Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2008 17:46
janamalik

XXX.XXX.14.206

Se to nějak zastavilo, děvčata

buggyna

1.12.2008 17:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

janamalik napsal(a):

Ahoj,
že by Kodex Royal neboli Knock-Out?
Nemáš na fotkách Heartbreaka?

1.12.2008 17:58
janamalik

XXX.XXX.14.206

janamalik napsal(a):

Jak jste užily víkend?
Já suprově - byla jsem se podívat na hřebce v Hradištku, potkala jsem tam ještě známé z Písku a z jiných hřebčinců, tak jsme po dlouhé době prohodili pár slov, co a jak se kde dělo nového atd.

1.12.2008 18:06
janamalik

XXX.XXX.14.206

buggyna napsal(a):
Ahoj,
že by Kodex Royal neboli Knock-Out?
Nemáš na fotkách Heartbreaka?

Píseckého jen z haly a to jsou dost tmavé fotky, ale mě stačí, že jsem si ho mohla prohlídnout a ošahat v boxu - moc pěkný a šikovný hřebecVšak bude v plemenitbě

sadzi saj

1.12.2008 18:15
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

janamalik napsal(a):
Jak jste užily víkend?
Já suprově - byla jsem se podívat na hřebce v Hradištku, potkala jsem tam ještě známé z Písku a z jiných hřebčinců, tak jsme po dlouhé době prohodili pár slov, co a jak se kde dělo nového atd.

Ahojky,

téda, to je krasavec vraník a taková krásná lysinka, ten by se mi na Elí hned líbil ˇ

Já užila víkend suprově, v sobotu jsme si dali pěkný terének a včera jsme popracovali na jízdárně

Jani, doufám, že po Novém roce bude zase nějaký prímový výlet na hřebčáky

buggyna

1.12.2008 18:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

janamalik napsal(a):
Píseckého jen z haly a to jsou dost tmavé fotky, ale mě stačí, že jsem si ho mohla prohlídnout a ošahat v boxu - moc pěkný a šikovný hřebecVšak bude v plemenitbě

a bylo by možné na mail?Jen pro mojí zvědavost

Já Písecké moc nemusím,je o nich známo že mají hřebce na štontech a mají špatnou výživu

1.12.2008 18:21
janamalik

XXX.XXX.14.206

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

téda, to je krasavec vraník a taková krásná lysinka, ten by se mi na Elí hned líbil ˇ

Já užila víkend suprově, v sobotu jsme si dali pěkný terének a včera jsme popracovali na jízdárně

Jani, doufám, že po Novém roce bude zase nějaký prímový výlet na hřebčáky

Už se na tom dělá Andy
Já už mám i vybrané místo kam, ale to je tajemství a ještě záleží, zda to projde na schůzi
Jo jo, černí jsou černí, ale řeknu ti, oni i někteří hnědáci by stáli fakt za hříchO ryzácích ani nemluvě, ale v Hradištku tech ryzáků příliš nebylo.

1.12.2008 18:27
janamalik

XXX.XXX.14.206

buggyna napsal(a):

Já Písecké moc nemusím,je o nich známo že mají hřebce na štontech a mají špatnou výživu

Plemenní hřebci jsou v boxech, mladí koně na obsednutí a chladnokrevníci jsou na štontech, o špatné výživě tam nic nevím, všichni koně byli a jsou nakrmení.

buggyna

1.12.2008 18:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

janamalik napsal(a):
Plemenní hřebci jsou v boxech, mladí koně na obsednutí a chladnokrevníci jsou na štontech, o špatné výživě tam nic nevím, všichni koně byli a jsou nakrmení.

já vím, několikrát sem v hřebčinci byla a kamarádky tam dokonce jezdily. Myslím že neni dobrá vizitka mít mladé koně ve vývoji mít na štontě. A nakrmenej neznamená správně
Ono utracenej plemeník kvůli zlomené noze v kolotoči taky neni košér

Ale to je by the way...

já sem na plemenitbu trošku úchyl,takže takové věci mi málokdy uniknou

1.12.2008 18:33
janamalik

XXX.XXX.14.206

buggyna napsal(a):

Heartbreaker ZH
Ale jak psal i Pepa Malinovský na svých stránkách, kvalita z tmavé haly fakt nejde udělat

1.12.2008 18:39
janamalik

XXX.XXX.14.206

buggyna napsal(a):
já vím, několikrát sem v hřebčinci byla a kamarádky tam dokonce jezdily. Myslím že neni dobrá vizitka mít mladé koně ve vývoji mít na štontě. A nakrmenej neznamená správně
Ono utracenej plemeník kvůli zlomené noze v kolotoči taky neni košér

