SCM Měník s panem Vachutkou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2008 12:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Ahojda...je tu někdo z vás přihlášen? Já jsem se přihlásila a příští týden o víkendu pro mě bude první soustředění. Hledám někoho, ským bych se případně svezla s koníkem a nejlíp někoho k sobě, nevím, s kým bych tam jinak byla.
Předem díky za odpovědi...

4.12.2008 12:28
coriska

XXX.XXX.0.190

jenysimons napsal(a):
Ahojda...je tu někdo z vás přihlášen? Já jsem se přihlásila a příští týden o víkendu pro mě bude první soustředění. Hledám někoho, ským bych se případně svezla s koníkem a nejlíp někoho k sobě, nevím, s kým bych tam jinak byla.

já byla minulý rok (teda letos na jaře), ale to bylo ještě v Dobřenicích. Jinak tam pravidelně jezdí moje kámoška s kobylkou

4.12.2008 12:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

coriska napsal(a):
já byla minulý rok (teda letos na jaře), ale to bylo ještě v Dobřenicích. Jinak tam pravidelně jezdí moje kámoška s kobylkou

a odkud je tvoje kámoška, esli se můžu optat?? Jaký je soustř. s panem Vachutkou?? Jakej je trenér?? Vůbec ho neznám se přiznám...

4.12.2008 12:54
coriska

XXX.XXX.0.190

jenysimons napsal(a):
a odkud je tvoje kámoška, esli se můžu optat?? Jaký je soustř. s panem Vachutkou?? Jakej je trenér?? Vůbec ho neznám se přiznám...

no jsme ze stejný stáje, u Jičína. První den jsme spíš proježďovali, kavaletová práce, ježdění bez třměnů na kruhu přes 4 kavalety, spíš zaměřeno na proježděnost. Druhý den postavil parkurek, hooodně profilů, byly to malý skoky. Já byla spokojená

4.12.2008 12:55
jenysimons

XXX.XXX.237.100

coriska napsal(a):
no jsme ze stejný stáje, u Jičína. První den jsme spíš proježďovali, kavaletová práce, ježdění bez třměnů na kruhu přes 4 kavalety, spíš zaměřeno na proježděnost. Druhý den postavil parkurek, hooodně profilů, byly to malý skoky. Já byla spokojená

no tak to zní moc pěkně...tyjo..jen nevím, jak se tam dostanu a kde budu přebývat..musím to nějak zamiklikovat..potřebovala bych k sobě nějakýho partáka...

4.12.2008 12:57
coriska

XXX.XXX.0.190

jenysimons napsal(a):
no tak to zní moc pěkně...tyjo..jen nevím, jak se tam dostanu a kde budu přebývat..musím to nějak zamiklikovat..potřebovala bych k sobě nějakýho partáka...

no my tam koně měli ustájený a každý den jsme dojížděli. Až pořídím novýho sporťáka, tak začnu taky jezdit po soustřeďku - snad;)

4.12.2008 13:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

coriska napsal(a):
no my tam koně měli ustájený a každý den jsme dojížděli. Až pořídím novýho sporťáka, tak začnu taky jezdit po soustřeďku - snad;)

no tak koníka ustájenýho mít budu stopro, jen dojíždět? Mám to přes 60km a to není zrovna málo..myslím, že by se mi to docela prodražilo..:( Snad se tu třeba ještě někdo ozve...

4.12.2008 13:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

coriska napsal(a):

a ptala jsi se segry tynuš?

4.12.2008 13:16
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
a ptala jsi se segry tynuš?

no..ono tohle je SCM a tam musíš mít výkonnost L...

4.12.2008 13:39
rocky

XXX.XXX.125.150

jenysimons napsal(a):
no..ono tohle je SCM a tam musíš mít výkonnost L...

Jo já právě nemůžu safra, že já si ten jeden parkur taky nepřelezla, ted me to celkem mrzííí

4.12.2008 17:42
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Jo já právě nemůžu safra, že já si ten jeden parkur taky nepřelezla, ted me to celkem mrzííí

no..mi o tom povídej...vůbec nevím, s kým tam budu a jak tam pojedu a kde budu bydlet...nevíte náhodou někdo, jesli je tam možnost ubytování??

4.12.2008 18:42
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
no..mi o tom povídej...vůbec nevím, s kým tam budu a jak tam pojedu a kde budu bydlet...nevíte náhodou někdo, jesli je tam možnost ubytování??

nevěřím tomu, že tu nikdo jinej nemá zkušenosti s tímto soustředěním?? Prosím o rady a zkušenosti..

sadzi saj

5.12.2008 09:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jenysimons napsal(a):
nevěřím tomu, že tu nikdo jinej nemá zkušenosti s tímto soustředěním?? Prosím o rady a zkušenosti..

