"Ty z moderky králíků 226"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2008 09:00
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Jééé...to je klááášné! Jen ta čepiška trochu zaniká. Ale Fido je úchvatný
Já tady zrovna maluji naše PF..konečně

18.12.2008 09:11
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Jééé...to je klááášné! Jen ta čepiška trochu zaniká. Ale Fido je úchvatný
Já tady zrovna maluji naše PF..konečně

Ono když je to v plném rozlišení, tak to vypadá ještě trochu líp
Ale přesvědčit ho, aby tam vydržel s kulichem ,,, to byl masakr
Asistovala i moje ségra

18.12.2008 09:15
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ono když je to v plném rozlišení, tak to vypadá ještě trochu líp
Ale přesvědčit ho, aby tam vydržel s kulichem ,,, to byl masakr
Asistovala i moje ségra

no to věřím

Jinak ta kopýtka nedají zase tolik práce. Když to člověk udržuje a hupsne na to jednou za 14 dní, 3 týdny, něco obrousí, upraví tvar a je to..zbytek si Usa udělá sama

zvířátková

18.12.2008 09:20
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
no to věřím

Jinak ta kopýtka nedají zase tolik práce. Když to člověk udržuje a hupsne na to jednou za 14 dní, 3 týdny, něco obrousí, upraví tvar a je to..zbytek si Usa udělá sama

Nazdárek!

Tak jsem se těšila na kopu sněhu a prd. Sotva místama jemňoulince pocukrováno, jak kdyby bylo namrzlo. Ach jo, asi to pak přešlo v noci na déšť, že to roztálo.

Fido úžasnej, já letos ani nezačla žádné PFko tvořit. A kde jste tak pěknou malinkou santovskou čapnu sehnaly?

18.12.2008 09:21
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

A tady malý pozorovatel
Ségře jsem fotila malou na PFko a při té příležitosti šel i Fido

18.12.2008 09:22
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
A tady malý pozorovatel
Ségře jsem fotila malou na PFko a při té příležitosti šel i Fido

no ten Fido fakt nemá chybu

18.12.2008 09:26
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Nazdárek!

Tak jsem se těšila na kopu sněhu a prd. Sotva místama jemňoulince pocukrováno, jak kdyby bylo namrzlo. Ach jo, asi to pak přešlo v noci na déšť, že to roztálo.

Fido úžasnej, já letos ani nezačla žádné PFko tvořit. A kde jste tak pěknou malinkou santovskou čapnu sehnaly?

Ahojky Leo, tak tady jen a jen lilo - o sněhu ani památka
Čepičku měla ségra pro malou - ale vzadu byla rozpáraná, aby jí vůbec byla, tak to bylo jen tak přimáčklé, zmenšené

18.12.2008 09:27
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

On je fakt hustej
Ale včera mě pěkně nas ,,,
Jsem uklízela, tak byl zavřenej - on se naštval, vyskočil a přes klec mi pochcal nohy

zvířátková

18.12.2008 09:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

Jéé, jak tam sedí, bobek jeden...

18.12.2008 09:34
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Pochcal nohy? No to je hááájzlík! Fakt je, že tohle obchcávaní ta samička nedělá, ale ti samečci byli nějak víc pořád aktivně zapovení do chodu domácnosti. Nevím jak Bobša, ale taky mi připadá, že jen někde spí, že Leo a Michala taky je věčně někde zaparkovaná a moc se nezúčastňuje

18.12.2008 09:35
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Pochcal nohy? No to je hááájzlík! Fakt je, že tohle obchcávaní ta samička nedělá, ale ti samečci byli nějak víc pořád aktivně zapovení do chodu domácnosti. Nevím jak Bobša, ale taky mi připadá, že jen někde spí, že Leo a Michala taky je věčně někde zaparkovaná a moc se nezúčastňuje

Tak Fido je šílený aktivista - jen samička už ho má plné zuby - ta plyšová - musela jí na vánoce alespoň vyprat

zvířátková

18.12.2008 09:40
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak Fido je šílený aktivista - jen samička už ho má plné zuby - ta plyšová - musela jí na vánoce alespoň vyprat

No Bobě je veškerý dění domácnosti úplně putna, všechno zaspí, nechce být venku, za člověkem přijít, jo, když člověk přijde za ní, tak mi podstrčí kebuli a ať drbám, to by vydržela celý den. Ale sama od sebe zpozorní akorát, když jdu pro něco pro ní, má na to čuchometr, přesně pozná, jestli beru z lednice něco pro lidi nebo pro ní, nevím, jak to dělá, ale pozná to. To pak panáčkuje a vylejzá kebulí ze dvířek, aby na sebe upozornila, že to hned chce .

18.12.2008 09:49
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No Bobě je veškerý dění domácnosti úplně putna, všechno zaspí, nechce být venku, za člověkem přijít, jo, když člověk přijde za ní, tak mi podstrčí kebuli a ať drbám, to by vydržela celý den. Ale sama od sebe zpozorní akorát, když jdu pro něco pro ní, má na to čuchometr, přesně pozná, jestli beru z lednice něco pro lidi nebo pro ní, nevím, jak to dělá, ale pozná to. To pak panáčkuje a vylejzá kebulí ze dvířek, aby na sebe upozornila, že to hned chce .

