Ještě jsem se nepochlubila...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2008 22:58
skippka

XXX.XXX.16.185

... jezdeckýma fotkama. Bosud nebyla příležitost a fotograf... Kamarádka mě blejskla v jízdárně. Alias jak se flákáme na jízdárně :) Pochlubte se taky Vašimi prvními fotkami pod sedlem.

7.12.2008 22:58
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):
... jezdeckýma fotkama. Bosud nebyla příležitost a fotograf... Kamarádka mě blejskla v jízdárně. Alias jak se flákáme na jízdárně :) Pochlubte se taky Vašimi prvními fotkami pod sedlem.

No nic moc kvalita

7.12.2008 23:00
skippka

XXX.XXX.16.185

skippka napsal(a):

Daoufám že na něm nevypadám veliká... :( Přijde mi to akorát co říkáte... Berte to tak že ještě hafec kilo půjde dolu (mých), ale postupně...

7.12.2008 23:16
strelish

XXX.XXX.161.254

skippka napsal(a):

7.12.2008 23:19
strelish

XXX.XXX.161.254

strelish napsal(a):

To bylo jen tak na procházce a ještě jedna z prvních vyjížděk.

8.12.2008 11:20

skippka napsal(a):

Ahoj, já se ani nepochlubím, páč nemám v práci (doma taky moc ne) Jinak super BB Kdysi jsem se u tebe informovala na tu od hakena, nakonec jsem si nechala ušít u jiného sedláře, ale maximální spokojenost
Tak ať se ti daří bez udidla

Přidejte reakci

Přidat smajlík