Baby, jsem asi fakt v nějaké hibernační krizi, včera jsem usla u zpráv, pak se teda ještě vzbudila, páč jsem spala v pololeže, no ale musíte uznat, že je to mazec...
Navíc masakr je to v práci, se fakt nezastavím a tahám to i domů, abyhc tu nemusela v kanclu sedět do 4..
koníci měla včera volníčko:), akorát jsme jim vyrobila ještě ohradu na strniksu s travičkou, tak byli spokojeně na zeleném, a ani se mi na večeři nehnali..a dneska je chci oba provětrat, snad bude rozumné počasí..:)
kukinatost
napsal(a):
Baby, jsem asi fakt v nějaké hibernační krizi, včera jsem usla u zpráv, pak se teda ještě vzbudila, páč jsem spala v pololeže, no ale musíte uznat, že je to mazec...
Navíc masakr je to v práci, se fakt nezastavím a tahám to i domů, abyhc tu nemusela v kanclu sedět do 4..
koníci měla včera volníčko:), akorát jsme jim vyrobila ještě ohradu na strniksu s travičkou, tak byli spokojeně na zeleném, a ani se mi na večeři nehnali..a dneska je chci oba provětrat, snad bude rozumné počasí..:)
Keruška ví, ajk si odpočinout...představa toho loňského bahna mě děsí..
kukinatost
napsal(a):
Keruška ví, ajk si odpočinout...představa toho loňského bahna mě děsí..
Jani vím o čem mluvíš, poslední měsíc usínám okamžitě u tv, první reklama a je po mě a pak se budím kolem pulnoci či třetí v noci a přesouvám se do postele...nemluvě o tom že náš čeká přiští týden čeká audit, takže dnes to jsem tak do pěti zítra též a pondělí taky tak...a možná i práci vezmu dom...už aby byli ty vánoce čeká mě neskutečných 14 dní volna...
klawdie
napsal(a):
Jani vím o čem mluvíš, poslední měsíc usínám okamžitě u tv, první reklama a je po mě a pak se budím kolem pulnoci či třetí v noci a přesouvám se do postele...nemluvě o tom že náš čeká přiští týden čeká audit, takže dnes to jsem tak do pěti zítra též a pondělí taky tak...a možná i práci vezmu dom...už aby byli ty vánoce čeká mě neskutečných 14 dní volna...
Týýýý jo, tolik volna? No u nás se šéfové ještě nevyjádřili, jak to bude s prací přes svátky, ale nějaké volno určo bude "celozávodní"
Holky, včera byla Markétka, moc ji to šlo. Drandila v ohradě, já jsem to hnědé monstrum s jednou podkovou lonžovala a pak se věnovala ji. Krásně na povel nacválala, přešla do klusu, znova nacválala, ucválala ho na kruhu aniž by ji odvezl ku vchodu, dokonce v klusu i cvalu ho utočila na kavalety Je moc šikovná holčica jedna, už se těším jak ji to pujde v tom sedle.
lanika
napsal(a):
Týýýý jo, tolik volna? No u nás se šéfové ještě nevyjádřili, jak to bude s prací přes svátky, ale nějaké volno určo bude "celozávodní"
Holky, včera byla Markétka, moc ji to šlo. Drandila v ohradě, já jsem to hnědé monstrum s jednou podkovou lonžovala a pak se věnovala ji. Krásně na povel nacválala, přešla do klusu, znova nacválala, ucválala ho na kruhu aniž by ji odvezl ku vchodu, dokonce v klusu i cvalu ho utočila na kavalety Je moc šikovná holčica jedna, už se těším jak ji to pujde v tom sedle.
Dobré ránečko...
Tak já už mám po šichtě před chvílou jsem dorazila z noční, byla jsem ještě s Honzikem na snídani v MC Donaldu a musela jsem zajít za váma na fauničku, nějak se mi nechce chrupkat..a mooooc mi chybíííte
rocky
napsal(a):
Dobré ránečko...
Tak já už mám po šichtě před chvílou jsem dorazila z noční, byla jsem ještě s Honzikem na snídani v MC Donaldu a musela jsem zajít za váma na fauničku, nějak se mi nechce chrupkat..a mooooc mi chybíííte
Peťuša a ty nám Fňuuuuuk
Co v práci, v pohodě?????
lanika
napsal(a):
dobré ránko a fajne den všem... ať je klidný a pohodový
Mozžná se ještě objevím, ale ted mizím...
