PRACANTKY - tentokrát snad já

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2008 06:04
luciusl

XXX.XXX.217.210

Hoj ďouchy, tak jsem nějak nemohla dospat a hned vám jdu zakládat téma. Koukám z okna, že je dnes namrzlo, to zas bude cesta ke koním
Mám to cca 30 minut a po cestě stále potkávám auta zahozená do příkopu ... snad tam jednou neskončím já !!!
Mnooo, a co je u nás nového ? Celkem nic až na to, že jsme v neděli předělávali ohradu a musím nás pochválit :-) Dělali jsme prkennou u stájí, aby to tak nějak vypadalo. Jen tiše doufám, že nebudou mít koně jiný názor a nezničí ji
Jinak jsou všichni chlupatí a tlustí, žerou a žerou a serou .... takže mám o zábavu postaráno.
Tady řádil Bubáček s Gabrielem

9.12.2008 06:04
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Hoj ďouchy, tak jsem nějak nemohla dospat a hned vám jdu zakládat téma. Koukám z okna, že je dnes namrzlo, to zas bude cesta ke koním
Mám to cca 30 minut a po cestě stále potkávám auta zahozená do příkopu ... snad tam jednou neskončím já !!!
Mnooo, a co je u nás nového ? Celkem nic až na to, že jsme v neděli předělávali ohradu a musím nás pochválit :-) Dělali jsme prkennou u stájí, aby to tak nějak vypadalo. Jen tiše doufám, že nebudou mít koně jiný názor a nezničí ji
Jinak jsou všichni chlupatí a tlustí, žerou a žerou a serou .... takže mám o zábavu postaráno.

úlovků mám docela dost

9.12.2008 06:05
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
úlovků mám docela dost

Gabouš pozuje

9.12.2008 06:06
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Gabouš pozuje

akceeeeeeeeeeee

9.12.2008 06:07
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
akceeeeeeeeeeee

Jeden by nevěřil, jak je těžké fotit koně když lítají ... furt se tam pletou nějaký věci Bubu se předvádí

9.12.2008 06:08
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Jeden by nevěřil, jak je těžké fotit koně když lítají ... furt se tam pletou nějaký věci Bubu se předvádí

a ještě

9.12.2008 06:11
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
model

Bude mít hajzlík pohodlné chody, ale ta hlava ....

9.12.2008 06:12
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Bude mít hajzlík pohodlné chody, ale ta hlava ....

Malvínky polední siesta

9.12.2008 06:12
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Malvínky polední siesta

kuk

9.12.2008 06:14
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
kuk

hi hi a jeden nechlupáč

9.12.2008 06:15
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
hi hi a jeden nechlupáč

Ty vogo - létooooooooooooo

9.12.2008 06:16
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Ty vogo - létooooooooooooo

Kampak se to dívá Lulica palica

9.12.2008 06:17
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Kampak se to dívá Lulica palica

Buřtík

9.12.2008 06:18
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Buřtík

opalovačka

9.12.2008 06:19
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
opalovačka

a nezbytný doplněk
mějte se krásně, dámy. Odjíždím do hovnolendu.

9.12.2008 06:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):
a nezbytný doplněk
mějte se krásně, dámy. Odjíždím do hovnolendu.

Luci krásné po ránu, děkuji za příjemný budíček...pozdravuj oře...

9.12.2008 07:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

hoj holky, Lulátorovi moc děkuju za pokochání se černýma věcma..
baby, mi už koně 3. den stojí...doufám, že se to počasí umoudří, dva dny v kuse lilo a včera sjem já idiot šěla domů pěšky a oklikou, aby se Ritchi proběhnul, domů jsem dorazila durch zmoklá a zmrzlá, to zas byl nápad, přes hodinu courat pěšky v tom hnusu..
venku je všude sračka a bahno a i ohrada podle toho vypadá...na rezavcovi jsme už neseděla pekleně dlouho a dneska si ani nesednu, má dojít Kája, ale snad aspoň pořádně protáhneme koně společně..a normálně je tma na fotcce vidět i rezavá.,..tady vypadá ten kus ohrady slušně velký..:)

9.12.2008 08:02
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
hoj holky, Lulátorovi moc děkuju za pokochání se černýma věcma..
baby, mi už koně 3. den stojí...doufám, že se to počasí umoudří, dva dny v kuse lilo a včera sjem já idiot šěla domů pěšky a oklikou, aby se Ritchi proběhnul, domů jsem dorazila durch zmoklá a zmrzlá, to zas byl nápad, přes hodinu courat pěšky v tom hnusu..
venku je všude sračka a bahno a i ohrada podle toho vypadá...na rezavcovi jsme už neseděla pekleně dlouho a dneska si ani nesednu, má dojít Kája, ale snad aspoň pořádně protáhneme koně společně..a normálně je tma na fotcce vidět i rezavá.,..tady vypadá ten kus ohrady slušně velký..:)

Jen třetí den?? My stíháme jezdit jen o víkendech :(

9.12.2008 08:07
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Jen třetí den?? My stíháme jezdit jen o víkendech :(

Dobré jitro,
tak jsem po včerejšku trošičku hotová...šla bych si hajnout. Dneškem počínaje mi začíná noční směny...natíííírací. Mám doma totiž kování na stáj...juchůůůůů
Jsou toho tři bedny...a tatík vymyslel neskutečné vychytávky...jak se dá stáj zamknout, všeljaké závlačky a tak...mno jsem natěšená na večer až začnu s natíráním

9.12.2008 08:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
tak jsem po včerejšku trošičku hotová...šla bych si hajnout. Dneškem počínaje mi začíná noční směny...natíííírací. Mám doma totiž kování na stáj...juchůůůůů
Jsou toho tři bedny...a tatík vymyslel neskutečné vychytávky...jak se dá stáj zamknout, všeljaké závlačky a tak...mno jsem natěšená na večer až začnu s natíráním

Káti chtěla bych ten side? šlo by to? písni mail a pošli foto, díkas...

9.12.2008 08:51
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

Zdarec. Tož se nám dnes klube moc hezký den Po ránu začerněno Lulátorskýma klukama, ale po dlouhé době potěší
Dany, já jsem tak zvědavá na tu vaší velestavbu, to bude umělecké dílo...A to je teprve domeček pro koníka, co pak, až budou stavět postýlku s kolébkou pro malé danynčatě

9.12.2008 08:57
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Zdarec. Tož se nám dnes klube moc hezký den Po ránu začerněno Lulátorskýma klukama, ale po dlouhé době potěší
Dany, já jsem tak zvědavá na tu vaší velestavbu, to bude umělecké dílo...A to je teprve domeček pro koníka, co pak, až budou stavět postýlku s kolébkou pro malé danynčatě

Jéšiš Lenííí, to si ještě počkáte...na malé danynčatě...
Jsem ráda, že se umim postarat o sebe natož o nějaké mimi...
Detail šoupátka...

9.12.2008 08:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jéšiš Lenííí, to si ještě počkáte...na malé danynčatě...
Jsem ráda, že se umim postarat o sebe natož o nějaké mimi...
Detail šoupátka...

Máš to ale šikovnou rodinu... a barva teda černá????

9.12.2008 09:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Máš to ale šikovnou rodinu... a barva teda černá????

Mno tohle je opískovaná forma, dneska a v průběhu dalších dní na to přijde červená základovka a pak černý mat jak závěrečný nátěr...
ty jo, ale fakt jak mi to včera tatík ukazoval to je fakt vychytaný...

9.12.2008 09:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

no Danny, jsou boží a vlastně hodně podobná těm od equidomusu, co máme na boxech:)

9.12.2008 09:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
no Danny, jsou boží a vlastně hodně podobná těm od equidomusu, co máme na boxech:)

však u nás obkreslovali

9.12.2008 09:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
však u nás obkreslovali

tež si myslím:)

9.12.2008 09:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
tež si myslím:)

JJ, proběhla špionáž u Klárky a Péťule...
Holky, mě se dneska vůbec nechce nic dělat...
těším se moc na sobotu, jedu se podívat do Sadské na Granta, je tam výběh hřebců do plemenitby tak jedu pomoct Janě...jsem na to zvědavá

a panty...

9.12.2008 09:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
JJ, proběhla špionáž u Klárky a Péťule...
Holky, mě se dneska vůbec nechce nic dělat...
těším se moc na sobotu, jedu se podívat do Sadské na Granta, je tam výběh hřebců do plemenitby tak jedu pomoct Janě...jsem na to zvědavá

a panty...

jj, ten s emi líbil...no, jak je to konisko tmavé, hned si mě získá:)))
na jaře to zas ebude černá par excellence..:)

9.12.2008 10:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
jj, ten s emi líbil...no, jak je to konisko tmavé, hned si mě získá:)))
na jaře to zas ebude černá par excellence..:)

Taky tvůj černoušek pěkně mění barvy...chameleonek jeden plňáskovitej.

Jo, Grand byl i můj oblíbenec...taky má úžasné bělmo...jak nějaká appa

Prej je to šikula...miluje ukrutně skoky ve volnosti...netřeba biče, Jana má co dělat aby ho před uličkou udržela...doufejme že se pěkně předvede i v Sadské...

9.12.2008 10:07
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):

Prej je to šikula...miluje ukrutně skoky ve volnosti...netřeba biče, Jana má co dělat aby ho před uličkou udržela...doufejme že se pěkně předvede i v Sadské...

Danuli, určo se ráda mrknu na fotky, tož něco dovez...
jinak nehcápu, že je schopen jít pomalu ze světlého hnědáka do skorovraníka:)))

9.12.2008 10:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Jani hehhe

9.12.2008 10:16
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):

Dany po kom on vlastně je????
Včera jsem měla Oskiše na lonži, at se aspon trochu vyběhá, Markétka od čtvrtku nebyla tak válel šunky no a to jste měly vidět. Cválal, cválal, cválal a cválal, nešlo ho zabrzdit, vyhazoval, skákal do vzduchu všema čtyřma, já jsem se smíchem nemohla udržet, řeznila jsem se ještě dloho potom No a když se vyblbnul tak byl opět zlatíčko. Už tak hezky chodí na lonži na hlas...Ze začátku vůbec nechtěl krokem, jenom klusal a cválal a ted je schopný půl kruhu cval, půl kruhu klus a půl kruhu krok. Šikulka Teda ne vždy, někdy jak má v dupce torpédo, tož potřebuje delší dobu na vyblbnutí, ale jinak to jde. Jo a jak naposled Markíz chodila přes kavalety, to bylo dělo. Zvedal nožky jak nějaký Cob Krásně v klusu ani jednou neškrtl, i ve cvalu ....
Jo a Ted jak hodně Honzajs maká na lonži, zpestřuju mu to různýma kavaletama na všechny způsoby aby to neměl stereotypní a schválně mu to třeba dám na klus daleko od sebe, tož to vám musím někdy natočit. Holky on jakoby se ve vzduchu zastavil a natahoval ty nohy před sebe. Je to boží pohled A taky začal dávat majzla na nožky....

9.12.2008 10:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Jo, Gituš taky mění barvy...

9.12.2008 10:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Jo, Gituš taky mění barvy...

a černá

9.12.2008 10:19
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):

ahoj babice...
Tak jsme včeral asi docela slušně pořídili..Ovšem pokud neberu v potaz cestu, protože ač z HK do PHY nám to dalo hodinu, tak v PZE jsme pak strávili další hodinu popojížděním na Jižní spojce, kde byly v sobě tři nový policejní octavky...
Jinak díky za pochvalu, ale nakonec ty šaty budou přeci jen vypadat lehce jinak. Korzet bude zelenočernej a nejspíš si změním i tvar a sunkně bude tohohle tvaru, ale spodek zelenej a přes to bude černej taft nebo jak se tomu říká..nu jsem docela zvědavá...
Mě Kíša stojí dnes třetí den, takže bude taky veselo..nehledě na to, že v sobotu jedu na soustřo...teda doufám...

9.12.2008 10:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Včera jsem měla Oskiše na lonži, at se aspon trochu vyběhá, Markétka od čtvrtku nebyla tak válel šunky no a to jste měly vidět. Cválal, cválal, cválal a cválal, nešlo ho zabrzdit, vyhazoval, skákal do vzduchu všema čtyřma, já jsem se smíchem nemohla udržet, řeznila jsem se ještě dloho potom No a když se vyblbnul tak byl opět zlatíčko. Už tak hezky chodí na lonži na hlas...Ze začátku vůbec nechtěl krokem, jenom klusal a cválal a ted je schopný půl kruhu cval, půl kruhu klus a půl kruhu krok. Šikulka Teda ne vždy, někdy jak má v dupce torpédo, tož potřebuje delší dobu na vyblbnutí, ale jinak to jde. Jo a jak naposled Markíz chodila přes kavalety, to bylo dělo. Zvedal nožky jak nějaký Cob Krásně v klusu ani jednou neškrtl, i ve cvalu ....
Jo a Ted jak hodně Honzajs maká na lonži, zpestřuju mu to různýma kavaletama na všechny způsoby aby to neměl stereotypní a schválně mu to třeba dám na klus daleko od sebe, tož to vám musím někdy natočit. Holky on jakoby se ve vzduchu zastavil a natahoval ty nohy před sebe. Je to boží pohled A taky začal dávat majzla na nožky....

