PRACANTKY - je to tady, dlouhý weekend před náma:)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2008 07:10
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kochanie, všystsky zdravim, idu zas litat po školach, tož na ěm myslete a a´t mám co číst...
dnes truchlím, neboť již od včerejška chčije a tudíž trénink nebudee...beee...
co plánujete na weekend?

14.11.2008 07:27
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
kochanie, všystsky zdravim, idu zas litat po školach, tož na ěm myslete a a´t mám co číst...
dnes truchlím, neboť již od včerejška chčije a tudíž trénink nebudee...beee...
co plánujete na weekend?

Nazdárek,
tak jsem tu, včera jsem měla výjezdní den...Kralupy n. Vl. a Slaný...
chtěla jsem se stavit u Granda ale Jana byla v rachotě když jsem projížděla Mělníkem...
ale v prosinci jde Grand na výkonnostní zkoušky tak je jedu porálně podpořit...
Tohle mi příšlo mailem...

Přestávka na parkovišti...

14.11.2008 07:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Nazdárek,
tak jsem tu, včera jsem měla výjezdní den...Kralupy n. Vl. a Slaný...
chtěla jsem se stavit u Granda ale Jana byla v rachotě když jsem projížděla Mělníkem...
ale v prosinci jde Grand na výkonnostní zkoušky tak je jedu porálně podpořit...
Tohle mi příšlo mailem...

Přestávka na parkovišti...

Zdar to je hustý...no víkend máme prodlouženej, tak snad ho užijem, mě čeká přezouvání, větrání koníků a další focení s holkama...a v pondělí si chcem udělat větší vyjíždku takovej soukromej hubert, tak se těším....snad nám to počasí dovolí...
naše zlobivý nohy...

14.11.2008 08:04
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Zdar to je hustý...no víkend máme prodlouženej, tak snad ho užijem, mě čeká přezouvání, větrání koníků a další focení s holkama...a v pondělí si chcem udělat větší vyjíždku takovej soukromej hubert, tak se těším....snad nám to počasí dovolí...
naše zlobivý nohy...

Dobré ránečkoo
pááni včera mi tatík dovezl burčák z moravy tak jsem popíjela až mě z toho rozbolela hlava a usla jsem už u ordinace..Jenže pak jsem musela vstávat, vykoupat psa, navařit Honzíkovi na víkend a zabalit věci a tradááá směr HK..

14.11.2008 09:04
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Dobré ránečkoo
pááni včera mi tatík dovezl burčák z moravy tak jsem popíjela až mě z toho rozbolela hlava a usla jsem už u ordinace..Jenže pak jsem musela vstávat, vykoupat psa, navařit Honzíkovi na víkend a zabalit věci a tradááá směr HK..

Peti, o čem byla ordinace???? Já jsem ji nějak nestihla
No jinak prodloužený víkend teda je, ale já ho strávím jak jinak, než pracovně :-( Zítra jdu večer juchat, takže v neděli bude v práci ouzko no a v pondělí jdu taky asi makat.....
Holky, už se to blíží

14.11.2008 09:06
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Peti, o čem byla ordinace???? Já jsem ji nějak nestihla
No jinak prodloužený víkend teda je, ale já ho strávím jak jinak, než pracovně :-( Zítra jdu večer juchat, takže v neděli bude v práci ouzko no a v pondělí jdu taky asi makat.....
Holky, už se to blíží

Už mám doma odrazky ty reflexní, ještě musím sehnat i pro Oskárka, jezdíme domů za tmy. A bude hůř, dne rapidně ubývá. Ale tak zase bude od sněhu více vidno....Nevíte jaká má být zima???

14.11.2008 09:12
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Už mám doma odrazky ty reflexní, ještě musím sehnat i pro Oskárka, jezdíme domů za tmy. A bude hůř, dne rapidně ubývá. Ale tak zase bude od sněhu více vidno....Nevíte jaká má být zima???

Zatím nic moc se sněhem..., ale zase si říkám sníh stačí na sjezdovkách a na Vánoce, jinak ho nepotřebujem..

Segra ty odrazky kupovala asi za 30,- ale nevím kde- tesco?

V ordinaci napínavé jako vždy takze skoro nic..Jen Barnove syn mel zase zachvat a v pristim dile zjistej ze stratil pamet... Primarem je zase Frinta a Frinta se zhadal s tím svým synem kvůli tomu že mu chrápal se Sylvou a řekl at vypadne z kamenice...jinak nic moc zajímaveho tam nebylo...

14.11.2008 09:13
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Na tenhle den ráda vzpomínám, blbla jsem s Honzíkem v ohradě....To je zvláštní jak si podle fotek pamatuju určité okamžiky jak by to bylo včera...

14.11.2008 09:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Na tenhle den ráda vzpomínám, blbla jsem s Honzíkem v ohradě....To je zvláštní jak si podle fotek pamatuju určité okamžiky jak by to bylo včera...

segra v tesku...
Ty vaše ordinace, já se chtěl koukat na Samotáře, ale měla jsem smůlu....
Leni to ej medvídek...

14.11.2008 09:22
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
segra v tesku...
Ty vaše ordinace, já se chtěl koukat na Samotáře, ale měla jsem smůlu....
Leni to ej medvídek...

No, musím je zase někdy vyfotit, jsou připravení i na Sibiř
Malinká Lenička na svém miláčkovi :-)

14.11.2008 09:23
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

A ty dva culíky

14.11.2008 09:25
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A ty dva culíky

Rozletova maminka..... To srdíčko na čele bylo malinké, podle toho, které měla uvnitř. Úžasná kobylka .....

14.11.2008 09:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Rozletova maminka..... To srdíčko na čele bylo malinké, podle toho, které měla uvnitř. Úžasná kobylka .....

Jé Leni, tady bych tě nepoznala...To je Rozletkova máma? ty jo, to je mazec.
Hele jak vy jste se vůbec poznaly s paní z hovnolendu?

14.11.2008 09:31
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

A malinký Honzík

14.11.2008 09:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jé Leni, tady bych tě nepoznala...To je Rozletkova máma? ty jo, to je mazec.
Hele jak vy jste se vůbec poznaly s paní z hovnolendu?

ta je krásná....Leni ty též....

14.11.2008 09:35
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A malinký Honzík

Lulda se na plese v Praze potkala s jedním "...", přestěhovala se k němu a tudíž bydlela kousek odemne. Dlouho jsem ji jen potkávala, ona mně, vykaly jsme si Já jsem se k ní pořád chtěla přiblížit a spřátelit se, až jednou jsem seděla na pivku a ona sklízela koníky a šla kolem nás , tož tam jsme něco prohodily o koních. No a pak vlastně přes ostatní holky od koní,myslím že jsme měli nějaké společné koňařské sezení venku před hospůdkou, už ani přesně nevím jak to bylo....

Kuk a tady úplné miminko, kdo by řekl, že z toho vyroste takové mamutisko

14.11.2008 09:36
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
ta je krásná....Leni ty též....

To nejsem já

14.11.2008 09:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Lulda se na plese v Praze potkala s jedním "...", přestěhovala se k němu a tudíž bydlela kousek odemne. Dlouho jsem ji jen potkávala, ona mně, vykaly jsme si Já jsem se k ní pořád chtěla přiblížit a spřátelit se, až jednou jsem seděla na pivku a ona sklízela koníky a šla kolem nás , tož tam jsme něco prohodily o koních. No a pak vlastně přes ostatní holky od koní,myslím že jsme měli nějaké společné koňařské sezení venku před hospůdkou, už ani přesně nevím jak to bylo....

Kuk a tady úplné miminko, kdo by řekl, že z toho vyroste takové mamutisko

no a já že z černýho budu mít bílýho

14.11.2008 10:03
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Leni to rezavé stvoření je fajné, přesně takové typy (velkých) koní mám ráda

14.11.2008 10:09
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
Leni to rezavé stvoření je fajné, přesně takové typy (velkých) koní mám ráda

Je to už starý dědula, ale i tak to umí na loukách pěkně roztočit
Ted už vozí děti v JK. Ale učitel s velkým U.

14.11.2008 10:23
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Je to už starý dědula, ale i tak to umí na loukách pěkně roztočit
Ted už vozí děti v JK. Ale učitel s velkým U.

To je pořádnej kusanec, to krčisko a ta prdel...co je zač?

14.11.2008 10:46
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
To je pořádnej kusanec, to krčisko a ta prdel...co je zač?

Dany, asi se nebudeš divit vlastním očím, ale je to A 1/1 s dostihovou minulostí....

sadzi saj

14.11.2008 10:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lanika napsal(a):
Dany, asi se nebudeš divit vlastním očím, ale je to A 1/1 s dostihovou minulostí....

Krasavec

14.11.2008 10:52
haisovad

XXX.XXX.213.5

sadzi saj napsal(a):
Krasavec

Tak plňasa jsem fakt netipovala... no ikdyž po tom, jak vypadá Ségra už se fakt nedivím...
Ale není plňas jako plňas...

Tohle je ale fakt krasavec...trochu "quotrovitej"

Přidejte reakci

Přidat smajlík