ČTVRTEK...a zítra páááátek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2008 08:19
rocky

XXX.XXX.125.150

haisovad napsal(a):
Dobré ráno...

fááájn tak jsem čekala čekala..a nakonec založíme na stejno

27.11.2008 08:20
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
fááájn tak jsem čekala čekala..a nakonec založíme na stejno

Hehe, to je noumávní úďo...

27.11.2008 08:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Hehe, to je noumávní úďo...

nenene to není noumální
zdar ženy.....

27.11.2008 08:23
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Dobré ráno...

Dobréé ránko... Tady nad nulou vlhko ... Sníh skoro není...

27.11.2008 08:26
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):

Zdarec, u nás už skoro taky nééééééééééé. Včera jsme se segrou udělali new image Oskisoš Omládl o 10 let

27.11.2008 08:26
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

včera jsem ještě stihla malinko sněhu...

27.11.2008 08:27
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
včera jsem ještě stihla malinko sněhu...

Jani a co Kulášová návštěva na fauně???? Byl doma výprask?

27.11.2008 08:30
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):

Leni a fotka Oskiho??

27.11.2008 08:31
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

A ještě svítící Honzajs pod Týnuši

27.11.2008 08:32
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
Leni a fotka Oskiho??

Byla už tma napravím hned jak to pujde

27.11.2008 08:42
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):

Já doufám že to dnes nebude klouzati a sníh a námraza už z cest jsou pryč...

27.11.2008 08:43
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):

mámo, kde síííí??

27.11.2008 08:44
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
mámo, kde síííí??

řítí se za mnou příšerááá

27.11.2008 08:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Je vy jste udělali šmik šmik, co???? no to jsem zvědavá...Hej včera mě zas pobavila mařena černá, byla jsem za ní až večer nakrmit, no to byl trakturek, hodila jsem jí seno a šla umíchat baštu, otevřelasi box tak jsem čekala že vyběhne poslušně stála ve dveřích, tak jsem jen dala výraznej pokyn čekej a opravdu se ani nehla, asi se bala aby dostala baštu:))))))))no je to malej komediant...Sbunu jsem zas našla s nohama od bahna, musel někde zapadnout, ještě musím zapátrat co se zas dělo...takže kamaše až ode dneška, pač bahno bylo mokré a nedalo se to vyčistit, tak mě bahení zábaly čuňák jeden, ten mě zas včera malej láskou sežral, jsem byla oblízaná...
Dneska vás oupstím dřív letím si pro brejle a čočky...prodat telefon, koupit novej, zaplatit termáče a ke koním...no zasse to mám nadupaný a to večer asi mám ještě někam vyrazit:)))

27.11.2008 08:45
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
řítí se za mnou příšerááá

zbytek na rajčeti...

27.11.2008 08:48
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):
Je vy jste udělali šmik šmik, co???? no to jsem zvědavá...Hej včera mě zas pobavila mařena černá, byla jsem za ní až večer nakrmit, no to byl trakturek, hodila jsem jí seno a šla umíchat baštu, otevřelasi box tak jsem čekala že vyběhne poslušně stála ve dveřích, tak jsem jen dala výraznej pokyn čekej a opravdu se ani nehla, asi se bala aby dostala baštu:))))))))no je to malej komediant...Sbunu jsem zas našla s nohama od bahna, musel někde zapadnout, ještě musím zapátrat co se zas dělo...takže kamaše až ode dneška, pač bahno bylo mokré a nedalo se to vyčistit, tak mě bahení zábaly čuňák jeden, ten mě zas včera malej láskou sežral, jsem byla oblízaná...
Dneska vás oupstím dřív letím si pro brejle a čočky...prodat telefon, koupit novej, zaplatit termáče a ke koním...no zasse to mám nadupaný a to večer asi mám ještě někam vyrazit:)))

Klárko, že by nějaká změna?

Opět pohled pro pořad "Chcete mě? "

27.11.2008 08:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Klárko, že by nějaká změna?

Opět pohled pro pořad "Chcete mě? "

jen na kombinaci, u koní je s brýlema trochu potíž...pošli to kubišový:)
moje tradice Danny zblízka! už mám pěknou sbírku

27.11.2008 09:09
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
jen na kombinaci, u koní je s brýlema trochu potíž...pošli to kubišový:)
moje tradice Danny zblízka! už mám pěknou sbírku

Jaký má Roy krásné černé linky

27.11.2008 09:12
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):
Jaký má Roy krásné černé linky

se maluje, každé ránko...

27.11.2008 09:17
rocky

XXX.XXX.125.150

molly napsal(a):
se maluje, každé ránko...

Loučím se a frčím za Bílou.papa a hezký den holky at vám to v praci utece!!!

