ČTVRTEK-holky zítra jedem....

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2008 07:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

tak už se nám to blíží....počasí hlásí šílený...no to bude mazec...snad se umoudří...

20.11.2008 07:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
tak už se nám to blíží....počasí hlásí šílený...no to bude mazec...snad se umoudří...

joo, už jenom jeden den...!!!!!!
baby, tu je tak bestyjálně hnusně a já trubka ráno v 6 na kole do roboty, no, já jsem fakt debil...dneska se mi ani za ořamam moc nechce, jestli to nepřejde, ale tož nimum na vyběr:))btw včera jsme si daly s Kájou poměrně adrenalinový kros v lese bez světel a fakt bomba, ty koně snad vidí infra či jak:))v pohodě nás provezli, akorát jsme občas msuely hlídat kolena, ale z kopce do kopce, hrby, nehrby, větve, kmeny...no bez problémů:))

20.11.2008 07:39
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
baby, tu je tak bestyjálně hnusně a já trubka ráno v 6 na kole do roboty, no, já jsem fakt debil...dneska se mi ani za ořamam moc nechce, jestli to nepřejde, ale tož nimum na vyběr:))btw včera jsme si daly s Kájou poměrně adrenalinový kros v lese bez světel a fakt bomba, ty koně snad vidí infra či jak:))v pohodě nás provezli, akorát jsme občas msuely hlídat kolena, ale z kopce do kopce, hrby, nehrby, větve, kmeny...no bez problémů:))

Dobré jitro,
už se nám to blíží...juchůůůů. To zas bude alkoholový víkend
Hele v kolik jezdíte na vyjížďky?

20.11.2008 07:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
už se nám to blíží...juchůůůů. To zas bude alkoholový víkend
Hele v kolik jezdíte na vyjížďky?

no, včera jsme vyjížděl nějak kolem čtvrté....tož zrobím s ořů pruhované - bo dostanou pásky na nohy a hurá do terénu...ale potmě třeba cválám a jezdím jenom tam, kde opravdu terén dobře znám...leda nějaká nová krtina by mě mohla překvapit...za těch 13 let ježdění (juva, to je doba:) si myslím, že už to tu mám ošefované...
Baby, tu je furt tma a pekelně hnusně...a já píšu zprávy...blé...:((
a tohle je pes do zatáčky:)

20.11.2008 07:46
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

Bréé ráno ve spolek
Tak já už jsem si včera nachystala tašku a uklidila auto..dneska to zabalím a zítra odjezd..Počasí hlásí hnusné až kalamtní- no prostě ideál na Sraz pracantek..

20.11.2008 07:47
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Bréé ráno ve spolek
Tak já už jsem si včera nachystala tašku a uklidila auto..dneska to zabalím a zítra odjezd..Počasí hlásí hnusné až kalamtní- no prostě ideál na Sraz pracantek..

Nám dnes hlásí nejteplejší den v týdnu, ale je tu fest hnusně!!!

20.11.2008 07:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Já dnes posbírám koňověci...večer upeču sýrový koláč a sbalím nezbytnosti pro mě, teplé oblečení, několikatery ponožky, holky nezapomente společenské hry(segra!!!!!!) vlajku (Danny) Já najdu tu ceduly...:)
Danny tobě během dneška pošlu mapos...výjezd teda počítám ve čtyři...aspon stihnu odevzdat zvěř na hlídání, mrknout na kobylu..sic trochu problém s fretkou, ale matka se obětovala...ufff.

20.11.2008 07:59
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):

Jeden den, jediný jeden den, jupíííííííííííííííííííí
No já taky jezdím po tmě, marné, nedá se nic dělat. Respektive vyjíždím kolem půl 4-4 a vracím se něky i o půl 6.....A odrazky už mám nachystané, taky budu proužkovat

20.11.2008 08:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Jeden den, jediný jeden den, jupíííííííííííííííííííí
No já taky jezdím po tmě, marné, nedá se nic dělat. Respektive vyjíždím kolem půl 4-4 a vracím se něky i o půl 6.....A odrazky už mám nachystané, taky budu proužkovat

Hele sranda ...segra uplně jsem se lekla že jsem to já...mrtě podoba...

20.11.2008 08:24
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Hele sranda ...segra uplně jsem se lekla že jsem to já...mrtě podoba...

debile

20.11.2008 08:36
strelish

XXX.XXX.126.103

klawdie napsal(a):

Sněžit snad zítra nebude, v noci a ráno si trochu popršelo, ale +8 stupňů, takže i koňouši se dobrovolně sprchovali Ale ten vichr je hnusný, fuj.

20.11.2008 09:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

tož jako neymslete si, hééérečky jedny, že když se jutro uvidíme, že tu dneska nebudete nic pisat...
se z toho počaís obulím, zvažuju, zda bídně zhynu i s kolem, či jenom pěšky...i Vačka Cvačka (Ritchitan), bude zřejmě pekelně znehcucen počasím..:((

20.11.2008 09:50
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
tož jako neymslete si, hééérečky jedny, že když se jutro uvidíme, že tu dneska nebudete nic pisat...
se z toho počaís obulím, zvažuju, zda bídně zhynu i s kolem, či jenom pěšky...i Vačka Cvačka (Ritchitan), bude zřejmě pekelně znehcucen počasím..:((

Já už si tady sepisuju seznam abych na nic nezapomela, dneska toho mam nejak moc, takze balit budu asi az v noci..ale to nevaaa..
Jeste musim zaridit hlidání pro Dailynku.. Kdo chcéééé
Hodná, neunavitelná borderka by s někym ráda stravila víkend hehehe

20.11.2008 09:58
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Já už si tady sepisuju seznam abych na nic nezapomela, dneska toho mam nejak moc, takze balit budu asi az v noci..ale to nevaaa..
Jeste musim zaridit hlidání pro Dailynku.. Kdo chcéééé
Hodná, neunavitelná borderka by s někym ráda stravila víkend hehehe

No mi co mluvte, kurnik....Taky toho mám dnes až nad hlavu, nevím kdy se stihnu sbalit a hlavně, zda mám vůbec něco čistého Koně jak hovádka, přes týden je fakt okartáčuju jen z toho "hrubého" . Marné, no. Jen aby nám trochu to počasí dopřálo

20.11.2008 10:04
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
No mi co mluvte, kurnik....Taky toho mám dnes až nad hlavu, nevím kdy se stihnu sbalit a hlavně, zda mám vůbec něco čistého Koně jak hovádka, přes týden je fakt okartáčuju jen z toho "hrubého" . Marné, no. Jen aby nám trochu to počasí dopřálo

snad bude no..

20.11.2008 10:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
snad bude no..

no jo no..taky toho mám moc, koumám na inspiraci k vánocum, pak omrkávám mojí novou vidinu podnikání...apod...no a balení haha to se na to ještě podívám,a danny já vím tu mapu....dnes to bude...

20.11.2008 11:21
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
no jo no..taky toho mám moc, koumám na inspiraci k vánocum, pak omrkávám mojí novou vidinu podnikání...apod...no a balení haha to se na to ještě podívám,a danny já vím tu mapu....dnes to bude...

U nás pořád chčije

20.11.2008 11:29
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):

ahojda pracantky....
tak je mi docela ouvej, když tu čtu, jak jste natěšené..je ale fakt, že dnes se cítím už dobře, zíta prostě nastupuju do školy a ve 3 odpoledne nastupuju na bus směr HK at se to někomu líbí nebo nelíbí...jinak teda nevím, asi bych byla pěkně nasratá, kdybych ten víkend proležela... Piju si tu čaj s rumíkem, potím se a smrkám stále do kola...v krku už mě nebolí, trápí mě jen ta rýma a to je to nejmenší...dnes musím zajet ke koníkům pro jezdecké věci (stačí asi jen pérka a rajtky, ne?!) a pak taky nakoupit něco na to uvaření s sebou, hehe...

jsem zapoměla..už mám doma fotk z egypta, hurrej...

20.11.2008 11:37
cheyenne

XXX.XXX.159.239

jenysimons napsal(a):
ahojda pracantky....
tak je mi docela ouvej, když tu čtu, jak jste natěšené..je ale fakt, že dnes se cítím už dobře, zíta prostě nastupuju do školy a ve 3 odpoledne nastupuju na bus směr HK at se to někomu líbí nebo nelíbí...jinak teda nevím, asi bych byla pěkně nasratá, kdybych ten víkend proležela... Piju si tu čaj s rumíkem, potím se a smrkám stále do kola...v krku už mě nebolí, trápí mě jen ta rýma a to je to nejmenší...dnes musím zajet ke koníkům pro jezdecké věci (stačí asi jen pérka a rajtky, ne?!) a pak taky nakoupit něco na to uvaření s sebou, hehe...

jsem zapoměla..už mám doma fotk z egypta, hurrej...

Čus babky, jdu vám popřát dobrou chuť k obědu
Týnuš, přihoď fotos Egyptos, ať se můžem pokochat....

20.11.2008 11:44
jenysimons

XXX.XXX.237.100

cheyenne napsal(a):
Čus babky, jdu vám popřát dobrou chuť k obědu
Týnuš, přihoď fotos Egyptos, ať se můžem pokochat....

Evi, co je to za krásnýho malýho šimlíka??

tak jo, něco sem naházím, ale moc fotek není... já, Káťa a moje maminka(zleva)

20.11.2008 11:45
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):

tahle jachta byla dooost dobrá a ten, co ji tam leštil, byl ještě lepčí...

