sadzi saj
XXX.XXX.117.237
Ahojky,
tak ha
Mi povídejte, aspoň, že je pátek, nemůžu spát, nic, jenže zítra musím stejně vstávat, čeká má dříví, ale aspoň se nemusí do práce, akorát u nás leje, leje a leje
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
Mi povídejte, aspoň, že je pátek, nemůžu spát, nic, jenže zítra musím stejně vstávat, čeká má dříví, ale aspoň se nemusí do práce, akorát u nás leje, leje a leje
U nás taky ráno pršelo
Mno to já téže otužuju každý den, tak mi to překvapuje, asi bych si potřeboval dát si na chvíli voraz!
No nás čeká betonovat kuny jestli nebu de mrznout, což asi nebude..
Mlaďoch dobrej
včera krátká prochajda, čtvereček se nám zahřál, jinak pěkně splasknul, ale ještě jsem ho nechala bez jádra..
Už aby byla ta dovolená!
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
U nás taky ráno pršelo
Mno to já téže otužuju každý den, tak mi to překvapuje, asi bych si potřeboval dát si na chvíli voraz!
No nás čeká betonovat kuny jestli nebu de mrznout, což asi nebude..
Mlaďoch dobrej
včera krátká prochajda, čtvereček se nám zahřál, jinak pěkně splasknul, ale ještě jsem ho nechala bez jádra..
Už aby byla ta dovolená!
Taky se na ni těším jako na smilování
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
já už chci taky dovču
No, já si ještě počkám
Jani, máš ještě tu uzdečku??
sadzi saj
napsal(a):
No, já si ještě počkám
Jani, máš ještě tu uzdečku??
Ahojky, uf tak jsem smázla restíky ze včerejška (končila jsem už ve dvě a všechno nestihla
) a můžu se vám vesele věnovat. Všera jsme s Majdou a Adélkou a její Eliškou byli trénovat u Tomíka, Trénink sedocela povedl (teda jednou jsem si vystoupila, ale ustála jsme to a dopadla na nohy
). Byla to ale moje chyba...Jinak Majda byla moc šikovná a konečně nás i pochválili, že majda začíná chodit pěkně v tempu...Na konci, už ale byla unavená a spocená jak myš, tak jsme trénink zkrátily. Už aby byla ostříhaná a dostala se pořádně do kondice...
Holky, tohle je fotka z našich začátků, aneb jak skákat křížek 30 cm jako metr
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
Ahojky, uf tak jsem smázla restíky ze včerejška (končila jsem už ve dvě a všechno nestihla
) a můžu se vám vesele věnovat. Všera jsme s Majdou a Adélkou a její Eliškou byli trénovat u Tomíka, Trénink sedocela povedl (teda jednou jsem si vystoupila, ale ustála jsme to a dopadla na nohy
). Byla to ale moje chyba...Jinak Majda byla moc šikovná a konečně nás i pochválili, že majda začíná chodit pěkně v tempu...Na konci, už ale byla unavená a spocená jak myš, tak jsme trénink zkrátily. Už aby byla ostříhaná a dostala se pořádně do kondice...
Holky, tohle je fotka z našich začátků, aneb jak skákat křížek 30 cm jako metr
Ahojky,
teda, vy pilně trénujete, to já mám smolíka, nejsou korunky, chjo
Aj aj, jak pak to, že ses vysadila
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak to já se mam
2 trenéři a zadarmo,ale je fakt že jen jeden měl kdysi trenérskou licenci, jenže stará škola,takže nic moc(taky prý už si to všechno nepamatuje) a ještě ke všemu máma,takže to stojí za to
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
tak to já se mam
2 trenéři a zadarmo,ale je fakt že jen jeden měl kdysi trenérskou licenci, jenže stará škola,takže nic moc(taky prý už si to všechno nepamatuje) a ještě ke všemu máma,takže to stojí za to
no právě
Já jsem ráda za ty, co mám a ráda si je zaplatím, protože vidím, že se posunujeme kupředu
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
No šla jsem kombinaci 4 skoky a mezi 3 a 4 skokem distanc na 3 cvalový a majda se mi tak nějak rozletěla, a pokusila se to vyhnou, já ji nenechala, ale nevyšel jí krok, já šla před pohybem, takže ve chvíli, kdy ona odskakovala já už byla nad jejím krkem, ale zuby nehty jsem se držela, abych nespadla do skoku a k zemi jsem se poroučela až po doskoku, a dopadla jsem na nohy, takže jsme ani špinavá nebyla
, trenér mě vyhodil zpět do sedla a skákalo se vesele dál....
Zítra tam jdu majdu ostříhat a pak máme zase trénink, tak doufám, že to bude ok a Adélka ze stáje nás půjde fotit, takže bude i dokumentace
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
No šla jsem kombinaci 4 skoky a mezi 3 a 4 skokem distanc na 3 cvalový a majda se mi tak nějak rozletěla, a pokusila se to vyhnou, já ji nenechala, ale nevyšel jí krok, já šla před pohybem, takže ve chvíli, kdy ona odskakovala já už byla nad jejím krkem, ale zuby nehty jsem se držela, abych nespadla do skoku a k zemi jsem se poroučela až po doskoku, a dopadla jsem na nohy, takže jsme ani špinavá nebyla
, trenér mě vyhodil zpět do sedla a skákalo se vesele dál....
Zítra tam jdu majdu ostříhat a pak máme zase trénink, tak doufám, že to bude ok a Adélka ze stáje nás půjde fotit, takže bude i dokumentace
Tak to si měla akční den
Na fotečky se těším
jahudka
napsal(a):
no to já si taky připlatila v Herouticích
a je fakt že i s tím co mam jdu dopředu
a jsem za to moc a moc ráda,protože mě trenér hodně pomáhá jak po stránce jezdecké tak i pracovní u koní
Já jsme taky moc ráda za Toma, je opravdu vidět každá hodina tréninku, včera už majda chodila moc pěkně...Ještě bych chtěla nějakého drezurního trenéra, protože drezuru tom netrénuje, jen čistě skoky...
Hrozně mi vyhovoval Filip Minařík, ted má někdy v zimě soustřeďko kousek od prahy, tak mě to docela láka...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
Já jsme taky moc ráda za Toma, je opravdu vidět každá hodina tréninku, včera už majda chodila moc pěkně...Ještě bych chtěla nějakého drezurního trenéra, protože drezuru tom netrénuje, jen čistě skoky...
Hrozně mi vyhovoval Filip Minařík, ted má někdy v zimě soustřeďko kousek od prahy, tak mě to docela láka...
Jo jo, v lednu má soustředění v Rudné, taky bych hned jela, ale není s kým
Na které straně Prahy vlastně si Katko??
jahudka
napsal(a):
v Rudné u Prahy?? je to Praha západ??? to je kousek a kde tam??? ani nevím,že tam taky mají oře
http://www.js-arcos.cz/index.php
Tady v té stáji Andrej, majdu mám na rozkoši (průhonice) a já bydlík kousek od hájů (konečná metra C), já bych jela, tak andrej nepojedem spolu?? Jela bych asi i v lednu i v unoru...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
http://www.js-arcos.cz/index.php
Tady v té stáji Andrej, majdu mám na rozkoši (průhonice) a já bydlík kousek od hájů (konečná metra C), já bych jela, tak andrej nepojedem spolu?? Jela bych asi i v lednu i v unoru...
Jo já vím, že v téhle stáji
No bohužel nemám, kdo by jel se mnou v přepraváku ani dopravce, takže bych se prohla jenom za dopravu. Možná bych věděla o drez. trenérovi
sadzi saj
napsal(a):
Jo já vím, že v téhle stáji
No bohužel nemám, kdo by jel se mnou v přepraváku ani dopravce, takže bych se prohla jenom za dopravu. Možná bych věděla o drez. trenérovi
Povídej??
No každopádně, kdyby sis to rozmyslela, ráda pojedu s tebou :) Bylo by fajn vidět se na živo a nej jen přes faunu nebo mailíky
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
Povídej??
No každopádně, kdyby sis to rozmyslela, ráda pojedu s tebou :) Bylo by fajn vidět se na živo a nej jen přes faunu nebo mailíky
Písnu na mail, nevím, zda to bude pro tebe dostupný i finančně
No myslím, že to nehrozí, nakonec jsem snad koupila tomu mýmu docela drahý dárek k Vánocům, takže dost peněz, takže si o soustředění můžu nechat zdát.
sadzi saj
napsal(a):
Písnu na mail, nevím, zda to bude pro tebe dostupný i finančně
No myslím, že to nehrozí, nakonec jsem snad koupila tomu mýmu docela drahý dárek k Vánocům, takže dost peněz, takže si o soustředění můžu nechat zdát.
ok písni na mail, jinak co jsi koupila příteli? Já nějak vůbec nemám ispiraci, co tomu mýmu koupit
katusa
napsal(a):
ok písni na mail, jinak co jsi koupila příteli? Já nějak vůbec nemám ispiraci, co tomu mýmu koupit
Téda, vy dneska jedete!
