jaruska
napsal(a):
Ahoj! No super fotka!
Jj, včera se už vůbec tak nevztekala, ani se skoro nezapotila, nějak se smířila se svým osudem a jak šla tak pěkně uvolněně, tak na ni bylo moc dobré svezení
. Až se pořádně pak nasvalí kde má, tak to si budu konečně opravdu užívat se svou páteří
...nyní se na ni chodím rehabilitovat vždy, ale přece jen potom to bude o něčem jiném. Byla včera pak už jako máslo
.
Jinak o vichru ani nemluv! Tady je hnusně, povichr a leje. I když torhcu přestává...ovšem jak já dneska pojedu pro ty hobliny na pilu...chcíííípnu
a psi budou jako prasata
.
Ten malý vozík, tu sulku máme cca 25 let....tu nechal kdysi dávno dělat táta ještě pro prvního Britta. Ovšem ten jen tak vozil mě a někdo ho vedl. Nebyl přiježděný do zápřahu. Já vždy chtěla koně, nikdo mi ho nechtěl koupit, tak jsem si jako malá osedlala a fakt přijezdila psa! Dannyho..byl to Brittův syn(měli jsme pak ty dva). Danny byl monstrum, 77VK, 85kilo .....já na něm jezdila...uměl couvat, obraty, jezdila jsem na něm cvalem po hřišti atd..to mi bylo ca 9-10 let....no a chtěla jsem koníčka do zápřahu, tak jsem ho to jako samouk naučila celkem slušně.
Nedávno nám vyšel velký článek s fotkami s Pes a Mačka o výcviku psů do zápřahu. Nemám to jak haskány...houkneš a jedeš kdesi.... mám je fakt vycepované, že mi zaparkují kde potřebuji, mohu s nimi jet i po cestě klidně. I když je fakt, že na tyhle už není tolik času, takže toho umí méně, než uměl třeba Cliff a Andy. S těmi jsem zase nejezdila ve dvojpřeží takto, velký vozík jsem tenkrát neměla, ale jezdila jsem v sulce a měla tandem.
...v zimě tak psi jezdí v saních.
Loni jsme bohužel vyjeli jednou..druý den nám to roztálo..tady foto
Zrovna ještě se rozjížděli a parkovali před vraty
lucky
napsal(a):
Ahoj! No super fotka!
Jj, včera se už vůbec tak nevztekala, ani se skoro nezapotila, nějak se smířila se svým osudem a jak šla tak pěkně uvolněně, tak na ni bylo moc dobré svezení
. Až se pořádně pak nasvalí kde má, tak to si budu konečně opravdu užívat se svou páteří
...nyní se na ni chodím rehabilitovat vždy, ale přece jen potom to bude o něčem jiném. Byla včera pak už jako máslo
.
Jinak o vichru ani nemluv! Tady je hnusně, povichr a leje. I když torhcu přestává...ovšem jak já dneska pojedu pro ty hobliny na pilu...chcíííípnu
a psi budou jako prasata
.
Ten malý vozík, tu sulku máme cca 25 let....tu nechal kdysi dávno dělat táta ještě pro prvního Britta. Ovšem ten jen tak vozil mě a někdo ho vedl. Nebyl přiježděný do zápřahu. Já vždy chtěla koně, nikdo mi ho nechtěl koupit, tak jsem si jako malá osedlala a fakt přijezdila psa! Dannyho..byl to Brittův syn(měli jsme pak ty dva). Danny byl monstrum, 77VK, 85kilo .....já na něm jezdila...uměl couvat, obraty, jezdila jsem na něm cvalem po hřišti atd..to mi bylo ca 9-10 let....no a chtěla jsem koníčka do zápřahu, tak jsem ho to jako samouk naučila celkem slušně.
Nedávno nám vyšel velký článek s fotkami s Pes a Mačka o výcviku psů do zápřahu. Nemám to jak haskány...houkneš a jedeš kdesi.... mám je fakt vycepované, že mi zaparkují kde potřebuji, mohu s nimi jet i po cestě klidně. I když je fakt, že na tyhle už není tolik času, takže toho umí méně, než uměl třeba Cliff a Andy. S těmi jsem zase nejezdila ve dvojpřeží takto, velký vozík jsem tenkrát neměla, ale jezdila jsem v sulce a měla tandem.
...v zimě tak psi jezdí v saních.
Loni jsme bohužel vyjeli jednou..druý den nám to roztálo..tady foto
Zrovna ještě se rozjížděli a parkovali před vraty
ti co ti teď chodí v páru jsou kozelní
bospor
napsal(a):
ti co ti teď chodí v páru jsou kozelní
Ahojky,díky,no on se takhle šklebí pořád
,to okoukal od Moruše.
Tý brďo,tak ten kočárek už má něco odsloužeýho,co,a ten tandem je úpně super,to bych řekla,že je daleko náročnějš
í,než když jsou ti psi vedle sebe,nebo se mýlím?
A kolik těch pytlů,teda megapytlů,ti psi na tom utáhnou?
Jéé,holky,já muším jít kydat,ale tam je hrooozně,dokonce to nevydržel jeden kolík a plácá se tam jen tak ve větru
,no bude Mít Olda práci,až přijde.
jaruska
napsal(a):
Ahojky,díky,no on se takhle šklebí pořád
,to okoukal od Moruše.