Ale to je by the way...

já sem na plemenitbu trošku úchyl,takže takové věci mi málokdy uniknou

Všude je něco, někde mají hřebci koliky, jinde si zlomí nohu třeba jen ve výběhu, taky znám takové případy. Chov koní je a bude hodně složitá věda, pokud to lidé nebudou dělat tak, že tady bude 15 tisíc koní bez plemenné příslušnosti.

sadzi saj

1.12.2008 18:40
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

janamalik napsal(a):
Už se na tom dělá Andy
Já už mám i vybrané místo kam, ale to je tajemství a ještě záleží, zda to projde na schůzi
Jo jo, černí jsou černí, ale řeknu ti, oni i někteří hnědáci by stáli fakt za hříchO ryzácích ani nemluvě, ale v Hradištku tech ryzáků příliš nebylo.

Tak snad to projde, jsem zvědavá na překvapení a snad i letos chlapy vytáhneme sebou, myslím, že ty byl fajnově prožitý den a že nám snad ani nedělali moc ostudu

Jani a je to fakt vraník nebo tm. hnědák?? Škoda, že z té mé prostě vraník nevypadne

buggyna

1.12.2008 18:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

janamalik napsal(a):
Všude je něco, někde mají hřebci koliky, jinde si zlomí nohu třeba jen ve výběhu, taky znám takové případy. Chov koní je a bude hodně složitá věda, pokud to lidé nebudou dělat tak, že tady bude 15 tisíc koní bez plemenné příslušnosti.

jasně, ale kůň se ti sám neodvápní
Ale co se píseckejm musí nechat, hřebce mají u sebe dobré..viz. Landino, Guidam Sohn,Landruf...

1.12.2008 20:58
cizluc

XXX.XXX.211.115

janamalik napsal(a):

Kdo z vás se chystá 13. prosince na CS do Hradištka? :-) To mě osobně zajímá více, než ČT.

buggyna

1.12.2008 21:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

cizluc napsal(a):
Kdo z vás se chystá 13. prosince na CS do Hradištka? :-) To mě osobně zajímá více, než ČT.

dle mého, plně stejný mišmaš, jen se nevypálí ČT ale CS

1.12.2008 21:13
cizluc

XXX.XXX.211.115

buggyna napsal(a):
dle mého, plně stejný mišmaš, jen se nevypálí ČT ale CS

Tak jako jasně... představu o ženichovi pro svojí CS mám jasnou, ale stejně mě to zajímá. Hlavně mě zajímá ročník 2006, jak vypadá (vzhledem k tomu, že mám taky 2006, i když kobylu, ale stejně mě to zajímá).

sadzi saj

2.12.2008 09:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

cizluc napsal(a):
Tak jako jasně... představu o ženichovi pro svojí CS mám jasnou, ale stejně mě to zajímá. Hlavně mě zajímá ročník 2006, jak vypadá (vzhledem k tomu, že mám taky 2006, i když kobylu, ale stejně mě to zajímá).

Ahojky,

Luci a kdo je tvůj vyvolený

Jani, jestli můžu poprosit foto hřebce Kodex Royal na mail jestli něco máš a tvůj názor, dík

2.12.2008 09:40
janamalik

XXX.XXX.14.206

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Jani, jestli můžu poprosit foto hřebce Kodex Royal na mail jestli něco máš a tvůj názor, dík

Andy, jest odesláno
Lucko, já bych klidně jela, ale zrovna o tento datum budu pryč a ještě jedeme do Německa, takže asi nic
Musím pádit, mám doma práci a musím využít, že Johny spí

sadzi saj

2.12.2008 10:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

janamalik napsal(a):
Andy, jest odesláno
Lucko, já bych klidně jela, ale zrovna o tento datum budu pryč a ještě jedeme do Německa, takže asi nic
Musím pádit, mám doma práci a musím využít, že Johny spí

Dík

2.12.2008 10:53
cizluc

XXX.XXX.211.115

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Mým vyvoleným je Crown Z - Zangersheide. Má fenomenální původ. Matka - Ratina Z, otec - Carthago. Oba rodiče olympionici. Crown Z je neskutečný, úžasné zvíře s velmi dobrým pohybem a skvělým stylem skoku. :-)

Mluvila jsem se spoustou lidí, kůň je skvělý, ale bála sem se toho, že je příbuzný přes Ratinu Z s mojí kobylou. Nakonec se došlo k závěru, že by to mohla být velmi přínosná příbuzenská plemenitba a když to výjde, mohlo by to skákat baráky.

Přikládám fotku hřebce... :-)

buggyna

2.12.2008 11:00
buggyna

XXX.XXX.81.124

cizluc napsal(a):
Mým vyvoleným je Crown Z - Zangersheide. Má fenomenální původ. Matka - Ratina Z, otec - Carthago. Oba rodiče olympionici. Crown Z je neskutečný, úžasné zvíře s velmi dobrým pohybem a skvělým stylem skoku. :-)

Mluvila jsem se spoustou lidí, kůň je skvělý, ale bála sem se toho, že je příbuzný přes Ratinu Z s mojí kobylou. Nakonec se došlo k závěru, že by to mohla být velmi přínosná příbuzenská plemenitba a když to výjde, mohlo by to skákat baráky.

Přikládám fotku hřebce... :-)

prochování by nemuselo být špatný, ale to pojedeš s kobylou do Němec?

Já osobně sem spíš na Holanďáky a Francouze éra Němců už mě přešla...takový težko jezditelný neohrabaný hovada
ale každý je na něco jiného

2.12.2008 11:08
cizluc

XXX.XXX.211.115

buggyna napsal(a):
prochování by nemuselo být špatný, ale to pojedeš s kobylou do Němec?

Já osobně sem spíš na Holanďáky a Francouze éra Němců už mě přešla...takový težko jezditelný neohrabaný hovada
ale každý je na něco jiného

Uvidíme, co z toho bude...

Mám kobylu prochovanou na francouze (Alme Z a Cor de la Bryere), ale Ramiro Z a nějaký trakén tam je také (Kondor II). A trochu krev oživil plnokrevný Lombard (otec matky). Po francouzích sem koukala, ale žádný z nich mě nezaujal, jak původově, tak vzhledově. Takže asi tak. Tenhle hřebec je ta "stará krev" podle některých, to byli ještě koně. Některé dnešní koně s "mladou krví" bych nechtěla ani za milion.
Koně s krví Alme, Cor, Ramiro mě naprosto vyhovují. Chtěla jsem koně s krví Grannus-Argentinus, ale nic, co by se mě zamlouvalo jsem nenašla - bohužel. Takže asi tak.

buggyna

2.12.2008 11:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

cizluc napsal(a):
Uvidíme, co z toho bude...

Mám kobylu prochovanou na francouze (Alme Z a Cor de la Bryere), ale Ramiro Z a nějaký trakén tam je také (Kondor II). A trochu krev oživil plnokrevný Lombard (otec matky). Po francouzích sem koukala, ale žádný z nich mě nezaujal, jak původově, tak vzhledově. Takže asi tak. Tenhle hřebec je ta "stará krev" podle některých, to byli ještě koně. Některé dnešní koně s "mladou krví" bych nechtěla ani za milion.
Koně s krví Alme, Cor, Ramiro mě naprosto vyhovují. Chtěla jsem koně s krví Grannus-Argentinus, ale nic, co by se mě zamlouvalo jsem nenašla - bohužel. Takže asi tak.

Já bych zas chtěla Grannus - Nimerdor, on tu byl Great Pleasure,ten se mi zamlouval pak tu má Muller namraženýho Grannus-Nimmerdor,ale chce za něj 30, a dopatit asi 15 když zabřezne.Ten hřebec už je bohužel po smrti - v holandsku na koliku jsou po něm ale bohovská zvířata

Na Grannuska já zatížená

2.12.2008 11:20
cizluc

XXX.XXX.211.115

buggyna napsal(a):
Já bych zas chtěla Grannus - Nimerdor, on tu byl Great Pleasure,ten se mi zamlouval pak tu má Muller namraženýho Grannus-Nimmerdor,ale chce za něj 30, a dopatit asi 15 když zabřezne.Ten hřebec už je bohužel po smrti - v holandsku na koliku jsou po něm ale bohovská zvířata

Na Grannuska já zatížená

Grannus je u mě jednou ze srdečních záležitostí.

No, Müller má za Crowna taky dobrou paletu, ale koukala jsem na stránky zangersheide a výjde mě to skoro na stejné prachy jako od něj. Takže asi tak... navíc - když to výjde, chci aby hříbě bylo v Zangersheide. A přecijenom, když bude po hřbeci, který je uznaný - lidencotvaný (a sám je Z) na zangersheide, tak je to snažší cesta. Ono, je to jen papír, pořád je to z kobyly CS, ale co si budeme povídat. Lidé si spíše všimnou, že je to Jméno Z, než jen Jméno a nic... je to sice "prasárnička", ale bohužel.

buggyna

2.12.2008 11:24
buggyna

XXX.XXX.81.124

cizluc napsal(a):
Grannus je u mě jednou ze srdečních záležitostí.

No, Müller má za Crowna taky dobrou paletu, ale koukala jsem na stránky zangersheide a výjde mě to skoro na stejné prachy jako od něj. Takže asi tak... navíc - když to výjde, chci aby hříbě bylo v Zangersheide. A přecijenom, když bude po hřbeci, který je uznaný - lidencotvaný (a sám je Z) na zangersheide, tak je to snažší cesta. Ono, je to jen papír, pořád je to z kobyly CS, ale co si budeme povídat. Lidé si spíše všimnou, že je to Jméno Z, než jen Jméno a nic... je to sice "prasárnička", ale bohužel.

to teď nevim jestli sem to dobře pochopila... hříbě by pouze bylo Z,nebo bys ráda aby bylo v Německu odchovaný?

2.12.2008 11:26
cizluc

XXX.XXX.211.115

buggyna napsal(a):
to teď nevim jestli sem to dobře pochopila... hříbě by pouze bylo Z,nebo bys ráda aby bylo v Německu odchovaný?

Mělo by pouze Z, jinak odchovaný bude u mě. A zangersheide je Belgie (to jen pro upřesnění)

buggyna

2.12.2008 11:29
buggyna

XXX.XXX.81.124

cizluc napsal(a):
Mělo by pouze Z, jinak odchovaný bude u mě. A zangersheide je Belgie (to jen pro upřesnění)

hups! Aha,celou dobu mám za to že Ratina Z je němka

2.12.2008 11:31
cizluc

XXX.XXX.211.115

buggyna napsal(a):
hups! Aha,celou dobu mám za to že Ratina Z je němka

Ratina Z se narodila v hřebčíně Leona Melchiora v belgickém Zangersheide. Je to sice hannoverka, ale k Ludgeru Beerbaumovi do Německa se dostala až později.

buggyna

2.12.2008 11:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

cizluc napsal(a):
Ratina Z se narodila v hřebčíně Leona Melchiora v belgickém Zangersheide. Je to sice hannoverka, ale k Ludgeru Beerbaumovi do Německa se dostala až později.

děkuju za uvedení na pravou míru

2.12.2008 11:33
cizluc

XXX.XXX.211.115

buggyna napsal(a):
děkuju za uvedení na pravou míru

Nemáš za co...

2.12.2008 12:40
janamalik

XXX.XXX.14.206

cizluc napsal(a):
Nemáš za co...

á, tady se rozjeli hřebci
Tak mám hotovo, alespon bude něco na Vánoce, dárky už mám vyhlídnuté, jen je koupit

2.12.2008 15:42
cizluc

XXX.XXX.211.115

janamalik napsal(a):
á, tady se rozjeli hřebci
Tak mám hotovo, alespon bude něco na Vánoce, dárky už mám vyhlídnuté, jen je koupit

Jo jo... hřebci. A copak už máš za dárky? Já budu muset taky pomalu něco začít vymejšlet.

11.12.2008 19:08
janamalik

XXX.XXX.14.206

cizluc napsal(a):
Jo jo... hřebci. A copak už máš za dárky? Já budu muset taky pomalu něco začít vymejšlet.

Tak zpět k dárkům.Konečně jsem se dokopala k počítači. Byla jsem nakupovat min.sobotu, mraky lidí, ale mám už naštěstí vše. Bonče jsem pořídila novou odpocovací deku a bederku, tak jsem na to zvědavá. V neděli jsem ještě byla kuknout na Apassinatu, měla jsem lístek gratis, tak jsem to využila a vytáhla jsem i mamču a kupodivu byla nadšená. Já byla i loni a to se mi to líbilo tak nějak víc.
Jinak už mám i cukroví - hurá. Ještě včera v noci jsem to zdobila a pak jsem lehla a padla za vlast a ráno jsem o půl hodiny zaspala Jo a zrenovovala jsem super sáně, tak doufám, že brzy napadne, aby jsme je trochu projeli, přinejhorším počkají měsíc než vyjedeme na dovolku. No, takže u nás se ten předvánoční shon docela přežívá. Jak to zvládáte vy?

