zvířátková
XXX.XXX.240.157
zvířátková
napsal(a):
Tak holt já no
.
Až to bude vypadat takhle... Se vcelku těšim.
Jééé, tak dneska jsem to prošvihla - byla jsem oběhnout krám ,,,
Mám vánoční výzdobu + něco na sromeček - borovičku mám malou v květináči, koupila jsem malé kouličky a řetěz
Pověsím výzdobu a nazdar
Bych vánoce nejraději vypustila ,,,
Příbuzný nám před týdnem umřel ,,, poprvé vánoce bez babičky, ségra vánoce bez tchýně a navíc děda v nemocnici s nohou
Snad ho do vánoc pustí
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak holt já no
.
Řeknu ti, že já ani ne
, ale na Vánoce, kdyby to bylo, to by bylo krásnýý
Tak jsem si dala halušky a koupila takovou nugátou čokoládu malinkou, jedla jsem to jako malá, ňamka, tak se mi trochu zvedla nálada, taky na mě padaj nějaký depky nebo co
sadzi saj
napsal(a):
Řeknu ti, že já ani ne
Tak jsem si dala halušky a koupila takovou nugátou čokoládu malinkou, jedla jsem to jako malá, ňamka, tak se mi trochu zvedla nálada, taky na mě padaj nějaký depky nebo co
NO, mě ani nemluvte ,,,
Já měla sekanou v housce a teď burizony v čokoládě ![]()
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Řeknu ti, že já ani ne
No já se teda těším na vánoce, teda hlavní kouzlo vidím v tom volnu a ve výzdobě, to zbožňuju, stromeček, světýlka, se rozplývám
.
Blaní, snad dědečka brzy pustí. Mě to povídej, nás bylo doslova 5 a půl (máma, brácha, švagrová, babička já a synoveček jako ta půlka) no a bez babičky to fakt bude vánoční nálada o ničem. Aspoň, že tam je ten malej, sice ještě tak tu radost neprojevuje, ale aspoň něco.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
zvířátková
napsal(a):
No já se teda těším na vánoce, teda hlavní kouzlo vidím v tom volnu a ve výzdobě, to zbožňuju, stromeček, světýlka, se rozplývám
.
Blaní, snad dědečka brzy pustí. Mě to povídej, nás bylo doslova 5 a půl (máma, brácha, švagrová, babička já a synoveček jako ta půlka) no a bez babičky to fakt bude vánoční nálada o ničem. Aspoň, že tam je ten malej, sice ještě tak tu radost neprojevuje, ale aspoň něco.
Tomu říkám spravedlnost, já suchý houstky
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
.
Jj, já se celkem těším, všichni se sejdeme, doma výzdoba, i když ty svátky strávený po návštěvách mi občas lezou krkem, ale mám ráda takový to vymýšlení překvapení pro toho mýho apod.
Jo s tím asi nic neuděláme, musí se s tím člověk smířit a žít dál, pač bude hůř. Nám tu kolegyni převezli do nemocnice a dneska ji přesunuli na JIP, takže jestli dojde k nejhoršímu, tak to nechci vidět
sadzi saj
napsal(a):
Jj, já se celkem těším, všichni se sejdeme, doma výzdoba, i když ty svátky strávený po návštěvách mi občas lezou krkem, ale mám ráda takový to vymýšlení překvapení pro toho mýho apod.
Jo s tím asi nic neuděláme, musí se s tím člověk smířit a žít dál, pač bude hůř. Nám tu kolegyni převezli do nemocnice a dneska ji přesunuli na JIP, takže jestli dojde k nejhoršímu, tak to nechci vidět
No, to jo ,,, člověk to bere, ale při těhlech státkách je to cítit tak nějak víc ,,, no ,,,
chudák hočina ,,, snad se to nějak zlepší, co ?
já mám ráda tu výzdobu - ale ne svítícího Santu před barákem a další kýče ![]()
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
No to já děsně, zbožňuju všechny ty kravinky na výzdobu. Na stromeček se nemůžu vynadívat a horko těžko se s ním pak po 3 králech loučím. No a do toho volno, aspoň něco hrajou, i když po milionté, ale ono to k tomu taky patří.
No u mě to zas s těma návštěma husté nebude. Nikoho prakticky nemáme. Jsme se aspoň vídali s tetou a její rodinou, jenže od babiččiné smrti se s maminou nějak nemusejí, takže k ní ani nepojedeme. No a zbyde mi vlastně hlavně jenom ta mamina, která už je doma už od začátku prosince, takže se bude nudit a furt na mě tlačit, abych u ní trávila co nejvíc času.
Asi tak...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No, to jo ,,, člověk to bere, ale při těhlech státkách je to cítit tak nějak víc ,,, no ,,,
chudák hočina ,,, snad se to nějak zlepší, co ?
já mám ráda tu výzdobu - ale ne svítícího Santu před barákem a další kýče ![]()
JJ, to asi jo, ale lepší se snažit, na to nemyslet, to by se potom z toho mohl člověk taky zbláznit
No, když má leukémii a teď se jí to po chemoterapiích a volnu a klidu co měla mít a zlepšení krvinek celé vrátilo znova a znova bude podstupovat to znova a dneska ji dali na JIP, tak asi moc šancí bohužel není
Jé, to né, santa a americký vánoce v Čechách, tak to taky nemusím
Blani, co nějaký fotečky, třeba ta tvoje šimlice, ať tu není pořád rezavo.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
zvířátková
napsal(a):
No to já děsně, zbožňuju všechny ty kravinky na výzdobu. Na stromeček se nemůžu vynadívat a horko těžko se s ním pak po 3 králech loučím. No a do toho volno, aspoň něco hrajou, i když po milionté, ale ono to k tomu taky patří.
No u mě to zas s těma návštěma husté nebude. Nikoho prakticky nemáme. Jsme se aspoň vídali s tetou a její rodinou, jenže od babiččiné smrti se s maminou nějak nemusejí, takže k ní ani nepojedeme. No a zbyde mi vlastně hlavně jenom ta mamina, která už je doma už od začátku prosince, takže se bude nudit a furt na mě tlačit, abych u ní trávila co nejvíc času.
Asi tak...
A Bobu budu zase nutit pod stromeček, aby mi zapózovala
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Asi tak...
No to mi první svátek k babičce do Prahy od Mirka, další svátek on na Mělník k babičce, tam naštěstí nemusím, tak jedu k mamině nebo budu doma a pak pojedeme společně k mamče, takže to je potom rozcouraný, loni jsem teda měla pocit, že jsem snad celé volno ztrávila po návštěvách
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
No to mi první svátek k babičce do Prahy od Mirka, další svátek on na Mělník k babičce, tam naštěstí nemusím, tak jedu k mamině nebo budu doma a pak pojedeme společně k mamče, takže to je potom rozcouraný, loni jsem teda měla pocit, že jsem snad celé volno ztrávila po návštěvách
Ještě to tak, co?
zvířátková
napsal(a):
Asi tak...
no, u nás těch návštěv asi taky moc nebude ,,,
ale když pomyslím, jak doma bude mamina bláznit s úklidem ,,, a to chce ještě pomoct uklízet obou dědům - to mě asi švihne ,,,
bych ráda na hory, ale nevím, no
snížek, vypadnout ,,, to by bylo super ,,, přítel jede - já podle práce
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
no, u nás těch návštěv asi taky moc nebude ,,,
ale když pomyslím, jak doma bude mamina bláznit s úklidem ,,, a to chce ještě pomoct uklízet obou dědům - to mě asi švihne ,,,
bych ráda na hory, ale nevím, no
snížek, vypadnout ,,, to by bylo super ,,, přítel jede - já podle práce
No tak to by byl vrchol celý volno šůrovat, to mi u maminy taky stačilo. Stačí že s tou mojí bandou člověk musí uklízet denně. Ale s velkým úklidem ať na mě nikdo nechodí, zrovna včera jsem koukala na okna a říkala si, že mají asi smolíka, se mi do nich fakt nechce.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Ta je boží
No loni dělala nejdřív bububu, ale pak tam sebou flákla a jenom mrkala na blejskání foťáku
. Vypadá tu jak váleček, přitom jsou to samé chlupy. Jak má den, když jí chytne tak kolika, tak jí lehnou chlupy, vylezou žebra, páteř, propadnou se jí boky, je úplná kostřička. Na to, že se furt jenom válí, tak fakt netloustne. No taky jí necpu, kdyby jí člověk krmil podle toho, jak žebrá, tak by se už nemohla ani hnout.
zvířátková
napsal(a):
No tak to by byl vrchol celý volno šůrovat, to mi u maminy taky stačilo. Stačí že s tou mojí bandou člověk musí uklízet denně. Ale s velkým úklidem ať na mě nikdo nechodí, zrovna včera jsem koukala na okna a říkala si, že mají asi smolíka, se mi do nich fakt nechce.
no, a to já mám okna v pokojíku v Pha a teď i v podkroví - ale i střešní - ty jsou super
Ale údržba ? Když jsou pod komínem ?
To bych vám nepřála - umeju a už tam jsou saze, brízová semínka ,,, pak se otevře a vevnitř marast ![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
no, a to já mám okna v pokojíku v Pha a teď i v podkroví - ale i střešní - ty jsou super
Ale údržba ? Když jsou pod komínem ?
To bych vám nepřála - umeju a už tam jsou saze, brízová semínka ,,, pak se otevře a vevnitř marast ![]()
![]()
jj, střešní nemá cenu mýt vůbec. Stejně Ti zapadnou sněhem
. My máme sice jenom klasické, ale zase nemáme venkovní parapety, ty se budou dělat až s omítkou, takže tam je místo toho cihlová rozbouranina (což udělali okenáři, když dávali plasťáky). No a když prší, tak pěkně leje na ten "parapet" a od něj cáká to svinctvo na okno. Takže je to pak flekatý. Jenže to je taky umytí na 2 věci, teď stejně bude furt lejt, nebo sněžit, tak má to cenu?
zvířátková
napsal(a):
jj, střešní nemá cenu mýt vůbec. Stejně Ti zapadnou sněhem
. My máme sice jenom klasické, ale zase nemáme venkovní parapety, ty se budou dělat až s omítkou, takže tam je místo toho cihlová rozbouranina (což udělali okenáři, když dávali plasťáky). No a když prší, tak pěkně leje na ten "parapet" a od něj cáká to svinctvo na okno. Takže je to pak flekatý. Jenže to je taky umytí na 2 věci, teď stejně bude furt lejt, nebo sněžit, tak má to cenu?
NE
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
NE
To jsem chtěla slyšet.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To jsem chtěla slyšet.
Já mám umyto, heč
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Hned je aspoň člověk víc přesvědčenej o tom, že to tak má být - bez práce
.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Já mám umyto, heč
Aaaa, aktivistka
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
A kdyby špína přeci jen útočila na oknech, tak mám okenní folie s vánoční výzdobou - snad to trochu překryje ![]()
Téda, klobouk dolů, dobrej tah
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Nepruď
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To je tak, když máte doma chlapa, co je na úklid horší, i než naše maminy
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ježiš, nestraš
realita.
Tak se to tu protrhalo a i prokouklo slunko
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak se mi to krátí ,,, hurá ,,,,
A zítráááá, záááás, pak takýýýý ,,, mi už asi hrabe
Já už tady. Jsem po práci razila do těch jezdeckých potřeb, přihnala se pěkná mela, takovej vítr a sníh s deštěm, že jsem byla ráda, že jsem nezmrzla. S tou firmou se prý spojila, má všechny informace a ceníky. O víkendu na to mrkne a hodlá asi objednávat, v pondělí mi zavolá, poreferu za kolik a kdy že to bude. Tak aspoň, že tak, doufám, že to nebude mít předražené. Pak jsem si užila pěkné popracovní odpoledne v narvanym Kauflandu, fakt zážitek, nenávidim nákupy. Koníci už byli zavření, ale skočila jsem aspoň na malé pomuchlování a hlavně Grantovi vyčistit očka. Měl to dneska naproto v pořádku, čisté, jsem omyla zahojená, čistá očka. Asi to bude stačit. Hotovej zázrak, že to tak rychle zabírá.
zvířátková
napsal(a):
Já už tady. Jsem po práci razila do těch jezdeckých potřeb, přihnala se pěkná mela, takovej vítr a sníh s deštěm, že jsem byla ráda, že jsem nezmrzla. S tou firmou se prý spojila, má všechny informace a ceníky. O víkendu na to mrkne a hodlá asi objednávat, v pondělí mi zavolá, poreferu za kolik a kdy že to bude. Tak aspoň, že tak, doufám, že to nebude mít předražené. Pak jsem si užila pěkné popracovní odpoledne v narvanym Kauflandu, fakt zážitek, nenávidim nákupy. Koníci už byli zavření, ale skočila jsem aspoň na malé pomuchlování a hlavně Grantovi vyčistit očka. Měl to dneska naproto v pořádku, čisté, jsem omyla zahojená, čistá očka. Asi to bude stačit. Hotovej zázrak, že to tak rychle zabírá.
Tak to jsi byla akční ,,, to já jsem ještě nevylezla
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak to jsi byla akční ,,, to já jsem ještě nevylezla
Buď ráda, je tam fakt nechutně. U nás doma bílá zahrada, žjova, už je to tady
.
zvířátková
napsal(a):
Buď ráda, je tam fakt nechutně. U nás doma bílá zahrada, žjova, už je to tady
.
Zdravím!!!
No dneska byl teda děs počasí, ale zvládla jsem všechno co jsem zvládnout potřebovala a budu si řikat super-žena![]()
Zvládla jsem odjezdit oba hřebce jet pro nábytek, pak jet domu vyluxovat auto , jet pro kola a jet ho prodat, pak zase domu a přivézt nábytek na Kladno a nanosit ho do 5. patra
Jsem dobrá a jelikož já samozřejmě nemůžu mít nic bez komplikací tak moje maminka ne aby mi to ulehčila jen mi to celej den ztěžovala!!!! K nábytku mi nedala všechny papíry takže jsem málem půlku nedovezla, pak když jsme jeli s autem tak po cestě si vzpomněla, že vlastně zapomněla smlouvu a techničák a když se dovezl nábytek tak samozřejmě neuklidila ten pokoj do kterýho se to stěhovalo, takže jsem to musela uklidit já. Nic neudělala i když jsem jí to 50x opakovala!!!!! No mě už dneska pak hrabalo a všechno ve mě vřelo!!!!
Ale mám to za sebou ![]()
![]()
![]()
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
naftalinka
napsal(a):
Zdravím!!!
No dneska byl teda děs počasí, ale zvládla jsem všechno co jsem zvládnout potřebovala a budu si řikat super-žena![]()
Zvládla jsem odjezdit oba hřebce jet pro nábytek, pak jet domu vyluxovat auto , jet pro kola a jet ho prodat, pak zase domu a přivézt nábytek na Kladno a nanosit ho do 5. patra
Jsem dobrá a jelikož já samozřejmě nemůžu mít nic bez komplikací tak moje maminka ne aby mi to ulehčila jen mi to celej den ztěžovala!!!! K nábytku mi nedala všechny papíry takže jsem málem půlku nedovezla, pak když jsme jeli s autem tak po cestě si vzpomněla, že vlastně zapomněla smlouvu a techničák a když se dovezl nábytek tak samozřejmě neuklidila ten pokoj do kterýho se to stěhovalo, takže jsem to musela uklidit já. Nic neudělala i když jsem jí to 50x opakovala!!!!! No mě už dneska pak hrabalo a všechno ve mě vřelo!!!!
Ale mám to za sebou ![]()
![]()
![]()
Pěkná fotečka Zuzi, jak se daří, chystáte se letos někam soustředit po na nový rok??
Je tu někdo večer nebo jsem tu osamocená
Teda Leo, máte tam sníh jo, fuj
tady jenom leje a nechci to vidět ráno
zvířátková
XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Pěkná fotečka Zuzi, jak se daří, chystáte se letos někam soustředit po na nový rok??
Je tu někdo večer nebo jsem tu osamocená
Teda Leo, máte tam sníh jo, fuj
tady jenom leje a nechci to vidět ráno
Já taky, sedím tu, udělala jsem si čaj a házím relax. Pak se vrhnu asi na úklid, musím andulínům vydrhnout klec. No a kdo za mě umeje to ušatý čuně, to teda nevim. Nejsou dobrovolníci? Všechny beru
zvířátková
napsal(a):
Já taky, sedím tu, udělala jsem si čaj a házím relax. Pak se vrhnu asi na úklid, musím andulínům vydrhnout klec. No a kdo za mě umeje to ušatý čuně, to teda nevim. Nejsou dobrovolníci? Všechny beru
Hoj, už jsem tu dávala jsem dohromady fotky na kalendář
No zatím žádný soustředění v plánu nemáme a vy???
No já taky už dávám relax a za chvilku musim do postele, páč ráno ve 4 vstávám a huráááá do práce asi večer budeme ve správách
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Já už mám uklizeno, tak jsem ráda, že to mám z krku a nemusím to dělat zítra
, tak jsem stáhla fotky Arwen a za chvíli nám přijede návštěva
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
naftalinka
napsal(a):
Hoj, už jsem tu dávala jsem dohromady fotky na kalendář
No zatím žádný soustředění v plánu nemáme a vy???
No já taky už dávám relax a za chvilku musim do postele, páč ráno ve 4 vstávám a huráááá do práce asi večer budeme ve správách
Jj, my asi nic, není jaksi doprava ani společník a ani kam jet asi
No měj se, dorazila návštěva a jde se šťourat v pc
naftalinka
napsal(a):
ježíííš samý návštěvy!!!! A já tu sama samotinka, nikde nikdo![]()
No tak se asi budeme soustředit doma!!!!
Ahojky, tak jsem dneska projela toho svého dědouška-skoro 21-letého koníka.
Byl moc hodný. Večer jsme šli s dětma na procházku. Jedna holčina jela na Schelbym, druhá na poníkovi. Potom jsem s dětma pekla jablkové šátečky, rodinka si k tomu sedla a už je jeden plech pryč. Ale nevadí, hlavně, že chutná.. I tchán si je nedávno pochvaloval a to je u něj co říct.
Zítra s dětma razíme ke kámošce na tu pěknou kobylku. Posílala jsem fotky, je to ta puntíkatá krasavice. Tak kámoška počítá s tím, že jí taky projedu! Holky, jestli se tu zítra objevím, tak jsem to přežila! Ale ne, kámoška si jí nemůže vynachválit.
marketka
napsal(a):
Ahojky, tak jsem dneska projela toho svého dědouška-skoro 21-letého koníka.
Byl moc hodný. Večer jsme šli s dětma na procházku. Jedna holčina jela na Schelbym, druhá na poníkovi. Potom jsem s dětma pekla jablkové šátečky, rodinka si k tomu sedla a už je jeden plech pryč. Ale nevadí, hlavně, že chutná.. I tchán si je nedávno pochvaloval a to je u něj co říct.
Zítra s dětma razíme ke kámošce na tu pěknou kobylku. Posílala jsem fotky, je to ta puntíkatá krasavice. Tak kámoška počítá s tím, že jí taky projedu! Holky, jestli se tu zítra objevím, tak jsem to přežila! Ale ne, kámoška si jí nemůže vynachválit.
Tak to musíš poreferovat jaká kobylka byla. Jsem ráda, že dělá majitelce radost.
Jinak tady chumelenice..fičí..docela fakt hnus
, Use jsem zavřela do výběhu, stejně je zalezlá ve stáji a je jak kyselina..jen futruje seno
..ještě že jsem dnes navozila ty hobliny a mám zásobu, uklizeno a psi si mákli
lucky
napsal(a):
Tak to musíš poreferovat jaká kobylka byla. Jsem ráda, že dělá majitelce radost.
Jinak tady chumelenice..fičí..docela fakt hnus
, Use jsem zavřela do výběhu, stejně je zalezlá ve stáji a je jak kyselina..jen futruje seno
..ještě že jsem dnes navozila ty hobliny a mám zásobu, uklizeno a psi si mákli
Jo jo, poreferuju. Jestli to teda přežiju.
Ten nový koník se nám rozkoukal. Jak jde sám, táhne dopředu.Ale jak jde s koňmi, tak se mu moc nechce. Byla jsem z něj docela překvapená. Jarda je konečně štˇastný, že má chodivého koníka.
A já zase v pohodě, že je aspoň hodný ve stáji. Asi si koupím koně houpacího, aby mi chodil pomalu.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jůůůů, tady sněžííí, budu plácat venku huhuláky před prací
Nazdárek! Hlásím, že tady na severu, kousek od hraničního přechodu je nehorázně sněhu, sluníčko, a do toho nechutnej vítr, takže s kombinací rozfoukaného sněhu fakt mela.
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Hlásím, že tady na severu, kousek od hraničního přechodu je nehorázně sněhu, sluníčko, a do toho nechutnej vítr, takže s kombinací rozfoukaného sněhu fakt mela.
Ahooooj,
já teď uklízela na pokojích místo pokojskejch, aby nemuseli ,,, už jen 2 kontroly a mám to ,,, ale mám pocit, že budu muset vyhrábnout i sníh před hotelem :)))))
To je hustýýýý ,,, tady vánice jak na Sibiři
Téééda, já chci nafotit něco na sněhu ,,, ale než se dostanu z pracovního procesu ,,, tak asi smůla
Co asi kočičáci na první sníh - ty budou čumět
blanche
napsal(a):
Ahooooj,
já teď uklízela na pokojích místo pokojskejch, aby nemuseli ,,, už jen 2 kontroly a mám to ,,, ale mám pocit, že budu muset vyhrábnout i sníh před hotelem :)))))
To je hustýýýý ,,, tady vánice jak na Sibiři
Téééda, já chci nafotit něco na sněhu ,,, ale než se dostanu z pracovního procesu ,,, tak asi smůla
Co asi kočičáci na první sníh - ty budou čumět
Jinak Zuzi, na kalendář jsem zvědavá ,,,
Ale mít podzimní fota na všechny měsíce, co ?
Tak jsem byla odméct sníh před vchodem - teda, fujavice je tam taky solidní ,,, zametla a přiletěl sníh další
Jsem zvědavá, jak budu bruslit na kole do krámu
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Jinak Zuzi, na kalendář jsem zvědavá ,,,
Ale mít podzimní fota na všechny měsíce, co ?