Jani, když na to přijde, usínám i v práci Noční jsou tvrdý...
kdopak je to uprostřed?
rocky
napsal(a):
Dobré ránečko...
molly
napsal(a):
dobré ránko a fajne den všem... ať je klidný a pohodový
Mozžná se ještě objevím, ale ted mizím...
Jani, když na to přijde, usínám i v práci Noční jsou tvrdý...
kdopak je to uprostřed?
Jojo v práci dobrý, užívám si tu pohodu po tom stresu v LCS!! jen si musím zvyknout na ty tři směny. čekala jsem že kolem 3-4 přijde nějaká krize a vpohodě....spát se mi vůbec nechtělo
Bílá druhý den doma
rocky
napsal(a):
Jojo v práci dobrý, užívám si tu pohodu po tom stresu v LCS!! jen si musím zvyknout na ty tři směny. čekala jsem že kolem 3-4 přijde nějaká krize a vpohodě....spát se mi vůbec nechtělo
Bílá druhý den doma
Ty jo, až takhle vyžranou sis ji domů přivezla, jooooo????? No to teda jsi posrala, jakto, že ti ted tak zhubla???
kukinatost
napsal(a):
Klári, tož jsem ráda, že v tom nejsem sama...
a do toho se budu muset tak příští týdden hecnout a pomoct mamině s cukrovím, i když to konzumuje jenom otec a Kukin:))
No a do toho nějak sehnat dárky, utvořit rádoby vánoční atmošku:))a Kláruša, jsme na tom sejně, od 19, do 2.1 mám VOLNO!:)))
Takže Lenuško, bysme se mohly srazit:))
Gasii taky krátce doma.)
kukinatost
napsal(a):
a Peti, jsem ráda, že je to v new jobu v pohodě..:)Co konkrétně to vlastně děláš? Btw jsi drak, jak sis rychle našla novou práci, fakt šikula:)
Já honem psol. pár písmenek,. než mi začne celodenní mluvení, celoodpolední a večerní psaní...:(
kukinatost
napsal(a):
a Peti, jsem ráda, že je to v new jobu v pohodě..:)Co konkrétně to vlastně děláš? Btw jsi drak, jak sis rychle našla novou práci, fakt šikula:)
Já honem psol. pár písmenek,. než mi začne celodenní mluvení, celoodpolední a večerní psaní...:(
Nevídané neslýchané, Honzík s Rozletem
Kukinuša, s tebou a srazit se???? Kde žiješ, přeci si nebudu kazit vánoce
lanika
napsal(a):
Nevídané neslýchané, Honzík s Rozletem
Kukinuša, s tebou a srazit se???? Kde žiješ, přeci si nebudu kazit vánoce
kukinatost
napsal(a):
Dobré jitro,
já jsem si včera opět kápla do strojku...mno vinná středa. Plánujeme dámskou jízdu tak jsme nemohly vybrat hodpodu...
Klárko a Jani, myslím že před vánocema je to hektické všude. Už hodně dlouho jsem domů nešla v půl čtvrté...
Péťo, jsem ráda že se ti v nové rachotě líbí a že to jde. Ty směny jsou vražedné ale asi když si na to člověk zvykne tak je to O.K.
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
já jsem si včera opět kápla do strojku...mno vinná středa. Plánujeme dámskou jízdu tak jsme nemohly vybrat hodpodu...
Klárko a Jani, myslím že před vánocema je to hektické všude. Už hodně dlouho jsem domů nešla v půl čtvrté...
Péťo, jsem ráda že se ti v nové rachotě líbí a že to jde. Ty směny jsou vražedné ale asi když si na to člověk zvykne tak je to O.K.
Dany, co Gastonek???? Zhubl už trochu? :-) Ted asi těžko, že? Předpokládám, že si vytváří tukové zásoby na zimu
lanika
napsal(a):
Dany, co Gastonek???? Zhubl už trochu? :-) Ted asi těžko, že? Předpokládám, že si vytváří tukové zásoby na zimu
Kvíz dne......Kdo je to?
lanika
napsal(a):
Kvíz dne......Kdo je to?
Mno Leni...heh, vypadá stejně. Asi ani nepřibral ale dolů to také nešlo...Když on se má u Evičky tak dobře, stále seno, pouští ho do obrovského výběhu kde je luxusní pastva i teď...tak nějak nemá z čeho hubnout. Musím se na ně zajít podívat jak se mají...