27.11.2008 09:18
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Loučím se a frčím za Bílou.papa a hezký den holky at vám to v praci utece!!!

pa

27.11.2008 10:13
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
pa

Tak už je to tady......Včera pustili ten slavný obchvat okolo našeho baráku Holky, je to kravál jak nic. Vím, je to o zvyku, ale než se tomu tak přizpůsobíme, je to mazec. Jde to slyšet i večer v domě, no prostě hnus. Ráno jsem pouštěla koníky a taky se polekali, nejsou na to zvyklí. Nejhorší jsou ty spoje cesty jak to duní.....

27.11.2008 10:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Tak už je to tady......Včera pustili ten slavný obchvat okolo našeho baráku Holky, je to kravál jak nic. Vím, je to o zvyku, ale než se tomu tak přizpůsobíme, je to mazec. Jde to slyšet i večer v domě, no prostě hnus. Ráno jsem pouštěla koníky a taky se polekali, nejsou na to zvyklí. Nejhorší jsou ty spoje cesty jak to duní.....

Leni to mě mrzí...aspon že to je takhle na mostě, a nehrozí ab yti tam koníci vběhli...blbý tyhle silnice...ch jo...

27.11.2008 10:15
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
pa

ahojda baby...
Petule, docela ti závidím, dnes Kíšu asi nestihnu a zítra určitě ne...jdu hned po škole na brigošku...btw. právě jsem se domluvila s paní Tučkovou, že v sobotu jedu k Bubnovi na trénink...už se těším, má super hodiny ale to se ke Kíšovi nedostanu možná ani v sobotu...jedině, že bych odjezdila dopolko, což by vlastně relativně šlo no... ale zase vstávat?

27.11.2008 10:36
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
ahojda baby...
Petule, docela ti závidím, dnes Kíšu asi nestihnu a zítra určitě ne...jdu hned po škole na brigošku...btw. právě jsem se domluvila s paní Tučkovou, že v sobotu jedu k Bubnovi na trénink...už se těším, má super hodiny ale to se ke Kíšovi nedostanu možná ani v sobotu...jedině, že bych odjezdila dopolko, což by vlastně relativně šlo no... ale zase vstávat?

Týnuli zduř, no výcvik ti závidím, já se na něj dstanu kdoví kdy, mám ted pracovní víkendy
Dneska se těším na Honzuloidu, až se protáhneme venku :o) Vohradě bylo dnes veselo, uvidíme, jaký bude pod sedlem

27.11.2008 10:37
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Týnuli zduř, no výcvik ti závidím, já se na něj dstanu kdoví kdy, mám ted pracovní víkendy
Dneska se těším na Honzuloidu, až se protáhneme venku :o) Vohradě bylo dnes veselo, uvidíme, jaký bude pod sedlem

Oskiš ten den frajeřil

27.11.2008 10:39
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Oskiš ten den frajeřil

Malý a velký

27.11.2008 10:40
jenysimons

XXX.XXX.57.98

lanika napsal(a):
Oskiš ten den frajeřil

No já se na něj taky těším..jedu teda bez Diega, ale tak víš jak..on má super koně a říká si 300,- za hodinu vč. půjčovnýho na koně, což je 100,- takže vlastně za trénink chce 200,- plus kilo za koně..dovoluji si tvrdit, že je to pakatel..
Jinak v sobotu jdu zase plesat, tak se docela těším..

27.11.2008 11:33
jenysimons

XXX.XXX.57.98

jenysimons napsal(a):
No já se na něj taky těším..jedu teda bez Diega, ale tak víš jak..on má super koně a říká si 300,- za hodinu vč. půjčovnýho na koně, což je 100,- takže vlastně za trénink chce 200,- plus kilo za koně..dovoluji si tvrdit, že je to pakatel..
Jinak v sobotu jdu zase plesat, tak se docela těším..

jaktože dycky, když tu jsem, tu na to tak prdíte, dááámy??

27.11.2008 15:17
rocky

XXX.XXX.125.150

jenysimons napsal(a):
jaktože dycky, když tu jsem, tu na to tak prdíte, dááámy??

Tak jsem konečně doma, vše jsem oběhala a zařídila. Bílá se parádně vyvětrala a pak jsem si šla domluvit nějakou práci . tak od zítřka se řadím mezi pracantky ale bohužel nevím zda se dostanu k počítači...což mě serééééé, ale uvidíme

27.11.2008 15:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Tak jsem konečně doma, vše jsem oběhala a zařídila. Bílá se parádně vyvětrala a pak jsem si šla domluvit nějakou práci . tak od zítřka se řadím mezi pracantky ale bohužel nevím zda se dostanu k počítači...což mě serééééé, ale uvidíme

no já se od zítřka taky řadím mezi pracantky sedící u poče, ale jelikož je to v odpoledních hodinách, tak bych si tu mohla max. psát sama se sebou a to ne, díky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík