Zpráva dne: Molinatá říjí
Já už se tomu směju... Teď jí to vyšlo dobře, makám, i za druhé, tak mi to snad ani není tak líto,že nejezdím...
molly
napsal(a):
Já už se tomu směju... Teď jí to vyšlo dobře, makám, i za druhé, tak mi to snad ani není tak líto,že nejezdím...
Dobré jitro,
heh Zuzi, tak to máš dobrý.
Jaký byl víkend? Já bych to šla ještě zalomit do peřin, nějak jsem se nevyspala...ale dobrá zpráva, Arnošta už to přechází
Jo a Pepíček je ve výšce...tak si připadá jako pán tvorstva
molly
napsal(a):
hoj ďouchy, mě tka bolí záda a všechno...už sjem asi fakt staará paní, ale apsoň že mám zase chvilku pokoj od kopyt...akorát koně oba jak šibnuté, ryzec mě málem vysadila a s kerkatym si vyjet v tom vichru, to byl fakt inteligentní nápad...:(
a dneska mám šíleně práce, celkově tenhle týden na vás jenom občas juknu..
kukinatost
napsal(a):
hoj ďouchy, mě tka bolí záda a všechno...už sjem asi fakt staará paní, ale apsoň že mám zase chvilku pokoj od kopyt...akorát koně oba jak šibnuté, ryzec mě málem vysadila a s kerkatym si vyjet v tom vichru, to byl fakt inteligentní nápad...:(
a dneska mám šíleně práce, celkově tenhle týden na vás jenom občas juknu..
začala jsem poklízet, páč po těch 3 dnech, co se semka chodím jen vyspat, je to tu jak po atomovce.. Safí mi úspěšně sekunduje a jak nechám někde smetáček, už s ním metelí za kamna
Merlonovi trošku šibe, tak tu jen občas proletí střelená chlupatá koule
A Roy to hlídá zvenčí.
molly
napsal(a):
Bych brala prodloužený víkend...sáákriš
strelish
napsal(a):
Bych brala prodloužený víkend...sáákriš
Zdar..u nás po víkendu smutno, zabil se nám kamarád z Prahy, jak jsme tam byli v červnu s kobylou, takže trošku na h....bylo to ve zprávách asi jste to žlutý auto viděli, posraný stromy u silnice...ale at to není jen smutné, vet mi potvrdil moji teorii, muj inteligentní šiml je samodestruktivní takže boulička je pouze kopanec, takže prohřívat a kamaše, bandáže apod pořad...
klawdie
napsal(a):
Zdar..u nás po víkendu smutno, zabil se nám kamarád z Prahy, jak jsme tam byli v červnu s kobylou, takže trošku na h....bylo to ve zprávách asi jste to žlutý auto viděli, posraný stromy u silnice...ale at to není jen smutné, vet mi potvrdil moji teorii, muj inteligentní šiml je samodestruktivní takže boulička je pouze kopanec, takže prohřívat a kamaše, bandáže apod pořad...
Kamaráda je mi líto, Klári, upřímnou soustrast.. Auta jsem viděla, přijela jsem včera skoro na zprávy dom..
život je křehký...
molly
napsal(a):
Kamaráda je mi líto, Klári, upřímnou soustrast.. Auta jsem viděla, přijela jsem včera skoro na zprávy dom..
život je křehký...
Čaute všeci Slunko svítí jak o život, bude dnes krásný den....Kluci mají dnes volno, já jedu zařizovat.....Stejně Honzuloid ztratil včera podkůvku, nevím jak to vyřešit do té doby, než přijede kovář :-( Jo a Bára-buldoček mi koza sežrala chambon
Normálně veškerá kůže rozžvýkaná, zbyly jen provázky a přezky
Tož ted se už směju, ale jak jsem to zjistila, byla jsem pěkně rozčarována......
Tak mám další poožku na seznamu co třeba koupit....
molly
napsal(a):
Tedy dnes se vážně předhánite... Jiné novinky nejsou?
"Žádné tajnosti"
molly
napsal(a):
Dobré poledne všem, u nás změny jsou, písla jsem na ***