Tady tráví Gaston dny...
kukinatost
napsal(a):
juchú, ukončeno jenom konzultací:)
Takže honem napsat zprávu a jít dále makat:)
Danny, Gastoušovi závidím,to je fakt nádhera...
moji už toskoro všusde vyžrali, nejvíc je to vpředu, vzadu ještě nějakou trávu mají, do tooh celodenně sena kolik sežerou, no, spíš nesežerou, zas je toho hromada zašlapaná..:(
kukinatost
napsal(a):
juchú, ukončeno jenom konzultací:)
Takže honem napsat zprávu a jít dále makat:)
Danny, Gastoušovi závidím,to je fakt nádhera...
moji už toskoro všusde vyžrali, nejvíc je to vpředu, vzadu ještě nějakou trávu mají, do tooh celodenně sena kolik sežerou, no, spíš nesežerou, zas je toho hromada zašlapaná..:(
Jani tuto práci mám zatím jako dočasnou. Našla jsem ji takto rychle proto, protože bydlím s finanční ředitelkou a generálním ředitelem této firmy, Peněz mám více jak v lcs, takže spokojenost!
..my new job: www.onivon.cz
rocky
napsal(a):
Jani tuto práci mám zatím jako dočasnou. Našla jsem ji takto rychle proto, protože bydlím s finanční ředitelkou a generálním ředitelem této firmy, Peněz mám více jak v lcs, takže spokojenost!
..my new job: www.onivon.cz
¨Jdu si na chvilku hajnout....
poprvé v sedle ošklivky
rocky
napsal(a):
¨Jdu si na chvilku hajnout....
poprvé v sedle ošklivky
pa
rocky
napsal(a):
pa
hele a co druhá návštěva...si pamatuju jak jsi nám říkala at se jí nesmějem...
klawdie
napsal(a):
hele a co druhá návštěva...si pamatuju jak jsi nám říkala at se jí nesmějem...
aještě jednou dva ksiftíky...
kukinatost
napsal(a):
říkám, ona je chudinka tak ošklivá, až je roztomilá..:))
a co Peti, konexe se ti jenom hodí...:))
hlavně že máš nějakou práci:)
kurnik, chtěla jsme vám tu ukázat ryzca, ale nějak mi to nejde překopírovat ode mě z profilu..:(
kukinatost
napsal(a):
říkám, ona je chudinka tak ošklivá, až je roztomilá..:))
a co Peti, konexe se ti jenom hodí...:))
hlavně že máš nějakou práci:)
kurnik, chtěla jsme vám tu ukázat ryzca, ale nějak mi to nejde překopírovat ode mě z profilu..:(
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2731272/ Klisna-po-Silvio-II.php
ty jo takhle bych si představoval svýho dalšího koně...
kukinatost
napsal(a):
No, klaruša máš vkus..:)Tež by mi nevadilo mít to ve stáji...
já se tka normálně dívám po té inzerci a absolutně mě nenapadá, co byhc chtěla doma...jsem tka nějak spokojena a jsem tomu hrozně ráda:))
kukinatost
napsal(a):
No, klaruša máš vkus..:)Tež by mi nevadilo mít to ve stáji...
já se tka normálně dívám po té inzerci a absolutně mě nenapadá, co byhc chtěla doma...jsem tka nějak spokojena a jsem tomu hrozně ráda:))
Holky, sorry že vám sem lezu..tak to tu pročítám a koukám, že máte nějakou spící krizy A to se prosím divíte, když chodíte domů tak pozdě?
Já dělám od 7 skoro do 19:00 - někdy dýl Občas se mi zadaří jít teda v 17:00 jak bych měla....- a budete se divit
usínám skoro za jízdy domů
Doporučuju jediné....denně si brát vitamín centrum - a lžičku medu po ránu. neuvěříte, co to s váma po dvou týdnech udělá....a pokud ne. Jste divné
Zdraví vás Sabina a spol.
sabina
napsal(a):
Holky, sorry že vám sem lezu..tak to tu pročítám a koukám, že máte nějakou spící krizy A to se prosím divíte, když chodíte domů tak pozdě?
Já dělám od 7 skoro do 19:00 - někdy dýl Občas se mi zadaří jít teda v 17:00 jak bych měla....- a budete se divit
usínám skoro za jízdy domů
Doporučuju jediné....denně si brát vitamín centrum - a lžičku medu po ránu. neuvěříte, co to s váma po dvou týdnech udělá....a pokud ne. Jste divné
Zdraví vás Sabina a spol.
