Poslední pracující na Silvestra?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2008 07:44
kessidis

XXX.XXX.57.28

Pracuje ještě někdo dneska?

31.12.2008 07:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

kessidis napsal(a):

Dobré jitro,
já tu dneska také dřepim...mám službu ale myslím, že žádnej člověk není schopen volat na Silvestra a něco po mě chtít tak ti to taky odsedím, vykydám stůl a hurá domů...do kolika jsi v rachotě?

31.12.2008 07:57
blanche

XXX.XXX.245.111

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
já tu dneska také dřepim...mám službu ale myslím, že žádnej člověk není schopen volat na Silvestra a něco po mě chtít tak ti to taky odsedím, vykydám stůl a hurá domů...do kolika jsi v rachotě?

Tak já dřepím v práci taky

31.12.2008 08:11
markemic

XXX.XXX.84.176

kessidis napsal(a):

Taky takya Danny neboj,u nás už kobylky začly chodit

31.12.2008 08:14
blanche

XXX.XXX.245.111

markemic napsal(a):
Taky takya Danny neboj,u nás už kobylky začly chodit

tak ještě dneska, co ?
ale jak se mi ráno nechtělo

31.12.2008 08:19
kessidis

XXX.XXX.57.28

blanche napsal(a):
tak ještě dneska, co ?
ale jak se mi ráno nechtělo

No do 12hod, to mám jasné v práci. A už mi volali i jedinci, co budou dneska otravovat.

31.12.2008 08:49
haisovad

XXX.XXX.213.5

kessidis napsal(a):
No do 12hod, to mám jasné v práci. A už mi volali i jedinci, co budou dneska otravovat.

Markét, mám dneska nějaké dlouhé vedení? jak jsi to myslela?

31.12.2008 09:48
djpepe2

XXX.XXX.160.2

haisovad napsal(a):
Markét, mám dneska nějaké dlouhé vedení? jak jsi to myslela?

Zdarvicko damy,

Taky taky v praci na Silvra ? jsme mi normalni vubec ? ale tak co uz jeste par hodin do 13h. a jde se domu takze pianko a huraa za konikem a popit s prateli :o) preju hodne zdaru v Novem roce s koniky a hlavne kdyz jsem ve foru o praci tak uspechy ty pracovniii taky samo :o)

31.12.2008 09:55
strelish

XXX.XXX.161.254

kessidis napsal(a):

Já si to užila včera...inventura...od půl osmé do půl sedmé Tak ať vám to rychle uteče

31.12.2008 09:57
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Já si to užila včera...inventura...od půl osmé do půl sedmé Tak ať vám to rychle uteče

Hehe co to máš doma za zmutovaného soba?

31.12.2008 10:16
kessidis

XXX.XXX.57.28

haisovad napsal(a):
Hehe co to máš doma za zmutovaného soba?

Super převlek, a moc jí to sluší, borka, že si to nechala vzít na sebe.

31.12.2008 11:04
markemic

XXX.XXX.84.176

kessidis napsal(a):

Danny to je v pohoděmyslela jsem to jako,že k nám už se lidi hrnou bez ohledu na Silvestra
Já jsem tu do čtyř

31.12.2008 11:09
impact

XXX.XXX.178.82

kessidis napsal(a):

Tak já to mám dneska od 10°° do 17°°. Dobrovolně.

31.12.2008 11:14
haisovad

XXX.XXX.213.5

impact napsal(a):
Tak já to mám dneska od 10°° do 17°°. Dobrovolně.

Ahááá Markét, tak to jo...
Impact, no tak ta dobrovolnost je na zatleskání...co tě k tomu vedlo?

31.12.2008 11:22
impact

XXX.XXX.178.82

haisovad napsal(a):
Ahááá Markét, tak to jo...
Impact, no tak ta dobrovolnost je na zatleskání...co tě k tomu vedlo?

Peníze....

Dělám brigády v hospě, mimo svoji práci. Tak jsem si říkala, že krz ty alkoholiky a těch pár stovek mě to na těch pět hodin nezabije.

V pět domů, se psama, okoupat, vymydlit a hurá na pařbu.

31.12.2008 11:46
haisovad

XXX.XXX.213.5

impact napsal(a):
Peníze....

Dělám brigády v hospě, mimo svoji práci. Tak jsem si říkala, že krz ty alkoholiky a těch pár stovek mě to na těch pět hodin nezabije.

V pět domů, se psama, okoupat, vymydlit a hurá na pařbu.

hehe...peníze jsou ten důvod jo? Bych nevěřila

No já jsem si naivně myslela že mě šéfik pustí po obědě...tak mu volám a on, no tak ve dvě...ve tři...grrrrrr
Ale co, nakoupit, trochu doma vykydat bordel a lidé můžete přicházet...pařba je u mě doma. Ať se prvního nenudím

31.12.2008 11:57
impact

XXX.XXX.178.82

haisovad napsal(a):
hehe...peníze jsou ten důvod jo? Bych nevěřila

No já jsem si naivně myslela že mě šéfik pustí po obědě...tak mu volám a on, no tak ve dvě...ve tři...grrrrrr
Ale co, nakoupit, trochu doma vykydat bordel a lidé můžete přicházet...pařba je u mě doma. Ať se prvního nenudím

No tak pořídila jsem si domeček, tak musím vydělávat na hypotéku...

To já letos pařbu doma nemám, ptž je to staveniště. Ale příští rok asi jo.

31.12.2008 12:05
haisovad

XXX.XXX.213.5

impact napsal(a):
No tak pořídila jsem si domeček, tak musím vydělávat na hypotéku...

To já letos pařbu doma nemám, ptž je to staveniště. Ale příští rok asi jo.

Pěkně ty... A co koníka, budeš něco pořizovat?

31.12.2008 12:07
ukulemba

XXX.XXX.23.239

kessidis napsal(a):

Tož dámy já mám dnes volno,ovšem zítra me čekají koníci..Jak na nový rok tak po celý rok,jen doufám že v práci nebudu každý den celý další rok..Takže vy si budete vyspávat po pařbě a ja pomažu na odpolední..

31.12.2008 12:10
impact

XXX.XXX.178.82

haisovad napsal(a):
Pěkně ty... A co koníka, budeš něco pořizovat?

Koníka? Neeee. Na to nemám čas.

haisovad

XXX.XXX.213.5

ukulemba napsal(a):
Tož dámy já mám dnes volno,ovšem zítra me čekají koníci..Jak na nový rok tak po celý rok,jen doufám že v práci nebudu každý den celý další rok..Takže vy si budete vyspávat po pařbě a ja pomažu na odpolední..

Náhodou u koní se nejlíp překonává poopiční stav...pěkně vykydat pár boxíků a hned je člověku lépe. Lepší než se válet s bolestma hlavy v pelechu...

impact

XXX.XXX.178.82

ukulemba napsal(a):

Hmmmmm, nejsi sama. Já jdu od 17°° do 0°°.

31.12.2008 12:14
ukulemba

XXX.XXX.23.239

haisovad napsal(a):
Náhodou u koní se nejlíp překonává poopiční stav...pěkně vykydat pár boxíků a hned je člověku lépe. Lepší než se válet s bolestma hlavy v pelechu...

Já to nebudu pokoušet a radši to nebudu s pitím přehánět..stejně budu doma,tak se maximálně přežeru..

31.12.2008 12:20
haisovad

XXX.XXX.213.5

impact napsal(a):
Hmmmmm, nejsi sama. Já jdu od 17°° do 0°°.

A co vůbec ten tvůj šimlík Nadi? Jak roste? Kolik mu vlastně je? Hoď sem nějakou fotečku...

31.12.2008 12:22
ukulemba

XXX.XXX.23.239

haisovad napsal(a):
A co vůbec ten tvůj šimlík Nadi? Jak roste? Kolik mu vlastně je? Hoď sem nějakou fotečku...

No..je to tlustoprd hodim sem fotku ze vcera,sedim na nem tak me nejak moc jako nestudujte sedla jsem si jen abych tam sedela,byla pekna kosa tak tam ani nejsem videt jak sem zakuklena..
Kazdopadne zere a kyne,nemaka, nemam ted cas takze je i desne protivnej..Kazdopadne se stejne neda nic delat,je desne tvrdo

31.12.2008 12:23
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
No..je to tlustoprd hodim sem fotku ze vcera,sedim na nem tak me nejak moc jako nestudujte sedla jsem si jen abych tam sedela,byla pekna kosa tak tam ani nejsem videt jak sem zakuklena..
Kazdopadne zere a kyne,nemaka, nemam ted cas takze je i desne protivnej..Kazdopadne se stejne neda nic delat,je desne tvrdo

tak tu sme..

31.12.2008 12:29
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
tak tu sme..

a jeste fotka z rijna
Je to proste tlustoch..a ten krk jako..sem si rikala jakej ho bude mit tenkej a ma ho pekne tucnej..doufam ze mu to zustane a budem mit na jare z ceho delat svaliky..hihi
Jinak v breznu bude 6ti letej :-)

31.12.2008 12:34
haisovad

XXX.XXX.213.5

ukulemba napsal(a):
a jeste fotka z rijna
Je to proste tlustoch..a ten krk jako..sem si rikala jakej ho bude mit tenkej a ma ho pekne tucnej..doufam ze mu to zustane a budem mit na jare z ceho delat svaliky..hihi
Jinak v breznu bude 6ti letej :-)

pěknej těhulák ba né, vpadá dobře. A co nožky? Nevím zda si to pamatuju dobře ale měl problémy s nohama, ne? Už je to O.K?
Také chci pořizovat nějakého uně ale bojím se toho všeho co ho může postihnout, těch nemocí, zranění...ta zodpovědnost . A ještě k tomu máme ve vesnici nyní nějakého škodiče, co přepaluje a přeskřípává lanka. Sousedka měla díky takového kreténovi koně na kolejích, ještě že se nic nestalo a koně si všimli ale máme nyní oči navrh hlavy a kdokoliv jde po vesnici tak je podezřelej...

31.12.2008 12:39
ukulemba

XXX.XXX.23.239

haisovad napsal(a):
pěknej těhulák ba né, vpadá dobře. A co nožky? Nevím zda si to pamatuju dobře ale měl problémy s nohama, ne? Už je to O.K?
Také chci pořizovat nějakého uně ale bojím se toho všeho co ho může postihnout, těch nemocí, zranění...ta zodpovědnost . A ještě k tomu máme ve vesnici nyní nějakého škodiče, co přepaluje a přeskřípává lanka. Sousedka měla díky takového kreténovi koně na kolejích, ještě že se nic nestalo a koně si všimli ale máme nyní oči navrh hlavy a kdokoliv jde po vesnici tak je podezřelej...

No nozky tedka dobry..on jak nedela..hihi..ne ale zlepsil se,i kdyz jsme jeste jezdili tak nohy v pohode zaplat panbuh..tak snad to vydrzi.Ovsem uz jsem zacla stresovat aby to vsechno zvladl,kdyz je ted jak burt,ze ty jeho tenky nozky to nemuzou vydrzet ze ho schvatim nebo tak..porad ve me neco hloda,jenze nedej mu zrat ted v zime,vsichni cpou seno do hlavy,prece mu nebudu ubirat tedka..
No u nas ted otravili kamaradce psa,nevim teda za jakych okolnosti,jestli to byl primo umysl,ale pry se a hlavne tusim na Trebicsku pohybuje nekdo kdo haze otraveny veci po venku a psi pak chudaci umiraji..akze to mas vsude no.Clovek si proste to svoje v dnesni dobe uz musi hodne hlidat..

31.12.2008 13:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

ukulemba napsal(a):
No nozky tedka dobry..on jak nedela..hihi..ne ale zlepsil se,i kdyz jsme jeste jezdili tak nohy v pohode zaplat panbuh..tak snad to vydrzi.Ovsem uz jsem zacla stresovat aby to vsechno zvladl,kdyz je ted jak burt,ze ty jeho tenky nozky to nemuzou vydrzet ze ho schvatim nebo tak..porad ve me neco hloda,jenze nedej mu zrat ted v zime,vsichni cpou seno do hlavy,prece mu nebudu ubirat tedka..
No u nas ted otravili kamaradce psa,nevim teda za jakych okolnosti,jestli to byl primo umysl,ale pry se a hlavne tusim na Trebicsku pohybuje nekdo kdo haze otraveny veci po venku a psi pak chudaci umiraji..akze to mas vsude no.Clovek si proste to svoje v dnesni dobe uz musi hodne hlidat..

Tak já se loučím, za chvíli fčím domů...přeji všem krásného Silvestra bez petard v okolí koní a aby byl pro nás všechny rok 2009 ještě lepší a vydařenější než rok 2008. Pá Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík