DLOUHÁ .... CHVíLE -.-.- 39

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2008 21:37
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Barka už je taky kráásná kulička

tak to hodim ještě do 39 kolik by jste typovali věk tomuto koníkovi?

17.11.2008 21:37
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
tak to hodim ještě do 39 kolik by jste typovali věk tomuto koníkovi?

17.11.2008 21:39
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Barunka mě jako jediná z faremních koní přišla přivítat ( když nepočítám Víťu kterej sondoval ve vedlejším výběhu u vrat ) všichni ostatní se láádovali senem

18.11.2008 17:11
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Barunka mě jako jediná z faremních koní přišla přivítat ( když nepočítám Víťu kterej sondoval ve vedlejším výběhu u vrat ) všichni ostatní se láádovali senem

kdepak lítáte nějak jste se odmlčeli já doma marodím

23.11.2008 19:23
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
kdepak lítáte nějak jste se odmlčeli já doma marodím

Tak koukám, že dlouhochvílející nějak zamrzli že by to bylo tou zimou?? Liberecko teda hlásí po kotníky sněhu a zimu že by ani psa nevyhnal.
Ale přesto jsme dneska odvážně nasedly na naše bujné oře a v největší chumelenici ( to je u nás normální že se za celej den trefíme do chvíle, kdy je počasí nejhorší ) jsme razili na hodinku prohnat koníky. Kupodivu v lesích rušno, po cyklostezce se proháněli běžkaři, na loukách se sáňkovalo a Popík z toho měla těžký šoky, a koukala na všechno jak z jara. Ale přežili jsme, dvoje huňatý ponožky, kulich a šála nás zachránily

takže takhle válčíme se zimou my... ale voláme toužebně po jaru, který je bohužel daaaaaaaleeko

24.11.2008 19:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Tak koukám, že dlouhochvílející nějak zamrzli že by to bylo tou zimou?? Liberecko teda hlásí po kotníky sněhu a zimu že by ani psa nevyhnal.
Ale přesto jsme dneska odvážně nasedly na naše bujné oře a v největší chumelenici ( to je u nás normální že se za celej den trefíme do chvíle, kdy je počasí nejhorší ) jsme razili na hodinku prohnat koníky. Kupodivu v lesích rušno, po cyklostezce se proháněli běžkaři, na loukách se sáňkovalo a Popík z toho měla těžký šoky, a koukala na všechno jak z jara. Ale přežili jsme, dvoje huňatý ponožky, kulich a šála nás zachránily

takže takhle válčíme se zimou my... ale voláme toužebně po jaru, který je bohužel daaaaaaaleeko

Ahojda nerčííí...
přišla jsem tě jen tak pozdravit a podpořit, aby sis fakt nemyslela, že jsi tu sama.. dnes se totiž musím učiti..
Jinak u nás je totéž..dnes jsem byla po dlouhej době u Kíši a docela mi začíná opadat...sakra, musím začít jezdit kohoutek nekohoutek...ted je nastátej, tak si do terénu bez sedla fakt nevyjedu..:( No uvidíme, snad to bude už okej, koupila jsem ten vykrojenej beránek...

26.11.2008 19:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Ahojda nerčííí...
přišla jsem tě jen tak pozdravit a podpořit, aby sis fakt nemyslela, že jsi tu sama.. dnes se totiž musím učiti..
Jinak u nás je totéž..dnes jsem byla po dlouhej době u Kíši a docela mi začíná opadat...sakra, musím začít jezdit kohoutek nekohoutek...ted je nastátej, tak si do terénu bez sedla fakt nevyjedu..:( No uvidíme, snad to bude už okej, koupila jsem ten vykrojenej beránek...

tak kde to vázne?? už ani my dvě tu nebudeme??

26.11.2008 20:01
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):

halo halo halo... I já tu jsem... Bokem ,ale po očku sleduji

26.11.2008 20:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
halo halo halo... I já tu jsem... Bokem ,ale po očku sleduji

sakra..umírá nám dlouhá chvíle..ono možná na jednu stranu dobře, aspon už nemáme všichni tolik dlouhou chvíli, ale je to škoda...

26.11.2008 21:02
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):
sakra..umírá nám dlouhá chvíle..ono možná na jednu stranu dobře, aspon už nemáme všichni tolik dlouhou chvíli, ale je to škoda...

omlouvám se... dělala jsem fotečky a dnes byl zajímavý den... Tak jsem potřebovala vstřebat nové "zážitky"...

26.11.2008 21:11
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
omlouvám se... dělala jsem fotečky a dnes byl zajímavý den... Tak jsem potřebovala vstřebat nové "zážitky"...

neomlouvej se..myslím, že zrovna my dvě si tady asi moc psát nemusíme, když máme spojení přes skype nebo icq, coo??

27.11.2008 20:17
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
neomlouvej se..myslím, že zrovna my dvě si tady asi moc psát nemusíme, když máme spojení přes skype nebo icq, coo??

olga visnakova

27.11.2008 20:19
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

čusík-ztracená dcerka se mi vrací-jupí-Pouk-po třech letech.....................

27.11.2008 20:19
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Však já už jsem tady ..... v plné síle...

27.11.2008 20:20
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Však já už jsem tady ..... v plné síle...

Ahoj Olíííííííí .. jak je ?

olga visnakova

27.11.2008 20:28
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Ahoj Olíííííííí .. jak je ?

Ahojík, vrací se mi zpátky moje majinká-velká už-Pouk. Klepou se mi kolena..............dcera mé neeeeeeeeej kobylenky, jež už nežije..............

27.11.2008 20:32
red and white

XXX.XXX.125.26

olga visnakova napsal(a):
Ahojík, vrací se mi zpátky moje majinká-velká už-Pouk. Klepou se mi kolena..............dcera mé neeeeeeeeej kobylenky, jež už nežije..............