Hele gábuše díky za tip, fakt asi neběhnu koupit vitamíny a med:)))
klawdie
napsal(a):
Moc sem tomu nevěřila...ale dnes to dělám denně, ráno mám nachystané tabletky...a meda šupnu to tam, není to tak náročné...a můžu vážně říct...že je mi líp. A vydržím i na toho hauze
- co mě tam sralo - protože sem nezvládala držet očka
klawdie
napsal(a):
JJ, souhlasím..jsem ochotna vyzkoušet absolutně všechno...usínám snad i ve stoje...mám comp na klíně a vytuhnu i tak..:(
Jinak zatím to vypadá venku vcelku luxfery, byhc mohla protáhnout černou věc konenčně v tom westernu:))
strelish
napsal(a):
Tak předražené Centrum si fakt koupit nepůjdu Radši se prospím u telky
Jdu zas pracovat...
My sme centrum kupovat též nechtěly...ale opravdu jsme zjistily že z těch vitamínů je fakt jako jediné nejlepší Dá se to taky obehnat fakt pestrou stravou...ale já na tohle bohužel nemám čas.
sabina
napsal(a):
My sme centrum kupovat též nechtěly...ale opravdu jsme zjistily že z těch vitamínů je fakt jako jediné nejlepší Dá se to taky obehnat fakt pestrou stravou...ale já na tohle bohužel nemám čas.
Jani, z toho si nic nedělej...já byla schopna vydržet do 8-max půl 9.
Dneska pokud nesedím u PC tak vydržím do půl noci....sice je vstávání horší...ale jde to.
Mám práci u které se nezastavím...fyzicky taky náročnou....a díky bohu zato, že alespoň něco mě udrží při vědomí. Je fakt že občas si dám během dne energy drink...ale nebývá to často.
sabina
napsal(a):
Jani, z toho si nic nedělej...já byla schopna vydržet do 8-max půl 9.
Dneska pokud nesedím u PC tak vydržím do půl noci....sice je vstávání horší...ale jde to.
Mám práci u které se nezastavím...fyzicky taky náročnou....a díky bohu zato, že alespoň něco mě udrží při vědomí. Je fakt že občas si dám během dne energy drink...ale nebývá to často.
dokážeš se dostat do hlouby? Tak to je super...pokud jsi schopna to rozebrat sem s tím....ráda najdu něco lepšího a účinějšího...na centrum nás naverbovala máma a je fakt že jako jediné funguje těžko říct proč
strelish
napsal(a):
Centrum vs. Calibrum
- centrum má nižší dávky vitamínů (krom vit. A a obsahuje navíc lutein na oči)
- centrum má vyšší dávky minerálů, ale ne všech a oproti calibru neobsahuje křemík
Tomuhle fakt neříkám "to nej"
no tak mě přesně chybí ten vytamín A...a kdybych nebývala měla komplet...tak si koupím jen áčko. Ono chemicky to nej není asi ani jedno. Ale já jsem zatím spokojená.
sabina
napsal(a):
no tak mě přesně chybí ten vytamín A...a kdybych nebývala měla komplet...tak si koupím jen áčko. Ono chemicky to nej není asi ani jedno. Ale já jsem zatím spokojená.
ha, vidíš to mě nenapadlo...nééé dělám si srando...calibrum sme měly taky...i ještě cosi..máma to mohla vybrat díky pojištění nějak....A fakt jsem spokojená
Třeba to mám taky namluvené, žeo.
sabina
napsal(a):
dokážeš se dostat do hlouby? Tak to je super...pokud jsi schopna to rozebrat sem s tím....ráda najdu něco lepšího a účinějšího...na centrum nás naverbovala máma a je fakt že jako jediné funguje těžko říct proč
Gabuš, Kaťucha je lékarnica, takže si myslím tomu fakt rozumí:))
Ono reklamy duělají s lidma hrozně moc..já se snažím sežrat za den hodně ovoce a zeleniny a taky ještě si ujíždím na ořechách:))
Jinak jsem asi přesně to, co ty, prostě tuhá už někdy po zprávách...akorát tobě závidím toho arabáče:))
jenže ráno vstávám v 5, někdy i dříve, když musím jet na tom kole 10 km, abych si obstarala koně, do práce chodím na 6., abych mohla odpoledne dříve domů...
a jakmile v 5 začnu, už se nezastavím...:))
no, pak večer v posteli..:)
kukinatost
napsal(a):
Zdravim damy pracovite,
Tak Jani dneska je pekne v kolik koncis teda? kdybys chtela tak muzes dneska skocit ke me s konulakem ja bych taky vzala to ho mojeho rebela jeli bysme a v nedeli bych mohla dojet ja se juknout k vam...budu kolem 14:00 z prace u kona tak nejak
kukinatost
napsal(a):
Gabuš, Kaťucha je lékarnica, takže si myslím tomu fakt rozumí:))
Ono reklamy duělají s lidma hrozně moc..já se snažím sežrat za den hodně ovoce a zeleniny a taky ještě si ujíždím na ořechách:))
Jinak jsem asi přesně to, co ty, prostě tuhá už někdy po zprávách...akorát tobě závidím toho arabáče:))
jenže ráno vstávám v 5, někdy i dříve, když musím jet na tom kole 10 km, abych si obstarala koně, do práce chodím na 6., abych mohla odpoledne dříve domů...
a jakmile v 5 začnu, už se nezastavím...:))
no, pak večer v posteli..:)
Tak to to máš o něco horší jak já.
Hele já tomu věřím...jen řikám, že sem zatím spokojená Sama bych si vitamíny nekoupila...ale máma je máma. A ono to zatím funguje
Jinak já vztávám teda kolem té půl6 frčím do práce...(koně mám na ustájku)
Kysnu tak jak kráva vždy dýl jak 8,5hodiny. Jelikož (no nebudeme rozebírat)
Z práce rovnou ke koni, cca na dvě hodiny. Takže domů dorazím kolem 8-9-10. Jak kdy.
Vykoupat, sníst něco a spat. Po pár měsících mě to přestalo bavit. Člověk doma nic neudělá....fakt na bobek...takže sem se nadopovala ....a zatím jsem spokojená
Jinak díky za arabáče
Foto zuzka Buráňová
djpepe2
napsal(a):
Zdravim damy pracovite,
Tak Jani dneska je pekne v kolik koncis teda? kdybys chtela tak muzes dneska skocit ke me s konulakem ja bych taky vzala to ho mojeho rebela jeli bysme a v nedeli bych mohla dojet ja se juknout k vam...budu kolem 14:00 z prace u kona tak nejak
No Luci, to nehrozí, já mám ještě ve dvě klienta, navíc než se dostanu ke koním jsou 3, pak vyhodit nnůj, nachystat krmení, opucovat to hovno s očima, nasedla t a vyrazit...vyjíždím většinou až kolem půl 4., nebo po...:(
kukinatost
napsal(a):
No Luci, to nehrozí, já mám ještě ve dvě klienta, navíc než se dostanu ke koním jsou 3, pak vyhodit nnůj, nachystat krmení, opucovat to hovno s očima, nasedla t a vyrazit...vyjíždím většinou až kolem půl 4., nebo po...:(
No Klárko, nad ní taky slintám už druhej týden...bóže, tu mít doma. Mám droblém, na netu se mi líbí každá druhá kobyla...asi budu muset přistavovat
Sabi, rezavec je aprosto úžasnej...Arabáček jak má být...z těch fotek je vidět ten temperament, síla, nadupanost...kolik že mu vlastně je? Teď dvouletej?
A slintám i nad Naďou...to je taky kusanec, jéje
haisovad
napsal(a):
No Klárko, nad ní taky slintám už druhej týden...bóže, tu mít doma. Mám droblém, na netu se mi líbí každá druhá kobyla...asi budu muset přistavovat
Sabi, rezavec je aprosto úžasnej...Arabáček jak má být...z těch fotek je vidět ten temperament, síla, nadupanost...kolik že mu vlastně je? Teď dvouletej?
A slintám i nad Naďou...to je taky kusanec, jéje
Naďa je náš brácha .- stejný chovatel, stejná máma...jen Naďa má jiného otce...
Amir bude mít v červnu 3 Jsem z něj nadšená...kord poslední dobou
Lepší se a lepší...
Díky moc.
S tím přistavováním...taky bych brala pořád něco, koně, psa....atd...ale nemám toliko fin.
Opět foto zuzka
sabina
napsal(a):
Lepší se a lepší...
Díky moc.
S tím přistavováním...taky bych brala pořád něco, koně, psa....atd...ale nemám toliko fin.
Opět foto zuzka
Aha, tak to jsem netušila. Vypadá velikánsky...kolik má v kohoutku?
A kdy tě uvidím v Liberci na výstavě? Chystáš se na výstavní kolbiště?
tady Usa z Liberce
sabina
napsal(a):
Lepší se a lepší...
Díky moc.
Opět foto zuzka
Jinak Nadík je 100x větší kusanec než my...
Má na to gene - oproti nám Náš mega táta, dělal co mohl
sabina
napsal(a):
ty jo, vy mě dráždíte s těma arabáčema...
až já totiž budu velká, budu mít nějakou nádhernou černou arabskou věc..:))
sabina
napsal(a):
No hele, Měla jsem tam s Amirem být tu výstavu..byl i v rozpise....ale nestihly jsme dodělat PP takže to bohužel krachlo. Tohle léto, vyrazíme určitě....
JJ Amir je větší než Nadík už teď.
Amir má 156 a ještě poroste....mám pocit, že náš táta měl 170 Je z té dostihové línie francouzů....no
sabina
napsal(a):
No hele, Měla jsem tam s Amirem být tu výstavu..byl i v rozpise....ale nestihly jsme dodělat PP takže to bohužel krachlo. Tohle léto, vyrazíme určitě....
Amir má 156 a ještě poroste....mám pocit, že náš táta měl 170 Je z té dostihové línie francouzů....no
Kdyby tě kerka slyšel...teda, ti uteče
Máš dvě nádherné věci.. tak buď hrdá.
jedna kytičková....opět Zuzka
sabina
napsal(a):
jednoho skoro arabáče jsem měla..pletli si nás:) a jako hřebec se i tak choval...vlastně v původu máme ale shaqyaky
sabina
napsal(a):
Dany, jestli jsi Nadíka fotila ty...tak jsme zákonitě stály vedle sebe....maximálně tři metry od sebe Na výstavě. Měly jsem stativ s kamerou
Kláry...jjojo Sahibáci.... Vždycky sem si říkala, kdo mu dal přes čuňu
....a není pravda, že se vám štičí výraz ztratil....řekla bych že jen zhrubnul
Je to fešák
sabina
napsal(a):
Kdyby tě kerka slyšel...teda, ti uteče
Máš dvě nádherné věci.. tak buď hrdá.
jedna kytičková....opět Zuzka
ale vždyť jo, on už teď o mě ví, že se mě do smrti nezbaví..:))) Je to můj černý smraďoch a prakticky první vlastní kůň...rezavica a´t je zlatá, vždycky bude šťastně stříbrná...:)))
klawdie
napsal(a):
jednoho skoro arabáče jsem měla..pletli si nás:) a jako hřebec se i tak choval...vlastně v původu máme ale shaqyaky
Sabi nad těma tvejma taky slintám...
Danny to je maso co...hm asi něco takovýho budu hledat v provedení welsh cob...časem...mňam
kukinatost
napsal(a):
no, ti cobové, to je zas další lákadlo, kdo si má pak vybrat...
Já jsme co se vzhledu týče hotová z Dolloma country boye, on je na těch fotkách famozní....:))
je to z jejich webu, se omlouvám za kopčení..
sabina
napsal(a):
šťastně stříbrná...no skvělé
Jj - chápem
JJ wesl cobové jsou taky úžo,
jednu si neodpustím.....
Opět Zuzka....kukuřičňan
kukinatost
napsal(a):
no, ti cobové, to je zas další lákadlo, kdo si má pak vybrat...
Já jsme co se vzhledu týče hotová z Dolloma country boye, on je na těch fotkách famozní....:))
je to z jejich webu, se omlouvám za kopčení..
Ty já po minulé vyjížďce už z těch cobích chodů zas tak odvařená nejsem, je to jak na sakra velkých pérkách v tom klusu
sabina
napsal(a):
no a není to prča....alespoň jsou pohodlní ne? Malá houpací věc na vodě
ahojda pracující lide...
dnes jsem si vzala volno, spala u koní..večer jsme pěkně popili, hráli Carcassonne a pak šli pěkně v 11 spinkat..hehe, jak je tma, tak nám v 8 přišlo, že je 11 a my měli už pěkně naváto.. ¨Ráno nakrmit, vykydat všech 12 koní, ted jsem na chvíli doma a ve dvě jedu back, pojedeme na pěknej terének, aby se nám koníci konečně zase proběhli..
