Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2008 16:22
sabina

XXX.XXX.64.178

Tak koukám, všichni spíte...tak já založím z dovolením nové téma.

4.12.2008 17:19
kathey

XXX.XXX.227.79

sabina napsal(a):

Ja treba nespim, chodim nakukovat, jestli se neco nedeje...a ono nedeje :-)

4.12.2008 17:21
sabina

XXX.XXX.64.178

kathey napsal(a):
Ja treba nespim, chodim nakukovat, jestli se neco nedeje...a ono nedeje :-)

4.12.2008 18:00
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):

Jůůůů...hopík .

Já taky nespím!!! Akorát jsem byla pro Usu na pastvě, přijel traktor pro hnůj, tak koně měli dovadlo, měla jsem s sebou Fabbyho (dopoledne jsem si ke koni vzala Darése). Fabby běžel 2 km na pastvu u kola a pak jsme si vzali Usu a naokolo to vzali s menší vyjížďkou, takže se pěkně proběhl fabby i Usa...cválali jsme potom jedno dlouhé pole a bylo to úúžasné. Usa se houpala, na volné otěži, krásně hlavinku nesla uvolněně a šlapala a vedle jak černý grizzly běžel Fabby a stíhal slušně teda..šikovný kluk. Musel to být dobrý pohled.
No a teď už jsem tady a makačenko.... ..žádné flákání nebude

4.12.2008 18:05
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Jůůůů...hopík .

Já taky nespím!!! Akorát jsem byla pro Usu na pastvě, přijel traktor pro hnůj, tak koně měli dovadlo, měla jsem s sebou Fabbyho (dopoledne jsem si ke koni vzala Darése). Fabby běžel 2 km na pastvu u kola a pak jsme si vzali Usu a naokolo to vzali s menší vyjížďkou, takže se pěkně proběhl fabby i Usa...cválali jsme potom jedno dlouhé pole a bylo to úúžasné. Usa se houpala, na volné otěži, krásně hlavinku nesla uvolněně a šlapala a vedle jak černý grizzly běžel Fabby a stíhal slušně teda..šikovný kluk. Musel to být dobrý pohled.
No a teď už jsem tady a makačenko.... ..žádné flákání nebude

Tak prcni nějakou fotku

Amouš na volno

4.12.2008 19:15
kathey

XXX.XXX.227.79

sabina napsal(a):
Tak prcni nějakou fotku

Amouš na volno

fotkovej mejdan...

4.12.2008 19:40
sabina

XXX.XXX.64.178

kathey napsal(a):
fotkovej mejdan...

Holkýýýýý.... moje první video...
kdyby se někdo nudil

http://www.stream.cz/video/196041-amir-na-kruh

4.12.2008 19:50
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
kdyby se někdo nudil

Video pěkné, fakt šikulka a fotečka Ubinka taky pěkná

4.12.2008 20:05
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Video pěkné, fakt šikulka a fotečka Ubinka taky pěkná

díky, jsem z něj nadšená...fakt začínáme spolupracovat
dala jsem tam další....jen pár vteřin, přechodu z cvalu na klus...

http://www.stream.cz/ video/196093-z-cvalu-do-klusu (mezera video)

4.12.2008 20:11
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
díky, jsem z něj nadšená...fakt začínáme spolupracovat
dala jsem tam další....jen pár vteřin, přechodu z cvalu na klus...

http://www.stream.cz/ video/196093-z-cvalu-do-klusu (mezera video)

pěkné..si ta sám trochu přeskakuje ve cvalu, co?. Ale šikulky jste. Hlavně že ti nelítá po jízdárně jak magor, ale udržuje hezky kruh, fakt šikovný

4.12.2008 21:43
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
kdyby se někdo nudil

Sabi, šikovný kluk...chodí pěkně...a jde vidět, že si ho konečně dostala do lepší kondice :-) Jinak co ta růžovoučká ohlávka? :) Není to náhodou velký hřebec?

4.12.2008 21:54
kathey

XXX.XXX.227.79

lesterka napsal(a):
Sabi, šikovný kluk...chodí pěkně...a jde vidět, že si ho konečně dostala do lepší kondice :-) Jinak co ta růžovoučká ohlávka? :) Není to náhodou velký hřebec?

Videjka super :-) Me ta ohlavka pripada spis vinova. Jinak 100% ruzova je tahle a to ma fakt grady.

4.12.2008 22:01
lucky

XXX.XXX.230.77

kathey napsal(a):
Videjka super :-) Me ta ohlavka pripada spis vinova. Jinak 100% ruzova je tahle a to ma fakt grady.

no tady je spíš špinavá, takže růžová moc nevynikne..ale jako v nové musel být kluk jak z cukru ....my máme fialovou a jako mladinká měla Usa červenou, která postupně vyšárla a byla růůůžová

4.12.2008 23:36
kathey

XXX.XXX.227.79

lucky napsal(a):
no tady je spíš špinavá, takže růžová moc nevynikne..ale jako v nové musel být kluk jak z cukru ....my máme fialovou a jako mladinká měla Usa červenou, která postupně vyšárla a byla růůůžová

Tohle jse stejnej pripad, taky to pry bylo kdysi cerveny :-) Jinak ciste ohlavky vedeme jenom ve chvili, kdy je snih. To je jedina doba, kdy ji kun valenim umyva :-)

5.12.2008 07:45
klarusa

XXX.XXX.7.33

kathey napsal(a):
Tohle jse stejnej pripad, taky to pry bylo kdysi cerveny :-) Jinak ciste ohlavky vedeme jenom ve chvili, kdy je snih. To je jedina doba, kdy ji kun valenim umyva :-)

tak holky Gazisek opravdu uz tu neni buuuuuu (neni brecisi smajlik)

kdyz uz jste zacly o tech ohlavkach, my menili z hribeci cervene (kterou jsem si pujcila od Pidaly, ta z ni vyrostla) na zelenou pony velikost se zlatym kovanim a pak ma jeste jednu pony velikost, bilohnedou kostku, ale tu dostane jen svatecne, protoze by zachvili byla hnedocerna , takze poslusne hlasim, ze nam malinkata hlavicka prerostla v kybl (a ta zelena ji je jen tak tak v tech zimnich chlupech, ta druha je vetsi, tak se uklidnuju, ze jeste neprerostla pony velikost) , ale fotky v ohlavce bohuzel nemam, ale az bude hezky napravim slibuju

5.12.2008 08:08
lucky

XXX.XXX.230.77

klarusa napsal(a):
tak holky Gazisek opravdu uz tu neni buuuuuu (neni brecisi smajlik)

kdyz uz jste zacly o tech ohlavkach, my menili z hribeci cervene (kterou jsem si pujcila od Pidaly, ta z ni vyrostla) na zelenou pony velikost se zlatym kovanim a pak ma jeste jednu pony velikost, bilohnedou kostku, ale tu dostane jen svatecne, protoze by zachvili byla hnedocerna , takze poslusne hlasim, ze nam malinkata hlavicka prerostla v kybl (a ta zelena ji je jen tak tak v tech zimnich chlupech, ta druha je vetsi, tak se uklidnuju, ze jeste neprerostla pony velikost) , ale fotky v ohlavce bohuzel nemam, ale az bude hezky napravim slibuju

Usa měla pony ohlávku ještě do letoška. táta ji v lednu na narozeniny koupil novou ohlávku, fialovou, ta pony ji už byla malá..no byla na těsno... pod žuchvami. Ale jinak by ji klidně mohla nosit. Měla ji už na poslední dírky, ale nebyl problém.

5.12.2008 08:55
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Usa měla pony ohlávku ještě do letoška. táta ji v lednu na narozeniny koupil novou ohlávku, fialovou, ta pony ji už byla malá..no byla na těsno... pod žuchvami. Ale jinak by ji klidně mohla nosit. Měla ji už na poslední dírky, ale nebyl problém.

Děkuju holky...jsem z něj nadšená....

Leni, prosímtě....to je přesně ta ohlávka, co jsme se koukali u Obluka spolu.
Ta vínová (myslim ji má Sněži v té šedavé)

Tady sice šílená noční fotka...jinak ve skutečnosti, je tmavší...žeo. ten blesk...

5.12.2008 08:58
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Děkuju holky...jsem z něj nadšená....

Leni, prosímtě....to je přesně ta ohlávka, co jsme se koukali u Obluka spolu.
Ta vínová (myslim ji má Sněži v té šedavé)

Tady sice šílená noční fotka...jinak ve skutečnosti, je tmavší...žeo. ten blesk...

JJ Lucky, v tom jednom rožku si přeskočil pár cvalovejch kroků...jinak se musím uznat...že se snaží....snažím se nějak přijít nato, mu to vysvětlit...ale když si přeskočí, zjišťuje, že mu to dělá obtíže...a skočí se na správnou nohu. Tak nato třeba dojde i sám.

To dopilujem

5.12.2008 09:05
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
JJ Lucky, v tom jednom rožku si přeskočil pár cvalovejch kroků...jinak se musím uznat...že se snaží....snažím se nějak přijít nato, mu to vysvětlit...ale když si přeskočí, zjišťuje, že mu to dělá obtíže...a skočí se na správnou nohu. Tak nato třeba dojde i sám.

To dopilujem

Škoda, že nám zvukovou kartu....
Moc se mi líbí, že ten krok, klus...a otáčení...atd....a přivolání...prostě dělá na moje slova... Pomalejší chody na pískání, do rychlejších na cmuknutí...a na zavolní prostě přijde.. Tohle mě přijde děsnej úspěch...jak mě neměl rád....asi sem se mu zalíbila...

Od té doby, co sem mu ošetřovala nohu, a chodily jsem to dlouhé hodiny rozcházet...mě má nějak rád a už se to nezměnilo

5.12.2008 09:10
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Škoda, že nám zvukovou kartu....
Moc se mi líbí, že ten krok, klus...a otáčení...atd....a přivolání...prostě dělá na moje slova... Pomalejší chody na pískání, do rychlejších na cmuknutí...a na zavolní prostě přijde.. Tohle mě přijde děsnej úspěch...jak mě neměl rád....asi sem se mu zalíbila...

Od té doby, co sem mu ošetřovala nohu, a chodily jsem to dlouhé hodiny rozcházet...mě má nějak rád a už se to nezměnilo

Z mé zkušenosti......dlooouhé procházky jsou nejlepší na upevnění vztahu! S takovým mladým koníkem denně (nebo co nejčastěji) chodit a chodit a chodit..učit se může v lese, na louce, kdekoliv..přecházek louže, potůček, příkopy, padlé kmeny, ale je se svým člověkm a to pouto je pak velice silné

5.12.2008 09:14
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Z mé zkušenosti......dlooouhé procházky jsou nejlepší na upevnění vztahu! S takovým mladým koníkem denně (nebo co nejčastěji) chodit a chodit a chodit..učit se může v lese, na louce, kdekoliv..přecházek louže, potůček, příkopy, padlé kmeny, ale je se svým člověkm a to pouto je pak velice silné

Je to děsnej posera...a kouká, čeho by se všeho nemohl leknout...tisíkrát půjdeme kolem telat..co bučí....a na tisíkrát jedné by vyletěl z kůže...že co to proboha je

No přes kaluž, jsi blázen by mě býval pupkem odpinkl...jen aby nemusel přes kaluž

Nojo, štěkající pes..jednou na něj čumí jak na šílenou věc...podruhé si ani nevšimne...
Už vidím jak mi boruzdáme po lesích...a ono ejhle stromýýý - děs a panika

5.12.2008 09:20
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Je to děsnej posera...a kouká, čeho by se všeho nemohl leknout...tisíkrát půjdeme kolem telat..co bučí....a na tisíkrát jedné by vyletěl z kůže...že co to proboha je

No přes kaluž, jsi blázen by mě býval pupkem odpinkl...jen aby nemusel přes kaluž

Nojo, štěkající pes..jednou na něj čumí jak na šílenou věc...podruhé si ani nevšimne...
Už vidím jak mi boruzdáme po lesích...a ono ejhle stromýýý - děs a panika

Pak na to čumí..jak kdyby mu oči měly vypadnout...ale hodně chválím a hladím...tak se lekne tím stylem...že se postaví na špičky kopýtek...a cukne sebou a stojí a zízá...potom to přebere...a jde dál - chrčí u toho jak před kobylou...nozdry valí naplno...a pak dělá machra...že to přešel

takhle zízal na vozík

5.12.2008 12:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Pak na to čumí..jak kdyby mu oči měly vypadnout...ale hodně chválím a hladím...tak se lekne tím stylem...že se postaví na špičky kopýtek...a cukne sebou a stojí a zízá...potom to přebere...a jde dál - chrčí u toho jak před kobylou...nozdry valí naplno...a pak dělá machra...že to přešel

takhle zízal na vozík

No jo, na to si zvykni..časem se to bude mírnit, ale řekla bych, že do těch 5 let valila oči na všechno...dneska už ji spousta věcí nevyvede z míry. Chce to cvičit, trénovat, věkem až dostane rozum, se to zlepší..někdy jsem si taky říkala, že ji asi zabiju, ale zvládly jsme i velké strašáky...neboj, časem dostane skoro každý kůň rozum

5.12.2008 12:49
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo, na to si zvykni..časem se to bude mírnit, ale řekla bych, že do těch 5 let valila oči na všechno...dneska už ji spousta věcí nevyvede z míry. Chce to cvičit, trénovat, věkem až dostane rozum, se to zlepší..někdy jsem si taky říkala, že ji asi zabiju, ale zvládly jsme i velké strašáky...neboj, časem dostane skoro každý kůň rozum

dneks ataky jsem ji vedla na pastvu a stáželi nám tady odpadky v pytlích..jdeme si to tak po cestě a najednou velká dodávka a vzadu s otevřenou rampou a v ní 3 chlapi a pytle..Usa vypleštila oči, bojím bojím, ocas na zádech, labutí krčisko a opatrně se šla na tu věc podívat. Ale pak zjistila, že to asi papat speciálně bílé koníčky nebude, že já jsem naprosto v klidu a kecám s chlapama..no tak proč se vzrušovat, že.... v klidu teda šla dál...

5.12.2008 17:45
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):

holky, koukněte!!!
Doooost dobrý velbloud

http://de.youtube.com/watch?v=CnsWQ4kNG-w

5.12.2008 18:28
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
holky, koukněte!!!
Doooost dobrý velbloud

http://de.youtube.com/watch?v=CnsWQ4kNG-w

Musím vám povykládat co se mi dnes stalo!

Normálně jsem šla z pastviny (už po tmě) po cestě a dnes jsem ještě nic nejedla, tak jsem se cestou zastavila u obchodu. Usamu jsem přivázala u obchodu a šla dovnitř..nooo..samozřejmě, že na mě řvala a plakala...

No a já si uvnitř vybrala koblížky a koupila jsem ji troje Lipa..ty miluje a kecala s pokladní, že je to pro Usu a kůň baští i Lipo.....no a přišel známý, co jsem mu kdysi cvičila poníka.

Že ..."venku chodí kůň"!... jsem říkala....."jáák chodí.....snad stojí uvázaný...!!"
"No néé....chodí...zrovna šel ke kostelu !!!"
Jsem říkala "si děláte srandu, né?" a on.." no né, bych kecal?...fakt, chodí venku kůň a šel ke kostelu!" No tak já vylezu z obchodu a Usa fakt nikde! Tak jdu za barák a ona se tam bezradně kouká do okýnek do obchodu, tahá za sebou vodítko, jak mě viděla, tak řvala jako tur...normální závislák! Se odvázala a šla mě hledat!!! Bezradně chodila kolem obchodu a nevěděla jak se mě dovolat!

Tak jsem ji uklidnila a šla si sednout na lavičku, ona za mnou docapala táhnouc vodítko za sebou a jedly jsme koblížky a baštily Lipo ...no prostě mám koňopsa

6.12.2008 23:31
lesterka

XXX.XXX.106.108

lucky napsal(a):
Musím vám povykládat co se mi dnes stalo!

Normálně jsem šla z pastviny (už po tmě) po cestě a dnes jsem ještě nic nejedla, tak jsem se cestou zastavila u obchodu. Usamu jsem přivázala u obchodu a šla dovnitř..nooo..samozřejmě, že na mě řvala a plakala...

No a já si uvnitř vybrala koblížky a koupila jsem ji troje Lipa..ty miluje a kecala s pokladní, že je to pro Usu a kůň baští i Lipo.....no a přišel známý, co jsem mu kdysi cvičila poníka.

Že ..."venku chodí kůň"!... jsem říkala....."jáák chodí.....snad stojí uvázaný...!!"
"No néé....chodí...zrovna šel ke kostelu !!!"
Jsem říkala "si děláte srandu, né?" a on.." no né, bych kecal?...fakt, chodí venku kůň a šel ke kostelu!" No tak já vylezu z obchodu a Usa fakt nikde! Tak jdu za barák a ona se tam bezradně kouká do okýnek do obchodu, tahá za sebou vodítko, jak mě viděla, tak řvala jako tur...normální závislák! Se odvázala a šla mě hledat!!! Bezradně chodila kolem obchodu a nevěděla jak se mě dovolat!

Tak jsem ji uklidnila a šla si sednout na lavičku, ona za mnou docapala táhnouc vodítko za sebou a jedly jsme koblížky a baštily Lipo ...no prostě mám koňopsa

No vidíš. :-) usa je šikovná...já bych svýho koně honila někde na druhé straně města :-))

Holky, kdybyste se někdo nudili, tak tady máme záznam z naší první skokové hodiny pod trenérem :)
http://www.youtube.com/watch?v= rv6JJxhtm0M&eurl=http://www.youtube.com/ my_videos_edit2&feature=player_embedded (2 mezery)

7.12.2008 10:39
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
No vidíš. :-) usa je šikovná...já bych svýho koně honila někde na druhé straně města :-))

Holky, kdybyste se někdo nudili, tak tady máme záznam z naší první skokové hodiny pod trenérem :)
http://www.youtube.com/watch?v= rv6JJxhtm0M&eurl=http://www.youtube.com/ my_videos_edit2&feature=player_embedded (2 mezery)

Šikulky...brzy budete drtit ostatní na závodech?

Tak hlásím, že jsme včera s tátou byli u Mariny juknut na poklady. Bohužel se schůze protáhla a ještě jsme se byli podívat na štěnda fundláků..si představte dvůr, kde jsou 4 feny a jeden pes..medvědi grizzly... a 9 malých 5-ti týdenních kutiček (každý cca 5 kilo) ...to bylo fundláků.

Jenomže než jsme se dostali do Mníšku, to bylo šílené.....Praha ucpaná, všude lítaly sanitky, fronty, no děs...takže jsme bohužel přijeli za tmy, ale koně se zrovna vedli domů a arabi pak šli do stáje, takže světla bylo dost a byla to nádhera! Musím teda pochválit Kláře Satinku...jak byla napucvaná, jako medvídek plašáček, člověk by se s ní mazlil do nekonečna. A takové hodné zlatíčko, očička jak studánky....kde jsou ty doby, kdy byla Usinka takové miminko! Taky se i líbila Bahíska, je pěkné šídlo, a teda hřívu má jak andalusan a ne arab. No a holky jsou sice starší, ale stejně mají stále jiskru a hlavně z nich vyzařuje dobrota a charakter...jsou úžasné všechny, ty nádherné hlavičky, Kaapha má teda úchvatná ta obří kukadla, ale všechny jsou fakt moc milé a určitě dají Marině ještě krásná miminka..jsem zvědavá až bude mít nyní Duchess to mimi po Ghazalovi . Už je hezky kulatá

No a ta nová kobylka fakt jakoby s Rashalou byla dvojče. Moc se mi líbila její hlavička.

Moc děkuji, že jsme mohli přijet kouknout, holky jsou úžasné. A vůůbec nevadí, že jsou jak medvídci! Vždyť Usa je taky plyšák teď a je k sežrání...já abych se přiznala, tak miluji koně v zimní srsti. Dá se s nimi tak nějak lépe mazlinkovat ..i když bezpochyby naleštěný arab s vystupujícími žilkami ve cvalu vypadá úchvatně

7.12.2008 12:44
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Šikulky...brzy budete drtit ostatní na závodech?

Tak hlásím, že jsme včera s tátou byli u Mariny juknut na poklady. Bohužel se schůze protáhla a ještě jsme se byli podívat na štěnda fundláků..si představte dvůr, kde jsou 4 feny a jeden pes..medvědi grizzly... a 9 malých 5-ti týdenních kutiček (každý cca 5 kilo) ...to bylo fundláků.

Jenomže než jsme se dostali do Mníšku, to bylo šílené.....Praha ucpaná, všude lítaly sanitky, fronty, no děs...takže jsme bohužel přijeli za tmy, ale koně se zrovna vedli domů a arabi pak šli do stáje, takže světla bylo dost a byla to nádhera! Musím teda pochválit Kláře Satinku...jak byla napucvaná, jako medvídek plašáček, člověk by se s ní mazlil do nekonečna. A takové hodné zlatíčko, očička jak studánky....kde jsou ty doby, kdy byla Usinka takové miminko! Taky se i líbila Bahíska, je pěkné šídlo, a teda hřívu má jak andalusan a ne arab. No a holky jsou sice starší, ale stejně mají stále jiskru a hlavně z nich vyzařuje dobrota a charakter...jsou úžasné všechny, ty nádherné hlavičky, Kaapha má teda úchvatná ta obří kukadla, ale všechny jsou fakt moc milé a určitě dají Marině ještě krásná miminka..jsem zvědavá až bude mít nyní Duchess to mimi po Ghazalovi . Už je hezky kulatá

No a ta nová kobylka fakt jakoby s Rashalou byla dvojče. Moc se mi líbila její hlavička.

Moc děkuji, že jsme mohli přijet kouknout, holky jsou úžasné. A vůůbec nevadí, že jsou jak medvídci! Vždyť Usa je taky plyšák teď a je k sežrání...já abych se přiznala, tak miluji koně v zimní srsti. Dá se s nimi tak nějak lépe mazlinkovat ..i když bezpochyby naleštěný arab s vystupujícími žilkami ve cvalu vypadá úchvatně

Leni, video skvělé....téda, NAdíkovi se chce snad do všeho..jak koukám.

No já už jsem se ptala tady někde po někém trénérovi a vypadá to, že k nám začne chodit trénovat někdo na skoky i drezůru..tak jsem zvědavá By se nám to náramně hodilo.

8.12.2008 08:59
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Leni, video skvělé....téda, NAdíkovi se chce snad do všeho..jak koukám.

No já už jsem se ptala tady někde po někém trénérovi a vypadá to, že k nám začne chodit trénovat někdo na skoky i drezůru..tak jsem zvědavá By se nám to náramně hodilo.

teda holky, vy na to teda prdíte..by sme opět zapadly do záhub druhé stránky

8.12.2008 10:40
lesterka

XXX.XXX.147.139

sabina napsal(a):
teda holky, vy na to teda prdíte..by sme opět zapadly do záhub druhé stránky

Dík holky...snažíme se, ale už abysme měli oplocenou jízdárnu...potřeboval by skákat ve volnosti, aby pořádně zjistil, co má dělat, zatím si není jistý a já, protože to neumím, tak mu v tom moc nepomůžu :-)) Jinak když budou závody ve skákání těchhle malých skůčků, tak tam určitě všechny vydrtíme :-))))))))))))))))

8.12.2008 12:45
luckai

XXX.XXX.249.93

sabina napsal(a):

No všichni jste šikuli jak vám to jde. To my, co máme místo jízdárny bazén máme smůlu.

8.12.2008 12:46
sabina

XXX.XXX.64.178

luckai napsal(a):
No všichni jste šikuli jak vám to jde. To my, co máme místo jízdárny bazén máme smůlu.

Luci, musíte koním říct...aby míň čůrali

Jinak neboj..určitě to opadne.

8.12.2008 12:57
janele

XXX.XXX.9.3

luckai napsal(a):

Nj, to my, co nemáme jízdárnu Ale pracujem, bojujem :-P

Leni a Nadi jsou šikuly, já jim to říkám porád.

Luci, měla bys posílat častěji dokumentující fotky Sněži. Jsem málem zapomněla, jak vypadá. Milé překvapení, fakt ji ráda zase jednou vidím

8.12.2008 19:37
klarusa

XXX.XXX.7.84

janele napsal(a):
Nj, to my, co nemáme jízdárnu Ale pracujem, bojujem :-P

Leni a Nadi jsou šikuly, já jim to říkám porád.

Luci, měla bys posílat častěji dokumentující fotky Sněži. Jsem málem zapomněla, jak vypadá. Milé překvapení, fakt ji ráda zase jednou vidím

ahoj Kathey, psala jsem ti email a neslo to odeslat, teda dorucit. tak nevim no...

zavod od Blanky Skantove

8.12.2008 21:29
luckai

XXX.XXX.160.248

sabina napsal(a):

Sabi opadne to ... na jaře .