Tý brďo,tak ten kočárek už má něco odsloužeýho,co,a ten tandem je úpně super,to bych řekla,že je daleko náročnějš
í,než když jsou ti psi vedle sebe,nebo se mýlím?
A kolik těch pytlů,teda megapytlů,ti psi na tom utáhnou?
Jéé,holky,já muším jít kydat,ale tam je hrooozně,dokonce to nevydržel jeden kolík a plácá se tam jen tak ve větru
,no bude Mít Olda práci,až přijde.
No já právě nechala ten velký vozík udělat cca před 4 lety. Že do sulky se mi moc toho nevejde... Darés mi jako mladý vozil v sulce, ale tam jsem dala tak 3 max 4 a byla jsem ráda.
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/daresek-v-praci____
tak mi známý, co má taky fundláky (má Fabbyho segru) a jezdil kdysi s koňmi a spřežením, dělali si i kočáry
Takže mi udělal ten velký vozík ..je to jako kočár, normálně je to vymakané, s přední nápravou, kopíruje terém, mohu s tím vjet i do pole, má to vyměnitelné oje..pro jednoho psa, nebo jednu oj pro dvojspřeží....
tady jsou různé vozíky....
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/voziky
ten modrý s fenou je trojkolka..skládací dokonce. ten velký je ten náš a ta původní sulka... kterou nyní pan Velička tady vyrábí (i skládací) podle té naší.
Jiank na tom videu jak to psi vozí, tak když vyhodím sedačky, tak se tam vejde 8 velkých pytlů. Je to hromada a je to dost těžké. Thnou to sice dva, ale zvládne to i jeden..ale to dávám tak 7.
lucky
napsal(a):
No já právě nechala ten velký vozík udělat cca před 4 lety. Že do sulky se mi moc toho nevejde... Darés mi jako mladý vozil v sulce, ale tam jsem dala tak 3 max 4 a byla jsem ráda.
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/daresek-v-praci____
tak mi známý, co má taky fundláky (má Fabbyho segru) a jezdil kdysi s koňmi a spřežením, dělali si i kočáry
Takže mi udělal ten velký vozík ..je to jako kočár, normálně je to vymakané, s přední nápravou, kopíruje terém, mohu s tím vjet i do pole, má to vyměnitelné oje..pro jednoho psa, nebo jednu oj pro dvojspřeží....
tady jsou různé vozíky....
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/vycvik/voziky
ten modrý s fenou je trojkolka..skládací dokonce. ten velký je ten náš a ta původní sulka... kterou nyní pan Velička tady vyrábí (i skládací) podle té naší.
Jiank na tom videu jak to psi vozí, tak když vyhodím sedačky, tak se tam vejde 8 velkých pytlů. Je to hromada a je to dost těžké. Thnou to sice dva, ale zvládne to i jeden..ale to dávám tak 7.
Týý jo,to je fakt vymakaný
a i to moc hezky vypadá ty vozíky!!!
Jééé,a Usině by to moooc slušelo,takový kočárek,až bys v něm jela!!!
Já pustila Bobana do velkýho výběhu.
jaruska
napsal(a):
Týý jo,to je fakt vymakaný
a i to moc hezky vypadá ty vozíky!!!
Jééé,a Usině by to moooc slušelo,takový kočárek,až bys v něm jela!!!
Já pustila Bobana do velkýho výběhu.
jaruska
napsal(a):
Nooo..já teda nevím, kde bych doma takový kočár na koně dala
Ale arabáši taky jezdí
Chalef Ibn Madour+Chat Sissy
lucky
napsal(a):
Nooo..já teda nevím, kde bych doma takový kočár na koně dala
Ale arabáši taky jezdí
Chalef Ibn Madour+Chat Sissy
jaruska
napsal(a):
Však to už bysis něják poradila!
Nooo,vidíš,jak by to Usině slušelo!!!
no jo..všechno nejde najednou..... nejdřív z ní musí být tohle
lucky
napsal(a):
no jo..všechno nejde najednou..... nejdřív z ní musí být tohle
a pak možná budeme ještě něčím pokračovat
jaruska
napsal(a):
Jé,ty jsou kráásnýýýý!!!
No jo,však se to taky naučíte,neboj!!!
nooo..po těch posledních "bojích" má naděje klesala, ale včera jsem z toho fakt měla dobrý pocit, že není všem dnům konec
má představa jednou..pleasurový arabáš
lucky
napsal(a):
nooo..po těch posledních "bojích" má naděje klesala, ale včera jsem z toho fakt měla dobrý pocit, že není všem dnům konec
má představa jednou..pleasurový arabáš
nebo že by trail?..ona se všude vleze, je krátká, obratná.... uvidíme... jen na cizí věci dělá někdy bojím bojím a valí oči...ale jak zjistí, že to bílé koníčky nepapá, tak přeleze všechno
lucky
napsal(a):
nebo že by trail?..ona se všude vleze, je krátká, obratná.... uvidíme... jen na cizí věci dělá někdy bojím bojím a valí oči...ale jak zjistí, že to bílé koníčky nepapá, tak přeleze všechno
ale kdo ví...třeba budeme jen trajdat po lese
Kordelas..kráásný hřebec
jaruska
napsal(a):
Eviku,jste v pořádku po vichřici??
Tady ta vichřice tentokrát nebyla nic moc..Eva je přes kopec, takže počítám, že to bylo stejné...
Jinak včely ani nevzpomínej..jsem ráda, že jich letos bylo tolik kaput, aspoň mi Usa žádnou nesnědla.
Byla jsem pro ty hobliny..jsem to natočila na mobil, tak se pokusím stáhnout a dám odkaz...
No a Usu jsem vzala ještě na procházku, proběhla se kolem splavu, popásla, už za tmy jsme šly domů...už byla jak kulička....ale zase extra unavená nevypadala (spíše nenažraná, jako vždy
)
lucky
napsal(a):
Tady ta vichřice tentokrát nebyla nic moc..Eva je přes kopec, takže počítám, že to bylo stejné...
Jinak včely ani nevzpomínej..jsem ráda, že jich letos bylo tolik kaput, aspoň mi Usa žádnou nesnědla.
Byla jsem pro ty hobliny..jsem to natočila na mobil, tak se pokusím stáhnout a dám odkaz...
No a Usu jsem vzala ještě na procházku, proběhla se kolem splavu, popásla, už za tmy jsme šly domů...už byla jak kulička....ale zase extra unavená nevypadala (spíše nenažraná, jako vždy
)
nevíte někdo, jestli zítra má být ještě vichřice tady? Venku je tolik práce ještě a počasí stojí za prd.
Tady můj favorit, pln.arabský hřebec Baikal, několikanásobný šampion v reiningu..no jo...v zahraničí arábci válí, mají i své sportovní šampionáty..u nás si těžko klestí cestu
lucky
napsal(a):
nevíte někdo, jestli zítra má být ještě vichřice tady? Venku je tolik práce ještě a počasí stojí za prd.
Tady můj favorit, pln.arabský hřebec Baikal, několikanásobný šampion v reiningu..no jo...v zahraničí arábci válí, mají i své sportovní šampionáty..u nás si těžko klestí cestu
vítr, déšť pozdějš sníh a o víkendu mráz
jaruska
napsal(a):
No nazdar,to je na prd,v tomhle se fakt nedá ani jezdit,to je nebezpečný.
Jé,tak doufám,že jsou Evik O.K.
No tady to začíná být fujtajbl a slušný liják k tomu, přeskakuje nám pořád satelit jak do něj fučí
ještě Baikal
bospor
napsal(a):
tady taky celý den jakž takž ale teď je to čim dál horší
začínám přemýšlet že ty koně dám domu
Tak co,lidi,jak jste přežili vichřici?
Jéééžííš,Lucko,ten je krááásnej,a ta barvička,úžasnej koník!!!
Tady taky včéra lilo,ale není zase taková zima,měla bych dneska ject chvíli ven,no ještě uvidím.
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!
My jsme teda zatím neodletěli,ale fučelo v noci pořádně...a lilo ...
Dnes je to lepší...
A co u vás???
Doufám že nebude padat sníh a mrznout....
Jo Dakotko zítra je ten Hubert aby jsi to neprošvihla!!!Doufám že vám vyjde počasí...
No jo, já mám doma taky pozvánku, ale nejedu, fakt nee.
Neodfouklo, v noci byla hrůza a děs, ale teď je to slušné...půjdu pak ven ještě uklízet a musím pro zbytek hoblin se psy. Ještě je tam 13 pytlů.
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!
My jsme teda zatím neodletěli,ale fučelo v noci pořádně...a lilo ...
Dnes je to lepší...
A co u vás???
Doufám že nebude padat sníh a mrznout....
Jo Dakotko zítra je ten Hubert aby jsi to neprošvihla!!!Doufám že vám vyjde počasí...
čau..neboj o všem vím aj pozvanku sem dostala..ale ja hrdina tam sjedu autem na čumendu se psem a dítkem bo v takovem nečase mě na koně nikdo nedostane, nemám dopravu, na to abych tam jela den dopředu nemám čas a kobyla chodí jen o víkendech takže myslím že by to bylo odemě hnusné ju tam tahat....odpoledne tam chvilu posedím a pak hurá na lepší
ale škoda zase že nejedu třeba bych viděla na živo todle........
.....ale pst!!!!at mě nezruší že sem to sem dala!!!!!!!
dakotka
napsal(a):
čau..neboj o všem vím aj pozvanku sem dostala..ale ja hrdina tam sjedu autem na čumendu se psem a dítkem bo v takovem nečase mě na koně nikdo nedostane, nemám dopravu, na to abych tam jela den dopředu nemám čas a kobyla chodí jen o víkendech takže myslím že by to bylo odemě hnusné ju tam tahat....odpoledne tam chvilu posedím a pak hurá na lepší
ale škoda zase že nejedu třeba bych viděla na živo todle........
.....ale pst!!!!at mě nezruší že sem to sem dala!!!!!!!
dobréé!!! Ve westernu...
proxima
napsal(a):
Teda tak jsi se těšila a nejedeš...
Tak to tam jeď spíš až na večer,to tam pak budou asi vidět nějaké akce-až budou všichni namol...
No my taky nejedem...naši koně taky nechodí skoro ven,Jura je nachcípaný a máme dělat venku...
Tááák..takhle jsem včera jela pro náklad napytlovaných hoblin na pilu..ať se pobavíte ... vymažte vždy mezerku
Jízda na pilu ...jde slyšet jak dost fučelo
http://n-joy.cz/#/video/ jizda-na-pilu-20-11-08/rjy9iy3eq6o88ab0/
Tady na pile už s nákladem...
http://n-joy.cz/#/ video/na-pile-20-11-08/u1ocn48hhqr9aohs/
no a cesta domů, ovšem již se nám trochu stmívalo
http://n-joy.cz/#/ video/s-nakladem-domu-20-11-08/trkg74e5aylpk2vl/
lucky
napsal(a):
Tááák..takhle jsem včera jela pro náklad napytlovaných hoblin na pilu..ať se pobavíte ... vymažte vždy mezerku
Jízda na pilu ...jde slyšet jak dost fučelo
http://n-joy.cz/#/video/ jizda-na-pilu-20-11-08/rjy9iy3eq6o88ab0/
Tady na pile už s nákladem...
http://n-joy.cz/#/ video/na-pile-20-11-08/u1ocn48hhqr9aohs/
no a cesta domů, ovšem již se nám trochu stmívalo
http://n-joy.cz/#/ video/s-nakladem-domu-20-11-08/trkg74e5aylpk2vl/
Ahoj Evííí,to jsem ráda,že jste v pohodě
,akorát je mi líto teda nastydlýho Jurky,
ale snad se brzo vykurýruje.
No a já pojedu do hájíčka zelenýho,už jsem měla Moruš v maštali,ale to jen tak drobounce mrholilo,ale pak začalo docela pršet
,tak na to prdím,Moruš snědla svou porci ovísku a zase jsem jí vyvedla do výběhu,to fakt nejedu,nemám stěrače na brejlích!!!
lucky
napsal(a):
a hlavně že jsi chtěla ať jedu, co?...
jo ale ty to máš zarohem tam sjedeš pokecaš kun se rozkouka a mužeš dom a taky to bude dělane ve formě vytyčene trasy a každej si jede jak ce....já bydlet blíž tak neváhám ale prostě seč tam nemám jak dostat!!!!!!!.....a pozdě odpoledne odjíždím pryč takže nemužu....
proxima
napsal(a):
Teda tak jsi se těšila a nejedeš...
Tak to tam jeď spíš až na večer,to tam pak budou asi vidět nějaké akce-až budou všichni namol...
No my taky nejedem...naši koně taky nechodí skoro ven,Jura je nachcípaný a máme dělat venku...
...jako bejt teplejš tak jo..těšila sem se ale prostě nestíhám((
dakotka
napsal(a):
...jako bejt teplejš tak jo..těšila sem se ale prostě nestíhám((
Noo,zejtra má bejt pěkná zima,
zítra bych Huberta jet nechtěla,brr,
vyjížďku máme sice domluvenou,ale to se jede podle počasí nebo třeba taky nevyjedeme,pokud by to něják moc klouzalo,tak riskovat rozhodně nebudeme.
jaruska
napsal(a):
vyjížďku máme sice domluvenou,ale to se jede podle počasí nebo třeba taky nevyjedeme,pokud by to něják moc klouzalo,tak riskovat rozhodně nebudeme.
no nic..musím pro ty hobliny a makat, jinak zasněžíme..Usu hodím k poníkovi... pá
jaruska
napsal(a):
Jéé,Luckoo,ty videjka jsou úúžasný,klucí pěkně makaj
,akorát mě nejde tady ten zvuk,mám to nějáký rozbitý.
Měla bys je přihlásit do nějáký soutěže tahací.
Letní Buff.
jaruska
napsal(a):
njn když ja sem na tom špatně ja už od leta jezdim v rukavicích mam špatnej oběhovej šistém a ja mrznu za živa(((ja bych padla za vlast
dakotka
napsal(a):
njn když ja sem na tom špatně ja už od leta jezdim v rukavicích mam špatnej oběhovej šistém a ja mrznu za živa(((ja bych padla za vlast
Zvuk nevadí..stejně tam jen blbě kecám..
taty ještě něco pro pobavení..jsem stáhla videa z mobilu a našla i jedno co jsem točila před výstavou..zkouška kamaší...chudák, byla z toho nešťastná a nasraná
http://n-joy.cz/video/zkouseni-kamasi/ v7jn2kf8upb4rlrx/
lucky
napsal(a):
Zvuk nevadí..stejně tam jen blbě kecám..
taty ještě něco pro pobavení..jsem stáhla videa z mobilu a našla i jedno co jsem točila před výstavou..zkouška kamaší...chudák, byla z toho nešťastná a nasraná
http://n-joy.cz/video/zkouseni-kamasi/ v7jn2kf8upb4rlrx/
Tohle znám,taky jsme dávali Feldíkovi tyhle chrániče přepravní a vždycky se choval stejně-zvedal ty zadní nohy jako baletka chvíli
,bylo to docela legrační.
No jo,oni jsou hned naštvaní,jak maj na sobě něco,co je něják omezuje.
jaruska
napsal(a):
Hoj holky
Tak co Jaru,už na Slánsku sněží?Já každé ráno když otevřu oči tak hned čumím jestli venku není snížek
To je paráda,že je pátek, co?
markemic
napsal(a):
Hoj holky
Tak co Jaru,už na Slánsku sněží?Já každé ráno když otevřu oči tak hned čumím jestli venku není snížek
To je paráda,že je pátek, co?
Taky jsem koukala Lucky na Usu v chráničíchJe hrozně roztomilá jak neví co s tím
markemic
napsal(a):
Taky jsem koukala Lucky na Usu v chráničíchJe hrozně roztomilá jak neví co s tím
Ahoj Markét,no chviličku tady poletoval kříženec deště se sněhem,
takže marast,marast a zase marast.
Koníky tohle počasí dočista uspává.
jaruska
napsal(a):
No jo,já se na pátek těším vždycky,páč tady mám rodinu kolem sebe
,ale tohle počasí niiiic moc teda.
jaruska
napsal(a):
No jo,já se na pátek těším vždycky,páč tady mám rodinu kolem sebe
,ale tohle počasí niiiic moc teda.
Kačenka taky nadává,tady ještě potichu....
jaruska
napsal(a):
Kačenka taky nadává,tady ještě potichu....
Ale tady už nahlas.
markemic
napsal(a):
Taková zima snad ještě přes den nebude,ne??Ježiš mrazy přes celý den,to zas bude omrzlej ksichtAle sníh bych chtěla aspoň na Vánoce
Já bych taky chtěla jednou sněhový Vánocéééé.....
No právě na víkend hlásej dost kosu,tak nevím,uvidíme,jestli z nás nepřijedou rampouchy.
jaruska
napsal(a):
Já bych taky chtěla jednou sněhový Vánocéééé.....
No právě na víkend hlásej dost kosu,tak nevím,uvidíme,jestli z nás nepřijedou rampouchy.
asi máte smůlu teď zmrznem a na vánoce se budeme topit v bažinách
jaru zavíráš koně na noc nebo jsou ještě venku? já měla včera cukání ale nechala sem je venku dneska mám taky
bospor
napsal(a):
asi máte smůlu teď zmrznem a na vánoce se budeme topit v bažinách
jaru zavíráš koně na noc nebo jsou ještě venku? já měla včera cukání ale nechala sem je venku dneska mám taky
Ivčí,zavírám,kvůli těm větrům,tady se nemají koníci kde schovat,a kdyby do nich fučelo celou noc,musí to být hrozný,mě tam stačí půl hodiny sbírat bobky a mám dost.
bospor
napsal(a):
nám vyhrožujou už kolik let že to kolem nás zastavěj ale zim se nic neděje.
NAŠTĚSTÍ!!!!!!!
No,u nás je to horší,je to soukromý a mluvila jsem přímo s majitelem a říkal,že 2 parcely jsou už prodaný
,je otázkou času,kdy prodá všechny
,je to tady vcelku dobrá lokalita,do Prahy kousek....
Třeba já už tady v tu dobu nebudu...
jaruska
napsal(a):
No,u nás je to horší,je to soukromý a mluvila jsem přímo s majitelem a říkal,že 2 parcely jsou už prodaný
,je otázkou času,kdy prodá všechny
,je to tady vcelku dobrá lokalita,do Prahy kousek....
Třeba já už tady v tu dobu nebudu...
že by? a kampak? kampak? s oldou je řeč?
bospor
napsal(a):
tobě taky
Teda vůbec nezávidím, ale my teda taky nemáme veselo.... nám tady chtějí za hrází (pár metrů za výběhem) udělat cyklistickou stezku...já chtěla od Povodí Odry vydyndat možnost pasení podél řeky, kamarádka tam dělá, pomohla by mi, jenom teď je to na bodu mrazu a táta chce ty pitomé cyklisty střílet
Jinak tady chumelenice..fičí, Use jsem zavřela do výběhu, stejně je zalezlá ve stáji a je jak kyselina..jen futruje seno..ještě že jsem dnes navozila ty hobliny a mám zásobu, uklizeno a psi si mákli
lucky
napsal(a):
Teda vůbec nezávidím, ale my teda taky nemáme veselo.... nám tady chtějí za hrází (pár metrů za výběhem) udělat cyklistickou stezku...já chtěla od Povodí Odry vydyndat možnost pasení podél řeky, kamarádka tam dělá, pomohla by mi, jenom teď je to na bodu mrazu a táta chce ty pitomé cyklisty střílet
Jinak tady chumelenice..fičí, Use jsem zavřela do výběhu, stejně je zalezlá ve stáji a je jak kyselina..jen futruje seno..ještě že jsem dnes navozila ty hobliny a mám zásobu, uklizeno a psi si mákli
cyklistická stezka je na prd, ale pořád lepší než domy nebo silnice
bospor
napsal(a):
cyklistická stezka je na prd, ale pořád lepší než domy nebo silnice
Přesně tak,radši bych brala 2 cyklostezky
než jeden obchvat.
Tady sněěěží a my pojedeme s holkama,Oldovi se nechce,jak je zima,možná zítra že s náma pojede.Dneska si narazím na hlavu i tu vojenskou šálu,je tady fakt chumelenice,
tak aby mi to nefučelo do ucha.
Nejhorší to bude jet proti tomu,potom,až to bude fučet do zad,to už nevadí.
jaruska
napsal(a):
Přesně tak,radši bych brala 2 cyklostezky
než jeden obchvat.
Tady sněěěží a my pojedeme s holkama,Oldovi se nechce,jak je zima,možná zítra že s náma pojede.Dneska si narazím na hlavu i tu vojenskou šálu,je tady fakt chumelenice,
tak aby mi to nefučelo do ucha.
Nejhorší to bude jet proti tomu,potom,až to bude fučet do zad,to už nevadí.
Ahoj holčiny ... my máme cyklostezku 200m od baráku ale jsme tak dobře zapadlý že na nás nikdo nemůže
otevírala se vloni
jinak do deseti let by snad měl vést kus od nás také obchvat, ale ten bude na druhý straně vesnice takže pro nás good... jestli to do tý doby nezměněj bych se stěhovala hned
U nás je bííílo... sněhu po kotníky, ráno jsem vyváděla koně z maštale, omar vylít ze stáje jak namydlenej box a smekli se mu nohy, tak jsem šla s popou pomalu aby se taky nepodkluzla a ona mi nejdřív šlápla na nohu, a pak jí podjeli nohy a přilepila mě na zeď no je ze mě placka
....
to se to bude s koňma běhat ve sněhu co
fotka z loňské zimy
red and white
napsal(a):
Ahoj holčiny ... my máme cyklostezku 200m od baráku ale jsme tak dobře zapadlý že na nás nikdo nemůže
otevírala se vloni
jinak do deseti let by snad měl vést kus od nás také obchvat, ale ten bude na druhý straně vesnice takže pro nás good... jestli to do tý doby nezměněj bych se stěhovala hned
U nás je bííílo... sněhu po kotníky, ráno jsem vyváděla koně z maštale, omar vylít ze stáje jak namydlenej box a smekli se mu nohy, tak jsem šla s popou pomalu aby se taky nepodkluzla a ona mi nejdřív šlápla na nohu, a pak jí podjeli nohy a přilepila mě na zeď no je ze mě placka
....
to se to bude s koňma běhat ve sněhu co
fotka z loňské zimy
A dnešní ráno
red and white
napsal(a):
..poslední..
Ahoj! Tady taky sníh, ale zrovna vysvítá sem tam sluníčko, ale je to vše namrzlé..to jsem fakt zvědavá jak chtějí dnes jet Hubertku..haha..by mě tam nedostali ani heverem..a ke včemu na mě leze od včerejška nějaký bacil...bolí mě hlava, v krku, leze na mě rýma a chrchlám..no fak úžasné
lucky
napsal(a):
Ahoj! Tady taky sníh, ale zrovna vysvítá sem tam sluníčko, ale je to vše namrzlé..to jsem fakt zvědavá jak chtějí dnes jet Hubertku..haha..by mě tam nedostali ani heverem..a ke včemu na mě leze od včerejška nějaký bacil...bolí mě hlava, v krku, leze na mě rýma a chrchlám..no fak úžasné
tolik bylo ráno teď je víc ale já nemůžu najít kablík od druhýho foťku
bospor
napsal(a):
tolik bylo ráno teď je víc ale já nemůžu najít kablík od druhýho foťku
red and white
napsal(a):
konííík
ahojkyyy!moji koně se ani moc neradovali ze sněhu, radši by něco na zub.a Honey jak dojedla oves vypadl zoubek no jo tříletka
westgirl
napsal(a):
ahojkyyy!moji koně se ani moc neradovali ze sněhu, radši by něco na zub.a Honey jak dojedla oves vypadl zoubek no jo tříletka
malý byl schlíplý, bolí ho nožka.ale už je to lepší po černé masti,teď to sníh bude chladit
westgirl
napsal(a):
malý byl schlíplý, bolí ho nožka.ale už je to lepší po černé masti,teď to sníh bude chladit
........ale psi nadšení dělali na sebe nájezdy.pojedem to s kobylou vyzkoušet pod sedlem tu nadílku
westgirl
napsal(a):
........ale psi nadšení dělali na sebe nájezdy.pojedem to s kobylou vyzkoušet pod sedlem tu nadílku
Fešanda
lucky
napsal(a):
No jo, naši psi jsou taky nadšení ze sněhu..chcíplá jsem tady jen já...
sakra..fotku jsem zapoměla hodit
lucky
napsal(a):
a tuleň s makeupem
Luckyy, to bych teda taky brala ten trénink od Karly! škoda že je tak daleko.To má Usa nějaký večerní make-upnebo punk styl?má správné krátké ouška.
jaruska
napsal(a):
Ahoj holkýý,to je skvělý,že máte všicí snížééék
,my si to krááásně užili
,jeli jsme na 2,5 hodiny,bylo to fáááákt supéééér!!!!
Buff ve vánici.
jaruska
napsal(a):
Ahoj holkýý,to je skvělý,že máte všicí snížééék
,my si to krááásně užili
,jeli jsme na 2,5 hodiny,bylo to fáááákt supéééér!!!!
Buff ve vánici.
Ještě.
jaruska
napsal(a):
Kačenka.
Lucko,tak moc přeju brzské uzdravení,mě pomáhá na bolení v krku Orofárek s lidokainem.
Kačenka s kuličkama na krku.
jaruska
napsal(a):
Lucko,tak moc přeju brzské uzdravení,mě pomáhá na bolení v krku Orofárek s lidokainem.
Kačenka s kuličkama na krku.
A jedééééééém.
jaruska
napsal(a):
Máme dvéře na dálkový ovládání,
vždycky prozvoním Oldu a on nám otevře
.Psi nás letěli přivítat.
jaruska
napsal(a):
Máme dvéře na dálkový ovládání,
vždycky prozvoním Oldu a on nám otevře
.Psi nás letěli přivítat.
A poslední fotičkááá...
jaruska
napsal(a):
A poslední fotičkááá...
Téééda fuj...zzzimááá! Byla jsem dát Usu k poníkovi, cestou nás chytla vánice jak prase.... pčikám, leze na mě chřipajzna..děs..fuj
...já v tomhle trpím....
Jinak trénink je super, ale už se vidím zabitá v úterý v kruhovce...
A Usa má letní a zimní makeup....ona prostě v létě má takovou tmavou masku a v zimě nevím proč, ale nezarůstají ji oči jako ostatním koním, takže má stále kukadla tmavá a vypadá jako namalovaná
tady ještě dnešní foto.... jdu se zabalit do dek s čajem...
jaruska
napsal(a):
lucko mě už otrnulo tak jsme taky dneska byly
jen jako obvykle skoro potmě
bospor
napsal(a):
lucko mě už otrnulo tak jsme taky dneska byly
jen jako obvykle skoro potmě
jaruska
napsal(a):
Náhodou tady je sice krásně,ale pořád pofukuje ten vítr,
ale sněhu je dooost!!!
My byli pro jabka a teda na silnici se fakt bojím
,je to rozježděný,místy naváto,že projede jen jedno auto,silničáři zase nestíhaj.
Však to znáš ne? že chudáci silničáři jsou nejmenší lidi na světě!!!
Nasněží 2cm sněhu a nejdou vidět
lucky
napsal(a):
Však to znáš ne? že chudáci silničáři jsou nejmenší lidi na světě!!!
Nasněží 2cm sněhu a nejdou vidět
Hihi,no jo,to je pravda,
ale je to místy fakt o život,občas jsou vidět i borci s ještě letníma gumama
,včéra jsme jednoho takovýho blba potkali i na vyjížďce,
rozjížděl se,aby vyjel kopeček,a bylo mu úplně fuk,že po silnici jdeme my s koňma,já jsem si vůbec nebyla jistá,jestli mu to auto nevezme smyk do strany,no pablb největší.
jaruska
napsal(a):
Hihi,no jo,to je pravda,
ale je to místy fakt o život,občas jsou vidět i borci s ještě letníma gumama
,včéra jsme jednoho takovýho blba potkali i na vyjížďce,
rozjížděl se,aby vyjel kopeček,a bylo mu úplně fuk,že po silnici jdeme my s koňma,já jsem si vůbec nebyla jistá,jestli mu to auto nevezme smyk do strany,no pablb největší.
já mám univerzály a proto jezdím víc na kole
ale zejtra to bude asi zážitek
bospor
napsal(a):
já mám univerzály a proto jezdím víc na kole
ale zejtra to bude asi zážitek
No jo, blbečky nezodpovědné s letními gumami nesnáším..když se chtějí zabít, jejich blbost, ale tahat do toho ostatní.....
To je strašné, tady pořád chumelí..ale asi budu muset s tou Usoiu vyjet aby se protáhla..ale zmrznu a chcípnu....jsem se včera celý den kurýrovala, vypadá to, že jsem z nejhoršího venku a moc se mi ven nechce...
lucky
napsal(a):
No jo, blbečky nezodpovědné s letními gumami nesnáším..když se chtějí zabít, jejich blbost, ale tahat do toho ostatní.....
To je strašné, tady pořád chumelí..ale asi budu muset s tou Usoiu vyjet aby se protáhla..ale zmrznu a chcípnu....jsem se včera celý den kurýrovala, vypadá to, že jsem z nejhoršího venku a moc se mi ven nechce...
Ivčí,ono to třeba do zítřka roztaje...
No,Lucko,to Ti nezávidím,jestli Ti ještě není dobře.Ale já jsem stejná,jak mi trošíčku otrne,šup,už jsem v sedle.
Olda šel s Jaruškou a Fousem bobovat,dokud to ještě jde,já chystám obídek.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,ono to třeba do zítřka roztaje...
No,Lucko,to Ti nezávidím,jestli Ti ještě není dobře.Ale já jsem stejná,jak mi trošíčku otrne,šup,už jsem v sedle.
