strelish
napsal(a):
Zdar ty vogo katuchu co je to.....hele odepíšu ti na mail...včera jsem jen prohlídla foto...dík
haisovad
napsal(a):
Dobré játro,
jsem po včerejším tenise totál...šla bych si zase lehnout.
no já měla taky včera na pilno...potrenovat ty malý šťávy, do baumaxu pro pelety, pak jsem si konečně koupila novej mobilek a pak seznamovačka fretulí...no moc se nezdařilo, to moje čuně mi ukazalo jak vydaj pachový žlázky v plný palbě a fretčí slečna dělala kobru a syčela na něj....no musíme se poradit s odborníky...
klawdie
napsal(a):
no já měla taky včera na pilno...potrenovat ty malý šťávy, do baumaxu pro pelety, pak jsem si konečně koupila novej mobilek a pak seznamovačka fretulí...no moc se nezdařilo, to moje čuně mi ukazalo jak vydaj pachový žlázky v plný palbě a fretčí slečna dělala kobru a syčela na něj....no musíme se poradit s odborníky...
To je pozadí na PFka
Klári tak to u vás muselo být hustý
strelish
napsal(a):
hoj dupy, zdravím fšecky...:)
Já sjem včer abyla s černou věcí i s rezavicou venku, teda na ryzoňovi jela Kája, ale jsme moc ráda, fakt jim to spolu jde, můžu se na ní spolehnout, prostě ryzoňovi nic nedovolí, co si zrovna sama umane, a to je přesně to, co potřebuje:)
a dojde i v pátek, tkaže sjem moc ráda a ve čtvrtek Verča, to už na eryzcovi nebudu sedět 14 dní, páč mám dneska smůlu, bo jedu pro změnu na poradu...:( takže stihnu akorát vyhodit hnůj, nachystat krmení, seno a pořádně je oba omuckat:))
jo a Kerka má holky asi házecí intervaly - 4 - 5 dní háže, a pak zase neháže...já už fakt nevím, čemu to přisuzovat...vím, že největší krizovka nastane, když chodí v ohradě s halvou u země, vykope si ďuru a v tom si schovává nos..
a Kuláš vás moc zdraví:)
kukinatost
napsal(a):
Já sjem včer abyla s černou věcí i s rezavicou venku, teda na ryzoňovi jela Kája, ale jsme moc ráda, fakt jim to spolu jde, můžu se na ní spolehnout, prostě ryzoňovi nic nedovolí, co si zrovna sama umane, a to je přesně to, co potřebuje:)
a dojde i v pátek, tkaže sjem moc ráda a ve čtvrtek Verča, to už na eryzcovi nebudu sedět 14 dní, páč mám dneska smůlu, bo jedu pro změnu na poradu...:( takže stihnu akorát vyhodit hnůj, nachystat krmení, seno a pořádně je oba omuckat:))
jo a Kerka má holky asi házecí intervaly - 4 - 5 dní háže, a pak zase neháže...já už fakt nevím, čemu to přisuzovat...vím, že největší krizovka nastane, když chodí v ohradě s halvou u země, vykope si ďuru a v tom si schovává nos..
A my zdravíme jeho
No já byla s ůňama venku, hezky jsme se vyvětrali, akorát závě vyjíždky nám spestřily srnky , které běhaly v skoro tmě kolem nás na louce, tož jste měli vidět toho araba
Chvost převrácený, frkal, uskakoval, blboněk můj
Oskiš je pěkně nažhavený, na jedne louce jsme zakroužili a Markétka na mě volala, že ji hrozně táhne. A to on umí, taky jsem si jednou vyzkoušela a klobouk dolů před dětmi
Jo a sundala jsem podkovu, tož jsem ráda.......
Kde je Péťa????? Však dělá na směny, ne??? Bloňďas, napiš nám občas taky něco.
kukinatost
napsal(a):
Je ho sem taky někdy pust....
Kati to byl puch jak od ropuch...ale sranda, ten muj se pak doma stočil do divný polohy a omdlel...ale zvážili jsme ho a má trochu přes...prej maj samci kolem1,5 a on má 1,9..malá fifinka jen asi 800g...takže si umíte představit ten rozdíl...
fotitla jsem mobilem tak to odpvídá....ale celkem to ujde...
Tonda
klawdie
napsal(a):
Je ho sem taky někdy pust....
Kati to byl puch jak od ropuch...ale sranda, ten muj se pak doma stočil do divný polohy a omdlel...ale zvážili jsme ho a má trochu přes...prej maj samci kolem1,5 a on má 1,9..malá fifinka jen asi 800g...takže si umíte představit ten rozdíl...
fotitla jsem mobilem tak to odpvídá....ale celkem to ujde...
Tonda
tipla bych že se tu sistr dopoledne ukáže...
Fífa
lanika
napsal(a):
Miláčkové, loučím se, jedu do Polska na školení. Nový fakturační program a účetnictví. Tož bedym gadacz po polsku
Hezký den
JJ, Lenuša jecho do ojčyzny:)))
Tak se mi tam pořádně vyškol, ať tam u vás zvedneš tu yntelygency:)))
kukinatost
napsal(a):
JJ, Lenuša jecho do ojčyzny:)))
Tak se mi tam pořádně vyškol, ať tam u vás zvedneš tu yntelygency:)))
![]()
![]()
![]()
![]()
strelish
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobré ránečko..
po dlouhé době se s váma budu snažit strávit dopolko, ale u toho budu ještě stíhat uklízet..
No a Lenule si valí do polska...
Jinak já se mám v rámci možností fajne, čtu všechny příspěvky ale nějak nestíhám přispívat..před těma vánocema je mrtě spěch...
Včera jsem udělala new fotos Bílé tak vám se něco hodím..jen co zapnu druhyho compa.
Velká Dí
rocky
napsal(a):
Dobré ránečko..
po dlouhé době se s váma budu snažit strávit dopolko, ale u toho budu ještě stíhat uklízet..
No a Lenule si valí do polska...
Jinak já se mám v rámci možností fajne, čtu všechny příspěvky ale nějak nestíhám přispívat..před těma vánocema je mrtě spěch...
Včera jsem udělala new fotos Bílé tak vám se něco hodím..jen co zapnu druhyho compa.
Velká Dí
Jo a nejsem si jistá zda jsem vám posílala ty naše boxi pro jezevčíky
rocky
napsal(a):
Jo a nejsem si jistá zda jsem vám posílala ty naše boxi pro jezevčíky
rocky
napsal(a):
A pro Lexu naše ofi. Lexa (doma Majda)
Podoba tam je...
klawdie
napsal(a):
Podoba tam je...
Dneska je to teda fest slabota...
Hele co jse našla... jak si dává pozor aby na něj nešlápnul...
http://www.youtube.com/ watch?v=l7Vepruo4I4&feature=related
(mezera před watch)