Leni, dyť do minulého fóra jsem dávala fotky .. já to nějak nestíhám.

Měla jsem dobrý zážitek, pustila jsem Sněhu na pastvinu za stádem a ona si to namířila na ten nejvzdálenější konec (stádo bylo samozřejmě na druhé straně)s řehtáním. Tak dju domů a i po pěti minutách jsem stále slyšela z dálky hysterický řev a po asi deseti minutách se proti mě řítí šílený arab a prožene se kolem rychlostí finišujícího dostiháka .. konečně jí to došlo .

No a Ája dnes dostala pořádnou perdu zadní do čelisti, tak jsem šla s hrůzou zjistit kolik zubů má vyražených, ale vše bylo na svém místě, jen chvíli plivala krev z natrženého rtu. Samozřejmě ne od Sněhu, ale začal to Ringo, vždycky vyprovokuje hoňku a ája na to doplatila.

9.12.2008 10:14
klarusa

XXX.XXX.7.85

luckai napsal(a):
Sabi opadne to ... na jaře .

Leni, dyť do minulého fóra jsem dávala fotky .. já to nějak nestíhám.

Měla jsem dobrý zážitek, pustila jsem Sněhu na pastvinu za stádem a ona si to namířila na ten nejvzdálenější konec (stádo bylo samozřejmě na druhé straně)s řehtáním. Tak dju domů a i po pěti minutách jsem stále slyšela z dálky hysterický řev a po asi deseti minutách se proti mě řítí šílený arab a prožene se kolem rychlostí finišujícího dostiháka .. konečně jí to došlo .

No a Ája dnes dostala pořádnou perdu zadní do čelisti, tak jsem šla s hrůzou zjistit kolik zubů má vyražených, ale vše bylo na svém místě, jen chvíli plivala krev z natrženého rtu. Samozřejmě ne od Sněhu, ale začal to Ringo, vždycky vyprovokuje hoňku a ája na to doplatila.

holky co jste posilaly na ACHPAK mejla, prislo Vam taky email s Delivery Notification: Delivery has failed. ja jestli to mam poslat znova nebo ne... obcas tenhle email se vrati, a pak zjistite, ze to bylo doruceno...jako ja treba vcera Kathey, sem ji sem psala, ze se mi to neodeslalo, a ono se to odeslala, protoze jsem mela rano odpoved.... do te hlavicky jsem napsala to co tam ma bejt...tak ted nevim no...

9.12.2008 12:45
luckai

XXX.XXX.249.93

klarusa napsal(a):
holky co jste posilaly na ACHPAK mejla, prislo Vam taky email s Delivery Notification: Delivery has failed. ja jestli to mam poslat znova nebo ne... obcas tenhle email se vrati, a pak zjistite, ze to bylo doruceno...jako ja treba vcera Kathey, sem ji sem psala, ze se mi to neodeslalo, a ono se to odeslala, protoze jsem mela rano odpoved.... do te hlavicky jsem napsala to co tam ma bejt...tak ted nevim no...

Kláro, zkoušelas oba maily? Jeden je ten na Quicka a ten myslím zrovna moc nefachcčí. A ten druhý jsem zapomněla, ale mám ho doma. tak kdzž tak napíšu.

Marino a co ty a ranní nevolnosti?, nechceš sem hodit těhu fotku? (myslím tvoji :-))

9.12.2008 14:18
klarusa

XXX.XXX.6.33

luckai napsal(a):
Kláro, zkoušelas oba maily? Jeden je ten na Quicka a ten myslím zrovna moc nefachcčí. A ten druhý jsem zapomněla, ale mám ho doma. tak kdzž tak napíšu.

Marino a co ty a ranní nevolnosti?, nechceš sem hodit těhu fotku? (myslím tvoji :-))

poslala jsem to na quicka, na ten co maj na strankach.... oni maj i jiny jo?

9.12.2008 19:34
luckai

XXX.XXX.160.248

klarusa napsal(a):
poslala jsem to na quicka, na ten co maj na strankach.... oni maj i jiny jo?

taky jsem si říkala proč...?:-)

Takže skus achpak.cr@tiscali.cz

9.12.2008 19:46
klarusa

XXX.XXX.62.15

luckai napsal(a):
taky jsem si říkala proč...?:-)

Takže skus achpak.cr@tiscali.cz

tak jsem to odeslala i na tiscali, tak uvidime, co pan Lacina vymysli, doufam, ze me mile prekvapi, ikdyz asi bych moc doufat nemela....

9.12.2008 19:56
lesterka

XXX.XXX.106.108

klarusa napsal(a):
tak jsem to odeslala i na tiscali, tak uvidime, co pan Lacina vymysli, doufam, ze me mile prekvapi, ikdyz asi bych moc doufat nemela....

Kláro, moje maily zásadně nečte...musím mu volat...na mail se odpovědi nedočkám...

9.12.2008 20:17
klarusa

XXX.XXX.62.15

lesterka napsal(a):
Kláro, moje maily zásadně nečte...musím mu volat...na mail se odpovědi nedočkám...

tak ja mu zatim na nervy nelezu a v mejlu mu nabizim, ze mu zaplatim expresni poplatek, za vyrizeni papiru, tak by je cist mohl

9.12.2008 20:36
lesterka

XXX.XXX.106.108

klarusa napsal(a):
tak ja mu zatim na nervy nelezu a v mejlu mu nabizim, ze mu zaplatim expresni poplatek, za vyrizeni papiru, tak by je cist mohl

ja mu nabizela 10 tis. za uchovneni kone a nepomohlo to :-))))

9.12.2008 20:51
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
ja mu nabizela 10 tis. za uchovneni kone a nepomohlo to :-))))

A to já jsem huba nevymáchaná - teda po emailu a když nepíše...tak ho bombarduju emailama...jakože co se stalo??? že se nedaří odpovědět....atd...zatím vždy odpověděl...obvykle skoro do tří dnů...občas to trvá dva týdny...ale jinak se vždy dočkám.

9.12.2008 21:11
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
A to já jsem huba nevymáchaná - teda po emailu a když nepíše...tak ho bombarduju emailama...jakože co se stalo??? že se nedaří odpovědět....atd...zatím vždy odpověděl...obvykle skoro do tří dnů...občas to trvá dva týdny...ale jinak se vždy dočkám.

ja mu psala dva emaily...dala jsem si tam schvalne kontrolu doruceni i precteni...je to uz par mesicu, co jsem mu je psala...doruceny byly, ale neprecetl si je. takze telefon to jisti.

9.12.2008 21:28
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
ja mu psala dva emaily...dala jsem si tam schvalne kontrolu doruceni i precteni...je to uz par mesicu, co jsem mu je psala...doruceny byly, ale neprecetl si je. takze telefon to jisti.

wouw to jde?

9.12.2008 22:14
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
wouw to jde?

jj, jde jde :-))

10.12.2008 06:33
klarusa

XXX.XXX.7.33

lesterka napsal(a):
jj, jde jde :-))

tak holky pan Lacina mi odpovedel, pry minimalni doba na vyrizeni prukazu kone je 14 dni. Do te doby musi byt zaplaceny registracni poplatek... tak jsem mu psala, ze nevim kam mam a kolik poslat...na strankach maj prdlajs, tak clovek fakt nevi co ma kam poslat....rada poslu ale vim kolik a kam, jedine, ze bych mu to donesla domu, to vim kde je

10.12.2008 08:39
lesterka

XXX.XXX.147.139

klarusa napsal(a):
tak holky pan Lacina mi odpovedel, pry minimalni doba na vyrizeni prukazu kone je 14 dni. Do te doby musi byt zaplaceny registracni poplatek... tak jsem mu psala, ze nevim kam mam a kolik poslat...na strankach maj prdlajs, tak clovek fakt nevi co ma kam poslat....rada poslu ale vim kolik a kam, jedine, ze bych mu to donesla domu, to vim kde je

Nemusí být zaplacený, můžeš se s ním domluvit, že ti to pošle na dobírku...normálně na registrační poplatek posílají složenku poštou. Teda oni ji posílají na úplně všechno

10.12.2008 09:17
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Nemusí být zaplacený, můžeš se s ním domluvit, že ti to pošle na dobírku...normálně na registrační poplatek posílají složenku poštou. Teda oni ji posílají na úplně všechno

JJ přesně jak píše Lenka..taky mi na poplatek - 2 500 přišla složenka

10.12.2008 10:21
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):
JJ přesně jak píše Lenka..taky mi na poplatek - 2 500 přišla složenka

2 500? Za co ?

Kláro, domů mu to nenos. Já přepis zaplatila na výstavě, když jsem jim dávala papíry. Doufala jsem, že to tím urychlím. Pak jsem čtyři měsíce čekala, než najdou doklad... Stejně jí nevěřím, že ho našla. Řekla bych, že už jsem byla pak tak protivná, že řekla, že doklad našla a papíry mi poslala. Bez toho žlutýho papíru, co už zase nevím, jak se jmenuje...

10.12.2008 10:32
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
2 500? Za co ?

Kláro, domů mu to nenos. Já přepis zaplatila na výstavě, když jsem jim dávala papíry. Doufala jsem, že to tím urychlím. Pak jsem čtyři měsíce čekala, než najdou doklad... Stejně jí nevěřím, že ho našla. Řekla bych, že už jsem byla pak tak protivná, že řekla, že doklad našla a papíry mi poslala. Bez toho žlutýho papíru, co už zase nevím, jak se jmenuje...

2500 zaco? Jani za registraci? potom by mi měla přijít složenka na nějakých 6 000,- na PP jelikož můj kůň se zapisuje po 1 roce života...takže s penále. Bude to ještě sranda...moje papíry myslím už mají od výstavy...ale jaksi se ke mě nechtějí asi dostat.

10.12.2008 10:58
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):
2500 zaco? Jani za registraci? potom by mi měla přijít složenka na nějakých 6 000,- na PP jelikož můj kůň se zapisuje po 1 roce života...takže s penále. Bude to ještě sranda...moje papíry myslím už mají od výstavy...ale jaksi se ke mě nechtějí asi dostat.

Jo tak to jooo, ty to máš s příplatkem :))

10.12.2008 11:00
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):
Jo tak to jooo, ty to máš s příplatkem :))

Ne, kecám, teď v tom mám maglajz... Já neplatila registraci, ale přepis majitele. Error, sorry, popojedem

10.12.2008 11:07
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
Ne, kecám, teď v tom mám maglajz... Já neplatila registraci, ale přepis majitele. Error, sorry, popojedem

No ty koně máš zaregistrovaného...všechno...jojo..

Můj kůň prakticky neexistoval

10.12.2008 11:11
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
No ty koně máš zaregistrovaného...všechno...jojo..

Můj kůň prakticky neexistoval

Teda holky, jak na to koukám...dooobrý maglajs

10.12.2008 11:13
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):

že

10.12.2008 11:51
kathey

XXX.XXX.227.79

lucky napsal(a):

Teda fuj, jeste, ze me se to zatim netyka.

Jinak posilam jednu snehovou :-)

10.12.2008 11:55
kathey

XXX.XXX.227.79

kathey napsal(a):
Teda fuj, jeste, ze me se to zatim netyka.

Jinak posilam jednu snehovou :-)

A jeste bambulkova Hanicka

10.12.2008 12:04
janele

XXX.XXX.9.3

kathey napsal(a):

Pěkné, Zuzka válí

Jinak Klári, jak máš ty fotky na stránkách, tak ty jsou taky dost mazaný !

10.12.2008 12:10
kathey

XXX.XXX.227.79

janele napsal(a):
Pěkné, Zuzka válí

Jinak Klári, jak máš ty fotky na stránkách, tak ty jsou taky dost mazaný !

Zuzka nasadila svuj zivot :-) Sedla do zaveje....fotili jsme snad 4 hodiny, musela ji byt silena zima. Divim se, ze nepadla za vlast.

10.12.2008 13:42
klarusa

XXX.XXX.117.7

kathey napsal(a):
Zuzka nasadila svuj zivot :-) Sedla do zaveje....fotili jsme snad 4 hodiny, musela ji byt silena zima. Divim se, ze nepadla za vlast.

ehm holky dneska po hodine a pul spanku fakt nechapu....

co znamena mazany v souvyslosti z fotkama? a jaky moje myslis?

jinak kolik se teda plati za prepis majitele a za registraci hribete do jednoho roku? na strankach to nemaj, mohli by mit aspon cenik....

10.12.2008 13:52
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):

jinak kolik se teda plati za prepis majitele a za registraci hribete do jednoho roku? na strankach to nemaj, mohli by mit aspon cenik....

Týjo...to by teoreticky mohla vědět Lenka, Marina...já bych to bývala taky věděla, kdybych si všechny papíry ohledně Amira nezaložila doma...je jim tam dobře..když jsem u našich

10.12.2008 13:54
blanche

XXX.XXX.245.111

kathey napsal(a):

Překrásné fotky od Zuzky

10.12.2008 13:55
janele

XXX.XXX.9.3

klarusa napsal(a):

Mazaný jakože skvělý http://www.satiiah.estranky.cz/
fotoalbum/satiiah-aq ty od škantové a satranové.
Ceník taky nevím, ale za přepis majitele tuším 1000 nebo 1500.

10.12.2008 13:56
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
Mazaný jakože skvělý http://www.satiiah.estranky.cz/
fotoalbum/satiiah-aq ty od škantové a satranové.
Ceník taky nevím, ale za přepis majitele tuším 1000 nebo 1500.

Zuzka je třída...to je jasné

10.12.2008 14:01
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Zuzka je třída...to je jasné

myslím že přepis mě stál 1500,- nechci fakt kecat...ten papír mám, ale bohužel né u sebe.

10.12.2008 15:26
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):

Fotky jsou moc pěkné..no joo..to znám..člověk lítá dvě hodiny s koňmi a 90% fotek na nic...kůň má ucho tak, pak zase jinak, pak vypadá jako osel, nebo málem utekl ze záběru atd....
Já byla s Usou dnes na procházce, vzala jsem si foťák, tak jsme něco blejskla taky..tak tady moje ehm....hokusy pokusy

uň v dálce

10.12.2008 15:27
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Fotky jsou moc pěkné..no joo..to znám..člověk lítá dvě hodiny s koňmi a 90% fotek na nic...kůň má ucho tak, pak zase jinak, pak vypadá jako osel, nebo málem utekl ze záběru atd....
Já byla s Usou dnes na procházce, vzala jsem si foťák, tak jsme něco blejskla taky..tak tady moje ehm....hokusy pokusy

uň v dálce

tady uň teda blíž

10.12.2008 15:28
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tady uň teda blíž

v tom malém to tady není ono

tady teda chlupatá uň nejblíž

10.12.2008 15:31
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
v tom malém to tady není ono

tady teda chlupatá uň nejblíž

Lucky - taky pěkné

10.12.2008 16:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Lucky - taky pěkné

No, sluníčko už nic moc, dopoledne svítilo hezky, ale tady už chodily mráčky a byl trochu opar. Ale někdy svitlo hezky

10.12.2008 16:04
avecaesar

XXX.XXX.109.191

sabina napsal(a):

Jj, Lucky má pořád krásný fotky

ALE VÍTE VY CO?? NEJEN, ŽE MÁ KRÁSNÝ FOTKY, ALE DALA SI SPOUSTU PRÁCE, ABY MI UDĚLALA NÁDHERNÝ PF !! takže čubrňte... moje pf 2009 od Lucky

10.12.2008 16:08
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):

ALE VÍTE VY CO?? NEJEN, ŽE MÁ KRÁSNÝ FOTKY, ALE DALA SI SPOUSTU PRÁCE, ABY MI UDĚLALA NÁDHERNÝ PF !! takže čubrňte... moje pf 2009 od Lucky

díky .... jo, Lada chtěla aby si tam mohla dopisovat příní a podpis, takže proto to volné místečko ....já se konečně musím pustit do toho našeho PF

10.12.2008 16:13
blanche

XXX.XXX.245.111

avecaesar napsal(a):

Taky krása
Lucky taky válí

10.12.2008 16:20
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
díky .... jo, Lada chtěla aby si tam mohla dopisovat příní a podpis, takže proto to volné místečko ....já se konečně musím pustit do toho našeho PF

Wouw...no téda, kdyby se Lucka nudila jsem taktéž zákazník

10.12.2008 16:23
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Wouw...no téda, kdyby se Lucka nudila jsem taktéž zákazník

Já jsem těsně po smazání Illustrátoru (kráva) zkusila vyplodit cosi jednoduše trapného

10.12.2008 17:58
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Taky krása
Lucky taky válí

Není problém... když budeš chtít Sabi hezkou kresbu..třeba i nemusí být PF. Ladě taky tu kresbu originál nyní posílám. když se to zarámuje, bude to krásné na stěnu . Nalovala jsem nyní dva pastely veliké psy a třeba pejska kokra atd. ..snad se taky dostanu k tomu našemu PF

10.12.2008 18:01
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Není problém... když budeš chtít Sabi hezkou kresbu..třeba i nemusí být PF. Ladě taky tu kresbu originál nyní posílám. když se to zarámuje, bude to krásné na stěnu . Nalovala jsem nyní dva pastely veliké psy a třeba pejska kokra atd. ..snad se taky dostanu k tomu našemu PF

Jo jinak nevím, jestli jsem to už třeba nepsala, ale mám konečně ofico new stránečky na airbrush...na kresby jsou ještě ve výrobě....

http://www.airbrush-tk.cz/

10.12.2008 19:19
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Jo jinak nevím, jestli jsem to už třeba nepsala, ale mám konečně ofico new stránečky na airbrush...na kresby jsou ještě ve výrobě....

http://www.airbrush-tk.cz/

Luci, to je prdel, co? Sama mám uměleckou školu a jsem natolik líná si něco doma nakreslit..a hlavně ty tvoje obrázky tím pastelem - jsou vážně kouzelný.

Stačí říct....kolik by jsi chtěla za jaký formát a já to doma navrhnu. Ráda bych i psa i koně...Ale nějak to nespěchá...jakmile by jsi měla čas...Kdyby jsi chtěla klidně to proberem na emailu...nebo jestli máš icq..

10.12.2008 19:33
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Luci, to je prdel, co? Sama mám uměleckou školu a jsem natolik líná si něco doma nakreslit..a hlavně ty tvoje obrázky tím pastelem - jsou vážně kouzelný.

Stačí říct....kolik by jsi chtěla za jaký formát a já to doma navrhnu. Ráda bych i psa i koně...Ale nějak to nespěchá...jakmile by jsi měla čas...Kdyby jsi chtěla klidně to proberem na emailu...nebo jestli máš icq..

Můžeme klidně po ICQ ..moje je 267066621 Lucky ..klidně pošlu ceník s ukázkami

tady třeba poslední pastel fundláka feny roční...formát 100 x 70 ..jinak zatím se to rýsuje, že na jaře by mohla být výstava...uvidíme, nechci nic zakřiknout.

10.12.2008 19:36
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Můžeme klidně po ICQ ..moje je 267066621 Lucky ..klidně pošlu ceník s ukázkami

tady třeba poslední pastel fundláka feny roční...formát 100 x 70 ..jinak zatím se to rýsuje, že na jaře by mohla být výstava...uvidíme, nechci nic zakřiknout.

a tady ještě poslední leonberger (to bylo podle né moc kvalitní fotky, fena už je bohužel kaput a majitelka si přála mít vzpomínku neustále ).....to jen tak na osvěžení..od koní. Naši mě pořád dokopávají abych namalovala Usu, že ji chtějí do obýváku

10.12.2008 19:40
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
a tady ještě poslední leonberger (to bylo podle né moc kvalitní fotky, fena už je bohužel kaput a majitelka si přála mít vzpomínku neustále ).....to jen tak na osvěžení..od koní. Naši mě pořád dokopávají abych namalovala Usu, že ji chtějí do obýváku

jj vlastní zvířena nic...co

Kresby krásné...já kreslila nakonec už ani nevím kdy....Araba

10.12.2008 19:43
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
jj vlastní zvířena nic...co

Kresby krásné...já kreslila nakonec už ani nevím kdy....Araba

poslední kresba moje byla cedulka na dveře

10.12.2008 20:02
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
poslední kresba moje byla cedulka na dveře

pěkné....chtělo to tesáky

ale jo, po dlouhém přemlouvání jsem zvládla pérovky oba psy..tady Darés ..ale tu Usu nějak pořád nemám

10.12.2008 21:23
kathey

XXX.XXX.227.79

lucky napsal(a):
pěkné....chtělo to tesáky

ale jo, po dlouhém přemlouvání jsem zvládla pérovky oba psy..tady Darés ..ale tu Usu nějak pořád nemám

Heeeej, tak to je fakt parada. Jste sikulky. Ja chci taky.

10.12.2008 21:58
lucky

XXX.XXX.230.77

kathey napsal(a):
Heeeej, tak to je fakt parada. Jste sikulky. Ja chci taky.

Mimochodem Sabi, co máš vlastně na uměleckou???

10.12.2008 22:00
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Mimochodem Sabi, co máš vlastně na uměleckou???

střední Umělecká škola grafická a vyšší umělecká škola graficka..
toť celý název....

Tady web..

www.susg.cz

10.12.2008 22:21
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
střední Umělecká škola grafická a vyšší umělecká škola graficka..
toť celý název....

Tady web..

www.susg.cz

Jo Jihlaváá. No já měla střední v Brně a VŠ v Ostravě, ale dneska už těch různých soukromých je taky hromada

10.12.2008 22:39
luckai

XXX.XXX.160.248

sabina napsal(a):

Ahoj děvčata, no vy jste všechny tááák šikovné.

Já přidám aktuální foto Sněhule ze včerejška, když byla poptávka.
Jsou to takové jarní fotky, kdo by řekl, že jsou focené v prosinci, že.

Sněhule na pastvině. Vidíte, že se tváří naprosto spokojeně

10.12.2008 22:41
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

tady ještě se psama, ale nějak se to rozmazalo :-(

10.12.2008 22:42
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

jo a ještě kdo chtěl vědět nějaké poplatky, tak mám ceník doma a jsou tam i var. symboly, kdybyste to chtěli poslat :-))

10.12.2008 23:17
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
jo a ještě kdo chtěl vědět nějaké poplatky, tak mám ceník doma a jsou tam i var. symboly, kdybyste to chtěli poslat :-))

Luci teda já koukám jak puk! Je vůbec v tom???? Páni, ona asi nebude vědět, že porodí! To teda já se sytdím, mám těhotného koně asi z trávy ..však je prosinec a futruje na pastvě od rána do večera

10.12.2008 23:34
luckai

XXX.XXX.160.248

lucky napsal(a):
Luci teda já koukám jak puk! Je vůbec v tom???? Páni, ona asi nebude vědět, že porodí! To teda já se sytdím, mám těhotného koně asi z trávy ..však je prosinec a futruje na pastvě od rána do večera

no ta moje futruje zatím i přes noc :-)). Ale myslím, že bříško už jí roste :-))

11.12.2008 07:51
lesterka

XXX.XXX.147.139

luckai napsal(a):
no ta moje futruje zatím i přes noc :-)). Ale myslím, že bříško už jí roste :-))

No Luci, zatím to vypadá, že těhotenství dobře maskuje :-))) Nafoť nějaký detail pupku :))

11.12.2008 09:18
klarusa

XXX.XXX.6.101

lesterka napsal(a):
No Luci, zatím to vypadá, že těhotenství dobře maskuje :-))) Nafoť nějaký detail pupku :))

Luci, poslala by jsi mi na mejla ten seznam? Lacina mi uz na druhy email neodpovede a to jsem se ptala, co kam chce zaplatit

trosku usmevu od Blanche

11.12.2008 09:32
lucky

XXX.XXX.230.77

klarusa napsal(a):
Luci, poslala by jsi mi na mejla ten seznam? Lacina mi uz na druhy email neodpovede a to jsem se ptala, co kam chce zaplatit

trosku usmevu od Blanche

Jůůůů! tady je úžasná! A máme vedle novou majitelku dalšího arabáše...my se množíme, co ....

11.12.2008 09:32
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):

trosku usmevu od Blanche

Luckai....ale Snaži má krásnou dlouhou hřívu teda....Já si holky myslím..že ten mini prověšený pupík tam jde vidět.

11.12.2008 09:34
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Luckai....ale Snaži má krásnou dlouhou hřívu teda....Já si holky myslím..že ten mini prověšený pupík tam jde vidět.

jj..jen ten prověšený pupík..jsem si všimla, Ale jinak teda drží štíhlou linii

11.12.2008 12:02
janele

XXX.XXX.9.3

luckai napsal(a):
tady ještě se psama, ale nějak se to rozmazalo :-(

Ty jo, Luci, Ajinka Ti za chvíli přeroste koně .)) No, aspoň to hříbě, to bude menší, než ona, ne? Mazec :))

Jinak moje sestřenka se teď připravuje na zkoušky na holarku.. Jsem zvědavá. Tak třeba budu příští rok akční a nechám si od ní taky udělat PF... ;)

Benííík :)

11.12.2008 18:52
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
Ty jo, Luci, Ajinka Ti za chvíli přeroste koně .)) No, aspoň to hříbě, to bude menší, než ona, ne? Mazec :))

Jinak moje sestřenka se teď připravuje na zkoušky na holarku.. Jsem zvědavá. Tak třeba budu příští rok akční a nechám si od ní taky udělat PF... ;)

Benííík :)

dnešní jouda v boxe

11.12.2008 19:01
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
dnešní jouda v boxe

u vás sněží nebo jsi měla kapky na objektivu?

11.12.2008 19:02
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
u vás sněží nebo jsi měla kapky na objektivu?

v boxe nesněží..to byl bordel co tam asi poletoval ze sena

11.12.2008 19:09
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
v boxe nesněží..to byl bordel co tam asi poletoval ze sena

aha

11.12.2008 19:23
luckai

XXX.XXX.160.248

sabina napsal(a):

Jani, teď někdy jsem Áju měřila a má přes 80cm, a myslím, že ještě pár cm dá, takže si budou s hříbem tak nějak koukat z očí do očí .

Sabi děkuju za podporu, už začínám mít špatné spaní jak mi nikdo nevěří, že je to těhule a jestli Sněhule nazačne pořádně "tloustnout" tak tomu začnu věřit i já .
Co se týče hřívy, tak jsem zjistila (díky "péči" u Mariny(, že nejlépší recept je nešahat .

Klári, seznam nemám v digi podobě a scaner moc nefachčí, takže ti asi napíšu jen poplatky o kterých si myslím, že bys chtěla vědět (třeba registraci plemeníka asi nepotřebuješ, ne? :-))

11.12.2008 21:44
sabina

XXX.XXX.64.178

luckai napsal(a):
Jani, teď někdy jsem Áju měřila a má přes 80cm, a myslím, že ještě pár cm dá, takže si budou s hříbem tak nějak koukat z očí do očí .

Sabi děkuju za podporu, už začínám mít špatné spaní jak mi nikdo nevěří, že je to těhule a jestli Sněhule nazačne pořádně "tloustnout" tak tomu začnu věřit i já .
Co se týče hřívy, tak jsem zjistila (díky "péči" u Mariny(, že nejlépší recept je nešahat .

Klári, seznam nemám v digi podobě a scaner moc nefachčí, takže ti asi napíšu jen poplatky o kterých si myslím, že bys chtěla vědět (třeba registraci plemeníka asi nepotřebuješ, ne? :-))

TÁK HOLKY....DNESKA V 31:35 JSEM DÍKY PODPOŘE LENKY SEBRALA ODVAHU A ŘEKLA DOMA O AMIROVI.....

Odezva nebyla příznivá..ale mě už to netrápí...a to že to moje rodiče nepochopily a nepochopí nikdy...s tím se asi musím smířit.

DÍKY LENI.!!!

11.12.2008 21:45
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
TÁK HOLKY....DNESKA V 31:35 JSEM DÍKY PODPOŘE LENKY SEBRALA ODVAHU A ŘEKLA DOMA O AMIROVI.....

Odezva nebyla příznivá..ale mě už to netrápí...a to že to moje rodiče nepochopily a nepochopí nikdy...s tím se asi musím smířit.

DÍKY LENI.!!!

mělo tam být v 21:35sorry...ještě se decánko klepu.

11.12.2008 21:59
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
mělo tam být v 21:35sorry...ještě se decánko klepu.

Sabi, nzč...ale reakce taky nebyla nijak extra hrozná...oni se s tím srovnají...dej jim čas :-) A třeba za tebou jednou přijedou a přivezou mi kus tvrdého chleba

11.12.2008 22:03
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Sabi, nzč...ale reakce taky nebyla nijak extra hrozná...oni se s tím srovnají...dej jim čas :-) A třeba za tebou jednou přijedou a přivezou mi kus tvrdého chleba

Třeba jo....ale víš jak...

11.12.2008 22:05
luckai

XXX.XXX.160.248

sabina napsal(a):

DÍKY LENI.!!!

gratuluju, určitě to chtělo dost odvahy a už bylo na čase. Uvidíš jak se ti dneska bude skvěle spát. Přesně jak říká Lenka ono se to časem srovná (dřív nebo později :-))), hlavně, že už je to venku.

11.12.2008 22:09
sabina

XXX.XXX.64.178

luckai napsal(a):
gratuluju, určitě to chtělo dost odvahy a už bylo na čase. Uvidíš jak se ti dneska bude skvěle spát. Přesně jak říká Lenka ono se to časem srovná (dřív nebo později :-))), hlavně, že už je to venku.

díky Luci

11.12.2008 22:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
díky Luci

Sabi mooc gratuluji k odvaze!!! Neboj, to je přejde! Naši byli taky kůň jen přes jejich mrtvolu, hlavně máma byla na prášky a dneska holčí miluje šíleně, lítá ji vybírat koblížky třeba ve dvě v noci, než jde spát. Se na ni jde podívat a aby si holčí náááhodou nevylisovala nějaký bobeček.....takže u nás sranda. Jsou na ni úplně závislí a já jsem slíbila nedávno mámě, že ji na Use svezu. Pořád ji bolí záda, zhubla nyní 10 kilo (teda máma zhubla..Usa přibrala) a nikdy na koni neseděla. Tak jsem zvědavá, jestli sebere odvahu

Usinka a moje máma

12.12.2008 07:51
vs

XXX.XXX.153.100

lucky napsal(a):
Sabi mooc gratuluji k odvaze!!! Neboj, to je přejde! Naši byli taky kůň jen přes jejich mrtvolu, hlavně máma byla na prášky a dneska holčí miluje šíleně, lítá ji vybírat koblížky třeba ve dvě v noci, než jde spát. Se na ni jde podívat a aby si holčí náááhodou nevylisovala nějaký bobeček.....takže u nás sranda. Jsou na ni úplně závislí a já jsem slíbila nedávno mámě, že ji na Use svezu. Pořád ji bolí záda, zhubla nyní 10 kilo (teda máma zhubla..Usa přibrala) a nikdy na koni neseděla. Tak jsem zvědavá, jestli sebere odvahu

Usinka a moje máma

Maminky jsou odvážné, moje seděla poprvé v životě na koni cca v 60ti letech, když mi jezdila hlídat. Fanfán byl vždycky hodný a já ji nechala kousek popojet, byla celkem spokojená.

Na araba bych ji ale neposadila.

Vlaďka

12.12.2008 08:08
luckai

XXX.XXX.160.248

vs napsal(a):
Maminky jsou odvážné, moje seděla poprvé v životě na koni cca v 60ti letech, když mi jezdila hlídat. Fanfán byl vždycky hodný a já ji nechala kousek popojet, byla celkem spokojená.

Na araba bych ji ale neposadila.

Vlaďka

Pěkné téma maminky :-)
To já mám koně po svojí mamce. Vymyslela námtábory na koni jezdit na tábory, to už měla 30 za sebou. A zatímco my se segrou jsme se plácali na jízdárně v kroku a klusu, ona provozovala v terénu různé kratocvíle, jako pád z cválajícího koně, pojančeného koně za bouřky a další, končící např. pracovní neschopností .
Ale jak sama říká s příbývajícím věkem a malými zkušenostmi už ubývá odvahy a tak teď jí vyhovuje takové piánko na jízdárně :-)).
Nebo si to teď přečte, naštve se a bude chtít jet ven .

12.12.2008 08:49
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
Pěkné téma maminky :-)
To já mám koně po svojí mamce. Vymyslela námtábory na koni jezdit na tábory, to už měla 30 za sebou. A zatímco my se segrou jsme se plácali na jízdárně v kroku a klusu, ona provozovala v terénu různé kratocvíle, jako pád z cválajícího koně, pojančeného koně za bouřky a další, končící např. pracovní neschopností .
Ale jak sama říká s příbývajícím věkem a malými zkušenostmi už ubývá odvahy a tak teď jí vyhovuje takové piánko na jízdárně :-)).
Nebo si to teď přečte, naštve se a bude chtít jet ven .

Teda tady ji to vážně sluší!
No, moje máti na koni nikdy neseděla, ale klidně ji posadím na araba. Usa je hrozně hodný charakterní kůň, mámu bere jako svou, takže nebude problém. Taky ji samozřejmě povedu, protože máma fakt neví jak se "řidí" uň

12.12.2008 09:18
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
No, moje máti na koni nikdy neseděla, ale klidně ji posadím na araba. Usa je hrozně hodný charakterní kůň, mámu bere jako svou, takže nebude problém. Taky ji samozřejmě povedu, protože máma fakt neví jak se "řidí" uň

Holky...tak táta dneska vypadá v celku v pohodě, baví se semnou...
Ale máma probrečela noc...v noci mi přišla říct...že děkuje za zkažené svátky.

Naši jely naposledy na koních když mě byli tři roky...a měla jsem šitou nohu.
Vzali mě za odměnu po nemocnici do Jeseník na týden relaxovat...a u domu, kde sme bydleli byli koně...Valach a kobyla s hříbětem...To bylo taky mimochodem poprvé, co sem s koněm ,,něco,, měla.

Máma se bála i táta, jelikož koně měly prej snad 180cm. Fakt obři i na fotkách....tak obřího koně jsem neviděla....A já se zprvu bála...ale až mě tam posadili, nechtěla jsem dolů a to hříbě, to může za vše co s koňmi prožívám..jelikož to mě okouzlilo.

Máma a táta v té době řídili koně tím, že tahaly do stran...a pak se děsivě bály, protože koně s něma zaparkovali do přístřešku že budou žrát...jenomže to se nelíbilo panu provozovateli....tak je z přístřešku pěkně rychle vypleskal...a máma na poskakujícího koně už nikdy nezapomněla

12.12.2008 09:21
lesterka

XXX.XXX.53.30

sabina napsal(a):

Vzali mě za odměnu po nemocnici do Jeseník na týden relaxovat...a u domu, kde sme bydleli byli koně...Valach a kobyla s hříbětem...To bylo taky mimochodem poprvé, co sem s koněm ,,něco,, měla.

Máma se bála i táta, jelikož koně měly prej snad 180cm. Fakt obři i na fotkách....tak obřího koně jsem neviděla....A já se zprvu bála...ale až mě tam posadili, nechtěla jsem dolů a to hříbě, to může za vše co s koňmi prožívám..jelikož to mě okouzlilo.

Máma a táta v té době řídili koně tím, že tahaly do stran...a pak se děsivě bály, protože koně s něma zaparkovali do přístřešku že budou žrát...jenomže to se nelíbilo panu provozovateli....tak je z přístřešku pěkně rychle vypleskal...a máma na poskakujícího koně už nikdy nezapomněla

Neboj, ona se s tím srovná...zkouší psychický nátlak, jestli by tě tím nezlomila...ona si zvykne. Je to pro ne šok.

12.12.2008 09:22
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Neboj, ona se s tím srovná...zkouší psychický nátlak, jestli by tě tím nezlomila...ona si zvykne. Je to pro ne šok.

já to chápu ale sere mě s takovýma kecama...prostě

12.12.2008 09:23
lesterka

XXX.XXX.53.30

sabina napsal(a):
já to chápu ale sere mě s takovýma kecama...prostě

JJ...a přesně proto to dělá :-))

12.12.2008 09:24
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):

No páni, tak to měli veselo...to byl praštěný majitel asi.....se jim tak trochu nedivím...

Tak to budeš mít doma ještě veselo, ale do nového roku by jsi měla s čistý štítem, takže bylo určitě dobře, že jsi jim to řekla. Však si koně platíš sama, ne? O co jde? Doma ho taky nemáš, že by ti chodil po zahradě a potřebovala by jsi souhlas... prostě máš koně, no... kolik lidí dnes má koně....
Vezmi je někdy na něj podívat, ukaž jim jak se umí předvést a jak je hodný a poslouchá..uvidíš..vyměknou

12.12.2008 09:28
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
No páni, tak to měli veselo...to byl praštěný majitel asi.....se jim tak trochu nedivím...

Tak to budeš mít doma ještě veselo, ale do nového roku by jsi měla s čistý štítem, takže bylo určitě dobře, že jsi jim to řekla. Však si koně platíš sama, ne? O co jde? Doma ho taky nemáš, že by ti chodil po zahradě a potřebovala by jsi souhlas... prostě máš koně, no... kolik lidí dnes má koně....
Vezmi je někdy na něj podívat, ukaž jim jak se umí předvést a jak je hodný a poslouchá..uvidíš..vyměknou

Nechám to uležet...třeba přijdou sami...brácha je nadšenej, celej večer se vyptával..jesli bych ho mohla svést a tak..tak ten se chce jet podívat....táta vypadá být v pohodě...ale tak třeba je to přejde.

12.12.2008 09:33
vs

XXX.XXX.153.100

sabina napsal(a):
Nechám to uležet...třeba přijdou sami...brácha je nadšenej, celej večer se vyptával..jesli bych ho mohla svést a tak..tak ten se chce jet podívat....táta vypadá být v pohodě...ale tak třeba je to přejde.

Jsem rodič - to víš, že to přejde, když zjistí že jsi celá a spokojená. Rodič se těžko vyrovnává s tím, že dítko dělá něco 1. nebezpečného, 2. finančně náročného. Také bych asi těžko vydýchávala například parašutismus

Vezmi je ke koníkovi, až budete všichni v pohodě.
Vlaďka

12.12.2008 09:36
vs

XXX.XXX.153.100

lucky napsal(a):

Každý arab jiný, na našeho bláznivku bych ji neposadila.

Fanfán je starý provozák, vedla si ho sama s tím, že mu má nechat prověšené otěže - v terénu na louce:-)).

No já jsem začínala pořádně v 36, neumím jezdit doteď, a čím jsem starší, tím víc se bojím např. skákat. Zlomená žebra a vykloubený loket od Habiba také k mé dobré pohodě nepřispěl. Navíc se to blbě hojí.

V

12.12.2008 09:39
sabina

XXX.XXX.64.178

vs napsal(a):
Jsem rodič - to víš, že to přejde, když zjistí že jsi celá a spokojená. Rodič se těžko vyrovnává s tím, že dítko dělá něco 1. nebezpečného, 2. finančně náročného. Také bych asi těžko vydýchávala například parašutismus

Vezmi je ke koníkovi, až budete všichni v pohodě.
Vlaďka

Je fakt, že teď s pěnězama těžko vycházím..jelikož Amira ještě splácím..měla jsem nemocného psa...pak i kůň....denně do práce musím autem..abych to potom všechno stihla...jako přiznávám..je to těžký..ale mě to zato stojí... Přítel občas vypomůže tou 1000,- ještě že tak. Občas natankuje...musim jen počkat než to přejde...a budu to v pohodě zvládat...

Nevim, myslím si, že je 100x lepší cpát prachy do svého sna, koníčka...než někteří u nás do fetu, cigaret a podobných...nechodím po hospodách nechlastám..měly by být spokojení.

12.12.2008 09:51
lucky

XXX.XXX.230.77

sabina napsal(a):
Je fakt, že teď s pěnězama těžko vycházím..jelikož Amira ještě splácím..měla jsem nemocného psa...pak i kůň....denně do práce musím autem..abych to potom všechno stihla...jako přiznávám..je to těžký..ale mě to zato stojí... Přítel občas vypomůže tou 1000,- ještě že tak. Občas natankuje...musim jen počkat než to přejde...a budu to v pohodě zvládat...

Nevim, myslím si, že je 100x lepší cpát prachy do svého sna, koníčka...než někteří u nás do fetu, cigaret a podobných...nechodím po hospodách nechlastám..měly by být spokojení.

joo..to já říkám taky

12.12.2008 10:07
vs

XXX.XXX.153.100

sabina napsal(a):

to víš, že budou spokojení, když budeš spokojená ty.

No někdy jako rodiče máme přehnané požadavky, viď?
V

12.12.2008 10:13
sabina

XXX.XXX.64.178

vs napsal(a):
to víš, že budou spokojení, když budeš spokojená ty.

No někdy jako rodiče máme přehnané požadavky, viď?
V

někdy jako rodiče jste na palicia jednou řeknete tam to..jindy tam to..a nejlepší je, když řeknete ,,prostě jiná doba,, a když to řeknu já...byla bych jednu schytala..

Přidejte reakci

Přidat smajlík