PRACANTKY- sraz se blíží, sníh je tady!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2008 07:30
rocky

XXX.XXX.0.1

Tak nevim jak u nás ale u nás ráno bylo bílo....

19.11.2008 07:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

to máš jako na mysli sníh? snad né? do HK se nedostal...ufff

19.11.2008 07:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
to máš jako na mysli sníh? snad né? do HK se nedostal...ufff

Dobré jitro,
tak musím s těžkým srdcem konstatovat že to bílé svinstvo přistálo i u nás....nééééé
ale zase je fuč, je nad nulou.

19.11.2008 07:42
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
tak musím s těžkým srdcem konstatovat že to bílé svinstvo přistálo i u nás....nééééé

Bohužel ano byl to sníh.. Ale tak do hodiny to bude pryč, bylo to dosti mokrééé...

19.11.2008 07:46
luciusl

XXX.XXX.217.210

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

Nazdar holky, tak jsem zcela výjimečně po dlouhé době ráno doma. Sice jen na chvíli, ale i tak Vám musím napsat !!! Večer když se vrátím od koní si staré téma alespoň přečtu, ať nejsem úplně aut. Naházím Vám sem pár foteček vyžraných tlustoprdů.
Pozor velký gigantopitekus

19.11.2008 07:47
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Nazdar holky, tak jsem zcela výjimečně po dlouhé době ráno doma. Sice jen na chvíli, ale i tak Vám musím napsat !!! Večer když se vrátím od koní si staré téma alespoň přečtu, ať nejsem úplně aut. Naházím Vám sem pár foteček vyžraných tlustoprdů.
Pozor velký gigantopitekus

a klušemeeeeeeeeeeeee .... a něco jako skáčeme

19.11.2008 07:48
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a klušemeeeeeeeeeeeee .... a něco jako skáčeme

přistavím si bedničku a podložímsi nožičku

19.11.2008 07:49
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

abych sem ho mohla trochu potrápit

19.11.2008 07:49
rocky

XXX.XXX.0.1

luciusl napsal(a):

Jééé Lulu vítej!!!! a zahlť nás fotečkama!!! Tak dlouho už si nenapsala...

19.11.2008 07:50
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
abych sem ho mohla trochu potrápit

No, prdelku jsem měla strachy sevřenou

19.11.2008 07:51
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

To jsi na něj lezla uuplne poprve??

19.11.2008 07:51
luciusl

XXX.XXX.217.210

rocky napsal(a):

Ale víra má mě nezradila. Seděla jsem, ušli jsme pár kroků, zastavila jsem a ryyyyyychle jsem seskočila

19.11.2008 07:53
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Ale víra má mě nezradila. Seděla jsem, ušli jsme pár kroků, zastavila jsem a ryyyyyychle jsem seskočila

No, před tím jsem na něm seděla dvakrát se sedlem a s tím, že ho někdo držel u hlavy, takže vlastně poprvé
No, pak jsme byli včera na jízdárně pracovat s Gabrielem. Míša poprvé v životě chtěně cválala a vypadalo to moc pěkně.

19.11.2008 07:54
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No, před tím jsem na něm seděla dvakrát se sedlem a s tím, že ho někdo držel u hlavy, takže vlastně poprvé
No, pak jsme byli včera na jízdárně pracovat s Gabrielem. Míša poprvé v životě chtěně cválala a vypadalo to moc pěkně.

m

haisovad

XXX.XXX.213.5

luciusl napsal(a):

Jůůůů, Lulůůůůů
no ty jsi šikulka...fotky házej jak jen to jde. A je to ještě kulčák a nebo už o ně přišel?

klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):

paráda Luci, pokračuj...jsi šikula...
jak se vládne v Hovnolendu

19.11.2008 07:55
luciusl

XXX.XXX.217.210

haisovad napsal(a):
Jůůůů, Lulůůůůů
no ty jsi šikulka...fotky házej jak jen to jde. A je to ještě kulčák a nebo už o ně přišel?

