dakotka
napsal(a):
staačí))
prcek to pěkně rozjel, co? I ocas hore a tradá
jaruska
napsal(a):
Jé,to jsou kráásný fotky,Lucí,ta Usina se krásně vznáší!
To ty naše hemelky se takhle krásně nenosej
,ale já je stejně miluju i tak.
A přemejšlíme o zítřku,nikomu se na novoročku v tomhle mrazu nechce,to by bylo spíš utrpení...
Ten Lupík je fakt hezkej koník!
Je vidět,že je mladej,jak vyvádí
,to ti naši skorodůchodci to mají na háku nějáký běhání.
jaruska
napsal(a):
Ten Lupík je fakt hezkej koník!
Je vidět,že je mladej,jak vyvádí
,to ti naši skorodůchodci to mají na háku nějáký běhání.
http://dakotka1.rajce.idnes.cz /kone_silvestr_08/ tady sou ostatní fota.....jo a taky jedinej postojí on je hotova modelka ja si ho nastavuju jak chcu dokonce za mnou leze loudil jeden)))
dakotka
napsal(a):
http://dakotka1.rajce.idnes.cz /kone_silvestr_08/ tady sou ostatní fota.....jo a taky jedinej postojí on je hotova modelka ja si ho nastavuju jak chcu dokonce za mnou leze loudil jeden)))
No joo..je kráásný model. Čipo je taky docela slušný modelín. Zato Usa je většinou nezůčastněná a má zájem o kus žvance a ne focení
Když dneska hejbla kostrou, tak to bylo prapodivné poskakování ala srnka do pryč
lucky
napsal(a):
No joo..je kráásný model. Čipo je taky docela slušný modelín. Zato Usa je většinou nezůčastněná a má zájem o kus žvance a ne focení
Když dneska hejbla kostrou, tak to bylo prapodivné poskakování ala srnka do pryč
když už vyprodukovala nějaký hezký pohyb, tak zase byla blízko a mám to neostré..jako tohle...táák je tam hezká a je to na vyhoz
lucky
napsal(a):
Jojo,ten poníček taky hezká fotička,
kráásnej prodlouženej klus!!!!
Jé,co dneska vyváděla Moruše za ksichtíky,to zas bylo něco,já už to sem ani nedávám,páč to je pořád to samý
,ale fakt se s ní člověk nenudí.
dakotka
napsal(a):
se jukni na to album mam tam taky jednu vyzubenou
No joo,prosím Tě,ta jedna se tam ztratí,jinak mooooc krásný fotičky,koníci jsou krásný všeci!už se moc těším,jestli je uvidím naživo,dneska jsem oznámila doma,že někdy na jaře jedu za Evikem,tak to kupodivu prošlo docela hladce,páč jsem vyrobila(asi)dobrý chlebíčky či co.
jaruska
napsal(a):
No joo,prosím Tě,ta jedna se tam ztratí,jinak mooooc krásný fotičky,koníci jsou krásný všeci!už se moc těším,jestli je uvidím naživo,dneska jsem oznámila doma,že někdy na jaře jedu za Evikem,tak to kupodivu prošlo docela hladce,páč jsem vyrobila(asi)dobrý chlebíčky či co.
super))ja ted obhajuju na chatu že kobyly sou tluste a nejsou březí....chjo snad je znám
jaruska
napsal(a):
Třeba jsou březí,že joo?
No jo, třeba o tom nevíš
Hele všichni koně jsou krásní, mě se třeba moc líbí Dakotky Lupík a Moruše taky
dakotka
napsal(a):
kuš..mala ještě ani neměla řiji amladej ten neví na co ho má..stojim furt za oknem a sleduju!!..a kobyla matka ta i když má řiji tak mladýho mydlí hlava nehlava..nechce ho...nikdy nechtěla co bylo doma)))
Tak jedině jsou tlustý!
Hele,Buffík je taky březí,
nejmíň v pátým měsíci,ale z ničeho,je hrozně záživnej.A taky sežere teda všecko,ti ostatní koně tam nechávaj takový ty silný stýbla slámy,Buff néé,tomu je to líto!
lucky
napsal(a):
No jo, třeba o tom nevíš
jinak už se těším až přijedeš k Evikovi..to přijedu juknout, Dakotka určitě taky sebere oře
lucky
napsal(a):
No jo, třeba o tom nevíš
Jéé,Lucí,to jsem fakt moc ráda,že se Moruš líb
í
,mě se líbila od první setiny vteřiny,kterou jsme si pohlédly do očí
,nešklebila se,úžasnej mazel,no,ale v tý hlavičce to měla trošíčku pošramocený od těch děcek,co jí tam jezdily.
Ale to už je dneska fuč a jsem moc ráda,že jí mám.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Lucí,to jsem fakt moc ráda,že se Moruš líb
í
,mě se líbila od první setiny vteřiny,kterou jsme si pohlédly do očí
,nešklebila se,úžasnej mazel,no,ale v tý hlavičce to měla trošíčku pošramocený od těch děcek,co jí tam jezdily.
Ale to už je dneska fuč a jsem moc ráda,že jí mám.
No mě se líbí dávno. Jako tak celkově, Je taková hezká, vyvážená
jaruska
napsal(a):
No to doufám,že se uvidíme,moc se těšííím,
a budu fotit,až se ze mě bude kouřit!!!
Eh..nooo..ať ti nepraskne čočka
lucky
napsal(a):
Eh..nooo..ať ti nepraskne čočka
Jen se neboooj,moje čočka vydrží hodně!!!!
Doufám,holky,že mi zacváláte!!!
Tady je vidět to břicho Buffínovo.
jaruska
napsal(a):
Jéé,už střílej,bože,tenhle druh zábavy jsem nikdy nepochopila
,hlavně jak je to bezohledný vůči zvířatům...
No u nás je bugr už snad dvě hodiny taky to nesnáším. byla jsem nakrmit holčí, jsem mysella, že bude zalezlá ve stáji a ona přišla z venku, tam vesele koukala na rachejtle v dálce
, ale stejně jsem ji dala véču a zavřela radši do výběhu. Pak před 12 se stejně navleču a jdu si na dvě hodiny k nim sednout..Usa a psi jsou pak na prášky, u nás bývá rachot jak na Václaváku
.
Zacváláme? Héé...noo...jak Usa uvidí cizí koně a že ji někdo fotí, tak to bude rovnou odpich někam, že se budu mít co držet
lucky
napsal(a):
No u nás je bugr už snad dvě hodiny taky to nesnáším. byla jsem nakrmit holčí, jsem mysella, že bude zalezlá ve stáji a ona přišla z venku, tam vesele koukala na rachejtle v dálce
, ale stejně jsem ji dala véču a zavřela radši do výběhu. Pak před 12 se stejně navleču a jdu si na dvě hodiny k nim sednout..Usa a psi jsou pak na prášky, u nás bývá rachot jak na Václaváku
.
Zacváláme? Héé...noo...jak Usa uvidí cizí koně a že ji někdo fotí, tak to bude rovnou odpich někam, že se budu mít co držet
tady nás Evča taky že vyfotí, ale jak odcávala Bettyna, tak Usa to těžce nesla, sice stála v pohodě, ale jak měla nacválat, tak to odpíchla jak dostihák, že mě málem zfouklo
lucky
napsal(a):
tady nás Evča taky že vyfotí, ale jak odcávala Bettyna, tak Usa to těžce nesla, sice stála v pohodě, ale jak měla nacválat, tak to odpíchla jak dostihák, že mě málem zfouklo
ona umí být jak prskolet někdy ale jelikož by z fotek bylo houby, tak jsem ji pak nechala vyběhnout ten kopeček, ale fakt jsem se drápla hrušky
lucky
napsal(a):
.
My taky chodíme o půlnoci za koníkama je okouknout,
ale hlavně jim vždycky přejeme do nového roku vše nejlepší!
Nebooj,Lucí,něják to provedeme,přinejhorším budeš běhat kolem mě dokolečka!
Krásná fotka!Jééééééééééé ,pampeliškýýý!!!
jaruska
napsal(a):
My taky chodíme o půlnoci za koníkama je okouknout,
ale hlavně jim vždycky přejeme do nového roku vše nejlepší!
Nebooj,Lucí,něják to provedeme,přinejhorším budeš běhat kolem mě dokolečka!
Krásná fotka!Jééééééééééé ,pampeliškýýý!!!
krása, co? Evička to fotila na jaře. Je šikovná!
jaruska
napsal(a):
Noo,tahle z podhledu je super!!!
jj, ta se mi taky líbí. Ta se ji povedla
mizíme v dáli a já mizím na telku..tak pá a vše nej nej do nového doku 2009
jaruska
napsal(a):
To je blbý,
to pak člověka moc nebaví ta práce.
Ale je blbá doba,lidi se bojej o práci,tak jsou takoví podrážděný.
no já to moc neřeším bavím se se všema a koukám abych vypadla domu a je to
bospor
napsal(a):
no já to moc neřeším bavím se se všema a koukám abych vypadla domu a je to
Ahoj lidičky,tak co,jak jste přežili s koníkama a zvířátkama ty šílenosti ohlušující včéra?My naštěstí v pohodě,
akorát Fous s Čakinou si hráli na schovanky,ale dneska už jsou zase na dvoře,tak je to super!
