haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
já se hlásím z domova...posledné přípravy...a odpo už v HK...a večer v Ostravě. Moc se na vás těším
Hlasím že jsem balila do pul 2...nějak se mi do toho nechtelo
ted budu odpocitavat hodiny do odjezdu. juchuuu
rocky
napsal(a):
No, já včera totálně zničená, něco na mě leze holky
Včera jsem byla celá rozpálená, bolelay mě průdušky, dnes ráno je to lepší, ale navečer to na mě určitě zase sedne
Ale těším se téééééééž, hlavně dobře dojeďte
rocky
napsal(a):
já do pul jedný, to jsem ještě po pulnoci luxovala, aby byl doma pořádek...
ráno bylo teplo tak ono to s těma předpovědma nebude tak horký...
klawdie
napsal(a):
já do pul jedný, to jsem ještě po pulnoci luxovala, aby byl doma pořádek...
ráno bylo teplo tak ono to s těma předpovědma nebude tak horký...
Leni vždycky musí bejt někdo nemocnej, vzpomen na Zuzu taky byla chudák nakřápaná..
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
já se hlásím z domova...posledné přípravy...a odpo už v HK...a večer v Ostravě. Moc se na vás těším
no, já jsme to zabalila nějak kolem 9., a to jsem si chtěla odpočinout u comebacku:))
Lenica, ty mě neser, okamžitě vypij nějaký zázračný uzdravovácí nápoj, nebo uvidíš..
Dneska budou povinně všichni fit a svěží...
Já sjem včera apsoň tak light pouklízela, dneksa hopnu nkoupit...máte někdo spešl jídlové požadavky? Nebo alko požadavky?
Doma mám 3 flašky vína (Cabernet, bílé Chardonnay a ještě něco), pak zelenou, magistera, griotku a zbytek rumu:)
už se zas vidím:))
kukinatost
napsal(a):
no, já jsme to zabalila nějak kolem 9., a to jsem si chtěla odpočinout u comebacku:))
Lenica, ty mě neser, okamžitě vypij nějaký zázračný uzdravovácí nápoj, nebo uvidíš..
Dneska budou povinně všichni fit a svěží...
Já sjem včera apsoň tak light pouklízela, dneksa hopnu nkoupit...máte někdo spešl jídlové požadavky? Nebo alko požadavky?
Doma mám 3 flašky vína (Cabernet, bílé Chardonnay a ještě něco), pak zelenou, magistera, griotku a zbytek rumu:)
už se zas vidím:))
JAni utopence, hradečandy jsou na nich závislý
....
klawdie
napsal(a):
JAni utopence, hradečandy jsou na nich závislý
....
no, snad to někde seženu:)
Klarušon a piknatní?.)))
kukinatost
napsal(a):
no, snad to někde seženu:)
Klarušon a piknatní?.)))
Néééééééé obyč, nebo je pak nakoupíme společně
a máme luxus večeři
rocky
napsal(a):
a máme luxus večeři
no, si pamatuju, jak Klárka mv Hradci koupila ty pikantní, a pak vám hořely huby:))
dneska hrabu kalící fotky, ale tady v compu mám prd..
rocky
napsal(a):
a máme luxus večeři
segra ani nevím co po ránu papáš, ty albertácký jsou pikatní....
...myslím že pro jistotu skočím do alberta pro anši oblíbenou zančku, ráno budou dobrý...
klawdie
napsal(a):
segra ani nevím co po ránu papáš, ty albertácký jsou pikatní....
...myslím že pro jistotu skočím do alberta pro anši oblíbenou zančku, ráno budou dobrý...
my už máme huby panceřový jde o zvyk a o to kolik tam občas strčí papriček...škoda že ještě nemáme domácí to by jste si pošmákli
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
ok, utopence nechám na vás, ju? Ať si zakoupíte oblíbenou značku:))
klawdie
napsal(a):
my už máme huby panceřový jde o zvyk a o to kolik tam občas strčí papriček...škoda že ještě nemáme domácí to by jste si pošmákli
No tož kdyby jste vyvalili s tou informací dřívě, švagřík by nám naložil úplně luxusní
Ted už to ale bohužel nestihne
kukinatost
napsal(a):
ok, utopence nechám na vás, ju? Ať si zakoupíte oblíbenou značku:))
Zuza je dnes v práci, Evule se připravuje na stěhování národa, Lulda se hrabe v hovnolendu, škoda holky, že nepřijedete také
lanika
napsal(a):
Zuza je dnes v práci, Evule se připravuje na stěhování národa, Lulda se hrabe v hovnolendu, škoda holky, že nepřijedete také
Evica opica, před náma se neschováš, počkej až my s Janulou přisvištíme k vám
lanika
napsal(a):
ok skočím ještě pro dvoje utopence:)
klawdie
napsal(a):
ok skočím ještě pro dvoje utopence:)
Jani a jak vypadá tvuj nový domov, aby jsme nehledali zas ohrady s konma....přeci jen máš bydliště inde...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
No kéž by vyšlo počasí na víkend tak jak je dneska. Sice trochu pofukuje, ale jinak se chvílema i snaží klubat sluníčko.
Už si sepisuju seznam věcí, co nachystat, ať něco nezapomenu :)
strelish
napsal(a):
No kéž by vyšlo počasí na víkend tak jak je dneska. Sice trochu pofukuje, ale jinak se chvílema i snaží klubat sluníčko.
Už si sepisuju seznam věcí, co nachystat, ať něco nezapomenu :)
no,l nový domov je kosuek od síliště, ale mylsím, že docela fajne místo, kousek do lesa, hopnu na kolo, vyšlapu kopec v lese, pak ještě 10 minut po cestě a jsem doma..:))teda doma u koníků...
bydlíme v domě, kde je 6 bytů, docela pohoda, místo fajn, a ač 1+1, místnsoti sjou opravdu velké a prostorné.....snad Lenuška potvrdí:)
kukinatost
napsal(a):
no,l nový domov je kosuek od síliště, ale mylsím, že docela fajne místo, kousek do lesa, hopnu na kolo, vyšlapu kopec v lese, pak ještě 10 minut po cestě a jsem doma..:))teda doma u koníků...
bydlíme v domě, kde je 6 bytů, docela pohoda, místo fajn, a ač 1+1, místnsoti sjou opravdu velké a prostorné.....snad Lenuška potvrdí:)
NO já myslela jak hlavně vypadá z venku, aby jsme hledali třeb azelenej panelák, nebo tak...
klawdie
napsal(a):
NO já myslela jak hlavně vypadá z venku, aby jsme hledali třeb azelenej panelák, nebo tak...
tož zvenku, taková vyblitě šedá a zelená střecha...budu stát před barákem...je přímo v odbočce..:)
haisovad
napsal(a):
Tak hlavu už mám hotovou...za chvíli vyrážím směr doktor a pak hurááá směr HK...Klárko, až se budu blížit do HK tak měj u sebe telefoník...
Jasně šéfe...
lanika
napsal(a):
Asi blinknu
Totálně jsem se naprala krupicovou kaší
Dobrej základ na večer Leni
rocky
napsal(a):
Ok tak u mě před prací
ahojda holky...tak já právě dorazila dom ze školy..jdu si to zbalikovat a pak asi huráá na cestu...petule, jak my se dohodneme? ![]()
btw. u nás na Kramolně sněží hustě, v Náchodě o 4 km vedle leje se sněhem, takže nás čeká super cesta...nažeru se, naperu se kinedrilem a vyrazím...![]()
jenysimons
napsal(a):
ahojda holky...tak já právě dorazila dom ze školy..jdu si to zbalikovat a pak asi huráá na cestu...petule, jak my se dohodneme? ![]()
btw. u nás na Kramolně sněží hustě, v Náchodě o 4 km vedle leje se sněhem, takže nás čeká super cesta...nažeru se, naperu se kinedrilem a vyrazím...![]()
no ne..našla jsem super fotku..prostě momentka jako prase, ale Kíša dává jasně najevo, co si o tom fotáku asi tak myslí...![]()
jenysimons
napsal(a):
no ne..našla jsem super fotku..prostě momentka jako prase, ale Kíša dává jasně najevo, co si o tom fotáku asi tak myslí...![]()
tak už se nám to pomlau vydává na cestu...holky to bude mazec, jdu dělat důležité věci v práci pač v pondělí budu jistě KO!
strelish
napsal(a):
Tož štastnou a bezproblémovou cestu...
Někde tu na Ostravsku už totiž prší, někde sněží... (a v Opavě zas nic)
Je tu ještě někdo?????????,
nebo už jste na cestách
lanika
napsal(a):
Já frčím až za půl hodky. Peti, nezapomněla jsi na chapsy?????
Ne Leni nezapomela, vezu ti je
Nějak na mě jde spaní, takže si jdu udělat kafčo, pustila jsem si serial Gumídkové a sem tam pracuju.. spíše už odpočíívám před tou cestou..
rocky
napsal(a):
TAK NEVÍM ZDA TU JEŠTĚ NĚKDO ZBYL, ALE I JÁ SE UŽ LOUČÍM A JEDU POSBÍRAT ZBYTEK POSÁDKY..TAK S NĚKTERÝMI ZA PÁR HODIN AHOJ
Během cesty budem dávat info..
Pro pracantky vyhlašuju offline
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
TAK NEVÍM ZDA TU JEŠTĚ NĚKDO ZBYL, ALE I JÁ SE UŽ LOUČÍM A JEDU POSBÍRAT ZBYTEK POSÁDKY..TAK S NĚKTERÝMI ZA PÁR HODIN AHOJ
Během cesty budem dávat info..
Pro pracantky vyhlašuju offline