Westernové plemena a jezdci - kochači 15

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2008 08:32
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Ahoj! No super fotka!

Jj, včera se už vůbec tak nevztekala, ani se skoro nezapotila, nějak se smířila se svým osudem a jak šla tak pěkně uvolněně, tak na ni bylo moc dobré svezení. Až se pořádně pak nasvalí kde má, tak to si budu konečně opravdu užívat se svou páteří...nyní se na ni chodím rehabilitovat vždy, ale přece jen potom to bude o něčem jiném. Byla včera pak už jako máslo.

Jinak o vichru ani nemluv! Tady je hnusně, povichr a leje. I když torhcu přestává...ovšem jak já dneska pojedu pro ty hobliny na pilu...chcíííípnu a psi budou jako prasata.

Ten malý vozík, tu sulku máme cca 25 let....tu nechal kdysi dávno dělat táta ještě pro prvního Britta. Ovšem ten jen tak vozil mě a někdo ho vedl. Nebyl přiježděný do zápřahu. Já vždy chtěla koně, nikdo mi ho nechtěl koupit, tak jsem si jako malá osedlala a fakt přijezdila psa! Dannyho..byl to Brittův syn(měli jsme pak ty dva). Danny byl monstrum, 77VK, 85kilo .....já na něm jezdila...uměl couvat, obraty, jezdila jsem na něm cvalem po hřišti atd..to mi bylo ca 9-10 let....no a chtěla jsem koníčka do zápřahu, tak jsem ho to jako samouk naučila celkem slušně.
Nedávno nám vyšel velký článek s fotkami s Pes a Mačka o výcviku psů do zápřahu. Nemám to jak haskány...houkneš a jedeš kdesi.... mám je fakt vycepované, že mi zaparkují kde potřebuji, mohu s nimi jet i po cestě klidně. I když je fakt, že na tyhle už není tolik času, takže toho umí méně, než uměl třeba Cliff a Andy. S těmi jsem zase nejezdila ve dvojpřeží takto, velký vozík jsem tenkrát neměla, ale jezdila jsem v sulce a měla tandem....v zimě tak psi jezdí v saních.

Loni jsme bohužel vyjeli jednou..druý den nám to roztálo..tady foto Zrovna ještě se rozjížděli a parkovali před vraty

20.11.2008 09:14
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Ahoj! No super fotka!

Jj, včera se už vůbec tak nevztekala, ani se skoro nezapotila, nějak se smířila se svým osudem a jak šla tak pěkně uvolněně, tak na ni bylo moc dobré svezení. Až se pořádně pak nasvalí kde má, tak to si budu konečně opravdu užívat se svou páteří...nyní se na ni chodím rehabilitovat vždy, ale přece jen potom to bude o něčem jiném. Byla včera pak už jako máslo.

Jinak o vichru ani nemluv! Tady je hnusně, povichr a leje. I když torhcu přestává...ovšem jak já dneska pojedu pro ty hobliny na pilu...chcíííípnu a psi budou jako prasata.

Ten malý vozík, tu sulku máme cca 25 let....tu nechal kdysi dávno dělat táta ještě pro prvního Britta. Ovšem ten jen tak vozil mě a někdo ho vedl. Nebyl přiježděný do zápřahu. Já vždy chtěla koně, nikdo mi ho nechtěl koupit, tak jsem si jako malá osedlala a fakt přijezdila psa! Dannyho..byl to Brittův syn(měli jsme pak ty dva). Danny byl monstrum, 77VK, 85kilo .....já na něm jezdila...uměl couvat, obraty, jezdila jsem na něm cvalem po hřišti atd..to mi bylo ca 9-10 let....no a chtěla jsem koníčka do zápřahu, tak jsem ho to jako samouk naučila celkem slušně.
Nedávno nám vyšel velký článek s fotkami s Pes a Mačka o výcviku psů do zápřahu. Nemám to jak haskány...houkneš a jedeš kdesi.... mám je fakt vycepované, že mi zaparkují kde potřebuji, mohu s nimi jet i po cestě klidně. I když je fakt, že na tyhle už není tolik času, takže toho umí méně, než uměl třeba Cliff a Andy. S těmi jsem zase nejezdila ve dvojpřeží takto, velký vozík jsem tenkrát neměla, ale jezdila jsem v sulce a měla tandem....v zimě tak psi jezdí v saních.

Loni jsme bohužel vyjeli jednou..druý den nám to roztálo..tady foto Zrovna ještě se rozjížděli a parkovali před vraty

ti co ti teď chodí v páru jsou kozelní

20.11.2008 09:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
ti co ti teď chodí v páru jsou kozelní

Ahojky,díky,no on se takhle šklebí pořád,to okoukal od Moruše.
Tý brďo,tak ten kočárek už má něco odsloužeýho,co,a ten tandem je úpně super,to bych řekla,že je daleko náročnější,než když jsou ti psi vedle sebe,nebo se mýlím?A kolik těch pytlů,teda megapytlů,ti psi na tom utáhnou?
Jéé,holky,já muším jít kydat,ale tam je hrooozně,dokonce to nevydržel jeden kolík a plácá se tam jen tak ve větru,no bude Mít Olda práci,až přijde.

20.11.2008 10:21
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ahojky,díky,no on se takhle šklebí pořád,to okoukal od Moruše.
Tý brďo,tak ten kočárek už má něco odsloužeýho,co,a ten tandem je úpně super,to bych řekla,že je daleko náročnější,než když jsou ti psi vedle sebe,nebo se mýlím?A kolik těch pytlů,teda megapytlů,ti psi na tom utáhnou?
Jéé,holky,já muším jít kydat,ale tam je hrooozně,dokonce to nevydržel jeden kolík a plácá se tam jen tak ve větru,no bude Mít Olda práci,až přijde.

No já právě nechala ten velký vozík udělat cca před 4 lety. Že do sulky se mi moc toho nevejde... Darés mi jako mladý vozil v sulce, ale tam jsem dala tak 3 max 4 a byla jsem ráda.

