"Ty z moderky králíků 231"

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

4.1.2009 12:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

4.1.2009 12:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Nazdárek! Tak furt čekám, kdo založí a něco písne a furt nic.

U nás celou noc sněžilo a sněží pořád. Sice né nějaké velké kusy, ale jemně a vytrvale, takže máme na světě dobrých 10 cenťáků prašánku. Sice mě štve, že ten sníh bude až když budu v práci, ale snad ten mrazík sníh udrží i na další víkend.

4.1.2009 15:21
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak furt čekám, kdo založí a něco písne a furt nic.

U nás celou noc sněžilo a sněží pořád. Sice né nějaké velké kusy, ale jemně a vytrvale, takže máme na světě dobrých 10 cenťáků prašánku. Sice mě štve, že ten sníh bude až když budu v práci, ale snad ten mrazík sníh udrží i na další víkend.

No jo, tady taky celý den jemně sněží a nyí se docela zesílil ten sníh ,docela doost fujá, byla jsme doteď na návštěvě u kamarádky, ješt přišel kámoš, on je masér, no nakonec mě donutili se nechat po roce namasírovat..prý takový šutr dlouho nemasíroval, takže z ježdění nic dnes nebude, ale až rozmrznu, tak se jdu ještě s holčí projít, ale řádně zabalená

zvířátková

4.1.2009 16:24
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
No jo, tady taky celý den jemně sněží a nyí se docela zesílil ten sníh ,docela doost fujá, byla jsme doteď na návštěvě u kamarádky, ješt přišel kámoš, on je masér, no nakonec mě donutili se nechat po roce namasírovat..prý takový šutr dlouho nemasíroval, takže z ježdění nic dnes nebude, ale až rozmrznu, tak se jdu ještě s holčí projít, ale řádně zabalená

Tak už jsem tu, rychle jsme poklidili a vytáhla jsem přítele na procházku. Udělal nám nějaké to foto. Ale počasí fakt super, není taková zima, všude snížek, není to tak tvrdé, neklouže to, koně čistí, nové botky se mi ve sněhu osvědčily, nepromoknout. Takže paráda. No a po návratu domů mi přišla úžasná zpráva, že zítra jsme ještě doma a v práci začínáme až od úterý

zvířátková

4.1.2009 16:26
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Tak už jsem tu, rychle jsme poklidili a vytáhla jsem přítele na procházku. Udělal nám nějaké to foto. Ale počasí fakt super, není taková zima, všude snížek, není to tak tvrdé, neklouže to, koně čistí, nové botky se mi ve sněhu osvědčily, nepromoknout. Takže paráda. No a po návratu domů mi přišla úžasná zpráva, že zítra jsme ještě doma a v práci začínáme až od úterý

bohužel sluníčko žádné, takže fota tmavá...

zvířátková

4.1.2009 16:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
bohužel sluníčko žádné, takže fota tmavá...

zvířátková

4.1.2009 16:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

V ksichtu mi to tu vážně dává

zvířátková

4.1.2009 16:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
V ksichtu mi to tu vážně dává

stejně je z Čikiho jeden velkej černej flek...

4.1.2009 17:14
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
stejně je z Čikiho jeden velkej černej flek...

Ahooj, my se byli dneska projet. Po delší době bez dětí. To byla havaj.
Posílám fotečku svého koňského dědečka. Za měsíc mu bude 21 let.
Jinak jsme včera byli na muzikálu Touha. Úžasné představení vyprodané dlouho dopředu. Pokud se chcete pobavit a zasmát, rozhodně si to nenechte ujít.

4.1.2009 17:15
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Ahooj, my se byli dneska projet. Po delší době bez dětí. To byla havaj.
Posílám fotečku svého koňského dědečka. Za měsíc mu bude 21 let.
Jinak jsme včera byli na muzikálu Touha. Úžasné představení vyprodané dlouho dopředu. Pokud se chcete pobavit a zasmát, rozhodně si to nenechte ujít.

A tady zamaskovaný manžel s bolavým kolenem v rámci hiporehabilitace.

zvířátková

4.1.2009 17:20
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
A tady zamaskovaný manžel s bolavým kolenem v rámci hiporehabilitace.

Koukám, že se tady rád fotí

4.1.2009 18:01
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
Koukám, že se tady rád fotí

V mrazivých dnech jezdí s kuklou, takže vypadá jak lupič. Ale zase je mu teplíčko.
Jinak se manžel nerad fotí... Taky jsem fotˇák táhla s sebou a v nestřeženém okamžiku ho vyblejskla Jsem ráda, že mě také nafotil. Moc fotek na koni nemám.

zvířátková

4.1.2009 18:14
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
V mrazivých dnech jezdí s kuklou, takže vypadá jak lupič. Ale zase je mu teplíčko.
Jinak se manžel nerad fotí... Taky jsem fotˇák táhla s sebou a v nestřeženém okamžiku ho vyblejskla Jsem ráda, že mě také nafotil. Moc fotek na koni nemám.

No ale jak mu musí být v tom fajn

4.1.2009 18:29
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):

To je. Ale radši nosím přilbu, než kuklu.

4.1.2009 18:32
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Markét moc vám to oběma sluší.
A Čiko s Leou taky..máte tam asi tolik sněhu co my tady.

Já byla zrovna dát use jídlo, už dělala, že umírá hlady a jdu se vykoupat pořádně, protože jsem z té masáže pořád jakási mastná.
Jinak jsme byly s Usou ještě na prochajdě až do tmy, pustila jsem ji kolem řeky a na loukách, schovávala jsem se ji v olšině, mnohdy dostala odvahu a vlítla tam za mnou, já přeskočila velký padlý strom, Usa se ho bála skočit, tak ho běžela celý dokola oběhnout a měla radost, že to zvládla a pak jsem ho zase já skočila zpátky a Usa tam stála, koukala a pak hup a byla u mě. Vyběhala se, honiuly jsme se po louce..je to prdel s ní někdy, ale domů šla tááák spokojená.

tak já jdu do té vany

4.1.2009 18:32
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
To je. Ale radši nosím přilbu, než kuklu.

To máš fajn, že jdeš do práce až v úterý. Já byla teda 14 dní doma, to byl klídeček.
Od zítra nám nastane ten pravý kolotoč. No jo, ale co se dá dělat. Hlavně, že oba tu práci máme a Jardu už to koleno tak nebolí. Ale kulhá. V únoru ho čeká další operaci, ta bude náročnější, prý 2-měsíční rehabilitace. Nicméně to odkládá na podzim.

zvířátková

4.1.2009 19:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Markét moc vám to oběma sluší.
A Čiko s Leou taky..máte tam asi tolik sněhu co my tady.

