PRACANTKY - dneska se nám to půlí...:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2008 07:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Baby, jsem líná psát to znova, bo sjem to psala do angličáků, ale akorát sjem vám chtěla říxct, že Kerka byl včera na dvouhodinové vyjížďce naprosto úžasný:)))

3.12.2008 07:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Baby, jsem líná psát to znova, bo sjem to psala do angličáků, ale akorát sjem vám chtěla říxct, že Kerka byl včera na dvouhodinové vyjížďce naprosto úžasný:)))

Lemra líná
No já včera obšťasňovala SAhibnku a pak trápila kobušu..Sabika jsem výtáhla z blátivého výběhu pač byl tam byl sám, holky hok opucovali a pak šel se mnou holky trenovat..stál tydýt a pozoroval jeríka v akci...pak jsem ho nechala trochu projit a kousek klusnout na lonži a šup na véču, kobule už taky natěšená an baštu, měla zas extremě mazlivou, pak jsem jí mrkla na to její bebíčko,sebou asi někde plácla na bok, jen povrchově stržený chlupy...tak jsem nasadila na doléčení káti hojivou mast...ač mě agna říkala že si na to kobyla skoro nenechala šáhnout, tak včera jsem to mohla prohlížet jak jsem chtěla, akorát měla oči navrch hlavy když jsem vytahla mastičku, a jen škubala nohou jak jsem se toho dotkla, ale stala na volno a držela, holka jedna statečná...ale nešlo se těm ejjím výrazum nesmát...
Jani já si myslím že ty kerkovi nálady budou mít asi i spojistost s tím jejich plemenem...kobyla je taky jeden den na zabití druhej den milionvá...takže nezbývá než se s tím smířit...

3.12.2008 07:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Lemra líná
No já včera obšťasňovala SAhibnku a pak trápila kobušu..Sabika jsem výtáhla z blátivého výběhu pač byl tam byl sám, holky hok opucovali a pak šel se mnou holky trenovat..stál tydýt a pozoroval jeríka v akci...pak jsem ho nechala trochu projit a kousek klusnout na lonži a šup na véču, kobule už taky natěšená an baštu, měla zas extremě mazlivou, pak jsem jí mrkla na to její bebíčko,sebou asi někde plácla na bok, jen povrchově stržený chlupy...tak jsem nasadila na doléčení káti hojivou mast...ač mě agna říkala že si na to kobyla skoro nenechala šáhnout, tak včera jsem to mohla prohlížet jak jsem chtěla, akorát měla oči navrch hlavy když jsem vytahla mastičku, a jen škubala nohou jak jsem se toho dotkla, ale stala na volno a držela, holka jedna statečná...ale nešlo se těm ejjím výrazum nesmát...
Jani já si myslím že ty kerkovi nálady budou mít asi i spojistost s tím jejich plemenem...kobyla je taky jeden den na zabití druhej den milionvá...takže nezbývá než se s tím smířit...

Já mu asi koupím i Fernet, bo ejstli chlopi maí své dny, tak můj kůň na stoprocent...kobyla se může říjet, ale stejně mě nikdy tak nevytočí, jak mě ta černá bestyja..a halvně teda sjem zase jezdila v tom vichru, který nesnáší..
jo baby a musím s pravdou ven, jak on na mě má pod palcem...
včera jsem byla naštvaná na káju a seřvala jsem ji a jdu si celá vytočená pro černocha no a on ke mně prostě nepřijde...
tak sjem se musela uklidnit, několikrát si oddechnout a najednou to šolo bez problémů...
nesnáším tu jeho vnímavost, jak okamžitě ví, v jakém jsem rozpoložení a dá mi to hned vyžrat, stačí abych byla naštvaná, spěchala nebo něco a hned mám smůlu...
S Keruškou se musí vždy jednat v klidu...
si normálěn musím dávat bacha, abych k němu moc dominantně nepřicházela..:))
Jinak Klaruša, jsem ráda, že má tu někdo plňasa, aspoň si to můžeme spolu probrat:)
Moji jsou oba na ošettřování ok, Kerka poté, co jsem mu denně rozřezávalal skalpelem nohu už drží u všeho:)) teda krom postřiku repelentem:)
tak snad bude mastička účinná a budete celí chlupatí:)a ze Sahibka mám radost, jenom ať šlape:)

3.12.2008 07:46
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Bré ranko, koukám, že jste akční, to u nás se přes týden neděje vůbec nic bo není čas a po tmě nikde trajdat na to teda nejsem A jsem zvědavá, jestli tu dneska neusnu, bo jsem včera šla spát až po Sběratelech kostí...