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/daresek-v-praci____

tak mi známý, co má taky fundláky (má Fabbyho segru) a jezdil kdysi s koňmi a spřežením, dělali si i kočáry

Takže mi udělal ten velký vozík ..je to jako kočár, normálně je to vymakané, s přední nápravou, kopíruje terém, mohu s tím vjet i do pole, má to vyměnitelné oje..pro jednoho psa, nebo jednu oj pro dvojspřeží....

tady jsou různé vozíky....

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/voziky

ten modrý s fenou je trojkolka..skládací dokonce. ten velký je ten náš a ta původní sulka... kterou nyní pan Velička tady vyrábí (i skládací) podle té naší.
Jiank na tom videu jak to psi vozí, tak když vyhodím sedačky, tak se tam vejde 8 velkých pytlů. Je to hromada a je to dost těžké. Thnou to sice dva, ale zvládne to i jeden..ale to dávám tak 7.

20.11.2008 11:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No já právě nechala ten velký vozík udělat cca před 4 lety. Že do sulky se mi moc toho nevejde... Darés mi jako mladý vozil v sulce, ale tam jsem dala tak 3 max 4 a byla jsem ráda.

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/daresek-v-praci____

tak mi známý, co má taky fundláky (má Fabbyho segru) a jezdil kdysi s koňmi a spřežením, dělali si i kočáry

Takže mi udělal ten velký vozík ..je to jako kočár, normálně je to vymakané, s přední nápravou, kopíruje terém, mohu s tím vjet i do pole, má to vyměnitelné oje..pro jednoho psa, nebo jednu oj pro dvojspřeží....

tady jsou různé vozíky....

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/voziky

ten modrý s fenou je trojkolka..skládací dokonce. ten velký je ten náš a ta původní sulka... kterou nyní pan Velička tady vyrábí (i skládací) podle té naší.
Jiank na tom videu jak to psi vozí, tak když vyhodím sedačky, tak se tam vejde 8 velkých pytlů. Je to hromada a je to dost těžké. Thnou to sice dva, ale zvládne to i jeden..ale to dávám tak 7.

Týý jo,to je fakt vymakaný a i to moc hezky vypadá ty vozíky!!!
Jééé,a Usině by to moooc slušelo,takový kočárek,až bys v něm jela!!!
Já pustila Bobana do velkýho výběhu.

20.11.2008 11:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Týý jo,to je fakt vymakaný a i to moc hezky vypadá ty vozíky!!!
Jééé,a Usině by to moooc slušelo,takový kočárek,až bys v něm jela!!!
Já pustila Bobana do velkýho výběhu.

20.11.2008 11:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Škoda,že se mázla.

20.11.2008 11:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Škoda,že se mázla.

Jupíííííííííííííííí!!!

20.11.2008 11:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jupíííííííííííííííí!!!

20.11.2008 11:29
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Nooo..já teda nevím, kde bych doma takový kočár na koně dala
Ale arabáši taky jezdí
Chalef Ibn Madour+Chat Sissy

20.11.2008 11:32
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Nooo..já teda nevím, kde bych doma takový kočár na koně dala
Ale arabáši taky jezdí
Chalef Ibn Madour+Chat Sissy

20.11.2008 11:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Však to už bysis něják poradila!
Nooo,vidíš,jak by to Usině slušelo!!!

20.11.2008 11:57
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Však to už bysis něják poradila!
Nooo,vidíš,jak by to Usině slušelo!!!

no jo..všechno nejde najednou..... nejdřív z ní musí být tohle

20.11.2008 11:58
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
no jo..všechno nejde najednou..... nejdřív z ní musí být tohle

a pak možná budeme ještě něčím pokračovat

20.11.2008 12:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
a pak možná budeme ještě něčím pokračovat

Jé,ty jsou kráásnýýýý!!!
No jo,však se to taky naučíte,neboj!!!

20.11.2008 12:11
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jé,ty jsou kráásnýýýý!!!
No jo,však se to taky naučíte,neboj!!!

nooo..po těch posledních "bojích" má naděje klesala, ale včera jsem z toho fakt měla dobrý pocit, že není všem dnům konec

má představa jednou..pleasurový arabáš

20.11.2008 12:13
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
nooo..po těch posledních "bojích" má naděje klesala, ale včera jsem z toho fakt měla dobrý pocit, že není všem dnům konec

má představa jednou..pleasurový arabáš

nebo že by trail?..ona se všude vleze, je krátká, obratná.... uvidíme... jen na cizí věci dělá někdy bojím bojím a valí oči...ale jak zjistí, že to bílé koníčky nepapá, tak přeleze všechno

20.11.2008 12:16
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
nebo že by trail?..ona se všude vleze, je krátká, obratná.... uvidíme... jen na cizí věci dělá někdy bojím bojím a valí oči...ale jak zjistí, že to bílé koníčky nepapá, tak přeleze všechno

ale kdo ví...třeba budeme jen trajdat po lese

Kordelas..kráásný hřebec

20.11.2008 15:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Noo,když budete jen trajdat po lese,tak občas budete provozovat trail,občas,když se na Vás vyřítí roj včel,tak sliding stop,hihi,on právě rekreační kůň toho umí vždycky nejvíc.

20.11.2008 16:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,když budete jen trajdat po lese,tak občas budete provozovat trail,občas,když se na Vás vyřítí roj včel,tak sliding stop,hihi,on právě rekreační kůň toho umí vždycky nejvíc.

Eviku,jste v pořádku po vichřici??

20.11.2008 17:44
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Eviku,jste v pořádku po vichřici??