sabina
napsal(a):
no a není to prča....alespoň jsou pohodlní ne? Malá houpací věc na vodě
no, asi mi tak dochází, že ma Kača pravdu, páč jsem jela na kámoščině ořovi, a nebyla jsme absolutně schopná vysedět pracovní klus..on má fakt vysokou akci těch nohou a připadala jsem si tam jak pytel kdo ví čeho....to u ryzca snad ani enmusím zapojit žaden sval...tam se vezu v klusu:)
kukinatost
napsal(a):
no, asi mi tak dochází, že ma Kača pravdu, páč jsem jela na kámoščině ořovi, a nebyla jsme absolutně schopná vysedět pracovní klus..on má fakt vysokou akci těch nohou a připadala jsem si tam jak pytel kdo ví čeho....to u ryzca snad ani enmusím zapojit žaden sval...tam se vezu v klusu:)
No třeba až zkusím tak si to rozmyslím..třeba se mi poštestí u luciáše...je to další oř na kterého mi totálně svrbí zadek...
Sabi dík...někdy toho araba ani chováním nezapřel, ale ted je to hroznej rozubrada, ale já sjem ráda na jančení mám bláznivou kobylu
klawdie
napsal(a):
No třeba až zkusím tak si to rozmyslím..třeba se mi poštestí u luciáše...je to další oř na kterého mi totálně svrbí zadek...
Sabi dík...někdy toho araba ani chováním nezapřel, ale ted je to hroznej rozubrada, ale já sjem ráda na jančení mám bláznivou kobylu
není zač...
No já na Amira musím přijít...protože to je takovej inteligent až děs. Ale poslední dobou se náš vztah o podstatu zlepšil a nabral jinej směr..tak jsem víc než šťastná
Dá se s ním normálně pracovat...asi dospívá...:-)
klawdie
napsal(a):
Jjo Jani to je přesně on Dollom:))))))ovšem tvá luxusní černá věc,hmmmm...
kukinatost
napsal(a):
Kuki POMALÝ klus se vysedět dá, ale pak i při tom vysedání to "nadhazuje" dost do vzduchu a fakt to chce zvyk No aspoň mám oproti té malé s arabskýma chodama změnu
strelish
napsal(a):
Kuki POMALÝ klus se vysedět dá, ale pak i při tom vysedání to "nadhazuje" dost do vzduchu a fakt to chce zvyk No aspoň mám oproti té malé s arabskýma chodama změnu
Na Kaťuch, přesně, když ho ještě jakžtakž pozkracuje, tka to jde..ale jak jsem ho měla i v tom rádoby krátkém klusu vypobízet dopředu, aby šel odzadku a aktivn, tka už jsem drndala....:(
jsem byla ze startu určo jak začátečník..:))
a má čenrá věc je můj bubák obecný, který se mě jen tak nezbaví..
ale co budu kecat, kolikrát jsem přemýšlela nad zněním inzerátu...:))
ta jeho odporná vnímavost, jak jsem psala, má mě absolutně prokouknutou, jenom na to pomyslím a nejsem vedle něho psychicky srovnanná a je to v dupě..:(
no, v životě mě nikdo neškolil, jak on, svá pozitiva to jistě má:)
kukinatost
napsal(a):
Na Kaťuch, přesně, když ho ještě jakžtakž pozkracuje, tka to jde..ale jak jsem ho měla i v tom rádoby krátkém klusu vypobízet dopředu, aby šel odzadku a aktivn, tka už jsem drndala....:(
jsem byla ze startu určo jak začátečník..:))
a má čenrá věc je můj bubák obecný, který se mě jen tak nezbaví..
ale co budu kecat, kolikrát jsem přemýšlela nad zněním inzerátu...:))
ta jeho odporná vnímavost, jak jsem psala, má mě absolutně prokouknutou, jenom na to pomyslím a nejsem vedle něho psychicky srovnanná a je to v dupě..:(
no, v životě mě nikdo neškolil, jak on, svá pozitiva to jistě má:)
Safra chvilu si uhajnu a nějak se nám tu rozmnožili ti uzkonosí koníci
Venku je nídherně jdu udělat nějaké fotky, jen mě sere že se mi na tej zahradě neproháněj ještě ty naše dvě šimlaté obludky...tak třeba mě bude pózovat někdo jiný..
rocky
napsal(a):
Safra chvilu si uhajnu a nějak se nám tu rozmnožili ti uzkonosí koníci
Venku je nídherně jdu udělat nějaké fotky, jen mě sere že se mi na tej zahradě neproháněj ještě ty naše dvě šimlaté obludky...tak třeba mě bude pózovat někdo jiný..
Jsem tu z města. byla jsem vybírat kamarádce dárek se 30tým narozkám a mám za sebou luxusní trapas...není nad to na sebe parádně upozornit...
Mno štráduju si to přes náměstí k bankomatu a uaaaaaa, podjela mi jedna bota a jen jsem viděla scénu z martixu...ruka - kabelka - a já...
Vymázla jsem se, lidi okolo jen čuměli a já se honem sbírala a nejraději bych se viděla pod těma dlažebníma kostkama...
Sabi, na vástavě jsem byla a fotila...ty jo, škoda že jsem tě neznala. Mohli jsme pokecat...ale příště to napravíme. Výstavu arabášků v LBC si nenechám ujít.
haisovad
napsal(a):
Jsem tu z města. byla jsem vybírat kamarádce dárek se 30tým narozkám a mám za sebou luxusní trapas...není nad to na sebe parádně upozornit...
Mno štráduju si to přes náměstí k bankomatu a uaaaaaa, podjela mi jedna bota a jen jsem viděla scénu z martixu...ruka - kabelka - a já...
Vymázla jsem se, lidi okolo jen čuměli a já se honem sbírala a nejraději bych se viděla pod těma dlažebníma kostkama...
Sabi, na vástavě jsem byla a fotila...ty jo, škoda že jsem tě neznala. Mohli jsme pokecat...ale příště to napravíme. Výstavu arabášků v LBC si nenechám ujít.
Danny ted sjem se od srdce zasmála...uplně vidím ten matrix ut kabelku....se počůrám...
klawdie
napsal(a):
Danny ted sjem se od srdce zasmála...uplně vidím ten matrix ut kabelku....se počůrám...
Fakt mazec...jsem rychle vstala a rychle mazala pryč...
Kolínko mám natlučené, bolí a já jsem červená až na prdeli ještě teďka. To se mi dlóóuho nestalo...
a jeden rozlítanej prcek
haisovad
napsal(a):
Si pič...jsem min o dvacet cenťáku zamáčkla kostky do země...
suché...já čekala tak metrový propad...
Moje malé Amirátko pár dnů staré
sabina
napsal(a):
suché...já čekala tak metrový propad...
Moje malé Amirátko pár dnů staré
no jp, to je model...takové dlóóuhé nožky...nikdy nechápu jak se to vejde do kobyly tohle to...samá noha. Taky mám jednoh ryzoně těsně po porodu. Teďka už je to šimlík...Cameron
haisovad
napsal(a):
no jp, to je model...takové dlóóuhé nožky...nikdy nechápu jak se to vejde do kobyly tohle to...samá noha. Taky mám jednoh ryzoně těsně po porodu. Teďka už je to šimlík...Cameron
Oni jsou tak slaďoučcí...že. Jinak nechápeš přesně jako já. Tam se někde šprajcnout noha...tak chudák kobyla.
sabina
napsal(a):
Oni jsou tak slaďoučcí...že. Jinak nechápeš přesně jako já. Tam se někde šprajcnout noha...tak chudák kobyla.
Ty Danny "to není možný" to musela být luxusní podívaná pro veřejnost..jak psala ségra- živě tě vidím s rozpětím kabelky 3 metry
tak mě pozovali hafani.musím fotky natahat do compa
sabina
napsal(a):
No jo ale co jsem viděla porody tak vždycky v pohodě...ale když se to postaví tak fakt nechápu...
jo když jsem viděla úplně první porod tak jsem si myslela že má hčíbě nedomrdlý kopýtka, že je nemá dodělaný. Mno až vet mi řekl, že je to blána aby neprotrhlo hříbě blánu v kobyle...ale byla jsem úplně vyděšená.
haisovad
napsal(a):
No jo ale co jsem viděla porody tak vždycky v pohodě...ale když se to postaví tak fakt nechápu...
jo když jsem viděla úplně první porod tak jsem si myslela že má hčíbě nedomrdlý kopýtka, že je nemá dodělaný. Mno až vet mi řekl, že je to blána aby neprotrhlo hříbě blánu v kobyle...ale byla jsem úplně vyděšená.
No ani nemluv Danny, než ty kopýtka začaly tuhnout a měnit se do normálního tvaru, taky jsme se pěkně vylekaly...
strelish
napsal(a):
No ani nemluv Danny, než ty kopýtka začaly tuhnout a měnit se do normálního tvaru, taky jsme se pěkně vylekaly...
Tak jsme ráda, že v tom nejsem sama...Překvapila mě Kala, nejprve se nažrala a až pak se zajímala o to, jestli není náhodou hříbě mokré a zda.li nebude potřebovat umejt a vysušit...