Hřebec Dadži po El Azrak a Džamila

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2008 19:40
medi

XXX.XXX.149.26

Chtěla jsem se zaptat jestli ho někdo znáte nebo jste ho znali a poprosit o nějaké informace. Děkuju moc.

11.12.2008 20:18
kikuska

XXX.XXX.241.101

medi napsal(a):
Chtěla jsem se zaptat jestli ho někdo znáte nebo jste ho znali a poprosit o nějaké informace. Děkuju moc.

Tak přesně tohoto koníka bych taky uvítala. El Azrak i Džamila se podařila najít..., ale Dadži, ani fotka, nic. Je to otec matky mého koňouse a taky bych ráda více info o tomto kůněti

12.12.2008 11:07
janele

XXX.XXX.9.3

kikuska napsal(a):
Tak přesně tohoto koníka bych taky uvítala. El Azrak i Džamila se podařila najít..., ale Dadži, ani fotka, nic. Je to otec matky mého koňouse a taky bych ráda více info o tomto kůněti

Dadži, to je ten arabský plnokrevník, nebo to jsem úplně mimo? Stál kousek od nás, ale původ netuším... Měla bych foto...

12.12.2008 17:13
kikuska

XXX.XXX.78.3

janele napsal(a):
Dadži, to je ten arabský plnokrevník, nebo to jsem úplně mimo? Stál kousek od nás, ale původ netuším... Měla bych foto...

Ano ano, je to arábek. Byla bych moc za fota vděčná, prosím o zaslání na motalikova@seznam.cz .
Jak jsem psala, každého araba z jeho průkazu jsem našla, ale Dadžiho ne.

Díky moc

12.12.2008 17:21
medi

XXX.XXX.149.26

kikuska napsal(a):
Ano ano, je to arábek. Byla bych moc za fota vděčná, prosím o zaslání na motalikova@seznam.cz .
Jak jsem psala, každého araba z jeho průkazu jsem našla, ale Dadžiho ne.

Díky moc

Já bych taky poprosila foto a kontakt na stáj kde je. Mersi.Med@atlas.cz . Je to otec mé bývalé kobylky.

13.12.2008 19:18
darsey

XXX.XXX.134.82

medi napsal(a):
Já bych taky poprosila foto a kontakt na stáj kde je. Mersi.Med@atlas.cz . Je to otec mé bývalé kobylky.

kdyz uz sme u toho,taky bych moc poprosila o informace o tomto hrebci.je to jedine co vim o babicce meho kone...byla po nem...diky ni ma muj kun jen polovicni puvod a me by strasne moc zajimalo co ma z teto strany v krvi protoze se toho jinak nikde nedohledam...jinak nemel jste nekdo kobylku po nem?hnedka to pry byla...mela hribe s QH jmenem Jack...Jack je totiz tata myho kone...

13.12.2008 20:55
jennyamy

XXX.XXX.178.67

darsey napsal(a):
kdyz uz sme u toho,taky bych moc poprosila o informace o tomto hrebci.je to jedine co vim o babicce meho kone...byla po nem...diky ni ma muj kun jen polovicni puvod a me by strasne moc zajimalo co ma z teto strany v krvi protoze se toho jinak nikde nedohledam...jinak nemel jste nekdo kobylku po nem?hnedka to pry byla...mela hribe s QH jmenem Jack...Jack je totiz tata myho kone...

je to ten Dadži,kterého měla Lída z Červené Lhoty?koupil si ho nějaký lékař, ze šumperské nemocnice, udělal z něj valacha,a možná ho ještě má, v Dolních Studýnkách.

13.12.2008 21:02
janele

XXX.XXX.9.3

jennyamy napsal(a):
je to ten Dadži,kterého měla Lída z Červené Lhoty?koupil si ho nějaký lékař, ze šumperské nemocnice, udělal z něj valacha,a možná ho ještě má, v Dolních Studýnkách.

On ho letos na podzim prodával a pokud vím, tak prodal, zase někam na Šumpersko, ale kontakt nemám...
Našla jsem jen jedinou fotku, myslela jsem, že jich mám více, ale asi ne :-(
http://zlosin.cz/dadzi.jpg

14.12.2008 11:06
medi

XXX.XXX.149.26

janele napsal(a):
On ho letos na podzim prodával a pokud vím, tak prodal, zase někam na Šumpersko, ale kontakt nemám...
Našla jsem jen jedinou fotku, myslela jsem, že jich mám více, ale asi ne :-(
http://zlosin.cz/dadzi.jpg

Já jsem měla jeho dceru. A je škoda že je valach kdyby to jinak šlo tan ním nechám připustit mou nynější kobylku je krásný!! Toto je tejo dcera- ta hnědka a ta plavka je jeho vnučka a dcera té hnědky (Medinky).

Přidejte reakci

Přidat smajlík