20.11.2008 11:45
cheyenne

XXX.XXX.159.239

jenysimons napsal(a):

Malej Saxíček

20.11.2008 11:46
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
tahle jachta byla dooost dobrá a ten, co ji tam leštil, byl ještě lepčí...

západ

20.11.2008 11:49
jenysimons

XXX.XXX.237.100

cheyenne napsal(a):
Malej Saxíček

jako fakt jo?? no to je úžasný....juuu...

Martin-jezdil dřív taky a měl Diegova bráchu Dina, na kiteboardech

20.11.2008 11:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
jako fakt jo?? no to je úžasný....juuu...

Martin-jezdil dřív taky a měl Diegova bráchu Dina, na kiteboardech

prostě nádhera...

20.11.2008 11:52
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
prostě nádhera...

já s maminkou čekáme na beach volleybal...

20.11.2008 11:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
já s maminkou čekáme na beach volleybal...

zase jiná část hotelu...holky, ten hotel byl tak šíleně obrovskej...

20.11.2008 11:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
zase jiná část hotelu...holky, ten hotel byl tak šíleně obrovskej...

tanec s animátorama...

20.11.2008 11:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
tanec s animátorama...

na obídku u bazenu....to je moje milovaná maminka..

20.11.2008 12:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
na obídku u bazenu....to je moje milovaná maminka..

hehe, to nebyl oběd, ale snídaně..tam jsem nebyla..to byl myslím poslední den a já jsem šla na snídani sama do bufetu...a docela jsem si to užila...

tak tohle je hlavní boss animátor Kala...super týpek...

20.11.2008 12:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
hehe, to nebyl oběd, ale snídaně..tam jsem nebyla..to byl myslím poslední den a já jsem šla na snídani sama do bufetu...a docela jsem si to užila...

tak tohle je hlavní boss animátor Kala...super týpek...

animátorka Lena z Ruska..ta nám šla do Martina a on se chytl až poslední večer, trubka jeden...

20.11.2008 12:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
animátorka Lena z Ruska..ta nám šla do Martina a on se chytl až poslední večer, trubka jeden...

no a poslední fotka...
to je ON..."můj" Joseph...

20.11.2008 12:06
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
no a poslední fotka...
to je ON..."můj" Joseph...

Uplně me ty dááálky zahřáli!!!! Páni krásné to fotky...když kouknu jak je hnusně tady!!!
A seš sním jeste stale ve spojení???

Eví to byl ale prdolína ten Saxulína, že to mu člověk ani nechce věřit

20.11.2008 12:08
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Uplně me ty dááálky zahřáli!!!! Páni krásné to fotky...když kouknu jak je hnusně tady!!!

že jo, Peťule..mě je ted taky najednou nějak líp a teplejí...
ve spojení?? Jasný, právě si tu furt dokola čtu sms, co mi přišla dnes v noci... a sním si pořád o tom, jak na jaře letím s maminkou..

jo no, ted je Saxík takový pěkný hovádko...

20.11.2008 12:09
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):

Týnuš, tak já ti snad závidím ještě víc, když jsem viděla ty fotky
Jak dlouho jste tam vlastně byli??? A kdo je Martin a Katka? :-)
Evule, co Saxofonista????

20.11.2008 12:12
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):

no jen tejden, což je šíleně málo..maminky to docela podcenili...Martin a Káta jsou sourozenci...jezdíme s touhle rodinkou na letní i zimní dovči už docela dobu...jejich maminka je super kámoška mojí maminky a tak nějak je to promotaný..mimoto jak jsem již psala, Martin jednu dobu taky jezdil a závodně a byl majitelem Dina...
Chjooo, jela bych hned zpátky..díky Egyptu začínám nenávidět zimu..když jsem včera viděla ten sníh na balkoně, tak mi bylo ještě hůř než vůbec mohlo..nesnáším zimu rok od roku víc a víc...

20.11.2008 12:13
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Jsem tu, byla jsem místo oběda nakupovat...abych měla z čeho večer kuchtit...
jo a můžeme večer dát nějakej mazec na skypu...
No na zítra mám volno ale musím v 12,15 k tomu doktoru a pak tradááá směr HK...
hele jídlo koupíme asi někde společně, ne? Nebo jak to vidíte?
štrůdlík teda semnou pojede pochopitelně z domova a doufejte že ho cestou do HK nesním...
Doufejme že tohle už nezažijeme...

20.11.2008 12:13
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):

Leni, Saxofonista má tenhle týden volněji, aby si odpočnul, první vyjížďka byla dost v pohodičce, tak teď zas jen šmajdáme na procházky na ruce.... jsme spokojený
Si ho pamatuju jako maličkýho, jak byl ošklivej
Už stokrát zopakované, ale boží foto - první společné.... červen 2006

20.11.2008 12:15
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
štrůdlík teda semnou pojede pochopitelně z domova a doufejte že ho cestou do HK nesním...

Týnko, z fotkek jsem fakt hotová...já chci zase léto a nebo alespoň jaro...béééé
Zimu bych vynechala.

20.11.2008 12:15
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):

já s sebou upeču moji super truper bábovku a udělám šunkafleky..dvě naproto jednoduchý věci, snad si pošmáknem...

ty jo, no nechtěla bych, ale danny, je taky dost možný, že nás tohle potká s deštěm...i když včera hlásili sněhovou kalamitu....

20.11.2008 12:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
já s sebou upeču moji super truper bábovku a udělám šunkafleky..dvě naproto jednoduchý věci, snad si pošmáknem...

ty jo, no nechtěla bych, ale danny, je taky dost možný, že nás tohle potká s deštěm...i když včera hlásili sněhovou kalamitu....

Danny, neboj, i já jsem z nich vcelku hotová... a to já to mám ještě o to horší, že jsem tam fakt ještě nedávno bylaaaaaaaaaaaaa...uaa..zase mi tu chybí brečící smajlík...

20.11.2008 12:23
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
Danny, neboj, i já jsem z nich vcelku hotová... a to já to mám ještě o to horší, že jsem tam fakt ještě nedávno bylaaaaaaaaaaaaa...uaa..zase mi tu chybí brečící smajlík...

Ty vole ženy já ještě vubec nevím co mám udělat sebou....Ale s pitím (nealko) se nikdo netahejte já vezmu. Doma toho je hafo

Tady Jerry skáče jak profík..teda on vlastně je..

20.11.2008 12:24
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):

Nebo tady

20.11.2008 12:25
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Nebo tady

anny večer to vidím na hromadnech skype chatu nebo icq..protoze budem jiste bezradneee

Smějící se Katapult

20.11.2008 12:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Nebo tady

Jerrík je profík, jen bych vytkla jezdkyni jednu věc, kterou dělám taky.. víc povolit ruce...má ty otěže napnutý jako tětivu...ale to neber jako rejpání, dělám to bohužel taky a pracuju na odstranění...

20.11.2008 12:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Jerrík je profík, jen bych vytkla jezdkyni jednu věc, kterou dělám taky.. víc povolit ruce...má ty otěže napnutý jako tětivu...ale to neber jako rejpání, dělám to bohužel taky a pracuju na odstranění...

jee, holky..mám taky skype, můžu se kdyžtak připojit...myslím, že já budu bezradná nejvíc...

20.11.2008 12:29
haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):
jee, holky..mám taky skype, můžu se kdyžtak připojit...myslím, že já budu bezradná nejvíc...

ICQ jsem zrušila...naposledy jsem měla comp K.O. a šlo to od icq...
takže teď mám jen skype...Týnko, jasnačka že se musíš přidat...a dáme při tom trochu vínka a budu most řídit až v pondělí...

20.11.2008 12:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):

Výborný nápad, já se právě vratila z tesca, nakoupila jsem věci na sýrový koláč...pítí beru segra na vědomí, ale jestli máš bednu ve m zas jednu flašku cinzána:)
holky nákup bych nechal až do Ovy, janča tvrdila že tam nějaký ten market mají tak jí budem věřit, tak jen sušenky na cestu...koupím si v albertu frisko a budem to řešit hromadně:)

20.11.2008 12:30
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):

cajk vecer bude slet na hromadnym skype. Se Zuzou, Danny a Evčou uz to mame celkem natrenovane, ale dnes u toho popijet nebudu..

omentaře prijmam i kdyz jsou negativnííí

20.11.2008 12:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

ďouchy, jsme tu s váma a vy jste beztak zase prchly na oběd:((
co se jídla týče, tak nestresujte, nakoupím nám určo na páteční večeři a sobotní snídani..ale budu ráda, pokud přivezete nějaké nealko, ať to nemusím sama tahta v rukách...jinak pečivo a běžný standard salámů, sýrů, párky, sladké pečivo, to všechno vám ošefuju:)))
Jiank já sjem taky taková, jednu dobu jsem povolovalal hrozně moc - volné otěže a teď to právě zkouším omezit:)
a na ryzoňovi teda furt lokty, které mi narovnává:)
a jak sjme psalal po výměně tréinkových koní se moje chyby odbouraly...:))

20.11.2008 12:32
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
cajk vecer bude slet na hromadnym skype. Se Zuzou, Danny a Evčou uz to mame celkem natrenovane, ale dnes u toho popijet nebudu..

omentaře prijmam i kdyz jsou negativnííí

tak můj skype je samo JenySimons...

