UŽ JE TO TADY....DNESKA SE SRAZÍÍÍÍME

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2008 07:31
haisovad

XXX.XXX.208.220

Dobré jitro,
já se hlásím z domova...posledné přípravy...a odpo už v HK...a večer v Ostravě. Moc se na vás těším

21.11.2008 07:36
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
já se hlásím z domova...posledné přípravy...a odpo už v HK...a večer v Ostravě. Moc se na vás těším

Hlasím že jsem balila do pul 2...nějak se mi do toho nechtelo

ted budu odpocitavat hodiny do odjezdu. juchuuu

21.11.2008 07:38
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):

No, já včera totálně zničená, něco na mě leze holky Včera jsem byla celá rozpálená, bolelay mě průdušky, dnes ráno je to lepší, ale navečer to na mě určitě zase sedne
Ale těším se téééééééž, hlavně dobře dojeďte

21.11.2008 07:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

já do pul jedný, to jsem ještě po pulnoci luxovala, aby byl doma pořádek...
ráno bylo teplo tak ono to s těma předpovědma nebude tak horký...

21.11.2008 07:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
já do pul jedný, to jsem ještě po pulnoci luxovala, aby byl doma pořádek...
ráno bylo teplo tak ono to s těma předpovědma nebude tak horký...

Leni vždycky musí bejt někdo nemocnej, vzpomen na Zuzu taky byla chudák nakřápaná..

21.11.2008 07:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

no, já jsme to zabalila nějak kolem 9., a to jsem si chtěla odpočinout u comebacku:))
Lenica, ty mě neser, okamžitě vypij nějaký zázračný uzdravovácí nápoj, nebo uvidíš..
Dneska budou povinně všichni fit a svěží...
Já sjem včera apsoň tak light pouklízela, dneksa hopnu nkoupit...máte někdo spešl jídlové požadavky? Nebo alko požadavky?
Doma mám 3 flašky vína (Cabernet, bílé Chardonnay a ještě něco), pak zelenou, magistera, griotku a zbytek rumu:)
už se zas vidím:))

21.11.2008 07:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
no, já jsme to zabalila nějak kolem 9., a to jsem si chtěla odpočinout u comebacku:))
Lenica, ty mě neser, okamžitě vypij nějaký zázračný uzdravovácí nápoj, nebo uvidíš..
Dneska budou povinně všichni fit a svěží...
Já sjem včera apsoň tak light pouklízela, dneksa hopnu nkoupit...máte někdo spešl jídlové požadavky? Nebo alko požadavky?
Doma mám 3 flašky vína (Cabernet, bílé Chardonnay a ještě něco), pak zelenou, magistera, griotku a zbytek rumu:)
už se zas vidím:))

JAni utopence, hradečandy jsou na nich závislý....

21.11.2008 07:44
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
JAni utopence, hradečandy jsou na nich závislý....

no, snad to někde seženu:)
Klarušon a piknatní?.)))

21.11.2008 07:47
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
no, snad to někde seženu:)
Klarušon a piknatní?.)))

Néééééééé obyč, nebo je pak nakoupíme společně a máme luxus večeři

21.11.2008 07:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

no, si pamatuju, jak Klárka mv Hradci koupila ty pikantní, a pak vám hořely huby:))
dneska hrabu kalící fotky, ale tady v compu mám prd..

21.11.2008 07:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

segra ani nevím co po ránu papáš, ty albertácký jsou pikatní.......myslím že pro jistotu skočím do alberta pro anši oblíbenou zančku, ráno budou dobrý...

21.11.2008 07:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
segra ani nevím co po ránu papáš, ty albertácký jsou pikatní.......myslím že pro jistotu skočím do alberta pro anši oblíbenou zančku, ráno budou dobrý...

my už máme huby panceřový jde o zvyk a o to kolik tam občas strčí papriček...škoda že ještě nemáme domácí to by jste si pošmákli

21.11.2008 07:54
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):

Hej ségra tak mi je vem taky pls!!!

21.11.2008 07:54
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

ok, utopence nechám na vás, ju? Ať si zakoupíte oblíbenou značku:))

21.11.2008 07:55
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
my už máme huby panceřový jde o zvyk a o to kolik tam občas strčí papriček...škoda že ještě nemáme domácí to by jste si pošmákli

No tož kdyby jste vyvalili s tou informací dřívě, švagřík by nám naložil úplně luxusní Ted už to ale bohužel nestihne

21.11.2008 07:58
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
ok, utopence nechám na vás, ju? Ať si zakoupíte oblíbenou značku:))

Zuza je dnes v práci, Evule se připravuje na stěhování národa, Lulda se hrabe v hovnolendu, škoda holky, že nepřijedete také

21.11.2008 08:05
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Zuza je dnes v práci, Evule se připravuje na stěhování národa, Lulda se hrabe v hovnolendu, škoda holky, že nepřijedete také

Evica opica, před náma se neschováš, počkej až my s Janulou přisvištíme k vám

21.11.2008 08:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

ok skočím ještě pro dvoje utopence:)

21.11.2008 08:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
ok skočím ještě pro dvoje utopence:)

Jani a jak vypadá tvuj nový domov, aby jsme nehledali zas ohrady s konma....přeci jen máš bydliště inde...

21.11.2008 08:25
strelish

XXX.XXX.126.103

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

No kéž by vyšlo počasí na víkend tak jak je dneska. Sice trochu pofukuje, ale jinak se chvílema i snaží klubat sluníčko. Už si sepisuju seznam věcí, co nachystat, ať něco nezapomenu :)

21.11.2008 08:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
No kéž by vyšlo počasí na víkend tak jak je dneska. Sice trochu pofukuje, ale jinak se chvílema i snaží klubat sluníčko. Už si sepisuju seznam věcí, co nachystat, ať něco nezapomenu :)

no,l nový domov je kosuek od síliště, ale mylsím, že docela fajne místo, kousek do lesa, hopnu na kolo, vyšlapu kopec v lese, pak ještě 10 minut po cestě a jsem doma..:))teda doma u koníků...
bydlíme v domě, kde je 6 bytů, docela pohoda, místo fajn, a ač 1+1, místnsoti sjou opravdu velké a prostorné.....snad Lenuška potvrdí:)

21.11.2008 08:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
no,l nový domov je kosuek od síliště, ale mylsím, že docela fajne místo, kousek do lesa, hopnu na kolo, vyšlapu kopec v lese, pak ještě 10 minut po cestě a jsem doma..:))teda doma u koníků...
bydlíme v domě, kde je 6 bytů, docela pohoda, místo fajn, a ač 1+1, místnsoti sjou opravdu velké a prostorné.....snad Lenuška potvrdí:)

NO já myslela jak hlavně vypadá z venku, aby jsme hledali třeb azelenej panelák, nebo tak...

21.11.2008 08:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
NO já myslela jak hlavně vypadá z venku, aby jsme hledali třeb azelenej panelák, nebo tak...

tož zvenku, taková vyblitě šedá a zelená střecha...budu stát před barákem...je přímo v odbočce..:)

21.11.2008 11:23
haisovad

XXX.XXX.208.220

kukinatost napsal(a):
tož zvenku, taková vyblitě šedá a zelená střecha...budu stát před barákem...je přímo v odbočce..:)

Tak hlavu už mám hotovou...za chvíli vyrážím směr doktor a pak hurááá směr HK...Klárko, až se budu blížit do HK tak měj u sebe telefoník...

21.11.2008 11:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Tak hlavu už mám hotovou...za chvíli vyrážím směr doktor a pak hurááá směr HK...Klárko, až se budu blížit do HK tak měj u sebe telefoník...

Jasně šéfe...

21.11.2008 12:21
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Jasně šéfe...

Asi blinknu Totálně jsem se naprala krupicovou kaší

21.11.2008 12:29
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Asi blinknu Totálně jsem se naprala krupicovou kaší

Dobrej základ na večer Leni

21.11.2008 12:29
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Dobrej základ na večer Leni

Jinak v HK prší se sněhem....

21.11.2008 12:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Jinak v HK prší se sněhem....

kde????

21.11.2008 12:47
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
kde????

Ok tak u mě před prací

21.11.2008 12:55
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Ok tak u mě před prací

ahojda holky...tak já právě dorazila dom ze školy..jdu si to zbalikovat a pak asi huráá na cestu...petule, jak my se dohodneme?
btw. u nás na Kramolně sněží hustě, v Náchodě o 4 km vedle leje se sněhem, takže nás čeká super cesta...nažeru se, naperu se kinedrilem a vyrazím...

21.11.2008 13:06
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
ahojda holky...tak já právě dorazila dom ze školy..jdu si to zbalikovat a pak asi huráá na cestu...petule, jak my se dohodneme?
btw. u nás na Kramolně sněží hustě, v Náchodě o 4 km vedle leje se sněhem, takže nás čeká super cesta...nažeru se, naperu se kinedrilem a vyrazím...

no ne..našla jsem super fotku..prostě momentka jako prase, ale Kíša dává jasně najevo, co si o tom fotáku asi tak myslí...

21.11.2008 13:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
no ne..našla jsem super fotku..prostě momentka jako prase, ale Kíša dává jasně najevo, co si o tom fotáku asi tak myslí...

tak už se nám to pomlau vydává na cestu...holky to bude mazec, jdu dělat důležité věci v práci pač v pondělí budu jistě KO!

21.11.2008 14:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
tak už se nám to pomlau vydává na cestu...holky to bude mazec, jdu dělat důležité věci v práci pač v pondělí budu jistě KO!

já se toho asi začínám báááát...

21.11.2008 14:06
strelish

XXX.XXX.126.103

klawdie napsal(a):

Tož štastnou a bezproblémovou cestu...

Někde tu na Ostravsku už totiž prší, někde sněží... (a v Opavě zas nic)

21.11.2008 14:28
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
Tož štastnou a bezproblémovou cestu...

Někde tu na Ostravsku už totiž prší, někde sněží... (a v Opavě zas nic)

Je tu ještě někdo?????????, nebo už jste na cestách

21.11.2008 14:31
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):

Já frčím až za půl hodky. Peti, nezapomněla jsi na chapsy?????

21.11.2008 14:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Tak se loučím a večer čus...

21.11.2008 14:33
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Tak se loučím a večer čus...

jeďt e opatrně děvčice, začlo sněžit i u nás, do rána bude bílo

21.11.2008 14:33
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Já frčím až za půl hodky. Peti, nezapomněla jsi na chapsy?????

Ne Leni nezapomela, vezu ti je

Nějak na mě jde spaní, takže si jdu udělat kafčo, pustila jsem si serial Gumídkové a sem tam pracuju.. spíše už odpočíívám před tou cestou..

21.11.2008 15:14
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

TAK NEVÍM ZDA TU JEŠTĚ NĚKDO ZBYL, ALE I JÁ SE UŽ LOUČÍM A JEDU POSBÍRAT ZBYTEK POSÁDKY..TAK S NĚKTERÝMI ZA PÁR HODIN AHOJ
Během cesty budem dávat info..

Pro pracantky vyhlašuju offline

21.11.2008 15:15
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

TAK NEVÍM ZDA TU JEŠTĚ NĚKDO ZBYL, ALE I JÁ SE UŽ LOUČÍM A JEDU POSBÍRAT ZBYTEK POSÁDKY..TAK S NĚKTERÝMI ZA PÁR HODIN AHOJ
Během cesty budem dávat info..

Pro pracantky vyhlašuju offline

Přidejte reakci

Přidat smajlík