Ahoj lidi, uvažuju, že si pod stromeček nadělím nějaký pěkný westernový poprsák. Prolejzám net a hledám v koňských shopech, ale obrázky jsou většinou mizerné, nebo žádné....Tak mě napadlo poprosit Vás, jestli byste se nepochlubili fotečkami svých koníků s poprsáky, popřípadě i poradili, kde jste si ho pořídili...nebo pokud někdo třeba i přímo poprsák prodáváte...
petapeta
napsal(a):
Ahoj lidi, uvažuju, že si pod stromeček nadělím nějaký pěkný westernový poprsák. Prolejzám net a hledám v koňských shopech, ale obrázky jsou většinou mizerné, nebo žádné....Tak mě napadlo poprosit Vás, jestli byste se nepochlubili fotečkami svých koníků s poprsáky, popřípadě i poradili, kde jste si ho pořídili...nebo pokud někdo třeba i přímo poprsák prodáváte...
hoj Peti, já mám poprsák k sedlu od Westjacka - pana Rejmona, je fajn nechat si ho usít pole vlastních představ, ale to se asi do Vánoc nedočkáš..:(
MM, tady nejde vidět, ale je jen jemně zdobený, tak jako sedlo...
kukinatost
napsal(a):
hoj Peti, já mám poprsák k sedlu od Westjacka - pana Rejmona, je fajn nechat si ho usít pole vlastních představ, ale to se asi do Vánoc nedočkáš..:(
MM, tady nejde vidět, ale je jen jemně zdobený, tak jako sedlo...
Ahoj, no o ušití jsem taky uvažovala... Nechávala jsem si šít uzdečku a jsem moc spokojená, a vhledem k tomu, že vlastním koníka XXL velikosti, mě tato možnost taky napadla...No vzhledem k tomu, že bych si tento vánoční dárek nadělila sama sobě, asi bych na něj zvládla i počkat až po Vánocích
Kouknu na stránky Westjacka...díky za tip!