Tak jsem byla odméct sníh před vchodem - teda, fujavice je tam taky solidní ,,, zametla a přiletěl sníh další
Jsem zvědavá, jak budu bruslit na kole do krámu
Ahojky,
zdravím a hlásím nasněženo, docela mazec a za chvíli razím ke koníkům,dneska nějaká nestíhačka
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
zdravím a hlásím nasněženo, docela mazec a za chvíli razím ke koníkům,dneska nějaká nestíhačka
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj! Jsem dneska zaspala
, nemohla se vykopat z postele..není mi dobře. Tady taky sníh, ale zrovna vysvítá sem tam sluníčko, ale je to vše namrzlé..to jsem fakt zvědavá jak chtějí dnes jet Hubertku..haha..by mě tam nedostali ani heverem
..a ke včemu na mě leze od včerejška nějaký bacil...bolí mě hlava, v krku, leze na mě rýma a chrchlám..no fak úžasné
lucky
napsal(a):
Ahoj! Jsem dneska zaspala
, nemohla se vykopat z postele..není mi dobře. Tady taky sníh, ale zrovna vysvítá sem tam sluníčko, ale je to vše namrzlé..to jsem fakt zvědavá jak chtějí dnes jet Hubertku..haha..by mě tam nedostali ani heverem
..a ke včemu na mě leze od včerejška nějaký bacil...bolí mě hlava, v krku, leze na mě rýma a chrchlám..no fak úžasné
Ahojky,
to je nadílka
Tak Andy pozdravuj chlupatici
Nebude pak někdy ještě zimní focení, co ?
Lucky, nejsi teď v časáku Pes přítel člověka vyfocená ? Je to z výstavy ?
zvířátková
napsal(a):
Tak holt já no
.
Jééé, já chci fotit na sněhuuuuu
blanche
napsal(a):
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ clanky/aktuality-____/mvp-ceske-budejovice-
je to tahle fotka??? na stupínku?.... pokud jo, tak jsem to Já a Darés![]()
blanche
napsal(a):
JJ, podobná ,,, nebo stejná, teď nevím ,,, ale je to ono - na 3jce
Jsem listovala a hle
No jo...tak to jsem fakt já![]()
![]()
..tak to ani nevím.
Darések
blanche
napsal(a):
hele..zrovna tady mám včerejší fotečky posledních miminek našeho Daréska... byli se na ně podívat budoucí majitelé pejska.... tohodle si vybrali
lucky
napsal(a):
hele..zrovna tady mám včerejší fotečky posledních miminek našeho Daréska... byli se na ně podívat budoucí majitelé pejska.... tohodle si vybrali
jmenuje se Argos
lucky
napsal(a):
a je to velký kus chlapa..ve 14 dnech má dvě kila
a tohle je fenečka Artemis..tu si chovatelé nechávají..bohužel byl velký zájem o fenky, už byly zamluveny a narodila se jen jedna...
lucky
napsal(a):
a tohle je fenečka Artemis..tu si chovatelé nechávají..bohužel byl velký zájem o fenky, už byly zamluveny a narodila se jen jedna...
no a tehle pejsem je ještě volný
..je krááásný![]()
blanche
napsal(a):
no to jsou ňuňííííci ![]()
jsou k sežrání..tady už zase fujá sněhem
monikafris
napsal(a):
Ahoj Lucky!
Možná blbá otázka, ale jak se to tak povedlo, že štěňátko novofundláčka má bílé odznaky???
Je milounké
. Nebo je to něco jiného???
V říjnu u nás byla fotografka z časopisu Koně a hříbata - Zuzka Buráňová a udělala mnoho krásných fotek. Zde je malá ochutnávka.
monikafris
napsal(a):
V říjnu u nás byla fotografka z časopisu Koně a hříbata - Zuzka Buráňová a udělala mnoho krásných fotek. Zde je malá ochutnávka.
Willemke - foto Z. Buráňová
blanche
napsal(a):
tak tady tajeme tajeme ,,,
Oni mají znaky povolené. Vyskytují se méně, ale jsou. Táta byl třeba nyní tetovat štěnda (ne po našich psech) a bílou náprsenku mají všichni...černí i hnědí.
Většinou se někde objeví náprsenka, ale jinak jsou povoleny u jednobarevných -náprsenka, bílé tlapky, špička ocásku..což vše tento malý prcek má.
Je to čistý NF s PP
lucky
napsal(a):
Oni mají znaky povolené. Vyskytují se méně, ale jsou. Táta byl třeba nyní tetovat štěnda (ne po našich psech) a bílou náprsenku mají všichni...černí i hnědí.
Většinou se někde objeví náprsenka, ale jinak jsou povoleny u jednobarevných -náprsenka, bílé tlapky, špička ocásku..což vše tento malý prcek má.
Je to čistý NF s PP
tady třeba polobráška našich kluků...oni mají všichni stejnou mámu a kažý jiného tatínka.... Darés je nejstarší z prvního vrhu, pak Fabby a Indy je nejmladší
Taky byla černá štěnda a jeden pejsem takhle znakatý a jedna fenka
http://www.hagysek.estranky.cz/ fotoalbum/indy-indiana-jones
lucky
napsal(a):
Je to čistý NF s PP
Jééé, to jsem vůbec netušila! Ta Bílá špička ocásku musí být perfektní!!!![]()
monikafris
napsal(a):
Jééé, to jsem vůbec netušila! Ta Bílá špička ocásku musí být perfektní!!!![]()
A ještě Wim
monikafris
napsal(a):
A ještě Wim
Fakt super fotky ![]()
![]()
Škoda, že jste tak daleko ,,, Frísáci jsou super
blanche
napsal(a):
Fakt super fotky ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blanche
napsal(a):
Fakt super fotky ![]()
![]()
Wim je už prodaný. Ale dobří fotografové jsou u mne vítáni!
monikafris
napsal(a):
múj s mojů
monikafris
napsal(a):
Vidím foto a slintám slintám ,,, To by se fotilo ,,,
Odkud přesně jsi ?
