(a):
ale krasna
jj, bábinka je krásná kobylka kdyby nebylo toho, že jí ivča nechtěla prodat, mamča by si radši místo aminy vzala ji, pamatuješ ivy?
ale já sem za aminku šťastná
tady gabčule loni v létě:
ampinka
napsal(a):
jj, bábinka je krásná kobylka kdyby nebylo toho, že jí ivča nechtěla prodat, mamča by si radši místo aminy vzala ji, pamatuješ ivy?
ale já sem za aminku šťastná
tady gabčule loni v létě:
samo že tam mělo bejt napsáno gábinka a ještě jednou...
ampinka
napsal(a):
samo že tam mělo bejt napsáno gábinka a ještě jednou...
a tady naše kočanda....
ampinka
napsal(a):
a tady naše kočanda....
jj pamatuju se že jste ke mně poprvé přišli podívat se na čerstvý hříbě
amče byl rok
bospor
napsal(a):
jj pamatuju se že jste ke mně poprvé přišli podívat se na čerstvý hříbě
amče byl rok
Kdepak... Prvně jsme k tobě přišli jestli by si neměla místo na ustájení jednoho koně... A odcházeli jsme s tím že jusme hledali ustájení pro dva...
bospor
napsal(a):
http://www.bospor.estranky.cz /clanky/co-je-noveho/hubert-dolany

bospor
napsal(a):
nejako sme sa zasekli
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
napsal(a):
nejako sme sa zasekli
Nemáte prosím nějaký kontakt na místo, kam se ozvat, pokud chceme uchovnit hřebce am.klusáka? Nějaké podmínky a tak? Třeba webky? Děkuji
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
anobbona
napsal(a):
Klusácká asociace, sídlo mají v Praze Chuchli
To asi najdu na netu, že? Tam, co dělají přepisy? A máte tušení, jak to probíhá. Odběháno, výhry, původ atd má, ale co vše následuje po schválení hřebce? Vím jen o odběru...............

olga visnakova
napsal(a):
To asi najdu na netu, že? Tam, co dělají přepisy? A máte tušení, jak to probíhá. Odběháno, výhry, původ atd má, ale co vše následuje po schválení hřebce? Vím jen o odběru...............
zavolajte na asociacu (www czetra.cz), povedia Vam podmienky. U Firtza by nemal byt problem uchovnit, ale musi k Vam prist komisia, prezret zrebca, popisat a zapisat. Ale toto vsetko Vam vysvetlia na asociacii. Bola by skoda nevyuzit Fritza v chove, dufam, ze pripusti aj nejake kobyly, ktorych zriebata sa dostanu na drahu
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
napsal(a):
zavolajte na asociacu (www czetra.cz), povedia Vam podmienky. U Firtza by nemal byt problem uchovnit, ale musi k Vam prist komisia, prezret zrebca, popisat a zapisat. Ale toto vsetko Vam vysvetlia na asociacii. Bola by skoda nevyuzit Fritza v chove, dufam, ze pripusti aj nejake kobyly, ktorych zriebata sa dostanu na drahu
S tím počítáme, je to Kůň-pan Kůň-a jeho výsledky, stavba, povaha...........no, bylo by škoda toto nepředat dál. Už nás kontaktovalo mnoho lidí a tak opravdu by byla škoda jeho krev nepředat dál.......................

olga visnakova
napsal(a):
S tím počítáme, je to Kůň-pan Kůň-a jeho výsledky, stavba, povaha...........no, bylo by škoda toto nepředat dál. Už nás kontaktovalo mnoho lidí a tak opravdu by byla škoda jeho krev nepředat dál.......................
jo,akurat to zdravie nebolo nic moc...
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
bospor
napsal(a):
baru zas na druhou stranu ukaž mi dobrýho a zdravýho koně tam kde byl
Již je ve finále s léčením, šlacha dorostla, už začíná zátěž, je již téměř fit............měsíc dva a je plně fit. Zátěž a vše už je povoleno, jen postupně aby došlo k zapoudření..............

bospor
napsal(a):
baru zas na druhou stranu ukaž mi dobrýho a zdravýho koně tam kde byl
Iva, v tom máš pravdu, dostaď odtiaľ staršieho zdravého koňa, to je asi nemožné... Ale mám pocit, že Fritzovi tá šlacha rupla viac než raz
napsal(a):
Iva, v tom máš pravdu, dostaď odtiaľ staršieho zdravého koňa, to je asi nemožné... Ale mám pocit, že Fritzovi tá šlacha rupla viac než raz
to je možný vem si jak dostal zabrat
a koukni na gastona. toho celej život obskakuju a furt něco má
teď sem ho vyhnala na mráz a najednou je zdravej a spokojenej
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
bospor
napsal(a):
to je možný vem si jak dostal zabrat
a koukni na gastona. toho celej život obskakuju a furt něco má
teď sem ho vyhnala na mráz a najednou je zdravej a spokojenej
No, já doufám, že Fritzovi už nic nehrozí. Tam byl dle m ého problém, že snad ne plně doléčen, viděla jsem jej na start.listině. Aspon mám ten pocit. Tento rook napodzim.....................bo pozdně v létě, ale nyní mu již stopro nic nehrzí. Je to takový chytrák, rozvážný, hrozně vzláštní povahou, nu, prostě zlato...................

olga visnakova
napsal(a):
No, já doufám, že Fritzovi už nic nehrozí. Tam byl dle m ého problém, že snad ne plně doléčen, viděla jsem jej na start.listině. Aspon mám ten pocit. Tento rook napodzim.....................bo pozdně v létě, ale nyní mu již stopro nic nehrzí. Je to takový chytrák, rozvážný, hrozně vzláštní povahou, nu, prostě zlato...................
ja myslim, ze to bolo tak pribezne, akonahle vyzdravel siel do dostihu, po nom ho asi zase bolo treba lepit a tak to slo dokola. Kazdopadne, som rada, ze dostane sancu ako plemenik
Iva, toto mi ani nepripominaj, mlady ma 4 roky a posledny rok,rok aj pol ma novy problem takmer kazdy mesiac
napsal(a):
ja myslim, ze to bolo tak pribezne, akonahle vyzdravel siel do dostihu, po nom ho asi zase bolo treba lepit a tak to slo dokola. Kazdopadne, som rada, ze dostane sancu ako plemenik
Iva, toto mi ani nepripominaj, mlady ma 4 roky a posledny rok,rok aj pol ma novy problem takmer kazdy mesiac
Tak copak vaši myšáci-klusáci a snížek? Pochlubte se
ampinka
napsal(a):
Tak copak vaši myšáci-klusáci a snížek? Pochlubte se
bospor
napsal(a):
bospor
napsal(a):
bospor
napsal(a):
bospor
napsal(a):
bospor
napsal(a):
bospor
napsal(a):
bospor
napsal(a):
bospor
napsal(a):
Ivči zdá se mi to, nebo máte nějaký nový prostory na výběhy??? Nějak to tam nepoznávám... To je tam někde u toho vašeho tréninkovýho oválku?

bospor
napsal(a):
jeee, Pepan dostava do drzky alebo skor dava?
u nas zasnezilo rano trochu, ale hned to aj zmizlo a predchvilkou zacalo padat o nieco viac, ale neviem, neviem, ci to vydrzi aspon do zajtra
ampinka
napsal(a):
Ivči zdá se mi to, nebo máte nějaký nový prostory na výběhy??? Nějak to tam nepoznávám... To je tam někde u toho vašeho tréninkovýho oválku?
jj ohradili jsme skoro celou louku uvnitř dráhy
pepan provokuje ale nakonec uteče
bospor
napsal(a):
jj ohradili jsme skoro celou louku uvnitř dráhy
pepan provokuje ale nakonec uteče
to je dneska počasíčko