HOLA HOLA...čtvrtek volá

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2008 08:24
haisovad

XXX.XXX.213.5

Dobré ranko pracantky,
koukám že pracujete od úplného rána...opatrně aby jste to nepřehnaly.

18.12.2008 08:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré ranko pracantky,

No holka když jseš poslední den v práci....jinka to nejde...včera jsem zvládla udělat cukroví, předělat si na nehtech vánoční výzdobu a ještě pokrandat s kámoškou Agnou, ukazovala jsem jí Gasii moc se jí libila Jani, Agy je ten muj berajtr z Ostravy o Gasii se taky starala, tak měla moc velkou radost když jí viděla jak je u tebe spokojená...
AGuna mě pobavila prej co to bylo za chlapa u nás v roudně, že pokeceli, myslela nejdřív že je to vet když Pepřovi ohmatával záda, bych jí zabila ona si vykecává s Hauzrem no prej strašnej sympaták....fakt mě sere že jsem to pasování nemohla vidět na živo, ale vytáhnu pak podrobné info z Denisy a vše vám přetlumočím...

18.12.2008 08:45
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
No holka když jseš poslední den v práci....jinka to nejde...včera jsem zvládla udělat cukroví, předělat si na nehtech vánoční výzdobu a ještě pokrandat s kámoškou Agnou, ukazovala jsem jí Gasii moc se jí libila Jani, Agy je ten muj berajtr z Ostravy o Gasii se taky starala, tak měla moc velkou radost když jí viděla jak je u tebe spokojená...
AGuna mě pobavila prej co to bylo za chlapa u nás v roudně, že pokeceli, myslela nejdřív že je to vet když Pepřovi ohmatával záda, bych jí zabila ona si vykecává s Hauzrem no prej strašnej sympaták....fakt mě sere že jsem to pasování nemohla vidět na živo, ale vytáhnu pak podrobné info z Denisy a vše vám přetlumočím...

Zdarec. Tak to teda Klári z ní vytáhni, fakt jsem zvědavá. Jinak u nás prší a to máme jet dnes ven. Třeba se to ještě odpolko změní....Jo a včera jsem měla premiéru v pečení cukroví, poprvé letos úplně sama No a zvládla jsem teda pečené půlměsíčky a pak šohajdy. A protože mi došly ořechy, tak jsem zbytek odložila na dnešek....
Dnes mám v plánu 3 druhy Jo a včera jezdil Domča, je kouzelný

18.12.2008 08:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

ty jo, ty už jako zítra nemakačenko? Sákra, ti celkem závidím. Já zítra musím a večer pak máme večírek. Hele Tomáš se zatím nevyjídřil s tím 26...tak se pokusím to z něho vymáčknout dneska. Nějak byla i včerejší domáctnost tichá...
No to by chtělo...Hauzra si asi také pozvu až budu mít rezavku doma...

18.12.2008 08:54
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
ty jo, ty už jako zítra nemakačenko? Sákra, ti celkem závidím. Já zítra musím a večer pak máme večírek. Hele Tomáš se zatím nevyjídřil s tím 26...tak se pokusím to z něho vymáčknout dneska. Nějak byla i včerejší domáctnost tichá...
No to by chtělo...Hauzra si asi také pozvu až budu mít rezavku doma...

Dany, už jste o tom nějak hlouběji mluvily s Martou????? Jinak já teda dělám i před svátkama i mezi něma.....Takže asi vám teda to volno závidím

18.12.2008 09:00
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Dany, už jste o tom nějak hlouběji mluvily s Martou????? Jinak já teda dělám i před svátkama i mezi něma.....Takže asi vám teda to volno závidím

nene, nechávám to zatím otevřené...asi za ní zajedu až po svátkách...
Leni, teda ty jsi pracant...

18.12.2008 09:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
nene, nechávám to zatím otevřené...asi za ní zajedu až po svátkách...
Leni, teda ty jsi pracant...

No taky bych to brala ael jaksi tu dvacku 2x nemám..zatím musím věřit svým odhadům......no a když má panička volno tak to začně těm dvoum lenochum, v lednu už je nějaký soutředko, tak asi zavítáme už i na jízdárnu...no to jsem na to zvědavá...
Lani Domča je parádní, no koukám že počasí je všude stejné, též hnus...no mi máme mejdlo dnes, to zas bude s rakváčema mazec:)))))

18.12.2008 09:26
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré ranko pracantky,

hoj zlatečka, jdu do roztrhání těla už od rána, víte jak, posl. pracovní den v tomto roce..:))
Lenuša, mi jako chceš říct, že zas i o švjuntach musiš do roboty?Kurňa, ty se mi urobiš a co pak já, navíc chci jet k tobě a ty musíš ke mně! Zitra ti kupim jakši prezent, ať máš na mě památku..:))
a jiank včil to tu vypadá, ž eje vnku tak 6 hodin, tma a absolutně kikirisí počasí..:(
Kdyby aspoń sněžilo, ale všude, bahno, voda, sračka...
koně budou jak vepři..a má přijít Veru, no, i když v tomhle počasí asi nedorazí...
jo a já sjem tvořila s mačou a segrou a máme asi 5 durhů a dneska dostanu od jedné babči ořechové pusinky, jedno z mála cukroví, které můžu...páč většinu se chudák obětuje otec a sežere spolu se Žrinžem..:))
baby, on ej na služebce a včera posílal Kukinovi smsku, ať se těší na procházku...a pak že jenom mamina je ujetá...:)
a včera jsem stihla akorát tohle..

18.12.2008 09:35
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
hoj zlatečka, jdu do roztrhání těla už od rána, víte jak, posl. pracovní den v tomto roce..:))
Lenuša, mi jako chceš říct, že zas i o švjuntach musiš do roboty?Kurňa, ty se mi urobiš a co pak já, navíc chci jet k tobě a ty musíš ke mně! Zitra ti kupim jakši prezent, ať máš na mě památku..:))
a jiank včil to tu vypadá, ž eje vnku tak 6 hodin, tma a absolutně kikirisí počasí..:(
Kdyby aspoń sněžilo, ale všude, bahno, voda, sračka...
koně budou jak vepři..a má přijít Veru, no, i když v tomhle počasí asi nedorazí...
jo a já sjem tvořila s mačou a segrou a máme asi 5 durhů a dneska dostanu od jedné babči ořechové pusinky, jedno z mála cukroví, které můžu...páč většinu se chudák obětuje otec a sežere spolu se Žrinžem..:))
baby, on ej na služebce a včera posílal Kukinovi smsku, ať se těší na procházku...a pak že jenom mamina je ujetá...:)
a včera jsem stihla akorát tohle..

No nemysli si, že se tomu vyhneš abys nedojela. A na noc, je mi líto puso Já mám volno středa čtvrtek, pátek sobota neděle......Fíííííííííííííííííí hááááááááááááá, toho stihnem

18.12.2008 09:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
No nemysli si, že se tomu vyhneš abys nedojela. A na noc, je mi líto puso Já mám volno středa čtvrtek, pátek sobota neděle......Fíííííííííííííííííí hááááááááááááá, toho stihnem

moš na mailu vinšovanku:)
No, slunečko, tož nevím, jeslti to budeme moct až tak realizovat, bo v sobotu 27. musím s našima do kina, chci koupit nám všem lístky do kina na Sněženky a machry..
máš nějaké volno přes týden, ať to dáme do kupy? Já sjem prakticky od zítřka do 2.1. volná a občas teda byhc chtěla být s Kulášem, bo on má furt odpolední a volno občas...
Jo baby a přiznávám, že stále nevím, co budu dělat na Silvestra!!!a Kuláš je až do 23:00 v práci...super, že...
a Klaruško, o Agně vím, už si říkala...
já sjem z aní moc ráda, že je, kde je....nechci si fandit, ale byla jedním z koníků, kteří měli štěstí a fakt to umí dávat najevo...už mi rozřehtala i Kekru, tak na mě furt piští oba:))

18.12.2008 10:07
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
moš na mailu vinšovanku:)
No, slunečko, tož nevím, jeslti to budeme moct až tak realizovat, bo v sobotu 27. musím s našima do kina, chci koupit nám všem lístky do kina na Sněženky a machry..
máš nějaké volno přes týden, ať to dáme do kupy? Já sjem prakticky od zítřka do 2.1. volná a občas teda byhc chtěla být s Kulášem, bo on má furt odpolední a volno občas...
Jo baby a přiznávám, že stále nevím, co budu dělat na Silvestra!!!a Kuláš je až do 23:00 v práci...super, že...
a Klaruško, o Agně vím, už si říkala...
já sjem z aní moc ráda, že je, kde je....nechci si fandit, ale byla jedním z koníků, kteří měli štěstí a fakt to umí dávat najevo...už mi rozřehtala i Kekru, tak na mě furt piští oba:))

Jani, tož to dáme dokupu až budu vědět co a jak, ju????? Teoreticky možná pujdu do práce jen v pondělí nebo úterý před silvestrem, uvidíme.....Možná jich ukecám na volné oba dny. Ale to se bude odvíjet podle toho, zda budou naše auta jezdit, či nikoliv.....Ještě to není dořešené 24.-25.12. jsem u mamky, jinak taky nemám nic v plánu. A ani silvestr ještě není jasný...

Přidejte reakci

Přidat smajlík