No vidíte, já trnéra nemam a taky se posunujeme, ale jakym směrem, to už nepovim
Ba ne, tim co chci, tak myslim že pokroky jsou..
Ježíš ty vánoce! No my celorodině koupili mladýmu svářecí invertor - 14500!
Ale bude se hodit
Tak Jani, tys mi s tou dečkou teda poradila
A co vy dvě zbylí? Vykrojenou, nebo čabraku? Porďte pls! Nebo si koupim obě a bude! Jo a nemáte zkušenost s dečkou s kapsama? Ta se mi taky líbí jak praktická..
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Téda, vy dneska jedete!
No vidíte, já trnéra nemam a taky se posunujeme, ale jakym směrem, to už nepovim
Ba ne, tim co chci, tak myslim že pokroky jsou..
Ježíš ty vánoce! No my celorodině koupili mladýmu svářecí invertor - 14500!
Ale bude se hodit
Tak Jani, tys mi s tou dečkou teda poradila
A co vy dvě zbylí? Vykrojenou, nebo čabraku? Porďte pls! Nebo si koupim obě a bude! Jo a nemáte zkušenost s dečkou s kapsama? Ta se mi taky líbí jak praktická..
No jo, jsem zapomněla odpovědět, dostane PDA
Stáni, já bych šla do čabraky
Teda, tady je tak krásně a já dřepím v práci, chjo a zítra bude u kobí veselo, to nechci vidět bo spíše spolujezdkyně
sadzi saj
napsal(a):
No jo, jsem zapomněla odpovědět, dostane PDA
Stáni, já bych šla do čabraky
Teda, tady je tak krásně a já dřepím v práci, chjo a zítra bude u kobí veselo, to nechci vidět bo spíše spolujezdkyně
Ahoj děvčata, tak co víkend?? U nás proběhlo historicky první stříhání v mém i majdině životě. Byla naprosto skvělá, Tomík říkal, že většinou když jdou koně na stříhání poprvné musí je nasedovat, ale majda to zvládla jako profík....
. Tak vás dnes budu zásobovat fotkama ze stříhání a následného skákání. Měli jsme totiž hned po stříhání trénink. Přijela ještě adélka s Elíškem a Pěťa se Samíkem z rozkoše a všichni jsme hupkali. Majdě to docela šlo, ale byla aasi trochu vyjevená, z toho stříhání. (byla na kocandě už od rána a trénovat jsme šli až od tří). Ale myslím, že jí to docela šlo. I Tom říkal, že už je vidět znatelný pokrok...Tak jedna před akcí
katusa
napsal(a):
Ahoj děvčata, tak co víkend?? U nás proběhlo historicky první stříhání v mém i majdině životě. Byla naprosto skvělá, Tomík říkal, že většinou když jdou koně na stříhání poprvné musí je nasedovat, ale majda to zvládla jako profík....
. Tak vás dnes budu zásobovat fotkama ze stříhání a následného skákání. Měli jsme totiž hned po stříhání trénink. Přijela ještě adélka s Elíškem a Pěťa se Samíkem z rozkoše a všichni jsme hupkali. Majdě to docela šlo, ale byla aasi trochu vyjevená, z toho stříhání. (byla na kocandě už od rána a trénovat jsme šli až od tří). Ale myslím, že jí to docela šlo. I Tom říkal, že už je vidět znatelný pokrok...Tak jedna před akcí
Ahoj, tak si ji nakonec oškubala
To je šikulka
to my sme sporťáky po stříhání vždycky jen pouštěli do výběhu, páč z toho byli vystreslí..a to se stříhali pravidelně
No my víkend dobrý, pořád nám tedy hřeje ten svalík, tak bylo v sobotu volníčko a v neděli jsme byli na větší procházce - asi dvě hodiny.. bylo to fajn, dělali jsme chvíli kravinky na louce a pak i při chůzi - vodila jsem ho z obou stran a pak nešla před nim, ale vedle a tak a taky najednou naklusat a najednou zastavit, malýmu to moc šlo a byl děsně rostomilej, vždycky když věděl že udělal dobře, tak do mě strkal čumesem a chtěl drbat
chypi
napsal(a):
Ahoj, tak si ji nakonec oškubala
To je šikulka
to my sme sporťáky po stříhání vždycky jen pouštěli do výběhu, páč z toho byli vystreslí..a to se stříhali pravidelně
No my víkend dobrý, pořád nám tedy hřeje ten svalík, tak bylo v sobotu volníčko a v neděli jsme byli na větší procházce - asi dvě hodiny.. bylo to fajn, dělali jsme chvíli kravinky na louce a pak i při chůzi - vodila jsem ho z obou stran a pak nešla před nim, ale vedle a tak a taky najednou naklusat a najednou zastavit, malýmu to moc šlo a byl děsně rostomilej, vždycky když věděl že udělal dobře, tak do mě strkal čumesem a chtěl drbat
Tak to je hezký
je to prostě šikulka...
No majda je prostě moje zlato, tady je videjko z tréninku: http://www.youtube .com/watch?v=Hv0_4EpgjKk&feature=related
katusa
napsal(a):
Tak to je hezký
je to prostě šikulka...
No majda je prostě moje zlato, tady je videjko z tréninku: http://www.youtube .com/watch?v=Hv0_4EpgjKk&feature=related
Já si to nemůžu pustit - v práci to nemáme povolený
Ale doma na to juknu určitě
Já bych taky chtěla někdy natočit, nebo aspoň vyfotit při ježdění, ale to by musel někdo bejt ochotnej tma se mnou jít
chypi
napsal(a):
Já si to nemůžu pustit - v práci to nemáme povolený
Ale doma na to juknu určitě
Já bych taky chtěla někdy natočit, nebo aspoň vyfotit při ježdění, ale to by musel někdo bejt ochotnej tma se mnou jít
to je jasný, právěšli nás nejdříve točit a pak když zjistily že jsou téměř všechnyfotky mázlé, tak začali raději točit adélčiny rodiče... Ale určitě je to moc dobrý, alespoň vidíš ty chyby který fakt děláš, ale ani si je neuvědomuješ...
katusa
napsal(a):
to je jasný, právěšli nás nejdříve točit a pak když zjistily že jsou téměř všechnyfotky mázlé, tak začali raději točit adélčiny rodiče... Ale určitě je to moc dobrý, alespoň vidíš ty chyby který fakt děláš, ale ani si je neuvědomuješ...
no právě a já jak nemam žádnýho trnéra, tak by se mi to hodilo.. Jenže by to chtělo nějakou lepší kameru, ono tim mobilem by to stejnak nebylo ono
Ale aspoň ty fotky by byli fajn..
Ty jo, tys ji vylepala celou! Já myslela jestli ji nenecháš třebas záda a podselem
chypi
napsal(a):
no právě a já jak nemam žádnýho trnéra, tak by se mi to hodilo.. Jenže by to chtělo nějakou lepší kameru, ono tim mobilem by to stejnak nebylo ono
Ale aspoň ty fotky by byli fajn..
Ty jo, tys ji vylepala celou! Já myslela jestli ji nenecháš třebas záda a podselem
původně jsme chtěla, ale nakonecj sme to šmikly celý... a musim říct že se na tréninku vůbec nespotila :)
chypi
napsal(a):
ty jo, koukám že sme tu sami..
