Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2008 08:08
bonzelka

XXX.XXX.173.234

Ahojky,jednou jste tu probírali Ka Haythama od Hrádka,že to neni kůň do sportu.Bohužel to musím vyvrátit.Nejenom,že to bude výstavní kůň,ale sportovní také a myslím,že bude hodně šikovný.Zasílám fotku.

11.12.2008 08:13
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):
Ahojky,jednou jste tu probírali Ka Haythama od Hrádka,že to neni kůň do sportu.Bohužel to musím vyvrátit.Nejenom,že to bude výstavní kůň,ale sportovní také a myslím,že bude hodně šikovný.Zasílám fotku.

Zkus dát lepší fotku, tahle je sice krásná, umělecká, ale kůň na ní není vůbec vidět. Jestli bude do sportu či na výstavy ukáže až čas. Pokud bude mít možnost to ukázat :-)

Ty sis ho koupila? :-)

11.12.2008 09:05
bonzelka

XXX.XXX.173.234

lesterka napsal(a):
Zkus dát lepší fotku, tahle je sice krásná, umělecká, ale kůň na ní není vůbec vidět. Jestli bude do sportu či na výstavy ukáže až čas. Pokud bude mít možnost to ukázat :-)

Ty sis ho koupila? :-)

Fotky

11.12.2008 09:05
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
Fotky

..

11.12.2008 09:09
lucky

XXX.XXX.230.77

bonzelka napsal(a):
...

Krásné prostředí na focení Škoda takových blbostí jako lehátko na té fotce, ale jinak je to teda úžasné prostředí. A koník taky pěkný. Ani nevím, že se tady někde tohle probíralo?? Po kom je?

11.12.2008 09:10
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
...

jj já jsem si ho koupila a je to zlatíčko i když je to stále hřebec,je už částečně obsedlý.Na jaře jak bude 3letý tak už se obsedne úplně.

11.12.2008 09:11
lesterka

XXX.XXX.147.139

lucky napsal(a):
Krásné prostředí na focení Škoda takových blbostí jako lehátko na té fotce, ale jinak je to teda úžasné prostředí. A koník taky pěkný. Ani nevím, že se tady někde tohle probíralo?? Po kom je?

JJ...taky jsem chtěla říct, že to prostředí je nádherné :-)) Nemáš nějakou fotku, kde stojí a je celý vidět? :-)
Jinak probíralo se to, když si Jana vybírala koně...vet jí ho nedoporučil jako koně do sportu, proč to bylo, to už nevím.
Jak je velký? a kolik mu vlastně je? Tři?

11.12.2008 09:12
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
jj já jsem si ho koupila a je to zlatíčko i když je to stále hřebec,je už částečně obsedlý.Na jaře jak bude 3letý tak už se obsedne úplně.

Probíralo se to v arabech,že by si ho jedna holčina chtěla koupit,ale že si to pak rozmyslela,ale co vim já od bývalého majitele,tak jsem byla první a jediný vážný zájemce tak nějak já.Je po Versusovi a máma Hazi po El Hamza Kaythom.

11.12.2008 09:14
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
Probíralo se to v arabech,že by si ho jedna holčina chtěla koupit,ale že si to pak rozmyslela,ale co vim já od bývalého majitele,tak jsem byla první a jediný vážný zájemce tak nějak já.Je po Versusovi a máma Hazi po El Hamza Kaythom.

Na jaře bude 3letý,zatím má necelých 152 VKH

11.12.2008 09:14
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):

Tak hlavně, že se má dobře .-) Plánuješ příští rok výstavu? :-)

11.12.2008 09:16
bonzelka

XXX.XXX.173.234

lesterka napsal(a):
Tak hlavně, že se má dobře .-) Plánuješ příští rok výstavu? :-)

Tady jsem nějakou našla,mám je všechny doma,takže jich zrovna u sebe v práci moc dobrých najít nemůžu

11.12.2008 09:16
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
Tady jsem nějakou našla,mám je všechny doma,takže jich zrovna u sebe v práci moc dobrých najít nemůžu

ještě jedna..přišla nová kobylka tak se šel seznámit:-)

11.12.2008 09:18
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
ještě jedna..přišla nová kobylka tak se šel seznámit:-)

jj prostředí bylo nádherný..akorát to všechno bylo moc narychlo tak se taky všechno nepovedlo..:-)

11.12.2008 09:19
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
jj prostředí bylo nádherný..akorát to všechno bylo moc narychlo tak se taky všechno nepovedlo..:-)

Výstavu..no uvidíme..jak to půjde..chtěla bych,ale jestli to vyjde tenhle rok to sama nevím..

11.12.2008 09:20
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):
Výstavu..no uvidíme..jak to půjde..chtěla bych,ale jestli to vyjde tenhle rok to sama nevím..

ukaz nejaky detail hlavy :_) jsem narocna, co?
A kde vůbec stojí?

11.12.2008 09:25
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
A kde vůbec stojí?

Ahoj...tak mi to nedá se nepřidat...pokud budete na jaře tříletí....tak se utkáme na výstavě

11.12.2008 09:30
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
A kde vůbec stojí?

Tak to gratuluji ke koupi, určitě Ti bude dělat radost

11.12.2008 09:36
bonzelka

XXX.XXX.173.234

sabina napsal(a):
Ahoj...tak mi to nedá se nepřidat...pokud budete na jaře tříletí....tak se utkáme na výstavě

Ty jo naše dvojče,toho už jsem někde viděla..Není z Polska?Po kom je?

11.12.2008 09:37
bonzelka

XXX.XXX.173.234

lucky napsal(a):
Tak to gratuluji ke koupi, určitě Ti bude dělat radost

jj děkuju,už mi dělá radost,je to fakt brouček

11.12.2008 09:39
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):
jj děkuju,už mi dělá radost,je to fakt brouček

Muj byl taky broucek, dokud u nas nezacali loni hrebci pripoustet :))) Pockej za dva roky, az zesili, dospeje

11.12.2008 09:41
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
Ty jo naše dvojče,toho už jsem někde viděla..Není z Polska?Po kom je?

Matka Anatevka S
Otec Ainhoa St. Faust

kupovanej v Čr...

11.12.2008 09:46
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Matka Anatevka S
Otec Ainhoa St. Faust

kupovanej v Čr...

V červnu tříletej

11.12.2008 09:48
bonzelka

XXX.XXX.173.234

lesterka napsal(a):
Muj byl taky broucek, dokud u nas nezacali loni hrebci pripoustet :))) Pockej za dva roky, az zesili, dospeje

Ty jo fakt jak dvojče..jj já na něj nijak nechvátám..

11.12.2008 09:50
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
Ty jo fakt jak dvojče..jj já na něj nijak nechvátám..

je to můj první koník,kterýho si obsedám,tak si ho nechci zkazit

11.12.2008 09:55
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):

taky máme tenhle postoj

11.12.2008 09:55
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):

Jj...já si svýho taky obsedala, ale az ve ctyrech.

11.12.2008 10:03
bonzelka

XXX.XXX.173.234

lesterka napsal(a):
Jj...já si svýho taky obsedala, ale az ve ctyrech.

my chvátat nebudem..to bude takový to poflakování po lesích,na podzim možná huberta a pak se uvidí co v něm je..

11.12.2008 10:03
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
my chvátat nebudem..to bude takový to poflakování po lesích,na podzim možná huberta a pak se uvidí co v něm je..

..

11.12.2008 10:06
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):
..

Hej ukaž detail hlavyyyy

11.12.2008 10:08
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Hej ukaž detail hlavyyyy

šup....taky chci vidět.

11.12.2008 10:08
janele

XXX.XXX.9.3

bonzelka napsal(a):
..

Ahoj :)
To jsem byla já, kdo si ho měl kupovat. Byla jsem se na něj mrknout, moc se mi líbil, takový mimiško, a krásně se předváděl. Vážně jsem o něm uvažovala. Jenže jsem si nebyla 100% jistá, koupě prvního koně, bála jsem se toho... Takže jsem ho nakonec odřekla. A pak se mi ozvali Reichmanští, viděla jsem Sirku, a bylo to jasný :)) A dnes je mi celkem jedno, zda máme perspektivu ve sportu nebo ne. Hlavně chci mít spokojeného kamaráda ;)

Tak držím palce, ať jste taky spolu spokojení ;)
Odkud vlastně jste?

Tady Haytham 25.11.2007

11.12.2008 10:11
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):
To jsem byla já, kdo si ho měl kupovat. Byla jsem se na něj mrknout, moc se mi líbil, takový mimiško, a krásně se předváděl. Vážně jsem o něm uvažovala. Jenže jsem si nebyla 100% jistá, koupě prvního koně, bála jsem se toho... Takže jsem ho nakonec odřekla. A pak se mi ozvali Reichmanští, viděla jsem Sirku, a bylo to jasný :)) A dnes je mi celkem jedno, zda máme perspektivu ve sportu nebo ne. Hlavně chci mít spokojeného kamaráda ;)

Odkud vlastně jste?

Tady Haytham 25.11.2007

Z fotek těžko soudit, ale připadá mi podobný Sirkovi :)) Takže jako chci říct, že máš krásného koně :))))))

Tady Siri

11.12.2008 10:20
lesterka

XXX.XXX.147.139

janele napsal(a):
Z fotek těžko soudit, ale připadá mi podobný Sirkovi :)) Takže jako chci říct, že máš krásného koně :))))))

Tady Siri

Tyjo, je sranda, jak každý kůň má jinou palici

11.12.2008 10:24
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):

tojo

11.12.2008 10:25
bonzelka

XXX.XXX.173.234

janele napsal(a):

Odkud vlastně jste?

Tady Haytham 25.11.2007

Ať hledám jak hledám tak v mailu už žádný fotečky nemám...tak jedině až přijdu domu tak něco najdu a pak to sem šupnu

11.12.2008 10:25
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

Nene, všichni mají stejnou. Jen tvůj kůň je nějakej divnej :-P :-))

Nejsme už trochu mimo téma?

Tak Katko, až budete jezdit, na jaký sport se chystáte?

Tady Beník :)

11.12.2008 10:26
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):

Jaj, to je dobrý, jak všichni koukaj stejným směrem :)))
Asi mi chtěj vypít čaj...

11.12.2008 10:27
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):

Katko jasné...šupni A klidně se připoj k nám na arabech

11.12.2008 10:28
lesterka

XXX.XXX.147.139

janele napsal(a):
Jaj, to je dobrý, jak všichni koukaj stejným směrem :)))
Asi mi chtěj vypít čaj...

No jasně...oni mi koukají na dveře...kdy zase přijde někdo něco chtít :_))

Jinak všichni jste blázni, jenom my jsme letadlo :)) My jsme se potatili...ten kouká jinam

11.12.2008 10:29
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
Ať hledám jak hledám tak v mailu už žádný fotečky nemám...tak jedině až přijdu domu tak něco najdu a pak to sem šupnu

Jsme z Jižních Čech úplně nejjižněji hned u hranic s Rakouskem:-)
jj taky už jsemna to koukala,každej arábek je jinej a každej svým způsobem nádhernej..A prostě si musí s človíčkem sednout,aby to klapalo.Ale arábci jsou prostě povahově jedineční.

11.12.2008 10:31
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
No jasně...oni mi koukají na dveře...kdy zase přijde někdo něco chtít :_))

Jinak všichni jste blázni, jenom my jsme letadlo :)) My jsme se potatili...ten kouká jinam

to my se taky potatili

bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
jj taky už jsemna to koukala,každej arábek je jinej a každej svým způsobem nádhernej..A prostě si musí s človíčkem sednout,aby to klapalo.Ale arábci jsou prostě povahově jedineční.

My budem asi vyjímky,ale nějaký distance si asi zajedem a pak se wwrhneme na western...:-) barely a trail pokud mu to půjde

lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):

Teda...druhá strana republiky .-)) A kdyz si byla kupovat Haythama, nevidela si tam Ka Sharimu? Nebo uz ji prodali?

11.12.2008 10:32
janele

XXX.XXX.9.3

bonzelka napsal(a):

Aha, tak to na výlet nepojedu :-( Leda až Lenka pojede příští rok to esko v Pasekách :) tak to bude kousek :P

11.12.2008 10:35
lesterka

XXX.XXX.147.139

janele napsal(a):
Aha, tak to na výlet nepojedu :-( Leda až Lenka pojede příští rok to esko v Pasekách :) tak to bude kousek :P

he he...jasne...az pojedem to Sko, tak te vezmem s sebou
Ale my ji dotahneme na vystavu a udelame slet arabskych carodejnic, jako loni :))

11.12.2008 10:36
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Ale my ji dotahneme na vystavu a udelame slet arabskych carodejnic, jako loni :))

jj to teda jo

11.12.2008 10:39
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

Jeje, ženský, vy mne fakt na tu výstavu ukecáte... taková příležitost, tolik koní... :)

My už teda jako trénujem ten výstavní postoj. Tady natažení krku :)) (joke, netahejte mne za slovo :)) )

11.12.2008 10:41
lesterka

XXX.XXX.147.139

janele napsal(a):
Jeje, ženský, vy mne fakt na tu výstavu ukecáte... taková příležitost, tolik koní... :)

My už teda jako trénujem ten výstavní postoj. Tady natažení krku :)) (joke, netahejte mne za slovo :)) )

No milá zlatá...ty tam jedeš, ikdybych tě tam měla osobně dotáhnout

11.12.2008 10:42
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

No, tak když nás tam dotáhneš...

bonzelka

XXX.XXX.173.234

janele napsal(a):

Ty jo takovej slet by nebyl špatnej.
Když jsem tam byla tak tam měli akorát Hanýse,Versuse,Unku,Hazzi a Kaythoma.

sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):

Já sem jí říkala, že ji naložíš k Nadíkovi a pojedete..

11.12.2008 10:43
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):
Ty jo takovej slet by nebyl špatnej.
Když jsem tam byla tak tam měli akorát Hanýse,Versuse,Unku,Hazzi a Kaythoma.

JJ...loni jsme udelaly takový komorní...Marina, Jana, Lucky, moje maličkost...a na výstavu přijela i Sabča...příští rok...bysme mohly všechny vyrazit s koňma a udělat Lacinovi radost :-))

11.12.2008 10:45
bonzelka

XXX.XXX.173.234

lesterka napsal(a):
JJ...loni jsme udelaly takový komorní...Marina, Jana, Lucky, moje maličkost...a na výstavu přijela i Sabča...příští rok...bysme mohly všechny vyrazit s koňma a udělat Lacinovi radost :-))

Tak to souhlasím..to aby sme šli už s hanýsem taky trénovat,postoj sme ještě neměli

11.12.2008 10:45
lesterka

XXX.XXX.147.139

sabina napsal(a):

Sabi...no když by šla Janča do vozíku...to byl nebyl problém...se Sirkou by to bylo asi horší...to by ti koně nemuseli dorazit ve zdraví :-))

11.12.2008 10:46
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

Udělat Lacinovi radost? Si děláš prdel... Nikam nejedu
Leda bych si zajela pro ten papir, že by ho třeba do roka mohli mít vyřízený

11.12.2008 10:46
lesterka

XXX.XXX.147.139

janele napsal(a):
Udělat Lacinovi radost? Si děláš prdel... Nikam nejedu
Leda bych si zajela pro ten papir, že by ho třeba do roka mohli mít vyřízený

JJ...taky s tím počítám, že bych mohla dostat zbytek papírů, když to nahlásím hodně dopředu a budu se o ně často hlásit :-)))

11.12.2008 10:47
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

my v létě taky trénovaly hovadinky

trenažér na nastupování do vozíku - a ten den jsme fakt nastoupily i do vozíku.

11.12.2008 10:48
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):
Tak to souhlasím..to aby sme šli už s hanýsem taky trénovat,postoj sme ještě neměli

Říkáš mu Hanýs? :-)) to je pěkný :))) Svižně trénujte, to je potřeba :-)))

11.12.2008 10:51
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Říkáš mu Hanýs? :-)) to je pěkný :))) Svižně trénujte, to je potřeba :-)))

jak se Janča příčí udělat Lacinovi radost

11.12.2008 10:59
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):
Sabi...no když by šla Janča do vozíku...to byl nebyl problém...se Sirkou by to bylo asi horší...to by ti koně nemuseli dorazit ve zdraví :-))

V poho, vezmu si karimatku a spacák a klidně pojedu ve vozíku. Sirka je rodinný kůň, pojede na místě spolujezdce. neboj, nezvrací, Navigovat teda neumí, ale tak ty máš GPS:.. ;)

11.12.2008 11:01
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
V poho, vezmu si karimatku a spacák a klidně pojedu ve vozíku. Sirka je rodinný kůň, pojede na místě spolujezdce. neboj, nezvrací, Navigovat teda neumí, ale tak ty máš GPS:.. ;)

mě z vás jebne

11.12.2008 11:18
bonzelka

XXX.XXX.173.234

lesterka napsal(a):
JJ...taky s tím počítám, že bych mohla dostat zbytek papírů, když to nahlásím hodně dopředu a budu se o ně často hlásit :-)))

my jsme ani nastupování do vozíku trénovat nemuseli.Když sem si pro něj přijela k Hrádkovi taak tam sám zalezl úplně v klidu,zůstala jsem tam s nim celou cestu a od tý doby tak vleze kdykoliv a rád:-)

11.12.2008 11:22
lucky

XXX.XXX.230.77

bonzelka napsal(a):
my jsme ani nastupování do vozíku trénovat nemuseli.Když sem si pro něj přijela k Hrádkovi taak tam sám zalezl úplně v klidu,zůstala jsem tam s nim celou cestu a od tý doby tak vleze kdykoliv a rád:-)

Páni, vy jste to rozjely tady místo na arabech!!

Jinak já nevím jak vy, ale já nějak počítám s tím, že pokud se nic nepřisere..jako že by to moje bílé sežralo zase včelu..., tak na tu výstavu znovu ještě pojedeme, takže doufám, že jedete všichni!

11.12.2008 11:24
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):

Třeba už někdy nastupoval...Já koně nemohla do vozíku dostat ani po 5 hodinách přemlouvání...tak přišla na řadu pasta...a pak jsem nohu po noze posouvala do vozíku.

Potom jsem to trénovali doma...neměl strach z vozíku...ale odmítal dát nohu na rampu...takže to sme natrénovali....a od té doby je to v pohodě.

11.12.2008 11:25
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Třeba už někdy nastupoval...Já koně nemohla do vozíku dostat ani po 5 hodinách přemlouvání...tak přišla na řadu pasta...a pak jsem nohu po noze posouvala do vozíku.

Potom jsem to trénovali doma...neměl strach z vozíku...ale odmítal dát nohu na rampu...takže to sme natrénovali....a od té doby je to v pohodě.

No my snad na 100% chci jet...a pokud budem mít to posrané PP hotové tak jo.

Donutila jsem i chlapa aby si udělal řidičák.... že mu to zaplatím..nebo si ho udělám já.( jenže on má více zkušeností) uvidíme. Takže už sehnat jen auto a jedem,

11.12.2008 11:42
lesterka

XXX.XXX.147.139

sabina napsal(a):

Donutila jsem i chlapa aby si udělal řidičák.... že mu to zaplatím..nebo si ho udělám já.( jenže on má více zkušeností) uvidíme. Takže už sehnat jen auto a jedem,

no jo...E stoji kolem 5 tis. tak to neni tak hrozny

11.12.2008 11:43
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
no jo...E stoji kolem 5 tis. tak to neni tak hrozny

není pořád lepší jak na náklaďák... že

11.12.2008 12:07
bonzelka

XXX.XXX.173.234

sabina napsal(a):

Nenastupoval,protože ještě nikde předtim nebyl.Odváželi jsme ho od Hrádka a tam se i narodil..

11.12.2008 12:08
janele

XXX.XXX.9.3

bonzelka napsal(a):
My budem asi vyjímky,ale nějaký distance si asi zajedem a pak se wwrhneme na western...:-) barely a trail pokud mu to půjde

žádný výjimky, už tu jsou minimálně dvě arabské westerňačky. Luckai a Lucky :)) já po něm taky pokukuju, ale tak minimálně rok mám ještě čas. Navíc, nemám peníze na sedlo, které bych chtěla, tak asi zůstanu u anglie :)))
Jo, a ještě vím o jednom westerňákovi, co možná bude jezdit arabáše, takže myslím, že se máme v příštích letech na co těšit :)

11.12.2008 12:08
bonzelka

XXX.XXX.173.234

bonzelka napsal(a):
Nenastupoval,protože ještě nikde předtim nebyl.Odváželi jsme ho od Hrádka a tam se i narodil..

já mám E za 2500

11.12.2008 12:12
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):
žádný výjimky, už tu jsou minimálně dvě arabské westerňačky. Luckai a Lucky :)) já po něm taky pokukuju, ale tak minimálně rok mám ještě čas. Navíc, nemám peníze na sedlo, které bych chtěla, tak asi zůstanu u anglie :)))
Jo, a ještě vím o jednom westerňákovi, co možná bude jezdit arabáše, takže myslím, že se máme v příštích letech na co těšit :)

Budiž mi odpuštěna zlodějina, ale ta fotka mne dostala :)) z prezentace WRC...

11.12.2008 12:14
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
Budiž mi odpuštěna zlodějina, ale ta fotka mne dostala :)) z prezentace WRC...

Jani je super

11.12.2008 12:24
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Jani je super

Nojo, Katy, tak jste na tom byli líp..já při jeho nakládání málem koně nechala tam
Sem si říkala, co si to odvážím proboha...Ale nedalo mi to... jak tak zjišťuju s ním je všechno na trochu dýl Ale o to víc, mě to nutí a žene dopředu, když se něco podaří.

11.12.2008 13:28
lucky

XXX.XXX.230.77

bonzelka napsal(a):
já mám E za 2500

No, já si chtěla dělat E, ale nakonec jsem to vzdala..mám co dělat ještě s autí, řidičák mám krátce a navíc teda pokud vím, tak ještě jsou nyní nějaké snad kurzy na přepravu zvířat či co to, že normálně to snad ani převážet už se nebude mocu? Já fakt nevím. Ale přívěs bych domluvila ten co letos, paní je srozuměná a známí co mě vezli by taky určitě jeli znovu.
Takže snad to moje bílé chlupaté bude do léta nahaté a klášné a zdravé, tak pojedeme

11.12.2008 20:16
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
No, já si chtěla dělat E, ale nakonec jsem to vzdala..mám co dělat ještě s autí, řidičák mám krátce a navíc teda pokud vím, tak ještě jsou nyní nějaké snad kurzy na přepravu zvířat či co to, že normálně to snad ani převážet už se nebude mocu? Já fakt nevím. Ale přívěs bych domluvila ten co letos, paní je srozuměná a známí co mě vezli by taky určitě jeli znovu.
Takže snad to moje bílé chlupaté bude do léta nahaté a klášné a zdravé, tak pojedeme

tak kde jsou ty další fotky slíbené

12.12.2008 19:17
bonzelka

XXX.XXX.173.253

sabina napsal(a):
tak kde jsou ty další fotky slíbené

fotečka když sem si ho dovezla domu

15.12.2008 09:05
lesterka

XXX.XXX.147.139

bonzelka napsal(a):
fotečka když sem si ho dovezla domu

:-))) Koukal, kde se to ocitnul :))

Jinak co teda nějaká pěkná fotečka z profilu?:-)) nebude?

15.12.2008 10:08
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):
:-))) Koukal, kde se to ocitnul :))

Jinak co teda nějaká pěkná fotečka z profilu?:-)) nebude?

Ty furt z profilu, z profilu... Copak profil sportuje ? :-P

Jinak já ti natočila na video svého prcka, a taky Beníka, ale po několika hodinách upravování videa, promazávání filmů z disku, bo to na mě furt řvalo, že prej nemá inaf spejs... jsem zjistila, že jedno video má 10GB, druhé asi 3 a třetí jsem ani nestačila upravit. Pak už jsem na to neměla nervy... Takže asi až zas příští víkend :-P

15.12.2008 10:16
lesterka

XXX.XXX.147.139

janele napsal(a):
Ty furt z profilu, z profilu... Copak profil sportuje ? :-P

Jinak já ti natočila na video svého prcka, a taky Beníka, ale po několika hodinách upravování videa, promazávání filmů z disku, bo to na mě furt řvalo, že prej nemá inaf spejs... jsem zjistila, že jedno video má 10GB, druhé asi 3 a třetí jsem ani nestačila upravit. Pak už jsem na to neměla nervy... Takže asi až zas příští víkend :-P

Nesportuje, ale v tom případě, sem nemusíme dávat žádné fotky, protože ani to nesportuje...nemusíme psát rodiče, chovatele...ani to nesportuje :-) Prostě mě zajímá, jak ten koník vypadá :) A nekecej, že tebe né

Jinak si máčka...děs...od tebe se dočkat videa...to je horší, jak se mnou Si stáhni avidemux na pc v práci a jeď, ne? :-) Co ti brání?

15.12.2008 10:56
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):
Nesportuje, ale v tom případě, sem nemusíme dávat žádné fotky, protože ani to nesportuje...nemusíme psát rodiče, chovatele...ani to nesportuje :-) Prostě mě zajímá, jak ten koník vypadá :) A nekecej, že tebe né

Jinak si máčka...děs...od tebe se dočkat videa...to je horší, jak se mnou Si stáhni avidemux na pc v práci a jeď, ne? :-) Co ti brání?

Neřvi na mě :P Jasně, že zajímá, jen Tě chci naštvat :P

Avidemux mám, ale video jsem musela stáhnout do počálu u našich, a teď ho nemám jak dostat sem, bo 10 GB dvd se eště nevyráběj :P

15.12.2008 12:34
lesterka

XXX.XXX.147.139

janele napsal(a):
Neřvi na mě :P Jasně, že zajímá, jen Tě chci naštvat :P

Avidemux mám, ale video jsem musela stáhnout do počálu u našich, a teď ho nemám jak dostat sem, bo 10 GB dvd se eště nevyráběj :P

A co takhle stahovat pres kabel primo do pc? dyt to neni problem, ne?

15.12.2008 12:53
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

A co takhle stahovat pres kabel primo do pc? dyt to neni problem, ne?

Je. Nemám si myslím tak velký disk, navíc je potřeba taková ta karta v počítači...

17.12.2008 08:25
bonzelka

XXX.XXX.173.234

janele napsal(a):
Je. Nemám si myslím tak velký disk, navíc je potřeba taková ta karta v počítači...

fotečka bude neboj neboj..

Přidejte reakci

Přidat smajlík