Nakonec jsem mu koupila to Daslo, sedí jako ulitý nejen na koni, ale i na zadku

molly

XXX.XXX.5.50

luciusl napsal(a):
m

ahoj Lulíí
Jinak dobré ráno, venku je srač.. , hrůza... Ale sníh to není

klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):
Nakonec jsem mu koupila to Daslo, sedí jako ulitý nejen na koni, ale i na zadku

No tak hlavně at vydrží co nejdýl!

19.11.2008 07:56
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

ty jo jsem tak pitomá...kdo je Gabriel? Vypadá taky excelentně...sakra ty tam máš nějakou továrnu na luxusní koně, viď? Přiznej se...

19.11.2008 07:57
luciusl

XXX.XXX.217.210

klawdie napsal(a):

No, dřina to je, zvlášť když to pytlíkuješ od výplaty k výplatě a stavíš na zelené louce, ale koně mají střechu nad hlavou, sena co sežerou, jsou chlupatí a spookojení. Sice to pro lidi není luxus, ale zvířata jsou klidná a vyrovnaná a to je důležité. Denny už není kulčák. Jen Bubu a na něj se vrhenm co nevidět
Další člen stáje - teplas s hooodně moc trakénské krve. Ty chody !!!! Asi 3 měsíce obsedlý.

19.11.2008 07:58
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No, dřina to je, zvlášť když to pytlíkuješ od výplaty k výplatě a stavíš na zelené louce, ale koně mají střechu nad hlavou, sena co sežerou, jsou chlupatí a spookojení. Sice to pro lidi není luxus, ale zvířata jsou klidná a vyrovnaná a to je důležité. Denny už není kulčák. Jen Bubu a na něj se vrhenm co nevidět
Další člen stáje - teplas s hooodně moc trakénské krve. Ty chody !!!! Asi 3 měsíce obsedlý.

Ty jo, vy to nevíte ??? Mnoo, asi jsem se zapomněla zmínit Koupila jsem Gabriela
Taky nerozlučná dvojka

19.11.2008 08:00
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Ty jo, vy to nevíte ??? Mnoo, asi jsem se zapomněla zmínit Koupila jsem Gabriela
Taky nerozlučná dvojka

Je to WPBR cca 138 cm, tady je jedna foto vypůjčená z netu - přiznávám se bez mučení

19.11.2008 08:00
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

Mám omluvenku za Leňu, je zasekána prací, však myšlenky ji na faunu vrací... Jak to půjde, ukáže se

19.11.2008 08:01
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Je to WPBR cca 138 cm, tady je jedna foto vypůjčená z netu - přiznávám se bez mučení

No, jinak tady bylo už včera mínus 5. Dokážete si představit že nosím vodu pro 11 koní v kýblích z domova bo mi zamrzla hadice ? Je to asi 400 m. Vy vogo, tu zimu nevím jak přežiju

19.11.2008 08:02
rocky

XXX.XXX.0.1

luciusl napsal(a):

Ježiš ten je luxusnííí ...Kurna kolik tam budeš ještě těch koní mít, Ti asi dost závidíme Moc nádherné fotečky..je škoda že nejedeš snáma..aby jsi nám mohla o celé zvířeně vyprávět osobně..

19.11.2008 08:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
Mám omluvenku za Leňu, je zasekána prací, však myšlenky ji na faunu vrací... Jak to půjde, ukáže se

Hehe, koukám že stádo se ti geometrickou řadou rozrůstá...mazéééééééc.
Gabriel je fešnej...

19.11.2008 08:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):

Luci ehm kolik teda máš vlastních koní????? zkusím tip...5??????Bubák, ROzleták, ponička, Deny a Gábi? nebo víc...

19.11.2008 08:03
luciusl

XXX.XXX.217.210

molly napsal(a):

No a ještě malá Malvínka, chtěla jsem jí vyfotit v pohybu a jedinej, kterej dokázala vytvořit byl směrem k emě

19.11.2008 08:04
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):

Nám už se od včera budujou napáječky, taky jsme byli překvapený když nám zamrzl koutek s voudou...
Ovce jsou stazeny z pastvin do salaše i s magorama beranama, já včera dovezla opravené všechny deky , tak už jsme asi na zimu nachystanýý..

19.11.2008 08:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Hehe, koukám že stádo se ti geometrickou řadou rozrůstá...mazéééééééc.
Gabriel je fešnej...

Luci sežen si kárku velkej barel s deklem a máš to jednoduší, takhle jsme taky v zimě jedzili k poníkum na zahradu pač voda nebyla.....my to měli do kpce z kopce, takže kára byla good....a hlavně to musíš ,mít pořádně zadělaný aby se to nevycákalo....

19.11.2008 08:05
haisovad

XXX.XXX.213.5

luciusl napsal(a):
No a ještě malá Malvínka, chtěla jsem jí vyfotit v pohybu a jedinej, kterej dokázala vytvořit byl směrem k emě

Ty jo, tak ty máš i první klisničku? Co ta je zač?
Ty vogo, fakt čumím...Lulu? Kdy můžeme dorazit k tobě???? Třebáááá týden po tomhle srazíku? Ráda bych ty koňouchy viděla naživo...

19.11.2008 08:06
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Už jsem vyhkásila STOP stav. Je to děs.... V těch podmínkách to jeden člověk má jako 8-10 hod. šichtu, takže si dokážete představit v jakém stavu se vracím domů. Stále něco rozbitého, zpřetrhaného, pokopaného, sežraného, všude mega bahna, špíny a bordelu.
Stále něco nefunguje, je třeba to opravit, jenže já jako ženská ... no a tak je to každý den. Odjedu za tmy, přijedu za y, ruce samý mozol, umeju se a jdu spát.
Není ani jednoduchý sehnat někoho kdo to udělá za mě, když chci jet pryč. Přece jen to není jen pár koníčků...
ale stejně jsem spokojená
Příště holt bude muset hora k mohamedovi

19.11.2008 08:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Nám už se od včera budujou napáječky, taky jsme byli překvapený když nám zamrzl koutek s voudou...
Ovce jsou stazeny z pastvin do salaše i s magorama beranama, já včera dovezla opravené všechny deky , tak už jsme asi na zimu nachystanýý..

Jani zamrzá ti voda v boxe když je máš otevřený nebo jak to dlěáš, strašej mě že se budou muset koně uplně zavírat aby nám nezamrzli napaječky, ale to mě zas děsí že budu mít koně ráno přiotrávené od amoniaku...ch jo...ale podala jsem návrh že přinesu dva teploměry, pověsím je k napaječkám a jedna sada boxu se zavře a druhá bude z části otevřená a uvidme kolik stupnů tam bude...

19.11.2008 08:09
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Hory se domluví a dorazí v co nejkratším termínu...ale stejně takový jarní víkend strávený v hovnolendu...to by bylo něco...jé

19.11.2008 08:10
luciusl

XXX.XXX.217.210

rocky napsal(a):

Ano, Danny mám svých 5 - Paluška už jen tak dožívá, Rozletek taky může umřít každou chvíli - veterinřka mě už dost dlouho straší . Takže mi pak zbyde Denny a Gabriel. Uvažuju o tom, že možná prodám Bubáčka ... No, uvidím.
Jo jo, nad těma barelama jsem už taky přemýšlela. Ručně se to n osit nedá
Danny, píďo klíďo přijeďte kdokoli kdykoli
Jen jak říkám, ,nečekejte žádný luxus. Jen tlustý koně

19.11.2008 08:12
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Ano, Danny mám svých 5 - Paluška už jen tak dožívá, Rozletek taky může umřít každou chvíli - veterinřka mě už dost dlouho straší . Takže mi pak zbyde Denny a Gabriel. Uvažuju o tom, že možná prodám Bubáčka ... No, uvidím.

Ta malinká není moje - je kamarádky. Já už nechciiiiiiiiiiiiiiiii - nějakou dobu
Jo jo, děvčátka, přijeďte až nebude bahno a budeme moci courat po venku ... Bude fajně.

19.11.2008 08:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):

Luci je to ozkoušené, hlavně pořádnej dekl aby se to nevyšplouchalo...určo něco vykoumáš!

19.11.2008 08:13
molly

XXX.XXX.5.50

luciusl napsal(a):

Prodat?? Luli u tebe se mají koňouchové jak prasátka v žitě A že tlustí?? nachystaní na zimu

19.11.2008 08:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Prodat?? Luli u tebe se mají koňouchové jak prasátka v žitě A že tlustí?? nachystaní na zimu

Luli ideální by k tobě bylo přifrčet až budou meze teplé a mohli by jsme si u tebe postavit stan, to by bylo fajné... však to domluvíme...

Jjjjj Zuzí připraveni..

19.11.2008 08:15
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Lucí, o jednoho míň nebo víc...to už se ten jeden tam stratí...

19.11.2008 08:18
luciusl

XXX.XXX.217.210

haisovad napsal(a):
Lucí, o jednoho míň nebo víc...to už se ten jeden tam stratí...

No, Danny, to si říkám pořád a podívej kam jsem dospěla A to se mě pořád někdo ptá na ustájení .... jen za poslední měsíc jsem odmítla 5 koní.
Do konce roku ještě přifičí 2 hříbata - kamarádky a pak už to bude jen umírat a prodávat Fuj, černej humor

19.11.2008 08:19
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No, Danny, to si říkám pořád a podívej kam jsem dospěla A to se mě pořád někdo ptá na ustájení .... jen za poslední měsíc jsem odmítla 5 koní.
Do konce roku ještě přifičí 2 hříbata - kamarádky a pak už to bude jen umírat a prodávat Fuj, černej humor

Jooo, s tím stanem je to super nápad !!!!!!!! Můžeme vlastně chrápat tam u nich a každá z vás si s sebou může vzít všechny své psy Ty vado, to bude něco....

19.11.2008 08:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

luciusl napsal(a):

Hehe, já to taky vidím že ujednoho nezůstanu...Tomáš chce koníka do lesa, tak asi bude jeden tahač...ale to je ještě daleko...zatím je jen základová deska...
zdění se přesouvá na jaro, nějak jsme to nestihli zrealizovat.
hele vyfoť mi ty tvoje přístřešky, jak to máš řešený...sííím

19.11.2008 08:21
rocky

XXX.XXX.0.1

luciusl napsal(a):
Jooo, s tím stanem je to super nápad !!!!!!!! Můžeme vlastně chrápat tam u nich a každá z vás si s sebou může vzít všechny své psy Ty vado, to bude něco....

To zní velmi lákavě, juchu už aby bylo teplíčko. A rádi ti pomůžem s čímkoliv

19.11.2008 08:24
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Hehe, já to taky vidím že ujednoho nezůstanu...Tomáš chce koníka do lesa, tak asi bude jeden tahač...ale to je ještě daleko...zatím je jen základová deska...

Danny ty máš aspoň už tu základovku, to já mám jen přichystanej pozemek na stavbu a v jednání další pozemek na pastviny..jinak nic..Ale snad se zima dlouho nepotáhne a brzo se na to vrhnem!!!

19.11.2008 08:24
luciusl

XXX.XXX.217.210

haisovad napsal(a):

Ok, vezmu dolů foťák a něco vyplodím.
Holky mizím, jdu na sutoškoly. Mám další jízdu s vozíkem a zas mě čeká to couvání .............. bléééééééééééééééééééé
pa, azs někdy a kdybychom se neviděly - tak opatrně cestou na moravu !!!

19.11.2008 08:25
haisovad

XXX.XXX.213.5

luciusl napsal(a):
Holky mizím, jdu na sutoškoly. Mám další jízdu s vozíkem a zas mě čeká to couvání .............. bléééééééééééééééééééé

Tak papík Lucíííí a opatruj se nám...

19.11.2008 08:25
molly

XXX.XXX.5.50

luciusl napsal(a):

pa , luli...

19.11.2008 08:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
pa , luli...

páááá....

19.11.2008 08:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
páááá....

jinak holky něco Vám písniu***

19.11.2008 08:39
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

umělecká

19.11.2008 09:02
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
umělecká

Hehe Bílááá

19.11.2008 11:08
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

nedělejte, že děláte Jsem musela zatopit, páč tu byla docela kosa
Ale venku občas vystrčí růžky"puňťa", tak na ježdění bude fajně...

19.11.2008 11:08
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
nedělejte, že děláte Jsem musela zatopit, páč tu byla docela kosa
Ale venku občas vystrčí růžky"puňťa", tak na ježdění bude fajně...

Evííí, kdepak jsi??

19.11.2008 11:09
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Evííí, kdepak jsi??

letííímééé

19.11.2008 11:10
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
letííímééé

19.11.2008 11:11
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

Marš domů, holoto....

19.11.2008 11:13
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

čerstvá voda, mňamka...

19.11.2008 11:14
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

černej "jurášek"...

19.11.2008 11:15
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

už aby zas bylo jaro

19.11.2008 11:16
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
už aby zas bylo jaro

19.11.2008 11:21
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

Nikde nikdo?

19.11.2008 11:25
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

tak nic... :-(

19.11.2008 11:27
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

aby mu to nebylo líto

19.11.2008 11:55
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

předpověď...
http://www.novinky.cz/clanek/ 154680-na-cesko-se-zene- vichrice-a-snezeni.html (2mezery)

19.11.2008 11:57
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
předpověď...
http://www.novinky.cz/clanek/ 154680-na-cesko-se-zene- vichrice-a-snezeni.html (2mezery)

Po bouří na břehu opuštěného ostrova stojí zarostlý muž a ze všech sil mává na loď plující okolo. Kdo je to? Ptá se jeden pasažér kapitána. Nevím, ale vždycky se takhle raduje, když plujeme kolem.
Už mi z té samomluvy hrabe

19.11.2008 12:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

zdar holky, jenom v rychlosti zdravím..smutný román ode mě máte na ***...

19.11.2008 12:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Po bouří na břehu opuštěného ostrova stojí zarostlý muž a ze všech sil mává na loď plující okolo. Kdo je to? Ptá se jeden pasažér kapitána. Nevím, ale vždycky se takhle raduje, když plujeme kolem.
Už mi z té samomluvy hrabe

ahoojda, holky...
tak jsem dorazila ze školy...jdu o tři hodiny dříve, jelikož a protože se na mě sápe jakýsi bacil..jdu ležet a potit, abych byla do pátku fit..jestli nebudu, hodím si asi někde mašli.. jinak u nás ráno na balkoně dobrých 10cm sněhu..

molly, co to je za ryzáka?

19.11.2008 13:08
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
zdar holky, jenom v rychlosti zdravím..smutný román ode mě máte na ***...

a já se zase nic nedovím...

sadzi saj

19.11.2008 13:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jenysimons napsal(a):
a já se zase nic nedovím...

Nejsi sama

19.11.2008 13:14
jenysimons

XXX.XXX.237.100

sadzi saj napsal(a):
Nejsi sama

tak to jsem ráda...

19.11.2008 13:53
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
tak to jsem ráda...

Však na srazu se vše dovíš, hele Týnuš a nestraš s nemocíííí a bojuj proti ní......

19.11.2008 13:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Však na srazu se vše dovíš, hele Týnuš a nestraš s nemocíííí a bojuj proti ní......

neboj, říkám si "já nebudu nemocná" a takyže nebudu...už jsem nasadila léčbu slivovicí...

19.11.2008 14:04
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
neboj, říkám si "já nebudu nemocná" a takyže nebudu...už jsem nasadila léčbu slivovicí...

Dobře děláš ta ty bacily vypálí...

máš mejl...

Přidejte reakci

Přidat smajlík