blanche
napsal(a):
Ono když je to v plném rozlišení, tak to vypadá ještě trochu líp
Ale přesvědčit ho, aby tam vydržel s kulichem ,,, to byl masakr
Asistovala i moje ségra
no to věřím
Jinak ta kopýtka nedají zase tolik práce. Když to člověk udržuje a hupsne na to jednou za 14 dní, 3 týdny, něco obrousí, upraví tvar a je to..zbytek si Usa udělá sama
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
no to věřím
Jinak ta kopýtka nedají zase tolik práce. Když to člověk udržuje a hupsne na to jednou za 14 dní, 3 týdny, něco obrousí, upraví tvar a je to..zbytek si Usa udělá sama
Nazdárek!
Tak jsem se těšila na kopu sněhu a prd. Sotva místama jemňoulince pocukrováno, jak kdyby bylo namrzlo. Ach jo, asi to pak přešlo v noci na déšť, že to roztálo.
Fido úžasnej, já letos ani nezačla žádné PFko tvořit. A kde jste tak pěknou malinkou santovskou čapnu sehnaly?
blanche
napsal(a):
A tady malý pozorovatel
Ségře jsem fotila malou na PFko a při té příležitosti šel i Fido
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek!
Tak jsem se těšila na kopu sněhu a prd. Sotva místama jemňoulince pocukrováno, jak kdyby bylo namrzlo. Ach jo, asi to pak přešlo v noci na déšť, že to roztálo.
Fido úžasnej, já letos ani nezačla žádné PFko tvořit. A kde jste tak pěknou malinkou santovskou čapnu sehnaly?
Ahojky Leo, tak tady jen a jen lilo - o sněhu ani památka
Čepičku měla ségra pro malou - ale vzadu byla rozpáraná, aby jí vůbec byla, tak to bylo jen tak přimáčklé, zmenšené
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
no ten Fido fakt nemá chybu
Jéé, jak tam sedí, bobek jeden...
blanche
napsal(a):
Pochcal nohy? No to je hááájzlík! Fakt je, že tohle obchcávaní ta samička nedělá, ale ti samečci byli nějak víc pořád aktivně zapovení do chodu domácnosti. Nevím jak Bobša, ale taky mi připadá, že jen někde spí, že Leo a Michala taky je věčně někde zaparkovaná a moc se nezúčastňuje
lucky
napsal(a):
Pochcal nohy? No to je hááájzlík! Fakt je, že tohle obchcávaní ta samička nedělá, ale ti samečci byli nějak víc pořád aktivně zapovení do chodu domácnosti. Nevím jak Bobša, ale taky mi připadá, že jen někde spí, že Leo a Michala taky je věčně někde zaparkovaná a moc se nezúčastňuje
Tak Fido je šílený aktivista - jen samička už ho má plné zuby - ta plyšová - musela jí na vánoce alespoň vyprat
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak Fido je šílený aktivista - jen samička už ho má plné zuby - ta plyšová - musela jí na vánoce alespoň vyprat
No Bobě je veškerý dění domácnosti úplně putna, všechno zaspí, nechce být venku, za člověkem přijít, jo, když člověk přijde za ní, tak mi podstrčí kebuli a ať drbám, to by vydržela celý den. Ale sama od sebe zpozorní akorát, když jdu pro něco pro ní, má na to čuchometr, přesně pozná, jestli beru z lednice něco pro lidi nebo pro ní, nevím, jak to dělá, ale pozná to. To pak panáčkuje a vylejzá kebulí ze dvířek, aby na sebe upozornila, že to hned chce .
zvířátková
napsal(a):
No Bobě je veškerý dění domácnosti úplně putna, všechno zaspí, nechce být venku, za člověkem přijít, jo, když člověk přijde za ní, tak mi podstrčí kebuli a ať drbám, to by vydržela celý den. Ale sama od sebe zpozorní akorát, když jdu pro něco pro ní, má na to čuchometr, přesně pozná, jestli beru z lednice něco pro lidi nebo pro ní, nevím, jak to dělá, ale pozná to. To pak panáčkuje a vylejzá kebulí ze dvířek, aby na sebe upozornila, že to hned chce .
Jo to Michala taky. Jak jdu ještě se zeleným třeba, tak volám "Míšo, dobrotka!" a spoza závěsu se vyřítí šílený králík, kolikrát mi to napálila do ruky, protože nestihla zabrzdit a tak se se mnou srazila..ale to je tak jediná aktivita
. Zaběhne si na hajzlík, to jo, a pořád by jedla, to taky jo..jíst, spát, žrát. Michalek pořád chodil zkoumat, u televize se chodil mazlit, po baráku za mnnou chodil jako pejsek, pořád ho všechno zajímalo a pořád byl takový aktivní. I první Míša i druhý. Ta samička mi připadá děsně líná, taková sama pro sebe, probere ji jen jídlo nebo když se ji chce na hajzlík
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Jo to Michala taky. Jak jdu ještě se zeleným třeba, tak volám "Míšo, dobrotka!" a spoza závěsu se vyřítí šílený králík, kolikrát mi to napálila do ruky, protože nestihla zabrzdit a tak se se mnou srazila..ale to je tak jediná aktivita
. Zaběhne si na hajzlík, to jo, a pořád by jedla, to taky jo..jíst, spát, žrát. Michalek pořád chodil zkoumat, u televize se chodil mazlit, po baráku za mnnou chodil jako pejsek, pořád ho všechno zajímalo a pořád byl takový aktivní. I první Míša i druhý. Ta samička mi připadá děsně líná, taková sama pro sebe, probere ji jen jídlo nebo když se ji chce na hajzlík
Jo jo, Bobo taky žije tímhle způsobem, když nechrápe, tak je na záchodě, dělá bordel nebo žere, jinak jí nepřijde, že by měla důvod se nějak vzrušovat a zbytečně se budit.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
jj...přesně
Teda, vy jste to rozjeli za tu chvíli
Fido boží a koukám Blani, taky s ním děláš věci, zrovna nedávno Míra takhle choval Máničku a normálně si velebila, zavřela kukadla a nechala se mazlit. A teda ta je ráda venku a dělá čurbes a vyžaduje pozornost
Tak nám v práci dneska netopí, tu asi zmrznu nebo co a to mám rýmu
lucky
napsal(a):
jj...přesně
To je divný ,,,
Jak jsem měla tu samičku předtím - to byl božský tvoreček !!!
V bedně na WC téměř nechodila - jen na malou - bobečky si nosila na kočičí toaletu ,,,
To jsem ráno vstávala do školy, ona tam už chudinka přešlapovala, asi už měla na krajíčku ,,, Pusitla jí. Letěla na WC a pak šla teprve vítat atd ,,,
Za tátou chodila do obýváku - vyskočila si na gauč a nechala se hodiny drbat ,,,
Fido je čuňajs šílenej
Ale moc hodný - nikdy mě nekousl, jen někdy straší, zabrumlá nebo tak ,,, ale nikdy nic nikomu neudělal - když pominu překousný kabely, koberec, povlečení atd
Aktivní je někdy až moc ,,, Jsem v kuchyni - přijde, strká do mě čumákem - jako že zdraví a že je tam ,,, Hrabe s oblibou na bačkory Obíhá nohy ,,, Vrká u toho jak holub
Ale s tím chcaním a samčením mě jednou oddělá
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
To je divný ,,,
V bedně na WC téměř nechodila - jen na malou - bobečky si nosila na kočičí toaletu ,,,
To jsem ráno vstávala do školy, ona tam už chudinka přešlapovala, asi už měla na krajíčku ,,, Pusitla jí. Letěla na WC a pak šla teprve vítat atd ,,,
Za tátou chodila do obýváku - vyskočila si na gauč a nechala se hodiny drbat ,,,
Fido je čuňajs šílenej
Ale moc hodný - nikdy mě nekousl, jen někdy straší, zabrumlá nebo tak ,,, ale nikdy nic nikomu neudělal - když pominu překousný kabely, koberec, povlečení atd
Aktivní je někdy až moc ,,, Jsem v kuchyni - přijde, strká do mě čumákem - jako že zdraví a že je tam ,,, Hrabe s oblibou na bačkory Obíhá nohy ,,, Vrká u toho jak holub
Tak u nás zase drobňoulince chumelí, ale z toho nic moc nebude, sotva to lítá.
blanche
napsal(a):
To je divný ,,,
Fido je čuňajs šílenej
Jo, jako je fakt, že ta samička je čistotnější. Teda aspoˇn Míša jo. Jako malá chodila chvíli chsát a bobkovat na gauč, to jsme myselli, že ji přerazíme, ale postupně ji to přešlo a chodí výhradně jen na svůj hajzlík. Nikde jinde nepouští bobky a nečůrá.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Jo, jako je fakt, že ta samička je čistotnější. Teda aspoˇn Míša jo. Jako malá chodila chvíli chsát a bobkovat na gauč, to jsme myselli, že ji přerazíme, ale postupně ji to přešlo a chodí výhradně jen na svůj hajzlík. Nikde jinde nepouští bobky a nečůrá.
No tak v tomhle ohledu Bobu hájit nemůžu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Máňule taky celkem čistotná.
No v neděli má prý být až 10 stupňů
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
tady je ták hnusně..fuj
No u nás chumelí. Začíná víc, tak uvidíme no. Ale jestli bude teplo, tak je to k ničemu.
blanche
napsal(a):
10 stupňů ?
To jsem nemusela zazimovávat pomalu ani kytky
Mě to tu neba
Ale je klid
Už sleduju hodiny, kdy vypadnu na nákup
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jo Blaní, včera si tu mamina vzala lístek té tlustice, že prý to bude jistější, že u ní to vždycky všechno chytne, tak abych o tu kytku celou nepřišla, kdyby mi doma nechytla. Tak doufám, že se jí zrovna povede, aby věděla, že taky nejsem žádnej přídil .
No mě za chvíli přijede přítel na oběd, pak mě vyhodí ve městě, oběhnu pár krámů, pokusím se ještě něco na vánoce dokoupit a pak chytnu bus ke koníkům. Po práci mě tam zase vyzvedne, takže dneska to snad půjde.
zvířátková
napsal(a):
Jo Blaní, včera si tu mamina vzala lístek té tlustice, že prý to bude jistější, že u ní to vždycky všechno chytne, tak abych o tu kytku celou nepřišla, kdyby mi doma nechytla. Tak doufám, že se jí zrovna povede, aby věděla, že taky nejsem žádnej přídil .
No mě za chvíli přijede přítel na oběd, pak mě vyhodí ve městě, oběhnu pár krámů, pokusím se ještě něco na vánoce dokoupit a pak chytnu bus ke koníkům. Po práci mě tam zase vyzvedne, takže dneska to snad půjde.
No vidíš, tak bude mít ještě i mamina kytí ode mne
Tak snad se to chytne
Leo - závidím ,,,
Bych chtěla taky už pádit
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No vidíš, tak bude mít ještě i mamina kytí ode mne
Tak snad se to chytne
Leo - závidím ,,,
Bych chtěla taky už pádit
Leo, tak si to užij
Blani, co ta kytka ode mne vlastně, žije ještě
A já jdu do města, aspoň si zahřeju ledový nožky
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Leo, tak si to užij
Blani, co ta kytka ode mne vlastně, žije ještě
A já jdu do města, aspoň si zahřeju ledový nožky
No ještě furt čekám. No, ale snad se dočkám. Stejně je v poledne k ničemu courat po městě, když mají všude polední pauzy.
No to je taky vzteku, když vám tam netopí, to nejsou podmínky pro práci.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No ještě furt čekám. No, ale snad se dočkám. Stejně je v poledne k ničemu courat po městě, když mají všude polední pauzy.
No to je taky vzteku, když vám tam netopí, to nejsou podmínky pro práci.
U nás naštěstí moc nejsou
Mi povídej, mám rýmu a ještě tohle, nechápu, proč netopí
Tahle se mi mocinky líbí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
JJ, jsem koukala, co jsi to vyštrachala za foto ,,,
Ani nevím - to jsem fotila ?
JJ, Leo - užívej - dokud můžeš
Tady taky už moc polední pauzy nejsou
Jasně, na posledním focení, jelikož já sedím na koni a nikdo jiný mi Elí nefotí, zbýváš jedině ty
Jak to, nemáte na oběd pauzu??
sadzi saj
napsal(a):
Jasně, na posledním focení, jelikož já sedím na koni a nikdo jiný mi Elí nefotí, zbýváš jedině ty
Jak to, nemáte na oběd pauzu??
JJ, už to vidím - v pozadí ten modrý kanistr - jízdárna
Myslela jsem, že tu krámky už taky moc nezavírají - pauzy už nemají - musí stále vydělávat a lákat klioše
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
JJ, už to vidím - v pozadí ten modrý kanistr - jízdárna
Myslela jsem, že tu krámky už taky moc nezavírají - pauzy už nemají - musí stále vydělávat a lákat klioše
Aháá Já myslela, že u Vás v práci už moc nemáte polední pauzu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No, ještě toho trochu - to by bylo už opravdu moc
jsem si právě říkala
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Fakt nestraš
Teda mě to tu neba a ráno mi psal kopytář, jestli se mi to dnes hodí a zatím se neozval ani v kolik hodin se ráčí dostavit a já se těšila, že dneska mám volníčko
sadzi saj
napsal(a):
Teda mě to tu neba a ráno mi psal kopytář, jestli se mi to dnes hodí a zatím se neozval ani v kolik hodin se ráčí dostavit a já se těšila, že dneska mám volníčko
Tak snad se ještě ozve, co ?
Já dneska furt žeru a cpu se ,,,
Jsme už pomalu nechutná
Jinak jsem zapomněla odepsat - levandule stále žije
Teď přizimovává ,,, Tak jsem zvědavá na jaře
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak snad se ještě ozve, co ?
Já dneska furt žeru a cpu se ,,,
Jsme už pomalu nechutná
Jinak jsem zapomněla odepsat - levandule stále žije
Teď přizimovává ,,, Tak jsem zvědavá na jaře
To jsem taky zvědavá, co ti z toho na jaře vyleze
No snad jo, ale nevím, 3 hod. fuč a on nic a psala jsem mu, že by se mi to hodilo jako minule 16.30 hod. nebo 17 hod. a nic, ale k Adině jede, tak nevim
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak jestli jede k ní a pak k tobě ?
Asi
No právě, že spíš obráceně, Adi minule říkala, že se s ním domlouvali, že bude jezdit večer k nim, tak nevím
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
já to jdu zrovna nějak hodit na stránky psí, takže pak dám vědět..bude se to dát zvětšit..tady je to stejně o ničem
To jo, tady je to fakt o ničem, taky si radši počkám na ty na stránkách.
Tak já proběhla pár krámů, nic nesehnala, u koníků si mákla na stájích, to bahno mě fakt oddělá, kluci zase špinaví od hlavy až k patě, sotva to člověk všechno přichystá, tak se stmívá, zavřu je a bordel je zas na světě. Fakt dokola.
zvířátková
napsal(a):
To jo, tady je to fakt o ničem, taky si radši počkám na ty na stránkách.
Tak já proběhla pár krámů, nic nesehnala, u koníků si mákla na stájích, to bahno mě fakt oddělá, kluci zase špinaví od hlavy až k patě, sotva to člověk všechno přichystá, tak se stmívá, zavřu je a bordel je zas na světě. Fakt dokola.
JJ, a jiné to s koňuchama nebude
Znám to moc dobře
blanche
napsal(a):
JJ, a jiné to s koňuchama nebude
Znám to moc dobře
tak je to tam..... http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Pěkné !
Jj, já začít malovat, tak se zděsíte . A přitom mě to vždycky tak bavilo...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Třeba ne
No já to radši neriskuju, radši fotim, bohužel na sníh čekám a prd...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak já děvčata už balím - huráááá !!!
Tak ho pak budeš muset stejně nakreslit
Asi
zvířátková
napsal(a):
Asi
Ahojky!
no ten sníh tady taky asi neude...leje a leje...Usa pořád dělá, že umírá hlady, jen by jedla a jedla
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Ahojky!
no ten sníh tady taky asi neude...leje a leje...Usa pořád dělá, že umírá hlady, jen by jedla a jedla
No u nás sice neprší, ale kluci se cpou jak diví furt. Už i kovář říkal, že už je i Čiko nějaká koule. Ale je fakt, že je letos fakt extrémně chlupatej, to jsem ještě neviděla. I na místěch, které měl naposledy vydřené má delší srst (i když mnohem kratší než na celém těle) než třeba Grant celotělově. Že by měla být nějaká krutá zima? Nebo to letos neodhadnul? Bůh ví.
zvířátková
napsal(a):
No u nás sice neprší, ale kluci se cpou jak diví furt. Už i kovář říkal, že už je i Čiko nějaká koule. Ale je fakt, že je letos fakt extrémně chlupatej, to jsem ještě neviděla. I na místěch, které měl naposledy vydřené má delší srst (i když mnohem kratší než na celém těle) než třeba Grant celotělově. Že by měla být nějaká krutá zima? Nebo to letos neodhadnul? Bůh ví.
No, Usa je sice chlupatá, ale loni byla více, takže s tou zimou...kdo ví. Ale třeba má Čiko lepší "čuchometr"
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
No, Usa je sice chlupatá, ale loni byla více, takže s tou zimou...kdo ví. Ale třeba má Čiko lepší "čuchometr"
No uvidíme, jak bude vypadat leden a únor, třeba bude zrovna zima.
zvířátková
napsal(a):
No uvidíme, jak bude vypadat leden a únor, třeba bude zrovna zima.
noooo..jako já si říkala, kdyby bylo týden - 14 dní sněhu habaděj, že vyjížďka po zasněžených polích s dvěmi fundláky na ocase by nebyla špatná
jooo..už jste viděli lamu?????
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
noooo..jako já si říkala, kdyby bylo týden - 14 dní sněhu habaděj, že vyjížďka po zasněžených polích s dvěmi fundláky na ocase by nebyla špatná
jooo..už jste viděli lamu?????
Mi povídej, jak já bych ten sníh brala.
No, to je dobrej ksichtík.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jůůůůů, tady sněžíííííí
Jsem si teď mákla a bude snad i trochu klidu
Dobré ránko! U nás taky chumelí jako o život, sněhu pomalu přibývá, juchů. Je to ten lehký nemokrý, udrží se. Odpo jsme donudnuté s Sheilou a prckem na vyjížďku, tak se těšim, kéž by se povedlo něco vyfotit, když už bude zase drobet bílo.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! U nás taky chumelí jako o život, sněhu pomalu přibývá, juchů. Je to ten lehký nemokrý, udrží se. Odpo jsme donudnuté s Sheilou a prckem na vyjížďku, tak se těšim, kéž by se povedlo něco vyfotit, když už bude zase drobet bílo.
Ahojky,
se máte - tady teprve začalo ,,, Ale těžko říci, jestli něco vydrží ,,,
Ale já jsem stejně teď jen a furt v práci
zvířátková
napsal(a):
Ahooooj!!!
Na Kladne bylo jestě před 20 minutami sucho a teď tu hnusně pršíííí, asi to vypadá na další eeeee den.
Já jsem včera byla na Sneženkách po 25 letech, no myslela jsem, že to bude lepší.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
Ahooooj!!!
Na Kladne bylo jestě před 20 minutami sucho a teď tu hnusně pršíííí, asi to vypadá na další eeeee den.
Já jsem včera byla na Sneženkách po 25 letech, no myslela jsem, že to bude lepší.
No já přece psala, že bych to taky chtěla vidět, ale myslím, že si předem umím představit, že to bude slabota, holt už něco tak pěkného nedokážou v dnešní době natočit. Ale aspoň to vidět no, koukala jsem, že u nás je to od prvního, vysílají 11 dní.
zvířátková
napsal(a):
No já přece psala, že bych to taky chtěla vidět, ale myslím, že si předem umím představit, že to bude slabota, holt už něco tak pěkného nedokážou v dnešní době natočit. Ale aspoň to vidět no, koukala jsem, že u nás je to od prvního, vysílají 11 dní.
Ahojky,
tak tady sněžilo, ale teď prší
JJ, většinou je nej vždy ten první hlavní film - pak jako dobrý, ale obvykle to už není tak supa
Zuzi - vy máte ve stáji i araba ? Jezdí vytrvalost ?
Našla jsem inz
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ahojky,
JJ, většinou je nej vždy ten první hlavní film - pak jako dobrý, ale obvykle to už není tak supa
Našla jsem inz
Dobré ráno,
tak tady sněží, jak o život, tak jsem na to zvědavá, jak to dopadne
Včera jsme dělali kopýtka, tak máme zase na chvíli od toho klid.
Už je mi i trochu líp, musím zaťukat, tak snad nemoc zažehnaná.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Našla jsem inz
No tady chlumelí jak o život, to je sněhu za těch pár hodin, fakt paráda.
Nj, kór pokračování po tolika letech...
Já právě na mailu objevila nějakou práci, jsem se v duchu vysmála, že mě ani nehne, ať si počkaj po novém roce.
zvířátková
napsal(a):
No tady chlumelí jak o život, to je sněhu za těch pár hodin, fakt paráda.
Nj, kór pokračování po tolika letech...
Já právě na mailu objevila nějakou práci, jsem se v duchu vysmála, že mě ani nehne, ať si počkaj po novém roce.
Tak to je dobře, že na kopýtka Ti dorazil ,,,
Hlavně, že jsi se dočkala a bacily jsou snad na ústupu ,,,
Mě snad už taky líp
Ale mamina má zlomenej prst na noze a Endyho chytly záda
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak to je dobře, že na kopýtka Ti dorazil ,,,
Hlavně, že jsi se dočkala a bacily jsou snad na ústupu ,,,
Mě snad už taky líp
Ale mamina má zlomenej prst na noze a Endyho chytly záda
To já zase od rána pochrchlávám. Tak jsem do sebe hodila Panadol a cucám čajdu. Já těm bacilům dám, jediné volno a abych to proležela v posteli, ne? Ani mě nehne.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No já tu dneska přežívám, nějak mě bolí hlava či co a chci se dneska pustit do úklidu, ten můj jede respektive ho povezu na nějaký vánoční pracovní večírek, tak budu mít doma klid.
Si představte, že ta obluda chlupatá nám sundala a překousala a rozebrala světýlka na chvojí, co jsem měla venku, nový a stáli hromadu peněz, ráno jsem to našla a Mirek, ten ji asi zabije.
sadzi saj
napsal(a):
No já tu dneska přežívám, nějak mě bolí hlava či co a chci se dneska pustit do úklidu, ten můj jede respektive ho povezu na nějaký vánoční pracovní večírek, tak budu mít doma klid.
Si představte, že ta obluda chlupatá nám sundala a překousala a rozebrala světýlka na chvojí, co jsem měla venku, nový a stáli hromadu peněz, ráno jsem to našla a Mirek, ten ji asi zabije.
Jejda ,,, tak se venku asi nudila
Ale věřím - člověka to nepotěší ,,,
Jsem zvědavá, co udělali kočičáci na chalupě s vánoční výzdobou
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jejda ,,, tak se venku asi nudila
Ale věřím - člověka to nepotěší ,,,
Jsem zvědavá, co udělali kočičáci na chalupě s vánoční výzdobou
No to je k vzteku, potvůrka jedna.
Teda, taková krásná vrstva sněhu napadla a teď koukám, že do toho spíš déšť, než sníh, to je k vzteku, to bude fuč dřív, než se dostanu ven.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No to je k vzteku, potvůrka jedna.
Teda, taková krásná vrstva sněhu napadla a teď koukám, že do toho spíš déšť, než sníh, to je k vzteku, to bude fuč dřív, než se dostanu ven.
No nechápu to, buď to musela přeskočit, čemu moc nevěřím nebo podlézt či prolézt, čemuž sice už je dost velká, ale nejspíš se tam dostala, takže fakt super světýlka jsou v popce Nudí nenudí, nemá tam co dělat a v noci má chrápat a ne dělat kraviny
To víš Leo, stejně se má v neděli oteplit, ale svitla tu naděje, že snad možná napadne na Vánoce sníh
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
No nechápu to, buď to musela přeskočit, čemu moc nevěřím nebo podlézt či prolézt, čemuž sice už je dost velká, ale nejspíš se tam dostala, takže fakt super světýlka jsou v popce Nudí nenudí, nemá tam co dělat a v noci má chrápat a ne dělat kraviny
To víš Leo, stejně se má v neděli oteplit, ale svitla tu naděje, že snad možná napadne na Vánoce sníh
To by bylo super, ono je to přece jenom s tím sněhem drobet víc vánoční .
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak tady už po sněhu ani památky a spíš tu prší či mrholí nějaký sajrajt.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Fakt výstižný označení
Se mi ani celá nevejde do záběru, fotit v kleci je fakt naprd
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Fakt výstižný označení
Se mi ani celá nevejde do záběru, fotit v kleci je fakt naprd
No tady mrholit přestalo hned, ale už nesněží, nasněžila ale pěkná vrstva.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No tady mrholit přestalo hned, ale už nesněží, nasněžila ale pěkná vrstva.
Kubík se drbe
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
a zase jsme měli mrkvičku
a poslední, se holt doma drobet nudím
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No já jdu do toho deště, musím ještě něco dokoupit ve městě, tak mám fakt radost
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
No já jdu do toho deště, musím ještě něco dokoupit ve městě, tak mám fakt radost
U nás vykukuje sluníčko, je pěkně světlo, doufám, že to vydrží, to by se panečku fotilo.
zvířátková
napsal(a):
U nás vykukuje sluníčko, je pěkně světlo, doufám, že to vydrží, to by se panečku fotilo.
Ahoj! Fotky Bobši i papouchů úúžasné!!!
Tady od rána valí sněhem, takový ten hnusný mokrý sajrajt.
Jsem vám vyfotila ten kaktus, tak vykouknu z baráku a tak Usa žužlá Darése, tak jsem něco cvakla, ale přes ten lítací sníh mi to nějak extra nevyšlo.-.přeuložím a prsknu sem
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Ahoj! Fotky Bobši i papouchů úúžasné!!!
Tady od rána valí sněhem, takový ten hnusný mokrý sajrajt.
Jsem vám vyfotila ten kaktus, tak vykouknu z baráku a tak Usa žužlá Darése, tak jsem něco cvakla, ale přes ten lítací sníh mi to nějak extra nevyšlo.-.přeuložím a prsknu sem
Jasný, už jsem si myslela, že jsi nám s kaktusem zapomněla.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
JJ, taky jsem se těšila na kaktusa
Já už z nákupu - jsem to vzala pěkně rychle - a i nakole
žjova, to jsi to vzala před okýnko u mekáče, ne?
No já jdu vařit, nabaštíme a přítel mě vykopne na cestě do práce u koní, uklidím, připravím a pak vyrážíme ven. Teď koukám, že venku něco mezi deštěm a sněhem, sakriš, to se to mění jak na apríla.
zvířátková
napsal(a):
žjova, to jsi to vzala před okýnko u mekáče, ne?
No já jdu vařit, nabaštíme a přítel mě vykopne na cestě do práce u koní, uklidím, připravím a pak vyrážíme ven. Teď koukám, že venku něco mezi deštěm a sněhem, sakriš, to se to mění jak na apríla.
aby jsi ten sníh nemusela opravdu kreslit
NN, ale jedu až před supermarket
Lidi trochu čuměj, ale zaparkuju svého věrného horáka na úvaziště a oběhnu krám a tradá zpět
blanche
napsal(a):
aby jsi ten sníh nemusela opravdu kreslit
NN, ale jedu až před supermarket
Lidi trochu čuměj, ale zaparkuju svého věrného horáka na úvaziště a oběhnu krám a tradá zpět
tož tutaj je kaktusák
lucky
napsal(a):
tož tutaj je kaktusák
jako fotky děs..mi to dneska ani nefotí..je tady tma jako v pr.... a padá ten bílý sajrajt a mě se chce akorát spát a je toolik práce a už ani nemluvím o nějkém blbém úklidu
lucky
napsal(a):
jako fotky děs..mi to dneska ani nefotí..je tady tma jako v pr.... a padá ten bílý sajrajt a mě se chce akorát spát a je toolik práce a už ani nemluvím o nějkém blbém úklidu
blanche
napsal(a):
Krásný - a jak je menší, tak co do květů opravdu super
no a máma nedávno vytáhla ze sklepa tohle..ani nevěděla, že to tam má a ono to začalo rašit a zrovna to vykvetlo
lucky
napsal(a):
no a máma nedávno vytáhla ze sklepa tohle..ani nevěděla, že to tam má a ono to začalo rašit a zrovna to vykvetlo
hezké, ne?
blanche
napsal(a):
Fíha - super - jak na jaře
JJ..aspoň něco..zato venku fuj
Usidlo mi baští psy
lucky
napsal(a):
JJ..aspoň něco..zato venku fuj
Usidlo mi baští psy
asi chutná
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
asi chutná
Leo, to máš fakt, jak na apríla, tady hnus humus, ale snad i přestalo pršet.
Co kuchtíš dobrýho?? Já tu mám čínskou polívku a chlebíček s rajčata a jeden s krabí pomazánkou a večer se chci pustit do úklidu, když bude volnej bejvák, ale moc se mi do toho nechce, ale zase od toho budu mít aspoň klid
sadzi saj
napsal(a):
Leo, to máš fakt, jak na apríla, tady hnus humus, ale snad i přestalo pršet.
Co kuchtíš dobrýho?? Já tu mám čínskou polívku a chlebíček s rajčata a jeden s krabí pomazánkou a večer se chci pustit do úklidu, když bude volnej bejvák, ale moc se mi do toho nechce, ale zase od toho budu mít aspoň klid
A nechceš pak uklidit i u nás ?
Když budeš takhle pěkně v tom
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
A nechceš pak uklidit i u nás ?
Když budeš takhle pěkně v tom
Děkuji nechci, stačí mi to u nás a to došlo dříví a s tím se mi tahat nechce už tuplem, ale jak se znám, tak mi to nedá, to tam budu šůrovat do půlnoci, pak pro Mirka někdy a ráno zase vstávat, mě klepne
sadzi saj
napsal(a):
Děkuji nechci, stačí mi to u nás a to došlo dříví a s tím se mi tahat nechce už tuplem, ale jak se znám, tak mi to nedá, to tam budu šůrovat do půlnoci, pak pro Mirka někdy a ráno zase vstávat, mě klepne
A já ?
Dneska - 12 hodin
Zítra - 12 hodin
Pozítří - 12 hodin v té debilní práci ,,,
Mám do 19h ,,, než dolezu domů, najím ,,, tak nevím, kde mám brát náladu šůrovat, uklízet a balit dárky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
A já ?
Dneska - 12 hodin
Zítra - 12 hodin
Pozítří - 12 hodin v té debilní práci ,,,
Mám do 19h ,,, než dolezu domů, najím ,,, tak nevím, kde mám brát náladu šůrovat, uklízet a balit dárky
Jsme to ale chudáci, no asi to budeš muset dělat v pondělí či úterý
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
A koně ?
Tak nějaká pauzička se tam na ně najde, co nebo jít ráno a od dopolka začít a máš do večera, co dělat, to je nejlepší, pač jak to člověk udělá obráceně, tak se zákonitě ke koním nedostane, hlavně, když je takhle brzo tma
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Přesně ,,,
Ale uvidím, no ,,,,
Tak snad to zmákneš
Hele ta z těch Vraňan mi psala, že bude doma, že majiteli se obchod neupíchnul, tak možná to zkoušel v Kralupech a nevyšlo to
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Fakt ?
To musím zjistit
Jj, dneska mi odepisovala ohledně toho ustájka a psala, že prý bude od novýho roku doma, že se majiteli obchod nechytl, tak nevím
Ty jo, ještě 1,5 hod.
blanche
napsal(a):
Fakt ?
To musím zjistit
plnou hubu chlupů.....možná
já si udělala obídek mňamku a musela jsem si teď uvařit pořádný "kýbl" kafe, jiank bych padla za vlast
...venku valí hnusně mokrým sněhem. Kdyby byl aspoň prašan, tak bych vzala psy a Usu a šli bychom i v chumelenicií, ale tohle není chumelenice, ale průtrž mračen
A teď bych se chtěla dokopat začít tady v pokoji uklízet, nejdřív musím klapnout ty dvě pastičky, co se do nich ta svině pořád nechytla, jinak se do nich chytím já...večer je zase natáhnu s novou návnadou....
lucky
napsal(a):
plnou hubu chlupů.....možná
já si udělala obídek mňamku a musela jsem si teď uvařit pořádný "kýbl" kafe, jiank bych padla za vlast
...venku valí hnusně mokrým sněhem. Kdyby byl aspoň prašan, tak bych vzala psy a Usu a šli bychom i v chumelenicií, ale tohle není chumelenice, ale průtrž mračen
A teď bych se chtěla dokopat začít tady v pokoji uklízet, nejdřív musím klapnout ty dvě pastičky, co se do nich ta svině pořád nechytla, jinak se do nich chytím já...večer je zase natáhnu s novou návnadou....
NO jooo, tady už za Lachtenem vidím ten snížek ,,,
Tady by bylo - hnědo - bahno - humus, tifus, svrab a neštovice
blanche
napsal(a):
NO jooo, tady už za Lachtenem vidím ten snížek ,,,
Tady by bylo - hnědo - bahno - humus, tifus, svrab a neštovice
no tady taky..pod tím těžkým sněhem..fuj