sadzi saj

12.12.2008 09:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

janamalik napsal(a):
Tak zpět k dárkům.Konečně jsem se dokopala k počítači. Byla jsem nakupovat min.sobotu, mraky lidí, ale mám už naštěstí vše. Bonče jsem pořídila novou odpocovací deku a bederku, tak jsem na to zvědavá. V neděli jsem ještě byla kuknout na Apassinatu, měla jsem lístek gratis, tak jsem to využila a vytáhla jsem i mamču a kupodivu byla nadšená. Já byla i loni a to se mi to líbilo tak nějak víc.
Jinak už mám i cukroví - hurá. Ještě včera v noci jsem to zdobila a pak jsem lehla a padla za vlast a ráno jsem o půl hodiny zaspala Jo a zrenovovala jsem super sáně, tak doufám, že brzy napadne, aby jsme je trochu projeli, přinejhorším počkají měsíc než vyjedeme na dovolku. No, takže u nás se ten předvánoční shon docela přežívá. Jak to zvládáte vy?

Tak mi to zvládáme zatím v poklidu, nejdůležitější dárek pro toho mýho už mám a pro tchýni taky , ostatní se nějak dokoupí, ale závidím, že už máš upečeno, to mě to ještě čeká a vůbec, ale vůbec se mi do toho nechce Dneska krásně naježilo, jenom, kdyby takhle bylo aspoň o Štědrý den a kobyla, ta dostala teď vitamínky a zimní kůru na klouby, takže ta má na vánoce vybráno

19.12.2008 16:28
cizluc

XXX.XXX.211.115

janamalik napsal(a):

Tak vám musím ukázat manžela naší kobyly. Z tatínkovo strany Contendro a maminka po Grannus. Je to kamarádky hřebčák, za pár let budou s kobylu mít miminko.

19.12.2008 16:29
cizluc

XXX.XXX.211.115

cizluc napsal(a):
Tak vám musím ukázat manžela naší kobyly. Z tatínkovo strany Contendro a maminka po Grannus. Je to kamarádky hřebčák, za pár let budou s kobylu mít miminko.

A ještě jedna... na fotkách tříleťák, když ho kupovala.

sadzi saj

19.12.2008 16:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

cizluc napsal(a):
A ještě jedna... na fotkách tříleťák, když ho kupovala.

Fešák

19.12.2008 16:33
cizluc

XXX.XXX.211.115

sadzi saj napsal(a):
Fešák

Sic má skokový původ, tak chody... něco naprosto úžasného.

20.12.2008 17:38
janamalik

XXX.XXX.14.206

cizluc napsal(a):
Sic má skokový původ, tak chody... něco naprosto úžasného.

Chtěla bych všem koňákům z okolí Mělníka popřát krásné svátky, hodně dárků a v novém roce 2009 hodně úspěchů s koňskými miláčky

20.12.2008 17:41
janamalik

XXX.XXX.14.206

janamalik napsal(a):
Chtěla bych všem koňákům z okolí Mělníka popřát krásné svátky, hodně dárků a v novém roce 2009 hodně úspěchů s koňskými miláčky

Jinak Lucko, fakt fešák, ten černý. Byla jsi se podívat na tech CS?
Já měla fůru práce, ted jsem pomalu každý den u Bonči, takže jsem to do Hradištka nestihla. Jinak pro ty, co to ještě neví, máme nové bydlení kousek za Byšicemi v krásném prostředí uprostřed lesů a ve fungl nových boxech

sadzi saj

20.12.2008 20:17
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

janamalik napsal(a):
Já měla fůru práce, ted jsem pomalu každý den u Bonči, takže jsem to do Hradištka nestihla. Jinak pro ty, co to ještě neví, máme nové bydlení kousek za Byšicemi v krásném prostředí uprostřed lesů a ve fungl nových boxech

Taky všem šťastné a veselé Vánoce a bohatou nadílku a úspěšný nový rok 2009

Jani, hned bych se k Vám přidala, kdyby to šlo

buggyna

20.12.2008 20:42
buggyna

XXX.XXX.81.124

janamalik napsal(a):

Ahoj, můžu se zeptat, kde přesně za Byšicemi jste?Já měla chvilku kobyšu v Kojovicích teď sme u Benátek

na boxu nám moc nezáleží...radši kámoše na hraní, velkej výběh kde se s nima může prohánět a dobrý terény

sadzi saj

20.12.2008 20:43
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
Ahoj, můžu se zeptat, kde přesně za Byšicemi jste?Já měla chvilku kobyšu v Kojovicích teď sme u Benátek

na boxu nám moc nezáleží...radši kámoše na hraní, velkej výběh kde se s nima může prohánět a dobrý terény

Adi, u mé sousedky, jak bylo přesedliště, kdyby to šlo, tak jsem tam hned bo mě z toho klepne a Mirka asi taky

buggyna

20.12.2008 20:56
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Adi, u mé sousedky, jak bylo přesedliště, kdyby to šlo, tak jsem tam hned bo mě z toho klepne a Mirka asi taky

sem si řikala že mi ta stěna vzádu něco řiká,a že sem jí už viděla už prodala tu pěknou kobylu,jo?
A proč si tam nešla teda ty?

sadzi saj

20.12.2008 21:04
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
sem si řikala že mi ta stěna vzádu něco řiká,a že sem jí už viděla už prodala tu pěknou kobylu,jo?
A proč si tam nešla teda ty?

JJ, to netuším, zda už ji prodala, ale krasavice co, taky se mi líbí

Proč, protože mi to nikdo nenabídl, tak jsem tam nemohla jít a Jana jsou s majitelkou už dlouholeté kamarádky, tak se spolu nějak domluvili zkrátka

buggyna

20.12.2008 21:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
JJ, to netuším, zda už ji prodala, ale krasavice co, taky se mi líbí

Proč, protože mi to nikdo nenabídl, tak jsem tam nemohla jít a Jana jsou s majitelkou už dlouholeté kamarádky, tak se spolu nějak domluvili zkrátka

ses měla zeptat...měla bys z části vyřešeno

Asi na to soustřeďko pojedu...nechci si nechat ujít Country Boye

sadzi saj

20.12.2008 21:27
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
ses měla zeptat...měla bys z části vyřešeno

Asi na to soustřeďko pojedu...nechci si nechat ujít Country Boye

Adi sorry, ale nevěděla jsem, že snižuje stav a někoho k sobě schání a hlavně, hned jak jsem viděla inzerát na kobylu, tak jsem se jí ptala, ale říkala, že tam jde Jana, takže asi tak, sem se zeptala

Jé, kecáš, fakt jo, tam bude, jak to víš, jé tak toho bych chtěla vidět taky na živo

buggyna

20.12.2008 21:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Adi sorry, ale nevěděla jsem, že snižuje stav a někoho k sobě schání a hlavně, hned jak jsem viděla inzerát na kobylu, tak jsem se jí ptala, ale říkala, že tam jde Jana, takže asi tak, sem se zeptala

Jé, kecáš, fakt jo, tam bude, jak to víš, jé tak toho bych chtěla vidět taky na živo

mě se neomlouvej, mě je to jedno

koukala sem se na rozpis...

sadzi saj

20.12.2008 21:54
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
mě se neomlouvej, mě je to jedno

koukala sem se na rozpis...

Tak nevím, proč, že sem se měla zeptat, když jsem o tom nevěděla a pak jsem se ptala, jak jsem viděla inzerát, pač mi to nedalo, ale už to měla domluvený, takže asi tak, se neboj, že bych se neptala, když bych měla Elí skoro u domu

Na stránkách je, tak to mrknu, škoda, že nepřijedou s Knock out Fellow

sadzi saj

20.12.2008 22:16
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Tak nevím, proč, že sem se měla zeptat, když jsem o tom nevěděla a pak jsem se ptala, jak jsem viděla inzerát, pač mi to nedalo, ale už to měla domluvený, takže asi tak, se neboj, že bych se neptala, když bych měla Elí skoro u domu

Na stránkách je, tak to mrknu, škoda, že nepřijedou s Knock out Fellow

Tak koukám, že tam bude i Katka L. a dokonce i známá, co byla loni na soustřeďku u Moudrýho

Co parkuriáda byla si tam a co Katka nevíš, jak dopadla??

29.12.2008 16:14
janamalik

XXX.XXX.14.206

sadzi saj napsal(a):
Tak koukám, že tam bude i Katka L. a dokonce i známá, co byla loni na soustřeďku u Moudrýho

Co parkuriáda byla si tam a co Katka nevíš, jak dopadla??

