PRACANTKY- přišla středa, láme se týden... Ať se mají všichni lépe...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2008 07:40
molly

XXX.XXX.5.50

Dobré ránko... Každého trápí to, či ono... Tak já po ránu přeju, aby se to zas v dobré obrátilo....

26.11.2008 08:19
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):
Dobré ránko... Každého trápí to, či ono... Tak já po ránu přeju, aby se to zas v dobré obrátilo....

No snad :) Bahno zatuhne, slunko vyleze nebylo by to špatné

26.11.2008 08:35
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
No snad :) Bahno zatuhne, slunko vyleze nebylo by to špatné

Zdarec. Tož já jsem myslela že se dneska neprobudím, krapet jsem zapila, ale fakt jenom krapet a nešlo
Ráno byly v dáli nádherné červánky, v kombinaci s tím mrazem, mělo to takovou zvláštní atmosféru

26.11.2008 08:39
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):
Zdarec. Tož já jsem myslela že se dneska neprobudím, krapet jsem zapila, ale fakt jenom krapet a nešlo
Ráno byly v dáli nádherné červánky, v kombinaci s tím mrazem, mělo to takovou zvláštní atmosféru

už jsem si říkala, že když se tu objevím, tak bývá pravidlem, že tu nikdo není..
Samomluvou jistě trpět nebudu
Kati, jak jsi včera slavila Ty?

26.11.2008 08:42
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
už jsem si říkala, že když se tu objevím, tak bývá pravidlem, že tu nikdo není..

Zuziku co ty a tvoje zvířna?????? Co Molčajs, je stále tolik nabitá? A Roj? Páni, ten už musí být obřík. Hele Zuzi, ještě nemáš žádnou fotku tlouštíka na sněhu, měla bys to čím jak nejrychleji napravit :-)
Tahle se Lucince opravdu povedla

26.11.2008 08:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Zuziku co ty a tvoje zvířna?????? Co Molčajs, je stále tolik nabitá? A Roj? Páni, ten už musí být obřík. Hele Zuzi, ještě nemáš žádnou fotku tlouštíka na sněhu, měla bys to čím jak nejrychleji napravit :-)

No my taky musím počkat na pořádnej sníh aby jsme nabouchali nějaká fota na PFku...včera by sranda malinká mě chtěla sníst pač jsem ji nechtěla dát večeři, tak dostala odměrkou...ženský jedny protivný:))))
Joo a Danny malej Tonda(naši mi po dobu hlídání fretku pojmenovali) svuj zlozvyk s kradením kozaček provozuje nadále...včera se mě snažil narvat dvoje kozajdy pro ty skřínky v šatně to byl boj...to je šílený pako když se rozblázní...

26.11.2008 08:48
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):

No já byla napřed zařizovat, pak v Tescu omrknout dárky - no absolutně bez výsledku a pak na pokec u slečny z http://cernysoptik.xf.cz a přijela jsem domů v 9, povečeřela, zkoukla kriminálku a vytuhla Já to nějak moc neslavím...

Jeden kladrab

26.11.2008 08:50
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):

však se chystám... Ale než se dostanu, sníh bude fuč... Dnes tam taky není nijak pěkně...
Molinatá je stále skrytý dynamit... Ale jsem ráda, že ji život baví , jen musím být stále bdělá a sledovat, co ta potvora dělá Teď zas měla 2dny volna, tak bude dnes asi opět veseleji
A "Roy"? Pašák můj šikovný, včera jsem jela busem do města a on se mnou.Řidič povídal, že psa počítat neumí, tak jel zcela zdarma No, ani se nehnul, jen ty schůdky při nastupování prý jsou vyšší...

Chcete mě??

26.11.2008 08:51
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
No já byla napřed zařizovat, pak v Tescu omrknout dárky - no absolutně bez výsledku a pak na pokec u slečny z http://cernysoptik.xf.cz a přijela jsem domů v 9, povečeřela, zkoukla kriminálku a vytuhla Já to nějak moc neslavím...

