DÁREČKY PRO KONÍKY NA VÁNOCE :D:D:D

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2008 18:12
aishaia

XXX.XXX.184.141

ahojec tak mě napadlo založit tenhle příspěvěk jelikož Vánoce už jsou za dvěřmi... tak co vy jaký dárečky pro své miláčky plánujete nebo jaké jste dávali v minulých letech ... ????? pisejte pisejte plsiiik ....

21.11.2008 18:48
red and white

XXX.XXX.125.26

aishaia napsal(a):
ahojec tak mě napadlo založit tenhle příspěvěk jelikož Vánoce už jsou za dvěřmi... tak co vy jaký dárečky pro své miláčky plánujete nebo jaké jste dávali v minulých letech ... ????? pisejte pisejte plsiiik ....

No tak neodmyslitelnou součástí je sušená vánočka, jablíčka, mrkve, chleba..no prostě spoustu pamlsků. Co se věcných dárků týče ty jsou spíš pro mě jako např. nová uzdečka, gelová deka pod sedlo, a beránek na posedlí

21.11.2008 19:08
wendinkah

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
No tak neodmyslitelnou součástí je sušená vánočka, jablíčka, mrkve, chleba..no prostě spoustu pamlsků. Co se věcných dárků týče ty jsou spíš pro mě jako např. nová uzdečka, gelová deka pod sedlo, a beránek na posedlí

My jsme dostali predcasny darek sedilko xD A pak dostane nejaky pamlsky ...a pak sprej Super Shine ze ktereho asi budu nadsena ja ne on xD

sadzi saj

21.11.2008 19:50
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

wendinkah napsal(a):
My jsme dostali predcasny darek sedilko xD A pak dostane nejaky pamlsky ...a pak sprej Super Shine ze ktereho asi budu nadsena ja ne on xD

Tak kobyla s náma každoročně razí na štědrodenní procházku do lesa a potom má samý dobrůtky - mrkvičku, jablíčko, chlebíček a už máme objednaný vitamíny a zimní kůru na pohybový aparát

22.11.2008 11:06
westgirl

XXX.XXX.227.219

wendinkah napsal(a):

Od koho máš Wendy takové pěkné sedýlko,kdo je autorem a kolik se to tak cenově pohybovalo.špekuluju u koho si nechat ušít,příští rok...

buggyna

22.11.2008 11:25
buggyna

XXX.XXX.81.124

aishaia napsal(a):

tak u nás kobyla dostává dárečky přes celý rok pod strom dostanu spíš dárečky na koně já. Letos tu bude krásné sako a kobyla odemně dostane krásnou podsedlovou dečku, ze které stejně budu mít radost pouze já

Jinak mrkev a chleba má každičký den, takže bohužel si Vánoce nic moc neužije. Ale na Silvestra jí koupím šáňo

22.11.2008 12:28
skippka

XXX.XXX.16.185

aishaia napsal(a):

Tak já jsem Vánoce už měla 8.11. Ae Skippouš je bude mít až normálně. Protože nemá větší radost z ničeho jinýho než z pořádnýho dlabance, tak mu zas připravím nějakou dobrotu... Jinak já jsem dostala nepromokavou bundu a helmu Příští rok snad už ježíšek vysliší moje celoroční volání a koupíme si pořádný sedlo, nejlépe skočku :) Aby sedělo hlavně koni, moje pozadí si zvykne
(snaha o umělecké foto )

Přidejte reakci

Přidat smajlík