Já měla ve starým roce ještě v 11 hodin jeden blbej nápad a dneska už ráno mě napad druhej,vidím,že tento rok bude opět plodný na mé blbé nápady,no hlavně,že jsme zdrávi,že???
Tak ten první blbej nápad byl dát si v 11 večír kafe,páč já fakt nejsem noční žínka a tutově bych odpadla do půlnoci,což jsem nechtěla,těšila jsem se na dětský šampáňo s Jarčou.No,tak skoro třičtvrtě noci jsem nespala a dneska čumím jako tydýt,ale jelikož tak čumím vlastně skoro pořád
,tak budu doufat,že si nikdo ničeho nevšimne.
No a druhej super nápad dneska čerstvý byl,že jsem procházela Buffínův výběh,učinila jsem nějáký nálezy,ale to až za chvíli,ale uviděla jsem na zemi podél zdi cihlu spadlou,tak jsem si myslela,že by mohla Buffínovi překážet,až tudy půjde,no a kopla jsem do ní.Dneska už vím,že kopat do přimrzlejch cihel se nemá
,no jo,chybyma se člověk učí.
dakotka
napsal(a):
Nemám tyhle šílenosti ráda,možná by se mi to líbilo,kdyby to nevydávalo takový rány,na fotce je to docela hezký.
To jsem vyrobila jednu jedinou fotku a vona není rozmazaná!!!
jaruska
napsal(a):
Nemám tyhle šílenosti ráda,možná by se mi to líbilo,kdyby to nevydávalo takový rány,na fotce je to docela hezký.
Tohle jsem našla ve výběhu.
jaruska
napsal(a):
Tohle jsem našla ve výběhu.
A tohle taky,nějákýmu volovi ulít i pírsing.
jaruska
napsal(a):
A tohle taky,nějákýmu volovi ulít i pírsing.
Buffíno a ohňostroj.
http://www.stream.cz/video/209047-buff-a- ohnostroj
jaruska
napsal(a):
ahoooj my byli v pohodě
ty koně venku žrali a jen gábina koukala a popoběhla asi 2m. pak zjistila že tlačej zmrazky a ostatní žerou seno, tak šla taky
honza se taky chvíli koukal ale běhání je pod jeho úroveň
ve stáji myšák se bál, tak stál co nejdál od okna.
fotit sem chtěla, ale došly baterky takže smůla
mám nějaký starý. ohňostroj na náměstí byl krásnej a koně si ho už snad ani nevšimli
ze zahrady byl krásně vidět a nemusela sem si ukroutit hlavu
bospor
napsal(a):
ahoooj my byli v pohodě
ty koně venku žrali a jen gábina koukala a popoběhla asi 2m. pak zjistila že tlačej zmrazky a ostatní žerou seno, tak šla taky
honza se taky chvíli koukal ale běhání je pod jeho úroveň
ve stáji myšák se bál, tak stál co nejdál od okna.
fotit sem chtěla, ale došly baterky takže smůla
mám nějaký starý. ohňostroj na náměstí byl krásnej a koně si ho už snad ani nevšimli
ze zahrady byl krásně vidět a nemusela sem si ukroutit hlavu
Jéé,Ivčí,to je krááásná fotka,fakt nádhera!!!!
Tak to jsem ráda,že jste v pohodě
,Aida se nebójí?
jaruska
napsal(a):
Jéé,Ivčí,to je krááásná fotka,fakt nádhera!!!!
Tak to jsem ráda,že jste v pohodě
,Aida se nebójí?
nijak zvlášť ale zvečera sem jí měla pořád za pr.... a pak v půlnoci jsem jí radši nechala doma. pletla by se mi pod nohy kdyby se něco dělo. když jsem pak došla domu tak byla v pohodě
jaruska
napsal(a):
Taky se nám nechce....Uvidíme,teď mizím.
Tak jsem byla venku asi hodinu se psy a Usou , byl pořádný rachot, natočila jsem to na mobil, tak to musím stáhnout. Fabby měl chudák těžký šok, vlítnul Use do stáje, musela jsem ho vyhodit a hned vlítnul vedle do sedlovny a seděl s vykulenýma očima. Darés byl odvážký hlídal, lítal, chodil za mnou jak ocas. Usa taky odvážná, dokonce chodila se mnou po výběhu, v tom největším rachotu jsem ji zavřela, ale jak to trochu ustalo ještě jsem ji musela vybrat bobky..si pěkně zesrala ocas, ke konci už měla srágoru z nervů, takže musím teď nějak umýt ocas a asi to pak vysuším fénem..v tom mrazu nejsem ráda, ale zesraná je fakt pořádně..půl ocasu má jak ze žumpy. Ale jinak byla odvážná, normálně chodila venku, šla se mnou v tom rachotu až ke hnojišti a pak zase zpátky..ona je zvyklá i na rány z poplašňáku a přece jen už několik těch blbostí viděla, takže zachovávala fakt klid co nejvíc, byla moo šikovná. Ale jak jsem se vzdálila, tak na mě řvala jak tur.