Jeden kladrab

A létající

26.11.2008 08:52
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

jééé, na Primě je jakýsi seriál a je tam teď minipony, ten je sladkýýýýýý

26.11.2008 08:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):

Jeden kladrab

Jo, mám novinu...
Ségra mě v neděli oznámila že si nemám nic plánovat kolem 5.7. 2009 že je těhule...to je mazec, že? Super zpráva...další mímo v baráku...
Klárko, tak jsem ráda že to neudělal jen mě...
Nové fotky Granda

26.11.2008 08:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
jééé, na Primě je jakýsi seriál a je tam teď minipony, ten je sladkýýýýýý

Neprovokuj s televizí když jsme všichni v rachotě...

26.11.2008 08:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jo, mám novinu...
Ségra mě v neděli oznámila že si nemám nic plánovat kolem 5.7. 2009 že je těhule...to je mazec, že? Super zpráva...další mímo v baráku...
Klárko, tak jsem ráda že to neudělal jen mě...
Nové fotky Granda

Jéééé to je parádní...tak velká gratulace...Danulí Grandák je fešný...

26.11.2008 08:59
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Neprovokuj s televizí když jsme všichni v rachotě...

už mlčím... Však já taky potáhnu do rachoty, neboj...
Grand je nádherný... Další foto, abych měla větší důvod setřít ze rtů slinu

Jinak, fretky všeobecně, jsou zloději a schovávači pokladů.. To abychom my ,jejich majitelé zlatokopové, měli co hledat

26.11.2008 09:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
už mlčím... Však já taky potáhnu do rachoty, neboj...
Grand je nádherný... Další foto, abych měla větší důvod setřít ze rtů slinu

Jinak, fretky všeobecně, jsou zloději a schovávači pokladů.. To abychom my ,jejich majitelé zlatokopové, měli co hledat

no jo je to malej provokater, jeho hřiště je moje šatna kde má plno prolejzaček a schovávaček...a je to příšernej paličák, když ho tam nechci pustit tak se vzteká jak divej...igelitky to je jeho...

26.11.2008 09:25
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
no jo je to malej provokater, jeho hřiště je moje šatna kde má plno prolejzaček a schovávaček...a je to příšernej paličák, když ho tam nechci pustit tak se vzteká jak divej...igelitky to je jeho...

Kde máme Týnku? Jak to asi dopadlo s beránkem pod sedlem? A co Kýša, nevyklopil jí někde včera?
Mno jinak Grand jde na ten předvýběr hřebců do plemenitby...13.12 se na něj jedu podívat k Půlpánom...mno jsem zvědavá.
Klárko, kdo to maloval?
Doufám, že mě Jana nezabije že jsem jí sem dala s Granďusem

26.11.2008 09:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Kde máme Týnku? Jak to asi dopadlo s beránkem pod sedlem? A co Kýša, nevyklopil jí někde včera?
Mno jinak Grand jde na ten předvýběr hřebců do plemenitby...13.12 se na něj jedu podívat k Půlpánom...mno jsem zvědavá.
Klárko, kdo to maloval?
Doufám, že mě Jana nezabije že jsem jí sem dala s Granďusem

nevím někde jsem to uloupla, když jsem hledala inspiraci...

26.11.2008 10:01
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

baky...mě je nějak smutno...

26.11.2008 10:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
baky...mě je nějak smutno...

pust na sebe zvíře ta ti zvedne náladu...
Zuzíííí

26.11.2008 10:09
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):
pust na sebe zvíře ta ti zvedne náladu...
Zuzíííí

Miláček je puštěná od rána, te´d si dává šlofíka za kamny... Miluje jejich teplo...

Jinak pokud můžu říct za Týnku, tak Kíša byl včera pod sedlem a OK..

26.11.2008 10:18
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Miláček je puštěná od rána, te´d si dává šlofíka za kamny... Miluje jejich teplo...

Jinak pokud můžu říct za Týnku, tak Kíša byl včera pod sedlem a OK..

takové byl krásné štěnátko...

26.11.2008 10:20
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
takové byl krásné štěnátko...

A jaké je to telátko?

26.11.2008 10:23
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
A jaké je to telátko?

26.11.2008 10:48
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):

Copak máte dneska k obídku????? My krůti prso se sýrem a čšunkou, hranolky a zeleninová obloha :-) Daly byste si?