Tak zdar po Vánocích. Doufám, že jste je užily v pohodě a že bylo plno dárečků a především takových, které jste si přály.
Já jsem neměla o svátky moc času na internet, tak píši jen tak zběžně.
Bylo plno návštěv, pak jsem hodně času trávila taky na koních a uteklo to neskutečně.
Nedávno se za mnou stavila kamarádka, tak jsme zase měly co klábosit, koně jsou opravdu vděčné a věčné téma
Jinak Andy, máš moc hezkého pejska, dneska na nás s Bončou štěkala

29.12.2008 19:06
sonatka

XXX.XXX.194.58

janamalik napsal(a):
Tak zdar po Vánocích. Doufám, že jste je užily v pohodě a že bylo plno dárečků a především takových, které jste si přály.
Já jsem neměla o svátky moc času na internet, tak píši jen tak zběžně.
Bylo plno návštěv, pak jsem hodně času trávila taky na koních a uteklo to neskutečně.
Nedávno se za mnou stavila kamarádka, tak jsme zase měly co klábosit, koně jsou opravdu vděčné a věčné téma
Jinak Andy, máš moc hezkého pejska, dneska na nás s Bončou štěkala

Ahojky holky,:-)
tak co vánoce???jakpakl se máte a co donesl ježich???dlouho jsem tu nebyla tak koukám jaký sou novinky...
Jani-doufám že se ti v novým ustájku líbí....
Zase bude novej rok..tak snad bude o trochu lepčí než tehle...
ted se dost ochladilo tak je to naprd...jdu ven s konma a po 10minutách sem zmrzlá na kost..

sadzi saj

29.12.2008 19:54
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sonatka napsal(a):
Ahojky holky,:-)
tak co vánoce???jakpakl se máte a co donesl ježich???dlouho jsem tu nebyla tak koukám jaký sou novinky...
Jani-doufám že se ti v novým ustájku líbí....
Zase bude novej rok..tak snad bude o trochu lepčí než tehle...
ted se dost ochladilo tak je to naprd...jdu ven s konma a po 10minutách sem zmrzlá na kost..

Ahojky,

jo Vánoce jsme taky prožili po návštěvách, ale bylo to fajn, dostala jsem super dáreček a spokojenost byla na obou stranách. A o počasí nemluvě, tady se dá jít max. na krokovku, všechno je to, jak šutr a tankodrom

Jé Jani dík, ještě štěňátko 6-ti měsíční , ale jak jste šli kolem nás na hřiště, tak se zájmem koukala, ještě jsem se nějak nedokopala, ji vzít ke koním , ale hlavně, že hlídá, to jsem ráda

30.12.2008 10:14
janamalik

XXX.XXX.14.206

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

jo Vánoce jsme taky prožili po návštěvách, ale bylo to fajn, dostala jsem super dáreček a spokojenost byla na obou stranách. A o počasí nemluvě, tady se dá jít max. na krokovku, všechno je to, jak šutr a tankodrom

Jé Jani dík, ještě štěňátko 6-ti měsíční , ale jak jste šli kolem nás na hřiště, tak se zájmem koukala, ještě jsem se nějak nedokopala, ji vzít ke koním , ale hlavně, že hlídá, to jsem ráda

Ahoj při dopoledni, mám chvilku volno a odpolko asi vyjedu pryč, tak jen v rychlosti.
Dášo zima je třeskutá, taky mi vždycky mrznou nožky a nejhorší je seskakovat ze sedla, to mám pak pocit, že mi nohy upadnou, jak je mám ztuhlé, ale patří to hold k tomu. V nové stáji se nám jinak líbí, a Vánoce se také vydařily.
Andy, štěndo je moc pěkné a opravdu hlídá a na koně bych jí vzala hned, ať se učí. Jenny koně zpočátku neměla ráda, tak jsme to zkoušeli postupně, nejdřív se vydováděla z Bredem, který si s ní fakt rád hrál a pak si zvykla i na Bonču a teď můžeme spokojeně chodit nspolečně na vyjížďky a poslechne jak hodinky, Bonča už si na ní taky zvykla, akorát nevím, jak to budu dělat teď v nové stájí, jelikož tam máme fajnovou stájovou kočiču a Jenny by jí nejspíš natrhla kožich

30.12.2008 22:25
sonatka

XXX.XXX.194.58

janamalik napsal(a):
Ahoj při dopoledni, mám chvilku volno a odpolko asi vyjedu pryč, tak jen v rychlosti.
Dášo zima je třeskutá, taky mi vždycky mrznou nožky a nejhorší je seskakovat ze sedla, to mám pak pocit, že mi nohy upadnou, jak je mám ztuhlé, ale patří to hold k tomu. V nové stáji se nám jinak líbí, a Vánoce se také vydařily.
Andy, štěndo je moc pěkné a opravdu hlídá a na koně bych jí vzala hned, ať se učí. Jenny koně zpočátku neměla ráda, tak jsme to zkoušeli postupně, nejdřív se vydováděla z Bredem, který si s ní fakt rád hrál a pak si zvykla i na Bonču a teď můžeme spokojeně chodit nspolečně na vyjížďky a poslechne jak hodinky, Bonča už si na ní taky zvykla, akorát nevím, jak to budu dělat teď v nové stájí, jelikož tam máme fajnovou stájovou kočiču a Jenny by jí nejspíš natrhla kožich

ahojky,holky tak jsem viděla naší mladý tatíka..menai countryman mají ho v mariánkách..bomba koník je mu 15 ale tem,perament..jak naše mladá
fakt super...sem nadšená...chtěli bychom možná sned jestli to ještě půjde za 2 nebo 3roky připustit tim jeho synem DOLLOM COUNTRY BOY (nevlastním bráchou naší Lucky)ještě Lunču..fotka menai country man..

30.12.2008 22:27
sonatka

XXX.XXX.194.58

sonatka napsal(a):
ahojky,holky tak jsem viděla naší mladý tatíka..menai countryman mají ho v mariánkách..bomba koník je mu 15 ale tem,perament..jak naše mladá
fakt super...sem nadšená...chtěli bychom možná sned jestli to ještě půjde za 2 nebo 3roky připustit tim jeho synem DOLLOM COUNTRY BOY (nevlastním bráchou naší Lucky)ještě Lunču..fotka menai country man..

noa timhle bychom jednou chtěli připustit Lunu-DOLLOM COUNTRY MAN

30.12.2008 22:27
sonatka

XXX.XXX.194.58

sonatka napsal(a):
noa timhle bychom jednou chtěli připustit Lunu-DOLLOM COUNTRY MAN

pardon chybička je to dollom country boy

buggyna

1.1.2009 17:44
buggyna

XXX.XXX.81.124

sonatka napsal(a):
pardon chybička je to dollom country boy

znala sem jeho maminu...a countrymana taky
z hřebčína Dollom
po Boyoví mamině znám a jezdila sem pár kobyl, jeho sestry. Výkonostně super! A mamina i charakterově nejúžasnější kobyla

1.1.2009 18:01
sonatka

XXX.XXX.194.58

buggyna napsal(a):
znala sem jeho maminu...a countrymana taky
z hřebčína Dollom
po Boyoví mamině znám a jezdila sem pár kobyl, jeho sestry. Výkonostně super! A mamina i charakterově nejúžasnější kobyla

jo ,předává úžasnej charakter a o temperamentu ani nemluvě...

4.1.2009 10:21
janamalik

XXX.XXX.14.206

sonatka napsal(a):
jo ,předává úžasnej charakter a o temperamentu ani nemluvě...

Ahoj holky, čau Dášo, no, pěkný hřebec a myslím, že na Lunu by se fakt hodil, tak držím palečky.
Tak konečně máme snížek i tady, hurá, vytáhneme sáňky

sadzi saj

5.1.2009 08:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

janamalik napsal(a):
Ahoj holky, čau Dášo, no, pěkný hřebec a myslím, že na Lunu by se fakt hodil, tak držím palečky.
Tak konečně máme snížek i tady, hurá, vytáhneme sáňky

Zdravím v novém roce,

Dášo, CountryBoy je krasavec toho bych si taky nechala líbit

Jinak Jani v plánu zkusit to mám, ale uvidím no a číčalínu tam máte úžasnou, škoda škoda všeho

5.1.2009 10:44
janamalik

XXX.XXX.14.206

sadzi saj napsal(a):
Zdravím v novém roce,

Dášo, CountryBoy je krasavec toho bych si taky nechala líbit

Jinak Jani v plánu zkusit to mám, ale uvidím no a číčalínu tam máte úžasnou, škoda škoda všeho

Jojo, číča je super, krásně nasnežilo holky, to se bude dováďět a skotačit, už se těším.

sadzi saj

5.1.2009 13:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

janamalik napsal(a):
Jojo, číča je super, krásně nasnežilo holky, to se bude dováďět a skotačit, už se těším.

No skotačit nevím, já nemám na nic ani náladu ( No jo, škoda, že si to Míla po půl dni všechno rozmyslela ) a když to vidím venku a na silnici, tak se hrozím, jak dojedu domů, natož ke koním

Přidejte reakci

Přidat smajlík