Olda šel s Jaruškou a Fousem bobovat,dokud to ještě jde,já chystám obídek.
no já doufám že roztaje aspoň silnice!! po tech zmrazkách se jezdí hodně blbě
je na nule tak by mohla. dokonce chvíli svítilo sluníčko ale už se zase zatahuje a příjde to nejspíš znova
bospor
napsal(a):
no já doufám že roztaje aspoň silnice!! po tech zmrazkách se jezdí hodně blbě
je na nule tak by mohla. dokonce chvíli svítilo sluníčko ale už se zase zatahuje a příjde to nejspíš znova
Tady je pořád hnus, většinou chumelí, sem tam to přestane na 5 minut...takže asi to jinak nepůjde abudu se muset navléct a jet ji trochu protáhnout, aby se taky hýbala...asi zmrznu
jaruska
napsal(a):
Já dneska nepojedu
,snad zítra.
Tak se pořádně Lucko obleč a hlavně čepici na uši,dost to fouká.
No jo...já zrovna na mapě koukám na cestu kde se projet. Nechci moc kopce, aby se mi někde nesmekla... nějakých 8 km by mělo stačit..teda já budu kaput a Usu taky nechi zrovna aby z ní lilo, že... místy nyní vysvitne i sluníčko, tak uvidíme..
lucky
napsal(a):
No jo...já zrovna na mapě koukám na cestu kde se projet. Nechci moc kopce, aby se mi někde nesmekla... nějakých 8 km by mělo stačit..teda já budu kaput a Usu taky nechi zrovna aby z ní lilo, že... místy nyní vysvitne i sluníčko, tak uvidíme..
hojte holkýý,jsem včera byla na bowlingu s lidma z práce.samo, druhá od konce jsem skončila a zakončili jsme to v nějaké čundrácké hospůdce,kde 1pán z práce i drnkal na kytaru, zazpívali jsme si country.za chvíli mně mají dojít známí - rodinka na vození děcek.Radši jim dám west. sedlo a přilbu.tu jsou taky sněháňky přeháňky.Hážu šejdrem kouli
westgirl
napsal(a):
hojte holkýý,jsem včera byla na bowlingu s lidma z práce.samo, druhá od konce jsem skončila a zakončili jsme to v nějaké čundrácké hospůdce,kde 1pán z práce i drnkal na kytaru, zazpívali jsme si country.za chvíli mně mají dojít známí - rodinka na vození děcek.Radši jim dám west. sedlo a přilbu.tu jsou taky sněháňky přeháňky.Hážu šejdrem kouli
........šofér od nás z práce, co drnkal.Má skautskou nebo jakou přezdívku "Muf"jak moje kobyla
westgirl
napsal(a):
Jéé,Haní,tenhle sport jsem nikdy nezkoušela,ale asi by mi to nešlo,
jak tam nejsou žvížata,tak mě to neba.
Já už jsem se těšila,že budeme s Kačenkou tahat sáně a furt prdlajs
,postroj pořád nemám,pořád mi ho míra neveze,je to hrůza.
Tak jsem se dneska už naštvala a zavolala jsem mu,ať to už kouká dovalit,bo už mě fakt štve.
Pá,jdu kydat.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Haní,tenhle sport jsem nikdy nezkoušela,ale asi by mi to nešlo,
jak tam nejsou žvížata,tak mě to neba.
Já už jsem se těšila,že budeme s Kačenkou tahat sáně a furt prdlajs
,postroj pořád nemám,pořád mi ho míra neveze,je to hrůza.
Tak jsem se dneska už naštvala a zavolala jsem mu,ať to už kouká dovalit,bo už mě fakt štve.
Pá,jdu kydat.
jooo, však já na tom byla podruhé a není to moje parketa, nebaví mně to jsem byla ukecána,jedna kámoška se loučila, jde "na lepší"
.Správně, připomenout se, podmínky na sáně už jsou....my dřív jezdívali s tažáky pučenými.Teď už se nikomu nechce.Někdy to bylo fajn, navěsili jsme petrolejky, navlékli kožichy
a jeli jsme přes dědinu "jak grófi"
fotku mám na papíru,bohužel nemám skener.Skijoring jsme taky zkoušeli
s tažným valachem.To bylo pádů, sranda!!mno to už bylo dááávno
westgirl
napsal(a):
jooo, však já na tom byla podruhé a není to moje parketa, nebaví mně to jsem byla ukecána,jedna kámoška se loučila, jde "na lepší"
.Správně, připomenout se, podmínky na sáně už jsou....my dřív jezdívali s tažáky pučenými.Teď už se nikomu nechce.Někdy to bylo fajn, navěsili jsme petrolejky, navlékli kožichy
a jeli jsme přes dědinu "jak grófi"
fotku mám na papíru,bohužel nemám skener.Skijoring jsme taky zkoušeli
s tažným valachem.To bylo pádů, sranda!!mno to už bylo dááávno
No,právě,my jsme taky dřív takhle blbli,kámoš vzal páru teplasek a za ně nás zapřáhl asi desatero sání,
no tak jsme se nasmáli,že to bylo fakt suuper
,vždycky najel na něco schválně a pěkně nás povyklápěl,
jsme si to fakt užili.
jaruska
napsal(a):
No,právě,my jsme taky dřív takhle blbli,kámoš vzal páru teplasek a za ně nás zapřáhl asi desatero sání,
no tak jsme se nasmáli,že to bylo fakt suuper
,vždycky najel na něco schválně a pěkně nás povyklápěl,
jsme si to fakt užili.
Tak já to tady dozaplním,aby bylo místečko využito.