Tak hlavně ted neofouknout
asi jsme tu fakt sami, taky jsem o tom už přemýšlela....Tak dnes budeme holt soukromničit
. Jinak neofoukne, deku už nesundá, akorát na skákání a to jen v případě, že nebude hnusně :) koukej jak umí natáhnout krok
chypi
napsal(a):
tak to jo
Tak koukám nejsme tu sami, ale asi se s náma nebaví
asi ne no...škoda. Nevíš co je dnes s Andrej?? Stáňo, pojedu s majdou v únoru na drezurní soustřeďko s filipem minaříkěm, je to v rudný u prahy (takže kousek, ani ořesoávat tam nemusím a cesta taky vyjde na pár kaček..) a už jse sehnala i druhýho koně do vozíku, pojede se mnou holčina co kdysi dávno jezdila majdu a ted má svou kobylku delissu ustájenou u mého trenéra. A pojedem spolu....Už se hrozně těším. A btw cena je 1500 za tři dny, docela pěkný, ne? majda a náklop
BTW co myslíš vypadá tlustě? trenér jí furt říká velká, hnědá a tlustá
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
no tak jo aby jste neřekli
jak je?? Stáni co malej???
katusa
napsal(a):
asi ne no...škoda. Nevíš co je dnes s Andrej?? Stáňo, pojedu s majdou v únoru na drezurní soustřeďko s filipem minaříkěm, je to v rudný u prahy (takže kousek, ani ořesoávat tam nemusím a cesta taky vyjde na pár kaček..) a už jse sehnala i druhýho koně do vozíku, pojede se mnou holčina co kdysi dávno jezdila majdu a ted má svou kobylku delissu ustájenou u mého trenéra. A pojedem spolu....Už se hrozně těším. A btw cena je 1500 za tři dny, docela pěkný, ne? majda a náklop
BTW co myslíš vypadá tlustě? trenér jí furt říká velká, hnědá a tlustá
Nevím kde holky váznou..
mě se nezdá, je taková mohutná, ale tlustá ne.. A kor ted v zimě to vůbec neřešim..
Kdybys viděla malýho..měsíc flákačka a je jak balón a funí v každym kopečku..
jahudka
napsal(a):
no tak jo aby jste neřekli
jak je?? Stáni co malej???
tak to jsem ráda, že ti tlustá nepřijde, jo mohutná to ona je a už asi vždycky bude, ale to se mi líbí...Moc nemusim takový ty koně sušínky
katusa
napsal(a):
tak to jsem ráda, že ti tlustá nepřijde, jo mohutná to ona je a už asi vždycky bude, ale to se mi líbí...Moc nemusim takový ty koně sušínky
Ahoj! No to je dost! Mlaej, zdá se mi lepší, musím zaklepat a nechci zakřiknout!
Dostává od pátku equipalazon, ale nechci mu to dávat dlouho a jestli nezabere, tak nevim co s ním.. Včera jsme byli na větší prochajdě a i do kopečka a nezdálo se mi že by se muto nějak výrazně ohřálo, takže doufám že to zabírá! Snad budeme do vánoc OK, mrzelo by mi kdyby sme nemohli na vyjížďku, bude to jen couračka a konečně s holkama od nás, tak snad do té doby se mu to sklidní, ale kdyby to nešlo, tak by se nedalo nic dělat no.. ´
Katuš, mě se taky líbí mohutňáci
chypi
napsal(a):
Ahoj! No to je dost! Mlaej, zdá se mi lepší, musím zaklepat a nechci zakřiknout!
Dostává od pátku equipalazon, ale nechci mu to dávat dlouho a jestli nezabere, tak nevim co s ním.. Včera jsme byli na větší prochajdě a i do kopečka a nezdálo se mi že by se muto nějak výrazně ohřálo, takže doufám že to zabírá! Snad budeme do vánoc OK, mrzelo by mi kdyby sme nemohli na vyjížďku, bude to jen couračka a konečně s holkama od nás, tak snad do té doby se mu to sklidní, ale kdyby to nešlo, tak by se nedalo nic dělat no.. ´
Katuš, mě se taky líbí mohutňáci
jéje a to je co?? se v tom vůbec nevyznám
to mu dáváš do žrádla??
no my jsme rozhodli pořád novoroční vyjížku
tak jsem zvědavá, zatím máme 6 koní
no ale myslím, že nás bude víc
jinak já jsem taky pro tlusťoučký koníčky, takže doufám, že se Pája trošku zpraví aby mu všede nelezli kosti
jo jinak tohle dokázali nějací odborníci
jahudka
napsal(a):
jéje a to je co?? se v tom vůbec nevyznám
to mu dáváš do žrádla??
no my jsme rozhodli pořád novoroční vyjížku
tak jsem zvědavá, zatím máme 6 koní
no ale myslím, že nás bude víc
jinak já jsem taky pro tlusťoučký koníčky, takže doufám, že se Pája trošku zpraví aby mu všede nelezli kosti
jo jinak tohle dokázali nějací odborníci
jo a tohle taky, ale to nebylo ze země vidět, max. na štaflích
je to můj malej velkej chudáček a zlatíčko
jahudka
napsal(a):
jo a tohle taky, ale to nebylo ze země vidět, max. na štaflích
je to můj malej velkej chudáček a zlatíčko
teda jani ten si taky prošel asi svym, co? Určitě potřebuje vykrmit, na to fotce v postoji se mi zdá dost hubenej. jinak equipalazon, je přípravek proti bolesti...Něco jako ibuprofen. Ale nesmíš ho dávat třeba před závodama, je branej jako doping, páč díky němu ti třeba kůň přestane kulhat, ale jen proto že necící bolest...Majda se mi ted zdá moc pěkná, akorát ještě trochu nasvalit zadek a prsa....nebo co myslíte??
katusa
napsal(a):
teda jani ten si taky prošel asi svym, co? Určitě potřebuje vykrmit, na to fotce v postoji se mi zdá dost hubenej. jinak equipalazon, je přípravek proti bolesti...Něco jako ibuprofen. Ale nesmíš ho dávat třeba před závodama, je branej jako doping, páč díky němu ti třeba kůň přestane kulhat, ale jen proto že necící bolest...Majda se mi ted zdá moc pěkná, akorát ještě trochu nasvalit zadek a prsa....nebo co myslíte??
já nevím co si vše zkusil, bohužel jsem uplně vše nedopátrala jen to co jsem potřebovala vědět a teď vím
řekla bych že zadek jako my
jahudka
napsal(a):
já nevím co si vše zkusil, bohužel jsem uplně vše nedopátrala jen to co jsem potřebovala vědět a teď vím
řekla bych že zadek jako my
tady na té fotce ty žebra nejsou tolik vidět
katusa
napsal(a):
tady na té fotce vypadá dobře...Ještě nasvalit pořádně krčisko a plece a bude z něj kusanec...Mě se právě u majdy hrozně líbí ten její krk, vůbec ho nemá jak kobyla...
no jo nemůže vypadat jako kus koňa když se 2 měsíce coural ve westu a 2 roky vozil začátečníky po lese a jízdárně
ale my začínáme pracovat tak uvidíme na jaře
no už aby bylo zase vidět alespon do 19h
to hned sedlam a jezdím,ale to si počkám do dubna
jo Majda má krčisko
šklebítko
jahudka
napsal(a):
no jo nemůže vypadat jako kus koňa když se 2 měsíce coural ve westu a 2 roky vozil začátečníky po lese a jízdárně
ale my začínáme pracovat tak uvidíme na jaře
no už aby bylo zase vidět alespon do 19h
to hned sedlam a jezdím,ale to si počkám do dubna
jo Majda má krčisko
šklebítko
já už chci taky světlo, takhle majda 2 a někdy dokonce 3x do týdně stojí, protože prostě nestíhám z práce a přeci jen ve tmě si žádný extra pohyb nedovolím....
škoda že je tahle mázlá
katusa
napsal(a):
já už chci taky světlo, takhle majda 2 a někdy dokonce 3x do týdně stojí, protože prostě nestíhám z práce a přeci jen ve tmě si žádný extra pohyb nedovolím....
škoda že je tahle mázlá
no tak mi jen víkendíme a Ajka jezdí ještě cca 2x v týdnu
a Robin vlastně taky
a když mam dovču tak taky drandíme
jahudka
napsal(a):
no tak mi jen víkendíme a Ajka jezdí ještě cca 2x v týdnu
a Robin vlastně taky
a když mam dovču tak taky drandíme
Ahuj! Tak jak je při úterku? Holky me se včera udělalo v práci najednou tak špatně že sem myslela že to se mnou šlehne! Tohle se mi ještě ani jednou nestalo!
Dneska máme mít nějakej presidentskej míting, se jim na to vyprdnu a pošupajdim za Malym, včera jsem ho zanedbala, tak dneska chci na prochajdu..a taky musim okouknout ten jeho zadek, od pátka bere ten eqp, tak jestli se to zlepšilo, protože mu ho už dneska chci dát naposled..
A taky ho chci dneska už trochu v kroku potrénovat, vždyt takle flákat se je nehoráznost
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
hoj baby, už sjem se na vás nebyla dlouho mrknout...nový hnědý přírůstek se mi fest líbí..:))to bude krásný kus koňa..
a Majda má krčisko jak moje rezavica, jak nějaké hřebčisko:)
Stáni, vrátím se k tomu bezkostráči, co si psala v jiném tématu...
měla jsem typ Arizona - bezkostrové, halvně proto, že vymyslet černé věci seldo je fakt za trest...
ale po 14 dnech jsem ho vzhledem k finanční krizi prodávala..možná jsem od toho čekala víc, jakože nedsedělo se mi v tom špatně, ale třeba teďmám tu Westjackovu Californii a je to fakt rozdíl..sedlo jsem kupovala hlavně proto, že Kerkovi vyhovuje jízda bez sedla..ale nějak to pro ěm nebylo ono..a halvně mě odrazovali kamarádi, že ze sedla za 15000 Kč měli po pár měsících kus hadru, tož šlo z domu..
ale jinak to nebylo špatné, ale nebudu kecat, že tohle není lepší..
Btw to je blbé, že to tomu tvojemu Maluchovi furt hřeje..ale s tím equip. fakt opatrně..
kukinatost
napsal(a):
hoj baby, už sjem se na vás nebyla dlouho mrknout...nový hnědý přírůstek se mi fest líbí..:))to bude krásný kus koňa..
měla jsem typ Arizona - bezkostrové, halvně proto, že vymyslet černé věci seldo je fakt za trest...
ale po 14 dnech jsem ho vzhledem k finanční krizi prodávala..možná jsem od toho čekala víc, jakože nedsedělo se mi v tom špatně, ale třeba teďmám tu Westjackovu Californii a je to fakt rozdíl..sedlo jsem kupovala hlavně proto, že Kerkovi vyhovuje jízda bez sedla..ale nějak to pro ěm nebylo ono..a halvně mě odrazovali kamarádi, že ze sedla za 15000 Kč měli po pár měsících kus hadru, tož šlo z domu..
Btw to je blbé, že to tomu tvojemu Maluchovi furt hřeje..ale s tím equip. fakt opatrně..
Ahuj, no jo tos mi tu jmenovala všecko nad čim přemejšlim.. No nevím někde slyším chválu někde ne.. A hlavně já sem děsná, na co si nesáhnu a co neodskoušim, to nechci! U šlachovek počínaje u sedla konče.. A ještě navíc nevim jestli anglickej typ nebo western (ten se mi líbí víc, ale do ted jezdim angl)
Ale vlastně to ted řešim zbytečně, páč stejně nejsou money!
No ten eqp bere od pátka - dneska to je pátá dávka a tou končim! Ještě mu dam týden klid a uvidíme.. jinak asi začnu dělat že to nevidim potvorovi jednomu, jak mi taky radili!
No jó, já jsem taky na ty krkatý a myslím že Malej na tom neni tak zle
chypi
napsal(a):
Ahuj, no jo tos mi tu jmenovala všecko nad čim přemejšlim.. No nevím někde slyším chválu někde ne.. A hlavně já sem děsná, na co si nesáhnu a co neodskoušim, to nechci! U šlachovek počínaje u sedla konče.. A ještě navíc nevim jestli anglickej typ nebo western (ten se mi líbí víc, ale do ted jezdim angl)
Ale vlastně to ted řešim zbytečně, páč stejně nejsou money!
No ten eqp bere od pátka - dneska to je pátá dávka a tou končim! Ještě mu dam týden klid a uvidíme.. jinak asi začnu dělat že to nevidim potvorovi jednomu, jak mi taky radili!
No jó, já jsem taky na ty krkatý a myslím že Malej na tom neni tak zle
JJ, to je ta první fotka s ním, co si ho pamatuju, jak vypadá jako megakonisko s maxi krkem...:)
No, moje Vica je na tom s krčiskem taky dobře, i když v době dávné, když sjme jí koupila ho měla úplně naopak...:(
kukinatost
napsal(a):
tak holky, už taky strašim v práci...včera jsem za majdou nebyla, byla jezdit moje sestřenka, vždycky když nemám čas, vezme majdu na takovou pohodovou vyjížďku. Fakt snahu o spolujezdcejsme už asi vzdala....Takhle mi pomáhá sestřenka, sem tak koupí majdě nějaký pamlsky, nebo nějakou drobnost a já vím, že mi na 100% nelže...Jinak dneska se chystám s majdou trochu podrezurkovat. v únoru se chystán na drezurní soutřeďko, tak se musíme dát malinko do kupy
A co vy? jak to jde v práci?
Stáňi: co že se ti udělalo takhle zle?? Na tebe vlezl nějaký bacil, bo co??
JANA (OD KERKY) - SAKRA BLBEJ CAPS...taky dost, že jsi k nám zavítala
.. JJ rezatica má moc pěkný krčiško, už jsem na ní koukala dřív, je to taky kus koně, co?? holky tuhle fotku mám moc ráda
je ještě z bohnic
katusa
napsal(a):
tak holky, už taky strašim v práci...včera jsem za majdou nebyla, byla jezdit moje sestřenka, vždycky když nemám čas, vezme majdu na takovou pohodovou vyjížďku. Fakt snahu o spolujezdcejsme už asi vzdala....Takhle mi pomáhá sestřenka, sem tak koupí majdě nějaký pamlsky, nebo nějakou drobnost a já vím, že mi na 100% nelže...Jinak dneska se chystám s majdou trochu podrezurkovat. v únoru se chystán na drezurní soutřeďko, tak se musíme dát malinko do kupy
A co vy? jak to jde v práci?
Stáňi: co že se ti udělalo takhle zle?? Na tebe vlezl nějaký bacil, bo co??
JANA (OD KERKY) - SAKRA BLBEJ CAPS...taky dost, že jsi k nám zavítala
.. JJ rezatica má moc pěkný krčiško, už jsem na ní koukala dřív, je to taky kus koně, co?? holky tuhle fotku mám moc ráda
je ještě z bohnic
no, onoje fajně, že vedle mě pomalu každý oř vypadá velký...my malí smradi...:))
JJ, tady Majda vypadá jak maximální neviňátko:)
tady Vica při tréninku...teď mám utrum, snad se dokopu dostat apsoň občas do haly...jízdárna je totálně pod vodou...
ale max. hodíme light odpočinek a na jaře to zase pořádně rozjedem..:)
kukinatost
napsal(a):
no, onoje fajně, že vedle mě pomalu každý oř vypadá velký...my malí smradi...:))
tady Vica při tréninku...teď mám utrum, snad se dokopu dostat apsoň občas do haly...jízdárna je totálně pod vodou...
To máš pravdu, ale bylo to vtipné když jsem to fotila (je to fotka z mobilu, ale docela dobrá kvalita,ne?
) ona byla ustájená v psyciatrické léčebně bohnice, a kolem jízdárny, tam chodili chovanci na procházky. a tahle fotka je focená po práci, když jsem jí shodila sedlo, aby se mohla trochu proběhnout a ona začala takhle strule koukat na kluka postižrného, retardovaného(dělal takové trhavé pohyby, křičel...) a majda na něj takhle koukala a asi o tveřinu později se ho šíleně vylekaka, začala lítat po jízdárně až vyskočila ven....a žeje tam docela vysoké hrazení, alel zavolala jsem na ní a bežela se za mě schovat, prdelka moje....BTw ale i zadek máme pěknej...
kukinatost
napsal(a):
Ahuj Katuš, asi je to tim že sem ženská, ale takle zle mi při tom ještě nebylo, fakt sem nevedela co mam dělat, seděla jsem na šatně a klepala se jak ratlík, měla sem spocený i ruce zvrchu, to se mi ještě nestalo!
No jo a Malej při tom takovej prďola prcatej, ale zlatíčko co bych neměnila
chypi
napsal(a):
Ahuj Katuš, asi je to tim že sem ženská, ale takle zle mi při tom ještě nebylo, fakt sem nevedela co mam dělat, seděla jsem na šatně a klepala se jak ratlík, měla sem spocený i ruce zvrchu, to se mi ještě nestalo!
No jo a Malej při tom takovej prďola prcatej, ale zlatíčko co bych neměnila
Katuš a kdys ji tam měla? Já tam byla cca dva roky zpátky, možná sem ji viděla, nebo si ji i hladila! Byla tam i hala a zrovna nekdo jezdil a taková tlustější žena vedla hodinu!
chypi
napsal(a):
Katuš a kdys ji tam měla? Já tam byla cca dva roky zpátky, možná sem ji viděla, nebo si ji i hladila! Byla tam i hala a zrovna nekdo jezdil a taková tlustější žena vedla hodinu!
hele byla jsme tam od lonský zimy do letošního května...
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
no, tak se nám to venku hezky rýsuje....:))
super, aspoň smrady po té době konečně pořádně protáhnu an vyjížďce...a občas budu nucena dokopat se vyjet něco popracovat do té haly..ale zase trocha odpočinku a terénění nám taky neublíží a na jaře pořádně začneme anení boha, abyhc aspoń na ěnjaký ten VT nevyjela..s rezavou hopsandou:)
kukinatost
napsal(a):
no, tak se nám to venku hezky rýsuje....:))
super, aspoň smrady po té době konečně pořádně protáhnu an vyjížďce...a občas budu nucena dokopat se vyjet něco popracovat do té haly..ale zase trocha odpočinku a terénění nám taky neublíží a na jaře pořádně začneme anení boha, abyhc aspoń na ěnjaký ten VT nevyjela..s rezavou hopsandou:)
tý jo ta skáčemoc pěkně...Naštěstí u mého trenéra je jízdárna ještě pořád sjízdná, takže trénujeme stále, ale jen gymnastické řadičky, ne moc vysoké,ale chce abych je jezdila dobře technicky (odskoky, počet cvalových...) koukni http://www.youtube.com /watch?v=Hv0_4EpgjKk&feature=related mezera za com
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
tý jo ta skáčemoc pěkně...Naštěstí u mého trenéra je jízdárna ještě pořád sjízdná, takže trénujeme stále, ale jen gymnastické řadičky, ne moc vysoké,ale chce abych je jezdila dobře technicky (odskoky, počet cvalových...) koukni http://www.youtube.com /watch?v=Hv0_4EpgjKk&feature=related mezera za com
Čus kočeny, tak jsem tu
sadzi saj
napsal(a):
Čus kočeny, tak jsem tu
jj, ot bylo ještě kdysi tohle vyšší skákání, teď max. devadesátku a samá gymnastika..třeba tady...
a Andrej zdravím nás z rezavicovité sekce:)
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
a tu jsme se nevešly do záběru:)
na videjko juknu, taky jich mám kupu, ale není čas to někam hodit..:(
kukinatost
napsal(a):
a tu jsme se nevešly do záběru:)
na videjko juknu, taky jich mám kupu, ale není čas to někam hodit..:(
hele přestaňte mi tady navádět, já už bych se taky šla svézt! Chjo, ale mimo našeho čtverečku, kolbiště stejně plave a ted možná ještě pro změnu bruslí, takže smolec.. No a mam obavu aby až vytáhno Malýho do terénu nedělal po takovej době sprasky
chypi
napsal(a):
hele přestaňte mi tady navádět, já už bych se taky šla svézt! Chjo, ale mimo našeho čtverečku, kolbiště stejně plave a ted možná ještě pro změnu bruslí, takže smolec.. No a mam obavu aby až vytáhno Malýho do terénu nedělal po takovej době sprasky
ahojky, tak já už taky pracuji dneska později, ale o to déle
no už aby byl víkend se těším od neděle se ještě pořádně nemůžu hejbat to ježdění jen o víkendech je hrůza a děs a pak když člověk má trénink tak ho vše bolí
jahudka
napsal(a):
ahojky, tak já už taky pracuji dneska později, ale o to déle
no už aby byl víkend se těším od neděle se ještě pořádně nemůžu hejbat to ježdění jen o víkendech je hrůza a děs a pak když člověk má trénink tak ho vše bolí
Nazdárek, tak koukám že sme se včera nějak zasekli!
Jakpak je při středě? Už aby byl pátek co? Tak včera jsem kokala na náš problematický čtvereček a před procházkou nebyl a po prchajdě "jen" slehly chlupy, takže zlepšení nějaké je.. Holky už mi včera lákali at s nima jedu na krokajdu a že někde zaklušou, tak jsem říkal aže i jo , ale naštěstí jsem si to rozmyslela že to nechci uspěchat a udělal jsem dobře.. Koníci je prý trochu pozlobili, to by mylýmu neprospělo, kdyby se hecoval s nima.. Byli jsme na prochajdě po tmě, kosek jsem i jela, ale jan kde mi to přišlo bezpečný - při představě že někde vystoupim a Malej poletí někam do tmy a přes ves mi poněkud děsí.. Byl ale oudňoučkej, i když už občas koukne..no aby ne, měsíc nic nedělá!
chypi
napsal(a):
Nazdárek, tak koukám že sme se včera nějak zasekli!
Jakpak je při středě? Už aby byl pátek co? Tak včera jsem kokala na náš problematický čtvereček a před procházkou nebyl a po prchajdě "jen" slehly chlupy, takže zlepšení nějaké je.. Holky už mi včera lákali at s nima jedu na krokajdu a že někde zaklušou, tak jsem říkal aže i jo , ale naštěstí jsem si to rozmyslela že to nechci uspěchat a udělal jsem dobře.. Koníci je prý trochu pozlobili, to by mylýmu neprospělo, kdyby se hecoval s nima.. Byli jsme na prochajdě po tmě, kosek jsem i jela, ale jan kde mi to přišlo bezpečný - při představě že někde vystoupim a Malej poletí někam do tmy a přes ves mi poněkud děsí.. Byl ale oudňoučkej, i když už občas koukne..no aby ne, měsíc nic nedělá!
Je dobře, že to nechceš uspěchat....Určitě už bude brzyfit a užiješ si ježdění dost a dost...
Já jsme včera byla s majdou přiježďovat, hlavně přechody a prodloužení chodů, hlavně ve cvalu. A majda byla úžasná. obvykle nemá problém s přechody výš, např. krok-cval, zastavení-cval, zastavení-klus,couvání - klus. Ale občas se jí nechce dělat korktní přechody: cval-krok, klus, zastavení....Ale včera byla úplně fantastická...Udělala mi moc velkou radost....a v sobotu máme zase skokový trénink, tak jsem zvědavá....
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
Je dobře, že to nechceš uspěchat....Určitě už bude brzyfit a užiješ si ježdění dost a dost...
Já jsme včera byla s majdou přiježďovat, hlavně přechody a prodloužení chodů, hlavně ve cvalu. A majda byla úžasná. obvykle nemá problém s přechody výš, např. krok-cval, zastavení-cval, zastavení-klus,couvání - klus. Ale občas se jí nechce dělat korktní přechody: cval-krok, klus, zastavení....Ale včera byla úplně fantastická...Udělala mi moc velkou radost....a v sobotu máme zase skokový trénink, tak jsem zvědavá....
Ahojky,
Kati, tak to si se měla, u nás včera jízdárna, jak šutr totál nesjízdná, takže jsem se spolujezdkyní vyrazila na noční krokovku, už máme reflexy, tak to bylo fajn
Takže razíš na soustřeďko jo a koukala si na tu trenérku??
katusa
napsal(a):
Hele! je fajn že mi tady pochválíš že nechci nic uspěchat a pak mi tady navnadíš jak si super pojezdila
přechody mi baví a malýmu taky myslím jdou, hlavně nahoru
už aby bylo jaro, kolbiště vyschlo a ten podělanej čtvereček fuč! Já mam takový plány na trénování, ale nedá se nic dělat!
katusa
napsal(a):
No, zdar ženy..:)
Káti, to ti závidím, m taky absolutně nemáme problém se zvšováním ruchu, takže přechody krok - cval, i zastavení, zacouvání, a pak cval úplně bez problému, totéž klus - cval....ale jenom přejít z prodlouženého cvalu do kratšího, tak je to hrozná makačka na ty ruce, jak mě ta bestyje vytáhne...:(takže naše zpomalovací přechody stále až tak korektní nejsou:)
a pak to fiasko, natáhnu ruce v loktech a předkloním se, jak mě sviňa vytahuje...
na tu její tupou hubu škubanou děckama se sněhulákem, budu muset pořídit něco jiného než moje jemné, dvakrát lomené...
do terénu jí nechám tohle, ale na práci něco ostřejšího, aby si mi do toho furt nelehala...a prostě střídat, střídat...už vím, že je lepší dvakrát lomené než jednou...
chypi
napsal(a):
Hele! je fajn že mi tady pochválíš že nechci nic uspěchat a pak mi tady navnadíš jak si super pojezdila
přechody mi baví a malýmu taky myslím jdou, hlavně nahoru
už aby bylo jaro, kolbiště vyschlo a ten podělanej čtvereček fuč! Já mam takový plány na trénování, ale nedá se nic dělat!
Stáni: majdě jdou taky přechody hlavně směrem nahoru lépe
...
Myjsme právě nebyly na jízdárně, ale máme kousíček od stáje úžasnou měkounkou loučku, bez děr a jiných fujtajblů a na tu chodíme drezurkovat...