Petule, hlavně to fakt neber zle, víš jak to je..vidíš tu fotku, co jsem sem vložila a to je to z tej novej ameriky..nehledě na to, že je kíša na pelhelmu, což je vůbec děs..

20.11.2008 12:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
co se jídla týče, tak nestresujte, nakoupím nám určo na páteční večeři a sobotní snídani..ale budu ráda, pokud přivezete nějaké nealko, ať to nemusím sama tahta v rukách...jinak pečivo a běžný standard salámů, sýrů, párky, sladké pečivo, to všechno vám ošefuju:)))
Jiank já sjem taky taková, jednu dobu jsem povolovalal hrozně moc - volné otěže a teď to právě zkouším omezit:)

Heh, já raději zatím pouze drezůrnila...ke skokům jsem se nějak nedostala...

20.11.2008 12:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

btw vy na tom skypu moc nejste, teda apsoň já vás tam nevidím....zkuste si ěm když tak přidat - mam quip - 323-806-267, nick kukinatöst a přmeýšlím, ajk sjem na skypu...a večer se kldině připojím, Kuláš přijede až po půlnoci z práce...a dám si k tomu čajík s griotkou:))
a dneska přiveu od našich nějaké víno - to zas bude radost na tom kole..:))
a jinak si myslím, že nebude problém nakoupit pak..

20.11.2008 12:34
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):

Jani, moje natažený ruce v lokti jsou taky velkým problémem..jenže já se k tomu i předkláním, prostě šílenost... no, ovšem já na tom dělám, já na tom makám..

20.11.2008 12:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Jinak baby klíd..po té co jsme v té nejšílenější kalamitě, na ledu do kopce na letňákách zvládli dojet tak horší už to být nemůže...auto na zimákách, o jeden pár víc ponožek a víra že už jednou jsme dojeli...jsem optimista, mě počasí neodradí...

20.11.2008 12:36
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

Já se o nealko postarám, jen mi to večer ženy připomente. Zitra ve 4 na nadraží vyzvednu tu paní co jezdi na tom velkym ryzakovi
Víc fotek z ameriky nemas?njn vzdycky to nevyjde a vsichni delame chyby, já jich mááám..

Tahle je jedinečnáá, dokonalý skok, vytknete mi jedinou chybku

20.11.2008 12:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Jinak baby klíd..po té co jsme v té nejšílenější kalamitě, na ledu do kopce na letňákách zvládli dojet tak horší už to být nemůže...auto na zimákách, o jeden pár víc ponožek a víra že už jednou jsme dojeli...jsem optimista, mě počasí neodradí...

tož jsem tam ze začátku taky lítala jak koza, předkláněla jsem se a špičky od koně mi ale zustali...no nikdo není dokonalý...
já i Sahib začátky...

20.11.2008 12:39
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Já se o nealko postarám, jen mi to večer ženy připomente. Zitra ve 4 na nadraží vyzvednu tu paní co jezdi na tom velkym ryzakovi
Víc fotek z ameriky nemas?njn vzdycky to nevyjde a vsichni delame chyby, já jich mááám..

jasný, víc fotek je na www.mattest.rajce.net nová amerika ty první ze soboty, tam jsem já, ale fotky jsou dost tmavé, přeci jen z haly no.. no a na těch z neděle je třeba LP atd..

hele, Peto, taky jednu takovou mám...šli jsme málem po hubě, brzkej odskok v ZL na Hrádku...poslední skok a první chyba, ale letěli jsme jako hovada...

20.11.2008 12:40
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Péťo, né že bych se smála ale tahle fotka je boží....

Já mám taky jednu brutální...
tak sedím jak na hajzlu a ještě se mi totálka zarolovala kobyla... ale jen na chvíli

20.11.2008 12:41
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
jasný, víc fotek je na www.mattest.rajce.net nová amerika ty první ze soboty, tam jsem já, ale fotky jsou dost tmavé, přeci jen z haly no.. no a na těch z neděle je třeba LP atd..

hele, Peto, taky jednu takovou mám...šli jsme málem po hubě, brzkej odskok v ZL na Hrádku...poslední skok a první chyba, ale letěli jsme jako hovada...

Klárko, taky dobrej posed, hehe... to já bohužel žádný fotky ze začátků nemám..je to tak dávno..a navíc, neměl mě kdo fotit, takže dokumentace bohužel vešekerá žádná...

20.11.2008 12:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Péti oblíbená poza když se nezadaří:)
No a ted jsme spokojená, už sjem se naučila přizvedávat zadnici a nelehat si a ruku povolit jak vyžaduje kun...s kobylou se mi skáče moc dobře, když teda neletí jak éro...ale vždycky se nazadaří, obzvlášt když Vás fotí...