Tady ta vichřice tentokrát nebyla nic moc..Eva je přes kopec, takže počítám, že to bylo stejné...
Jinak včely ani nevzpomínej..jsem ráda, že jich letos bylo tolik kaput, aspoň mi Usa žádnou nesnědla.
Byla jsem pro ty hobliny..jsem to natočila na mobil, tak se pokusím stáhnout a dám odkaz...
No a Usu jsem vzala ještě na procházku, proběhla se kolem splavu, popásla, už za tmy jsme šly domů...už byla jak kulička....ale zase extra unavená nevypadala (spíše nenažraná, jako vždy)

20.11.2008 18:01
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tady ta vichřice tentokrát nebyla nic moc..Eva je přes kopec, takže počítám, že to bylo stejné...
Jinak včely ani nevzpomínej..jsem ráda, že jich letos bylo tolik kaput, aspoň mi Usa žádnou nesnědla.
Byla jsem pro ty hobliny..jsem to natočila na mobil, tak se pokusím stáhnout a dám odkaz...
No a Usu jsem vzala ještě na procházku, proběhla se kolem splavu, popásla, už za tmy jsme šly domů...už byla jak kulička....ale zase extra unavená nevypadala (spíše nenažraná, jako vždy)

nevíte někdo, jestli zítra má být ještě vichřice tady? Venku je tolik práce ještě a počasí stojí za prd.

Tady můj favorit, pln.arabský hřebec Baikal, několikanásobný šampion v reiningu..no jo...v zahraničí arábci válí, mají i své sportovní šampionáty..u nás si těžko klestí cestu

20.11.2008 18:54
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
nevíte někdo, jestli zítra má být ještě vichřice tady? Venku je tolik práce ještě a počasí stojí za prd.

Tady můj favorit, pln.arabský hřebec Baikal, několikanásobný šampion v reiningu..no jo...v zahraničí arábci válí, mají i své sportovní šampionáty..u nás si těžko klestí cestu

vítr, déšť pozdějš sníh a o víkendu mráz

20.11.2008 19:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
vítr, déšť pozdějš sníh a o víkendu mráz

No nazdar,to je na prd,v tomhle se fakt nedá ani jezdit,to je nebezpečný.
Jé,tak doufám,že jsou Evik O.K.

20.11.2008 20:29
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No nazdar,to je na prd,v tomhle se fakt nedá ani jezdit,to je nebezpečný.
Jé,tak doufám,že jsou Evik O.K.

No tady to začíná být fujtajbl a slušný liják k tomu, přeskakuje nám pořád satelit jak do něj fučí
ještě Baikal

20.11.2008 20:50
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
No tady to začíná být fujtajbl a slušný liják k tomu, přeskakuje nám pořád satelit jak do něj fučí
ještě Baikal

tady taky celý den jakž takž ale teď je to čim dál horší začínám přemýšlet že ty koně dám domu

21.11.2008 07:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tady taky celý den jakž takž ale teď je to čim dál horší začínám přemýšlet že ty koně dám domu

Tak co,lidi,jak jste přežili vichřici?
Jéééžííš,Lucko,ten je krááásnej,a ta barvička,úžasnej koník!!!
Tady taky včéra lilo,ale není zase taková zima,měla bych dneska ject chvíli ven,no ještě uvidím.

21.11.2008 08:47
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Ahojky holky!!!
My jsme teda zatím neodletěli,ale fučelo v noci pořádně...a lilo ...
Dnes je to lepší...
A co u vás???
Doufám že nebude padat sníh a mrznout....

Jo Dakotko zítra je ten Hubert aby jsi to neprošvihla!!!Doufám že vám vyjde počasí...

21.11.2008 09:00
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Ahojky holky!!!
Dnes je to lepší...
A co u vás???

Jo Dakotko zítra je ten Hubert aby jsi to neprošvihla!!!Doufám že vám vyjde počasí...

No jo, já mám doma taky pozvánku, ale nejedu, fakt nee.

Neodfouklo, v noci byla hrůza a děs, ale teď je to slušné...půjdu pak ven ještě uklízet a musím pro zbytek hoblin se psy. Ještě je tam 13 pytlů.

21.11.2008 09:03
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):
Ahojky holky!!!
Dnes je to lepší...
A co u vás???

čau..neboj o všem vím aj pozvanku sem dostala..ale ja hrdina tam sjedu autem na čumendu se psem a dítkem bo v takovem nečase mě na koně nikdo nedostane, nemám dopravu, na to abych tam jela den dopředu nemám čas a kobyla chodí jen o víkendech takže myslím že by to bylo odemě hnusné ju tam tahat....odpoledne tam chvilu posedím a pak hurá na lepší ale škoda zase že nejedu třeba bych viděla na živo todle.............ale pst!!!!at mě nezruší že sem to sem dala!!!!!!!

21.11.2008 09:13
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
čau..neboj o všem vím aj pozvanku sem dostala..ale ja hrdina tam sjedu autem na čumendu se psem a dítkem bo v takovem nečase mě na koně nikdo nedostane, nemám dopravu, na to abych tam jela den dopředu nemám čas a kobyla chodí jen o víkendech takže myslím že by to bylo odemě hnusné ju tam tahat....odpoledne tam chvilu posedím a pak hurá na lepší ale škoda zase že nejedu třeba bych viděla na živo todle.............ale pst!!!!at mě nezruší že sem to sem dala!!!!!!!

dobréé!!! Ve westernu...

21.11.2008 09:13
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
dobréé!!! Ve westernu...

a hlavně že jsi chtěla ať jedu, co?...

21.11.2008 09:17
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):
dobréé!!! Ve westernu...

Teda tak jsi se těšila a nejedeš...
Tak to tam jeď spíš až na večer,to tam pak budou asi vidět nějaké akce-až budou všichni namol...
No my taky nejedem...naši koně taky nechodí skoro ven,Jura je nachcípaný a máme dělat venku...

21.11.2008 09:34
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Tak to tam jeď spíš až na večer,to tam pak budou asi vidět nějaké akce-až budou všichni namol...
No my taky nejedem...naši koně taky nechodí skoro ven,Jura je nachcípaný a máme dělat venku...

