Ahoj slyšela jsem že není vhodné mít ustájeného koně v boxe a ve stejné stáji mít králíky,je to pravda?
V únoru budeme budovat box v kamenné stáji ,kde předtím byli chování králíci.
Bohužel k hojnému počtu těchto malých chlupáčů,jsem nucena ve stejné stáji umístit pár králíčků na druhé straně stáje.
Někde jsem slyšela že není vhodné mít ustájeného koně poblíž králíků.
Neslyšeli jste někdo o tom?
Díky moc za odpovědi
andy zahourova
napsal(a):
Ahoj slyšela jsem že není vhodné mít ustájeného koně v boxe a ve stejné stáji mít králíky,je to pravda?
Bohužel k hojnému počtu těchto malých chlupáčů,jsem nucena ve stejné stáji umístit pár králíčků na druhé straně stáje.
Díky moc za odpovědi
Několik lidí to tady v okolí tak má a nejen králíky a nic se neděje. Jde asi o jakési parazity. Já mám ve stáji pro změnu slepice, nelíbí se mi to, ale neudělám s tím nic, jsou rodičů a stáj taky tak mlčím a tiše kleju. Ale ani s nimi se koním nic neděje a to jsou dá se říct skoro u sebe - slepice jsou za mřížema.
My máme králíkárnu hned vedle výběhu na zahradě a koby se do ní iněkolikrát vloupala ušákům na zrní. to se jí zatrhlo, ale problémy nikdy nebyly. Jinak ve stáji má i kozu - za plotkem a nikdy problém nebyl, akorát letos na jaře když bylo hříbě, koby se na kozu natáhla přez plotek a spásla jí chlupy na zádech...
andy zahourova
napsal(a):
Díky moc za odpovědi
No mě se s koněm ve chlévě vystřídaly jak slepice, králíci, koza a jiné zvěrstvo a nikdy jsem s tim žádný problém neměl teda až na to že kůň žral králíkum seno s krmitka
ale jinak vůbec nic.