Andrej: Na tu trenérku jsem nekoukala, páč jsi mi do toho mailíku nedala odkaz...Ale na sousřeďko jedu, potřebuju zase srovnat jako sůl....A majda taky....A co nová spolujezdkyně spokojená?? Holky, já už se těším na zítřek, máme zítra večer x-mass party, někde v centru prahy až do dvou a v pátek jsem si vzala dovču...takže budu mít konečně na majdu pořádně čas....
kukinatost
napsal(a):
No, zdar ženy..:)
Káti, to ti závidím, m taky absolutně nemáme problém se zvšováním ruchu, takže přechody krok - cval, i zastavení, zacouvání, a pak cval úplně bez problému, totéž klus - cval....ale jenom přejít z prodlouženého cvalu do kratšího, tak je to hrozná makačka na ty ruce, jak mě ta bestyje vytáhne...:(takže naše zpomalovací přechody stále až tak korektní nejsou:)
a pak to fiasko, natáhnu ruce v loktech a předkloním se, jak mě sviňa vytahuje...
na tu její tupou hubu škubanou děckama se sněhulákem, budu muset pořídit něco jiného než moje jemné, dvakrát lomené...
do terénu jí nechám tohle, ale na práci něco ostřejšího, aby si mi do toho furt nelehala...a prostě střídat, střídat...už vím, že je lepší dvakrát lomené než jednou...
to ti teda nezávidím, když se do těch rukou takovýhle kolos opře...Najda mi to taky občas dělá...A dokoncejsem na ní jeden čas nosila na drezuru sněhuláka, ale teď už ho v tlamině neměla dobrého půl roku.......Ale střídání udidel by zrzavý určitě pomohlo...což?? A ty s ní chceš jít příští rok nějaký ofika, bo jak??
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
Stáni: majdě jdou taky přechody hlavně směrem nahoru lépe
...
Myjsme právě nebyly na jízdárně, ale máme kousíček od stáje úžasnou měkounkou loučku, bez děr a jiných fujtajblů a na tu chodíme drezurkovat...
Andrej: Na tu trenérku jsem nekoukala, páč jsi mi do toho mailíku nedala odkaz...Ale na sousřeďko jedu, potřebuju zase srovnat jako sůl....A majda taky....A co nová spolujezdkyně spokojená?? Holky, já už se těším na zítřek, máme zítra večer x-mass party, někde v centru prahy až do dvou a v pátek jsem si vzala dovču...takže budu mít konečně na majdu pořádně čas....
Jj, máme tam taky takovou pěknou louku, jenže už byla tma, jak v řiti
Jéžiš, ženská a proč si mi neodepsala, kde je odkaz
A co ty a spolujezdec, teď je lidí, co hledají na eqch v Praze ježdění docela dost, tak třeba by se někdo našel. JInak u mě no musím se jí zatím věnovat, chodit s ní na jízdárnu, lonž apod., včera jsem se s ní venku prošla i
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
no, soustředko vám závidím, jsme včil finnčně na tom nic moc, kor ještě před Vánocema...
ale od ledna bych chtěla zase začít něco dělat, možná i ještě déle vydržím,...
já mám ten prolbém, že kobyla byla na průvlečkách a i začátečníci se na ní na takhle sešněrovaná učili skákat, což mi přijde jako fest prasárna....a do terénu ejnom v kroku, bo byla prý drak..
no, hubu má panceřovou...o tom žádná..takže když už se mi občas podaří jí v tom krku a týlu uvolnit, že mám v rukách pár gramů a ne těch 600 kg, je to strašně fajny pocit:)))
ona je furt ještě taková ztuhlá či co, takže potřebujeme delší dobu na uvolnění..cestou an jízdárnu, mám to cca 20 minut klušu a cválám na volné otěži, vše v lehkém, totéž na menším prostoru jízdárny a až pak začínám postupně ohýbat ve všech chodech..
no, pak drezurkujeme..konečně mi občas hezky vyjde ustupování na holeň, že mi předek nepředbíhá zadek a tak:)
pak nějaké kavalety a gymnastika..jindy jenom práce na kruhu, hrozně se mi líbí, jak to máme pokaždé jinak:)
a dovnitř plec máme elitní:)
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
no, soustředko vám závidím, jsme včil finnčně na tom nic moc, kor ještě před Vánocema...
ale od ledna bych chtěla zase začít něco dělat, možná i ještě déle vydržím,...
já mám ten prolbém, že kobyla byla na průvlečkách a i začátečníci se na ní na takhle sešněrovaná učili skákat, což mi přijde jako fest prasárna....a do terénu ejnom v kroku, bo byla prý drak..
no, hubu má panceřovou...o tom žádná..takže když už se mi občas podaří jí v tom krku a týlu uvolnit, že mám v rukách pár gramů a ne těch 600 kg, je to strašně fajny pocit:)))
ona je furt ještě taková ztuhlá či co, takže potřebujeme delší dobu na uvolnění..cestou an jízdárnu, mám to cca 20 minut klušu a cválám na volné otěži, vše v lehkém, totéž na menším prostoru jízdárny a až pak začínám postupně ohýbat ve všech chodech..
no, pak drezurkujeme..konečně mi občas hezky vyjde ustupování na holeň, že mi předek nepředbíhá zadek a tak:)
pak nějaké kavalety a gymnastika..jindy jenom práce na kruhu, hrozně se mi líbí, jak to máme pokaždé jinak:)
a dovnitř plec máme elitní:)
Jani, nevíš, jak to je s těma vraníkama, tuším ale, že šanci máme nula nula prd, že?? Ten Kodex je fakt božský
sadzi saj
napsal(a):
Jani, nevíš, jak to je s těma vraníkama, tuším ale, že šanci máme nula nula prd, že?? Ten Kodex je fakt božský
mi mluv, já sjem hledala snad všude tka 14 dní zpátky a ty jejich koně mě absolutně uchvátily....navíc posílají dávky...
Já mám v předkách samé tmavé hnědáky a pár ryzců...ake ono záleží jak hetero nebo homozygotní bude ten tatík a jestli bedu předávat on, tda aspoň si mylsím, genetiku si už moc nepamatuju...
třeba Le Patron si mylsím, že je dominantní, co ej po něm kůň, je to přesná kopie fotre...známý má ryzku, a vylezl z ní malý Patron...abyhc pravdu řekla, hodně reálně bych o něm uvažovala:))
omlouvám se, stáhnuto od nich...
je to přesně můj typ, něco jako Dollom...
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
Andrejko, co ymslíš, mám se zkusit troufale otázat paní majitelky, jak u Kodexe vidí ten připouštěcí poplatek?:)))
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
mi mluv, já sjem hledala snad všude tka 14 dní zpátky a ty jejich koně mě absolutně uchvátily....navíc posílají dávky...
Já mám v předkách samé tmavé hnědáky a pár ryzců...ake ono záleží jak hetero nebo homozygotní bude ten tatík a jestli bedu předávat on, tda aspoň si mylsím, genetiku si už moc nepamatuju...
třeba Le Patron si mylsím, že je dominantní, co ej po něm kůň, je to přesná kopie fotre...známý má ryzku, a vylezl z ní malý Patron...abyhc pravdu řekla, hodně reálně bych o něm uvažovala:))
omlouvám se, stáhnuto od nich...
je to přesně můj typ, něco jako Dollom...
Jj, je úchvatnej, včera mi posílala majitelka i nějaký foto a na rozdíl od Dolloma zase je to výkonnost no a přece jenom KWPN, tak nevím no, ale řeknu ti, že mě dost láká
My máme taky tm. hnědáky, ryzce a včera jsem zjistila, že prapra jsou oba vraníci, ale Katuš (strelish) včera psala, že záleží spíše na tatíkovi no.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
Andrejko, co ymslíš, mám se zkusit troufale otázat paní majitelky, jak u Kodexe vidí ten připouštěcí poplatek?:)))
Jj, jsem s ní v kontaktu, psala jsem jí hned, jak mi Adi poslala odkaz na její stránky, tak ti můžu přeposlat info od ní na mail, zda chceš
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
jj, to bych byla moc ráda, aspoň jí nemusím psát...ale jako zatím je pro mě zcela jendoznačně největší favorit:))
Máš to na mailu, ale myslím, že připouštěcí poplatek docela dobrý nebo co říkáš na cenu ty??
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
No, tak asi jsme rozhodnuta:))
Prachy mi přijdou luxusní, na Inspekteura nemám určitě, a navíc se mi Kodex líbí více...juva, mám z toho koně husí kůži...akorát se bojím, že tu třeba na sezonu 2009/2010 nebude...příští rok ještě asi připouštět nebudu moct...:(i když pro kobylu by to bylo lepší co nejdříve..
kukinatost
napsal(a):
Prachy mi přijdou luxusní, na Inspekteura nemám určitě, a navíc se mi Kodex líbí více...juva, mám z toho koně husí kůži...akorát se bojím, že tu třeba na sezonu 2009/2010 nebude...příští rok ještě asi připouštět nebudu moct...:(i když pro kobylu by to bylo lepší co nejdříve..
ahojky
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
JJ, ten druhá je palba, na to bych taky neměla
Bude už připouštět tuhle novou sezonu 2009 a co jsem se ptala majitelky na další sezonu 2010, tak mi písla toto : Kodex Royal by měl připouštět i další sezóny, je v mém vlastnictví tak to bude záležet už jen na mně.
Jak se ta tvoje kobucha jmenuje vlastně, hlava děravá to zapomněla ![]()
sadzi saj
napsal(a):
JJ, ten druhá je palba, na to bych taky neměla
Bude už připouštět tuhle novou sezonu 2009 a co jsem se ptala majitelky na další sezonu 2010, tak mi písla toto : Kodex Royal by měl připouštět i další sezóny, je v mém vlastnictví tak to bude záležet už jen na mně.
Jak se ta tvoje kobucha jmenuje vlastně, hlava děravá to zapomněla ![]()
Ahuj Jani
teda vy ste se rozjeli a já se stratila..
Co koňouch Jani, žádná boule na nožce se neopakovala?
chypi
napsal(a):
Ahuj Jani
teda vy ste se rozjeli a já se stratila..
Co koňouch Jani, žádná boule na nožce se neopakovala?
koňouch ready
boule má pořád, jsou to nějaké výrůstky zevnitřní strany, jako když se někde hodně uhodil
ale jinak je super, žádné zdravotní problémy, je vlastně zdravej
i když tak trochu mrzák
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
koňouch ready
boule má pořád, jsou to nějaké výrůstky zevnitřní strany, jako když se někde hodně uhodil
ale jinak je super, žádné zdravotní problémy, je vlastně zdravej
i když tak trochu mrzák
Jaňucha - Kukina - tož jsme si vzpomněla a koukám, že mají společné prapradědky vraníky
a tu trakénku, akorát, že mi máme P. Gamu
buggyna
XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
No tě pic!!
Koukám že Janča s Andrej jdou s zrzavejma do negříka
pěkný zvíře, pěkný chody a myslím že píšou že i super jezditelnost a charakter,ne? No co víc si přát? Šla bych do něj taky....ale je tu jiný mého srdce šampion
který jak sem zjistila, na zkouškách výkonnosti dostal nejvyšší známku ze všech ve skoku - 9,20 bodu
a celkově byl 2.
foto jeho tatínka
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
No tě pic!!
pěkný zvíře, pěkný chody a myslím že píšou že i super jezditelnost a charakter,ne? No co víc si přát? Šla bych do něj taky....ale je tu jiný mého srdce šampion
který jak sem zjistila, na zkouškách výkonnosti dostal nejvyšší známku ze všech ve skoku - 9,20 bodu
a celkově byl 2.
foto jeho tatínka
to napřesrok budem zakládat téma "Hříbátka"
buggyna
napsal(a):
No tě pic!!
a celkově byl 2.
foto jeho tatínka
Ještě že muj šampion, stojí u nás v maštali
No JaniJ s výrůstkama nic nenaděláš, ale jestli mu to nedělá žádnej problém, tak je to fajn.. Možná pak akorát hlídat na stáří..
chypi
napsal(a):
No JaniJ s výrůstkama nic nenaděláš, ale jestli mu to nedělá žádnej problém, tak je to fajn.. Možná pak akorát hlídat na stáří..
co hlídat?? ty výrůstky?? a co se s nimi může dít?? no si myslím, že to má z toho že mu nedávali strouháky a že se párkrát kopnul a protože je okovanej tak tam má teď ty bouličky
ale nevim
takhle nic vidět není
jsou miniaturní
buggyna
XXX.XXX.81.124
chypi
napsal(a):
pěkný, ale průměrnej valach bude těžko připouštět
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
No tě pic!!
a celkově byl 2.
foto jeho tatínka
Holky kolik chce za toho Inspekteura? Takový krásný plesniváček![]()
klíďo na maila
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Holky kolik chce za toho Inspekteura? Takový krásný plesniváček![]()
klíďo na maila
Tuším, že mi psala 8 eur
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Tuším, že mi psala 8 eur
Samozřejmě 800 eur, jsem střevo
buggyna
XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Samozřejmě 800 eur, jsem střevo
za 8 bych připouštěla každý měsíc
800 za plesniváčka? njn,kvalitka
...tak na to nemám
buggyna
XXX.XXX.81.124
chypi
napsal(a):
no právě takle sem to myslela, že nemám starosti s připouštěním když mám valacha a ne písknu
koho?Písknu? to neznám...to má být kobyla?
já si kobylu pořizovala s tim,že po ní jednou hříbě stejně chtít budu,alespoň budu vědět "co mám doma"
chypi
napsal(a):
no právě takle sem to myslela, že nemám starosti s připouštěním když mám valacha a ne písknu
no jestli jsou jen malinký tak to asi problém nebude..já myslela že jsou velký.. A ty ho necháš kovat na zadky? Třeba by pomohlo kdyby je měl bosky.. Malej se okopává na předkách a co je bos je to mnohem lepší
chypi
napsal(a):
no jestli jsou jen malinký tak to asi problém nebude..já myslela že jsou velký.. A ty ho necháš kovat na zadky? Třeba by pomohlo kdyby je měl bosky.. Malej se okopává na předkách a co je bos je to mnohem lepší
Jj, tak jim řiká Vojta - majitel statku. Pískny
No já koně neplánovala, takže asi tak.. ale k Malýmu si jednou pořídim haflingku, taky na mimi
buggyna
XXX.XXX.81.124
chypi
napsal(a):
Jj, tak jim řiká Vojta - majitel statku. Pískny
No já koně neplánovala, takže asi tak.. ale k Malýmu si jednou pořídim haflingku, taky na mimi
hihi,to je dobrý...už mi to došlo![]()
taková dobrá slušná nadávka
"ty, ty....ty pískno jedna!"
buggyna
XXX.XXX.81.124
chypi
napsal(a):
A vy už se chystáte připouštět někdy brzo?
já letos né, až v únoru 2010
teď bude ještě makat,něco se pokusíme odejít na kolbištích. Pak bude mamina,a pak snad budem pokračovat v "kariéře"
dobrej plán,co? Jen kdyby to tak lehce šlo...
chypi
napsal(a):
A vy už se chystáte připouštět někdy brzo?
no Stáni, musela jsem ho teď nechat překovat na zadky, protože je měl strašné a tak kovář nedoporučoval je zout, páč už je měl a tak jsem mu ještě nechala,ale uvidíme příště, on říkal,že se to pravidelným a správným kováním srovná tak uvidíme
a pak asi sundám
no my na jaře taky možná připustíme
nějakým němčourem
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
Achojte! Tak už máme čtvrtek, hurá! Zejtra pátek a pak jupí - 14 dní free! Už aby to bylo..
Včera jsem Malýho zanedbala, byli jsme s psicí u veta a dneska asi taky nic - musím s taťuldou pro dárek..Teda ty vánoce, to bude něco..
Malýmu to jistě nevadí že nikam nemusí, v pátek ho ale vemu provětrat a v so taky, to nám po O přijede kopytář, tak aby nedělal lumpárny
Já už se na něj tak těšim, jsem úplně zvědavá co nám s tim provede (mam nějakou představu, jak bych to "udělala já" tak jestli myslím správně). Mám fakt radost že sme ty podkovy schodili a ted už začíná i kopýtko vypadat dobře páč dírky po hřebikách jsou fuč! Za šest neděl fuč! Takle mu kopýtko nikdy rychle nerostlo a to je zima.. Je to paráda!
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
čus holky..:)
tak ještě dva dny, už aby byl zas weekend:)
Stáni, ty už máš dovolenou teďkom, já musím makat ještě do příštího čtvrtka, a apk konenčně volno...
jinak koniska včera akorát řehtaly v ohradě a vnucovaly se, ale měly utrum, páč jsme z porady dojela pozdě, tudíž jenom vyházat hnůj, nachystat senečko i na ráno, namíchat baštu, nějaké chleby a mrkvičku a hurá zpátky domů se psem..:)
kukinatost
napsal(a):
čus holky..:)
tak ještě dva dny, už aby byl zas weekend:)
Stáni, ty už máš dovolenou teďkom, já musím makat ještě do příštího čtvrtka, a apk konenčně volno...
jinak koniska včera akorát řehtaly v ohradě a vnucovaly se, ale měly utrum, páč jsme z porady dojela pozdě, tudíž jenom vyházat hnůj, nachystat senečko i na ráno, namíchat baštu, nějaké chleby a mrkvičku a hurá zpátky domů se psem..:)
Ahojda, kdepak já ještě do příštího pátka, ale koukam že mi to nějak vypadlo - mělo tam bejt, zejtra pátek a pak už jen tejden a pak konečně 14 dní free![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Ahojda, kdepak já ještě do příštího pátka, ale koukam že mi to nějak vypadlo - mělo tam bejt, zejtra pátek a pak už jen tejden a pak konečně 14 dní free![]()
Čus baby,
zdravím při čtvrtku, aspoň, že už je zítra pátek, no taky jsem doufala ve 14 dní volna, ale v práci se nám to nějak s...........![]()
![]()
Jsem ráno byla zkouknout naši jízdárnu a hm, nic moc
sadzi saj
napsal(a):
Čus baby,
zdravím při čtvrtku, aspoň, že už je zítra pátek, no taky jsem doufala ve 14 dní volna, ale v práci se nám to nějak s...........![]()
![]()
Jsem ráno byla zkouknout naši jízdárnu a hm, nic moc
Ale copa to je za náladu po ránu? To naše kolbiště je nesjízdný asi dva měsíce
Krááásná fotečka!