Tááák..takhle jsem včera jela pro náklad napytlovaných hoblin na pilu..ať se pobavíte ... vymažte vždy mezerku

Jízda na pilu ...jde slyšet jak dost fučelo

http://n-joy.cz/#/video/ jizda-na-pilu-20-11-08/rjy9iy3eq6o88ab0/

Tady na pile už s nákladem...

http://n-joy.cz/#/ video/na-pile-20-11-08/u1ocn48hhqr9aohs/

no a cesta domů, ovšem již se nám trochu stmívalo

http://n-joy.cz/#/ video/s-nakladem-domu-20-11-08/trkg74e5aylpk2vl/

21.11.2008 09:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tááák..takhle jsem včera jela pro náklad napytlovaných hoblin na pilu..ať se pobavíte ... vymažte vždy mezerku

Jízda na pilu ...jde slyšet jak dost fučelo

http://n-joy.cz/#/video/ jizda-na-pilu-20-11-08/rjy9iy3eq6o88ab0/

Tady na pile už s nákladem...

http://n-joy.cz/#/ video/na-pile-20-11-08/u1ocn48hhqr9aohs/

no a cesta domů, ovšem již se nám trochu stmívalo

http://n-joy.cz/#/ video/s-nakladem-domu-20-11-08/trkg74e5aylpk2vl/

Ahoj Evííí,to jsem ráda,že jste v pohodě,akorát je mi líto teda nastydlýho Jurky,ale snad se brzo vykurýruje.
No a já pojedu do hájíčka zelenýho,už jsem měla Moruš v maštali,ale to jen tak drobounce mrholilo,ale pak začalo docela pršet,tak na to prdím,Moruš snědla svou porci ovísku a zase jsem jí vyvedla do výběhu,to fakt nejedu,nemám stěrače na brejlích!!!

21.11.2008 10:11
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
a hlavně že jsi chtěla ať jedu, co?...

jo ale ty to máš zarohem tam sjedeš pokecaš kun se rozkouka a mužeš dom a taky to bude dělane ve formě vytyčene trasy a každej si jede jak ce....já bydlet blíž tak neváhám ale prostě seč tam nemám jak dostat!!!!!!!.....a pozdě odpoledne odjíždím pryč takže nemužu....

21.11.2008 10:14
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):

...jako bejt teplejš tak jo..těšila sem se ale prostě nestíhám((

21.11.2008 10:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
...jako bejt teplejš tak jo..těšila sem se ale prostě nestíhám((

Noo,zejtra má bejt pěkná zima,zítra bych Huberta jet nechtěla,brr,vyjížďku máme sice domluvenou,ale to se jede podle počasí nebo třeba taky nevyjedeme,pokud by to něják moc klouzalo,tak riskovat rozhodně nebudeme.

21.11.2008 10:29
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Noo,zejtra má bejt pěkná zima,zítra bych Huberta jet nechtěla,brr,vyjížďku máme sice domluvenou,ale to se jede podle počasí nebo třeba taky nevyjedeme,pokud by to něják moc klouzalo,tak riskovat rozhodně nebudeme.

no nic..musím pro ty hobliny a makat, jinak zasněžíme..Usu hodím k poníkovi... pá

jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéé,Luckoo,ty videjka jsou úúžasný,klucí pěkně makaj,akorát mě nejde tady ten zvuk,mám to nějáký rozbitý.
Měla bys je přihlásit do nějáký soutěže tahací.
Letní Buff.

dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

njn když ja sem na tom špatně ja už od leta jezdim v rukavicích mam špatnej oběhovej šistém a ja mrznu za živa(((ja bych padla za vlast

21.11.2008 10:32
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
njn když ja sem na tom špatně ja už od leta jezdim v rukavicích mam špatnej oběhovej šistém a ja mrznu za živa(((ja bych padla za vlast

Zvuk nevadí..stejně tam jen blbě kecám..

taty ještě něco pro pobavení..jsem stáhla videa z mobilu a našla i jedno co jsem točila před výstavou..zkouška kamaší...chudák, byla z toho nešťastná a nasraná

http://n-joy.cz/video/zkouseni-kamasi/ v7jn2kf8upb4rlrx/

21.11.2008 10:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Zvuk nevadí..stejně tam jen blbě kecám..

taty ještě něco pro pobavení..jsem stáhla videa z mobilu a našla i jedno co jsem točila před výstavou..zkouška kamaší...chudák, byla z toho nešťastná a nasraná

http://n-joy.cz/video/zkouseni-kamasi/ v7jn2kf8upb4rlrx/

Tohle znám,taky jsme dávali Feldíkovi tyhle chrániče přepravní a vždycky se choval stejně-zvedal ty zadní nohy jako baletka chvíli,bylo to docela legrační.No jo,oni jsou hned naštvaní,jak maj na sobě něco,co je něják omezuje.

21.11.2008 15:34
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

Hoj holky
Tak co Jaru,už na Slánsku sněží?Já každé ráno když otevřu oči tak hned čumím jestli venku není snížek
To je paráda,že je pátek, co?

21.11.2008 15:37
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):
Hoj holky
Tak co Jaru,už na Slánsku sněží?Já každé ráno když otevřu oči tak hned čumím jestli venku není snížek
To je paráda,že je pátek, co?

Taky jsem koukala Lucky na Usu v chráničíchJe hrozně roztomilá jak neví co s tím

21.11.2008 15:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Taky jsem koukala Lucky na Usu v chráničíchJe hrozně roztomilá jak neví co s tím

Ahoj Markét,no chviličku tady poletoval kříženec deště se sněhem,takže marast,marast a zase marast.Koníky tohle počasí dočista uspává.

21.11.2008 15:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No jo,já se na pátek těším vždycky,páč tady mám rodinu kolem sebe,ale tohle počasí niiiic moc teda.

21.11.2008 15:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,já se na pátek těším vždycky,páč tady mám rodinu kolem sebe,ale tohle počasí niiiic moc teda.

Kačenka taky nadává,tady ještě potichu....

21.11.2008 15:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka taky nadává,tady ještě potichu....

Ale tady už nahlas.

21.11.2008 16:04
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Ale tady už nahlas.

Ha ha nadává,joTo je hezký
Však Vy stejně pojedete omrknout terén ,jen co to trochu půjde ,co

21.11.2008 16:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Ha ha nadává,joTo je hezký
Však Vy stejně pojedete omrknout terén ,jen co to trochu půjde ,co

Noo,asi zítra,ale teda budu se modlit,aby to nezmrzlo,jináč je to v háji.

21.11.2008 16:11
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Noo,asi zítra,ale teda budu se modlit,aby to nezmrzlo,jináč je to v háji.

Taková zima snad ještě přes den nebude,ne??Ježiš mrazy přes celý den,to zas bude omrzlej ksichtAle sníh bych chtěla aspoň na Vánoce

21.11.2008 16:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Taková zima snad ještě přes den nebude,ne??Ježiš mrazy přes celý den,to zas bude omrzlej ksichtAle sníh bych chtěla aspoň na Vánoce

Já bych taky chtěla jednou sněhový Vánocéééé.....
No právě na víkend hlásej dost kosu,tak nevím,uvidíme,jestli z nás nepřijedou rampouchy.

21.11.2008 18:59
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Já bych taky chtěla jednou sněhový Vánocéééé.....
No právě na víkend hlásej dost kosu,tak nevím,uvidíme,jestli z nás nepřijedou rampouchy.

asi máte smůlu teď zmrznem a na vánoce se budeme topit v bažinách
jaru zavíráš koně na noc nebo jsou ještě venku? já měla včera cukání ale nechala sem je venku dneska mám taky

21.11.2008 20:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
asi máte smůlu teď zmrznem a na vánoce se budeme topit v bažinách
jaru zavíráš koně na noc nebo jsou ještě venku? já měla včera cukání ale nechala sem je venku dneska mám taky

Ivčí,zavírám,kvůli těm větrům,tady se nemají koníci kde schovat,a kdyby do nich fučelo celou noc,musí to být hrozný,mě tam stačí půl hodiny sbírat bobky a mám dost.

21.11.2008 20:31
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Ivčí,zavírám,kvůli těm větrům,tady se nemají koníci kde schovat,a kdyby do nich fučelo celou noc,musí to být hrozný,mě tam stačí půl hodiny sbírat bobky a mám dost.

no jooo u vás fučí děsně tady to není tak zlý a mají se kam skovat

21.11.2008 20:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
no jooo u vás fučí děsně tady to není tak zlý a mají se kam skovat

Noo,právě,zase si říkám na druhou stranu,že až tady na tom poli před náma postavěj ty baráky,tak už to taky bude lepší.Trošku ten vítr přece jen zbrzděj a nebude tu fučet tolik.

21.11.2008 20:37
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Noo,právě,zase si říkám na druhou stranu,že až tady na tom poli před náma postavěj ty baráky,tak už to taky bude lepší.Trošku ten vítr přece jen zbrzděj a nebude tu fučet tolik.

baráky jo???? no taky žádná výhra ale jako větrolam dobrý

21.11.2008 20:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
baráky jo???? no taky žádná výhra ale jako větrolam dobrý

No jo,baráky,taky nadšená nejsem,ale nemůžu nic dělat,bohužel,takže muším brát baráky právě jako dobrý větrolamy.

21.11.2008 20:42
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No jo,baráky,taky nadšená nejsem,ale nemůžu nic dělat,bohužel,takže muším brát baráky právě jako dobrý větrolamy.

nám vyhrožujou už kolik let že to kolem nás zastavěj ale zim se nic neděje.
NAŠTĚSTÍ!!!!!!!

21.11.2008 20:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
nám vyhrožujou už kolik let že to kolem nás zastavěj ale zim se nic neděje.
NAŠTĚSTÍ!!!!!!!

No,u nás je to horší,je to soukromý a mluvila jsem přímo s majitelem a říkal,že 2 parcely jsou už prodaný,je otázkou času,kdy prodá všechny,je to tady vcelku dobrá lokalita,do Prahy kousek....
Třeba já už tady v tu dobu nebudu...

21.11.2008 20:50
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No,u nás je to horší,je to soukromý a mluvila jsem přímo s majitelem a říkal,že 2 parcely jsou už prodaný,je otázkou času,kdy prodá všechny,je to tady vcelku dobrá lokalita,do Prahy kousek....
Třeba já už tady v tu dobu nebudu...

že by? a kampak? kampak? s oldou je řeč?

21.11.2008 20:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
že by? a kampak? kampak? s oldou je řeč?

Ne,s Oldou řeč není,nechce se hnout.A mě tady z toho pomalu začíná hrabat.Ještě až nám povede ten obchvat 500 metrů za barákem,tak to asi nepřežiju.

21.11.2008 21:16
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Ne,s Oldou řeč není,nechce se hnout.A mě tady z toho pomalu začíná hrabat.Ještě až nám povede ten obchvat 500 metrů za barákem,tak to asi nepřežiju.

oooo jééééé čim dál horší

21.11.2008 21:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No jo,je to hrozný,ale věřím,že jednou bude líp!
Tak krásný večer a dobrou noc.

21.11.2008 21:21
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No jo,je to hrozný,ale věřím,že jednou bude líp!
Tak krásný večer a dobrou noc.

tobě taky

21.11.2008 22:05
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
tobě taky

Teda vůbec nezávidím, ale my teda taky nemáme veselo.... nám tady chtějí za hrází (pár metrů za výběhem) udělat cyklistickou stezku...já chtěla od Povodí Odry vydyndat možnost pasení podél řeky, kamarádka tam dělá, pomohla by mi, jenom teď je to na bodu mrazu a táta chce ty pitomé cyklisty střílet
Jinak tady chumelenice..fičí, Use jsem zavřela do výběhu, stejně je zalezlá ve stáji a je jak kyselina..jen futruje seno..ještě že jsem dnes navozila ty hobliny a mám zásobu, uklizeno a psi si mákli

21.11.2008 22:19
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Teda vůbec nezávidím, ale my teda taky nemáme veselo.... nám tady chtějí za hrází (pár metrů za výběhem) udělat cyklistickou stezku...já chtěla od Povodí Odry vydyndat možnost pasení podél řeky, kamarádka tam dělá, pomohla by mi, jenom teď je to na bodu mrazu a táta chce ty pitomé cyklisty střílet
Jinak tady chumelenice..fičí, Use jsem zavřela do výběhu, stejně je zalezlá ve stáji a je jak kyselina..jen futruje seno..ještě že jsem dnes navozila ty hobliny a mám zásobu, uklizeno a psi si mákli

cyklistická stezka je na prd, ale pořád lepší než domy nebo silnice

22.11.2008 08:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
cyklistická stezka je na prd, ale pořád lepší než domy nebo silnice

Přesně tak,radši bych brala 2 cyklostezky než jeden obchvat.
Tady sněěěží a my pojedeme s holkama,Oldovi se nechce,jak je zima,možná zítra že s náma pojede.Dneska si narazím na hlavu i tu vojenskou šálu,je tady fakt chumelenice,tak aby mi to nefučelo do ucha.Nejhorší to bude jet proti tomu,potom,až to bude fučet do zad,to už nevadí.

22.11.2008 09:43
red and white

XXX.XXX.125.26

jaruska napsal(a):
Přesně tak,radši bych brala 2 cyklostezky než jeden obchvat.
Tady sněěěží a my pojedeme s holkama,Oldovi se nechce,jak je zima,možná zítra že s náma pojede.Dneska si narazím na hlavu i tu vojenskou šálu,je tady fakt chumelenice,tak aby mi to nefučelo do ucha.Nejhorší to bude jet proti tomu,potom,až to bude fučet do zad,to už nevadí.

Ahoj holčiny ... my máme cyklostezku 200m od baráku ale jsme tak dobře zapadlý že na nás nikdo nemůže otevírala se vloni jinak do deseti let by snad měl vést kus od nás také obchvat, ale ten bude na druhý straně vesnice takže pro nás good... jestli to do tý doby nezměněj bych se stěhovala hned

U nás je bííílo... sněhu po kotníky, ráno jsem vyváděla koně z maštale, omar vylít ze stáje jak namydlenej box a smekli se mu nohy, tak jsem šla s popou pomalu aby se taky nepodkluzla a ona mi nejdřív šlápla na nohu, a pak jí podjeli nohy a přilepila mě na zeď no je ze mě placka ....

to se to bude s koňma běhat ve sněhu co

fotka z loňské zimy

22.11.2008 10:03
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Ahoj holčiny ... my máme cyklostezku 200m od baráku ale jsme tak dobře zapadlý že na nás nikdo nemůže otevírala se vloni jinak do deseti let by snad měl vést kus od nás také obchvat, ale ten bude na druhý straně vesnice takže pro nás good... jestli to do tý doby nezměněj bych se stěhovala hned

U nás je bííílo... sněhu po kotníky, ráno jsem vyváděla koně z maštale, omar vylít ze stáje jak namydlenej box a smekli se mu nohy, tak jsem šla s popou pomalu aby se taky nepodkluzla a ona mi nejdřív šlápla na nohu, a pak jí podjeli nohy a přilepila mě na zeď no je ze mě placka ....

to se to bude s koňma běhat ve sněhu co

fotka z loňské zimy

A dnešní ráno

22.11.2008 10:04
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
A dnešní ráno

..poslední..

22.11.2008 10:19
lucky

XXX.XXX.230.77

red and white napsal(a):
..poslední..

Ahoj! Tady taky sníh, ale zrovna vysvítá sem tam sluníčko, ale je to vše namrzlé..to jsem fakt zvědavá jak chtějí dnes jet Hubertku..haha..by mě tam nedostali ani heverem..a ke včemu na mě leze od včerejška nějaký bacil...bolí mě hlava, v krku, leze na mě rýma a chrchlám..no fak úžasné

22.11.2008 11:29
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Ahoj! Tady taky sníh, ale zrovna vysvítá sem tam sluníčko, ale je to vše namrzlé..to jsem fakt zvědavá jak chtějí dnes jet Hubertku..haha..by mě tam nedostali ani heverem..a ke včemu na mě leze od včerejška nějaký bacil...bolí mě hlava, v krku, leze na mě rýma a chrchlám..no fak úžasné

tolik bylo ráno teď je víc ale já nemůžu najít kablík od druhýho foťku

22.11.2008 11:30
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tolik bylo ráno teď je víc ale já nemůžu najít kablík od druhýho foťku

22.11.2008 12:10
red and white

XXX.XXX.125.26

22.11.2008 12:16
westgirl

XXX.XXX.227.219

red and white napsal(a):
konííík

ahojkyyy!moji koně se ani moc neradovali ze sněhu, radši by něco na zub.a Honey jak dojedla oves vypadl zoubek no jo tříletka

22.11.2008 12:20
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ahojkyyy!moji koně se ani moc neradovali ze sněhu, radši by něco na zub.a Honey jak dojedla oves vypadl zoubek no jo tříletka

malý byl schlíplý, bolí ho nožka.ale už je to lepší po černé masti,teď to sníh bude chladit

22.11.2008 12:26
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
malý byl schlíplý, bolí ho nožka.ale už je to lepší po černé masti,teď to sníh bude chladit

........ale psi nadšení dělali na sebe nájezdy.pojedem to s kobylou vyzkoušet pod sedlem tu nadílku

22.11.2008 12:30
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
........ale psi nadšení dělali na sebe nájezdy.pojedem to s kobylou vyzkoušet pod sedlem tu nadílku

Fešanda

22.11.2008 12:41
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Fešanda

prcek

22.11.2008 12:49
lucky

XXX.XXX.230.77

westgirl napsal(a):
prcek

No jo, naši psi jsou taky nadšení ze sněhu..chcíplá jsem tady jen já...

22.11.2008 12:50
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo, naši psi jsou taky nadšení ze sněhu..chcíplá jsem tady jen já...

sakra..fotku jsem zapoměla hodit

22.11.2008 12:51
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
sakra..fotku jsem zapoměla hodit

naši kluci

22.11.2008 12:51
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
naši kluci

a tuleň s makeupem

22.11.2008 13:42
westgirl

XXX.XXX.227.219

lucky napsal(a):
a tuleň s makeupem

Luckyy, to bych teda taky brala ten trénink od Karly! škoda že je tak daleko.To má Usa nějaký večerní make-upnebo punk styl?má správné krátké ouška.