Faakt jo :D tak to gratuluji to bude veselý schledání

olga visnakova

27.11.2008 20:43
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Faakt jo :D tak to gratuluji to bude veselý schledání

po letech, ona je dost svá, i jako hříbo bylaa, tak tu bude veselo

27.11.2008 20:47
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Tak to každopádně asi se těšíš co A co jinak u vás nového co koníci

27.11.2008 20:48
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

schválně, kolik typuješ věk tomu koníku co je v tématu 2-,3,4 fotka?? ten ryzáček hmm???

olga visnakova

27.11.2008 20:52
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

Milovala jsem její maminku a ji jsem před úrazem chtěla pro sebe, ted si připadám, jak malé děcko.............jinak u nás-zima, zima, zima-bahno je prozatím vyřešené pískovcem, až bude suše tak se to i zaveze pro návštěvníka oko a taky, že nám ataxická Kačka, dík cvičení už ustojí točení dokola o 360 stupnů a více předtím si sedala, tak máme radost, že mučení tělákem u koní má výsledek-učí se ovládat svou nemoc................

olga visnakova

27.11.2008 21:15
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
schválně, kolik typuješ věk tomu koníku co je v tématu 2-,3,4 fotka?? ten ryzáček hmm???

raw-dva? necelé?

27.11.2008 21:26
red and white

XXX.XXX.125.26

Milovala jsem její maminku a ji jsem před úrazem chtěla pro sebe, ted si připadám, jak malé děcko.............jinak u nás-zima, zima, zima-bahno je prozatím vyřešené pískovcem, až bude suše tak se to i zaveze pro návštěvníka oko a taky, že nám ataxická Kačka, dík cvičení už ustojí točení dokola o 360 stupnů a více předtím si sedala, tak máme radost, že mučení tělákem u koní má výsledek-učí se ovládat svou nemoc................

olga - je mu 6 arab x achal

jasny taky uz chcem teplo a sucho

28.11.2008 10:49
red and white

XXX.XXX.0.1

red and white napsal(a):
olga - je mu 6 arab x achal

jasny taky uz chcem teplo a sucho

Zdravim při pátečním ránu děvčata
I když tady asi nikdo nejste Já mám tet straaasne dlouhou chvili ve skole už abych byla doma .... .

29.11.2008 09:58
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Zdravim při pátečním ránu děvčata
I když tady asi nikdo nejste Já mám tet straaasne dlouhou chvili ve skole už abych byla doma .... .

jjeee kde jsou tyhle časy.... jooo dalekoo... 3 roky starý snímeček..

29.11.2008 10:52
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jjeee kde jsou tyhle časy.... jooo dalekoo... 3 roky starý snímeček..

no..tak na to já bych dala tuhle fotku a "kde je sakra to léto?"

29.11.2008 19:28
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no..tak na to já bych dala tuhle fotku a "kde je sakra to léto?"

No a co teprv tyhle časy To jsem jela s Popelou po kopytě z maštale domu ( když jsem byla přez prazdniny na brigošce na ranči jezdila jsem takhle hodit domu špinavý prádlo a vymněnit za čistý ... popela mezi tim spásla travičku na zahradě .. a pak jsem jela opět zpádky do práce.. ) Jojo...to je můj bývalý domov... a stále na ten baráček kupce nemáme nechápu

30.11.2008 09:58
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
No a co teprv tyhle časy To jsem jela s Popelou po kopytě z maštale domu ( když jsem byla přez prazdniny na brigošce na ranči jezdila jsem takhle hodit domu špinavý prádlo a vymněnit za čistý ... popela mezi tim spásla travičku na zahradě .. a pak jsem jela opět zpádky do práce.. ) Jojo...to je můj bývalý domov... a stále na ten baráček kupce nemáme nechápu

hm...to je nemilé s tím baráčkem...
Jako, práci na ranči ti docela závidím, by mě docela zajímalo, jestli bych to nějak zvládala nebo ne..
Doufám, že tu budeš, protože budu mít dlouhou chvíli minimálně do dvou..jsem v práci..
Ale jako..přišla jsem ve 3 domů z plesu, ovíněná a ráno, když mi v osm zvonil budík, tak jsem vůbec nechápala a jen ho típla...ještěže se tu nelpí na dochvilnost..

30.11.2008 12:56
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
hm...to je nemilé s tím baráčkem...
Jako, práci na ranči ti docela závidím, by mě docela zajímalo, jestli bych to nějak zvládala nebo ne..
Doufám, že tu budeš, protože budu mít dlouhou chvíli minimálně do dvou..jsem v práci..
Ale jako..přišla jsem ve 3 domů z plesu, ovíněná a ráno, když mi v osm zvonil budík, tak jsem vůbec nechápala a jen ho típla...ještěže se tu nelpí na dochvilnost..

No ono na ranči je to dobré... občas fakt na hlavu když máš třeba dělat 2hodiný výcviky, pak jet s lidma 3x na hodinovou vyjížďku a pak chodit x krát půlhodinový procházky...do toho kydání, péče o koně krmení...je to fakt záhul hlavně po fyzický stránce, ale i dost na psychiku když se člověk musí pořád usmívat a povídat si s lidma i když nemá vůbec třeba náladu a už je grogy Ale stojí to za to jsme tam vynikající parta, a večery...hmmm na ty se těšim vždy nejvíc a placené také velice slušně, co víc si může přát Už aby byla zase sezóna abych mohla do práce, zima mě nebaaaavííí

a kde ty jsi v práci??

30.11.2008 12:58
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
No ono na ranči je to dobré... občas fakt na hlavu když máš třeba dělat 2hodiný výcviky, pak jet s lidma 3x na hodinovou vyjížďku a pak chodit x krát půlhodinový procházky...do toho kydání, péče o koně krmení...je to fakt záhul hlavně po fyzický stránce, ale i dost na psychiku když se člověk musí pořád usmívat a povídat si s lidma i když nemá vůbec třeba náladu a už je grogy Ale stojí to za to jsme tam vynikající parta, a večery...hmmm na ty se těšim vždy nejvíc a placené také velice slušně, co víc si může přát Už aby byla zase sezóna abych mohla do práce, zima mě nebaaaavííí

a kde ty jsi v práci??

