rocky
napsal(a):
Tak nevim jak u nás ale u nás ráno bylo bílo....
to máš jako na mysli sníh? snad né? do HK se nedostal...ufff
klawdie
napsal(a):
to máš jako na mysli sníh? snad né? do HK se nedostal...ufff
Dobré jitro,
tak musím s těžkým srdcem konstatovat že to bílé svinstvo přistálo i u nás....nééééé
ale zase je fuč, je nad nulou.
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
tak musím s těžkým srdcem konstatovat že to bílé svinstvo přistálo i u nás....nééééé
ale zase je fuč, je nad nulou.
Nazdar holky, tak jsem zcela výjimečně po dlouhé době ráno doma. Sice jen na chvíli, ale i tak Vám musím napsat !!! Večer když se vrátím od koní si staré téma alespoň přečtu, ať nejsem úplně aut. Naházím Vám sem pár foteček vyžraných tlustoprdů.
Pozor velký gigantopitekus
luciusl
napsal(a):
Nazdar holky, tak jsem zcela výjimečně po dlouhé době ráno doma. Sice jen na chvíli, ale i tak Vám musím napsat !!! Večer když se vrátím od koní si staré téma alespoň přečtu, ať nejsem úplně aut. Naházím Vám sem pár foteček vyžraných tlustoprdů.
Pozor velký gigantopitekus
a klušemeeeeeeeeeeeee .... a něco jako skáčeme
luciusl
napsal(a):
a klušemeeeeeeeeeeeee .... a něco jako skáčeme
přistavím si bedničku a podložímsi nožičku
luciusl
napsal(a):
přistavím si bedničku a podložímsi nožičku
abych sem ho mohla trochu potrápit
luciusl
napsal(a):
abych sem ho mohla trochu potrápit
No, prdelku jsem měla strachy sevřenou
rocky
napsal(a):
Jééé Lulu vítej!!!! a zahlť nás fotečkama!!! Tak dlouho už si nenapsala...
Ale víra má mě nezradila. Seděla jsem, ušli jsme pár kroků, zastavila jsem a ryyyyyychle jsem seskočila
luciusl
napsal(a):
Ale víra má mě nezradila. Seděla jsem, ušli jsme pár kroků, zastavila jsem a ryyyyyychle jsem seskočila
No, před tím jsem na něm seděla dvakrát se sedlem a s tím, že ho někdo držel u hlavy, takže vlastně poprvé
No, pak jsme byli včera na jízdárně pracovat s Gabrielem. Míša poprvé v životě chtěně cválala a vypadalo to moc pěkně.
luciusl
napsal(a):
No, před tím jsem na něm seděla dvakrát se sedlem a s tím, že ho někdo držel u hlavy, takže vlastně poprvé
No, pak jsme byli včera na jízdárně pracovat s Gabrielem. Míša poprvé v životě chtěně cválala a vypadalo to moc pěkně.
m
haisovad
napsal(a):
Jůůůů, Lulůůůůů
no ty jsi šikulka...fotky házej jak jen to jde. A je to ještě kulčák a nebo už o ně přišel?
Nakonec jsem mu koupila to Daslo, sedí jako ulitý nejen na koni, ale i na zadku
klawdie
napsal(a):
paráda Luci, pokračuj...jsi šikula...
jak se vládne v Hovnolendu
No, dřina to je, zvlášť když to pytlíkuješ od výplaty k výplatě a stavíš na zelené louce, ale koně mají střechu nad hlavou, sena co sežerou, jsou chlupatí a spookojení. Sice to pro lidi není luxus, ale zvířata jsou klidná a vyrovnaná a to je důležité. Denny už není kulčák. Jen Bubu a na něj se vrhenm co nevidět
Další člen stáje - teplas s hooodně moc trakénské krve. Ty chody !!!! Asi 3 měsíce obsedlý.
luciusl
napsal(a):
No, dřina to je, zvlášť když to pytlíkuješ od výplaty k výplatě a stavíš na zelené louce, ale koně mají střechu nad hlavou, sena co sežerou, jsou chlupatí a spookojení. Sice to pro lidi není luxus, ale zvířata jsou klidná a vyrovnaná a to je důležité. Denny už není kulčák. Jen Bubu a na něj se vrhenm co nevidět
Další člen stáje - teplas s hooodně moc trakénské krve. Ty chody !!!! Asi 3 měsíce obsedlý.
Ty jo, vy to nevíte ??? Mnoo, asi jsem se zapomněla zmínit Koupila jsem Gabriela
Taky nerozlučná dvojka
luciusl
napsal(a):
Ty jo, vy to nevíte ??? Mnoo, asi jsem se zapomněla zmínit Koupila jsem Gabriela
Taky nerozlučná dvojka
Je to WPBR cca 138 cm, tady je jedna foto vypůjčená z netu - přiznávám se bez mučení
rocky
napsal(a):
Mám omluvenku za Leňu, je zasekána prací, však myšlenky ji na faunu vrací... Jak to půjde, ukáže se
luciusl
napsal(a):
Je to WPBR cca 138 cm, tady je jedna foto vypůjčená z netu - přiznávám se bez mučení
No, jinak tady bylo už včera mínus 5. Dokážete si představit že nosím vodu pro 11 koní v kýblích z domova bo mi zamrzla hadice ? Je to asi 400 m. Vy vogo, tu zimu nevím jak přežiju
luciusl
napsal(a):
Ježiš ten je luxusnííí ...Kurna kolik tam budeš ještě těch koní mít, Ti asi dost závidíme Moc nádherné fotečky..je škoda že nejedeš snáma..aby jsi nám mohla o celé zvířeně vyprávět osobně..
molly
napsal(a):
Mám omluvenku za Leňu, je zasekána prací, však myšlenky ji na faunu vrací... Jak to půjde, ukáže se
No a ještě malá Malvínka, chtěla jsem jí vyfotit v pohybu a jedinej, kterej dokázala vytvořit byl směrem k emě
molly
napsal(a):
Nám už se od včera budujou napáječky, taky jsme byli překvapený když nám zamrzl koutek s voudou...
Ovce jsou stazeny z pastvin do salaše i s magorama beranama, já včera dovezla opravené všechny deky , tak už jsme asi na zimu nachystanýý..
haisovad
napsal(a):
Hehe, koukám že stádo se ti geometrickou řadou rozrůstá...mazéééééééc.
Gabriel je fešnej...
Luci sežen si kárku velkej barel s deklem a máš to jednoduší, takhle jsme taky v zimě jedzili k poníkum na zahradu pač voda nebyla.....my to měli do kpce z kopce, takže kára byla good....a hlavně to musíš ,mít pořádně zadělaný aby se to nevycákalo....
luciusl
napsal(a):
No a ještě malá Malvínka, chtěla jsem jí vyfotit v pohybu a jedinej, kterej dokázala vytvořit byl směrem k emě
Ty jo, tak ty máš i první klisničku? Co ta je zač?
Ty vogo, fakt čumím...Lulu? Kdy můžeme dorazit k tobě???? Třebáááá týden po tomhle srazíku? Ráda bych ty koňouchy viděla naživo...
luciusl
napsal(a):
Už jsem vyhkásila STOP stav. Je to děs.... V těch podmínkách to jeden člověk má jako 8-10 hod. šichtu, takže si dokážete představit v jakém stavu se vracím domů. Stále něco rozbitého, zpřetrhaného, pokopaného, sežraného, všude mega bahna, špíny a bordelu.
Stále něco nefunguje, je třeba to opravit, jenže já jako ženská ... no a tak je to každý den. Odjedu za tmy, přijedu za y, ruce samý mozol, umeju se a jdu spát.
Není ani jednoduchý sehnat někoho kdo to udělá za mě, když chci jet pryč. Přece jen to není jen pár koníčků...
ale stejně jsem spokojená
Příště holt bude muset hora k mohamedovi
rocky
napsal(a):
Nám už se od včera budujou napáječky, taky jsme byli překvapený když nám zamrzl koutek s voudou...
Ovce jsou stazeny z pastvin do salaše i s magorama beranama, já včera dovezla opravené všechny deky , tak už jsme asi na zimu nachystanýý..
Jani zamrzá ti voda v boxe když je máš otevřený nebo jak to dlěáš, strašej mě že se budou muset koně uplně zavírat aby nám nezamrzli napaječky, ale to mě zas děsí že budu mít koně ráno přiotrávené od amoniaku...ch jo...ale podala jsem návrh že přinesu dva teploměry, pověsím je k napaječkám a jedna sada boxu se zavře a druhá bude z části otevřená a uvidme kolik stupnů tam bude...
rocky
napsal(a):
Hory se domluví a dorazí v co nejkratším termínu...ale stejně takový jarní víkend strávený v hovnolendu...to by bylo něco...jé
rocky
napsal(a):
Ano, Danny mám svých 5 - Paluška už jen tak dožívá, Rozletek taky může umřít každou chvíli - veterinřka mě už dost dlouho straší . Takže mi pak zbyde Denny a Gabriel. Uvažuju o tom, že možná prodám Bubáčka ... No, uvidím.
Jo jo, nad těma barelama jsem už taky přemýšlela. Ručně se to n osit nedá
Danny, píďo klíďo přijeďte kdokoli kdykoli
Jen jak říkám, ,nečekejte žádný luxus. Jen tlustý koně
luciusl
napsal(a):
Ano, Danny mám svých 5 - Paluška už jen tak dožívá, Rozletek taky může umřít každou chvíli - veterinřka mě už dost dlouho straší . Takže mi pak zbyde Denny a Gabriel. Uvažuju o tom, že možná prodám Bubáčka ... No, uvidím.
Ta malinká není moje - je kamarádky. Já už nechciiiiiiiiiiiiiiiii - nějakou dobu
Jo jo, děvčátka, přijeďte až nebude bahno a budeme moci courat po venku ... Bude fajně.
luciusl
napsal(a):
Luci je to ozkoušené, hlavně pořádnej dekl aby se to nevyšplouchalo...určo něco vykoumáš!
luciusl
napsal(a):
Prodat?? Luli u tebe se mají koňouchové jak prasátka v žitě
A že tlustí?? nachystaní na zimu
molly
napsal(a):
Prodat?? Luli u tebe se mají koňouchové jak prasátka v žitě
A že tlustí?? nachystaní na zimu
Luli ideální by k tobě bylo přifrčet až budou meze teplé a mohli by jsme si u tebe postavit stan, to by bylo fajné... však to domluvíme...
Jjjjj Zuzí připraveni..
haisovad
napsal(a):
Lucí, o jednoho míň nebo víc...to už se ten jeden tam stratí...
No, Danny, to si říkám pořád a podívej kam jsem dospěla A to se mě pořád někdo ptá na ustájení .... jen za poslední měsíc jsem odmítla 5 koní.
Do konce roku ještě přifičí 2 hříbata - kamarádky a pak už to bude jen umírat a prodávat Fuj, černej humor
luciusl
napsal(a):
No, Danny, to si říkám pořád a podívej kam jsem dospěla A to se mě pořád někdo ptá na ustájení .... jen za poslední měsíc jsem odmítla 5 koní.
Do konce roku ještě přifičí 2 hříbata - kamarádky a pak už to bude jen umírat a prodávat Fuj, černej humor
Jooo, s tím stanem je to super nápad !!!!!!!! Můžeme vlastně chrápat tam u nich a každá z vás si s sebou může vzít všechny své psy Ty vado, to bude něco....
luciusl
napsal(a):
Hehe, já to taky vidím že ujednoho nezůstanu...Tomáš chce koníka do lesa, tak asi bude jeden tahač...ale to je ještě daleko...zatím je jen základová deska...
zdění se přesouvá na jaro, nějak jsme to nestihli zrealizovat.
hele vyfoť mi ty tvoje přístřešky, jak to máš řešený...sííím
haisovad
napsal(a):
Hehe, já to taky vidím že ujednoho nezůstanu...Tomáš chce koníka do lesa, tak asi bude jeden tahač...ale to je ještě daleko...zatím je jen základová deska...
Danny ty máš aspoň už tu základovku, to já mám jen přichystanej pozemek na stavbu a v jednání další pozemek na pastviny..jinak nic..Ale snad se zima dlouho nepotáhne a brzo se na to vrhnem!!!
haisovad
napsal(a):
Ok, vezmu dolů foťák a něco vyplodím.
Holky mizím, jdu na sutoškoly. Mám další jízdu s vozíkem a zas mě čeká to couvání .............. bléééééééééééééééééééé
pa, azs někdy a kdybychom se neviděly - tak opatrně cestou na moravu !!!
luciusl
napsal(a):
Holky mizím, jdu na sutoškoly. Mám další jízdu s vozíkem a zas mě čeká to couvání .............. bléééééééééééééééééééé
Tak papík Lucíííí a opatruj se nám...
luciusl
napsal(a):
pa , luli...
rocky
napsal(a):
umělecká
rocky
napsal(a):
nedělejte, že děláte
Jsem musela zatopit, páč tu byla docela kosa
Ale venku občas vystrčí růžky"puňťa", tak na ježdění bude fajně...
molly
napsal(a):
nedělejte, že děláte
Jsem musela zatopit, páč tu byla docela kosa
Ale venku občas vystrčí růžky"puňťa", tak na ježdění bude fajně...
Evííí, kdepak jsi??
rocky
napsal(a):
čerstvá voda, mňamka...
rocky
napsal(a):
černej "jurášek"...
rocky
napsal(a):
už aby zas bylo jaro
rocky
napsal(a):
Nikde nikdo?
rocky
napsal(a):
tak nic... :-(
rocky
napsal(a):
aby mu to nebylo líto
rocky
napsal(a):
předpověď...
http://www.novinky.cz/clanek/ 154680-na-cesko-se-zene- vichrice-a-snezeni.html (2mezery)
molly
napsal(a):
předpověď...
http://www.novinky.cz/clanek/ 154680-na-cesko-se-zene- vichrice-a-snezeni.html (2mezery)
Po bouří na břehu opuštěného ostrova stojí zarostlý muž a ze všech sil mává na loď plující okolo. Kdo je to? Ptá se jeden pasažér kapitána. Nevím, ale vždycky se takhle raduje, když plujeme kolem.
Už mi z té samomluvy hrabe
rocky
napsal(a):
zdar holky, jenom v rychlosti zdravím..smutný román ode mě máte na ***...
molly
napsal(a):
Po bouří na břehu opuštěného ostrova stojí zarostlý muž a ze všech sil mává na loď plující okolo. Kdo je to? Ptá se jeden pasažér kapitána. Nevím, ale vždycky se takhle raduje, když plujeme kolem.
Už mi z té samomluvy hrabe
ahoojda, holky...
tak jsem dorazila ze školy...jdu o tři hodiny dříve, jelikož a protože se na mě sápe jakýsi bacil..jdu ležet a potit, abych byla do pátku fit..jestli nebudu, hodím si asi někde mašli.. jinak u nás ráno na balkoně dobrých 10cm sněhu..
molly, co to je za ryzáka?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
jenysimons
napsal(a):
a já se zase nic nedovím...
Nejsi sama