Máte někdo tuto dečku není to pravý beránek ale umělý a chtěla bych vědět jestli vypadá stejně nebo je tam vidět rozdíl. Jde mi jen o efekt podsedlovka+beránek. Nepotřebuji tlumící dečku.
parley
napsal(a):
Máte někdo tuto dečku není to pravý beránek ale umělý a chtěla bych vědět jestli vypadá stejně nebo je tam vidět rozdíl. Jde mi jen o efekt podsedlovka+beránek. Nepotřebuji tlumící dečku.
Ahoj, máme ji v krámě a je přesně taková. Rozdíl mezi pravou a umělou je nepatrný a pod sedlem to nikdo nepozná
parley
napsal(a):
Děkuji moc, nemáte internetový eshop? U nás už je prodaný.
Mám ji na koni - snad to bude vidět
janulka
napsal(a):
Tak zkus equisboy.cz nebo equiservis.cz (mezi náma, tam mají všechno nejlevnější :))
U nás na obchodě máme jen tuhle (viz foto),ale máme i e-shop a tam si muzes napsat pozadavky a poslat to mailem a my ti ji objednámeTahle je bez toho viditelného beránka na okraji,tak stací kdyz posles tuhle fotku a napíses k ni,ze by si chtela s tím beránkem okolo...nebo posli fotku te tvoji.Hlavne nezapomen napsat,ze chces umelou
www.bolf.cz
petas
napsal(a):
U nás na obchodě máme jen tuhle (viz foto),ale máme i e-shop a tam si muzes napsat pozadavky a poslat to mailem a my ti ji objednámeTahle je bez toho viditelného beránka na okraji,tak stací kdyz posles tuhle fotku a napíses k ni,ze by si chtela s tím beránkem okolo...nebo posli fotku te tvoji.Hlavne nezapomen napsat,ze chces umelou
www.bolf.cz
JO jeste sem zapomela....tu decku najdes pod deckama po sedlo-korekcní decky
petas
napsal(a):
www.bolf.cz
Můžu se zeptat za kolik by u vás byla?
musím souzhlasit s Luckou-elisabeth-cheb je opravdu na ceny výborný. Hlavně mě dostávají ceny drezurních sedel Wintec....ještě mohu doporučit www.zooprodukt.cz, ten šel s cenami taky dolů. Bohužel oblíbený equiservis u mě ztrácí na oblíbenosti. Mám pocit, že začíná být drahý.
michaela z
napsal(a):
musím souzhlasit s Luckou-elisabeth-cheb je opravdu na ceny výborný. Hlavně mě dostávají ceny drezurních sedel Wintec....ještě mohu doporučit www.zooprodukt.cz, ten šel s cenami taky dolů. Bohužel oblíbený equiservis u mě ztrácí na oblíbenosti. Mám pocit, že začíná být drahý.
Já mám zase pocit, že cokoliv sháním, tak uplně nejlevněji to vyjde v equiservisu - třeba zooprodukt není špatný, ale bohužel většinou nemají to, co chci...
janulka
napsal(a):
Já mám zase pocit, že cokoliv sháním, tak uplně nejlevněji to vyjde v equiservisu - třeba zooprodukt není špatný, ale bohužel většinou nemají to, co chci...
my to k nim máme celkem blízko-do zooproduktu a prodejnu mají velkou a nabouchanou zbožím....nevín, je to můj pocit ohledně equiservisu, ale když si vzpomenu jak tak před 2 lety měli v nabídce uzdečky od 500.- (levnější podsedlovky,deky,kamaše)a dneska převládají uzdečky od 2000.- a výš. Když přijdu do obchodu ke kamarádce a slyším to zděšení nad uzdečkou, která stojí něco málo přes 1000.-....Jinak poptávaný beránek má i Dance and Jump a myslím, že jsem ho tam viděla i s barevným beránkem