Jooo takhle to vypadalo po práci když jsme si šli dát odpočinovku na bowling..... ta nenápadná kšiltovka jsem já

30.11.2008 12:59
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Jooo takhle to vypadalo po práci když jsme si šli dát odpočinovku na bowling..... ta nenápadná kšiltovka jsem já

No a tady moje "kolegyně" brigádnice nojo .. zbláznili se

30.11.2008 13:04
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
No a tady moje "kolegyně" brigádnice nojo .. zbláznili se

nas maly hřebeček Logan

30.11.2008 13:06
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

"hříbátko" Nojo...Cecilek nám nějak vyrost .. ale on už je prodaný, není na ranči... je to syn kobylky na které jsem se učila jezdit jako malá

30.11.2008 13:07
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
nas maly hřebeček Logan

no já jsem zase jako vloni..dělám v Elektru Planeu a sedím u poče a čekám, až si někdo bude chtít koupit něco na splátky a já mu sepíšu žádost atd...náročná práce placená od hodiny...

30.11.2008 13:08
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
"hříbátko" Nojo...Cecilek nám nějak vyrost .. ale on už je prodaný, není na ranči... je to syn kobylky na které jsem se učila jezdit jako malá

jsem se do těch fotek nějak dala ...nojo..

...A dALŠí lamáátko.... těch už se nám tam narodili mraky nějak nekontrolovatelně se množí

30.11.2008 13:10
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
jsem se do těch fotek nějak dala ...nojo..

...A dALŠí lamáátko.... těch už se nám tam narodili mraky nějak nekontrolovatelně se množí

miminkooo

Hej jeny to asi neni moc zazivna prace co

30.11.2008 13:12
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
miminkooo

na těhlech tvorech jsem ještě jezdit nezkoušela a ani to zkoušet nehodlám, mám z nich respekt Ale už nám jednou zdrhnul a museli jsme pštrosáka nahánět..to bylo rodeo

30.11.2008 13:14
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
na těhlech tvorech jsem ještě jezdit nezkoušela a ani to zkoušet nehodlám, mám z nich respekt Ale už nám jednou zdrhnul a museli jsme pštrosáka nahánět..to bylo rodeo

naše rostomilá princeznovská ponička Lilly

30.11.2008 13:16
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
naše rostomilá princeznovská ponička Lilly

Andulka .... heerečka hrála v pohádce už ale nevim ve které, myslim že v ČERT VÍ PROČ ale jistá si nejsem...něco s čertem to bylo..... heej už mě zastavte

30.11.2008 13:17
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
miminkooo

no není, ale je dobře placená a na to, že nic nedělám..nemůžu si na jednu stranu stěžovat...snažím se tu pomáhat těm z elektra, takže ted jsem tu utírala prach třeba atd...

jen dávej fotky, at je na co koukat..

30.11.2008 13:17
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Andulka .... heerečka hrála v pohádce už ale nevim ve které, myslim že v ČERT VÍ PROČ ale jistá si nejsem...něco s čertem to bylo..... heej už mě zastavte

A už dobrý ... už jsem sem nasekala fotek až až

30.11.2008 13:19
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no není, ale je dobře placená a na to, že nic nedělám..nemůžu si na jednu stranu stěžovat...snažím se tu pomáhat těm z elektra, takže ted jsem tu utírala prach třeba atd...

jen dávej fotky, at je na co koukat..

Jasný no... já jsem rikala že se naučim pizzu a půjdu příští sezonu místo do maštale na pizzerku to by bylo bez námahy a co jinak co Diego a kohoutek? už se to zahojilo?

30.11.2008 13:22
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
Jasný no... já jsem rikala že se naučim pizzu a půjdu příští sezonu místo do maštale na pizzerku to by bylo bez námahy a co jinak co Diego a kohoutek? už se to zahojilo?

no nezahojilo, ale už to má moc pěkný.. když jedu, tak mám dečku co má změkčenej kohoutek, na to vykrojenej beránek a sedlo s vykrojenou rozsochou..takže pro obranu toho kohoutku dělám všechno, tak snad nám to začne zarůstat chlupíkama..

30.11.2008 13:24
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):

Ahojky děvčata, já ještě žiju a všechny vás tu zdravíme.

30.11.2008 13:26
jenysimons

XXX.XXX.168.77

radule napsal(a):
Ahojky děvčata, já ještě žiju a všechny vás tu zdravíme.

jee no ahoooj...
tak jak se vede, radule??

30.11.2008 13:32
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
jee no ahoooj...
tak jak se vede, radule??

Radul ahoooj teeda ty už jsi tu taky dlouho nebyla, jak je?
Jeny: jj to je hojení na dlouho

30.11.2008 13:34
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
Radul ahoooj teeda ty už jsi tu taky dlouho nebyla, jak je?
Jeny: jj to je hojení na dlouho

navíc když to má takhle přímo nahoře...naprdíka, snad to bude ok...ale aspon se ted tak moc neválí, jak je šílený mokro a moc bahno...aspon trochu je čistotnej...

30.11.2008 13:38
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
navíc když to má takhle přímo nahoře...naprdíka, snad to bude ok...ale aspon se ted tak moc neválí, jak je šílený mokro a moc bahno...aspon trochu je čistotnej...

Heeh ... to ja rict nemuzu cim vetsi bahno tim vic se prasatka cachtaj v tom..

30.11.2008 13:40
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
Heeh ... to ja rict nemuzu cim vetsi bahno tim vic se prasatka cachtaj v tom..

tak to mě díkybohu ne no... a co jinak koníci??

30.11.2008 13:44
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak to mě díkybohu ne no... a co jinak koníci??

NEE JA SE TAK ROZEPSALA A ONO MI TO ZMIZLOOOO

30.11.2008 13:47
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
NEE JA SE TAK ROZEPSALA A ONO MI TO ZMIZLOOOO

nee...to bych byla taky nasratá, to k smrti nesnáším tohle...

radule se tu zase jen ukázala a už s námi zase nemluví, coo??

30.11.2008 13:48
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nee...to bych byla taky nasratá, to k smrti nesnáším tohle...

radule se tu zase jen ukázala a už s námi zase nemluví, coo??

neasi šílenost .......

Tak děvčata opouštím vás musím letět... papa

30.11.2008 13:49
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
neasi šílenost .......

Tak děvčata opouštím vás musím letět... papa

neee...a co tu ted asi tak budu dělat, nevíš?

tak papapa....