Pak Usa baštila vedle chlebíky a seno ještě jsem ji přihodila a seděla jsem vedle v sedlovně na polstrech a z jedné strany ležel Fabby , z druhé Darés, venku to práskalo a kluci u mě přitulení. Darés byl v pohodě, Fabby se trochu klepal, ale uklidnil se jak jsem seděla vedle opřená o zeď. A Usa vedle chroupala v klidu seno, občas na nás koukla přes okýnko.
Jo, Silvestr mám vždycky na houby..,,doma a uklid'novat zvířata..kdysi se mi zdá, že se nějak dalo na tu televizi i koukat, v posledních letech už je to nějak o ničem.
Ivči, to Pf s prasátky nemá chybu! Moooc všem přeji aby se vám splnily všechny sny, které máte
lucky
napsal(a):
Tak jsem byla venku asi hodinu se psy a Usou , byl pořádný rachot, natočila jsem to na mobil, tak to musím stáhnout. Fabby měl chudák těžký šok, vlítnul Use do stáje, musela jsem ho vyhodit a hned vlítnul vedle do sedlovny a seděl s vykulenýma očima. Darés byl odvážký hlídal, lítal, chodil za mnou jak ocas. Usa taky odvážná, dokonce chodila se mnou po výběhu, v tom největším rachotu jsem ji zavřela, ale jak to trochu ustalo ještě jsem ji musela vybrat bobky..si pěkně zesrala ocas, ke konci už měla srágoru z nervů, takže musím teď nějak umýt ocas a asi to pak vysuším fénem..v tom mrazu nejsem ráda, ale zesraná je fakt pořádně..půl ocasu má jak ze žumpy. Ale jinak byla odvážná, normálně chodila venku, šla se mnou v tom rachotu až ke hnojišti a pak zase zpátky..ona je zvyklá i na rány z poplašňáku a přece jen už několik těch blbostí viděla, takže zachovávala fakt klid co nejvíc, byla moo šikovná. Ale jak jsem se vzdálila, tak na mě řvala jak tur.
Pak Usa baštila vedle chlebíky a seno ještě jsem ji přihodila a seděla jsem vedle v sedlovně na polstrech a z jedné strany ležel Fabby , z druhé Darés, venku to práskalo a kluci u mě přitulení. Darés byl v pohodě, Fabby se trochu klepal, ale uklidnil se jak jsem seděla vedle opřená o zeď. A Usa vedle chroupala v klidu seno, občas na nás koukla přes okýnko.
Jo, Silvestr mám vždycky na houby..,,doma a uklid'novat zvířata..kdysi se mi zdá, že se nějak dalo na tu televizi i koukat, v posledních letech už je to nějak o ničem.
Ivči, to Pf s prasátky nemá chybu! Moooc všem přeji aby se vám splnily všechny sny, které máte
čuste tak a mě v noci zdrhla fena..ale už je doma asi aj s outěžkem
...dnes sem zase litala s fotákem)))..no zase jistej model co nesklame))
dakotka
napsal(a):
čuste tak a mě v noci zdrhla fena..ale už je doma asi aj s outěžkem
...dnes sem zase litala s fotákem)))..no zase jistej model co nesklame))
toto prosim je roza-Kofola-micinka
dakotka
napsal(a):
toto prosim je roza-Kofola-micinka
a brouček naš má brusle tak řádí
dakotka
napsal(a):
a brouček naš má brusle tak řádí
Mimika zaviděla že nemá portret ostatní dnešní fotky na http://dakotka1.rajce.idnes.cz /kone_novy_rok/ mezera za CZ
dakotka
napsal(a):
Mimika zaviděla že nemá portret ostatní dnešní fotky na http://dakotka1.rajce.idnes.cz /kone_novy_rok/ mezera za CZ
tadle je dobrá))
dakotka
napsal(a):
Jééé,to je krásná fotka s tím kotětem!!!!
Naši chlapi se dneska muchlovali.
jaruska
napsal(a):
Jééé,to je krásná fotka s tím kotětem!!!!
Naši chlapi se dneska muchlovali.
Brouček na bruslích je taky boží,koukám,že umí!!!
Došlo i na líbání.
jaruska
napsal(a):
Brouček na bruslích je taky boží,koukám,že umí!!!
Došlo i na líbání.
A tady už z Novoročního setkání,nechali jsme koníky doma a jeli autíkem.
Kobylka Lucinka.
jaruska
napsal(a):
A tady už z Novoročního setkání,nechali jsme koníky doma a jeli autíkem.
Kobylka Lucinka.
Tohle je část,čtyři ještě nejsou vidět.
jaruska
napsal(a):
Tohle je část,čtyři ještě nejsou vidět.
Chlaďaska Káča.
jaruska
napsal(a):
Princezna.
A tady 23 letý Xim se s vojí majitelkou a její přítelkyní,spolujezdkyní.
jaruska
napsal(a):
Lucí,tak to je Usa teda fakt dobrá,když za Tebou chodila v těch ranách,
naše koně byli v maštalích hodný,ale venku bych je nerada viděla,kor v tom zmrzlým terénu,to by bylo fakt hrůza.
Jo, ona je zvyklá i na poplašňák. Arab nění takový magor co o něm mnozí šíří. Je to fakt normální kůň, v mnohhém bych řekla, že je odvážněkší než některé koně co znám.....protože mi věří a ví, že se u mě může schovat.
Zrovna jsem stáhla ta videa, takže to hodím na N-joy
tady nějaké foto z mobilu dnes, už nebylo nic moc světlo, je to na prd.
tady vypraný a vyfénovaný ocásek
lucky
napsal(a):
Jo, ona je zvyklá i na poplašňák. Arab nění takový magor co o něm mnozí šíří. Je to fakt normální kůň, v mnohhém bych řekla, že je odvážněkší než některé koně co znám.....protože mi věří a ví, že se u mě může schovat.
Zrovna jsem stáhla ta videa, takže to hodím na N-joy
tady nějaké foto z mobilu dnes, už nebylo nic moc světlo, je to na prd.
tady vypraný a vyfénovaný ocásek
lucky
napsal(a):
zima je tam teda strašná, všechno je zamrzlé a dost začíná zamrzat i Ostravice, což je co říct, protože přece jen teče rychle a jen tak nezamrzá
tady přítokový potok
lucky
napsal(a):
zima je tam teda strašná, všechno je zamrzlé a dost začíná zamrzat i Ostravice, což je co říct, protože přece jen teče rychle a jen tak nezamrzá
tady přítokový potok
a splav je dole zamrzlý celý a jak stéká voda, tak do půlky..no je to tam jak v době ledové
lucky
napsal(a):
a splav je dole zamrzlý celý a jak stéká voda, tak do půlky..no je to tam jak v době ledové
jaruska
napsal(a):
Nooo,ocásek je super čistej!!!
Náš Pierot ho má pořád takovej přihnědlej,
páč on si kadí ke zdi a ten ocásek si tam vždycky taky přimáčkne.
No jo,hezky to zamrzá,a snížek pořád nikde!!!!
No jo, sníh jen takový poprašek, takže skoro holomraz. Všechno je jak beton, původně jsem chtěla se jet dnes projet, ale nakonec v tom mrazu se mi ani nechtělo...
jsem nahrávala to video a spadlo to
tak znova...
jinak Usinka má zítra výročí..budeme oslavovat
lucky
napsal(a):
No jo, sníh jen takový poprašek, takže skoro holomraz. Všechno je jak beton, původně jsem chtěla se jet dnes projet, ale nakonec v tom mrazu se mi ani nechtělo...
jsem nahrávala to video a spadlo to
tak znova...
jinak Usinka má zítra výročí..budeme oslavovat
tak tady řachot..Darés byl se mnou. Jsem myslela že to zabalí, ve skutečnosti to bylo děsně hlučné, ale vydržel to...
http://n-joy.cz/video/novy-rok-2009 /ul22mnggq0efneab/
lucky
napsal(a):
tak tady řachot..Darés byl se mnou. Jsem myslela že to zabalí, ve skutečnosti to bylo děsně hlučné, ale vydržel to...
http://n-joy.cz/video/novy-rok-2009 /ul22mnggq0efneab/
Tady ještě rachot za hřištěm a Usa...řvala na mě vždycky jak tur
http://n-joy.cz/video/novy-rok-2009 /yqahv8a4m9pdsy0a/
a tady jsem šla vynést bobany a Usa za mnou..no je tam tma, ale něco vidět jde...
http://n-joy.cz/video/usa-odvazna/ 1ksjz4yrzlc4tpeb/
lucky
napsal(a):
Tady ještě rachot za hřištěm a Usa...řvala na mě vždycky jak tur
http://n-joy.cz/video/novy-rok-2009 /yqahv8a4m9pdsy0a/
a tady jsem šla vynést bobany a Usa za mnou..no je tam tma, ale něco vidět jde...
http://n-joy.cz/video/usa-odvazna/ 1ksjz4yrzlc4tpeb/
No jo,ta je teda fakt šikovná!!
Sice neslyším nic,nejde mi ten zvuk,ale vidět to je,že tam lítaj rachejtle.
