PRACANTKY- pracuje se i v roce 2009..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2009 23:53
rocky

XXX.XXX.125.150

Nemám nějak šanci zakládat, tak jsem se rozodla ho zalažit hned z kraje úterka..
Doufám Leni, že Honzula se co nevidět dá do pořádku! Janica, krásné foto z hor a Káťo ftipně jsi kobylu nazdobila
Dnes nás čeká zapřahání Jerrynka a konečně prubnem sníh s pekáčem a koněm Bílá to bude asi jen sledovat z ohrady
Jo a novinka, 24.1. zřejmě odlétám daleko za exotikou,hrozně moooooc se holky těším!!!
Přeju všem aby to v práci uteklo, já se asi připojím zas přes mobil...

Pár fotek z volna..
Oslava narozenin

5.1.2009 23:54
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Nemám nějak šanci zakládat, tak jsem se rozodla ho zalažit hned z kraje úterka..
Doufám Leni, že Honzula se co nevidět dá do pořádku! Janica, krásné foto z hor a Káťo ftipně jsi kobylu nazdobila
Dnes nás čeká zapřahání Jerrynka a konečně prubnem sníh s pekáčem a koněm Bílá to bude asi jen sledovat z ohrady
Jo a novinka, 24.1. zřejmě odlétám daleko za exotikou,hrozně moooooc se holky těším!!!

Pár fotek z volna..
Oslava narozenin

Blbinky ve sněhu

5.1.2009 23:55
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Blbinky ve sněhu

odpočinek

5.1.2009 23:55
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
odpočinek

a jdu spinkat.papa
Jerry

6.1.2009 07:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):

Pár fotek z volna..
Oslava narozenin

hoj pusiny zdravím, dneska mám fest roboty, tož uvidím, jak vás tu bdu stíhat, ale ujít si vás určo nenechám...
včera jsem trubka až do půl 7. vyvážela s baterkou hnůj z přístřešku, páč to tam vypadalo hrozně, tož dneska budou ořové snad spokojeni...a máme teď slušnou spotřebu sena...akorát stojí zaparkovaní a žerou...
včera byli oba z toho sněhu úplně omrzlí....

6.1.2009 08:05
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):

Pár fotek z volna..
Oslava narozenin

Bré ranko, Bílá si ty narozky fakt užívala

Kuki, kydání s baterkou ani nepřipomínej...světlo je až letos a loni jsem tak obstarávala pětihlavé stádo. Fakt super...

Btw se docela děsím toho, až ty sněhy a ledy roztají a objeví se ta apokalypsa, neboť přimrzlé hovna z výběhu ani krumpáčem nejdou.

6.1.2009 08:08
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
hoj pusiny zdravím, dneska mám fest roboty, tož uvidím, jak vás tu bdu stíhat, ale ujít si vás určo nenechám...
včera jsem trubka až do půl 7. vyvážela s baterkou hnůj z přístřešku, páč to tam vypadalo hrozně, tož dneska budou ořové snad spokojeni...a máme teď slušnou spotřebu sena...akorát stojí zaparkovaní a žerou...
včera byli oba z toho sněhu úplně omrzlí....

Bré ránko.....Tož včera jsem vzala Honzu pod sedlo, jen tak na 30 min v kroku po rovném a musím vám říct, caprioly ve Vídni hovno. To je blbeček, tak nohu má nemocnou a on tak vyskakoval. Jako by byl poprvé venku. Doslova hledal nějakou příležitost aby se mohl leknout a poskočit. Skoro celou cestu jsme šli tak, že třebal hlavloou do starn a poskakoval doleva a doprava. Naklusal, zpištěl a zas uskočil s třepavou hlavou Vyskakoval do vzduchu-do předu, ale nevyhazoval...Má štěstí. Volal jsem vetovi, tak ted musím chodit jen takhle a postupně prodlužovat trasy. Tož mi řekněte jak budu fungovat po dalších 14 dnech
Oskárek ten je úplně chudáček, Honzin neví co s energií, tak na něho skáče a kouše.Bobek můj malý chlupatý.

6.1.2009 08:14
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):

Kuki, kydání s baterkou ani nepřipomínej...světlo je až letos a loni jsem tak obstarávala pětihlavé stádo. Fakt super...

Btw se docela děsím toho, až ty sněhy a ledy roztají a objeví se ta apokalypsa, neboť přimrzlé hovna z výběhu ani krumpáčem nejdou.

Jo a Peťulec, netajnůstkář a prozraď kam to pojedeš???? Dovča? Nebo pracovně? Hele, jinak se mi zdá, že toho světla už přibylo, teda je fakt, že něco je i od sněhu, ale tak celkově už se blýská na lepší časy
Oskišoň je ted nějaké šikovný. Pořád by se jen mazlil medvídek

6.1.2009 08:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

Zdar Baby...
No ted to vypadá hezky, musíme si to užít...jsem na dnešní ježdění s dětma zvědavá...no a o víkendu uvidíme co na to řekne Sábka, domácí se chce projet na lyžích
Včera jsme šílenou plňasku nechali běhat kolem baráku tak si to v tom prašanu užila, ale jde mi nějak ke koním nebo možná k tomu balíku co ho máme zaparkovanej ve výběhu

6.1.2009 08:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zdar Baby...
No ted to vypadá hezky, musíme si to užít...jsem na dnešní ježdění s dětma zvědavá...no a o víkendu uvidíme co na to řekne Sábka, domácí se chce projet na lyžích
Včera jsme šílenou plňasku nechali běhat kolem baráku tak si to v tom prašanu užila, ale jde mi nějak ke koním nebo možná k tomu balíku co ho máme zaparkovanej ve výběhu

Lení a snižuje krmení když nechodí? no a máš vyhodu toho sněhu kdyby tě někde sklepal jdeš do měkkého...
No prozradím že segra jede na nečekanou dovolenou...ale však ona Vám to pak poví sama potvora...

6.1.2009 08:21
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Lení a snižuje krmení když nechodí? no a máš vyhodu toho sněhu kdyby tě někde sklepal jdeš do měkkého...
No prozradím že segra jede na nečekanou dovolenou...ale však ona Vám to pak poví sama potvora...

Klári, nejsem sebevrah Snížila jsem o polovinu......Tady na té fotce jde částečně vidět ta hrča

6.1.2009 08:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Klári, nejsem sebevrah Snížila jsem o polovinu......Tady na té fotce jde částečně vidět ta hrča

Jasný...
hele nevidím, ale našla jsem to naše bebí co jsme tekrát měli....

6.1.2009 08:29
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Jasný...
hele nevidím, ale našla jsem to naše bebí co jsme tekrát měli....

Kláruš od čeho to tenkrát měl???? Honzíkovi to takhle začalo a každým dnem mu to natékalo víc a víc.....Má to na pravém stehně.

6.1.2009 08:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kláruš od čeho to tenkrát měl???? Honzíkovi to takhle začalo a každým dnem mu to natékalo víc a víc.....Má to na pravém stehně.

To právě netuším, jeden den jsme přišli a měl to volala jsem vetovi, ten mi řekl at kouppím haparinovou mast a mažu to tí, třetí den se to začalo změnšovat...domnívali jsme se tenkríát že asi ukloul a na něco spadl nebo dostal kopačku...

6.1.2009 08:44
kessidis

XXX.XXX.57.28

klawdie napsal(a):
To právě netuším, jeden den jsme přišli a měl to volala jsem vetovi, ten mi řekl at kouppím haparinovou mast a mažu to tí, třetí den se to začalo změnšovat...domnívali jsme se tenkríát že asi ukloul a na něco spadl nebo dostal kopačku...

Konečně trochu klidu dneska, včera to bylo o nervy vydržet v práci.Tak hlavně ať to nezakřiknu Co dneska očekáváte -22 ? A zavíráte koně při tak velkých mrazech i na noc?

6.1.2009 08:46
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Dobré jitro,
hlásím že v Rakousích bylo ráno -23°C. Fuj ble, šemík nešel otevřít, tak jsem musela ze zadního místa přelést dopředu a vykopnout dveře. No a startování? Na poslední chvíli naskočil ale moc se mu nechtělo, teda ani se nedivím.
Teda Leni, ještě že tě někde nezahodil...Jak to vypadá když houpneš dolů, pošká na tebe nebo letí domů?
Já jsem zatím z leuši nespadla ale nevím co by dělala, jestli by počkala a nebo vzala čáru domů...
Klárko, teda ta boule vypadá dost brutálně...

6.1.2009 08:47
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

A měl to měkké? Nebo tvrdé???? Honzajsovi tam jakoby protékala ta krev když jsem to zmáčkla....
Holky já ho chvi zdravého Kdsyž vidím ty zasněžené lesní cestičky, chce se mi bečet.....

6.1.2009 08:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
A měl to měkké? Nebo tvrdé???? Honzajsovi tam jakoby protékala ta krev když jsem to zmáčkla....
Holky já ho chvi zdravého Kdsyž vidím ty zasněžené lesní cestičky, chce se mi bečet.....

no už si nejsem jistá je to nějakej rok zpět, ale mám pocit že to bylo takový tuhý....né uplně tvrdý, prostě boule...taky jsme měla strachy bylo to naše první bebí ale jako zázrakem to povolilo a začalo se to ztracet..ufff...tak ať to i tobě co nejdřív zmizí...

6.1.2009 09:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
no už si nejsem jistá je to nějakej rok zpět, ale mám pocit že to bylo takový tuhý....né uplně tvrdý, prostě boule...taky jsme měla strachy bylo to naše první bebí ale jako zázrakem to povolilo a začalo se to ztracet..ufff...tak ať to i tobě co nejdřív zmizí...

No koukám že vyjímečně předpovědi nekecali...přemýšlím jestli na tyhle šílený mrazy nehodit konům fleesku na noc? nějakej názor, beru vše, jsou chlupatí, tlustí, sena jim dávám též víc, ale Sabulák bydlí v těch dřevěných boxech a tam tedy opravdu moc teplo není i když jsou zavřený uplně, no a kobyla má vubec otevřenou půli vrat, ale jelikož ani při minus deseti ji voda v kbelíku v boxe nezamrzne usuzuju že tam má nějakým zázrakem tepleji....hmmm? co baby jak vy? Jak Janico ty máš taky ty dřevěný?

6.1.2009 09:03
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Já jsem si Honzíka kupovala a neměla jsem žádnou lékárničku. Nic. Kdyby jste viděly jak se mi teď toho sbírá Jo a taky jsem přišla na jednoho kluka, co dělá v Brně na vet.klinice. Dělá teoretické přednášky celé koňské anatomie a myslím, že funguje i jako vet, nejsem si jistá. Každopádně nebydlí daleko a mám takovou "jistotu" kdyby něco tak můžu alespoň telefonicky zkonzultovat, v lepších případech by i dojel, kdyby byl doma.....
Dany, Honzajs pokaždé počkal když mě zahodil Ikdyž před ním utíkal kůň....Prostě se vždycky diví, že jsem najednou pod ním a skloní ke mně hlavu a čeká Ještě že tak.....

6.1.2009 09:10
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Já jsem si Honzíka kupovala a neměla jsem žádnou lékárničku. Nic. Kdyby jste viděly jak se mi teď toho sbírá Jo a taky jsem přišla na jednoho kluka, co dělá v Brně na vet.klinice. Dělá teoretické přednášky celé koňské anatomie a myslím, že funguje i jako vet, nejsem si jistá. Každopádně nebydlí daleko a mám takovou "jistotu" kdyby něco tak můžu alespoň telefonicky zkonzultovat, v lepších případech by i dojel, kdyby byl doma.....
Dany, Honzajs pokaždé počkal když mě zahodil Ikdyž před ním utíkal kůň....Prostě se vždycky diví, že jsem najednou pod ním a skloní ke mně hlavu a čeká Ještě že tak.....

No a jinak k těm mrazům.....Já mám kluky otevřené, letos je nezavírám a jsou spokojení. Sami přes noc nebo k ránu stojí venku. V boxu mají závětří, ale myslím, že jim ta zima nevadí. Seno mají nonstop.Pořád jim udržuji přísun sena jak v ohradě tak v boxu. Je pravda, že občas Honza vyžene Oskiše ven z boxu, ale pokud O. chce, pak si zase vleze. Třeba segra vždycky zmatkuje že chudák O. když ho H. vyhání ven, ale když moc lije je zajímavé, že O. je suchý a umí si s H. udělat pořádek aby v boxu zůstal. Takže to neřeším.....Myslím, že jim bude i v tom mrazu takhle lépe, než bych je měla z ničeho nic pozavírat. Asi by zblbli......

6.1.2009 09:13
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Tý jo Leni takové známosti, nechceš zapracovat na nějakém pracantském jarním semináři?

6.1.2009 09:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Tý jo Leni takové známosti, nechceš zapracovat na nějakém pracantském jarním semináři?

Děkuji za názor Leni...taky si říkám, že by spíš dala dost sena na celou noc, u kobyli to pujde ale u Sabuláka asi těžko...no lidi furt strašej at tu zimu nepodcenujeme...tak se jen trošku obávám no...

6.1.2009 09:53
kessidis

XXX.XXX.57.28

klawdie napsal(a):
Děkuji za názor Leni...taky si říkám, že by spíš dala dost sena na celou noc, u kobyli to pujde ale u Sabuláka asi těžko...no lidi furt strašej at tu zimu nepodcenujeme...tak se jen trošku obávám no...

Naše banda je taky nonstop venku s přístupem do boxů, ale ten můj mamlas je schopný stát furt venku, tak si říkám, že těch -20 už je fakt dost.

6.1.2009 11:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

kessidis napsal(a):
Naše banda je taky nonstop venku s přístupem do boxů, ale ten můj mamlas je schopný stát furt venku, tak si říkám, že těch -20 už je fakt dost.

Papám čínu s rýží, ale zatím jsem zdolala jen půlku, nějak se mi scvrknul žaludek...ch jo...pro leničkuprovokační

Přidejte reakci

Přidat smajlík