30.11.2008 14:07
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
neee...a co tu ted asi tak budu dělat, nevíš?

tak papapa....

...no máme se dobře, jen ta zima mě sejří...já chci léto

30.11.2008 14:14
jenysimons

XXX.XXX.168.77

radule napsal(a):
...no máme se dobře, jen ta zima mě sejří...já chci léto

mi to povídej..já chci taky léto..nebo líp do egypta...

30.11.2008 14:20
jenysimons

XXX.XXX.168.77

jenysimons napsal(a):

ty budeš stříhat Béďu jo,? proč?? máš možnost haly??

30.11.2008 14:21
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):

...hned bych taky někam jela. Teď budu schánět někoho, kdo mě ostříhá Béďu, jelikož je chlupatej jak medvěd a pak se nedá jezdit. Co ten tvůj końouch,

30.11.2008 14:22
radule

XXX.XXX.105.14

radule napsal(a):
...hned bych taky někam jela. Teď budu schánět někoho, kdo mě ostříhá Béďu, jelikož je chlupatej jak medvěd a pak se nedá jezdit. Co ten tvůj końouch,

...hala není, a vůbec neschne, tak aspoň trochu ho sestřihnout.

30.11.2008 14:23
jenysimons

XXX.XXX.168.77

radule napsal(a):
...hala není, a vůbec neschne, tak aspoň trochu ho sestřihnout.

jo takže jen zkrátit? to my se naopak nepotíme skoro vůbec..je fakt, že jsem ted dlouho nejezdila, ale není to tak šílený...
Jinak dobrý, Kíša odpočívá po sezoně a hlavně léčime ten odřenej kohoutek stále..

30.11.2008 14:26
radule

XXX.XXX.105.14

jenysimons napsal(a):
jo takže jen zkrátit? to my se naopak nepotíme skoro vůbec..je fakt, že jsem ted dlouho nejezdila, ale není to tak šílený...
Jinak dobrý, Kíša odpočívá po sezoně a hlavně léčime ten odřenej kohoutek stále..

Hm kohoutek je sviňa, já bych si tak představovala ten honební sestřih, jelikož Béďa má asi 4 cm dlouhý chlupy,, takže po deseti minutách práce je jak když ho vykoupu, jelikož se u toho ještě vzteká, protože chce žrát, tak to jdem domů vždy mokří jak myši.

30.11.2008 14:47
jenysimons

XXX.XXX.168.77

radule napsal(a):
Hm kohoutek je sviňa, já bych si tak představovala ten honební sestřih, jelikož Béďa má asi 4 cm dlouhý chlupy,, takže po deseti minutách práce je jak když ho vykoupu, jelikož se u toho ještě vzteká, protože chce žrát, tak to jdem domů vždy mokří jak myši.

tak to chápu..a tak copak s ním děláš??

2.12.2008 17:55
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Zdravím děvčata.. tak jak šlapou ořové...... ?? u nás to ujde dnes jsem šla zase běhat se psem, takže po návratu jsem byla tak unavená že jsem se vyprdla na sedlání a vytáhla prcka bez sedla... málem jsme sebou třískly když mu ve cvalu ujely nohy na bahně ( blbeček se tlačil na kraj kde to klouzalo ) ale jinak žijeme...jen tak nás nic nezkolí... cestou jsme vyplašili asi 10srnek a jednoho splašenýho cyklistu,

2.12.2008 20:51
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Zdravím děvčata.. tak jak šlapou ořové...... ?? u nás to ujde dnes jsem šla zase běhat se psem, takže po návratu jsem byla tak unavená že jsem se vyprdla na sedlání a vytáhla prcka bez sedla... málem jsme sebou třískly když mu ve cvalu ujely nohy na bahně ( blbeček se tlačil na kraj kde to klouzalo ) ale jinak žijeme...jen tak nás nic nezkolí... cestou jsme vyplašili asi 10srnek a jednoho splašenýho cyklistu,

ahojda..
Tak Kíša se dnes konečně po dlouhej době proběhl v terénu, moc sme si to oba užili...takže pohodička, kohoutek se statečně hojí, už se těším, až to bude okej..

Jinak už mě z tej školy asi brzo mr*ne...ty učitelé nám nemůžou nikdy vůbec pomoct, jen nám to dělaj těžší a mrmlaj, že se neučíme i když já dělám co můžu..prostě šílenost...chjo...

4.12.2008 17:55
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ahojda..
Tak Kíša se dnes konečně po dlouhej době proběhl v terénu, moc sme si to oba užili...takže pohodička, kohoutek se statečně hojí, už se těším, až to bude okej..

Jinak už mě z tej školy asi brzo mr*ne...ty učitelé nám nemůžou nikdy vůbec pomoct, jen nám to dělaj těžší a mrmlaj, že se neučíme i když já dělám co můžu..prostě šílenost...chjo...

jeny : to sis ještě nezvykla?? já už rezignovala nad nějakýma rozumnýma debatama s učiteli, dnes to pěkně vyperlilo..... prostě nám ve škole moc netopěj a zrovna dnes se stal zázrak a my měli ve škole celkem teplo, a jelikož máme třídu takovou úzkou nudli, a je nás tam 22, je jasné, že brzo je tam docela nesnesitelný vzduch, a tak jsme si na přestávku otevřeli okno na vyvětrání, a naše milá paní zástupkyně ( ) se do nás pěkně pustila, okno nám zavřla s argumentem, že jestli je nám teplo tak ať si dojdeme za školníkem ať nám stáhne topení ve třídě ( jako bychom sami nedokázali otočit kolečkem ) že akorát vyhazujeme peníze za topení, a tak... no, můj pokus vysvětlit jí, že nám je akorát ani teplo ani zima pouze si chceme o přestávce vyvětrat aby byl čerstvý vzduch ( jinak je dokázáno že čerstvý vzduch se ohřívá mnohem rychleji než vzduch vydýchaný ) skončilo to tak že si poklepala na čelo jako by mi chtěla říct že jsem úplně blbá a zeptala se nás jestli doma taky větráme když se topí ( čímž vlastně zároveň přiznala že jinak se ve škole extra netopí páč když máme ve třídě zimu jak v ruskym filmu, nikomu to nevadí ) .. no co bys jí na to řekla .. rezignuju naše rádoby "střední odborná škola" je vlastně jen ústav pro duševně chorý teda alespoň to tak vypadá.. Nechápu... ale těch perliček je mnohem víc, větrání byla už jen třešnička na dortu. A já se svou velice "komunikativní" povahou už si takto zadělávám na vyhazov ze školy no, však ono to tak horký nebude, studentů je nedostatek takže jsem free

Tady foto naší strašně prostorné třídy... i ty záclony jsme si museli koupit samy ( teda spolužačka páč se na ty hnuský žlutý kusy hadru co tam vyseli nemohla koukat ) njn, zemědělka...

4.12.2008 17:58
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
jeny : to sis ještě nezvykla?? já už rezignovala nad nějakýma rozumnýma debatama s učiteli, dnes to pěkně vyperlilo..... prostě nám ve škole moc netopěj a zrovna dnes se stal zázrak a my měli ve škole celkem teplo, a jelikož máme třídu takovou úzkou nudli, a je nás tam 22, je jasné, že brzo je tam docela nesnesitelný vzduch, a tak jsme si na přestávku otevřeli okno na vyvětrání, a naše milá paní zástupkyně ( ) se do nás pěkně pustila, okno nám zavřla s argumentem, že jestli je nám teplo tak ať si dojdeme za školníkem ať nám stáhne topení ve třídě ( jako bychom sami nedokázali otočit kolečkem ) že akorát vyhazujeme peníze za topení, a tak... no, můj pokus vysvětlit jí, že nám je akorát ani teplo ani zima pouze si chceme o přestávce vyvětrat aby byl čerstvý vzduch ( jinak je dokázáno že čerstvý vzduch se ohřívá mnohem rychleji než vzduch vydýchaný ) skončilo to tak že si poklepala na čelo jako by mi chtěla říct že jsem úplně blbá a zeptala se nás jestli doma taky větráme když se topí ( čímž vlastně zároveň přiznala že jinak se ve škole extra netopí páč když máme ve třídě zimu jak v ruskym filmu, nikomu to nevadí ) .. no co bys jí na to řekla .. rezignuju naše rádoby "střední odborná škola" je vlastně jen ústav pro duševně chorý teda alespoň to tak vypadá.. Nechápu... ale těch perliček je mnohem víc, větrání byla už jen třešnička na dortu. A já se svou velice "komunikativní" povahou už si takto zadělávám na vyhazov ze školy no, však ono to tak horký nebude, studentů je nedostatek takže jsem free

Tady foto naší strašně prostorné třídy... i ty záclony jsme si museli koupit samy ( teda spolužačka páč se na ty hnuský žlutý kusy hadru co tam vyseli nemohla koukat ) njn, zemědělka...

Moje zrasená lavice kterou jsem si poslušně nesla na opravu domů stydím se ale to nejen já

4.12.2008 17:59
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Moje zrasená lavice kterou jsem si poslušně nesla na opravu domů stydím se ale to nejen já

A poslední... vánoční výzdoba kterou jsme v úterý vyměnily za 2 hod. těláku

Stromeček.... pěknej ne??

4.12.2008 18:01
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
A poslední... vánoční výzdoba kterou jsme v úterý vyměnily za 2 hod. těláku

Stromeček.... pěknej ne??

ještě jednou zdobení v akci a už zase končííím

5.12.2008 18:51
memmory

XXX.XXX.252.35

red and white napsal(a):
ještě jednou zdobení v akci a už zase končííím

Holky internet u nás už asi nikdy nepůjde
Teď má net ségra tak jsem si odvezla svoji bedýnku a chvilkama se tady budu objevovat můžu konečně ukázat fota ze svatby

5.12.2008 18:56
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
Holky internet u nás už asi nikdy nepůjde
Teď má net ségra tak jsem si odvezla svoji bedýnku a chvilkama se tady budu objevovat můžu konečně ukázat fota ze svatby

Nevěsta a kupa dětí ..........

5.12.2008 19:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):

jaktože nepůjde jako?? co je to za kravinu??

no jen je sem dávej, at se můžeme pokochat..

5.12.2008 19:01
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):

příchod........

5.12.2008 19:04
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
příchod........

prstýnky

5.12.2008 19:06
jenysimons

XXX.XXX.237.100

memmory napsal(a):
prstýnky

no tobě to slušíííí..

5.12.2008 19:08
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
prstýnky

polibte nevěstu a sálem ze ozvalo u uuuuuuuuuuuuuu

5.12.2008 19:12
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
polibte nevěstu a sálem ze ozvalo u uuuuuuuuuuuuuu

mnou vlastnoručně nachystaná tabule.........

5.12.2008 19:16
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
mnou vlastnoručně nachystaná tabule.........

přenes nevěsty ........

5.12.2008 19:19
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
přenes nevěsty ........

můj ženich sólo

5.12.2008 19:23
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
můj ženich sólo

Holky já musím valit pokračování příště........

Trošku neřest .,...........můj "MILOVANÝ" ženichův svědek

6.12.2008 12:17
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Jeeee... ... Gratuluji, A fakt sluší

olga visnakova

6.12.2008 22:52
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Jeeee... ... Gratuluji, A fakt sluší

mem-tý jo-paráááááááááááda

7.12.2008 09:48
jenysimons

XXX.XXX.168.77

mem-tý jo-paráááááááááááda

halooo, je tu někdooo??

7.12.2008 17:36
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
halooo, je tu někdooo??

Pekli jsme cukrovííí jako spravný koňák jsem udělala tunu podkoviček

7.12.2008 17:36
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Pekli jsme cukrovííí jako spravný koňák jsem udělala tunu podkoviček

mnam..