A Usina si je prohlíží v klídku.
To je moc dobře,že je takhle v pohodě,super!!!
jaruska
napsal(a):
No jo,ta je teda fakt šikovná!!
Sice neslyším nic,nejde mi ten zvuk,ale vidět to je,že tam lítaj rachejtle.
A Usina si je prohlíží v klídku.
To je moc dobře,že je takhle v pohodě,super!!!
Jo, jak to začalo, tak byl ten rachot pořádný, to byla trochu pav, ale pak přišla ke mě a dělala bojím bojím. Já ji pak zavřela a byla s ní a se psy. To video je jak už to nejhorší ustalo, ale rachot byl stále dost. Už ale nebyl tak intenzivní, jak to vše spustí. Já šla vynést bobany a ona tam jedla seno, ale pakzjistila, že sama ve stáji nebude, když já jdu ven a šla za mnou..
lucky
napsal(a):
Jo, jak to začalo, tak byl ten rachot pořádný, to byla trochu pav, ale pak přišla ke mě a dělala bojím bojím. Já ji pak zavřela a byla s ní a se psy. To video je jak už to nejhorší ustalo, ale rachot byl stále dost. Už ale nebyl tak intenzivní, jak to vše spustí. Já šla vynést bobany a ona tam jedla seno, ale pakzjistila, že sama ve stáji nebude, když já jdu ven a šla za mnou..
Lucí,jaký máte dneska výročí?????
lucky
napsal(a):
Usinka má narozeniny!!!!
http://www.usamawatani.estranky.cz/ clanky/aktuality----___/nove-info___
jaruska
napsal(a):
Jééééžíííš,no tak to moc blahopřeju
,opravdu ze srdce jí přeju pořád Tebe
a ooobrovské louky a pastviny!!!!
Kolik,7?
JJ, 7 . Je to hrozné jak to letí, nedávno to bylo takovém chlupaté mímo
Tady první vycházka doma...měla rok a tři měsíce. Já ji kupovala jako 8 měsíční, ale byla ještě s mámou a ve velkém stádě
lucky
napsal(a):
JJ, 7 . Je to hrozné jak to letí, nedávno to bylo takovém chlupaté mímo
Tady první vycházka doma...měla rok a tři měsíce. Já ji kupovala jako 8 měsíční, ale byla ještě s mámou a ve velkém stádě
tady ještě Cliffeček a Andík a Usinka mimi
lucky
napsal(a):
tady ještě Cliffeček a Andík a Usinka mimi
co dostane?...vééélkou mísu dobrůtek..mám hromadu mrkviček, jablíčka, salátek a taky ji táta koupil fíky..že arabi se krmili datlemi a fíky...no tak prý že je arab
tady měla 8 měsíců ...to jsem ji viděla podruhé..byla jsme podepsat smllouvu..né..vlastně to už bylo září, takže 9 měsíců.
jaruska
napsal(a):
Jéé,ta je krásně šedivá!!!
No vidíš,tak jsem to typla dobře.
tady v pozadí maminka
lucky
napsal(a):
tady v pozadí maminka
ona se narodila jako ryzíček..bohužel mám jen tuhle fotečku jak byla malinká
jaruska
napsal(a):
Stejně je to krásný takhle si zavzpomínat,viď,
taky občas prohlížím fotky,kde byl Pierot maličký hříbátko,byl fakt sladkej.
no jo...oni jak jsou malí, tak jsou k sežrání ..nééé že by teď na tom byli jinak
tady jsem za ní byla na návštěvě..je to někde z doby jak ji bylo 11 měsíců
lucky
napsal(a):
no jo...oni jak jsou malí, tak jsou k sežrání ..nééé že by teď na tom byli jinak
Týý jo,tákovej chameleon,
zrzavá,šedivá,bílá!!!
Ta bílá barva je úžasná
,ale mě by se šimlička mooooc líbila právě v tý takový šedivý barvičce,je to takový krásně zvláštní.
lucky
napsal(a):
Ne ne, já už se delší dobu zajímala o araby a byla jsem rok před tím ve stáji Watani..Utrecht se mi vždycky moc líbil. A pak jsem byla 2002 na výstavě arabů v Praze, Utrecht tenkrát vyhrál Senior šampiona. A já šla poblahopřát paní Konopáskové a ptala jsem se, že na jaro bych chtěla kobylku, jestli nemá něco po Utrechtovi. A on aže tam má dvě sestry , ale jsou na prodej okamžitě, ale že kdyžtka se domluvíme a tak jsem tam druhý den jela s kamarádkou.
Šli jsme všichni na pastvinu do stáda a byla tam. Já chtěla původně že bych tu starší Uzri..je to pravá sestra, protože jsem chtěla ročku..uzri měla rok a půl a Usinka měla 8 měsíců. Jenomže jak jsem ji uviděla, tak bylo rozhodnuto. Hned se ke měla, tahala mi tkaničky, byla odvážná, mazlila se, klidně byla s námi a stádo šlo pryč, máma ji utíkala a ona byla s námi i když paní hodila na zem pak petku s kamínky, tak jen koukla a mazlila se dál. Ostatní koně brali draka o kus dál.
Za 14 dní jsem přijela podepsat smlouvu, ale domluvili jsme se, že tam Usa zůstane až přes zimu, doma se celý podzim rekonstruovala stáj, bylo to náročné, ještě jsem Usu splácela, ale zvládli jsme to.
lucky
napsal(a):
Ne ne, já už se delší dobu zajímala o araby a byla jsem rok před tím ve stáji Watani..Utrecht se mi vždycky moc líbil. A pak jsem byla 2002 na výstavě arabů v Praze, Utrecht tenkrát vyhrál Senior šampiona. A já šla poblahopřát paní Konopáskové a ptala jsem se, že na jaro bych chtěla kobylku, jestli nemá něco po Utrechtovi. A on aže tam má dvě sestry , ale jsou na prodej okamžitě, ale že kdyžtka se domluvíme a tak jsem tam druhý den jela s kamarádkou.
Šli jsme všichni na pastvinu do stáda a byla tam. Já chtěla původně že bych tu starší Uzri..je to pravá sestra, protože jsem chtěla ročku..uzri měla rok a půl a Usinka měla 8 měsíců. Jenomže jak jsem ji uviděla, tak bylo rozhodnuto. Hned se ke měla, tahala mi tkaničky, byla odvážná, mazlila se, klidně byla s námi a stádo šlo pryč, máma ji utíkala a ona byla s námi i když paní hodila na zem pak petku s kamínky, tak jen koukla a mazlila se dál. Ostatní koně brali draka o kus dál.
Za 14 dní jsem přijela podepsat smlouvu, ale domluvili jsme se, že tam Usa zůstane až přes zimu, doma se celý podzim rekonstruovala stáj, bylo to náročné, ještě jsem Usu splácela, ale zvládli jsme to.
tohle je pravá sestra Usinky...Uzri ..tenkrát rok a půl
jaruska
napsal(a):
Noo,takovádle barvička by se mi moooc líbila!!!
Taky je moc hezká.
No jo,tak to si Tě vlastně Usina prostě vybrala,
nemělas šanci se bránit!
JJ, byla jak malé lepidlo
tady měla rok a půl..jak shodila kožich, tak zůstala jen trochu nazrzlá a rezavou hřívu s ocasem
lucky
napsal(a):
JJ, byla jak malé lepidlo
tady měla rok a půl..jak shodila kožich, tak zůstala jen trochu nazrzlá a rezavou hřívu s ocasem
lucky
napsal(a):
No tak temperamentní hříbě. Ale rychle zjistila co může a co ne. Že třeba v mokru není dobré brát prudce zatáčky, jinak je na zemi..atd.
Pokus o výstavní postoj..táta s mrkví...tady měla rok a asi 8 měsíců
jaruska
napsal(a):
Je pěkná,
fakt,
už se moc těším,až jí uvidím naživo!!!
a dneska je to chlupatý tuleň s makeupem
lucky
napsal(a):
a dneska je to chlupatý tuleň s makeupem
to bude dvojka až si vyjedem)))..ale my bez makeupu
jaruska
napsal(a):
Jéé,to by možná i ty naše hemelky za mrkev vykouzlili takovej kráásnej postoj!!!
To zkusíím!!!!
No jo, to vyzkoušej.
já už se těším až přijedeš. Asi na jaře až bude tepleji, co?
Tady dneska sněží takový ten jemný fuj sníh..já už chci jarooo
jaruska
napsal(a):
Jéé,to by možná i ty naše hemelky za mrkev vykouzlili takovej kráásnej postoj!!!
To zkusíím!!!!
Noo,včéra na tý novoročce ten jeden taky hlásil,že s koněm upadli
,byla jsem ráda,že jsme nejeli na koních,
můžeme jet jindy.
Tam jsem se dozvěděla,že jednoho hřebce,kterýho znám,je mojí kámošky,tahali hrobníkovi z lopaty,utekl jim a přežral se pšenice a řípy,takže měli co dělat,ale je živej,tak je to dobrý.
dakotka
napsal(a):
to bude dvojka až si vyjedem)))..ale my bez makeupu
Jéé! ahoj Janí! Kdy plánuješ že s ním někam pojedeš? Jak jsi s prckem daleko?
jaruska
napsal(a):
Jéééžííš,to je hrozný!!!
vzpomínka na 2006 zzzzimůů...doufám, že letos tohle nepadne
lucky
napsal(a):
vzpomínka na 2006 zzzzimůů...doufám, že letos tohle nepadne
Jaruš šak sem ti psala s dakotky)))...Luci zatim tak nějak to nehrotim...na jaro začnem pomalu jezdit.....čekam na tu kruhovku
...ja už chci léééétoooo
dakotka
napsal(a):
Jaruš šak sem ti psala s dakotky)))...Luci zatim tak nějak to nehrotim...na jaro začnem pomalu jezdit.....čekam na tu kruhovku
...ja už chci léééétoooo
Jáá už chci taky léto!!!
Dneska je tam hnus, valí tím jemným sněhem, fuj
Hezká fotečka
Já tady dělám na Usinčiných stránkách a taky jsem si zavzpomínala jak rostla bobánek můj malý. to už mám táák dlouho vlastní uň. Se to fakt nezdá, že už jsme spolu toho tolik prožily, brzy to bude 6 let co je tady s námi doma
vzpomínka na léto
lucky
napsal(a):
Jáá už chci taky léto!!!
Dneska je tam hnus, valí tím jemným sněhem, fuj
Hezká fotečka
Já tady dělám na Usinčiných stránkách a taky jsem si zavzpomínala jak rostla bobánek můj malý. to už mám táák dlouho vlastní uň. Se to fakt nezdá, že už jsme spolu toho tolik prožily, brzy to bude 6 let co je tady s námi doma
vzpomínka na léto
Počkej,z jaký dakotky,vždyť jsi mi dala adresu na ten chopperhorseshop...
jaruska
napsal(a):
Holkýý,já nechci ještě léto,teda chci,ale nejdřív si chci Kačenku vyzkoušet v těch saních,jaká to je nádherá,tak pořád čekám na sníh jak na smilování a furt nííííc,hrom aby do toho bacil.
Když jsem neměla postroj,tak bylo sněhu habaděj a fčíl prd...
Už jsem i zjistila,kam se přidělává ta rolnička
a mooo c se těším,až bude Kačenka rolnit!!!
jaruska
napsal(a):
Holkýý,já nechci ještě léto,teda chci,ale nejdřív si chci Kačenku vyzkoušet v těch saních,jaká to je nádherá,tak pořád čekám na sníh jak na smilování a furt nííííc,hrom aby do toho bacil.
Když jsem neměla postroj,tak bylo sněhu habaděj a fčíl prd...
Už jsem i zjistila,kam se přidělává ta rolnička
a mooo c se těším,až bude Kačenka rolnit!!!
Lucí,já když jsem byla menší,tak jsem pořád říkala,že jednou chci mít vlastní kůůůně!!!
jaruska
napsal(a):
jo to je PC v obchodě a moje soukrome icq je dakotka...v obchodě je dnes muj chlap ja se připravuju že dnes asi nasedlam a vyjedu sice šumelí ale aspon je teplo)))
lucky
napsal(a):
Jo, tak to já jsem taky uvažovala, že se s holčí na ty její narozky pojedeme projet
To je fuk,Janí,napíšu v pondělí,to už tam budeš,nebo ne?
Jojo,Lucí,jen jeď narozeninovou jízdu,a užijte si to!!!
Já dneska taky lákala rodinu,ale kdepáák,nikomu se nechce.
A já tak napůl sleduju Jestřábí ženu.
jaruska
napsal(a):
To je fuk,Janí,napíšu v pondělí,to už tam budeš,nebo ne?
Jojo,Lucí,jen jeď narozeninovou jízdu,a užijte si to!!!
Já dneska taky lákala rodinu,ale kdepáák,nikomu se nechce.
A já tak napůl sleduju Jestřábí ženu.
No tady chumelí..děs....
Ale asi pojedu..za hodinku, za dvě..
dakotka
napsal(a):
no ja je vyprala ven ale třeba bych taky vyjela..co dát někde scuka))na pul cesty by jsme to měli asik pos Slamjakem)))
Noo... já pořád nevím, tady tak valí sněhem, že ani nevidím skoro sousedův barák. Usu jsem zavřela do stáje, vůbec venku být nechce, futruje seno a ani necche vystrčit kopýtko. my jestli pojedeme, tak někde tady dokola na chvíli, ale tak daleko se mi necche
lucky
napsal(a):
Noo... já pořád nevím, tady tak valí sněhem, že ani nevidím skoro sousedův barák. Usu jsem zavřela do stáje, vůbec venku být nechce, futruje seno a ani necche vystrčit kopýtko. my jestli pojedeme, tak někde tady dokola na chvíli, ale tak daleko se mi necche
Děvčata,založím nové kocháčky.