3.12.2008 07:56
molly

XXX.XXX.5.50

strelish napsal(a):
Bré ranko, koukám, že jste akční, to u nás se přes týden neděje vůbec nic bo není čas a po tmě nikde trajdat na to teda nejsem A jsem zvědavá, jestli tu dneska neusnu, bo jsem včera šla spát až po Sběratelech kostí...

Dobré ráno..
Molinatá nebyla včera ušetřena a byla natřást špek na lonži... Trošku se smekalo, ale je holka šikovná a opakovala si i prvky "do Vídně" ... Až sousedi vylezli z domku a koukali, co že to tam nacvičujeme...
Dnes, při troše štěstí už půjde pod sedlo.. Říje končí..

3.12.2008 07:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

Káti obdivuji tvoji výdrž, já večer padám na hubu, chtěla jsem ještě projíždět net kvůli kšeftu, ael omdlela jsem...o víkendu musím zajet nakupovat dárkoše...at to nemám na poslední chvilu...hlavně si pujdu taky udělat radost sobě a vyrazím pro novej telefon, když už mi ho ten vodafone nabízí...ju a včera jsem si hřála nožky v termáčích, vřele doporučuji....

3.12.2008 08:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Káti obdivuji tvoji výdrž, já večer padám na hubu, chtěla jsem ještě projíždět net kvůli kšeftu, ael omdlela jsem...o víkendu musím zajet nakupovat dárkoše...at to nemám na poslední chvilu...hlavně si pujdu taky udělat radost sobě a vyrazím pro novej telefon, když už mi ho ten vodafone nabízí...ju a včera jsem si hřála nožky v termáčích, vřele doporučuji....

Zuzí vím o čem mluvíš, někdy vám to zdokumentuji co ta maličká se sebou dokáže...arab, španělská škola, pche...anglický plnokrevník aneb všestraný to kůn...a si představte mám na malou kupce kdybych ji prej prodávala tak ji agna koupí...
Jani ´tak tak, my s těma divochama..hele ale sabulák je poloviční, tož mám jeden a půl plnase

3.12.2008 08:10
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Zuzí vím o čem mluvíš, někdy vám to zdokumentuji co ta maličká se sebou dokáže...arab, španělská škola, pche...anglický plnokrevník aneb všestraný to kůn...a si představte mám na malou kupce kdybych ji prej prodávala tak ji agna koupí...
Jani ´tak tak, my s těma divochama..hele ale sabulák je poloviční, tož mám jeden a půl plnase

Kurnik a co mám já to malé strakaté dělo?

Klári no já taky padám na hubu, hlavně koncem týdne. Ale na mě to dolehne tak kolem sedmé, kdy se hezky najezená dívám na zprávy...takže kolikrát to třeba prostě na hoďku u té telky zalomím a pak do těch 11-12 vydržím.

3.12.2008 08:24
molly

XXX.XXX.5.50

strelish napsal(a):
Kurnik a co mám já to malé strakaté dělo?

Klári no já taky padám na hubu, hlavně koncem týdne. Ale na mě to dolehne tak kolem sedmé, kdy se hezky najezená dívám na zprávy...takže kolikrát to třeba prostě na hoďku u té telky zalomím a pak do těch 11-12 vydržím.

Káťo, super!!! Že ona to Molča od Vás odkoukala???