Zkus to na eqch hodit dotaz do diskuze, třeba se tam někdo najde.

5.12.2008 10:04
janulka

XXX.XXX.72.143

jenysimons napsal(a):

Jeee, že jsem tak hloupá a mám blbý dotazy, ale co je SCM? A jak se tam dá jještě pihlásit, nebo je už pozdě?

sadzi saj

5.12.2008 10:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

janulka napsal(a):
Jeee, že jsem tak hloupá a mám blbý dotazy, ale co je SCM? A jak se tam dá jještě pihlásit, nebo je už pozdě?

Tuším sportovní centrum mládeže, ale jak je to limitované to netuším

5.12.2008 15:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

sadzi saj napsal(a):
Tuším sportovní centrum mládeže, ale jak je to limitované to netuším

tak se přiznám, že překlad zkratky fakt nevím.. ale je to pro kategorie děti, mladí jezdci a junioři...musíš mít danou výkonnost a hlavně je to už plné...

sadzi, vůbec se na eqch nevyznám, nevím, kam to tam plácnout..

sadzi saj

5.12.2008 15:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jenysimons napsal(a):
tak se přiznám, že překlad zkratky fakt nevím.. ale je to pro kategorie děti, mladí jezdci a junioři...musíš mít danou výkonnost a hlavně je to už plné...

Vedle inzerce máš hned diskuzi, tak když tam vlezeš, tak do diskuze o koních, ale musíš se tam přihlásit, tam se ti možná spíš někdo ozve

5.12.2008 15:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

sadzi saj napsal(a):
Vedle inzerce máš hned diskuzi, tak když tam vlezeš, tak do diskuze o koních, ale musíš se tam přihlásit, tam se ti možná spíš někdo ozve

zkusím to, děkuju..

5.12.2008 15:46
janulka

XXX.XXX.72.143

jenysimons napsal(a):

Děkuji, tak to mám smůlu. Na co je mi výkonnost, když jsem stará rašple a stejně je to obsazené

5.12.2008 16:49
jenysimons

XXX.XXX.237.100

janulka napsal(a):
Děkuji, tak to mám smůlu. Na co je mi výkonnost, když jsem stará rašple a stejně je to obsazené

hmm...bohužel no...to já jsem si potřebnou výkonnost udělala na posledních letošních závodech, hehe...

7.12.2008 09:15
jenysimons

XXX.XXX.168.77

jenysimons napsal(a):
hmm...bohužel no...to já jsem si potřebnou výkonnost udělala na posledních letošních závodech, hehe...

posouvám a doufám, že se konečně někdo ozve...

9.12.2008 11:10
jenysimons

XXX.XXX.57.98

jenysimons napsal(a):
posouvám a doufám, že se konečně někdo ozve...

tak to zkouším ještě posouvat...

9.12.2008 11:45
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):
tak to zkouším ještě posouvat...

jenn , v Bydžově bude jistě nějaký rodinný pensionek, který nabízí ubytov. ..
Koukej si to užít

9.12.2008 11:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
jenn , v Bydžově bude jistě nějaký rodinný pensionek, který nabízí ubytov. ..
Koukej si to užít

Kočko já bych tě klidně ubytovala, ale je to hk...no..u bydžova nevím...

9.12.2008 14:40
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
Kočko já bych tě klidně ubytovala, ale je to hk...no..u bydžova nevím...

no...prostě je to průser..nakonec to vidím tak, že tam přespím někde ve spacáku na seně nebo co...
v bydžově jsem našla jediný ubytko a to za litra na noc na jednolůžáku, což se mi zdá teda fakt hodně..

11.12.2008 08:27
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):
no...prostě je to průser..nakonec to vidím tak, že tam přespím někde ve spacáku na seně nebo co...
v bydžově jsem našla jediný ubytko a to za litra na noc na jednolůžáku, což se mi zdá teda fakt hodně..

vyřešily jsme to, těším se Jsem "on the phone" pa a pěkný den

11.12.2008 14:28
jenysimons

XXX.XXX.168.77

molly napsal(a):
vyřešily jsme to, těším se Jsem "on the phone" pa a pěkný den

jo, Zuziku, jsem ti fakt mrtě vděčná....jen ode mě asi čekej nákej hovor nebo něco, nevím vůbec, kde to v Měníku to je a to na tátovy nervy nebude zrovna ideální...

takže i kdyby byl kdokoli z vás tak hodnej a třebas mi to na mapách našel, kde přesně to v Měníku je, byla bych moooooc ráda...

Přidejte reakci

Přidat smajlík