20.11.2008 12:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Klárko, taky dobrej posed, hehe... to já bohužel žádný fotky ze začátků nemám..je to tak dávno..a navíc, neměl mě kdo fotit, takže dokumentace bohužel vešekerá žádná...

To bud ráda...to byl mazec...oba jsme začínali, teda já se navracela...on se učil chodit...a to vybírám ty slušný...

20.11.2008 12:45
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
No a ted jsme spokojená, už sjem se naučila přizvedávat zadnici a nelehat si a ruku povolit jak vyžaduje kun...s kobylou se mi skáče moc dobře, když teda neletí jak éro...ale vždycky se nazadaří, obzvlášt když Vás fotí...

jo jo, Klári, to máš teda recht...nu což, není každej den posvícení, že?!

tady taky držím jak magor...

20.11.2008 12:45
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Péťo, né že bych se smála ale tahle fotka je boží....

Já mám taky jednu brutální...
tak sedím jak na hajzlu a ještě se mi totálka zarolovala kobyla... ale jen na chvíli

Dávam tomu tak 5 min a za chvílu nas tady někdo za ty naše fotky asi zkritizuje

tady moje první ZL, to jsem málem šla..

20.11.2008 12:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

a co říkáš Týnuše na mě na Jeríkovi..to byl mazec poskládat se do toho sedla, mám tam špičky od koně ja carskej důstojník...

20.11.2008 12:47
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
jo jo, Klári, to máš teda recht...nu což, není každej den posvícení, že?!

tady taky držím jak magor...

My jsme prostě umělci, já to říkám pořád že tomu koni tam vadím

20.11.2008 12:49
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
a co říkáš Týnuše na mě na Jeríkovi..to byl mazec poskládat se do toho sedla, mám tam špičky od koně ja carskej důstojník...

Hlavně držet zadky hodně nahoře aby nic nespadlo!!! Heslo moji kobyly

20.11.2008 12:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

není žádný hrdinství ukazovat jen ty poedený...že těch nepovedených je co:)))))
naše poslední skákání...zase ležím

20.11.2008 12:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

musím najít něco ze začátku s kerušákem:))ať se posmějete....a zaltý ryzec i kerka u skákání, tomu Helinu Montymu se musí diktovat každý krok, všechno počítat, odskokovat, hlídat, jak cválá, kam...:))

20.11.2008 12:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):

Peto, tak tahle fotka je taky doooost dobrá...

Klári, jediný co, tak jste na něj všichni šíleně veliký, ale zase...asi mu viditelně nevadíte, když s vámi dokáže vyskakovat..a těch špiček..každej má svý chyby, já mám natažený ruce a předkláním se...

20.11.2008 12:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
musím najít něco ze začátku s kerušákem:))ať se posmějete....a zaltý ryzec i kerka u skákání, tomu Helinu Montymu se musí diktovat každý krok, všechno počítat, odskokovat, hlídat, jak cválá, kam...:))

Teda Peti, tomu říkám zdvih:))

20.11.2008 12:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
není žádný hrdinství ukazovat jen ty poedený...že těch nepovedených je co:)))))
naše poslední skákání...zase ležím

stejnak si jim mohla ukázat tamtu fotku když vidím jaroslava
někdo ani nepřejde...

20.11.2008 12:52
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Hlavně držet zadky hodně nahoře aby nic nespadlo!!! Heslo moji kobyly

Upozorňuji že to byl metr

20.11.2008 12:53
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):

Klári, jediný co, tak jste na něj všichni šíleně veliký, ale zase...asi mu viditelně nevadíte, když s vámi dokáže vyskakovat..a těch špiček..každej má svý chyby, já mám natažený ruce a předkláním se...

Honzíkova úplně první kavaletka

20.11.2008 12:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):

a něoc s černou věcí:)

20.11.2008 12:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):

jo holka ten blázen se mnou skákal 90cm doma...jde spíš než o váhu o tu rovnováhu jak jsme vysoký,to je problém a umění si ji na něm udržet...Péťa má koně s pružinkama... hej to ej sranda dlouho jsme se takhle dlouho nerozjeli...
schválně jestli poznáte tohohle oře, já ho teda nepoznala...

20.11.2008 12:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):

Hele já tu mám tu fotku jak jsem na sekundu přidržela holeň na Ségře...pěkně mě svezla. Tomáš už chtěl volat záchranku... a chvíli před tím Tomáše přeskočil Sáhib...

20.11.2008 12:55
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
jo holka ten blázen se mnou skákal 90cm doma...jde spíš než o váhu o tu rovnováhu jak jsme vysoký,to je problém a umění si ji na něm udržet...Péťa má koně s pružinkama... hej to ej sranda dlouho jsme se takhle dlouho nerozjeli...