Leni super, však on oskič má celkem vysoké chody, hlavně ten super cval...
Hele tak jim to můžeš ještě spestřit lonžováním po celé jízdárně, sice se naběháš, ale aspon ti nebude zima, Sabulku to docela baví,my na kruhu moc dlouho lonžovat nemůžem, tak chodím na malou jídárničku a tam s ní chodím rovný linie i kruhy..je to celkem zábavné pro oba... a jak dala si do kupy ten chambon, co sežralo to chrochtadlo

9.12.2008 10:23
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Jé, Leni...tak to jsi měla co držet, malej torpérní Oskyč...
Hele a jak odrůstá Honzíčkovi kopýtko? Dobrý?

grant je po trakénském Eliášovi. Není po něm moc potomků-připouštěl jednu sezónu u Mullera, byl to mladý hřebec a neměl nic odchozeného tak do něj jen málokdo šel...mno a pak ho prodali a teď je v USA.
Na Granta se prej všichni těšej, bude tam jedinej po něm...
fotka je stažená ze stránek Mullerovců...

9.12.2008 10:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Hele tak jim to můžeš ještě spestřit lonžováním po celé jízdárně, sice se naběháš, ale aspon ti nebude zima, Sabulku to docela baví,my na kruhu moc dlouho lonžovat nemůžem, tak chodím na malou jídárničku a tam s ní chodím rovný linie i kruhy..je to celkem zábavné pro oba... a jak dala si do kupy ten chambon, co sežralo to chrochtadlo

T7nuš zdar...no jsem ráda že nejsem jediná co nestíhá venčit oře...kobyla chodí tak 3 tydně a sahib 2 ještě že mám ty be rajtry...
šatičky budou jistě luxusní at vybereš jakýkoliv...necháváš šít nebo kupuješ hotový?

9.12.2008 10:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

jee, teď sjem si vzpomněla na toho chrochtu žíhaného:)))
já se k tomu lonžování furt nějak nemůžu dokopat...ale tak si to slibuju.,..rezavicu zkusím, teda ne chambonem, ale přepnout to jako gogue..snad to bude efektnější a ne její vyvrácení a natáhnutí hlavy hned v klusu...
ludra jedna...

9.12.2008 10:26
jenysimons

XXX.XXX.57.98

haisovad napsal(a):

grant je po trakénském Eliášovi. Není po něm moc potomků-připouštěl jednu sezónu u Mullera, byl to mladý hřebec a neměl nic odchozeného tak do něj jen málokdo šel...mno a pak ho prodali a teď je v USA.

Klárko no, já berajtry nemám, tak musím sama..snad to nějak dopadne...zítra už musím jít jezdit, ve čt to zase nestihnu, jdu po škole do práce...no prostě nevím, kam dřív...
Jinak šaty mi bude šít teta, včera jsme pořídili látky a ted už budu jen čekat, kdy budu zvaná do PHY na zkoušku...jsem na ně mrtě zvědavá...těším se, až budou hotový...

9.12.2008 10:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Fakt tohle je taky malá sice podražená Eliáška...

9.12.2008 10:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

jako by mu z pr....vypadla...
Hele ona se třeba ještě vytáhne...ale už je zdravotně O.K., ne?

9.12.2008 10:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

Jani na kobylu taky musím gogue...
Týnuš aspon to bude šmít veselý, to mě v tu nedělu podržela na volno na sedlání ale jakmile jsem jí čapla že jdem dělala neskutečnej bordel,ale naštestí mě z hřbetu chtěla setřást jenom jednou
photo by danny

9.12.2008 10:31
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

No Klári, Honzajs taky nevydrží dělat dlouho nějaký stereotyp, takže měním co se dá. Po celé jízdárně lonžuju taky, měním kruhy nahoře, pak sejdem do středu a podobně. Vždycky si nachystám někde nějaké klacky a pak to prostřídávám
No, vzhledem k tomu, že jsem měla nynější chambon už bez té části na týlu, který mi Baruna sežrala už kdysi dávno, teda ne mě, bo já v te době svůj neměla, ale o to hůř, by půjčený. Tož jsem musela kouit nový chambon celý a tu spojku vrátit. Já jsem to měla vyřešené tak, že jsem na lonžovací uzdečce měla pouza za týlem udělaná dva poutka, kterýma jsem chambon provlékla, tož vypadalo to srandovně s modrými provázky, ale účel to plnilo stejný. No a ted, když mi už zbyly jen provázky, jsem nucena koupit si nový Zatím to mám nahrazeno tou pevnou části uspod z gumového....

9.12.2008 10:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Jani na kobylu taky musím gogue...
Týnuš aspon to bude šmít veselý, to mě v tu nedělu podržela na volno na sedlání ale jakmile jsem jí čapla že jdem dělala neskutečnej bordel,ale naštestí mě z hřbetu chtěla setřást jenom jednou
photo by danny

už težko, má malý kopýtka je taková zaprclá, ale fakt jak přes kopírák....jinak už je dá se říct v cajku,trochu kapřák, nohy už se celkem srovnali ale maá vadu v kroku, není souměrná na každé straně šmatlá těma nožkama jinak...ale je to hodná kobyle....

9.12.2008 10:37
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
už težko, má malý kopýtka je taková zaprclá, ale fakt jak přes kopírák....jinak už je dá se říct v cajku,trochu kapřák, nohy už se celkem srovnali ale maá vadu v kroku, není souměrná na každé straně šmatlá těma nožkama jinak...ale je to hodná kobyle....

Ähojky holky, tak právě jsem se probudila, jdu se obléct a jedu za koníkama, venku sluníčko, tak musím po dlouhé době osedlat Bíílou
Přeju všem hezký den, at to utíká..

9.12.2008 10:37
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):

Klári, veselo asi trochu bude, rozhodně s sebou do Měníka beru i Pelhelm a domluvím se přímo pak až s Vachutkou, co mu mám dát do tlamy...

Jinak holky, nevíte náhodou, kde bych tam mohla tu jednu noc přebejt?

9.12.2008 12:32
haisovad

XXX.XXX.213.5

jenysimons napsal(a):
Klári, veselo asi trochu bude, rozhodně s sebou do Měníka beru i Pelhelm a domluvím se přímo pak až s Vachutkou, co mu mám dát do tlamy...

Jinak holky, nevíte náhodou, kde bych tam mohla tu jednu noc přebejt?

Nespat...dámy

9.12.2008 12:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Nespat...dámy

nedáme cígo Danny? jsem po o...

9.12.2008 12:43
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
nedáme cígo Danny? jsem po o...

A mě už voní kafíčko se dneska těším do sedla Sluníčko svítí, ale teploměr není moc vysoko. Na cestách náledí jako prase. Asi pojedem pouze po loukách, bude to o držku...

9.12.2008 13:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
A mě už voní kafíčko se dneska těším do sedla Sluníčko svítí, ale teploměr není moc vysoko. Na cestách náledí jako prase. Asi pojedem pouze po loukách, bude to o držku...

Jani, to je dělovka....ty jo kusanec, sakra mente. Já mít klisnu tak vím co na ní...

http://www.kone-kwpn.estranky.cz/ fotoalbum/hrebci--- plemenici/knock--out-fellow(mezera před fotoalbum a plemenici)

9.12.2008 14:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jani, to je dělovka....ty jo kusanec, sakra mente. Já mít klisnu tak vím co na ní...

http://www.kone-kwpn.estranky.cz/ fotoalbum/hrebci--- plemenici/knock--out-fellow(mezera před fotoalbum a plemenici)

Danny kam ty na ty krasavce chodíš..nádhera, jsem se pokochala...

9.12.2008 14:49
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Danny kam ty na ty krasavce chodíš..nádhera, jsem se pokochala...

Našla jsem ho v nabídce na equi...to je fakt krasavec, naprosto slintám nad ním...
mít klisnu tak ho hned začnu vyrábět hříbo...jen teda nevím, kolikpak chtějí na připuštění. Ale posílaj i dávky...

sadzi saj

9.12.2008 15:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

haisovad napsal(a):
Našla jsem ho v nabídce na equi...to je fakt krasavec, naprosto slintám nad ním...
mít klisnu tak ho hned začnu vyrábět hříbo...jen teda nevím, kolikpak chtějí na připuštění. Ale posílaj i dávky...

Jo dámy, tak o něm už asi týden přemýšlím, od té doby, co jsem ho po předváděčce objevila, akorát se obávám, že z tý mý zrzravý černý nevypadne, ale zjistila jsem, že nějaký vraníky předky máme

9.12.2008 15:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

sadzi saj napsal(a):
Jo dámy, tak o něm už asi týden přemýšlím, od té doby, co jsem ho po předváděčce objevila, akorát se obávám, že z tý mý zrzravý černý nevypadne, ale zjistila jsem, že nějaký vraníky předky máme

Vybíráš podle barviček...

9.12.2008 15:24
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):

Můžeš mít aj zadky, ale pokud ti gen pro barvu nedodá otec, tak máš jakožto majitelka ryzé věci smůlu Andrej :))

9.12.2008 15:27
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Vybíráš podle barviček...

Mno Andy, na Eli by se hodil...ty chceš toho drezůráká a to by mohlo vyjít...nevím zda-li by to bylo černý ale nějaké procento možné je...přála bych ti to.
Ale je fakt úžasnej...a celkem živě si umím představit i potomka s Gitkou...to by byla dělovka...

sadzi saj

9.12.2008 15:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
Můžeš mít aj zadky, ale pokud ti gen pro barvu nedodá otec, tak máš jakožto majitelka ryzé věci smůlu Andrej :))

Klárko, podle barvy ne, ale vždy jsem chtěla odznakovýho vraníka, tak jsem na něj zatížená, nakonec mám rezatici

Nejradši bych všestranného hřebce s výkonností jak v parkuru, tak drezuře, třeba Federweissera, takže to není o barvě, jestli to bylo na mě

Káťo já vím, už jsem se na to informovala, ryzec nebo hnědák a právě, když už, tak ryzec a bojím, že z vraníka by mi vypadl hnědák, ale samo, když se to veme kolem a kolem, je to jedno a hlavně, když to bude zdraví

9.12.2008 15:36
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
Klárko, podle barvy ne, ale vždy jsem chtěla odznakovýho vraníka, tak jsem na něj zatížená, nakonec mám rezatici

Nejradši bych všestranného hřebce s výkonností jak v parkuru, tak drezuře, třeba Federweissera, takže to není o barvě, jestli to bylo na mě

Káťo já vím, už jsem se na to informovala, ryzec nebo hnědák a právě, když už, tak ryzec a bojím, že z vraníka by mi vypadl hnědák, ale samo, když se to veme kolem a kolem, je to jedno a hlavně, když to bude zdraví

Já bych ještě dodala zdravé a kobylka Kurnik jsem zvědavá, co na začátku léta vypadne z té mojí hvězdy

9.12.2008 15:38
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Já bych ještě dodala zdravé a kobylka Kurnik jsem zvědavá, co na začátku léta vypadne z té mojí hvězdy

Holky, zdrhám domů...pěkně se, papík zítra. Danny

sadzi saj

9.12.2008 15:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

haisovad napsal(a):
Holky, zdrhám domů...pěkně se, papík zítra. Danny

Jj, to po sobě čtu, samo když už, tak zdravý a jé, kdyby kobylka, tak jsem blahem bez sebe , ale měla už 4 hřebečky a jenom 1 kobylku

9.12.2008 15:48
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
Jj, to po sobě čtu, samo když už, tak zdravý a jé, kdyby kobylka, tak jsem blahem bez sebe , ale měla už 4 hřebečky a jenom 1 kobylku

Tak máš o to větší naději, ne?

Pa pa, Danny :-)

sadzi saj

9.12.2008 16:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
Tak máš o to větší naději, ne?

Pa pa, Danny :-)

Jj, aspoň špetka naděje tu je

9.12.2008 19:19
kukinatost

XXX.XXX.219.111

luciusl napsal(a):

o, musím se smát...toho jsem našla nedávno, cca 14 ní zpátky nebo kdy, co jsem ho našla na těch KWPN estrankách...fakt nádherný kus koňa...ale my máme s Andrekou zcela totožný problém:))

Přidejte reakci

Přidat smajlík