7.12.2008 17:39
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

A konečná verze po upečení... hmmm to je chuť :D

7.12.2008 17:40
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
A konečná verze po upečení... hmmm to je chuť :D

A ještě jednu.... ze sebotního hokeje

7.12.2008 18:39
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
A ještě jednu.... ze sebotního hokeje

hmm..tak nám na cukroví letos asi jaksi nezbude čas nebo nevím... máme ještě něco málo z lonska v mražáku, ale...no asi nám to stačit nebude..já si tu vyšívám na dečku...sakra, asi mě jeblo, ale docela to nevypadá zle...;)

7.12.2008 18:53
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
hmm..tak nám na cukroví letos asi jaksi nezbude čas nebo nevím... máme ještě něco málo z lonska v mražáku, ale...no asi nám to stačit nebude..já si tu vyšívám na dečku...sakra, asi mě jeblo, ale docela to nevypadá zle...;)

zatím to je v tejhle fázi...

toto je podšitej kohoutek jemným polartecem (flees měkoučkej) a to, že tam je kus tmavší to je tím, že to bylo už ozkoušení a kohoutek vyšel pod sedlem přímo do mini místečka, kde to nebylo..takže přišitej další kousek..

7.12.2008 18:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
zatím to je v tejhle fázi...

toto je podšitej kohoutek jemným polartecem (flees měkoučkej) a to, že tam je kus tmavší to je tím, že to bylo už ozkoušení a kohoutek vyšel pod sedlem přímo do mini místečka, kde to nebylo..takže přišitej další kousek..

no a tohle vyšívám kousek po kousku, steh po stehu... jsem asi magooor...

8.12.2008 21:04
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no a tohle vyšívám kousek po kousku, steh po stehu... jsem asi magooor...

Ach jo.. zase vzpomínky.... tak jsem si stáhla jedinou fotečku Temba kterou mám..... a zavspomínala.... no neni to krasavec??? byli mu teprve necelý 3 roky

11.12.2008 10:38
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Ach jo.. zase vzpomínky.... tak jsem si stáhla jedinou fotečku Temba kterou mám..... a zavspomínala.... no neni to krasavec??? byli mu teprve necelý 3 roky

Haloo :D to tu na Ifauně neni nikdo kdo by pokecaaal??

11.12.2008 14:26
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
Haloo :D to tu na Ifauně neni nikdo kdo by pokecaaal??

někdo někde???

co je to za koníka, nerčí??

11.12.2008 16:54
jenysimons

XXX.XXX.168.77

jenysimons napsal(a):
někdo někde???

co je to za koníka, nerčí??

hele, příspívej i sem, at se zabavím....:-P jsem v práci...

11.12.2008 17:29
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
hele, příspívej i sem, at se zabavím....:-P jsem v práci...

čus jeny - to je ČTčko necelý 3 roky mu byli, měli jsme ho spolu s dalšíma 3koňma na obsedání, ale bohužel toho se už nedožil. Je to hříbě po kobylce, díky které jsem zkončila na operačnim sále ¨
Fotku jeho matky teť v počítači nemám - ale tady na fotce jeho pravá teta

11.12.2008 18:04
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Zase se nějak míjíme Uuua . . opět tu samotinká sama .. dlouhé zimní večery začaly a dlouhá chvíle stejnak nějak upadá...

11.12.2008 18:14
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
Zase se nějak míjíme Uuua . . opět tu samotinká sama .. dlouhé zimní večery začaly a dlouhá chvíle stejnak nějak upadá...

on se toho nedožil?? Jak je to možný, co se stalo??

No...máš pravdu...to víš...Radule sem nechodí, mem zas pro změnu nemá net, Olga už taky asi nemá moc času na netík....

11.12.2008 18:18
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
on se toho nedožil?? Jak je to možný, co se stalo??

No...máš pravdu...to víš...Radule sem nechodí, mem zas pro změnu nemá net, Olga už taky asi nemá moc času na netík....

Jeny - nedožil, měl koliku ve stejný den jako moje Popelka. Popy to přežila, Temba vezli do Brna ale bohužel nedojeli, po cestě zemřel

11.12.2008 18:24
jenysimons

XXX.XXX.168.77

red and white napsal(a):
Jeny - nedožil, měl koliku ve stejný den jako moje Popelka. Popy to přežila, Temba vezli do Brna ale bohužel nedojeli, po cestě zemřel

ty vole, jaký ty koliky dokážou bejt svině, coo??

jak se jinak vede??

11.12.2008 18:27
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ty vole, jaký ty koliky dokážou bejt svině, coo??

jak se jinak vede??

to mi povidej

jinak se vede celkem dobře, koňouchové živý, zdravý, rozežraný

A co u tebe co dělá Diego ?

11.12.2008 18:36
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
to mi povidej

jinak se vede celkem dobře, koňouchové živý, zdravý, rozežraný

A co u tebe co dělá Diego ?

No nic páádím papa

11.12.2008 19:34
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
No nic páádím papa

promin, už jsem doma, odjížděla jsem z práce...

No Kíša dobrý, makáme docela statečně, v sobotu jedeme na soutředění a mrtě se těším...faktžejo...zase si konečně zaskáčem a pod dohledem super trenéra...

12.12.2008 11:39
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
promin, už jsem doma, odjížděla jsem z práce...

No Kíša dobrý, makáme docela statečně, v sobotu jedeme na soutředění a mrtě se těším...faktžejo...zase si konečně zaskáčem a pod dohledem super trenéra...

Tak to jo, si to užij

13.12.2008 10:20
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Tak to jo, si to užij

14.12.2008 19:03
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):

Zdar babky, stále nějak není ta správná chvíle, co by byla dostatečně dlouhá
Vše při starém, jen k vánocům jsem si pořídila autí na tahání vleku- Toyota 4runner
Týnuš, jsem ráda, žes byla ráda Zopakujem to, ju?

14.12.2008 19:59
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Vše při starém, jen k vánocům jsem si pořídila autí na tahání vleku- Toyota 4runner

Zuzi, díky...zopáknem to, ale myslím, že ti mám dost co vracet...neboj, 17.1. tam jedu znovu a zase budu shánět ubytko..hehe...:-D

14.12.2008 20:07
red and white

XXX.XXX.125.26

molly napsal(a):

Ahoj Zuzi, no u mě teda přez zimu je dlouhý chvíle až až... sezóna už zkončila ( i když v sobotu jsem šla vyjmečně ještě na jednu akci + pak pomoct do hospody ) ale jinak je to slabý, chybí mi práce ale musím tu zimu nějak překlepat jaro už bude zase sezóna a v létě zase mizííím pracovat ( to rakousko asi nevyjde takže opět na ranč ) no a to si budu i dělat řidičák a když to dobře dopadne tak vyjde i nějaké to motorové přibližovadlo tak pak už to bude caaajk

Toyotka jooo pěkný dáreček ..

17.12.2008 19:06
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Ahoj Zuzi, no u mě teda přez zimu je dlouhý chvíle až až... sezóna už zkončila ( i když v sobotu jsem šla vyjmečně ještě na jednu akci + pak pomoct do hospody ) ale jinak je to slabý, chybí mi práce ale musím tu zimu nějak překlepat jaro už bude zase sezóna a v létě zase mizííím pracovat ( to rakousko asi nevyjde takže opět na ranč ) no a to si budu i dělat řidičák a když to dobře dopadne tak vyjde i nějaké to motorové přibližovadlo tak pak už to bude caaajk

Toyotka jooo pěkný dáreček ..

Právě jsem se dozvěděla, že koník na kterém jsem začínala jezdit jako malé děcko právě umírá .. znám ho už tak dlouho, odpoledne dostal injekci na zmírnění bolestí a do rána nejspíš nepřežije... sedím tu v slzách ... Lukášku, mám tě moc ráda, ale úctihodných 29let života jsi nás těšil svou společností..kéž by se veterinář mýlil a ty jsi tu ještě zítra byl..
Fotka Lukáška stará 3dny, to jsem ho viděla naposledy...

17.12.2008 20:17
memmory

XXX.XXX.252.35

red and white napsal(a):
Právě jsem se dozvěděla, že koník na kterém jsem začínala jezdit jako malé děcko právě umírá .. znám ho už tak dlouho, odpoledne dostal injekci na zmírnění bolestí a do rána nejspíš nepřežije... sedím tu v slzách ... Lukášku, mám tě moc ráda, ale úctihodných 29let života jsi nás těšil svou společností..kéž by se veterinář mýlil a ty jsi tu ještě zítra byl..
Fotka Lukáška stará 3dny, to jsem ho viděla naposledy...

Holkýýýýýýýýýýýýý já budu mít konečně po novém roce net jupíííííííííííííííííííííííííííííííííí

Se asi poseru štěstím

17.12.2008 20:29
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

memmory napsal(a):
Holkýýýýýýýýýýýýý já budu mít konečně po novém roce net jupíííííííííííííííííííííííííííííííííí

Se asi poseru štěstím

mem-nezešil, bylo by nám smutno-waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

17.12.2008 20:31
memmory

XXX.XXX.252.35

olga visňakova napsal(a):
mem-nezešil, bylo by nám smutno-waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

Njn - holky nechcete někdo koupit koně ???
Toho mého bohužel

17.12.2008 20:46
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

memmory napsal(a):
Njn - holky nechcete někdo koupit koně ???
Toho mého bohužel

mem., kterého a za kolik, něco o něm atd................

17.12.2008 20:56
memmory

XXX.XXX.252.35

mem., kterého a za kolik, něco o něm atd................

No toho mojeho
Hřebec pony KHV 127 , 7 let černý hnědák , mazlík , hodný , bez zlozviků , na ošetřovaní i k malím dětem vyrůstal mi s bráchou kterému je teď 8 , na ježdění však pro zkušenějšího nejlépe dívku . Bezpróblemoví koník . Prodám ho ale jedině do velmi dobrých podmínek a jen tam kde bude moct být pořád venku s přístřeškem , nebo někam hlavně kde nebude zavřený v boxe . Je to můj odchovanec - v mládí týranej koník a já si ho dovezla když mu bylo 18 měsíců ..........
Včetně Westernového sedla šitého na míru a všech ostatních věcí ( uzdečka , náhradní udidla , OHLÁVKY ...) CENA 30 000,- včetně výbavy .

17.12.2008 21:16
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

memmory napsal(a):
No toho mojeho
Hřebec pony KHV 127 , 7 let černý hnědák , mazlík , hodný , bez zlozviků , na ošetřovaní i k malím dětem vyrůstal mi s bráchou kterému je teď 8 , na ježdění však pro zkušenějšího nejlépe dívku . Bezpróblemoví koník . Prodám ho ale jedině do velmi dobrých podmínek a jen tam kde bude moct být pořád venku s přístřeškem , nebo někam hlavně kde nebude zavřený v boxe . Je to můj odchovanec - v mládí týranej koník a já si ho dovezla když mu bylo 18 měsíců ..........
Včetně Westernového sedla šitého na míru a všech ostatních věcí ( uzdečka , náhradní udidla , OHLÁVKY ...) CENA 30 000,- včetně výbavy .

mem., čupr, dík, kopčím, rozešlu jen po známých-těch nej a dám třeba vědět-je to prdelka, co?

17.12.2008 21:22
memmory

XXX.XXX.252.35

mem., čupr, dík, kopčím, rozešlu jen po známých-těch nej a dám třeba vědět-je to prdelka, co?

No jo no srdeční záležitost první a snad ne poslední ....

MALÝ KŮŇ S VELKÝM SRDCEM .......................

Jinak fotky na www.memmory.rajce.idnes.cz - luis a jeho stádo , luis podruhé ......

17.12.2008 21:36
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

memmory napsal(a):
No jo no srdeční záležitost první a snad ne poslední ....

MALÝ KŮŇ S VELKÝM SRDCEM .......................

Jinak fotky na www.memmory.rajce.idnes.cz - luis a jeho stádo , luis podruhé ......

Tak rozesláno, jen mezi ty nej lidičky, uvidíme, ju
mastím chrnět-pá

17.12.2008 22:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Tak rozesláno, jen mezi ty nej lidičky, uvidíme, ju
mastím chrnět-pá

mem, ahojda..a pročpak ho dáváš sakriš pryč? Co donutí majitele milovanýho koníka udělat takovejhle zákrok??

raw, to je mi moc líto, nedokážu si představit, jak se ted asi tak můžeš cítit...

17.12.2008 22:11
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Už je toho na mě poslední dobou moc ...

17.12.2008 22:17
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Už je toho na mě poslední dobou moc ...

Tady je Lukáškova fotka stará asi 2 hodiny... ještě se drží.. byl se za ním podívat táta tak mi poslal fotečku .... moc bych chtěla aby byl zase v pořádku, ale vím že už má na to věk .. Pořád byl tak vitální a najednou za dne na den tohle... přemýšlela jsem ještě před hodinkou jestli se za ním nepojedu podívat, rozloučit se... ale bojím se po pravdě řečeno, nechci se dívat jak je nadopovaný lékama omámený a na krajíčku .... uvidím, ráno zavolám holkám co a jak, pokud bude ještě mezi námi pojedu tam, ... teŤ už ho nechám spinkat a doufat, ... jenže ono se řekne doufat, nechci aby se trápil než to, tak raději aŤ to má rychle za sebou ... zároveň chci aby tu byl ... je to zvláštní pocit.. Mám ho moc moc ráda, byl to první koník na kterým jsem začínala jako malý děcko jezdit, a celou dobu tu byl, celou dobu co jsem u koní. ....

18.12.2008 08:43
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Tady je Lukáškova fotka stará asi 2 hodiny... ještě se drží.. byl se za ním podívat táta tak mi poslal fotečku .... moc bych chtěla aby byl zase v pořádku, ale vím že už má na to věk .. Pořád byl tak vitální a najednou za dne na den tohle... přemýšlela jsem ještě před hodinkou jestli se za ním nepojedu podívat, rozloučit se... ale bojím se po pravdě řečeno, nechci se dívat jak je nadopovaný lékama omámený a na krajíčku .... uvidím, ráno zavolám holkám co a jak, pokud bude ještě mezi námi pojedu tam, ... teŤ už ho nechám spinkat a doufat, ... jenže ono se řekne doufat, nechci aby se trápil než to, tak raději aŤ to má rychle za sebou ... zároveň chci aby tu byl ... je to zvláštní pocit.. Mám ho moc moc ráda, byl to první koník na kterým jsem začínala jako malý děcko jezdit, a celou dobu tu byl, celou dobu co jsem u koní. ....

RAW- Co Lukášek, zvládl to, nebo..................

18.12.2008 23:21
red and white

XXX.XXX.125.26

RAW- Co Lukášek, zvládl to, nebo..................

Dnes ráno jsem psala kolegyni jak je na tom, byla jsem zrovna ve škole a ona že ho přijede veterinář v poledne uspat.. okamžitě jsem si zavolala odvoz a jela se s ním rozloučit.... když přijel veterinář ještě jsme ho museli zvedat... neměl už moc sil, ale byl nesmírně statečnej! vyvedli jsem ho ven kde dostal injekci... v posledních chvílch jsem ho jen hladila a šeptala mu do ouška že to bude dobrý....

Lukášek už nemohl skoro ani stát, zadky měl podstrčené pod sebo jako u cviku - z westernu budete znát - "horská koza" a opíral se zádkem o stěnu, nakonec jsme ho po krůčkach ven dostali, mělo to vše rychlí zpád jeho stav se zhoršíl na takto kritický během několika hodil...... buď mu zem lehká, moc jsme ho všichni milovali a přejeme mu na nebeských pastvinách jen to nejkrásnější .... zbohem náš Lukášku !

23.12.2008 10:27
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Dnes ráno jsem psala kolegyni jak je na tom, byla jsem zrovna ve škole a ona že ho přijede veterinář v poledne uspat.. okamžitě jsem si zavolala odvoz a jela se s ním rozloučit.... když přijel veterinář ještě jsme ho museli zvedat... neměl už moc sil, ale byl nesmírně statečnej! vyvedli jsem ho ven kde dostal injekci... v posledních chvílch jsem ho jen hladila a šeptala mu do ouška že to bude dobrý....

Lukášek už nemohl skoro ani stát, zadky měl podstrčené pod sebo jako u cviku - z westernu budete znát - "horská koza" a opíral se zádkem o stěnu, nakonec jsme ho po krůčkach ven dostali, mělo to vše rychlí zpád jeho stav se zhoršíl na takto kritický během několika hodil...... buď mu zem lehká, moc jsme ho všichni milovali a přejeme mu na nebeských pastvinách jen to nejkrásnější .... zbohem náš Lukášku !

Koukám že jsme upadli úplně... není zde na ifauně někdo kdo má dlouhou chvilku že by se k nám přidal ? ?

4.1.2009 20:57
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):

Holkýýýý, pátá stránkááá.... Žijete????

4.1.2009 21:07
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):

Tak Vás holky zdravím. Času málo, už to není jak ve švajcu, teď se sotva zastavím a večer padám únavou. Jo koně, ty nám dávají zabrat. A děti ještě víc
Raw, to s s tim koníkem mě mrzí, ale dožil se krásného věku.
tak jak jinak? Tady chumelí a venku se nedá moc jezdit, tak se jentak flákáme. Vpátek jsem byla trhat zub, takže mám hubu oteklou a bolí to jako čert. Vypadám jako bych dostala pěstí

olga visnakova

4.1.2009 21:54
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

radule napsal(a):
Tak Vás holky zdravím. Času málo, už to není jak ve švajcu, teď se sotva zastavím a večer padám únavou. Jo koně, ty nám dávají zabrat. A děti ještě víc
tak jak jinak? Tady chumelí a venku se nedá moc jezdit, tak se jentak flákáme. Vpátek jsem byla trhat zub, takže mám hubu oteklou a bolí to jako čert. Vypadám jako bych dostala pěstí

čauky, dlouuuuho jsem tu nebyla, tak jak je? Radul-krom zubu tedy, dítka jsou puntíkatý, tak nemarodíš sama-obě. Chjo. A já šílím-předsevzetí-uááááá-po patnácti letech končím s kouřením. Snad se zadaří................

5.1.2009 06:16
molly

XXX.XXX.5.50

radule napsal(a):

radul, já večer odpadla, jak zralá švestka... Třeba se setkáme, dnes večer tady?
Jak Béďa?? Užívá sněhu??
Koukejte někdo založit nové

Přidejte reakci

Přidat smajlík