Tady něco ze začátku "skákání"

20.11.2008 12:56
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Hele já tu mám tu fotku jak jsem na sekundu přidržela holeň na Ségře...pěkně mě svezla. Tomáš už chtěl volat záchranku... a chvíli před tím Tomáše přeskočil Sáhib...

a jedna kultivovaná...

jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
a něoc s černou věcí:)

tak k tejhle fotce taky patří koment "nožičky nahoru, aby mi je ten bubák pode mnou nesežral"

lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):

My dnes válíme Ježiši, já se stydím, ale bohužel, taky jsem azčínala skákat

20.11.2008 12:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

Jani na ty fotky vzpomínám, tvářila ses na nich vždycky hrozně soutředěně......
Kája na bílý....ten kůn by to skákal i beze mě...koze jedna bílá...a zase ty špičky...ted to piluju, snad moje hlídání špiček na vyjíždkách v lese bude mít pak na jízdárně nějaké výsledky....

20.11.2008 12:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):

teda holky, tady se to fakt nějak rozjelo...

20.11.2008 12:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

sranda Leni..Honzík zapoměl skákat vid...si to jen přeběh..Danny to byla ukázka mých kultivovaně vychovaných koní, nemoc SAhibova smýšlená, abych se vyhnula závodům, ten tatar si to pěkně dal....no a maličkááá...co dodat...

20.11.2008 12:59
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
teda holky, tady se to fakt nějak rozjelo...

Bavím se jste všichni úžasnýýý!!!!!!!!!!!!

20.11.2008 13:00
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
sranda Leni..Honzík zapoměl skákat vid...si to jen přeběh..Danny to byla ukázka mých kultivovaně vychovaných koní, nemoc SAhibova smýšlená, abych se vyhnula závodům, ten tatar si to pěkně dal....no a maličkááá...co dodat...

20.11.2008 13:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

myslím že toto téma pak raději smažu aby později příchozí rýpalové neměli zadostiučinění...
tu jsme to taky nějak nedali

20.11.2008 13:01
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):

tahle fotka z L je taky luxus..ve dvojskoku..

20.11.2008 13:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Ale to byla moje chyba...chytla jsem se holeněma...no. Tak zareagovala tak jak zareagovala...její chyba to nebyla.
Tomáš prej, tak jestli budeme mít takovýhleho magora doma tak budeme muset postavit dvoumetrový ohrady... neber ho vážně, toho magora nemyslel tak jak se to zdá...
nájezd...pořádně spočítat cvalové a tradáááááá

20.11.2008 13:03
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
myslím že toto téma pak raději smažu aby později příchozí rýpalové neměli zadostiučinění...

no Klárko..možná, že to bude na místě..i když dáváme sem ty fotky proto, že o těch chybách na níc moc dobře víme..hehe...

20.11.2008 13:04
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Další můj hnusný zlozvyk jak jsem koukala pořád dolů. Sna duž je pryč, zatím se mi to daří

kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

mi se smějou všichni, vypadám jak kdybyhc tvořila něco, co by mělo nafasovat nobelovku..:)))
Jako fakt se směju Honzíkovi, on snad nevěděl, jakože se má vznést do vzduchu...:))
Sledujte - já a a asi 80 cm na ryzcovi:))

rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Ale to byla moje chyba...chytla jsem se holeněma...no. Tak zareagovala tak jak zareagovala...její chyba to nebyla.
Tomáš prej, tak jestli budeme mít takovýhleho magora doma tak budeme muset postavit dvoumetrový ohrady... neber ho vážně, toho magora nemyslel tak jak se to zdá...

hele musim na nejake jednani na chvilu .zatim

Když koni moc věříte tak to dopadne takhle

20.11.2008 13:06
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):

jinak velmi blízká ej mi Tynuša, máme evidentně stejné chyby - mě jak Vica vytahuje, tak lokty a jako bonus předklon:))

20.11.2008 13:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Já vím že jsem pitomec ale já mám radost když má chut si takhle vyskakovat a zlobit, to je znamení že je mu dobře...

20.11.2008 13:08
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
Já vím že jsem pitomec ale já mám radost když má chut si takhle vyskakovat a zlobit, to je znamení že je mu dobře...

Janico, proto to sem taky píšu..sakra pořád tu marně hledám fotku, kde mám ukázkově natažený ruce a ještě předklon a nějak se mi to nedaří. on mi mattes dycky fotil hlavně ve skoku ne při přiježdování..

20.11.2008 13:09
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
hele musim na nejake jednani na chvilu .zatim

Když koni moc věříte tak to dopadne takhle

Nedávno jsme z Molinaté dělali hlídacího psa a dívejte, co jsem si dovolila

20.11.2008 13:10
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
jinak velmi blízká ej mi Tynuša, máme evidentně stejné chyby - mě jak Vica vytahuje, tak lokty a jako bonus předklon:))

Jani já k těm tvejm chybám mám ještě zlozvyk mít nacpanou nohu moc vepředu a vytáčím zápěstí směr dolů...tradédie

20.11.2008 13:10
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Nedávno jsme z Molinaté dělali hlídacího psa a dívejte, co jsem si dovolila

20.11.2008 13:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Jnaico tím vytahováním ti ryzavica kazí sed, takže víš jak, může za to ona...když ukážeš foto na kerydlovi bez sedla na parelce, závidím ti tvuj bezkonkurenční posez...

haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):
Janico, proto to sem taky píšu..sakra pořád tu marně hledám fotku, kde mám ukázkově natažený ruce a ještě předklon a nějak se mi to nedaří. on mi mattes dycky fotil hlavně ve skoku ne při přiježdování..

Leni, jdi odvážlivec...
na nás pěkně pískala když jsme tak byly s Péťou a Klárkou

jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):

jooo, tak tohle je naprosto ukázková fotka...super sed, coo?? ruce totálně narovnaný a předklon jako prase..mimoto s tím koukáním pod koně nad překážkou mám taky problém, ale jen doma, když skáču jednotlivý skoky...jakmile mám kombinaci, nebo jsem na závodech, tak čumím na další skok...

20.11.2008 13:13
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Leni, jdi odvážlivec...
na nás pěkně pískala když jsme tak byly s Péťou a Klárkou

Byl to moc hezký den

20.11.2008 13:16
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
jooo, tak tohle je naprosto ukázková fotka...super sed, coo?? ruce totálně narovnaný a předklon jako prase..mimoto s tím koukáním pod koně nad překážkou mám taky problém, ale jen doma, když skáču jednotlivý skoky...jakmile mám kombinaci, nebo jsem na závodech, tak čumím na další skok...

Hlavně že o chybách víme a pracujem na jejich oddstranění
Peti čůůůůůůůůůůůůůs

20.11.2008 13:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Byl to moc hezký den

a nečekaný

20.11.2008 13:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):
Hlavně že o chybách víme a pracujem na jejich oddstranění
Peti čůůůůůůůůůůůůůs

jo, tak to je fakt...

20.11.2008 13:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
jo, tak to je fakt...

zlatý sed bez sedla, to nám jde všem...:))
ale je fakt,že třeba na tom Montym, to bylo boží, on je úžasně prostupný, ohebný...sice tlačivý, ale v papule hodně citlivý a nikam mě netáhne, takže nůžu sedět jak potřebuju a nepředkláněla jsem se:))...
akorát Vica má lepší klus na vysezení, on má poměrně vysokou akci těch nohou, tož sjem si připadala jak pytel brambor, ale zase má pohodlnější cval....ale kobyla skáče úplně sama a tam musím já ze něho..:))
je super si ty koně vyměnit, aspoň se můžeš zase soustředit na něco jiného..:))
ale azse furt máme co zlepšovat a víme o o osbě, a navíc aspoň teda já na to mám někoho, kdo mi to pomáhá odbourat.))
tady ukázkové lokty úplně natažené a předklon..

20.11.2008 13:43
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
zlatý sed bez sedla, to nám jde všem...:))
ale je fakt,že třeba na tom Montym, to bylo boží, on je úžasně prostupný, ohebný...sice tlačivý, ale v papule hodně citlivý a nikam mě netáhne, takže nůžu sedět jak potřebuju a nepředkláněla jsem se:))...
akorát Vica má lepší klus na vysezení, on má poměrně vysokou akci těch nohou, tož sjem si připadala jak pytel brambor, ale zase má pohodlnější cval....ale kobyla skáče úplně sama a tam musím já ze něho..:))
je super si ty koně vyměnit, aspoň se můžeš zase soustředit na něco jiného..:))
ale azse furt máme co zlepšovat a víme o o osbě, a navíc aspoň teda já na to mám někoho, kdo mi to pomáhá odbourat.))
tady ukázkové lokty úplně natažené a předklon..

Oski na dálnici

20.11.2008 13:44
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Oski na dálnici

Jsem zlýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

20.11.2008 14:09
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):

No jáá koukám..my jsme přes 100!!!!!!!!!!!!!!!

20.11.2008 14:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
No jáá koukám..my jsme přes 100!!!!!!!!!!!!!!!

Tak já už stříhám metr. Ještě jsem si na zítra ráno domluvila kadeřnici...tak přijedu s novou hlavou...
Už se na něj na hošíka těšííííííííííííííím

20.11.2008 14:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Tak já už stříhám metr. Ještě jsem si na zítra ráno domluvila kadeřnici...tak přijedu s novou hlavou...
Už se na něj na hošíka těšííííííííííííííím

Fuj taky je u vás taková tma venku? Přijde mi že se dneska ani nerozednilo a už je zase tma...

Přidejte reakci

Přidat smajlík