dominika
napsal(a):
Tak příští týden nás to čeká,proto hledám ispiraci. Ornament mi na zádi kamarádka vystříhá,pokud si udělám šablonu.Tak šup sem s ostříhanými koňmi a pokud je nějaký nápad na ornament.
http://www.fotokamenik.com/photoshop/ pardub_mil_07_10_30/2/ slides/IMG_9447.html
mezery před pardub a slides
dominika
napsal(a):
Tak příští týden nás to čeká,proto hledám ispiraci. Ornament mi na zádi kamarádka vystříhá,pokud si udělám šablonu.Tak šup sem s ostříhanými koňmi a pokud je nějaký nápad na ornament.
tak jen pro inspiraci
buggyna

XXX.XXX.81.124
dominika
napsal(a):
mě by spíše zajímalo, zda se to dá vystříhat naopak kůň chlapatej,a ornament(znak) vystříhaný
dominika
napsal(a):
Domi,neříkej mi komu to chceš udělat nebo raději jo a pak sem hod fotku.
Shani vypadá jak lední medvěd
buggyna

XXX.XXX.81.124
skippy
napsal(a):
Jj, to bych taky brala, takový zpestření
přesně...ale kobylu bych kvůli tomu nikdy neostříhala.Tak se ptám zda i opak je možný a popřípadě kdo by byl ochoten nám to přijet vyšmiknout
dominika
napsal(a):
Fotky byly jen na inspiraci
NO, já myslím, že jen vystříhat by mělo jít taky ,,, třeba ta šachovnice - ta je s chlupama čtverec a pak bez ,,, tak asi jo
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Fotky byly jen na inspiraci
NO, já myslím, že jen vystříhat by mělo jít taky ,,, třeba ta šachovnice - ta je s chlupama čtverec a pak bez ,,, tak asi jo
já už docela dlouho koukám na toho playboye
blanche
napsal(a):
fakt ?
ale to je fakt úchylárna, co ?
Taky si říkám že kobču asi ostříhám, chci dělat i v zimě a už má kožich jako medvěd a enž jen okrokuru už je psocená. O Ornamentu jsme taky přemýšlela, líbí se mi playboy, ale nechci krást nápady a tak přemýšlím třeba o neoriginálním srdíčku
shantal88
napsal(a):
Domi,neříkej mi komu to chceš udělat nebo raději jo a pak sem hod fotku.
Shani vypadá jak lední medvěd
Ahoj,tej mojí mladej černej,byla ostříhaná i minulý rok. Chystáme se na troje soustředění tak aby se neuvařila.
Takhle byla minulý rok.
katusa
napsal(a):
Taky si říkám že kobču asi ostříhám, chci dělat i v zimě a už má kožich jako medvěd a enž jen okrokuru už je psocená. O Ornamentu jsme taky přemýšlela, líbí se mi playboy, ale nechci krást nápady a tak přemýšlím třeba o neoriginálním srdíčku
s tím králíkem teda muselo být děsně práce
katusa
napsal(a):
Nebo jsem viděla i čtyřlístek
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
fakt ?
ale to je fakt úchylárna, co ?
mě právě strašně uchvátil..ale je to spíš pro valáškya i na to vyšmikání naopak by byl asi těžký
dominika
napsal(a):
náhodou, je to asi uchylne, ale tež se mi to líbí...
mi by stačila i ta šachovnice na té anší černé nebo rezavé dupě...ale třeba nějaký te čtyřlístek, podkovu i ten playboy stojí za to...:))
ale navím o nikom, kdo by mi to byl schopne vystříhat..
kukinatost
napsal(a):
náhodou, je to asi uchylne, ale tež se mi to líbí...
mi by stačila i ta šachovnice na té anší černé nebo rezavé dupě...ale třeba nějaký te čtyřlístek, podkovu i ten playboy stojí za to...:))
ale navím o nikom, kdo by mi to byl schopne vystříhat..
no co mi říkala kamarádka co stříhá,tak k tomu je zapotřebí nějaká menší mašina,né ta velká s kterou se stříhá a nejlépe vystřihnout šablonu a object,já letos půjdu asi do vykřičníku na zadek
dominika
napsal(a):
no co mi říkala kamarádka co stříhá,tak k tomu je zapotřebí nějaká menší mašina,né ta velká s kterou se stříhá a nejlépe vystřihnout šablonu a object,já letos půjdu asi do vykřičníku na zadek
Ten čtyřlístek nezní špatně,ale u mě by to vyhrál králíček playboy
Hele jen tak mezi řečí,maš tam plno? A co malí čtyřnožci? jak se jim daří....Jsem zvědavá na ty naše obludy,přijedem na vánoce dom a Shani kyne ze dne na den
shantal88
napsal(a):
Ten čtyřlístek nezní špatně,ale u mě by to vyhrál králíček playboy
Hele jen tak mezi řečí,maš tam plno? A co malí čtyřnožci? jak se jim daří....Jsem zvědavá na ty naše obludy,přijedem na vánoce dom a Shani kyne ze dne na den
Plo,plno ale jak pro koho... možná by se tu ještě nějaké místečko našlo,když bych byla hodně hodná.
dominika
napsal(a):
Plo,plno ale jak pro koho... možná by se tu ještě nějaké místečko našlo,když bych byla hodně hodná.
a z malých čtyřnožců, jsou už velké obludy
dominika
napsal(a):
Jsem ti neříkala,možná budem sousedi,jesli se zadaří,budem kupovat nějakou usedlost v okolí Písku nebo někde okolo jestli se něco pěkneho najde To budu vlastně konkurence co
shantal88
napsal(a):
Jsem ti neříkala,možná budem sousedi,jesli se zadaří,budem kupovat nějakou usedlost v okolí Písku nebo někde okolo jestli se něco pěkneho najde To budu vlastně konkurence co
No jo vlastně,jak jste pořádali huberta,teda roztrubovali tady,tak jsem se koukala na vaše stránky a to je teda mamut no oni oba mladá i mladej šiml
Asi na mamutky štěstí máš
shantal88
napsal(a):
Myslím že nebudeš konkurence. jako v dobrém slova smyslu....
dominika
napsal(a):
Myslím že nebudeš konkurence. jako v dobrém slova smyslu....
Tak jo,budem si dohazovat zákazníky na vzájem jo
Mi nemluv,jestli něco aspon blízce podobného vyprdne Shani tak ti tu obludu asi daruju
Protože nevím co s ní budu dělatabych si pak kupovala žebříky či co
shantal88
napsal(a):
Tak jo,budem si dohazovat zákazníky na vzájem jo
Mi nemluv,jestli něco aspon blízce podobného vyprdne Shani tak ti tu obludu asi daruju
Protože nevím co s ní budu dělatabych si pak kupovala žebříky či co
My jsme měly na jaře tohle. Je to sice trošku nepravidelný, ale na první pokus myslím docela dobrý.
medi
napsal(a):
My jsme měly na jaře tohle. Je to sice trošku nepravidelný, ale na první pokus myslím docela dobrý.
Guusje a Jolanda Adelaar
dominika
napsal(a):
Jste prdlí.
Ale musím uznat, že některé vypadají fakt parádně. Obzvláště ten poslední čtyřlístek.
lerry
napsal(a):
To je pěkný koník, co je to zač?
to je Guusje, je to fjord a jako první ponyš v Holandsku závodil v drezuře stupně S, aspoň myslím jinak Jolanda je teďka Miss Itálie