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Ale copa to je za náladu po ránu? To naše kolbiště je nesjízdný asi dva měsíce
Krááásná fotečka!
Tak to by mě kleplo, u nás sjízdná, ale v úterý to zmrzlo a stále to nepovolilo, je to jak tankodrom a na tom já chodit koně nenechám, i když se včera kamarádka divila, že prý v úterý ryla doma a včera na tom někdo jezdit, prosim, ale můj kůň má jenom jedny 4 nohy ![]()
Dík, kamarádka je šikulka
sadzi saj
napsal(a):
Tak to by mě kleplo, u nás sjízdná, ale v úterý to zmrzlo a stále to nepovolilo, je to jak tankodrom a na tom já chodit koně nenechám, i když se včera kamarádka divila, že prý v úterý ryla doma a včera na tom někdo jezdit, prosim, ale můj kůň má jenom jedny 4 nohy ![]()
Dík, kamarádka je šikulka
Ahoj holky, tak já mám dnes poslední pracovní den tohoto týdne, a jsem dnes v práci jen do tří pak šupajdím za majdalénkou, potom domů do sprchy, trochu se zkulturnit a pak na x-mass party a v pátek mám dovolenou. Paráda...
Jinak taky doufám, že jízdárna bude v spbptu sjízdná, chci jít trénovat...Ale jestli to bude zmrzlý, tak z toho nic nebude...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
Ahoj holky, tak já mám dnes poslední pracovní den tohoto týdne, a jsem dnes v práci jen do tří pak šupajdím za majdalénkou, potom domů do sprchy, trochu se zkulturnit a pak na x-mass party a v pátek mám dovolenou. Paráda...
Jinak taky doufám, že jízdárna bude v spbptu sjízdná, chci jít trénovat...Ale jestli to bude zmrzlý, tak z toho nic nebude...
Tak co koukala si na tu trenérku??
sadzi saj
napsal(a):
Tak co koukala si na tu trenérku??
koukala vypadá moc dobře, ale je ode mě moc daleko a byla by to určitě pálka za dopravu...Takže asi nee
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
katusa
napsal(a):
koukala vypadá moc dobře, ale je ode mě moc daleko a byla by to určitě pálka za dopravu...Takže asi nee
No ona jezdí do Úval, Českého Brodu a Kostelce n. Černými Lesy, tak jsem myslela, že to je kousek od tebe
sadzi saj
napsal(a):
No ona jezdí do Úval, Českého Brodu a Kostelce n. Černými Lesy, tak jsem myslela, že to je kousek od tebe
zdarec holčiny, ještě že už je čtvrtek
taky mě čeká dovolená nejspíš už od pátku 19.12. ale 29. a 30.12. asi budu muset do práce, ještě nevím
Katuš už víš co pojedeš 20.12.??? a jsi už registrovaná? já to zase nechávám na poslední chvíli,ale v pondělí už budu vědět,takže se zaregistruji
jahudka
napsal(a):
zdarec holčiny, ještě že už je čtvrtek
taky mě čeká dovolená nejspíš už od pátku 19.12. ale 29. a 30.12. asi budu muset do práce, ještě nevím
Katuš už víš co pojedeš 20.12.??? a jsi už registrovaná? já to zase nechávám na poslední chvíli,ale v pondělí už budu vědět,takže se zaregistruji
Téda holky, mě to tu dneska brutál sere! Pardon.. Ještě k tomu jsem se chytla s Jendou, chjo.. Už aby byla ta dovolená, fakt to potřebuju, ale nejrači bych vzala Malýho a odjela na těch 14 dní někam mimo civilizaci, třeba do hor..
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Téda holky, mě to tu dneska brutál sere! Pardon.. Ještě k tomu jsem se chytla s Jendou, chjo.. Už aby byla ta dovolená, fakt to potřebuju, ale nejrači bych vzala Malýho a odjela na těch 14 dní někam mimo civilizaci, třeba do hor..
Jj, tak to bych se k tobě hned přidala
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
no to se někdo má
já tu zase hnípu až do 18.15h
Chudinko, já už jenom 30 min.
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak ha
Tak sme tu na novo
Dneska to vypadá na klid, ale nechci to zakřiknout
Hlavně že už je ten pátek..
Dneska ráno mi to hnedka zvedlo náladu - byl u nás sních, krásně to svítilo na cestu, paráda!
Ale do odpoledne z toho budou sračky, je nad nulou
chypi
napsal(a):
Tak sme tu na novo
Dneska to vypadá na klid, ale nechci to zakřiknout
Hlavně že už je ten pátek..
Dneska ráno mi to hnedka zvedlo náladu - byl u nás sních, krásně to svítilo na cestu, paráda!
Ale do odpoledne z toho budou sračky, je nad nulou
ahojky, no mě to moc nepotěšilo, páč mi ujel bus a ten další měl zpoždění,takže jsem do práce dorazila o 45min. později
bezva!!!
ale jinak je to krása to je fakt
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
jahudka
napsal(a):
ahojky, no mě to moc nepotěšilo, páč mi ujel bus a ten další měl zpoždění,takže jsem do práce dorazila o 45min. později
bezva!!!
ale jinak je to krása to je fakt
Tak to tady chumelí a chumelí a chumelí
sadzi saj
napsal(a):
Tak to tady chumelí a chumelí a chumelí
Já chci sníh a mráz! Aspoň na měsíc, vždyt ta příroda by to potřebovala, trochu si odpočnout a aby vymřely ty hmyzové..
A je to hezký když je bílo, takový veselejší a když zasvítí sluníčko, nebo večer jak se to blejská a jak to křupe! To je bájo!
chypi
napsal(a):
Já chci sníh a mráz! Aspoň na měsíc, vždyt ta příroda by to potřebovala, trochu si odpočnout a aby vymřely ty hmyzové..
A je to hezký když je bílo, takový veselejší a když zasvítí sluníčko, nebo večer jak se to blejská a jak to křupe! To je bájo!
Jééé, holky, a u nás zase nic...
já už byhc brečela, loni sjem už byla párkrát lyžovat a letos absoltuně nic...
a Beskydy taky vcelku holé,..lyžovačka žádná..už x let se chystám na skijöring a furt na to nejsou podmínky..
loni v Jeseníkách jsme vychytali famózní inverzi..
sníh vám horzně závidím, bo sjem ten horský typ, moře ee...
chypi
napsal(a):
jj to máš pravdu, jenže to já bych pomalu stěhovala koňouchy do teplých krajin
já jsem hroznej zmrzlík a měsíc pořádnejch mrazů by mě asi zabil
já už se neskutečně těším zase na jaro
jahudka
napsal(a):
jj to máš pravdu, jenže to já bych pomalu stěhovala koňouchy do teplých krajin
já jsem hroznej zmrzlík a měsíc pořádnejch mrazů by mě asi zabil
já už se neskutečně těším zase na jaro
No Januli, já potřebuju mít v zimě fakt sníh...nesnáím zimy typu bahno, sračka, občas to zmrzne a pak zase sračka...loni to bylo absolutní fiasko...
koně furt jak hovna s očima, obalovali se jak řízky..
kukinatost
napsal(a):
No Januli, já potřebuju mít v zimě fakt sníh...nesnáím zimy typu bahno, sračka, občas to zmrzne a pak zase sračka...loni to bylo absolutní fiasko...
koně furt jak hovna s očima, obalovali se jak řízky..
no to já zase taky nemusím a proto radši už to jaroo
a protože máme koníky všechny váleče,tak bláto fuj fuj to už fakt radši ten sníh,ale prosím nééé -15 stupňů
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
chypi
napsal(a):
Tak kdo?
Stáni, tak šup nebo založím