26.11.2008 10:56
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):
Copak máte dneska k obídku????? My krůti prso se sýrem a čšunkou, hranolky a zeleninová obloha :-) Daly byste si?

Leni, nezlob mě Na mě čeká bageta v lednici, dnes asi s tuňákem

26.11.2008 11:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Já zatím nevím...zatím prd...snad se dostanu na oběd až odjedou šéfové. Zatím velkej ouřad
Leni, ten gáblík ti moc závidim...

26.11.2008 11:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

šmarjá já mám hlad že skoro na ifaunu nevidím...viděla bych to dnes na nějakej rohlík a salámek...

hej tohle vám musím ukázat, beranovi na pastvině se nelibilo Lukášovo auto...takhle to dopadlo... ale jinak je to miláček

26.11.2008 11:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
šmarjá já mám hlad že skoro na ifaunu nevidím...viděla bych to dnes na nějakej rohlík a salámek...

hej tohle vám musím ukázat, beranovi na pastvině se nelibilo Lukášovo auto...takhle to dopadlo... ale jinak je to miláček

a takhle to u nás roste...nyní...

26.11.2008 11:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
a takhle to u nás roste...nyní...

no a před

26.11.2008 11:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
no a před

Dámy byla tu u mě matka a zdělila mě že jelikož včera segra na to natáčení dorazila na poslední chvilu, tak je posadili do první řady..tak se těšte v unoru je bloncka v televizi

26.11.2008 11:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Dámy byla tu u mě matka a zdělila mě že jelikož včera segra na to natáčení dorazila na poslední chvilu, tak je posadili do první řady..tak se těšte v unoru je bloncka v televizi

ty jo, ta Péťa to si to stejně umí vošéfovat... Pak dejte vědět přesný termín vysílání...třeba na ***

26.11.2008 12:23
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

ďouchy, mě jebne, ale fakt že jo...splodila sjem zprávu - jakože posudke na dvě strany a sekne se mi comp a je to fuč, celé vyrestartovat a zpráva nikde..já snad budu brečet..
Jo a musím se pochlubit, včera mě odchytil kámoš (bo chtěl pomachrovat s hřebčákem), ta stáj s těma sporťákama a baby musím uznat, to jsem se pokochala, ti mladí hřebčáci, ve dvou letech vypadají jako 5 leté hotové koně, fakt nádherní macci, stojí vedle kobyla a úplně v klidu..Lezla jsem asi do 15 boxů, všichni se nechali všude omatlat bez problémů, no, prostě fakt hodní, klidní a pohodoví koně..a navíc neskuteční krasavci a obři...moji koně jsou pidižvíci:))
Všude samý Patron, Cartouche, Carismo, Palisco, Calanthano, no, ani si to nepamatuju, nicméně tam jsem si zaslintala...
a doma mám toho černého drobta:))
jo baby a budu nabízet štěňátko, tak už se o něho perte!!!

26.11.2008 12:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
ďouchy, mě jebne, ale fakt že jo...splodila sjem zprávu - jakože posudke na dvě strany a sekne se mi comp a je to fuč, celé vyrestartovat a zpráva nikde..já snad budu brečet..
Jo a musím se pochlubit, včera mě odchytil kámoš (bo chtěl pomachrovat s hřebčákem), ta stáj s těma sporťákama a baby musím uznat, to jsem se pokochala, ti mladí hřebčáci, ve dvou letech vypadají jako 5 leté hotové koně, fakt nádherní macci, stojí vedle kobyla a úplně v klidu..Lezla jsem asi do 15 boxů, všichni se nechali všude omatlat bez problémů, no, prostě fakt hodní, klidní a pohodoví koně..a navíc neskuteční krasavci a obři...moji koně jsou pidižvíci:))
Všude samý Patron, Cartouche, Carismo, Palisco, Calanthano, no, ani si to nepamatuju, nicméně tam jsem si zaslintala...

mám plný stavy

26.11.2008 13:50
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Jani a copak to bude za štěňátko?? Ne, že bych měla zvířátek málo

Přidejte reakci

Přidat smajlík