Tuším že Zlínsko ?
Nebo se mílím ?
blanche
napsal(a):
Vidím foto a slintám slintám ,,, To by se fotilo ,,,
Odkud přesně jsi ?
Tuším že Zlínsko ?
Nebo se mílím ?
Ano , jsem ze Zlína. Blanko? Vy fotíte také pro nějaký časopis? M.
monikafris
napsal(a):
Ano , jsem ze Zlína. Blanko? Vy fotíte také pro nějaký časopis? M.
Občas něco bere Zuzka
Ale spíš pro sebe ,,, moc mě to baví
blanche
napsal(a):
Občas něco bere Zuzka
Ale spíš pro sebe ,,, moc mě to baví
Už dlouho sleduji Vaše fotky a mooc se mi líbí. Byl u nás fotit fotograf ze Zlína, pak také Věrka Marková a teď naposled Zuzka Buráňová. Pokaždé jsou fotky z jiného období a každý fotograf fotí trošičku jinak, ale vždy to stojí za to! Já jsem dřív také ráda fotila, ale pak mi spadl foťák na zem a už se nerozjel.
Ted´máme jiný, ale s tím se mi fotí špatně. Asi to neumím nastavit a 80% fotek je rozmazaných.
M
monikafris
napsal(a):
Už dlouho sleduji Vaše fotky a mooc se mi líbí. Byl u nás fotit fotograf ze Zlína, pak také Věrka Marková a teď naposled Zuzka Buráňová. Pokaždé jsou fotky z jiného období a každý fotograf fotí trošičku jinak, ale vždy to stojí za to! Já jsem dřív také ráda fotila, ale pak mi spadl foťák na zem a už se nerozjel.
Ted´máme jiný, ale s tím se mi fotí špatně. Asi to neumím nastavit a 80% fotek je rozmazaných.
M
Jéééé, děkuji moc
JJ, mě to taky moc baví ,,, Pro mě je to tak nějak pomalu relax
NO, jsem z Prahy - docela štreka
To je asi jediný problém
blanche
napsal(a):
Jéééé, děkuji moc
JJ, mě to taky moc baví ,,, Pro mě je to tak nějak pomalu relax
NO, jsem z Prahy - docela štreka
To je asi jediný problém
Krásné fotečky..frísáci jsou dobré modely.
Sakra..byla sjem dátr Usu k Čipovi a chytla nás vánice..do háje zelenýho..... pčikám, jdu si udělt pořád čaj s medem a citrónem a zabalit se do deky
... Usu mi večer přivede Kristýna, je hodná
... a trochu ty dva tam prožene..jen se nudí a vymýšlejí hovadiny
lucky
napsal(a):
Krásné fotečky..frísáci jsou dobré modely.
Sakra..byla sjem dátr Usu k Čipovi a chytla nás vánice..do háje zelenýho..... pčikám, jdu si udělt pořád čaj s medem a citrónem a zabalit se do deky
... Usu mi večer přivede Kristýna, je hodná
... a trochu ty dva tam prožene..jen se nudí a vymýšlejí hovadiny
Tak pěkně vyžeň bacily
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Tak pěkně vyžeň bacily
Ahoj,
teda, jste to tady rozjeli při sobotě.
Já venku solidně vymrzla
jsem se pak rozehřívala u krbu
Tady to celkem slejzá, takže bude čvachta a u koní pěkný bahínko, ani farmářky to nepobrali
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
teda, jste to tady rozjeli při sobotě.
Já venku solidně vymrzla
jsem se pak rozehřívala u krbu
Tady to celkem slejzá, takže bude čvachta a u koní pěkný bahínko, ani farmářky to nepobrali
Já jsem jela na kole do krámu místo oběda - no, jsem hrabala občas namístě
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Já jsem jela na kole do krámu místo oběda - no, jsem hrabala občas namístě
Jsem sebou chtěla vzít foťák, no samo až když jsem seděla v autě, tak mi došlo, že ho nemám
Tady to šlo, ani se to moc neklouzalo
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
To je škoda ,,, mohlo být něco zimního
Jj, no snad příště.
Jinak bych určo ráda nějaký zimní fotečky
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
To já taky ,,, ale aby nebyla hnedka ta humusální břečka
Nazdárek!
Tak už jsem tu i já, u koníků jsem byla do tmy, no hodinu jsem přežila přípravou stájí venku, pak jsem to vzdala a schoulila se k topení a chrupla si, než mi přijel odvoz. Tak jsem si teď konečně dala napařovací koupel, celý den jsem mrzla, takže jako smilování, udělala si čaj, vzala něco dobrého a jdu si sednou k dvd. Neni nad teploučko domova. Fotit se nic nedalo, byl takový vítr se sněhem, že se to nedalo.
foto zahrady z rána
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek!
Tak už jsem tu i já, u koníků jsem byla do tmy, no hodinu jsem přežila přípravou stájí venku, pak jsem to vzdala a schoulila se k topení a chrupla si, než mi přijel odvoz. Tak jsem si teď konečně dala napařovací koupel, celý den jsem mrzla, takže jako smilování, udělala si čaj, vzala něco dobrého a jdu si sednou k dvd. Neni nad teploučko domova. Fotit se nic nedalo, byl takový vítr se sněhem, že se to nedalo.
foto zahrady z rána
Ahojky Leo - to já celý den v teploučku
Ale v pracovním procesu ![]()
Ale už se mi to krátí ,,, a zítra to mám zkrácené
Pěkná fotka
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ahojky Leo - to já celý den v teploučku
Ale v pracovním procesu ![]()
Ale už se mi to krátí ,,, a zítra to mám zkrácené
Pěkná fotka
No venku fakt nic moc, člověk vidí sníh, sluníčko, ale fakt se to nedalo. Tak udělat nejnutnější a zalézt do tepla.
