mimik
napsal(a):
tak tady dám mého koníka kubíka který táhne malé sánky
Tiše závidím postroj, my máme zatím jen povoz, ale postroj chybí. Kdybyste měl někdo něco levnějšího na prodej, tak dejte prosím vědět, zatím stojí nevyužité... :o(
skippy
napsal(a):
Tiše závidím postroj, my máme zatím jen povoz, ale postroj chybí. Kdybyste měl někdo něco levnějšího na prodej, tak dejte prosím vědět, zatím stojí nevyužité... :o(
Pravda, ještě nám chybí sníh...
Kdybyste přecijen někdo měl nějaký postroj na prodej, bylo by to na tohoto koně, 175 cm KVH
karwen
napsal(a):
Jeee, o tomhle jsem taky přemýšlela, že bych si ke koním dotáhla sáňky a Ajdu bych zapřáhla, jediný co chybí je sníh
No já bych svého broučka taky ráda zapřáhla, tahat umí Ale mám podobný problém - nejsou postroje ...
Takže ale přihodím dotaz kdyby někdo měl na prodej, tak budu ráda
AAa bylo by to na takovéhleho raubíře - Huculská postava
red and white
napsal(a):
No já bych svého broučka taky ráda zapřáhla, tahat umí Ale mám podobný problém - nejsou postroje ...
Takže ale přihodím dotaz kdyby někdo měl na prodej, tak budu ráda
AAa bylo by to na takovéhleho raubíře - Huculská postava
tak to máte dobrý já už konečně mám koně postroje a i chomout mega velikosti,ale zase ne ty saně jen bryčku
mimik
napsal(a):
Hm, tak já mám už dva roky nachystané postroje i sáňky, akorát jaksi pořád chybí ten sníh. Ale letos už jsme aspoň postroj využili do vozíku
strelish
napsal(a):
Hm, tak já mám už dva roky nachystané postroje i sáňky, akorát jaksi pořád chybí ten sníh. Ale letos už jsme aspoň postroj využili do vozíku
A jinak tu máme k prodeji chomout s poduškou zhruba huculské velikosti. Rozměry můžu dodat.
strelish
napsal(a):
A jinak tu máme k prodeji chomout s poduškou zhruba huculské velikosti. Rozměry můžu dodat.
tak to mš tady snich vůbec nechybí jestly chceš můžu darovat za odvoz bydlim v Novohradských horách a půl šumava
woldemortik
napsal(a):
tak to mš tady snich vůbec nechybí jestly chceš můžu darovat za odvoz bydlim v Novohradských horách a půl šumava
Tak takhle jsem dopadla já při sáňkování
http://very.rajce.idnes.cz/ prosinec_08/#DSC00321.JPG (jedna mezera)
Jinak tam mám fotky i dalších koní při sáňkování
mimik
napsal(a):
My už letos jeli!:-)
jaruska
napsal(a):
Jééžííš,to je kráááása,tááákovýho sněhu!!!!
Skipko,krááásný sáně!!!
však jsem se na těch saních vyřádil.
jaruska
napsal(a):
Jojo,sorry,omlouvám se,spletla jsem se.
OK, jen se mi to stává pravidelně, tak jsem se už ozvala
Tak pidám ještě jeden detail, ať víte, jak má šikovný ruce
jaruska
napsal(a):
Wow,krááááása!!!
Tohle je sice na kolech,ale taky mi to trvalo
ambra
napsal(a):
jsedek to mi mohlo bejt jasný, že ne tady u nás na Hané. Každopádně děkuju za odpověď a kdyby bylo více foteček hlavně koníka, koukám, že je to chlaďas, tak sem s nima.
Spoustu fotek mam na www.kocihonza.dobrodruh.net tak se mužete kouknout.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
jsedek
napsal(a):
Spoustu fotek mam na www.kocihonza.dobrodruh.net tak se mužete kouknout.
Tak my už taky zapřáhli sáňky ... sice obyčejné ale jeli jsme