Já byla zrovna dát use jídlo, už dělala, že umírá hlady a jdu se vykoupat pořádně, protože jsem z té masáže pořád jakási mastná.
Jinak jsme byly s Usou ještě na prochajdě až do tmy, pustila jsem ji kolem řeky a na loukách, schovávala jsem se ji v olšině, mnohdy dostala odvahu a vlítla tam za mnou, já přeskočila velký padlý strom, Usa se ho bála skočit, tak ho běžela celý dokola oběhnout a měla radost, že to zvládla a pak jsem ho zase já skočila zpátky a Usa tam stála, koukala a pak hup a byla u mě. Vyběhala se, honiuly jsme se po louce..je to prdel s ní někdy, ale domů šla tááák spokojená.

tak já jdu do té vany

No doufám, že by přes noc mohlo ještě něco připadnou. Zítra mě totiž Sheily panička naučí zapřahat Čikiho do sáněk, to bude srandy kopec .

4.1.2009 19:15
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Ahojkýýýý,

tak jsem zase tu - ale už v práci
To to uteklo ,,,
Lidi, tam bylo táááák krásně ,,, Dneska tam napadlo tolika sněhu ,,,
A my jeli domůůů

Ale tady to taky docela solidně přibývá, tak se těším na nějaké to focení

4.1.2009 19:23
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojkýýýý,

To to uteklo ,,,
A my jeli domůůů

Chuďátko! zase v práci!. Já jsem úplně horká, vylezla jsem z vany, vyfénovala hlavu a jsem rozpálená. Jdu si lehnout k TV, abych torchu vychladla a ta namasírovaná záda si odpočinula..jsem se ještě nějak nezastavila. Jsem koukala ven a nějak mě láká ještě zapřáhnout psy do saní, ale asi to nechám na zítra...sakriš, ale večerní jízda by byla super. Tož když já se teď vykoupala.

leo, to bude super..Čiko v saních, to je jak ti dva naši

zvířátková

4.1.2009 19:23
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ahojkýýýý,

To to uteklo ,,,
A my jeli domůůů

Ahojky Blaní! A už máš pro nás nějaké fotečky?

4.1.2009 19:25
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

no jo..čekáme na foto a ono nic, co?

4.1.2009 19:26
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

JJ, fotečky tu mám, už jen na to najít chvíli a jdu na to ,,,

zvířátková

4.1.2009 19:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
JJ, fotečky tu mám, už jen na to najít chvíli a jdu na to ,,,

4.1.2009 19:32
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):

Já si říkala, jestli nebudeš zapřahat Čikiho do sáněk? Ti poníci jsou tak šikovní na tahání. Aspoň ten náš se to naučil brzy.

4.1.2009 19:41
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Jééé, to by bylo super Leo
Já s Bárou jezdila jen s pekáčem a to jsem na ní jela a jednoho jsme táhly

Tady horal

zvířátková

4.1.2009 19:47
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
Já si říkala, jestli nebudeš zapřahat Čikiho do sáněk? Ti poníci jsou tak šikovní na tahání. Aspoň ten náš se to naučil brzy.

No bývalá majitelka ho právě zapřahala, ty jeho sáňky s postrojem nám tam leží, loni nebyl sníh, tak se letos furt těším, kdy že něco napadne, abych to mohla okoukat a zkusit.

zvířátková

4.1.2009 19:49
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jééé, to by bylo super Leo
Já s Bárou jezdila jen s pekáčem a to jsem na ní jela a jednoho jsme táhly

Tady horal

parádní fotky

4.1.2009 19:51
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Jinak vám to s Čikim Leo moooc sluší
Máte tam taky pořádnou kvatnu už sněhu

Markét - krásné fotky, to musí být takhle paráda ve dvou, co ?
Já teď byla v jedné stáji na horách a klučina tam do nás hučel, že máme jet s přítelem na krokovku, že by to určitě zvládnul, tak se smál, ale neukecala jsem ho ,,,
Mě by ale - zcela upřímně - stačilo jen focení

zvířátková

4.1.2009 19:52
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
parádní fotky

Teda, nějak mi dneska ta ifauně děsně vázne, než se něco načte, to je fakt doba. No nic, jdu se koupat, smrdím jak stádo koní ...

4.1.2009 20:09
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Teda, nějak mi dneska ta ifauně děsně vázne, než se něco načte, to je fakt doba. No nic, jdu se koupat, smrdím jak stádo koní ...

JJ, taky mi to tak přišlo ,,, mooooc dlouho se to načítá

zvířátková

4.1.2009 20:25
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

Já teď byla v jedné stáji na horách a klučina tam do nás hučel, že máme jet s přítelem na krokovku, že by to určitě zvládnul, tak se smál, ale neukecala jsem ho ,,,

Děkujeme, ale tady fakt prd vidět.

Jj, sníh už ujde, navíc furt chumelí a chumelí, zima do toho, takže snad konečně něco vydrží.

4.1.2009 20:27
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Děkujeme, ale tady fakt prd vidět.

Jj, sníh už ujde, navíc furt chumelí a chumelí, zima do toho, takže snad konečně něco vydrží.

Tak alespoň pro představu, jak to tam bylo zabílené sněhem

4.1.2009 20:27
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):

Jo jo, máš pravdu. Ve dvou je to jiná romantika. Jenže s tím Jardovým kolenem to není jen tak. Ale zase všechna čest, že se na koně vyškrábe a jedeme aspoň krokem, sem tam klus. I když v této námraze se ani nic jiného dělat nedá. Je to o hu...
Jinak ten koník, co jsme ho prodali, tak ho prodal ten chlap dál a noví majitelé ho chtějí vrátit, že se u nich koňous staví na zadní. Jen vypátrat, kde nyní koník je. Snad bych jim trochu pomohla s jeho výchovou. Jarda by ho vzal i zpět, ale nejde to....

4.1.2009 20:29
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Jo jo, máš pravdu. Ve dvou je to jiná romantika. Jenže s tím Jardovým kolenem to není jen tak. Ale zase všechna čest, že se na koně vyškrábe a jedeme aspoň krokem, sem tam klus. I když v této námraze se ani nic jiného dělat nedá. Je to o hu...
Jinak ten koník, co jsme ho prodali, tak ho prodal ten chlap dál a noví majitelé ho chtějí vrátit, že se u nich koňous staví na zadní. Jen vypátrat, kde nyní koník je. Snad bych jim trochu pomohla s jeho výchovou. Jarda by ho vzal i zpět, ale nejde to....

Chudák koník, co ?
To musí být život

zvířátková

4.1.2009 20:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Chudák koník, co ?
To musí být život

No jo vlastně, nakonec koník jít musel, těžké pak slyšet, že se mu nevede.

4.1.2009 20:37
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No jo vlastně, nakonec koník jít musel, těžké pak slyšet, že se mu nevede.

To jo

4.1.2009 21:30
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

No a taky jednoho koníka - mladá Fríska
Modrou jsem krapátko potlačila - přes program v PC

4.1.2009 21:46
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No a taky jednoho koníka - mladá Fríska
Modrou jsem krapátko potlačila - přes program v PC

Blani krásné fotečky, ta frísanka je hezounká

Jinak já už vyhazovala sníh na dvoře...fuj. se tady nějak hromadí. Psi mají Vánoce, řádí na zahradě jak diví, asi je vezmu ještě vypustit tady na hřiště, jsou jako šílenci, Fabín provokuje Darése ke hře, kouše ho a tahá za uši, aby ho vyprovokoval k něaké akci. Do teď chrápali po té prochajdě a už mají zase elánu na rozdávání
Ráno to vidím na ty saně a zápřah

4.1.2009 21:51
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Blani krásné fotečky, ta frísanka je hezounká

Jinak já už vyhazovala sníh na dvoře...fuj. se tady nějak hromadí. Psi mají Vánoce, řádí na zahradě jak diví, asi je vezmu ještě vypustit tady na hřiště, jsou jako šílenci, Fabín provokuje Darése ke hře, kouše ho a tahá za uši, aby ho vyprovokoval k něaké akci. Do teď chrápali po té prochajdě a už mají zase elánu na rozdávání
Ráno to vidím na ty saně a zápřah

Tak to jsem ráda, že se fotky líbí ,,,
Fríska byla překrásná

Tééda, tak to máš o zábavu postaráno, co ?

4.1.2009 21:57
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se fotky líbí ,,,
Fríska byla překrásná

Tééda, tak to máš o zábavu postaráno, co ?

hele, mrááz...bbbrrrrrrrr.

No, dej pokoj. Zrovna plánuji, kde to vezmu zítra s holčí na vyjížďku, jestli přifujá, tak se bude dát všude

4.1.2009 22:01
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
hele, mrááz...bbbrrrrrrrr.

No, dej pokoj. Zrovna plánuji, kde to vezmu zítra s holčí na vyjížďku, jestli přifujá, tak se bude dát všude

ta omrzlá podkova mi přišla fakt kouzelná, co ?

4.1.2009 22:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
ta omrzlá podkova mi přišla fakt kouzelná, co ?

jj, je hezounká.

No nic, já vypustím ty blázny, už se tam zase mordují na zahradě..nevím, že mají nejvíc elánu večer

4.1.2009 22:04
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
jj, je hezounká.

No nic, já vypustím ty blázny, už se tam zase mordují na zahradě..nevím, že mají nejvíc elánu večer

ten elán jim závidím

4.1.2009 22:05
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
To jo

Jo jo, je to o to těžší. Zvláštˇ, když zkusíte s ním pracovat a nezlomíte nad ním hůl, i když to bylo někdy hodně těžký. Daří se vám si porozumět a po nějaké době to na vás koník zkusí znovu.
Už od mládí věděl, že si může na lidi dovolit. Je to o výchově a lidi, co koně rozmazlují, bych naplácala.

4.1.2009 22:13
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Jo jo, je to o to těžší. Zvláštˇ, když zkusíte s ním pracovat a nezlomíte nad ním hůl, i když to bylo někdy hodně těžký. Daří se vám si porozumět a po nějaké době to na vás koník zkusí znovu.
Už od mládí věděl, že si může na lidi dovolit. Je to o výchově a lidi, co koně rozmazlují, bych naplácala.

JJ

zvířátková

4.1.2009 22:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

ten elán jim závidím

No v tom zápřahu s psiskama to musí být paráda.

4.1.2009 22:40
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No v tom zápřahu s psiskama to musí být paráda.

To musí být taky švanda ,,,
Tak Leo - zítra ještě volno, ju ?

zvířátková

4.1.2009 22:52
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

Jo jo, závidím sama sobě, ani jsem tomu nechtěla věřit a furt se vedoucího ptala, jestli je to fakt pravda a před loučením jsem ho poprosila, aby zítra volal zase .

4.1.2009 22:54
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jo jo, závidím sama sobě, ani jsem tomu nechtěla věřit a furt se vedoucího ptala, jestli je to fakt pravda a před loučením jsem ho poprosila, aby zítra volal zase .

Tak to máš super
A co bacily ?
Už je to OK ?
Já snad OK, jen mě po přesunu bolí hlava

zvířátková

4.1.2009 22:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak to máš super
A co bacily ?
Už je to OK ?
Já snad OK, jen mě po přesunu bolí hlava

No už jsem je přemohla, drobet se ještě ozývají, ale já se s nima peru jak jen to jde.

To věřim, změna vzduchu, tlaku atd.

4.1.2009 22:56
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No už jsem je přemohla, drobet se ještě ozývají, ale já se s nima peru jak jen to jde.

To věřim, změna vzduchu, tlaku atd.

Tak to je dobře, že jsi zvítězila - kdyby Tě to položilo, to by mi tě bylo fakt líto
Mě to tu nebaááááá

zvířátková

4.1.2009 22:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak to je dobře, že jsi zvítězila - kdyby Tě to položilo, to by mi tě bylo fakt líto
Mě to tu nebaááááá

No hlavně šéfa by kleplo, abych omarodila sotva mám nastoupit. Nevim, kdo by to tam všechno za mě udělal.

4.1.2009 23:01
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No hlavně šéfa by kleplo, abych omarodila sotva mám nastoupit. Nevim, kdo by to tam všechno za mě udělal.

NoooooOOOO, ale takhle si to pěkně prodloužit

zvířátková

4.1.2009 23:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
NoooooOOOO, ale takhle si to pěkně prodloužit

No nebylo by to zas tak špatný

4.1.2009 23:04
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No nebylo by to zas tak špatný

Viď - krásná to představa

zvířátková

4.1.2009 23:06
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Viď - krásná to představa

Ale chtělo by to nějakou tu nepostelní nemoc, s vycházkama nejlépe, ale nutným pobytem mimo práci .

Dneska mě pobavili ve zprávách, že prý po každých 2 hodinách práce u počítače má člověk nárok na 10 minut placeného volna. To asi u nás neklapne .

4.1.2009 23:07
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Ale chtělo by to nějakou tu nepostelní nemoc, s vycházkama nejlépe, ale nutným pobytem mimo práci .

Dneska mě pobavili ve zprávách, že prý po každých 2 hodinách práce u počítače má člověk nárok na 10 minut placeného volna. To asi u nás neklapne .

Noooo, to bych chtěla i u nás

4.1.2009 23:10
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

to bych musela mít tolika pauz, že bych se jim snad ani nevyplatila

zvířátková

4.1.2009 23:11
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Noooo, to bych chtěla i u nás

No kdyby to zavedli u nás, tak leda scucnout a sedět tam po pracovní době navíc. Jinak si myslím, že to v Čechách moc neklapne. Aby mě nechali nějakou 3/4 hodinu denně čučet do blba...

4.1.2009 23:17
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No kdyby to zavedli u nás, tak leda scucnout a sedět tam po pracovní době navíc. Jinak si myslím, že to v Čechách moc neklapne. Aby mě nechali nějakou 3/4 hodinu denně čučet do blba...

No, tomu nevěřím ,,, Stejně by se to pak muselo nadělávat atd ,,,

zvířátková

4.1.2009 23:17
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
to bych musela mít tolika pauz, že bych se jim snad ani nevyplatila

To jo, nedaj nám ani 10 minut zadarmo, natož aby to platili. Je fakt, že po dvou hodinách 10 minut je vcelku za šichtu dost. Ale je fakt, že někdy mám taky pocit, že bych si potřebovala odpočinout, jelikož psát romány na pokračování na diktát je kolikrát fakt ubíjející.

4.1.2009 23:22
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo, nedaj nám ani 10 minut zadarmo, natož aby to platili. Je fakt, že po dvou hodinách 10 minut je vcelku za šichtu dost. Ale je fakt, že někdy mám taky pocit, že bych si potřebovala odpočinout, jelikož psát romány na pokračování na diktát je kolikrát fakt ubíjející.

Tak diktát si snad ani neumím představit ,,,
Já jsem si tu teď hrála s tabulkama atd ,,,
Úplně mi to stačilo

Co Čiko, jak se těší na tahání ?

4.1.2009 23:23
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Úplně mi to stačilo

Krasavice

zvířátková

4.1.2009 23:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Úplně mi to stačilo

No to jde, akorát je horší, že už pak šéf nemá tu míru a diktuje jak o život, hlavně hned kouká, že tam mám třeba překlep, přitom aby člověk mohl psát na tak rychlý diktát, tak musí ten překlep nechat (ač o něm samozřejmě prsty ví) a pokračovat, jinak to nestihne. A nejvíc nesnášim, když se musim vracet, doplňovat, nahrazovat slova. Když člověk napíše pak nějakou tu stránku, tak už má dost.

No dneska měl energie dost, tahal se se mnou, že nebude chodit, ale radši norovat trávu pod sněhem. Takže upřímně řečeno, dobře mu tak

zvířátková

4.1.2009 23:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
No to jde, akorát je horší, že už pak šéf nemá tu míru a diktuje jak o život, hlavně hned kouká, že tam mám třeba překlep, přitom aby člověk mohl psát na tak rychlý diktát, tak musí ten překlep nechat (ač o něm samozřejmě prsty ví) a pokračovat, jinak to nestihne. A nejvíc nesnášim, když se musim vracet, doplňovat, nahrazovat slova. Když člověk napíše pak nějakou tu stránku, tak už má dost.

No dneska měl energie dost, tahal se se mnou, že nebude chodit, ale radši norovat trávu pod sněhem. Takže upřímně řečeno, dobře mu tak

Jo a tabulky v počítači hračka, za to já se to všechno učila na psacím stroji, to bylo něco. To člověk hodinu rozvrhoval, počítal, než to dostal na papír.

4.1.2009 23:29
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Tak to jsem na vás zvědavá !!!
To nám to pak budeš muset vyprávět

4.1.2009 23:30
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jo a tabulky v počítači hračka, za to já se to všechno učila na psacím stroji, to bylo něco. To člověk hodinu rozvrhoval, počítal, než to dostal na papír.

JoooooOOOO, na tom nás taky mučili - to rozpočítávání !!!!
Sloupce podle nejdelšího textu ,,, To bylo něco ,,,
Tady není ale ani excel

zvířátková

4.1.2009 23:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak to jsem na vás zvědavá !!!
To nám to pak budeš muset vyprávět

No uvidíme, ale jestli teda bude bez problémů šlapat po dvou letech, co byl naposledy zapřáhnutej, a to byl jenom jednou za zimu, tak je pašák.

4.1.2009 23:31
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tady není ale ani excel

4.1.2009 23:32
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No uvidíme, ale jestli teda bude bez problémů šlapat po dvou letech, co byl naposledy zapřáhnutej, a to byl jenom jednou za zimu, tak je pašák.

to jo, ale bylo by to beztak bezva !!!
by se proběhnul ,,, určitě ho to bude bavit

zvířátková

4.1.2009 23:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tady není ale ani excel

To jo, byla to fakt sranda, ale mít teď v práci stroj, tak si hodím mašli, je to skoro denně "udělej přehlednou tabulku".

zvířátková

4.1.2009 23:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
to jo, ale bylo by to beztak bezva !!!
by se proběhnul ,,, určitě ho to bude bavit

To jo, prý děsně vždycky metelil. Energie na to má dost.

4.1.2009 23:39
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo, prý děsně vždycky metelil. Energie na to má dost.

Tak aby pak někde taky brzdil

zvířátková

4.1.2009 23:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak aby pak někde taky brzdil

To jo

Ty jsou boží ty zasněžený fotky

4.1.2009 23:53
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo

Ty jsou boží ty zasněžený fotky

Viď ,,, jsem se tam nechala unášet ,,, něco mi přišlo jak namalované
No, já půjdu asi pomalu balit

zvířátková

4.1.2009 23:54
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Viď ,,, jsem se tam nechala unášet ,,, něco mi přišlo jak namalované
No, já půjdu asi pomalu balit

Jakto balit?

5.1.2009 00:01
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jakto balit?

Do pelechu

zvířátková

5.1.2009 00:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Do pelechu

Aha, tak to jo .

Taky musim, jinak se nepřeorientuju, včera jsem šla až k druhé, tak dneska se pokusím dřív, nejhorší je, že člověk spí až do poledne, tak se mu pak nechce jít brzy spát. Jsem si to nějak moc otočila.

Tak přeju dobrou! A to tam spíš v sedě na recepci nebo jak? Už jsem se chtěla několikrát zeptat...

5.1.2009 00:08
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Aha, tak to jo .

Taky musim, jinak se nepřeorientuju, včera jsem šla až k druhé, tak dneska se pokusím dřív, nejhorší je, že člověk spí až do poledne, tak se mu pak nechce jít brzy spát. Jsem si to nějak moc otočila.

Tak přeju dobrou! A to tam spíš v sedě na recepci nebo jak? Už jsem se chtěla několikrát zeptat...

Když je klid a máme svou práci za sebou, tak se můžeme natáhnout na gauč

zvířátková

5.1.2009 00:10
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

Tak to je fajn. Je to super, když máš noční, ale můžeš na ní i spát, tak to nemáš tak otočené. A jak to hezky uteče. Jé, to by mě v práci bavilo .

zvířátková

5.1.2009 00:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Tak to je fajn. Je to super, když máš noční, ale můžeš na ní i spát, tak to nemáš tak otočené. A jak to hezky uteče. Jé, to by mě v práci bavilo .

Tak dobrou

5.1.2009 00:15
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Tak dobrou

Tak dobaluju

5.1.2009 06:10
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

ahojky,

tak huráááá, ráno ,,,
ale vylejzat se vůbec nechtělo
dneska toho mám dost ,,, doufám, že stihnu vše pořádně oběhat a pak razím na chalupu

zvířátková

5.1.2009 09:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
ahojky,

tak huráááá, ráno ,,,
ale vylejzat se vůbec nechtělo
dneska toho mám dost ,,, doufám, že stihnu vše pořádně oběhat a pak razím na chalupu

Dobré ránko! My máme sněěěěěěěhu, bože, to je úchvatný. Celou noc chumelilo, chumelí furt, to je už pořádná kopa.

sadzi saj

5.1.2009 10:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! My máme sněěěěěěěhu, bože, to je úchvatný. Celou noc chumelilo, chumelí furt, to je už pořádná kopa.

Dobré ráno,

zdravím v novém roce a všem přeju to nej

Já už zase v kolbence a Leo závidím, tady je hromada sněhu, u nás nemluvě a pořád chumelí a chumelí, tu asi zapadneme a nechci vidět, jak dojedu dom

5.1.2009 11:45
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

zdravím v novém roce a všem přeju to nej

Já už zase v kolbence a Leo závidím, tady je hromada sněhu, u nás nemluvě a pořád chumelí a chumelí, tu asi zapadneme a nechci vidět, jak dojedu dom

Ahoj! NO dejte pokoj, já v 11 v noci lítala kolem baráku a vyhazovala sníh, abych toho ráno neměla jednou tolik. Psi se vylítali na hřišti, májí šílenou radost z toho sněhu. Musím je zítra hezky vyčesat, přijedou tady ze Slovenska pro toho posledního pejska, co byl na prodej, tak přijedou juknout na tatínka.
Já pořád uvažuji, jestli vzít psy teď do saní, se mi nechce...já nevím, tu zimu nemusím. Fuj. Bolí mě záda z toho vyhazování a člověk musí být navlečený, pak se hned zpotí při nějaké aktivitě...sakra..už aby bylo jaro a teplo

5.1.2009 13:07
blanche

XXX.XXX.145.27

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

já jsem ráno vykejsla v práci o hodinu dýl - paráda
Pak jsem měla hromadu obíhání ,,, ted už na chalupě
Snížek super, ale zamrzlo nám WC a co je super - v podkroví jsme měli mínu 1 C !!!
Docela hustý - pár kytek je v ,,,
Chjo ,,,
Asi juknu dneska na koníky

sadzi saj

5.1.2009 14:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahojky,

já jsem ráno vykejsla v práci o hodinu dýl - paráda
Pak jsem měla hromadu obíhání ,,, ted už na chalupě
Snížek super, ale zamrzlo nám WC a co je super - v podkroví jsme měli mínu 1 C !!!
Docela hustý - pár kytek je v ,,,
Chjo ,,,
Asi juknu dneska na koníky

Tak tady sněží a sněží a nechci vidět tu cestu ke koním natož domů

5.1.2009 15:28
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak tady sněží a sněží a nechci vidět tu cestu ke koním natož domů

Docela tady začalo nyní valit sněhem, jsem vymrzlá jako h...., byla jsem se psy v saních, moc se mi nechce, ale asi bych měla jet ještě projet Usu

Teď jsem stáhla fotečky... blíže u mě je Fabby a první jde Darés. Ale tady jsme byli kousek od domu a já pak zastavila a přehodila je. Tahal mě Darés a Fabby šel první, protože zlobil a chtěl mi Darése předbíhat a ten zase nechtěl jít první sám..oni nejsou na tandem zvyklí. Já tak jezdila s Andym a Cliffem, Cliff byl vůdčí pes a bez problémů tak chodil. Tihle dva šli dneska v tandemu podruhé v životě, takže podle toho byli chvílemi zmatení jak mouchy, ale nakonec se srovnali. Pak dostali volno, vylítali se po loukách a domů tahal Fabby a Darés šel zase první

5.1.2009 15:29
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Docela tady začalo nyní valit sněhem, jsem vymrzlá jako h...., byla jsem se psy v saních, moc se mi nechce, ale asi bych měla jet ještě projet Usu

Teď jsem stáhla fotečky... blíže u mě je Fabby a první jde Darés. Ale tady jsme byli kousek od domu a já pak zastavila a přehodila je. Tahal mě Darés a Fabby šel první, protože zlobil a chtěl mi Darése předbíhat a ten zase nechtěl jít první sám..oni nejsou na tandem zvyklí. Já tak jezdila s Andym a Cliffem, Cliff byl vůdčí pes a bez problémů tak chodil. Tihle dva šli dneska v tandemu podruhé v životě, takže podle toho byli chvílemi zmatení jak mouchy, ale nakonec se srovnali. Pak dostali volno, vylítali se po loukách a domů tahal Fabby a Darés šel zase první

kolem řeky

5.1.2009 15:29
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

kolem řeky

chvilku odpočinek

5.1.2009 15:30
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
chvilku odpočinek

stopa za námi

sadzi saj

5.1.2009 15:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
stopa za námi

Fíha, tak to musela být jízda Tady teda chumelí bez přestávky od rána a u nás asi zapadneme , ale Arwen, ta má ze sněhu evidentně velkou radost

zvířátková

5.1.2009 17:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Fíha, tak to musela být jízda Tady teda chumelí bez přestávky od rána a u nás asi zapadneme , ale Arwen, ta má ze sněhu evidentně velkou radost

Táák jsem tady, přežila jsem úspěšně . Ba ne, je to paráda. Je fakt, že jedinej problém je ta naše kombinace mě a bývalé paničky, jelikož když ho strojila a odstrojovala, tak byl úplně nepříčetnej, on se vzteklí, snaží se stavět na zadní, úplně mimo, prostě jí má v poslední době vrytou do paměti, že přijde jenom, když se očkuje, tak nečeká nic jiného, nemůže se ho pořádně dotknout, aby neuhýbal, furt tancuje, aby si na něj nemohla ani sáhnout. No je to komik. Ale jinak paráda, postroje nebo sáněk se absolutně nebojí, hned se s chutí rozkluše a už jsme mastily. Ze začátku se drobet vzteklil, ale to asi spíš proto, že ho provokovalo psisko, ale když se pak po kousku do toho dostal, tak chytne pěkné tempíčko a už se sviští. Myslím, že to do budoucna snad zvládneme. Blbé je, že není takový terén, aby byl člověk hned na bezpečném místě, chvíli se musí po chodníku u silnice, kór vedle plotu obory, kde cítí koně, ale jde to. Fota se nepovedly, pochybuju, že tam něco vůbec půjde vidět, jen černej flek na bílém .

zvířátková

5.1.2009 17:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Táák jsem tady, přežila jsem úspěšně . Ba ne, je to paráda. Je fakt, že jedinej problém je ta naše kombinace mě a bývalé paničky, jelikož když ho strojila a odstrojovala, tak byl úplně nepříčetnej, on se vzteklí, snaží se stavět na zadní, úplně mimo, prostě jí má v poslední době vrytou do paměti, že přijde jenom, když se očkuje, tak nečeká nic jiného, nemůže se ho pořádně dotknout, aby neuhýbal, furt tancuje, aby si na něj nemohla ani sáhnout. No je to komik. Ale jinak paráda, postroje nebo sáněk se absolutně nebojí, hned se s chutí rozkluše a už jsme mastily. Ze začátku se drobet vzteklil, ale to asi spíš proto, že ho provokovalo psisko, ale když se pak po kousku do toho dostal, tak chytne pěkné tempíčko a už se sviští. Myslím, že to do budoucna snad zvládneme. Blbé je, že není takový terén, aby byl člověk hned na bezpečném místě, chvíli se musí po chodníku u silnice, kór vedle plotu obory, kde cítí koně, ale jde to. Fota se nepovedly, pochybuju, že tam něco vůbec půjde vidět, jen černej flek na bílém .

Prd no, jak jsem předpokládala

sadzi saj

5.1.2009 17:45
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Prd no, jak jsem předpokládala

Jů Čiko je roztomilý :-)

zvířátková

5.1.2009 18:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Jů Čiko je roztomilý :-)

Ale jak se vzteklil, že musí pózovat na foto. On tak nerad stojí, metelil by to jak o závod.

Zkusim asi opratě udělat z té naší lonžky, ten provaz mi drobet prokluzoval v rukavicích, měřila jsem jí, je jenom o 10 cenťáků delší, to snad půjde. No musíme to vyzkoušet. Teď jenom, aby to počasí chvíli vydrželo a z práce se člověk dostával dřív.

Jenom by mě zajímalo, kolik že tak takhle může utáhnout. Já, že by třeba člověk povozil nějaké příbuzné, třeba maminu a té opratě člověk dát nemůže. Tak jako že spolujezdec a tak. Tak nevim no. Ale takhle s náma dvěma neměl problémy vůbec. Někdy to stejně jede víc samo, než on táhne. Ovšem s maminou by byla přítěž tak těch 20-30 kilo navíc.

5.1.2009 18:26
blanche

XXX.XXX.145.27

zvířátková napsal(a):

ahojky,

tak jsem byla na koníkách - alespoň jsem tam něco taky pomohla - zkoušela jsem fotit, ale zrovna dost chumelilo a foťák si ostřil na něco pořád jiného

Jééé, Čikimu to mooooc sluší !!
Tak gratuluji

zvířátková

5.1.2009 18:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
ahojky,

tak jsem byla na koníkách - alespoň jsem tam něco taky pomohla - zkoušela jsem fotit, ale zrovna dost chumelilo a foťák si ostřil na něco pořád jiného

Jééé, Čikimu to mooooc sluší !!
Tak gratuluji

No až přežijeme jízdu s mým řízením, tak pak přijímám gratulace. Zatím je ještě brzy... Takhle jsem první polovinu jela jenom jako druhá. Není to zas taková sranda, když ho má člověk tak daleko. Ale musíme to zkoušet a uvidíme, jak nám to půjde.

5.1.2009 19:17
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No až přežijeme jízdu s mým řízením, tak pak přijímám gratulace. Zatím je ještě brzy... Takhle jsem první polovinu jela jenom jako druhá. Není to zas taková sranda, když ho má člověk tak daleko. Ale musíme to zkoušet a uvidíme, jak nám to půjde.

Jéé, ten je supér! No to máš jako já ty dva mamlase naše. To se naučíš, neboj Já jezdila i s dvojspřežím, sice je fakt, že v saních jsem s koněm nikdy nejela, ale v bryčce, zaučovali jsme chlaďáky a jezdila jsem s teplaskama. No a psy mám naučené do tahu, ti makají hezky. Ale chrápou teď jak zabití v sedlovně, Usu chudáka budou rušit, ale ta chroupe ještě seno, byla jsem ji teď sundat deku, už je suchá.
Byla jsem s ní na vyjížďce, potkala kámošku na běžkách, tak měla Usa mrtvici, ona nějak ještě neviděla nikdy lyže. Pak jsme za ni v pohodě šly krokem, klusaly a cestou jsme se odpojily a jely si po svých.
Ale to bylo naposledy co jsem s ní v tom sněhu jela po tmě...cestou se nám setmělo. Jako dnes to bylo hrozné. Usa se děsně bojí o nohy, byla dnes úplně vyklepaná, celé to je zmrzlé pod tím sněhem, všude se boří, pod tím je místy led, takže ona je cestou celá vyklepaná ve dne, natož po tmě. To kolem řeky jak vrnkaly kačeny byla totálně v prdeli, klepala se jak osika, chtěla upalovat rovnou domů, hnala děsně aby už už byla doma, takže jsme pořád jen zpomalovaly a uklidňovaly, pak práskla větev a zase byla v háji... ono to začalo cestou zpátky jak jsme cválaly po poli a pak dojížděly k cestičce kde zajedeme do olšiny. No a už skoro stála a najednou vystřelily asi tři metry od nás na druhé straně té cestičky dvě srny. usa to otočila jak ve spinu a oběhly jsme takové kolečko desetimetrové, než se postavila a čučela na ty srny. Ony totiž běžely za nýámi, pak tam zmateně běhaly kolem, než konečně zase skočily do houští. Usa funěla, nevěděla co se stalo, tma jako v pytli No a domů tou olšinou pak hnala děsně a už se viděla u žlabu. To jsem mysella, že ji zabiju. Ale dojely jsme v klidu, ovšem ve sněhu už po tmě nejedu, je z toho na prášky, jak se ji propadají nožičky.

zvířátková

5.1.2009 19:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Jéé, ten je supér! No to máš jako já ty dva mamlase naše. To se naučíš, neboj Já jezdila i s dvojspřežím, sice je fakt, že v saních jsem s koněm nikdy nejela, ale v bryčce, zaučovali jsme chlaďáky a jezdila jsem s teplaskama. No a psy mám naučené do tahu, ti makají hezky. Ale chrápou teď jak zabití v sedlovně, Usu chudáka budou rušit, ale ta chroupe ještě seno, byla jsem ji teď sundat deku, už je suchá.
Byla jsem s ní na vyjížďce, potkala kámošku na běžkách, tak měla Usa mrtvici, ona nějak ještě neviděla nikdy lyže. Pak jsme za ni v pohodě šly krokem, klusaly a cestou jsme se odpojily a jely si po svých.
Ale to bylo naposledy co jsem s ní v tom sněhu jela po tmě...cestou se nám setmělo. Jako dnes to bylo hrozné. Usa se děsně bojí o nohy, byla dnes úplně vyklepaná, celé to je zmrzlé pod tím sněhem, všude se boří, pod tím je místy led, takže ona je cestou celá vyklepaná ve dne, natož po tmě. To kolem řeky jak vrnkaly kačeny byla totálně v prdeli, klepala se jak osika, chtěla upalovat rovnou domů, hnala děsně aby už už byla doma, takže jsme pořád jen zpomalovaly a uklidňovaly, pak práskla větev a zase byla v háji... ono to začalo cestou zpátky jak jsme cválaly po poli a pak dojížděly k cestičce kde zajedeme do olšiny. No a už skoro stála a najednou vystřelily asi tři metry od nás na druhé straně té cestičky dvě srny. usa to otočila jak ve spinu a oběhly jsme takové kolečko desetimetrové, než se postavila a čučela na ty srny. Ony totiž běžely za nýámi, pak tam zmateně běhaly kolem, než konečně zase skočily do houští. Usa funěla, nevěděla co se stalo, tma jako v pytli No a domů tou olšinou pak hnala děsně a už se viděla u žlabu. To jsem mysella, že ji zabiju. Ale dojely jsme v klidu, ovšem ve sněhu už po tmě nejedu, je z toho na prášky, jak se ji propadají nožičky.

No ono to neni těžký, on ví, co má dělat, nakluše, zpomalí. Jenom jak to dělá při normální chůzi, tak si v kroku různě zatáčí, kde je lepší cesta, třeba jako ústup doleva, ústup doprava. Pak aby člověk jeho směroval a ještě se mu snažil pomoct zatočením sáněk. Ale jak to rozběhne, tak je to bez problémů. Každopádně je to zábava a myslím, že pro něj jedině dobře, proběhne se, na což má fakt chuť, chvíle stačí a vyřádí se dost.

No to se nedivim takhle potmě.

5.1.2009 19:57
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No ono to neni těžký, on ví, co má dělat, nakluše, zpomalí. Jenom jak to dělá při normální chůzi, tak si v kroku různě zatáčí, kde je lepší cesta, třeba jako ústup doleva, ústup doprava. Pak aby člověk jeho směroval a ještě se mu snažil pomoct zatočením sáněk. Ale jak to rozběhne, tak je to bez problémů. Každopádně je to zábava a myslím, že pro něj jedině dobře, proběhne se, na což má fakt chuť, chvíle stačí a vyřádí se dost.

No právě ona z toho sněhu není nadšená ani normálně, vždycky byla na prášky, když se ji propadají nožičky, a po tmě zvlášť, když to pod tím klouže, sem tam díra, šutr, klacek...no je z toho na prášky. Ještě když bylo trochu světlo, tak jsme jely přes véélikásnké pole s tím, že si tam krásně zacváláme a nakonec jsme to celé lezly krokem, protože se nedalo ani klusat, jak se to pod tím zmrzlé a hrudkovaté, takže jsme za řádné tmy jely pak bohužel domů.

No vidíš, můžeš s ním trénovat a ještě se pobavíte oba

5.1.2009 21:12
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No právě ona z toho sněhu není nadšená ani normálně, vždycky byla na prášky, když se ji propadají nožičky, a po tmě zvlášť, když to pod tím klouže, sem tam díra, šutr, klacek...no je z toho na prášky. Ještě když bylo trochu světlo, tak jsme jely přes véélikásnké pole s tím, že si tam krásně zacváláme a nakonec jsme to celé lezly krokem, protože se nedalo ani klusat, jak se to pod tím zmrzlé a hrudkovaté, takže jsme za řádné tmy jely pak bohužel domů.

No vidíš, můžeš s ním trénovat a ještě se pobavíte oba

Ahoj holky!!! Jak se vede??? To je paráda co sněží a sněží. Já se těším na středu jelikož mám volno do tý doby má ještě něco nasněžit a má svítit sluníčko!!!!!
To budou fotky!

5.1.2009 21:20
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):

Mám taky ráda poníky zapřažené v saních. Bohužel, tedˇ mám postroj v opravě, takže nemůžeme jezdit. A tak mě to štve. Venku plno sněhu....No nic.
Jinak my máme podobného poníka jako je Čiko, k němu vozík a utáhne celou rodinu.
Loni tahal sáňky, jako máš ty. Seděli jsme tam dva dospělí, malé dítě a vzadu dcerka na bobech a poník s náma mastil, ani nevím jak. Poníci mají velkou sílu a myslím, že jim pohyb neuškodí.

5.1.2009 21:39
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Mám taky ráda poníky zapřažené v saních. Bohužel, tedˇ mám postroj v opravě, takže nemůžeme jezdit. A tak mě to štve. Venku plno sněhu....No nic.
Jinak my máme podobného poníka jako je Čiko, k němu vozík a utáhne celou rodinu.
Loni tahal sáňky, jako máš ty. Seděli jsme tam dva dospělí, malé dítě a vzadu dcerka na bobech a poník s náma mastil, ani nevím jak. Poníci mají velkou sílu a myslím, že jim pohyb neuškodí.

Těším se na fotečky

Jinak poníci jsou super v zápřahu. mě se děsně líbí ti pidi koníci a zapřažení ve vozíčku, velikosti našich psů..no to by byl zápřah

5.1.2009 21:56
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Těším se na fotečky

Jinak poníci jsou super v zápřahu. mě se děsně líbí ti pidi koníci a zapřažení ve vozíčku, velikosti našich psů..no to by byl zápřah

teď jsem si to uplně živě představila ty poníky v zápřahu a vedle zapřežený tvý pesany

5.1.2009 22:08
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
teď jsem si to uplně živě představila ty poníky v zápřahu a vedle zapřežený tvý pesany

No já jdu do hajan, se mějte, paaa

zvířátková

5.1.2009 22:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
No já jdu do hajan, se mějte, paaa

No mě to taky přijde, že by utáhl hodně, přece jenom to je taky kus chlapa, žádná vyžlotina. A nás dvě jak kdyby ani necítil. Letěl by tryskem, jenom ho pustit. Ono půl hodinky ho určitě nestrhá, jenom mě zajímá, jak to tahání plecema cítí, přece jenom při klasickém nasedlání mě tahá jinak, než takhle. Jestli se jako namáhají nějaké jiné svaly či co. Je fakt, že jsme i kousek cesty brzdily nohama, a to byl opravdu minimálně skon silnice dolů, takže mi spíš přišlo, jak když ty sáňky jely sami.

No ty miniponíčci jsou úplně úžasní, jak má p. Sádlo nebo tak. Ty jsou fakt boží, jsem na Lysé slintala nad těma drobečkama.

5.1.2009 23:24
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No mě to taky přijde, že by utáhl hodně, přece jenom to je taky kus chlapa, žádná vyžlotina. A nás dvě jak kdyby ani necítil. Letěl by tryskem, jenom ho pustit. Ono půl hodinky ho určitě nestrhá, jenom mě zajímá, jak to tahání plecema cítí, přece jenom při klasickém nasedlání mě tahá jinak, než takhle. Jestli se jako namáhají nějaké jiné svaly či co. Je fakt, že jsme i kousek cesty brzdily nohama, a to byl opravdu minimálně skon silnice dolů, takže mi spíš přišlo, jak když ty sáňky jely sami.

No ty miniponíčci jsou úplně úžasní, jak má p. Sádlo nebo tak. Ty jsou fakt boží, jsem na Lysé slintala nad těma drobečkama.

No já jsem zamilovaná do těchto koníčků...už jsem jednou odkaz dávala...

http://www.tikitano.cz/

jako dovedu si představit třeba čtyřspřeží krásných čokoládových ryzáků..hrozně se mi tam líbí ten čoko hřebeček na prodej .
A jukněte do fotogalerie z výstav..jak s nimi chodí na výstavy, no klááášní. Ale Usu by asi trefil šlak vlézt ji tohle do stáje.

zvířátková

5.1.2009 23:39
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
No já jsem zamilovaná do těchto koníčků...už jsem jednou odkaz dávala...

http://www.tikitano.cz/

jako dovedu si představit třeba čtyřspřeží krásných čokoládových ryzáků..hrozně se mi tam líbí ten čoko hřebeček na prodej .
A jukněte do fotogalerie z výstav..jak s nimi chodí na výstavy, no klááášní. Ale Usu by asi trefil šlak vlézt ji tohle do stáje.

To já radši takové ty malé sádelňaté kuličky. Tihle minihorse jsou vlastně spíš zmenšenina velkého koně a myslím, že chápu, že se Ti líbí, jelikož tam z araba bude dost, ta hlava a tak. Ale je fakt, že se krásně nesou. Každopádně by to bylo úžasný mít něco takovýho doma, jsou fakt k pomuchlání.

No nic, jdu na kutě, včera jsem šla o půlnoci a ještě ve dvě jsem čučela na hodiny, bůhví, v kolik jsem nakonec usnula, ale dost pozdě. Ráno jsem ale vstala v osm, abych dneska byla unavená a aspoň usnula. Jelikož mi ten budík zvoní už za 5 a půl hodiny, tak to abych šla a usnula co nejdřív, jinak ráno budu čučet jak vejr.

zvířátková

6.1.2009 07:59
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
To já radši takové ty malé sádelňaté kuličky. Tihle minihorse jsou vlastně spíš zmenšenina velkého koně a myslím, že chápu, že se Ti líbí, jelikož tam z araba bude dost, ta hlava a tak. Ale je fakt, že se krásně nesou. Každopádně by to bylo úžasný mít něco takovýho doma, jsou fakt k pomuchlání.

No nic, jdu na kutě, včera jsem šla o půlnoci a ještě ve dvě jsem čučela na hodiny, bůhví, v kolik jsem nakonec usnula, ale dost pozdě. Ráno jsem ale vstala v osm, abych dneska byla unavená a aspoň usnula. Jelikož mi ten budík zvoní už za 5 a půl hodiny, tak to abych šla a usnula co nejdřív, jinak ráno budu čučet jak vejr.

Dobré ránko! Tak den D (den debil) přišel i na mě a už tu trčím. Dneska zrovna dlouhá do čtyř, to bude otrava. Ale práce teda jak na kostele. Ale aspoň jsem tu měla připravený krásný kalendář s koníkama. Akorát mi někdo zřejmě upravil klávesnici, zlobí mezerník, brzy do toho fláknu, jestli se nerozběhne.

6.1.2009 09:13
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Tak den D (den debil) přišel i na mě a už tu trčím. Dneska zrovna dlouhá do čtyř, to bude otrava. Ale práce teda jak na kostele. Ale aspoň jsem tu měla připravený krásný kalendář s koníkama. Akorát mi někdo zřejmě upravil klávesnici, zlobí mezerník, brzy do toho fláknu, jestli se nerozběhne.

Ahoj!
To znám, pak jsem vyhodila klávesnici a koupila novou. Až na to, že na téhle se mi tím mým datlováním nějak stírají už písměnka a já polovinu klávesnice mám už jen černou. Máma říkala, že nechápe jak na tom mohu psát, když vůbec nevím která černá klapka je která...ale vím, píšu tak nějak automaticky...ovšem občas se překliknu, to jo.

6.1.2009 10:03
blanche

XXX.XXX.145.27

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

téééda, tam je kráááásně, těšila jsem se na focení, ale nevím nevím ,,, Technika v mrazu vypověděla službu a nemáme se tam zatím jak dostat

Tak se začínám modlit, by to vyůbec vyšlo ,,, byla by to mooooc veliká škoda

Jsem na chalupě a brutálně mi mrznou nohy

6.1.2009 10:13
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

téééda, tam je kráááásně, těšila jsem se na focení, ale nevím nevím ,,, Technika v mrazu vypověděla službu a nemáme se tam zatím jak dostat

Tak se začínám modlit, by to vyůbec vyšlo ,,, byla by to mooooc veliká škoda

Jsem na chalupě a brutálně mi mrznou nohy

Krásně? To jako že svítí slunko? Tady totiž nic, prd..

zvířátková

6.1.2009 10:44
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Krásně? To jako že svítí slunko? Tady totiž nic, prd..

Uff, pauza na sváču.

U nás je taky nádherně, už tak hodinu šajní sluníčko jak o život, je pěkná kosa, takže ideální počasí, sakriš, já bych vyrazila na těch sáňkách, ale dneska do čtyř, to nestíhám :-(

6.1.2009 11:11
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Uff, pauza na sváču.

U nás je taky nádherně, už tak hodinu šajní sluníčko jak o život, je pěkná kosa, takže ideální počasí, sakriš, já bych vyrazila na těch sáňkách, ale dneska do čtyř, to nestíhám :-(

Tak jsem aktualizovala Use stránky..do byla fuška. Ještě večer chci dodělat tu výstavu arabů a kopýtka..uf,

Ale teď jdu něco udělat se psy, jedou tady ze Slovenska pro štěně vedle do dědiny, tak se tady staví juknout na tatínka, tak aby nebyl jak bezdomovec..i když oni jsou spíš omrzlí.

sadzi saj

6.1.2009 13:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tak jsem aktualizovala Use stránky..do byla fuška. Ještě večer chci dodělat tu výstavu arabů a kopýtka..uf,

Ale teď jdu něco udělat se psy, jedou tady ze Slovenska pro štěně vedle do dědiny, tak se tady staví juknout na tatínka, tak aby nebyl jak bezdomovec..i když oni jsou spíš omrzlí.

Zdravím při odpoledni,

koukám, že všichni zasekaný prací

Dneska u nás -15 ráno, docela síla a včera jsem byla ráda, že jsem se z práce dostala do auta a doklouzala se domů

6.1.2009 13:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Zdravím při odpoledni,

koukám, že všichni zasekaný prací

Dneska u nás -15 ráno, docela síla a včera jsem byla ráda, že jsem se z práce dostala do auta a doklouzala se domů

U nás taky kosa jak v márnici.

Vyfoukala jsem Usu a psy, Daréska jsem upravila, v sobotu jedeme do Olomouce na výstavu, takže zítra budu dělat ještě Fabbyho. Takže už jsem jak rampouch. Za chvíli by měli přijet pro to štěndo, už jsou někde v Makově na hranicích.

No bude tady blázinec

zvířátková

6.1.2009 13:43
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
U nás taky kosa jak v márnici.

Vyfoukala jsem Usu a psy, Daréska jsem upravila, v sobotu jedeme do Olomouce na výstavu, takže zítra budu dělat ještě Fabbyho. Takže už jsem jak rampouch. Za chvíli by měli přijet pro to štěndo, už jsou někde v Makově na hranicích.

No bude tady blázinec

No já se nějak zasekla na nedostatku informací, jinak by bylo co dělat, ale nic, co bych nestíhala s předstihem, takže se do ničeho nehrnu a čekám.

sadzi saj

6.1.2009 13:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No já se nějak zasekla na nedostatku informací, jinak by bylo co dělat, ale nic, co bych nestíhala s předstihem, takže se do ničeho nehrnu a čekám.

Já bych nejradši zalezla do pelechu a spala

6.1.2009 13:52
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Já bych nejradši zalezla do pelechu a spala

no to já bych taky nejradši spala

sadzi saj

6.1.2009 14:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):