Jo to Michala taky. Jak jdu ještě se zeleným třeba, tak volám "Míšo, dobrotka!" a spoza závěsu se vyřítí šílený králík, kolikrát mi to napálila do ruky, protože nestihla zabrzdit a tak se se mnou srazila..ale to je tak jediná aktivita. Zaběhne si na hajzlík, to jo, a pořád by jedla, to taky jo..jíst, spát, žrát. Michalek pořád chodil zkoumat, u televize se chodil mazlit, po baráku za mnnou chodil jako pejsek, pořád ho všechno zajímalo a pořád byl takový aktivní. I první Míša i druhý. Ta samička mi připadá děsně líná, taková sama pro sebe, probere ji jen jídlo nebo když se ji chce na hajzlík

zvířátková

18.12.2008 10:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Jo to Michala taky. Jak jdu ještě se zeleným třeba, tak volám "Míšo, dobrotka!" a spoza závěsu se vyřítí šílený králík, kolikrát mi to napálila do ruky, protože nestihla zabrzdit a tak se se mnou srazila..ale to je tak jediná aktivita. Zaběhne si na hajzlík, to jo, a pořád by jedla, to taky jo..jíst, spát, žrát. Michalek pořád chodil zkoumat, u televize se chodil mazlit, po baráku za mnnou chodil jako pejsek, pořád ho všechno zajímalo a pořád byl takový aktivní. I první Míša i druhý. Ta samička mi připadá děsně líná, taková sama pro sebe, probere ji jen jídlo nebo když se ji chce na hajzlík

Jo jo, Bobo taky žije tímhle způsobem, když nechrápe, tak je na záchodě, dělá bordel nebo žere, jinak jí nepřijde, že by měla důvod se nějak vzrušovat a zbytečně se budit.

18.12.2008 10:02
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Jo jo, Bobo taky žije tímhle způsobem, když nechrápe, tak je na záchodě, dělá bordel nebo žere, jinak jí nepřijde, že by měla důvod se nějak vzrušovat a zbytečně se budit.

jj...přesně

sadzi saj

18.12.2008 10:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
jj...přesně

Teda, vy jste to rozjeli za tu chvíli

Fido boží a koukám Blani, taky s ním děláš věci, zrovna nedávno Míra takhle choval Máničku a normálně si velebila, zavřela kukadla a nechala se mazlit. A teda ta je ráda venku a dělá čurbes a vyžaduje pozornost

Tak nám v práci dneska netopí, tu asi zmrznu nebo co a to mám rýmu

18.12.2008 10:18
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
jj...přesně

To je divný ,,,
Jak jsem měla tu samičku předtím - to byl božský tvoreček !!!
V bedně na WC téměř nechodila - jen na malou - bobečky si nosila na kočičí toaletu ,,,
To jsem ráno vstávala do školy, ona tam už chudinka přešlapovala, asi už měla na krajíčku ,,, Pusitla jí. Letěla na WC a pak šla teprve vítat atd ,,,
Za tátou chodila do obýváku - vyskočila si na gauč a nechala se hodiny drbat ,,,

Fido je čuňajs šílenej
Ale moc hodný - nikdy mě nekousl, jen někdy straší, zabrumlá nebo tak ,,, ale nikdy nic nikomu neudělal - když pominu překousný kabely, koberec, povlečení atd
Aktivní je někdy až moc ,,, Jsem v kuchyni - přijde, strká do mě čumákem - jako že zdraví a že je tam ,,, Hrabe s oblibou na bačkory Obíhá nohy ,,, Vrká u toho jak holub
Ale s tím chcaním a samčením mě jednou oddělá

zvířátková

18.12.2008 10:36
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
To je divný ,,,
V bedně na WC téměř nechodila - jen na malou - bobečky si nosila na kočičí toaletu ,,,
To jsem ráno vstávala do školy, ona tam už chudinka přešlapovala, asi už měla na krajíčku ,,, Pusitla jí. Letěla na WC a pak šla teprve vítat atd ,,,
Za tátou chodila do obýváku - vyskočila si na gauč a nechala se hodiny drbat ,,,

Fido je čuňajs šílenej
Ale moc hodný - nikdy mě nekousl, jen někdy straší, zabrumlá nebo tak ,,, ale nikdy nic nikomu neudělal - když pominu překousný kabely, koberec, povlečení atd
Aktivní je někdy až moc ,,, Jsem v kuchyni - přijde, strká do mě čumákem - jako že zdraví a že je tam ,,, Hrabe s oblibou na bačkory Obíhá nohy ,,, Vrká u toho jak holub

Tak u nás zase drobňoulince chumelí, ale z toho nic moc nebude, sotva to lítá.

18.12.2008 10:36
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
To je divný ,,,

Fido je čuňajs šílenej

Jo, jako je fakt, že ta samička je čistotnější. Teda aspoˇn Míša jo. Jako malá chodila chvíli chsát a bobkovat na gauč, to jsme myselli, že ji přerazíme, ale postupně ji to přešlo a chodí výhradně jen na svůj hajzlík. Nikde jinde nepouští bobky a nečůrá.

zvířátková

18.12.2008 10:39
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Jo, jako je fakt, že ta samička je čistotnější. Teda aspoˇn Míša jo. Jako malá chodila chvíli chsát a bobkovat na gauč, to jsme myselli, že ji přerazíme, ale postupně ji to přešlo a chodí výhradně jen na svůj hajzlík. Nikde jinde nepouští bobky a nečůrá.

No tak v tomhle ohledu Bobu hájit nemůžu

18.12.2008 10:41
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No tak v tomhle ohledu Bobu hájit nemůžu

18.12.2008 10:49
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

18.12.2008 10:50
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

sadzi saj

18.12.2008 10:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Máňule taky celkem čistotná.

No v neděli má prý být až 10 stupňů

18.12.2008 10:56
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Máňule taky celkem čistotná.

No v neděli má prý být až 10 stupňů

tady je ták hnusně..fuj

zvířátková

18.12.2008 11:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
tady je ták hnusně..fuj

No u nás chumelí. Začíná víc, tak uvidíme no. Ale jestli bude teplo, tak je to k ničemu.

18.12.2008 11:02
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No u nás chumelí. Začíná víc, tak uvidíme no. Ale jestli bude teplo, tak je to k ničemu.

10 stupňů ?
To jsem nemusela zazimovávat pomalu ani kytky
Mě to tu neba
Ale je klid

Už sleduju hodiny, kdy vypadnu na nákup

18.12.2008 11:02
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
10 stupňů ?
To jsem nemusela zazimovávat pomalu ani kytky
Mě to tu neba
Ale je klid

Už sleduju hodiny, kdy vypadnu na nákup

18.12.2008 11:05
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

tady tma jako v pytli a mlhla, že málem nevidím souseda. Hlava mě bolí, děs. A to jsem si plánovala, jak budeme dneska s holčí trénovat,...no tak prd

18.12.2008 11:06
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tady tma jako v pytli a mlhla, že málem nevidím souseda. Hlava mě bolí, děs. A to jsem si plánovala, jak budeme dneska s holčí trénovat,...no tak prd

Tak PHA hlásí hnus venku - ale bez mlhy

zvířátková

18.12.2008 11:08
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

Jo Blaní, včera si tu mamina vzala lístek té tlustice, že prý to bude jistější, že u ní to vždycky všechno chytne, tak abych o tu kytku celou nepřišla, kdyby mi doma nechytla. Tak doufám, že se jí zrovna povede, aby věděla, že taky nejsem žádnej přídil .

No mě za chvíli přijede přítel na oběd, pak mě vyhodí ve městě, oběhnu pár krámů, pokusím se ještě něco na vánoce dokoupit a pak chytnu bus ke koníkům. Po práci mě tam zase vyzvedne, takže dneska to snad půjde.

18.12.2008 11:15
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jo Blaní, včera si tu mamina vzala lístek té tlustice, že prý to bude jistější, že u ní to vždycky všechno chytne, tak abych o tu kytku celou nepřišla, kdyby mi doma nechytla. Tak doufám, že se jí zrovna povede, aby věděla, že taky nejsem žádnej přídil .

No mě za chvíli přijede přítel na oběd, pak mě vyhodí ve městě, oběhnu pár krámů, pokusím se ještě něco na vánoce dokoupit a pak chytnu bus ke koníkům. Po práci mě tam zase vyzvedne, takže dneska to snad půjde.

No vidíš, tak bude mít ještě i mamina kytí ode mne
Tak snad se to chytne
Leo - závidím ,,,
Bych chtěla taky už pádit

sadzi saj

18.12.2008 11:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No vidíš, tak bude mít ještě i mamina kytí ode mne
Tak snad se to chytne
Leo - závidím ,,,
Bych chtěla taky už pádit

Leo, tak si to užij

Blani, co ta kytka ode mne vlastně, žije ještě

A já jdu do města, aspoň si zahřeju ledový nožky

zvířátková

18.12.2008 11:43
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Leo, tak si to užij

Blani, co ta kytka ode mne vlastně, žije ještě

A já jdu do města, aspoň si zahřeju ledový nožky

No ještě furt čekám. No, ale snad se dočkám. Stejně je v poledne k ničemu courat po městě, když mají všude polední pauzy.

No to je taky vzteku, když vám tam netopí, to nejsou podmínky pro práci.

sadzi saj

18.12.2008 11:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No ještě furt čekám. No, ale snad se dočkám. Stejně je v poledne k ničemu courat po městě, když mají všude polední pauzy.

No to je taky vzteku, když vám tam netopí, to nejsou podmínky pro práci.

U nás naštěstí moc nejsou

Mi povídej, mám rýmu a ještě tohle, nechápu, proč netopí

Tahle se mi mocinky líbí

18.12.2008 12:20
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
U nás naštěstí moc nejsou

Mi povídej, mám rýmu a ještě tohle, nechápu, proč netopí

Tahle se mi mocinky líbí

JJ, jsem koukala, co jsi to vyštrachala za foto ,,,
Ani nevím - to jsem fotila ?

JJ, Leo - užívej - dokud můžeš
Tady taky už moc polední pauzy nejsou

sadzi saj

18.12.2008 13:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, jsem koukala, co jsi to vyštrachala za foto ,,,
Ani nevím - to jsem fotila ?

JJ, Leo - užívej - dokud můžeš
Tady taky už moc polední pauzy nejsou

Jasně, na posledním focení, jelikož já sedím na koni a nikdo jiný mi Elí nefotí, zbýváš jedině ty

Jak to, nemáte na oběd pauzu??

18.12.2008 13:23
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jasně, na posledním focení, jelikož já sedím na koni a nikdo jiný mi Elí nefotí, zbýváš jedině ty

Jak to, nemáte na oběd pauzu??

JJ, už to vidím - v pozadí ten modrý kanistr - jízdárna

Myslela jsem, že tu krámky už taky moc nezavírají - pauzy už nemají - musí stále vydělávat a lákat klioše

sadzi saj

18.12.2008 13:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, už to vidím - v pozadí ten modrý kanistr - jízdárna

Myslela jsem, že tu krámky už taky moc nezavírají - pauzy už nemají - musí stále vydělávat a lákat klioše

Aháá Já myslela, že u Vás v práci už moc nemáte polední pauzu

18.12.2008 13:54
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Aháá Já myslela, že u Vás v práci už moc nemáte polední pauzu

No, ještě toho trochu - to by bylo už opravdu moc

sadzi saj

18.12.2008 13:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, ještě toho trochu - to by bylo už opravdu moc

jsem si právě říkala

18.12.2008 14:01
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
jsem si právě říkala

Fakt nestraš

sadzi saj

18.12.2008 14:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Fakt nestraš

Teda mě to tu neba a ráno mi psal kopytář, jestli se mi to dnes hodí a zatím se neozval ani v kolik hodin se ráčí dostavit a já se těšila, že dneska mám volníčko

18.12.2008 15:00
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teda mě to tu neba a ráno mi psal kopytář, jestli se mi to dnes hodí a zatím se neozval ani v kolik hodin se ráčí dostavit a já se těšila, že dneska mám volníčko

Tak snad se ještě ozve, co ?
Já dneska furt žeru a cpu se ,,,
Jsme už pomalu nechutná

Jinak jsem zapomněla odepsat - levandule stále žije
Teď přizimovává ,,, Tak jsem zvědavá na jaře

sadzi saj

18.12.2008 15:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak snad se ještě ozve, co ?
Já dneska furt žeru a cpu se ,,,
Jsme už pomalu nechutná

Jinak jsem zapomněla odepsat - levandule stále žije
Teď přizimovává ,,, Tak jsem zvědavá na jaře

To jsem taky zvědavá, co ti z toho na jaře vyleze

No snad jo, ale nevím, 3 hod. fuč a on nic a psala jsem mu, že by se mi to hodilo jako minule 16.30 hod. nebo 17 hod. a nic, ale k Adině jede, tak nevim

18.12.2008 15:39
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
To jsem taky zvědavá, co ti z toho na jaře vyleze

No snad jo, ale nevím, 3 hod. fuč a on nic a psala jsem mu, že by se mi to hodilo jako minule 16.30 hod. nebo 17 hod. a nic, ale k Adině jede, tak nevim

Tak jestli jede k ní a pak k tobě ?
Asi

sadzi saj

18.12.2008 15:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak jestli jede k ní a pak k tobě ?
Asi

No právě, že spíš obráceně, Adi minule říkala, že se s ním domlouvali, že bude jezdit večer k nim, tak nevím

18.12.2008 17:17
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

už máme PF..tady ovšem půjde prd vidět

18.12.2008 17:23
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
už máme PF..tady ovšem půjde prd vidět

Jééé, to je pěkné ,,, To v zadu chvátá i kvávík, co ?
Super

18.12.2008 17:25
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Jééé, to je pěkné ,,, To v zadu chvátá i kvávík, co ?
Super

Joooo!!!!! Ty ji vidíš!! No jo! je to kvávík!!!!!

18.12.2008 17:26
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Joooo!!!!! Ty ji vidíš!! No jo! je to kvávík!!!!!

já to jdu zrovna nějak hodit na stránky psí, takže pak dám vědět..bude se to dát zvětšit..tady je to stejně o ničem

zvířátková

18.12.2008 17:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
já to jdu zrovna nějak hodit na stránky psí, takže pak dám vědět..bude se to dát zvětšit..tady je to stejně o ničem

To jo, tady je to fakt o ničem, taky si radši počkám na ty na stránkách.

Tak já proběhla pár krámů, nic nesehnala, u koníků si mákla na stájích, to bahno mě fakt oddělá, kluci zase špinaví od hlavy až k patě, sotva to člověk všechno přichystá, tak se stmívá, zavřu je a bordel je zas na světě. Fakt dokola.

18.12.2008 17:34
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo, tady je to fakt o ničem, taky si radši počkám na ty na stránkách.

Tak já proběhla pár krámů, nic nesehnala, u koníků si mákla na stájích, to bahno mě fakt oddělá, kluci zase špinaví od hlavy až k patě, sotva to člověk všechno přichystá, tak se stmívá, zavřu je a bordel je zas na světě. Fakt dokola.

JJ, a jiné to s koňuchama nebude
Znám to moc dobře

18.12.2008 17:37
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
JJ, a jiné to s koňuchama nebude
Znám to moc dobře

tak je to tam..... http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

18.12.2008 18:26
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tak je to tam..... http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Pěkné !

zvířátková

18.12.2008 18:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Pěkné !

Jj, já začít malovat, tak se zděsíte . A přitom mě to vždycky tak bavilo...

18.12.2008 18:31
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jj, já začít malovat, tak se zděsíte . A přitom mě to vždycky tak bavilo...

Třeba ne

zvířátková

18.12.2008 18:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Třeba ne

No já to radši neriskuju, radši fotim, bohužel na sníh čekám a prd...

18.12.2008 18:39
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No já to radši neriskuju, radši fotim, bohužel na sníh čekám a prd...

Tak já děvčata už balím - huráááá !!!
Tak ho pak budeš muset stejně nakreslit

zvířátková

18.12.2008 18:42
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak já děvčata už balím - huráááá !!!
Tak ho pak budeš muset stejně nakreslit

Asi

18.12.2008 18:53
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Asi

Ahojky!
no ten sníh tady taky asi neude...leje a leje...Usa pořád dělá, že umírá hlady, jen by jedla a jedla

zvířátková

18.12.2008 20:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Ahojky!
no ten sníh tady taky asi neude...leje a leje...Usa pořád dělá, že umírá hlady, jen by jedla a jedla

No u nás sice neprší, ale kluci se cpou jak diví furt. Už i kovář říkal, že už je i Čiko nějaká koule. Ale je fakt, že je letos fakt extrémně chlupatej, to jsem ještě neviděla. I na místěch, které měl naposledy vydřené má delší srst (i když mnohem kratší než na celém těle) než třeba Grant celotělově. Že by měla být nějaká krutá zima? Nebo to letos neodhadnul? Bůh ví.

18.12.2008 20:59
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No u nás sice neprší, ale kluci se cpou jak diví furt. Už i kovář říkal, že už je i Čiko nějaká koule. Ale je fakt, že je letos fakt extrémně chlupatej, to jsem ještě neviděla. I na místěch, které měl naposledy vydřené má delší srst (i když mnohem kratší než na celém těle) než třeba Grant celotělově. Že by měla být nějaká krutá zima? Nebo to letos neodhadnul? Bůh ví.

No, Usa je sice chlupatá, ale loni byla více, takže s tou zimou...kdo ví. Ale třeba má Čiko lepší "čuchometr"

zvířátková

18.12.2008 21:24
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
No, Usa je sice chlupatá, ale loni byla více, takže s tou zimou...kdo ví. Ale třeba má Čiko lepší "čuchometr"

No uvidíme, jak bude vypadat leden a únor, třeba bude zrovna zima.

18.12.2008 22:05
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No uvidíme, jak bude vypadat leden a únor, třeba bude zrovna zima.

noooo..jako já si říkala, kdyby bylo týden - 14 dní sněhu habaděj, že vyjížďka po zasněžených polích s dvěmi fundláky na ocase by nebyla špatná

jooo..už jste viděli lamu?????

zvířátková

18.12.2008 22:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
noooo..jako já si říkala, kdyby bylo týden - 14 dní sněhu habaděj, že vyjížďka po zasněžených polích s dvěmi fundláky na ocase by nebyla špatná

jooo..už jste viděli lamu?????

Mi povídej, jak já bych ten sníh brala.

No, to je dobrej ksichtík.

19.12.2008 07:47
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ahojky,

tak jsem zase tu - jaká slast
A jak se mi chtělo vstávat

19.12.2008 09:10
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem zase tu - jaká slast
A jak se mi chtělo vstávat

Jůůůůů, tady sněžíííííí
Jsem si teď mákla a bude snad i trochu klidu

zvířátková

19.12.2008 09:14
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jůůůůů, tady sněžíííííí
Jsem si teď mákla a bude snad i trochu klidu

Dobré ránko! U nás taky chumelí jako o život, sněhu pomalu přibývá, juchů. Je to ten lehký nemokrý, udrží se. Odpo jsme donudnuté s Sheilou a prckem na vyjížďku, tak se těšim, kéž by se povedlo něco vyfotit, když už bude zase drobet bílo.

19.12.2008 09:17
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! U nás taky chumelí jako o život, sněhu pomalu přibývá, juchů. Je to ten lehký nemokrý, udrží se. Odpo jsme donudnuté s Sheilou a prckem na vyjížďku, tak se těšim, kéž by se povedlo něco vyfotit, když už bude zase drobet bílo.

Ahojky,

se máte - tady teprve začalo ,,, Ale těžko říci, jestli něco vydrží ,,,
Ale já jsem stejně teď jen a furt v práci

19.12.2008 09:17
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):

Ahooooj!!!
Na Kladne bylo jestě před 20 minutami sucho a teď tu hnusně pršíííí, asi to vypadá na další eeeee den.
Já jsem včera byla na Sneženkách po 25 letech, no myslela jsem, že to bude lepší.

zvířátková

19.12.2008 09:25
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
Ahooooj!!!
Na Kladne bylo jestě před 20 minutami sucho a teď tu hnusně pršíííí, asi to vypadá na další eeeee den.
Já jsem včera byla na Sneženkách po 25 letech, no myslela jsem, že to bude lepší.

No já přece psala, že bych to taky chtěla vidět, ale myslím, že si předem umím představit, že to bude slabota, holt už něco tak pěkného nedokážou v dnešní době natočit. Ale aspoň to vidět no, koukala jsem, že u nás je to od prvního, vysílají 11 dní.

19.12.2008 09:30
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No já přece psala, že bych to taky chtěla vidět, ale myslím, že si předem umím představit, že to bude slabota, holt už něco tak pěkného nedokážou v dnešní době natočit. Ale aspoň to vidět no, koukala jsem, že u nás je to od prvního, vysílají 11 dní.

Ahojky,

tak tady sněžilo, ale teď prší

JJ, většinou je nej vždy ten první hlavní film - pak jako dobrý, ale obvykle to už není tak supa

Zuzi - vy máte ve stáji i araba ? Jezdí vytrvalost ?
Našla jsem inz

sadzi saj

19.12.2008 09:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahojky,

JJ, většinou je nej vždy ten první hlavní film - pak jako dobrý, ale obvykle to už není tak supa

Našla jsem inz

Dobré ráno,

tak tady sněží, jak o život, tak jsem na to zvědavá, jak to dopadne

Včera jsme dělali kopýtka, tak máme zase na chvíli od toho klid.

Už je mi i trochu líp, musím zaťukat, tak snad nemoc zažehnaná.

zvířátková

19.12.2008 09:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ahojky,

Našla jsem inz

No tady chlumelí jak o život, to je sněhu za těch pár hodin, fakt paráda.

Nj, kór pokračování po tolika letech...

Já právě na mailu objevila nějakou práci, jsem se v duchu vysmála, že mě ani nehne, ať si počkaj po novém roce.

19.12.2008 09:35
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No tady chlumelí jak o život, to je sněhu za těch pár hodin, fakt paráda.

Nj, kór pokračování po tolika letech...

Já právě na mailu objevila nějakou práci, jsem se v duchu vysmála, že mě ani nehne, ať si počkaj po novém roce.

Tak to je dobře, že na kopýtka Ti dorazil ,,,
Hlavně, že jsi se dočkala a bacily jsou snad na ústupu ,,,
Mě snad už taky líp
Ale mamina má zlomenej prst na noze a Endyho chytly záda

zvířátková

19.12.2008 09:40
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak to je dobře, že na kopýtka Ti dorazil ,,,
Hlavně, že jsi se dočkala a bacily jsou snad na ústupu ,,,
Mě snad už taky líp
Ale mamina má zlomenej prst na noze a Endyho chytly záda

To já zase od rána pochrchlávám. Tak jsem do sebe hodila Panadol a cucám čajdu. Já těm bacilům dám, jediné volno a abych to proležela v posteli, ne? Ani mě nehne.

19.12.2008 09:54
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To já zase od rána pochrchlávám. Tak jsem do sebe hodila Panadol a cucám čajdu. Já těm bacilům dám, jediné volno a abych to proležela v posteli, ne? Ani mě nehne.

sadzi saj

19.12.2008 10:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

No já tu dneska přežívám, nějak mě bolí hlava či co a chci se dneska pustit do úklidu, ten můj jede respektive ho povezu na nějaký vánoční pracovní večírek, tak budu mít doma klid.

Si představte, že ta obluda chlupatá nám sundala a překousala a rozebrala světýlka na chvojí, co jsem měla venku, nový a stáli hromadu peněz, ráno jsem to našla a Mirek, ten ji asi zabije.

19.12.2008 10:13
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No já tu dneska přežívám, nějak mě bolí hlava či co a chci se dneska pustit do úklidu, ten můj jede respektive ho povezu na nějaký vánoční pracovní večírek, tak budu mít doma klid.

Si představte, že ta obluda chlupatá nám sundala a překousala a rozebrala světýlka na chvojí, co jsem měla venku, nový a stáli hromadu peněz, ráno jsem to našla a Mirek, ten ji asi zabije.

Jejda ,,, tak se venku asi nudila
Ale věřím - člověka to nepotěší ,,,
Jsem zvědavá, co udělali kočičáci na chalupě s vánoční výzdobou

zvířátková

19.12.2008 10:21
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jejda ,,, tak se venku asi nudila
Ale věřím - člověka to nepotěší ,,,
Jsem zvědavá, co udělali kočičáci na chalupě s vánoční výzdobou

No to je k vzteku, potvůrka jedna.

Teda, taková krásná vrstva sněhu napadla a teď koukám, že do toho spíš déšť, než sníh, to je k vzteku, to bude fuč dřív, než se dostanu ven.

sadzi saj

19.12.2008 10:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No to je k vzteku, potvůrka jedna.

Teda, taková krásná vrstva sněhu napadla a teď koukám, že do toho spíš déšť, než sníh, to je k vzteku, to bude fuč dřív, než se dostanu ven.

No nechápu to, buď to musela přeskočit, čemu moc nevěřím nebo podlézt či prolézt, čemuž sice už je dost velká, ale nejspíš se tam dostala, takže fakt super světýlka jsou v popce Nudí nenudí, nemá tam co dělat a v noci má chrápat a ne dělat kraviny

To víš Leo, stejně se má v neděli oteplit, ale svitla tu naděje, že snad možná napadne na Vánoce sníh

zvířátková

19.12.2008 10:37
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
No nechápu to, buď to musela přeskočit, čemu moc nevěřím nebo podlézt či prolézt, čemuž sice už je dost velká, ale nejspíš se tam dostala, takže fakt super světýlka jsou v popce Nudí nenudí, nemá tam co dělat a v noci má chrápat a ne dělat kraviny

To víš Leo, stejně se má v neděli oteplit, ale svitla tu naděje, že snad možná napadne na Vánoce sníh

To by bylo super, ono je to přece jenom s tím sněhem drobet víc vánoční .

19.12.2008 10:51
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To by bylo super, ono je to přece jenom s tím sněhem drobet víc vánoční .

JJ, sníh by to chtělo

zvířátková

19.12.2008 10:58
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
JJ, sníh by to chtělo

19.12.2008 11:02
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Jůůů, smraďoch

zvířátková

19.12.2008 11:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj

19.12.2008 11:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

Tak tady už po sněhu ani památky a spíš tu prší či mrholí nějaký sajrajt.

zvířátková

19.12.2008 11:08
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Fakt výstižný označení

Se mi ani celá nevejde do záběru, fotit v kleci je fakt naprd

zvířátková

19.12.2008 11:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Fakt výstižný označení

Se mi ani celá nevejde do záběru, fotit v kleci je fakt naprd

No tady mrholit přestalo hned, ale už nesněží, nasněžila ale pěkná vrstva.

zvířátková

19.12.2008 11:16
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
No tady mrholit přestalo hned, ale už nesněží, nasněžila ale pěkná vrstva.

Kubík se drbe

zvířátková

19.12.2008 11:18
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Kubík se drbe

a zase jsme měli mrkvičku

zvířátková

19.12.2008 11:22
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
a zase jsme měli mrkvičku

a poslední, se holt doma drobet nudím

sadzi saj

19.12.2008 11:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

No já jdu do toho deště, musím ještě něco dokoupit ve městě, tak mám fakt radost

zvířátková

19.12.2008 11:40
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
No já jdu do toho deště, musím ještě něco dokoupit ve městě, tak mám fakt radost

U nás vykukuje sluníčko, je pěkně světlo, doufám, že to vydrží, to by se panečku fotilo.

19.12.2008 11:44
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
U nás vykukuje sluníčko, je pěkně světlo, doufám, že to vydrží, to by se panečku fotilo.

Ahoj! Fotky Bobši i papouchů úúžasné!!!
Tady od rána valí sněhem, takový ten hnusný mokrý sajrajt.
Jsem vám vyfotila ten kaktus, tak vykouknu z baráku a tak Usa žužlá Darése, tak jsem něco cvakla, ale přes ten lítací sníh mi to nějak extra nevyšlo.-.přeuložím a prsknu sem

zvířátková

19.12.2008 11:48
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Ahoj! Fotky Bobši i papouchů úúžasné!!!
Tady od rána valí sněhem, takový ten hnusný mokrý sajrajt.
Jsem vám vyfotila ten kaktus, tak vykouknu z baráku a tak Usa žužlá Darése, tak jsem něco cvakla, ale přes ten lítací sníh mi to nějak extra nevyšlo.-.přeuložím a prsknu sem

Jasný, už jsem si myslela, že jsi nám s kaktusem zapomněla.

19.12.2008 11:54
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jasný, už jsem si myslela, že jsi nám s kaktusem zapomněla.

JJ, taky jsem se těšila na kaktusa
Já už z nákupu - jsem to vzala pěkně rychle - a i nakole

zvířátková

19.12.2008 11:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
JJ, taky jsem se těšila na kaktusa
Já už z nákupu - jsem to vzala pěkně rychle - a i nakole

žjova, to jsi to vzala před okýnko u mekáče, ne?

No já jdu vařit, nabaštíme a přítel mě vykopne na cestě do práce u koní, uklidím, připravím a pak vyrážíme ven. Teď koukám, že venku něco mezi deštěm a sněhem, sakriš, to se to mění jak na apríla.

19.12.2008 12:06
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
žjova, to jsi to vzala před okýnko u mekáče, ne?

No já jdu vařit, nabaštíme a přítel mě vykopne na cestě do práce u koní, uklidím, připravím a pak vyrážíme ven. Teď koukám, že venku něco mezi deštěm a sněhem, sakriš, to se to mění jak na apríla.

aby jsi ten sníh nemusela opravdu kreslit

NN, ale jedu až před supermarket
Lidi trochu čuměj, ale zaparkuju svého věrného horáka na úvaziště a oběhnu krám a tradá zpět

19.12.2008 12:19
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
aby jsi ten sníh nemusela opravdu kreslit

NN, ale jedu až před supermarket
Lidi trochu čuměj, ale zaparkuju svého věrného horáka na úvaziště a oběhnu krám a tradá zpět

tož tutaj je kaktusák

19.12.2008 12:21
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tož tutaj je kaktusák

jako fotky děs..mi to dneska ani nefotí..je tady tma jako v pr.... a padá ten bílý sajrajt a mě se chce akorát spát a je toolik práce a už ani nemluvím o nějkém blbém úklidu

19.12.2008 12:21
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
jako fotky děs..mi to dneska ani nefotí..je tady tma jako v pr.... a padá ten bílý sajrajt a mě se chce akorát spát a je toolik práce a už ani nemluvím o nějkém blbém úklidu

19.12.2008 12:25
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Krásný - a jak je menší, tak co do květů opravdu super

19.12.2008 12:32
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Krásný - a jak je menší, tak co do květů opravdu super

no a máma nedávno vytáhla ze sklepa tohle..ani nevěděla, že to tam má a ono to začalo rašit a zrovna to vykvetlo

19.12.2008 12:32
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
no a máma nedávno vytáhla ze sklepa tohle..ani nevěděla, že to tam má a ono to začalo rašit a zrovna to vykvetlo

hezké, ne?

19.12.2008 12:34
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
hezké, ne?

Fíha - super - jak na jaře

19.12.2008 12:39
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Fíha - super - jak na jaře

JJ..aspoň něco..zato venku fuj

Usidlo mi baští psy

19.12.2008 12:40
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JJ..aspoň něco..zato venku fuj

Usidlo mi baští psy

asi chutná

19.12.2008 12:45
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
asi chutná

To má spíš plnou hubu chlupů

sadzi saj

19.12.2008 12:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
asi chutná

Leo, to máš fakt, jak na apríla, tady hnus humus, ale snad i přestalo pršet.

Co kuchtíš dobrýho?? Já tu mám čínskou polívku a chlebíček s rajčata a jeden s krabí pomazánkou a večer se chci pustit do úklidu, když bude volnej bejvák, ale moc se mi do toho nechce, ale zase od toho budu mít aspoň klid

19.12.2008 12:48
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Leo, to máš fakt, jak na apríla, tady hnus humus, ale snad i přestalo pršet.

Co kuchtíš dobrýho?? Já tu mám čínskou polívku a chlebíček s rajčata a jeden s krabí pomazánkou a večer se chci pustit do úklidu, když bude volnej bejvák, ale moc se mi do toho nechce, ale zase od toho budu mít aspoň klid

A nechceš pak uklidit i u nás ?
Když budeš takhle pěkně v tom

sadzi saj

19.12.2008 12:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
A nechceš pak uklidit i u nás ?
Když budeš takhle pěkně v tom

Děkuji nechci, stačí mi to u nás a to došlo dříví a s tím se mi tahat nechce už tuplem, ale jak se znám, tak mi to nedá, to tam budu šůrovat do půlnoci, pak pro Mirka někdy a ráno zase vstávat, mě klepne

19.12.2008 13:14
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Děkuji nechci, stačí mi to u nás a to došlo dříví a s tím se mi tahat nechce už tuplem, ale jak se znám, tak mi to nedá, to tam budu šůrovat do půlnoci, pak pro Mirka někdy a ráno zase vstávat, mě klepne

A já ?
Dneska - 12 hodin
Zítra - 12 hodin
Pozítří - 12 hodin v té debilní práci ,,,
Mám do 19h ,,, než dolezu domů, najím ,,, tak nevím, kde mám brát náladu šůrovat, uklízet a balit dárky

sadzi saj

19.12.2008 13:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
A já ?
Dneska - 12 hodin
Zítra - 12 hodin
Pozítří - 12 hodin v té debilní práci ,,,
Mám do 19h ,,, než dolezu domů, najím ,,, tak nevím, kde mám brát náladu šůrovat, uklízet a balit dárky

Jsme to ale chudáci, no asi to budeš muset dělat v pondělí či úterý

19.12.2008 13:26
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jsme to ale chudáci, no asi to budeš muset dělat v pondělí či úterý

A koně ?

sadzi saj

19.12.2008 13:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
A koně ?

Tak nějaká pauzička se tam na ně najde, co nebo jít ráno a od dopolka začít a máš do večera, co dělat, to je nejlepší, pač jak to člověk udělá obráceně, tak se zákonitě ke koním nedostane, hlavně, když je takhle brzo tma

19.12.2008 13:39
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak nějaká pauzička se tam na ně najde, co nebo jít ráno a od dopolka začít a máš do večera, co dělat, to je nejlepší, pač jak to člověk udělá obráceně, tak se zákonitě ke koním nedostane, hlavně, když je takhle brzo tma

Přesně ,,,
Ale uvidím, no ,,,,

sadzi saj

19.12.2008 14:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Přesně ,,,
Ale uvidím, no ,,,,

Tak snad to zmákneš

Hele ta z těch Vraňan mi psala, že bude doma, že majiteli se obchod neupíchnul, tak možná to zkoušel v Kralupech a nevyšlo to

19.12.2008 14:32
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak snad to zmákneš

Hele ta z těch Vraňan mi psala, že bude doma, že majiteli se obchod neupíchnul, tak možná to zkoušel v Kralupech a nevyšlo to

Fakt ?
To musím zjistit

sadzi saj

19.12.2008 14:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Fakt ?
To musím zjistit

Jj, dneska mi odepisovala ohledně toho ustájka a psala, že prý bude od novýho roku doma, že se majiteli obchod nechytl, tak nevím

Ty jo, ještě 1,5 hod.

19.12.2008 14:38
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Fakt ?
To musím zjistit

plnou hubu chlupů.....možná

já si udělala obídek mňamku a musela jsem si teď uvařit pořádný "kýbl" kafe, jiank bych padla za vlast...venku valí hnusně mokrým sněhem. Kdyby byl aspoň prašan, tak bych vzala psy a Usu a šli bychom i v chumelenicií, ale tohle není chumelenice, ale průtrž mračen

A teď bych se chtěla dokopat začít tady v pokoji uklízet, nejdřív musím klapnout ty dvě pastičky, co se do nich ta svině pořád nechytla, jinak se do nich chytím já...večer je zase natáhnu s novou návnadou....

19.12.2008 14:41
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
plnou hubu chlupů.....možná

já si udělala obídek mňamku a musela jsem si teď uvařit pořádný "kýbl" kafe, jiank bych padla za vlast...venku valí hnusně mokrým sněhem. Kdyby byl aspoň prašan, tak bych vzala psy a Usu a šli bychom i v chumelenicií, ale tohle není chumelenice, ale průtrž mračen

A teď bych se chtěla dokopat začít tady v pokoji uklízet, nejdřív musím klapnout ty dvě pastičky, co se do nich ta svině pořád nechytla, jinak se do nich chytím já...večer je zase natáhnu s novou návnadou....

NO jooo, tady už za Lachtenem vidím ten snížek ,,,
Tady by bylo - hnědo - bahno - humus, tifus, svrab a neštovice

19.12.2008 14:44
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO jooo, tady už za Lachtenem vidím ten snížek ,,,
Tady by bylo - hnědo - bahno - humus, tifus, svrab a neštovice

no tady taky..pod tím těžkým sněhem..fuj

19.12.2008 14:47
blanche

XXX.XXX.245.111