3.12.2008 08:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Dobré jitro pracantky,
po včerejšku trošičku bolehlav...ale v "bové" ložnici se závěsama se to spí jedna radost, konečně mě nebde budit měsíc svítící do ksichtu ani projíždějící nalití řidiči s dálkovejma.
Co to tu vidím za akrobaty? Káťo? Zuzí? Andy je syn Mollly?
Jo a volal táta Toma že tak za 14 dní bude hotové ukované kování, že to jen dá na opískování a směle mohu začít s natíráním...se těšim jak malej harant...barva kování matně černá

3.12.2008 08:33
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):

Ty já ti nevim, on Andoš pod sedlem prakticky nevyhazuje Akorát teda s Péťou byl nějak hodně nespokojen, jinak mě pod sedlem nevyhodil ani nepamatuju - teda pamatuju, když dostal po prdeli, že se vztekal, ale to už je hodně dávno

3.12.2008 08:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro pracantky,
po včerejšku trošičku bolehlav...ale v "bové" ložnici se závěsama se to spí jedna radost, konečně mě nebde budit měsíc svítící do ksichtu ani projíždějící nalití řidiči s dálkovejma.
Co to tu vidím za akrobaty? Káťo? Zuzí? Andy je syn Mollly?
Jo a volal táta Toma že tak za 14 dní bude hotové ukované kování, že to jen dá na opískování a směle mohu začít s natíráním...se těšim jak malej harant...barva kování matně černá

Povrchové úpravy provádí naše firma včetně pískování, fosfátování, chromát, apod...můžem domluvit kšeft:)někdo ve vzduch někdo na zemi, vid jani:)))

3.12.2008 08:37
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Molinatá je taky zlatíčko...Občas ji můžu vzít i do společnosti

3.12.2008 08:52
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):

Andoš ten je vysoce společenský, obklopený davem lidí je maximálně spokojený. Horší s koňma, ty k němu radši moc nepouštím, on si pak rychle zjednává pořádky

3.12.2008 08:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Andoš ten je vysoce společenský, obklopený davem lidí je maximálně spokojený. Horší s koňma, ty k němu radši moc nepouštím, on si pak rychle zjednává pořádky

víme...

3.12.2008 08:55
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

černá perla
http://www.youtube.com/ watch?v=d_eX02SnxKE&feature=related

3.12.2008 08:56
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):

Zdravím, sic lehce rozlámaná a ještě krapet pod vlivem alkoholovým Jsem si zase dala včera do nosu.....
Smála jsem se Molčí jak lítá vzduchem a teda Zuzi, klobouk dolů, žes to useděla
Však Péťa ten den asi měla nějakou divnou auru, Honzík to taky poznal

3.12.2008 08:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
víme...

holky už mi zase chybíte...sakva!!!a kde je Kuláš, Janico snad jsi mu nedala na ifauna stopku!

3.12.2008 08:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Zdravím, sic lehce rozlámaná a ještě krapet pod vlivem alkoholovým Jsem si zase dala včera do nosu.....
Smála jsem se Molčí jak lítá vzduchem a teda Zuzi, klobouk dolů, žes to useděla
Však Péťa ten den asi měla nějakou divnou auru, Honzík to taky poznal

to jo...

3.12.2008 08:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
černá perla
http://www.youtube.com/ watch?v=d_eX02SnxKE&feature=related

tady ty fotky se mim hrozně libí..má to nadech...

3.12.2008 09:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tady ty fotky se mim hrozně libí..má to nadech...

a tahkle sice Janice trápení, ale vypadá to užasně...

3.12.2008 09:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
a tahkle sice Janice trápení, ale vypadá to užasně...

kdopak se to na mě přijel podívat

3.12.2008 09:04
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Mizím... čůůůůůs...

3.12.2008 12:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

pusy, valím rychle aspoň jendou v týdnu do města, potřebuju do drogerky, jinak kuláš vás vždy akčně pozdravuje, ale on teď dělá ranní a končí cca po 3. hodině a na net nesmí, tož proto se nestaví, ale jinak je tu ajk na koni:))
jestli mi vyjde čas, hodím na černou věc western sedlo dneska:)
a sledujte - foto z huberta:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík