PRACANTKY- a zase to pondělí :-(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2008 07:45
lanika

XXX.XXX.162.56

Zdar bybky, nabíjím baterku do foťáku, abych mohla stáhnout fotky.....Jinak víkend byl famózní, ještě ted jsem unavená čtvrtek, pátek, sobota s holkama a večer viliovka z práce. No masakr.
V neděli odpolední asi 3-hodinová vyjíždky s Markétkou, bylo suprov+ě až na zpáteční cestu kdy jsem měli s HOnzíkem menší kolizi. No :-( Prostě blbě si poskládal nožky na asfaltu a podjely mu, takže jsme spolu plácli z ničeho nic na bok na hlavní cestě. No chvála bohu, že nejelo žádné auto.....Takže až na bolavé celé tělo a pár modřin jsme zdraví. Ještě že tak.

15.12.2008 07:52
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Zdar bybky, nabíjím baterku do foťáku, abych mohla stáhnout fotky.....Jinak víkend byl famózní, ještě ted jsem unavená čtvrtek, pátek, sobota s holkama a večer viliovka z práce. No masakr.
V neděli odpolední asi 3-hodinová vyjíždky s Markétkou, bylo suprov+ě až na zpáteční cestu kdy jsem měli s HOnzíkem menší kolizi. No :-( Prostě blbě si poskládal nožky na asfaltu a podjely mu, takže jsme spolu plácli z ničeho nic na bok na hlavní cestě. No chvála bohu, že nejelo žádné auto.....Takže až na bolavé celé tělo a pár modřin jsme zdraví. Ještě že tak.

15.12.2008 07:53
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Tak to jste měly veselo, tož šup sem s fotkama

My byly akorát v neděli u vody a zalezlo slunko, takže nic moc.

15.12.2008 07:53
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

A Oskišův nový image

15.12.2008 07:54
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Tak to jste měly veselo, tož šup sem s fotkama

My byly akorát v neděli u vody a zalezlo slunko, takže nic moc.

A otestovaly jsme nové sedýlko na AB a spokojenost největší :) Fakt křeslo.

15.12.2008 07:55
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
A otestovaly jsme nové sedýlko na AB a spokojenost největší :) Fakt křeslo.

Káti, co jste nakonec vybraly???????

15.12.2008 07:57
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Káti, co jste nakonec vybraly???????

15.12.2008 08:02
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

V Olmiku prodávali Senecu, super stav za super peníze, tak jsme se rozhodly to vyzkoušet. Tím, že je posedlí hluboké, tak je i trošku kratší, kobyle sedí a nám taky

15.12.2008 08:03
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

No a jinak, abych vám přiblížila situaci. Holky dorazily okolo 19 hod večer ve složení Zuzajdy s Roječkem a Luldy s Abrigem Debetmenem .....( dál si to nepamatuju ) Ke mě pak ještě dorazila Káťa a Jiřka a když to viděla segra jaké bude mejdlo, tak si vzala volno
A tak jsme teda začli Roječek spokojený, ikdyž unavený. Sloužil tak trochu jako polštář na zemi....Nejdřív pro Domču

15.12.2008 08:05
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
No a jinak, abych vám přiblížila situaci. Holky dorazily okolo 19 hod večer ve složení Zuzajdy s Roječkem a Luldy s Abrigem Debetmenem .....( dál si to nepamatuju ) Ke mě pak ještě dorazila Káťa a Jiřka a když to viděla segra jaké bude mejdlo, tak si vzala volno
A tak jsme teda začli Roječek spokojený, ikdyž unavený. Sloužil tak trochu jako polštář na zemi....Nejdřív pro Domču

Později pro paničku Ale ta si to samozřejmě zasloužila, po noční spala pouze hiodinu

15.12.2008 08:06
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

No teda Leňuch, akční si to měla a nic si enřekla, ještěže jste ok...já jsem včera zmákla vyjížďku s Kerkou, v sobotu po 14 dnech na rycovi..
a něco sjem zjistila, tož vás zkusím poprosit o pomoc..:)Kerkujsme protáhla ve westernu, a ani jsme palicí neházeli,...zase máme asi dobré období, nejkrizovější je první klusovka a cvalovka, to si musí poodfrkovat a zaházet, a tak za 15 minut se hodí do klídečku...

15.12.2008 08:06
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Později pro paničku Ale ta si to samozřejmě zasloužila, po noční spala pouze hiodinu

Abísek prozkoumával všechno co se dalo, nejvíce ho ovšem zaujal děcký koutek, jak jinak

15.12.2008 08:07
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
No teda Leňuch, akční si to měla a nic si enřekla, ještěže jste ok...já jsem včera zmákla vyjížďku s Kerkou, v sobotu po 14 dnech na rycovi..
a něco sjem zjistila, tož vás zkusím poprosit o pomoc..:)Kerkujsme protáhla ve westernu, a ani jsme palicí neházeli,...zase máme asi dobré období, nejkrizovější je první klusovka a cvalovka, to si musí poodfrkovat a zaházet, a tak za 15 minut se hodí do klídečku...

honem, chci vidět i pana Včelku...protože to jméno, co Lenča uvedla se mi pro pana Včelku vůbec nehodilo, rozhodla sjem se ho přejmenovat, počkejte, až uvidíte ten sosák..a pan Mrevenečník mi přišlo příliš dlouhé, proto pan včelka:)

15.12.2008 08:08
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Abísek prozkoumával všechno co se dalo, nejvíce ho ovšem zaujal děcký koutek, jak jinak

A opravdu se ho nechtěl vzdát, tak tam pak i usnul

15.12.2008 08:13
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
honem, chci vidět i pana Včelku...protože to jméno, co Lenča uvedla se mi pro pana Včelku vůbec nehodilo, rozhodla sjem se ho přejmenovat, počkejte, až uvidíte ten sosák..a pan Mrevenečník mi přišlo příliš dlouhé, proto pan včelka:)

Ráno jsme pak jely ke koníkům do Komorní Lhotky, hezká rozcvička po ránu a nakonec jsme vytáhly i Lagušáka

15.12.2008 08:15
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Ráno jsme pak jely ke koníkům do Komorní Lhotky, hezká rozcvička po ránu a nakonec jsme vytáhly i Lagušáka

Fotky pod sedlem má Zuzajda ve foťáku, cvakala jsme to jejím dělem, takže na ty si budete muset počkat
Pak návštěva u Kátě a dvě křivohubky

15.12.2008 08:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Lenuško, hodíš pak fotky někam na rajče, Zuzik tež?
Orinž o Roye přišel...:(

15.12.2008 08:16
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Lenuško, hodíš pak fotky někam na rajče, Zuzik tež?
Orinž o Roye přišel...:(

Ne ne, nehodím

15.12.2008 08:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Ne ne, nehodím

Lulátor tak miluje své portréty:))

15.12.2008 08:20
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Ne ne, nehodím

No pak jsme teda totrálně unavené padly pod deku na gauč a jako kulisu koukaly na Honzíkové videa a pak teda i naživo si ho Zuzik vyzkoušela, ikdyž nachvíli, protože únava byla fakt fest veliká Fotky zase u Zuzajdy
K večeru jsme jely k Janči a tam mejdlo pokračoval Tady dostal Abrigo přezdívku "pan včelka" A z nasranosti teda chtěl zničit myšičku.....

15.12.2008 08:22
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
No pak jsme teda totrálně unavené padly pod deku na gauč a jako kulisu koukaly na Honzíkové videa a pak teda i naživo si ho Zuzik vyzkoušela, ikdyž nachvíli, protože únava byla fakt fest veliká Fotky zase u Zuzajdy
K večeru jsme jely k Janči a tam mejdlo pokračoval Tady dostal Abrigo přezdívku "pan včelka" A z nasranosti teda chtěl zničit myšičku.....

Tak a pasování Roje na "bytového psa"

15.12.2008 08:22
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tak a pasování Roje na "bytového psa"

15.12.2008 08:24
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Poslední rady chování na koberci jak od Jaňuchy, tak i Rithiho

15.12.2008 08:26
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Poslední rady chování na koberci jak od Jaňuchy, tak i Rithiho

Chvilka nepozornosti a Aboušek se už uměl zabavit

15.12.2008 08:26
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

ježiš, vlastně jo,vždy´t Roy byl pasován:)))
já se úplně kochám a hned vzpomínám..Leňuch, takže dneska mám s tebou počítat, jo?

15.12.2008 08:28
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
ježiš, vlastně jo,vždy´t Roy byl pasován:)))
já se úplně kochám a hned vzpomínám..Leňuch, takže dneska mám s tebou počítat, jo?

Jasně že jo
Málem ani Kulášové kvítko nepřežilo

15.12.2008 08:30
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Jasně že jo
Málem ani Kulášové kvítko nepřežilo

Zrzečci v akci

15.12.2008 08:31
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Zrzečci v akci

15.12.2008 08:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

baby, nechápu, chtěla jsem vám tu vložit fotečku dárku, co dostane Vačka na narozeniny a i když je to ve formátu jpeg, tak to nejde...tož kukněte, dostaneme svítící obojek i vodítko, a´t se mi potmě neztratí:)

http://www.granulky-domu.cz/ chovatelske-potreby-obojek -visiglo-velky-fashion-bones-2436.html

15.12.2008 08:33
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

A vysmáta hostitelka obnažující se na balóně

15.12.2008 08:36
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
baby, nechápu, chtěla jsem vám tu vložit fotečku dárku, co dostane Vačka na narozeniny a i když je to ve formátu jpeg, tak to nejde...tož kukněte, dostaneme svítící obojek i vodítko, a´t se mi potmě neztratí:)

http://www.granulky-domu.cz/ chovatelske-potreby-obojek -visiglo-velky-fashion-bones-2436.html

Zbytek foteček má Zuzajda, jo a ještě vám sem hodím jednu z viliovky, naše babské složení

15.12.2008 08:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Zbytek foteček má Zuzajda, jo a ještě vám sem hodím jednu z viliovky, naše babské složení

Tož jste si to baby fajné užili...tak čupr...já přeprala nemoc a mám túze ,moc práce tak se na ní jdu vrhnout, až dokončím to nejvěštší šílenství tak se zas ukážu...

15.12.2008 08:55
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Tož jste si to baby fajné užili...tak čupr...já přeprala nemoc a mám túze ,moc práce tak se na ní jdu vrhnout, až dokončím to nejvěštší šílenství tak se zas ukážu...

Kláruš A co ty na turnaji????? Jak jste dopadli?

15.12.2008 08:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

baby, všimly jste si toho nosu, vypadám ajk sob Rudolf (ten co svítil Santovi na cestu tím frňákem:) v kombinaci s nějakým alkoholikem:)
furt mám ten nos červený a fur smrkám, smrkám a smrkám..
btw Leňuchu, vypadáš drakunďácky:)))taka modelie slušna..
ještě v létě, když byl Keruška sám..

15.12.2008 09:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
baby, všimly jste si toho nosu, vypadám ajk sob Rudolf (ten co svítil Santovi na cestu tím frňákem:) v kombinaci s nějakým alkoholikem:)
furt mám ten nos červený a fur smrkám, smrkám a smrkám..
btw Leňuchu, vypadáš drakunďácky:)))taka modelie slušna..
ještě v létě, když byl Keruška sám..

Třetí z jedenácti ale vubec mi to nešlo...hráli jsme od dvou do deseti, mega dlouhý, ale super...
Jsem vám to holky záviděla ani se na ty fota nemůžu koukat mrzí ěm že jsem letos neviděla na živo křivohubku...a co to má vlastně za plemeno?a jezdilo se jen na honzíkovi nebo jste venčili i ty Janiny šampiony...

15.12.2008 09:08
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Třetí z jedenácti ale vubec mi to nešlo...hráli jsme od dvou do deseti, mega dlouhý, ale super...
Jsem vám to holky záviděla ani se na ty fota nemůžu koukat mrzí ěm že jsem letos neviděla na živo křivohubku...a co to má vlastně za plemeno?a jezdilo se jen na honzíkovi nebo jste venčili i ty Janiny šampiony...

Tentokráte byl pod sedlem jen Honzík.....Jaňuchy koňuchy jsme oželely, byly jsme fakt marně unavené
Bavily jsme se luxusně, nejlepší viliovka, kterou jsem zažila. Bomba

15.12.2008 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Tentokráte byl pod sedlem jen Honzík.....Jaňuchy koňuchy jsme oželely, byly jsme fakt marně unavené

Leni co to vlastně znamená ta viliovka?

15.12.2008 09:09
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

je Lenošku, tož jsem ráda, že sis to užila, i kdžy mě mrzí, že jste mě všechny tak brzo opustili...jsme to málem obrečela..:(

15.12.2008 09:10
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Leni co to vlastně znamená ta viliovka?

Vánoční večírek z firmy Už jsme to řešily loňský rok, vzpomínáš????

15.12.2008 09:15
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
je Lenošku, tož jsem ráda, že sis to užila, i kdžy mě mrzí, že jste mě všechny tak brzo opustili...jsme to málem obrečela..:(

Zdarec,
teda koukám že to byl vydařený víkend...závidim že jsem nemohal s váma...
A co Honzajs, měl také takovou fajnou náladu jako když ho větrala Péťa?
Teda koukám, jak se Roj vytahuje...Zuzí? Za chvíli budeš moci obsedat...

15.12.2008 09:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Zdarec,
teda koukám že to byl vydařený víkend...závidim že jsem nemohal s váma...
A co Honzajs, měl také takovou fajnou náladu jako když ho větrala Péťa?
Teda koukám, jak se Roj vytahuje...Zuzí? Za chvíli budeš moci obsedat...

Jo leni sjem starej sklerotic, takže přiznávám ale napamatuji..no nás to mechechce čeká ve čvtrtek a pátek už je jako vždy volno...juchu...za Vámi je to bohužel přiliš daleko, ale chystám se o svátcíh návštívit aspon danulí a týnušu...takovej male východňárskej srázek, ovšem kdyby někdo z dam něměl co dělat očekávám že se přidáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak Danny vlatně šefla jsi už nějakej přibližnje datum!???

15.12.2008 09:57
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Jo leni sjem starej sklerotic, takže přiznávám ale napamatuji..no nás to mechechce čeká ve čvtrtek a pátek už je jako vždy volno...juchu...za Vámi je to bohužel přiliš daleko, ale chystám se o svátcíh návštívit aspon danulí a týnušu...takovej male východňárskej srázek, ovšem kdyby někdo z dam něměl co dělat očekávám že se přidáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak Danny vlatně šefla jsi už nějakej přibližnje datum!???

Dany Honzík byl šikulka Šlapal jak hodinky a ani jednou neudělal prdelkou jiný pohyb než měl
Kláruš, gratuluji k šipkařskému výkonu A nemoc jsi terda zdoalal???? Hele a jak Týnuše na soustředku? Neozvala se někomu????

15.12.2008 10:09
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Dany Honzík byl šikulka Šlapal jak hodinky a ani jednou neudělal prdelkou jiný pohyb než měl
Kláruš, gratuluji k šipkařskému výkonu A nemoc jsi terda zdoalal???? Hele a jak Týnuše na soustředku? Neozvala se někomu????

Jo a tak nějak bych potřebovala pomoct. ***

15.12.2008 10:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

jo segře hlásila že prej veliké nadšení...určo brzy dotrazí a povypráví...
Nemoc jsem zabila pryznicem..negbo jak se to píše, jeden zábal na noc a bylo po knedlíkách...na morodění není čas...jo a včera jsem byla na Sabulkovi agna na kobyle..no Sabulák mě mile potěšil už ani ždándé zkracování, vyšlapoval jak když byl zdráv...nevím co se děje, jen doufám a mu to takto vydrží...jen je to hroznej škobrtal a málem jsme šli k zemi...už byl na kolenou a zvedl se..koukám tento víkend mám elehce padací:)

15.12.2008 13:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
jo segře hlásila že prej veliké nadšení...určo brzy dotrazí a povypráví...
Nemoc jsem zabila pryznicem..negbo jak se to píše, jeden zábal na noc a bylo po knedlíkách...na morodění není čas...jo a včera jsem byla na Sabulkovi agna na kobyle..no Sabulák mě mile potěšil už ani ždándé zkracování, vyšlapoval jak když byl zdráv...nevím co se děje, jen doufám a mu to takto vydrží...jen je to hroznej škobrtal a málem jsme šli k zemi...už byl na kolenou a zvedl se..koukám tento víkend mám elehce padací:)

Nějak mrtvo né?

Přidejte reakci

Přidat smajlík