22.11.2008 13:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ahoj holkýý,to je skvělý,že máte všicí snížééék,my si to krááásně užili,jeli jsme na 2,5 hodiny,bylo to fáááákt supéééér!!!!
Buff ve vánici.

22.11.2008 13:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj holkýý,to je skvělý,že máte všicí snížééék,my si to krááásně užili,jeli jsme na 2,5 hodiny,bylo to fáááákt supéééér!!!!
Buff ve vánici.

Ještě.

22.11.2008 13:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ještě.

Kačenka.

22.11.2008 13:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka.

Lucko,tak moc přeju brzské uzdravení,mě pomáhá na bolení v krku Orofárek s lidokainem.
Kačenka s kuličkama na krku.

22.11.2008 13:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lucko,tak moc přeju brzské uzdravení,mě pomáhá na bolení v krku Orofárek s lidokainem.
Kačenka s kuličkama na krku.

A jedééééééém.

22.11.2008 13:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Čekání před silnicí.

22.11.2008 13:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Čekání před silnicí.

22.11.2008 13:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Holky cválaj.

22.11.2008 13:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky cválaj.

22.11.2008 14:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Sněžná překážka.

22.11.2008 14:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Sněžná překážka.

Pod vesnicí.

22.11.2008 14:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Máme dvéře na dálkový ovládání,vždycky prozvoním Oldu a on nám otevře.Psi nás letěli přivítat.

22.11.2008 14:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Máme dvéře na dálkový ovládání,vždycky prozvoním Oldu a on nám otevře.Psi nás letěli přivítat.

A poslední fotičkááá...

22.11.2008 15:44
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
A poslední fotičkááá...

Téééda fuj...zzzimááá! Byla jsem dát Usu k poníkovi, cestou nás chytla vánice jak prase.... pčikám, leze na mě chřipajzna..děs..fuj...já v tomhle trpím....

Jinak trénink je super, ale už se vidím zabitá v úterý v kruhovce...

A Usa má letní a zimní makeup....ona prostě v létě má takovou tmavou masku a v zimě nevím proč, ale nezarůstají ji oči jako ostatním koním, takže má stále kukadla tmavá a vypadá jako namalovaná

tady ještě dnešní foto.... jdu se zabalit do dek s čajem...

22.11.2008 18:26
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

lucko mě už otrnulo tak jsme taky dneska byly
jen jako obvykle skoro potmě

22.11.2008 18:27
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
lucko mě už otrnulo tak jsme taky dneska byly
jen jako obvykle skoro potmě

23.11.2008 10:52
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

to je dneska počasíčko

23.11.2008 11:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
to je dneska počasíčko

Náhodou tady je sice krásně,ale pořád pofukuje ten vítr,ale sněhu je dooost!!!My byli pro jabka a teda na silnici se fakt bojím,je to rozježděný,místy naváto,že projede jen jedno auto,silničáři zase nestíhaj.

23.11.2008 11:05
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Náhodou tady je sice krásně,ale pořád pofukuje ten vítr,ale sněhu je dooost!!!My byli pro jabka a teda na silnici se fakt bojím,je to rozježděný,místy naváto,že projede jen jedno auto,silničáři zase nestíhaj.

Však to znáš ne? že chudáci silničáři jsou nejmenší lidi na světě!!!

Nasněží 2cm sněhu a nejdou vidět

23.11.2008 11:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Však to znáš ne? že chudáci silničáři jsou nejmenší lidi na světě!!!

Nasněží 2cm sněhu a nejdou vidět

Hihi,no jo,to je pravda,ale je to místy fakt o život,občas jsou vidět i borci s ještě letníma gumama,včéra jsme jednoho takovýho blba potkali i na vyjížďce,rozjížděl se,aby vyjel kopeček,a bylo mu úplně fuk,že po silnici jdeme my s koňma,já jsem si vůbec nebyla jistá,jestli mu to auto nevezme smyk do strany,no pablb největší.

23.11.2008 11:22
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Hihi,no jo,to je pravda,ale je to místy fakt o život,občas jsou vidět i borci s ještě letníma gumama,včéra jsme jednoho takovýho blba potkali i na vyjížďce,rozjížděl se,aby vyjel kopeček,a bylo mu úplně fuk,že po silnici jdeme my s koňma,já jsem si vůbec nebyla jistá,jestli mu to auto nevezme smyk do strany,no pablb největší.

já mám univerzály a proto jezdím víc na kole
ale zejtra to bude asi zážitek

23.11.2008 11:25
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
já mám univerzály a proto jezdím víc na kole
ale zejtra to bude asi zážitek

No jo, blbečky nezodpovědné s letními gumami nesnáším..když se chtějí zabít, jejich blbost, ale tahat do toho ostatní.....
To je strašné, tady pořád chumelí..ale asi budu muset s tou Usoiu vyjet aby se protáhla..ale zmrznu a chcípnu....jsem se včera celý den kurýrovala, vypadá to, že jsem z nejhoršího venku a moc se mi ven nechce...

23.11.2008 11:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No jo, blbečky nezodpovědné s letními gumami nesnáším..když se chtějí zabít, jejich blbost, ale tahat do toho ostatní.....
To je strašné, tady pořád chumelí..ale asi budu muset s tou Usoiu vyjet aby se protáhla..ale zmrznu a chcípnu....jsem se včera celý den kurýrovala, vypadá to, že jsem z nejhoršího venku a moc se mi ven nechce...

Ivčí,ono to třeba do zítřka roztaje...
No,Lucko,to Ti nezávidím,jestli Ti ještě není dobře.Ale já jsem stejná,jak mi trošíčku otrne,šup,už jsem v sedle.
Olda šel s Jaruškou a Fousem bobovat,dokud to ještě jde,já chystám obídek.

23.11.2008 12:00
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Ivčí,ono to třeba do zítřka roztaje...
No,Lucko,to Ti nezávidím,jestli Ti ještě není dobře.Ale já jsem stejná,jak mi trošíčku otrne,šup,už jsem v sedle.
Olda šel s Jaruškou a Fousem bobovat,dokud to ještě jde,já chystám obídek.

no já doufám že roztaje aspoň silnice!! po tech zmrazkách se jezdí hodně blbě
je na nule tak by mohla. dokonce chvíli svítilo sluníčko ale už se zase zatahuje a příjde to nejspíš znova

23.11.2008 12:33
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
no já doufám že roztaje aspoň silnice!! po tech zmrazkách se jezdí hodně blbě
je na nule tak by mohla. dokonce chvíli svítilo sluníčko ale už se zase zatahuje a příjde to nejspíš znova

Tady je pořád hnus, většinou chumelí, sem tam to přestane na 5 minut...takže asi to jinak nepůjde abudu se muset navléct a jet ji trochu protáhnout, aby se taky hýbala...asi zmrznu

23.11.2008 12:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Já dneska nepojedu,snad zítra.
Tak se pořádně Lucko obleč a hlavně čepici na uši,dost to fouká.

23.11.2008 12:46
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Já dneska nepojedu,snad zítra.
Tak se pořádně Lucko obleč a hlavně čepici na uši,dost to fouká.

No jo...já zrovna na mapě koukám na cestu kde se projet. Nechci moc kopce, aby se mi někde nesmekla... nějakých 8 km by mělo stačit..teda já budu kaput a Usu taky nechi zrovna aby z ní lilo, že... místy nyní vysvitne i sluníčko, tak uvidíme..

23.11.2008 13:04
westgirl

XXX.XXX.227.219

lucky napsal(a):
No jo...já zrovna na mapě koukám na cestu kde se projet. Nechci moc kopce, aby se mi někde nesmekla... nějakých 8 km by mělo stačit..teda já budu kaput a Usu taky nechi zrovna aby z ní lilo, že... místy nyní vysvitne i sluníčko, tak uvidíme..

hojte holkýý,jsem včera byla na bowlingu s lidma z práce.samo, druhá od konce jsem skončila a zakončili jsme to v nějaké čundrácké hospůdce,kde 1pán z práce i drnkal na kytaru, zazpívali jsme si country.za chvíli mně mají dojít známí - rodinka na vození děcek.Radši jim dám west. sedlo a přilbu.tu jsou taky sněháňky přeháňky.Hážu šejdrem kouli

23.11.2008 13:09
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
hojte holkýý,jsem včera byla na bowlingu s lidma z práce.samo, druhá od konce jsem skončila a zakončili jsme to v nějaké čundrácké hospůdce,kde 1pán z práce i drnkal na kytaru, zazpívali jsme si country.za chvíli mně mají dojít známí - rodinka na vození děcek.Radši jim dám west. sedlo a přilbu.tu jsou taky sněháňky přeháňky.Hážu šejdrem kouli

........šofér od nás z práce, co drnkal.Má skautskou nebo jakou přezdívku "Muf"jak moje kobyla

23.11.2008 13:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):

Jéé,Haní,tenhle sport jsem nikdy nezkoušela,ale asi by mi to nešlo,jak tam nejsou žvížata,tak mě to neba.
Já už jsem se těšila,že budeme s Kačenkou tahat sáně a furt prdlajs,postroj pořád nemám,pořád mi ho míra neveze,je to hrůza.Tak jsem se dneska už naštvala a zavolala jsem mu,ať to už kouká dovalit,bo už mě fakt štve.
Pá,jdu kydat.

23.11.2008 13:24
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Jéé,Haní,tenhle sport jsem nikdy nezkoušela,ale asi by mi to nešlo,jak tam nejsou žvížata,tak mě to neba.
Já už jsem se těšila,že budeme s Kačenkou tahat sáně a furt prdlajs,postroj pořád nemám,pořád mi ho míra neveze,je to hrůza.Tak jsem se dneska už naštvala a zavolala jsem mu,ať to už kouká dovalit,bo už mě fakt štve.
Pá,jdu kydat.

jooo, však já na tom byla podruhé a není to moje parketa, nebaví mně to jsem byla ukecána,jedna kámoška se loučila, jde "na lepší".Správně, připomenout se, podmínky na sáně už jsou....my dřív jezdívali s tažáky pučenými.Teď už se nikomu nechce.Někdy to bylo fajn, navěsili jsme petrolejky, navlékli kožichy a jeli jsme přes dědinu "jak grófi" fotku mám na papíru,bohužel nemám skener.Skijoring jsme taky zkoušeli s tažným valachem.To bylo pádů, sranda!!mno to už bylo dááávno

23.11.2008 14:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
jooo, však já na tom byla podruhé a není to moje parketa, nebaví mně to jsem byla ukecána,jedna kámoška se loučila, jde "na lepší".Správně, připomenout se, podmínky na sáně už jsou....my dřív jezdívali s tažáky pučenými.Teď už se nikomu nechce.Někdy to bylo fajn, navěsili jsme petrolejky, navlékli kožichy a jeli jsme přes dědinu "jak grófi" fotku mám na papíru,bohužel nemám skener.Skijoring jsme taky zkoušeli s tažným valachem.To bylo pádů, sranda!!mno to už bylo dááávno

No,právě,my jsme taky dřív takhle blbli,kámoš vzal páru teplasek a za ně nás zapřáhl asi desatero sání,no tak jsme se nasmáli,že to bylo fakt suuper,vždycky najel na něco schválně a pěkně nás povyklápěl,jsme si to fakt užili.

23.11.2008 16:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No,právě,my jsme taky dřív takhle blbli,kámoš vzal páru teplasek a za ně nás zapřáhl asi desatero sání,no tak jsme se nasmáli,že to bylo fakt suuper,vždycky najel na něco schválně a pěkně nás povyklápěl,jsme si to fakt užili.

Tak já to tady dozaplním,aby bylo místečko využito.

Přidejte reakci

Přidat smajlík