Jj, už to máš za pár.
No pěkná ne, ale ukázka, jak to u nás vypadá, ráno jsem to už sem nestihla hodit. Ale troufla jsem si pouze přes sklo
zvířátková
napsal(a):
No venku fakt nic moc, člověk vidí sníh, sluníčko, ale fakt se to nedalo. Tak udělat nejnutnější a zalézt do tepla.
Jj, už to máš za pár.
No pěkná ne, ale ukázka, jak to u nás vypadá, ráno jsem to už sem nestihla hodit. Ale troufla jsem si pouze přes sklo
Ale vypadá to jak v pohádce
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
kuk
Nevim, jak u vás, ale u nás pořádná chumelenice, to bude zítra sněhu...
naftalinka
napsal(a):
Hoj!
No tak mám dnešek za sebou, akci jsem přežila a cestu domu na letních kolách jsem taky zvládla i když dalo mi to fušku!!!
Tady je taky nasněženo, fujá, psi se nadlábli a Usa taky a byla jsem se na ně ještě podívat a spinkají všichni..holčí jsem pohladila a vybrala bobek...spinká jak miminko. Zavřela jsem ji dveře do výběhu, venku chumelí a stejně by nevylezla do rána
.
Já se doteď válela u Tv pod dekou a dnes jsem vypila cca 4 litry čaje+ půl litru kafe + půl litru mlíka....no děs...ale mám dojem, že se midaří úspěšně vyplavit všechny hajzly bacily...utopím je...svině![]()
Tak dobou noc
Jo, Zuzi..rpoboha ty letní dgumy vyměň! Nehazarduj!!! Když pak vidím jak ta auta jen lítají na cestě naprosto neovladatelnééé..
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem se koukala na tu Lemru línou
Ale docela sranda ,,,
Ty zvířátka tam byli suprový
NO, já už zase v práci - protivítr jak blázen ,,, to se zase jelo
Ahojky, u nás sněží a sněží. Je tu asi 5 cm.
Odpoledne se pojedeme projet s poníkem na sáňkách. V Lysé jsem koupila rolničky, jen je přidělat. To bude romantika. Odpoledne potřebuji mamce odvézt hnojík a také nastříhat větvičky do zimních truhlíků.
Včera jsem byla u té kámošky, ale na putníkaté kobče jsme nejezdily. Měly jsme tam 4 děti a žádné hlídání. Takže jsme to vzdaly. Docela mě to mrzelo, ale co naplat.
Cestou domů jsme s dětma koupily krmítko pro ptáčky a holky musely doma vyzkoušet, jak sedí andulce. No jo, děti.
marketka
napsal(a):
Ahojky, u nás sněží a sněží. Je tu asi 5 cm.
Odpoledne se pojedeme projet s poníkem na sáňkách. V Lysé jsem koupila rolničky, jen je přidělat. To bude romantika. Odpoledne potřebuji mamce odvézt hnojík a také nastříhat větvičky do zimních truhlíků.
Včera jsem byla u té kámošky, ale na putníkaté kobče jsme nejezdily. Měly jsme tam 4 děti a žádné hlídání. Takže jsme to vzdaly. Docela mě to mrzelo, ale co naplat.
Cestou domů jsme s dětma koupily krmítko pro ptáčky a holky musely doma vyzkoušet, jak sedí andulce. No jo, děti.
Taky jsme navštívily kámoščinu ségru. Má pěknou zimní zahradu. Mají ji doma v chodbě. O vše se stará a buduje jejím manžel- Na fotce je naše Katka s jejich miláčkem rodiny. Jorkšírkou Terinkou.
marketka
napsal(a):
Taky jsme navštívily kámoščinu ségru. Má pěknou zimní zahradu. Mají ji doma v chodbě. O vše se stará a buduje jejím manžel- Na fotce je naše Katka s jejich miláčkem rodiny. Jorkšírkou Terinkou.
Ahojky,
zimní zahrada je překrásná ,,, To musí být na údržbu !!!
Jééé, bobování závidím ,,,
My jsme bobovali naposledy vloni ,,,
A bylo to naprosto super
marketka
napsal(a):
A jejich zahradní altán v japonském stylu. Vzadu samozřejmě japonská zahrada. Vše
vrcholné dílo kámoščina manžela-slinty slinty. Kámoška je doma a stará se o domácnost. Já ci taky.
marketka
napsal(a):
A jejich zahradní altán v japonském stylu. Vzadu samozřejmě japonská zahrada. Vše
vrcholné dílo kámoščina manžela-slinty slinty. Kámoška je doma a stará se o domácnost. Já ci taky.
A ještě další. V popředí bazének
marketka
napsal(a):
A ještě další. V popředí bazének
No to my ho zapřáhneme do sáněk a bude s náma lítat jak dˇas.
Jinak toho manžela bych brala. Doma vyrobí i nábytek dětem do pokojíčka, kámoška si jen řekne, co by se mělo udělat.
Ale ne, snad bych neměnila. Ten můj je zručný jinak a pomůže mi s koníky.
marketka
napsal(a):
No to my ho zapřáhneme do sáněk a bude s náma lítat jak dˇas.
Jinak toho manžela bych brala. Doma vyrobí i nábytek dětem do pokojíčka, kámoška si jen řekne, co by se mělo udělat.
Ale ne, snad bych neměnila. Ten můj je zručný jinak a pomůže mi s koníky.
Ta zahrada je vlastně součást chodby. Kdysi tam tchán pěstoval orchidee. Pak se odstěhoval a přenechal to mladým. Ti si tam vysázeli toto. Když jsem tam byla poprvé, měli z toho hotový prales a kámoška mi plno kytiček dala, jak to měla přerostlé! Prý to jednou za čas likvidují. Je to krásné, ale prý mají od těch rostlin v bytě vlhkost, takže už tam chtěli pěstovat kaktusy a sukulenty. Nicméně to kámoška nechává na manželovi. Ona na to nemá čas.-
marketka
napsal(a):
Ta zahrada je vlastně součást chodby. Kdysi tam tchán pěstoval orchidee. Pak se odstěhoval a přenechal to mladým. Ti si tam vysázeli toto. Když jsem tam byla poprvé, měli z toho hotový prales a kámoška mi plno kytiček dala, jak to měla přerostlé! Prý to jednou za čas likvidují. Je to krásné, ale prý mají od těch rostlin v bytě vlhkost, takže už tam chtěli pěstovat kaktusy a sukulenty. Nicméně to kámoška nechává na manželovi. Ona na to nemá čas.-
Tak to mají jako malou botanickou, co ?
blanche
napsal(a):
Tak to mají jako malou botanickou, co ?
Jo jo, to mají. Taky sním o zimní zahradě. Je fakt, že kdybych tehdá domek udělala jinak, mohlo tu být krásné okno a všechny ty kytičky na něm mohly viset, jako to má známá. Tak si snad jednou počkám na tu pořádnou zimní zahradu a bude.
marketka
napsal(a):
Jo jo, to mají. Taky sním o zimní zahradě. Je fakt, že kdybych tehdá domek udělala jinak, mohlo tu být krásné okno a všechny ty kytičky na něm mohly viset, jako to má známá. Tak si snad jednou počkám na tu pořádnou zimní zahradu a bude.
Já jsem měla docela problémy, kam dát svoje bylinky atd ,,,
Něco mám i na chalupě v podkroví ,,, no, něco - hromadu kytek, bylinek ,,
Přítel měl radost
zvířátková
napsal(a):
Tak holt já no
.
blanche
napsal(a):
Aloe - ty rostou taky rychle
Kráásné kytičky a ta zimní zahrada je super. Markétko, prosímtě...ty máš úúplně šílenou zahradu, tak nad čím slintáš!!
To já jsem ráda, že to nyní zasněžilo aspoň není vidět ten bordel, co ještě je třeba uklidit
...
Jinak tady celou noc sněžilo a všude je bílo. Kluci chudáčci na mě ráno kňourali, jsem byla ve stáji a říkám jim co je..koukám na ně okýnkem a oni chtěli ven (bydlí v sedlovně vedle), jenom já jim večer připřela dveře a aby se neotvíraly, tak jsem tam přistrčila misku....jenomže ona se jim tam nějak zasekla (je na stojánku) a oni chudáčci nemohli ven. Tak tam na mě nešťastně kvikali a drželi všechno jak mohli
. Tak jsem ji honem otevřela, vylítli šŤastní ven, úplně se chudinky třepali a běželi se vyčůrat a vykadit
..ale jsou zlatí, že to vydrželi...ovšem bylo mi jich líto, jak tam neštˇasně na mě knikali
.
Zato Usa řvala, že nemá jídlo...já nevím, ten kůň je teď jak kombajn. Vyžere do rána všechno do stébélka
. Ale zase jde vidět, že ji seno chutná a je fakt dobré...kdysi jsem měla dvakrát seno od jiného chlápka a toho nechávala klidně třetinu se povalovat..měl to s jakousi slámou, dokonce jeden rok bylo dost balíků plesnivých a vyházela jsem jich snad za 1000,-
..když mě tenkrát stálo těch 25 metráků 3500,-!!! ....
lucky
napsal(a):
Kráásné kytičky a ta zimní zahrada je super. Markétko, prosímtě...ty máš úúplně šílenou zahradu, tak nad čím slintáš!!
To já jsem ráda, že to nyní zasněžilo aspoň není vidět ten bordel, co ještě je třeba uklidit
...
Jinak tady celou noc sněžilo a všude je bílo. Kluci chudáčci na mě ráno kňourali, jsem byla ve stáji a říkám jim co je..koukám na ně okýnkem a oni chtěli ven (bydlí v sedlovně vedle), jenom já jim večer připřela dveře a aby se neotvíraly, tak jsem tam přistrčila misku....jenomže ona se jim tam nějak zasekla (je na stojánku) a oni chudáčci nemohli ven. Tak tam na mě nešťastně kvikali a drželi všechno jak mohli
. Tak jsem ji honem otevřela, vylítli šŤastní ven, úplně se chudinky třepali a běželi se vyčůrat a vykadit
..ale jsou zlatí, že to vydrželi...ovšem bylo mi jich líto, jak tam neštˇasně na mě knikali
.
Zato Usa řvala, že nemá jídlo...já nevím, ten kůň je teď jak kombajn. Vyžere do rána všechno do stébélka
. Ale zase jde vidět, že ji seno chutná a je fakt dobré...kdysi jsem měla dvakrát seno od jiného chlápka a toho nechávala klidně třetinu se povalovat..měl to s jakousi slámou, dokonce jeden rok bylo dost balíků plesnivých a vyházela jsem jich snad za 1000,-
..když mě tenkrát stálo těch 25 metráků 3500,-!!! ....
Také mám ráda oranžovou, tak jsem krapet sladila i kytky ,,,
Jsem zvědavá, jak přečkají zimu ,,, pak jdou ven ,,,
Venkovní bylinky mám rozložené po dece na zemi s miskama ,,, no, šílený ,,,
zase lepší, než aby to všechno zmrzlo